Nedeljni Horoskop za sve znake zodijaka

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za ovu nedelju od Ponedeljka 01.03.2021 do Nedelje 07.03.2021 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Posao: Nešto sporiji početak radne sedmice, za uobičajene standarde Ovna, a onda iz dana mogu se očekivati efikasniji rad i brži tempo. To suštinski nije smetnja da osobe rođene u ovom znaku budu uspešne na planu profesionalnih delatnosti, možda samo za nijansu skromniji rezultati budu na kraju ovih sedam dana. Preciznije rečeno, radni elan i voljni momenat trebalo bi da budu iznad proseka, ali sama realizacija, najverovatnije, teći će uz povremene zastoje, prvenstveno zbog činjenice da svi ne mogu da prate ovnovski tempo, pa ako uzmemo u obzir da je nemoguće sve završiti od početka do kraja u solo režiji, onda nije ni preporučljivo da forsirate isključivo svoj metod rada. Poželjno je udružiti se i podeliti deo poslovnih obaveza sa osobom od poverenja iz neposrednog okruženja.

Ljubav: Što se tiče ljubavnih dešavanja u prvoj martovskoj sedmici, tu su okolnosti bitno drugačije za pripadnike ovog zodijačnog sazvežđa. Naime, nema posebno loših aspekata i upozorenja na velika neprijatna iznenađenja, ali već onih manjih, u par navrata može biti. Drugim rečima – tipično za osobe rođene u prvom znaku Zodijaka, većina Ovnova će krenuti na najdirektniji način u realizaciju eventualne prilike na polju emotivno – ljubavnih odnosa, samo se postavlja pitanje validnosti takvog pristupa. Osobe koje budu privlačile pažnju i tangirale ovnovske emocije, biće najverovatnije obavijene velom misterija i tajni, sa potencijalno velikim teretom prošlih iskustava, pa bi bilo mudro sve te proveriti i tek onda odlučiti za ulazak u priču sa komplikovanim i veoma neizvesnim tokom.

Zdravlje: Uglavnom stabilna slika zdravstveno osetljivih tačaka, kod tipičnih Ovnova tokom ove sedmice. Za manje glavobolja povedite računa o prehladama i radite na preventivnoj zaštiti disajnih puteva i, ako je moguće, bez ishitrenih pokreta kako bi smanjili mogućnost sitnijih fizičkih povreda.

Posao: Na samom početku trećeg meseca u 2021. godini od Bikova se očekuje žestok tempo i pun gas na polju profesionalnih aktivnosti. Praktično svih sedam dana ovog perioda donosi povoljnu radnu klimu i nagoveštava uspešno privođenje kraju svih započetih poslovnih aktivnosti. Posmatrano iz ugla radne energije i profesionalnih motiva, nema za Bikove nepremostivih prepreka, a začkoljice vas čekaju u delu komunikacije i organizacije, gde su mogući nesporazumi i razmimoilaženja u sagledavanju kompletne poslovne situacije. Najtipičniji predstavnici ovog znaka ne vole nametnute stvari, posebno ako dolaze bez najave, pa često iz inata ne žele kompromisno rešenje. U ovoj situaciji biće mudro i veoma poželjno da ipak budete suptilniji i kompromisniji nego inače.

Ljubav: Ako može biti još povoljnija atmosfera od one poslovne, onda vas to čeka u sferi ljubavi. Naime, cela prva sedmica u Martu biće u znaku nežnih emotivnih vibracija koje dolaze prema Biku, ali i koje će većina pripadnika ovog sazvežđa slati dragoj osobi. Istina, nije bikovski najjači adut na planu emotivno – ljubavnih relacija, suptilno izlivanje najfinijih osećanja, ali uz adekvatno usmeravanje sa druge strane mogu se prevazići dotadašnje sopstvene granice. Takođe je bitno naglasiti da nije realno očekivati bilo kakve spektakularne ljubavne vatromete ili radikalne promene, već pre svega održavanje postojećih partnerskih veza i, ako je moguće, dizanje na nivo više. Nemojte se previše nervirati ukoliko dopru do vas zajedljivi komentari ljubomornih osoba, nezadovoljnih svojim životima.

Zdravlje: Dve potencijalno osetljive tačke u sferi zdravlja zahtevaće nešto veću pažnju Bikova tokom ove sedmice. Prva se odnosi na eventualnu problematiku u vezi alergijskih reakcija kože na spoljne faktore, a druga je povezana sa ekstremitetima, naročito donjim delovima nogu.

Posao: Priličan nesklad biće vidljiv na svakom drugom koraku Blizanaca tokom ove radne sedmice na polju profesionalnog angažovanja. Na jednoj strani sijaset ideja, što novih, što starih, čeka na konkretnu realizaciju, dok na drugoj strani, mnogo vremena i energije možete potrošiti na usklađivanje želja i htenja sa već propisanim poslovnim normama ponašanja. Ima situacija kada se isplati malo zaobići krute mere i stroge propise, prvenstveno zbog vrednosti konačnog rezultata, ali retke su takve okolnosti prilikom realizacije zacrtanih profesionalnih ciljeva. Najpre valja prepoznati takvu situaciju, onda odrediti pravi trenutak i tek onda iskočiti iz postojećih okvira. U suprotnom, bude skuplja dara od mere i tipični Blizanci ostanu nedorečeni, uz nimalo prijatno plaćanje poslovnih penala.

Ljubav: Kada su pitanju ljubavni izazovi koje predstavnici ovog astrološkog znaka mogu očekivati u prvoj martovskoj sedmici, njih nema mnogo, ili tačnije rečeno sve se svodi na jednu stvar. Prvenstveno se pozabaviti sobom i analizom svojih postupaka na polju emotivno – ljubavnih odnosa, zatim proanalizirati drugu stranu, podrazumeva se, ako postoji, pa tek onda razmišljati o novim simpatijama. Senke ljubavne prošlosti nimalo naivno opterećuju blizanački ljubavni život, mada najtipičniji pripadnici ovog sazvežđa to ne priznaju i uglavnom idu napred, iako nisu stavili tačku na prošlost. To bi moglo da implicira ozbiljne posledice tokom ovih sedam dana, a sve bi mogla da začini neka tajna pikanterija u vezi stare simpatije, prema kojoj očito nisu sva osećanja presahla.

Zdravlje: Suštinski nema ozbiljnijih upozorenja na zdravstveno osetljive tačke, a samo sopstvenim lošim ponašanjem Blizanci mogu zakomplikovati inače solidnu situaciju. Dakle, potrudite se da dovoljno ozbiljno shvatite značaj revnosnog pridržavanja preporučenih mera zdravstvene zaštite.

Posao: Naporna radna sedmica očekuje Rakove u sferi posla i profesionalnih aktivnosti. Ne toliko zbog velikih i teških fizičkih obaveza, a biće ih sigurno, već pre svega zbog potencijalnih problema sa svojom koncentracijom i organizacijom, a onda i sa neophodnim uklapanjem u timski rad. Radne energije neće biti za bacanje, ali uz dovoljno dobru organizaciju tačno koliko treba za korektno obavljanje preuzetih obaveza i zadataka. Slabija koncentracija i otežan fokus stvaraće povremeno konfuzije u rakovskoj glavi, a u komunikaciji i saradnji sa najbliskijim okruženjem mogući su i ozbiljniji nesporazumi. Pišite i beležite, što manje pamtite i nemojte se libiti da potražite i prihvatite pomoć. Samo tako i uz strpljivo ponavljanje, možda i trivijalnih poteza, imaćete realne šanse da kraj sedmice dočekate na pozitivnoj nuli.

Ljubav: Konfuzna komunikacija i nedosledno ponašanje vrlo je moguće i u sferi ljubavi, samo što tu ima i nekih faktora koji idu na ruku Rakovima. Povremeno, sticaj okolnosti može vam ići na ruku, bez obzira na nedostatak ličnih zasluga, ali važnije od toga biće razumevanje i podrška druge strane. Zbog toga bi celu ovu sedmicu većina Rakova mogla da posveti traženju načina kako da uzvrati dragoj osobi na dostojan način. Ukoliko se nalazite u poziciji slobodnog strelca, onda ova sedmica nije loša za opuštenu priču i druženje sa dragim osobama iz kruga deklarisanih poznanika i prijatelja, pa možda se tu aktivira neka varnica. Ipak, i tu je potreban oprez, pre svega u komunikaciji, da ne izgovorite nešto neprimereno datoj situaciji, a treća strana shvati podgrešno i eto materijala za priču „rekla – kazala“.

Zdravlje: Izuzimajući problemčiće u najavi zbog opterećenja glave i dekocentracije, nisu isključeni ni povremena žiganja i peckanja, kao podsetnik na hronične slabosti. Važno je relaksiranje glave, uz dobar balans između obaveza i minimuma rekreativnih aktivnosti.

Posao: Na startu i tokom prve polovine ove radne sedmice Lavovi mogu imati osećaj sputanosti i ograničenog prostora za delovanje punim intezitetom na polju profesionalnog angažovanja. To će u određenoj meri biti potpuno tačno, bar što se tiče prve polovine perioda, kada je važno da pripadnici ovog sazvežđa malo koriguju visoke startne ciljeve, pa ako posle sve premaše biće lepo uživati u tom osećanju. Okreni-obrni, tipičnim Lavovima je potrebna desna ruka koja izvršava njihove zamisli bez mnogo pitanja i mudrovanja, pa ako imate takvu osobu uz sebe u profesionalnom okruženju možete se nadati vrlo uspešnoj drugoj polovini sedmice, u kojoj imate realne šanse da nadomestitte sve što ste (ne)namerno propustili i prekočili pre toga.

Ljubav: Jedno su želje, drugo mogućnosti, a nešto sasvim treće ono što život realno nudi. Ovde nije reč o previsokim, nerealnim lavovskim težnjama u sferi ljubavi, već o nevidljivim senkama impresije zbog čega se ne vide očite stvari, tik ispred nosa. Praktično, cela ova sedmica proteći će u lavovskoj borbi sa samim sobom na polju emotivno ljubavnih relacija i nastojanju da uđe u korak sa aktuelnim zbivanjima. Ako ne više, onda postoji najmanje jedna osoba vredna pažnje, koju suštinski ne primećujete zbog fokusa na nekoga ko ima samo spoljašnjost sjajnu. Ukoliko uspete da pomerite nevidljivu zavesu ispred očiju, nije nemoguće da ipak uhvatite poslednji voz koji vodi do srca i duše koji su vama itekako naklonjeni. Bilo bi dobro da ne upadnete u vrtlog poluargumenata, tzv. belih laži, koje se pre ili kasnije otkriju.

Zdravlje: Budite oprezni u blizini vrelih stvari i nemojte čačkati električne aparate ako niste stručni, moguće su sitne neprijatnosti povezane sa tim. Takođe je bitno da eskivirate potencijalnu nelagodu zbog penjanja i eventualno radite na sanaciji problemčića u vezi deformiteta kičmenog stuba.

Posao: Odgovarajući korektan i profesionalan odnos prema poslovnim obavezama biće dobra osnova da Device očekuju dobru i uspešnu radnu sedmicu. Doduše, malo je verovatno da zablistate u najjačem profesionalnom sjaju, ali završetak prethodno započetih poslova bez većih propusta i na vreme biće dovoljno vredna satisfakcija za utrošenu energiju u savladavanju poteškoća na organizacionom planu. Device su prirodni perfekcionisti i majstori za milimetarska poklapanja ili odstupanja, ali i to tokom prve martovske sedmice može biti nedovoljno za bezbolno uklapanje u novi, bitno drugačiji sistem vrednosti koji se nameće odozgo. Imajte na umu krajnji cilj i realnu satisfakciju ako do njega dođete, ponovimo još jednom, bez obzira koliko knedli budete morali da progutate.

Ljubav: Istina u bitno drugačijem pakovanju, ali ipak vredna satisfakcija za napornu radnu sedmicu mogla bi da stigne u sferi ljubavi. Drugim rečima – kao melem na ranu doći će par prijatnih iznenađenja od drage osobe ili uspešno ispravljena pogrešna interpretacija događaja iz bliske ljubavne prošlosti. I za jedno i za drugo biće potrebno dosta živaca i strpljenja, kako sa vaše, tako i sa druge strane. Najtipičnije Device su vrhunski majstori u čekanju ogovarajuće situacije za povlačenje konkretnog poteza, ali sada nemojte predugo čekati, jer prekasno ubrana voćka brzo izgubi svežinu. Nemojte da vas iznenadi jedan veoma neobičan predlog od osobe koja vešto krije osećanja prema vama, ali ima sve karakteristike persone van vinkle i svih standardizovanih klišea.

Zdravlje: Pretežno stabilna situacija sa svim zdravstveno osetljivim tačkama doneće Devicama manje razloga za brige sa ovom tematikom. Obavite sve predviđene konsultacije i, ako je potrebno, rutinske medicinske preglede, kako bi predupredili eskalaciju bilo kakvog zdravstvenog problema.

Posao: Svi preduslovi su tu da osobe rođene u astrološkom znaku Vage profesionalno zablistaju u prvom radnoj sedmici u Martu. Na jednoj strani, kongitivne predispozicije i mentalna gimanstika biće na nivou blizu optimalnog, a na drugom kraju profesionalnog lanca vrlo dobra i stabilna slika energetskih resursa, jesu glavni razlozi za velika očekivanja u psolovnoj sferi tokom ovih sedam dana. Naravno, sve prethodno navedeno valja u praksi primeniti i potvrditi konkretno urađenim delima. Kako objektivnih prepreka nema, ostaje da pripadnici ovog sazvežđa sami sebi ne ograniče i otežaju realizaciju svih lepih poslovnih predispozicija. Posebnu širinu delovanja i dokazivanja imaće one Vage koje ne deluju u okviru velikih sistema, već mogu da improvizuju do mile volje.

Ljubav: Malo zbog preokupiranosti poslovnim ambicijama, a makar malo i zbog slabije motivacije, tipične Vage će kroz ovu sedmicu u sferi ljubavi proći sa pola gasa, onako, neobavezno, sa namerom da ništa ne pokreću i forsiraju svojom nicijativom. Takav stav uklapa se u najavu potencijalnih događaja na osnovu konstelacije nebeskih tela koja će biti dominantna tokom prve sedmice u Martu. Kada je već tako i kada realno nema nagoveštaja krupnijih promena na polju emotivno – ljubavnih odnosa, od Vage se može očekivati jedna ozbiljna analiza i presek sopstenog ponašanja u bliskoj prošlosti, jer tu se skriva i neko potencijalno iznenađenje u vidu nedefinisanog kraja sa starom simpatijom. Ako ne želite da iznenađenje ode na negativnu stranu, najpre definišite svoje mišljenje o toj problematici.

Zdravlje: Na prvi pogled nema upozorenja vrednih veće zabrinutosti, ali ipak ima nekoliko osetljivih tačaka koje tokom ove sedmice zahtevaju odgovoran pristup osoba rođenih u znaku Vage. Promenljivost u radu neke od žlezda sa unutrašnjim lučenjem predstavlja potencijalno najveću zdravstvenu glavobolju.

Posao: Već neko vreme unazad kod Škorpija je prisutan trend intenzivnog razmišljanja o promenama na planu profesionalnih delatnosti, a ova sedmica bi trebalo da pomogne u nameri da se iskristališe budući pravac poslovnog angažovanja. Za mali broj broj pripadnika ovog znaka taj proces će se i okončati, dok će preostaloj većoj grupaciji ovo predstavljati samo međufazu do konačne odluke. Dakle, evo još sedam dana koje možete iskoristiti da testirate na različite načine svoje profesionalne mogućnosti i prikrivene talente. Samo, nemojte zapostaviti aktuelne obaveze i njihovo profesionalno privođenje postavljenim ciljevima. A pomenutih obaveza ima dosta, pa je od presudnog značaja da se dobro organizujete i vešto rasporedite zadatke po značaju i prioritetima.

Ljubav: Kako god da se postavite, ako pripadate grupi tipičnih Škorpija, u sferi ljubavi vas prate manje ili veće komplikacije. Takav prateći sticaj okolnosti neće se mnogo promeniti ni tokom ove sedmice, samo za razliku od prošlog perioda sada je moguće da u centru komplikacija ne budete vi. Drugim rečima, ona druga strana ima još više tajni i nedorečenosti od vas, pa pokušajte da što bolje sagledate kako to izgleda sa strane kada škorpionski zakomplikujete svoj i tuđi život. Što se tiče konačnog epiloga neke već postojeće zamršene priče na polju emotivno – ljubavnih relacija, mala je verovatnoća da se ona promeni u pozitivnom smeru do sledećeg vikenda, odnosno mnogo su veći izgledi da upoznate još jednu osobu vrednu ozbiljnog razmišljanja, ali do koje naravno nije ni malo lako doći.

Zdravlje: Više osetljivih tačaka u sferi zdravlja Škorpijama u ovoj sedmici može uzrokovati manju ili veću nelagodu. Na prvom mestu to se odnosi na polje genitalija i delove kože pokrivene odećom, zatim na mokraćne kanale i bešiku, i, na kraju na zube, sitne kosti i zglobove.

Posao: Dobra radna sedmica za još bolji početak meseca Marta na polju profesionalnih delatnosti kod većine Strelčeva. Tokom svih sedam dana nivo radne energije bi trebalo da bude iznad proseka, ali kako je vrlo realno da pomalo rasipate, prvenstveno zbog strelčevske impulsivnosti i soliranja po svaku cenu, onda nije na odmet podsetiti na značaj kontinuiranog rada uz pravljenje manjih pauza. Doduše, malo je verovatno da, naročito stariji i životno iskusniji predstavnici ovog znaka ozbiljnije razmišljaju, a kamoli rade na korekciji svojih dobro proverenih i njima odgovarajućih načina profesionalnog funkcionisanja, ali možda ste vi jedan od retkih Strelčeva koji će dobiti benefite zbog smanjenog kampanjskog odnosa prema radu i obavezama. Vrlo dobri poslovni rezultati dolaze na lakši ili teži način.

Ljubav: Bezmalo za sve namere i činjenja u sferi ljubavi tokom prve sedmice u Martu-za Strelčeve nema lake realizacije. Druženja, lakoća uspostavljanja novih kontakata, čak i solidan nivo ličnog šarma, sve dovede na korak od finalizacije, a onda se dogodi iznenađujući zaokret, pojavi se treća zainteresovana strana ili, jednostavno, neka nevidljiva ruka sve vrati na početak. Ma koliko bili naporno i frustrirajuće u pojedinim trenucima, ovakav razvoj događaja mogao bi da otvori oči i klasičnom strelčevskom umu pojasni značaj uzimanja u obzir i razumevanja želja druge strane. Prvo ponoviti određene poteze dva ili tri puta, a onda i čekati na bilo kakav odgovor, to su velika iskušenja za najtipičnije predstavnike ovog znaka. Ali na muci se poznaju junaci, u ovom slučaju ljubavnih bitaka.

Zdravlje: i ono malo upozoravajućih tačaka u sferi zdravlja Strelčevi će najverovatnije gurnuti u drugi plan i uz zrno sreće pregurati sedmicu bez većih problema. Ipak, da istaknemo: obratite pažnju na gornji deo trupa, grudni koš, zglobove na rukama i nogama i na kraju konzumirajte prepisanu terapiju.

Posao: Posmatrano isključivo iz ugla fizičkih napora i obima posla, pred Jarčevima je sedam dana velikih izazova i profesionalnih iskušenja. Ali, to je, uprkos svemu, najmanji problem koji može mučiti pripadnike ovog zodijačnog sazvežđa tokom prve martovske sedmice. Zahvaljujući tradicionalnoj upornosti, ali i izdržljivosti, tipični Jarčevi sve postižu, ako zatreba i četvoronoške napredujući ka cilju. Međutim, na polju tehničke komunikacije i organizacije neće biti dovoljna upornost i tvrdoglavo neodustajanje od zacrtanih ciljeva. Neko sa viših instanci može nametnuti promenu kriterijuma i modaliteta rada, bez ikakve logike i praktičnosti. Na vama je da dobro udahnete i mudro odreagujete, jer sizifovsko dokazivanje logike samo će vas simbolično pretvoriti u pomenutog antičkog junaka.

Ljubav: Malo povoljniji aspekti i pozitivniji uticaj kosmičke energije trebalo bi da pomogne Jarčevima da ovu sedmicu okončaju sa makar minimalnim pomakom na bolje u sferi ljubavi. Za one koji su slobodni to bi moglo da znači upoznavanje bar jedne nove simpatične osobe vredne truda, vremena i energije, dok će za one koji već imaju razloga za zadovoljstvo to predstavljati mogućnost podizanja aktuelne priče na još viši nivo emotivno – ljubavnih odnosa. I za predstavnike ovog znaka važi upozorenje da dobro razmisle ukoliko im život ponudi iskušenje sa tajanstvenom i misterioznom osobom, koja najverovatnije ima pun kofer ljubavne prošlosti. Ako nekome to ne smeta-punim jedrima napred, jer u već pomenutom koferu može se pronaći upravo ono što nedostaje Jarcu u sferi ljubavi.

Zdravlje: Svi potencijalni zdravstveni problemi koji mogu biti indukovani iz spoljneg sveta nisu vredni pažnje za Jarčeve tokom ove sedmice. Kada su u pitanju psiho – somatske slabosti tu valja povesti računa najpre o glavi i očekivanoj nervozi, a nikako ne treba zanemariti probavu.

Posao: Serija sedmica sa dominantno pozitivnim aspektima za uspešnu realizaciju poslovnih ciljeva kod Vodolije se nastavlja i tokom ovih sedam dana. I dalje se pred vodolijskim mentalnim sklopom otvaraju čak i ona vrata na koja niko nije pokucao, još uvek traje period sticaja okolnosti koji je naklonjen predstavnicima ovog znaka, iako na prvi pogled sve izgleda vrlo komplikovano, a samo je polje radne energije nešto ograničenije nego neko vreme unazad.Međutim, bitno je naglasiti i taj detalj je u najmanju ruku na prosečnom nivou. Vodolijama ostaje da kontinuiranim radom sve to pretoče u praksu i, razume, se što bolje valorizuju vredne profesionalne rezultate.

Ljubav: Dileme nema da je par aspekata bitno drugačije postavljen na vodolijskom ljubavnom nebu, ali sveukupna strujanja energija nagoveštavaju fine stvari i pozitivna iznenađenja. To se naročito odnosi na događaje bazirane na strasti, opuštenu komunikaciju bez velikih obećanja i nametnutih obaveza. Pa, ako se pronalazite u prethodno navedenim detaljima, uživajte za sve pare u ovoj sedmici. Ali, ako vas, ipak, zanimaju potencijalne priče na emotivno – ljubavnom planu na duži rok, onda ćete morati da sačekate još neko vreme ili, možda, vas pogleda zrno sreće pa se početna neobavezna komunikacija pretvori u strasnu ljubav. Bilo kako bilo, logično je da svojih pet minuta iskoristite i u sferi ljubavi, samo nemojte se rasplinuti na više strana, jer to vodi brzim, ali prolaznim događajima.

Zdravlje: Praktično sve potencijalno osetljive tačke u sferi zdravlja Vodolije tokom ove sedmice mogu izneti na relativno lagan način. Zahvaljujući visokom nivou pozitivne energije radiće efikasnije mehanizmi oporavka, a na vama je da ipak slabosti svog tela ne dovodite na ivicu izdržljivosti.

Posao: Mirna i relativno uspešna radna sedmica je pred osobama rođenim u astrološkom znaku Riba. Kako nema nagoveštaja ozbiljnijih zaokreta na profesionalnom planu, u bilo kom pravcu, od tipičnih predstavnika ovog znača očekuje se da vredno rade na realizaciji prethodno započetih poslova, a da pokretanje ideja za nove profesionalne projekte ostave za kasnije. Uz to, važno je da poslove obavljaju parcijalno, deo po deo, nikako frontalno, jer može doći do zagušenja i zastoja na pola puta. Eventualne verbalne nesuglasice sa najbližim poslovnim okruženjem ili osobama na vrhu hijerarhijske lestvice nemojte pokušati rešiti na oruk sistem, već pre svega mudrom, diplomatskom taktikom. Tu je Ribama poželjna i potrebna pomoć nekog iskusnog poslovnog taktičara.

Ljubav: Prva martovska sedmica u sferi ljubavi mogla bi da ostane u lepom sećanju pripadnicima ovog zodijačnog sazvežđa pod jednim uslovom. Budite svoji, maštoviti sa elementima sanjalačke prirode, ali pre donošenja bitnih odluka dobro razmislite i konsultujte bar jednu osobu od poverenja. Ukoliko sve ovo ispoštujete onda vas čekaju izuzetno pozitivna dešavanja na polju emotivno – ljubavnih relacija, bilo da želite održavanje već postojeći partnerskih veza na željenom nivou ili da ste namerni da bar jednu osvajačku akciju sprovedete u delo. Za oba prethodno navedena scenarija tipičnim Ribama biće od simbolične pomoći odgovarajuća konstelacija nebeskih tela čiji će astrološki aspekti biti uglavnom naklonjeni svim iole realnim ovozemaljskim željama.

Zdravlje: Nekoliko stvari zavređuje astrološko upozorenje u sferi zdravlja, ali ništa nema težinu ozbiljne problematike. Najtipičniji predstavnici Riba valjalo bi da vode računa o redovnosti i pravilnosti ishrane, zatim o osetljivosti regije malog stomaka i ponajviše o kompletnom respiratornom sistemu.