Nedeljni Horoskop za sve znake zodijaka

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za ovu nedelju od Ponedeljka 04.07.2022 do Nedelje 10.07.2022 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Posao: Kod Ovnova ove sedmice vladaće popriličan haos u poslovnoj sferi. Problem će biti organizacija, jer   u periodu ste kada posao zahteva vašu maksimalnu pažnju i posvećenost, a vi radite sto stvari u isto vreme. Biće mnogo preokreta i promena u poslednjem trenutku,  naročito onih koji se vezuju za papirološka i administrativna pitanja.  Nije trenutak da investirate veće sume novca, u  periodu ste kada mnogo i trošite, pa će biti potrebno da ograničite sebe.

Ljubav: Zauzeti Ovnovi u ovu sedmicu ulazite kroz nervozu i lošu komunikaciju sa partnerom. Sve će vam se   nakupiti  i vi  ćete osećati pritisak na sebe i  raspoloženje će vam biti u padu.  Morate svom odnosu da date neku energiju i tako izbegnete zamku upadanja u monotoniju. Oni koji su slobodni  imaju vrlo zanimljiva dešavanja. Neko vam se približava, na neki svoj  način i vi upadate u priču nesvesno i ne znate na koju stranu.... Budite jako oprezni i testirajte iskrenost te osobe.

Zdravlje: Energija će vam biti u padu zbog napornog tempa na poslu. U drugom delu sedmice ćete biti napeti i stoji veća podložnost stresu i nervozi. Moguće je da će neki od vas imati problema sa nesanicom.

Posao: Za Bikove sledi problematična sedmica kad su posao i finansije u pitanju. U ovom periodu definitivno ne biste trebali da donosite bilo kakve odluke, jer one mogu biti ishitrene i samim tim se kasnije pokazati kao nepovoljne. Ukoliko očekujete početak nekog posla, on može biti prolongiran. Obratite pažnju na dokumentaciju, jer možete napraviti neku grešku ili izgubiti važne papire. Obratite pažnju i na troškove, skloni ste da potrošite više od planiranog.

Ljubav: Za Bikove koji su   u dužim emotivnim  vezama, potrudite se da ne optužujete partnera za neke stvari, već prvo proverite da li su vaše primedbe na mestu, jer ga možete uvrediti, pa svakako očekujte burnu reakciju sa njegove strane. Zajedno porazgovarajte i pokušajte da dođete do rešenja. Slobodni Bikovi,  ne znate na čemu ste sa osobom koja vam se dopada. Čas ste ubeđeni da gaji neke emocije, čas da vas doživljava samo kao prijatelja.

Zdravlje: Zdravlje generalno dobro, ali vi imate pesimistično razmišljanje. Naglašena je napetost i razdražljivost zbog nedostatka sna. Ugroženi disajni putevi, kardiovaskularni sistem.

Posao: Pred vama je jedna aktivna sedmica u kojoj će se događaji smenjivati velikom brzinom. U prvom delu sedmice biće prisutni pojačani stres i nervoza, i verovatno ćete morati da reagujete dosta brzo da biste rešili neke situacije. Mogući su problemi sa dogovorima, kašnjenja na bitne sastanke, pa pokušajte da se organizujete što bolje možete. Finansijski segment nije ni malo loš tokom ovog perioda, ali je to još uvek daleko od one stabilnosti koja je vama potrebna.

Ljubav: Za Blizance koji su u emotivnim vezama sledi  nestabilniji period, pa biste  trebali da obratite pažnju na odnos sa voljenom osobom. Moglo bi da dođe do nekih rasprava, koje će na svu sreću biti kratkotrajne, ali u kojima ćete vi izvući deblji kraj. Preispitajte sebe i svoje postupke pre nego što krenete da se branite i ubeđujete da niste ništa krivi. Slobodni Blizanci napred, u provod, oko vas ima dosta interesantnih ljudi. Ako ste već započeli neku priču radite na tome, kraj meseca donosi dobre planetarne uticaje.

Zdravlje: U ovoj sedmici moguć pad imuniteta i energije, što se najviše može odraziti na glavobolje i bolove u kostima. Treba da poradite na fizičkoj aktivnosti, više kretanja.

Posao: U prvom delu sedmice ćete biti  užurbani i pod pritiskom, i to je savršen teren da se naprave greške i propusti u poslovanju. Neke odluke od strane nadređene osobe vas takođe mogu neprijatno iznenaditi i potrudite se da to prihvatite na što   mirniji način ili razmislite pre nego što odreagujete. Problemi sa papirima, a moguće je i odlaganje poslovnog puta koji ste toliko priželjkivali. Kad su finansije u pitanju moraćete da se pozabavite jednim dugovanjem ili obavezom koju više ne možete odugovlačiti ili prolongirati isplatu.

Ljubav: Za zauzete Rakove, u nekom trenutku vas dvoje funkcionišete savršeno, da bi se već u sledećem pojavili problemi. I tako naizmenično. Rešenje se ovde ne može ostvariti na kratke staze, pa jedino može da vam se preporuči da istrajete i nastavite sa pokušajima da vratite svoju vezu u neke normalnije i stabilnije tokove. Slobodni Rakovi su  otvoreni za avanturu i dobar provod, bez mnogo razmišljanja o tome šta budućnost donosi i planova da se ovakvi tipovi veza održe na duži rok.

Zdravlje: Tokom naredne sedmice previše se iscrpljujete, premalo odmarate i to je dovoljno da vam imunitet bude u padu. I sezonski virusi predstavljaju opasnost, vodite računa.

Posao: Lavovi, u nastupajućoj sedmici imaćete period uvećanja finansija, zahvaljujući naplaćivanju zaostalih potraživanja. Zarobiće  vas neka papirologija koju ćete, iako uz više truda nego što ste mislili, ipak nekako  rešiti. Pozavršavajte sve obaveze koje imate, ne gurajte ih pod tepih,  da se ne biste našli u nezavidnoj situaciji i bili kritikovani od strane saradnika ili nadređenih za neke zaostale nezavršene stvari. Pojačana nervoza je  prisutna kako u odnosu sa kolegama, tako i sa nadređenima, pa gledajte da ne pogubite sve konce.

Ljubav: Za zauzete Lavove važiće - od vaših reakcija i sposobnosti da donesete mir i stabilnost zavisi mnogo toga, pa gledajte da ne raspirujete strasti, već da ih stišavate. Emotivni partner će u ovom periodu biti dosta zahtevan i težak, a može vas u nekim trenucima i gušiti svojom pričom. U  drugoj polovina sedmice planete podržavaju vaše polje ljubavi. Slobodne  Lavove neko  je prilično zaintrigirao i gorite od znatiželje u kom pravcu će se nastaviti kontakt između vas dvoje.

Zdravlje: Osećate se odlično i zdravlje je stabilno. Budite fizički aktivniji, više se krećite ali pazite na prehlade  koje su naglašene u ovom periodu. Kraj sedmice donosi  veći  stres i potreban je redovniji san  i više odmora.

Posao:  Nastupajuću sedmicu   karakterišu turbulencije, posebno u polju komunikacije sa dosadašnjim saradnicima. Mogu biti ugroženi i tekući poslovi jer će biti odlaganja i probijanja dogovorenih vremenskih rokova. Ono na šta  treba da obratite pažnju jesu odnosi sa kolegama i nadređenima, verbalne rasprave  i  sabotaže su moguće, jer je  mnogo negativne energije oko vas. Nećete u potpunosti biti zadovoljni svojim finansijskim stanjem, ali realno gledano – većim delom ste vi krivi za trenutnu situaciju.

Ljubav: Ove sedmice kod zauzetih Devica može donekle biti zategnutih situacija u vašim relacijama. Potrudite se da ne optužujete partnera za neke stvari, već prvo proverite da li su vaše primedbe na mestu, jer ga možete uvrediti, pa svakako očekujte burnu reakciju sa njegove strane. Ovi dani su malo napeti i savet je da budete korektni prema voljenoj osobi. Slobodne Device, preko prijatelja i izlazaka, ali i preko društvenih mreža  nešto novo vam se nudi, vi birate.

Zdravlje: Ove sedmice kod Devica zdravlje stabilno, dobra fizička kondicija, mentalno se rasterećeni i spremni i na fizičku aktivnost i na mentalna opterećenja.

Posao: Ove sedmice poslovni segment traži od vas posvećenost i dosta energije, što će vam jednim delom teško pasti, ali obzirom da će rezultata biti, u njima ćete pronalaziti motiv da nastavljate dalje i da se borite. Predstoje vam neke zaista dobre šanse i pred vama se otvara period kada ćete itekako imati razloga da budete zadovoljni. Sada možete refinansirati neki kredit ili omogućiti sebi olakšano plaćanje, na više rata.

Ljubav: Za Vage koje su u emotivnim relacijama,  tokom ove sedmice nemojte biti egoistični, pretežno nonšalantni i ponašati se kao da vas partnerovi problemi ne zanimaju ni malo. Druga polovina sedmice daje povoljnije aspekte da se malo bolje ponašate i vratite na pravi kolosek. Potražite pomoć prijatelja, dobronamerni saveti nisu na odmet. Slobodne  Vage pratiće  dobro raspoloženje, ali i mogućnosti za početke novih emotivnih priča.  Potrudite se da što više budete u pokretu, sa društvom, u izlascima.

Zdravlje: Zdravstveni segment se u velikoj meri poboljšava. Ukoliko ste imali nekih zdravstvenih problema, sve se polako smiruje i vi ćete se definitivno bolje osećati.

Posao: Zbog povećanog obima posla, bićete angažovani više nego standardno. Obratite pažnju na komunikaciju, mogući  su problemi zbog vas i vašeg stava i nastupa koji bi mogao biti agresivan. Morate sami da se potrudite oko toga i upakujete bolje stvari na način koji je prihvatljiv i ne vređa nikoga. U suprotnom ćete imati dosta problema sa kolegama. U drugoj polovini sedmice sve novčane transakcije su ugrožene na neki način, bilo male ili velike. Moguće inovacije u procesu rada.

Ljubav: Za zauzete ova sedmica  biće  puna lepih situacija sa voljenom osobom. Biće prijatnih iznenađenja koja ćete prirediti jedno drugom. Biće i razloga za smeh i za jaka osećanja i strast. Dobijate na kratko vreme predaha i opuštanja, vi lično se potrudite da potraje što duže. Odličan je momenat da se vaša veza unapredi, da se neke nedoumice i problemi iz prethodnog perioda zaista i reše. Slobodne Škorpije – neko vam se mnogo dopada, ali uopšte vam nije jasno kako da ovu priču realizujete. Ni da li je dobra po vas.

Zdravlje: Vaš imuni sistem je oslabljen i morate raditi na poboljšanju. Prionite na rad na sopstvenom zdravlju na sve moguće preventivne načine, to se odnosi na hronične probleme.

Posao: U periodu ste  kada ništa ne funkcioniše lako i kada su prepreke nešto što je za vas postalo  uobičajeno. Naročito je prvi deo sedmice kompleksan, jer vam tada stoje mogućnosti za napetost u odnosu sa saradnicima, i to najviše zbog promena koje druga strana pokušava da uvede u vaš dogovor. Slede novi  problemi i ograničenja, u finansijskom segmentu, i u pogledu probijanja nekih rokova za završetke poslova.

Ljubav: Za Strelčeve  u emotivnim vezama ova sedmica nudi jako lep period na emotivnom planu, nemate nekih teških aspekata i kočnica. Neki sitni problemi ne bi trebali da remete vaš odnos sa partnerom, podelite i lepe stvari i probleme. Vaši porodični odnosi su takođe u dobroj fazi. Morate da se potrudite da partner stekne utisak da mu dajete maksimum u svemu, a ne da stalno nešto bude na čekanju. Slobodni Strelčevi,  nešto staro može ponovo postati novo. I to staro-novo ne mora da bude ni malo loše po vas, razmislite o tim mogućnostima.

Zdravlje: Neophodan je uredniji životni ritam. Prisutne su nervoze i mentalna nestabilnost. Mogući su zdravstveni problemi sa cirkulacijom, glavoboljama i mišićnim spazmima.

Posao: U ovoj ćete sedmici biti u pokretu, održavaćete kontakte sa postojećim saradnicima, ali ćete se posvetiti i pronalaženju novih mogućnosti i prilika za inovacije u poslovnom procesu. Neke razgovore ćete završiti mnogo uspešnije nego što ste se nadali, pogotovo ako se oni vezuju za dogovore oko finansijskog dela. Nemojte pokazivati strah i dilemu da nešto ne možete da odradite. Sad je odličan period da se pokažete u najboljem svetlu i da to neko primeti.

Ljubav: Kod zauzetih pripadnika znaka Jarca ovo je sedmica biće  ispunjena nervozom u emotivnim odnosima. Doći će do razmimoilaženja između vas i voljene osobe i moguće su kraće, ali dosta žučne rasprave.  Ovo ne bi trebalo ni na koji način da poljulja vašu vezu, ali bilo bi dobro da gledate da izbegnete ove napete situacije. Slobodni Jarčevi su i na dalje vrlo neaktivni u emotivnoj sferi i puštaju da se stvari odvijaju same od sebe, što uglavnom ne dovodi do nekih posebnih rezultata.

Zdravlje: Problemi sa pritiskom, glavoboljama i sinusima biće aktivni još tokom ove sedmice. Ipak, u dosta manjoj meri nego ranije, potrebno je da ozbiljno razmislite o nekim svojim lošim navikama.

Posao: Pred  brojnim  poslovnim izazovima ste i vaš napredak je na pomolu. Analizirajte svaki detalj i ne dozvolite da vam nešto slučajno promakne. Mogli biste u nekoj situaciji brzopleto reagovati i time dovesti neki vaš projekat u pitanje. Potrudite se da maksimalno fokusirate na najbitnije stvari. Posao vas hoće, zato se ne razvlačite i ne ostavljajte ništa za sutra, jer će sutra stići nove obaveze, novi poslovi, nove stvari. Finansijska situacija potpuno zadovoljavajuća, nećete imati razloga za veću zabrinutost.

Ljubav: Zauzete Vodolije, ove sedmice morate se potruditi da zajedničkim snagama dođete do kompromisa u komunikaciji, saslušate potrebe druge strane i izbegnete sve konflikte maksimalno. Izbegavajte neproverene priče i osobe koje niste upoznali na pravi način, prolongirajte neke situacije za naredni period. Slobodne Vodolije, ušli ste u jedan baš baš zanimljiv period. Uživajte u mnogobrojnim dešavanjima kojih će biti svakodnevno oko vas.

Zdravlje: Vreme je da krenete u veliko čišćenje organizma, sada je moguće promeniti životne navike, usvojiti neke nove. Poradite na zdravoj ishrani i jačanju imuniteta.

Posao: Obratite pažnju na nekog od saradnika, mogao bi planski da vas ošteti na neki način. U prvoj polovini sedmice  ne potpisujete nikakve ugovore ukoliko ne morate, ili ako morate budu samo sa proverenim saradnicima. Takođe nikako ne ulazite u nova finansijska zaduženja. Nemojte da zbog ovih loših aspekata budete obeshrabreni, to je samo kratkoročno lošiji period. Moraćete da menjate više puta planove realizacije i da hteli ne hteli dolazite u sukobe i sa nadređenima i sa kolegama.

Ljubav: Tokom ove sedmice promenljivo je raspoloženje i to nervira vašeg partnera a vi bi da izbegnete stereotip. Neke nove situacije, novi ljudi, izazovi su pred vama lično, tako vam kreće nedelja. Potrudite se da se posvetite prijateljima, ali nemojte zanemariti porodične odnose. Druga polovina sedmice donosi bolju komunikaciju sa partnerom i krenite u pravljenje zajedničkih planova  . Slobodne Ribe,  postoji dobra osnova za lep emotivni kontakt, samo nemojte da to bude nešto staro, dajte novo – to će vam prijati.

Zdravlje:  Ove sedmice bi predstavnici znaka Riba trebali da se potrude da loše navike  alkohol, cigarete, nekretanje, ishranu  što pre promene. Sledi vam pad imuniteta, bezvoljnost, problem sa nesanicom I glavobolje.