Nedeljni Horoskop za sve znake zodijaka

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za ovu nedelju od Ponedeljka 20.03.2023 do Nedelje 26.03.2023 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Posao: Na talasu dobre energije i izražene motivacije, najtipičniji predstavniciOvnova, trebalo bi da obavljaju profesionalne aktivnosti i tokom ove sedmice. Nepremostivih prepreka nema i ne bi smelo da bude, na putu realizacije većine poslovnih zadataka. Sve ono što zavisi od njih, i gde god mogu da preuzmu lidersku poziciju, Ovnovi će odraditi na najbolji i najprofesionalniji način, a određeni manji problemi mogu se eventualno pojaviti na polju organizacije i komunikacije. Naime, nemojte očekivati da svi mogu i žele da prate vaš radni tempo, ma koliko on bio realan i logičan. . Otvoren vam je put da pokrećete i neke nove poslovne priče, I nemojte gubiti vreme na neke stvari  koje bi mogle da vas usporavaju. Finansijski segment je dosta stabilan u ovom periodu i postoji realna mogućnost za povećanje prihoda.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi u ovoj sedmici, Ovnove očekuje vrlo živ period, u kome je realno da im se nameštaju okolnosti za konkretne poteze i akcije. Dakle, sedam dana pojačanih aktivnosti na polju ljubavnih odnosa, najavljuje dosta uložene i potrošene energije, pa bi bilo dobro da to nekako održite u granicama ekonomičnosti, odnosno da prvenstveno pred sebe na postavljate previsoke ciljeve. Slobodni, nije vreme za velike planove već da se prepustite toku dešavanja i uživate u tome.

Zdravlje: Možete imati problema sa  alergijama, infekcijama, probleme sa respiratornim traktom i variranjem krvnog pritiska.

Posao: Odlična radna sedmica nalazi se pred tipičnim Bikovima. Doduše, moguće da ćete nešto sporije startovati, ali iz dana u dan je realno očekivati da budete konkretniji i efikasniji na polju profesionalnih delatnosti. To se posebno odnosi na one poslovne segmente gde su već utabane staze, odnosno gde se Bikovi nalaze u svojoj zoni konfora. Kompletno pozitivnom utisku i uspešnoj poslovnoj sedmici, doprinos bi trebalo da doda i nekoliko dobro sklopljenih dogovora i ugovorenih aktivnosti za buduće profesionalne projekte. Pred vama se  otvara i period pravih prilika i mogućnosti za napredovanje. I  podrška od drugih je vrlo naglašena, pa možete biti više nego zadovoljni.

Ljubav: Za one koji su u emotivnim odnosima stvari će funkcionisati odlično, ali vi i druga strana morate dati jedno drugom više slobode, i ne pritiskati po nekim pitanjima. Ako budete stavili sebe sopstvene interese na prvo mesto, lako će dolaziti do kratkotrajnih varnica. Potrudite se  da uvedete neke pozitivne promene i novine u vaš odnos, to će prijati oboma. Poradite  malo oko vašeg emotivnog odnosa, sad je dobar period za to. Slobodni predstavnici imaće nekoliko povoljnih prilika za nova i interesantna poznanstva, od koji bi bar jedno mogli izdvojiti kao potencijalni nagoveštaj neke dobre priče u narednom periodu.

Zdravlje: Obratite pažnju na noge, kolena i zglobove, moguće su manje reumatske tegobe.

Posao: Pred Blizancima se nalazi jedna od uspešnijih sedmica za bezmalo sva profesionalna angažovanja. Praktično ništa ne bi trebalo da vam pada teško, bilo da je reč o već isplaniranim aktivnostima, ili da se pojave dodatne obaveze, biće energije sasvim dovoljno za sve. Ipak nemojte se ponašati bahato i rasipati dragocenu energiju, posebno na neke nebitne posliće uz glavni poslovni pravac. Naravno da nije nemoguće biti uspešan i uz angažovanje na više koloseka, ali to zahteva vrhunsku organizaciju i povremeno oslanjanje na druge u poslovnom okruženju, pa ukoliko sve to imate i ispoštujete, eto ekstra razloga za zadovoljstvo. Finansije možda neće biti onako kako očekujete ali će biti redovne.

Ljubav: Ako izuzmemo par mogućih verbalnih čarki, ili neusklađenosti na polju komunikacije, sve ostalo u sferi ljubavi tokom ove sedmice, trebalo bi ide na ruku tipičnim Blizancima. Nekoliko mogućnosti za nova zanimljiva poznanstva, zatim izražena hemija i pozitivna blizanačka energija šarmiranja i na kraju čak par prijatnih iznenađenja, bez obzira koliko ste bili angažovani. Podrazumeva se da sve ovo prethodno navedeno, što predstavlja pozitivne aspekte, morate svojim konkretnim delanjem u praktičnom životu primeniti i pokušati realizovati. U svakom slučaju najmanje je verovatno da bude dosadno, a na vama je da koliko je to moguće za Blizance, praktičnim ponašanjem, sve materijalizujete u bar jednu pozitivnu promenu.

Zdravlje: Iako u najavi nema ozbiljnijih upozorenja sa zdravstvenom problematikom, ipak obratite pažnju i jačajte svoj imunitet.

Posao: Odlična radna sedmica nalazi se pred tipičnim predstavnicima Rakova. Sve profesionalne aktivnosti koje ste dobro pripremili i isplanirali za ovaj period, trebalo bi bez većih problema da realizujete, sa veoma visokim procentom efikasnosti. Energija ne bi trebalo da bude problem, vrlo dobre predispozicije za preuzimanje inicijative i izražena motivacija, predstavljaju sjajnu osnovu za uspešno ostvarivanje poslovnih rezultata. Finansijska situacija je prilično stabilna i novac će  vam dolaziti uvek kad je to potrebno.

Ljubav: Malo zbog objektivnih okolnosti a nešto više zbog sopstvenog ponašanja, tipični Rakovi bi mogli da prespavaju ovu sedmicu, bar što se tiče ljubavnih dešavanja. Za očekivati je da neki zaista zatvore svoj ljubavni rakovski oklop i sva zbivanja posmatraju onako nezainteresovano sa strane, jer inače imaju preča posla i veće brige. Međutim, ma koliko to bilo opravdano iz ugla objektivnih činjenica, neće vam pasti kruna sa glave ukoliko se potrudite da bar malo razbijete takav scenario. Za to će biti neophodno pronaći dodatni motiv i izvor energije, ali nije nemoguće, naročito kod onih iz grupe slobodnih.

Zdravlje: Radite na balansu između obaveza i neophodnog odmora, poboljšajte kvalitet i redovnost ishrane.

Posao: Vrlo dobrih sedam radnih dana čeka Lavove na polju profesionalnog angažovanja, bez obzira da li su u pitanju standardne, već započete obaveze, ili se otvore mogućnosti za pokretanje novih poslovnih projekata. Stabilan i kontinuiran dotok radne energije daje odličnu osnovu za uspešno savladavanje svih prepreka, ali pod jednim uslovom – neophodnog adekvatnog prilagođavanja najbližem poslovnom okruženju. Iskoristite period koji je pred vama da učvrstite poslovne konekcije koje imate, posvetite se svakodnevnim obavezama I sačekajte pravu priliku i pravi trenutak za napredovanje, koji će tek doći.

Ljubav: Sedmica širokog fronta novih mogućnosti, ali i brojnih izazova u sferi ljubavi, nalazi se pred najtipičnijim Lavovima. Atmosfera na vašem ljubavnom horizontu nagoveštava seriju upoznavanja novih, interesantnih simpatičnih osoba, sa akcentom na to neke budu po godinama dosta mlađe ili pak zauzete. Pričuvajte se ogovaranja i koketiranja na više strana, žustre reakcije doći će kao logična posledica, bilo zbog neispunjenih obećanja ili zbog ljubomornih sumnji.

Zdravlje: Suštinski nema razloga za zabrinutost po pitanju zdravlja. Osim mogućih oscilacija pritiska, vodite računa o odmoru i kvalitetnom snu.

Posao: Vrlo dobra radna sedmica nalazi se pred većinom Devica. Praktično tokom svih sedam dana ovog perioda, realno je očekivati dosta posla, pa čak i povremeno dodatno profesionalno angažovanje. Uz dobru organizaciju, podrazumeva se i adekvatnu podelu odgovornosti, imate vrlo realne šanse da bezmalo sve završite na vreme i na zadovoljavajući način. Možda će ponekad izgledati da sve možete sami, bez pomoći, ali ukoliko nije neminovno, nemojte se bez preke potrebe fizički preopterećivati. Koristite prilike koje vam se budu nudile u ovom periodu, jer ćete na taj način poboljšati i svoje poslovne pozicije.

Ljubav: Ukoliko uspete da veći deo ljubavne problematike svedete u okvire pristojne komunikacije i budete spremni da preduzmete bar jedan konkretan korak, onda bi kraj ove sedmice mogli da dočekate zadovoljniji nego što ste bili na njenom početku. Sve to neće biti lako sprovesti, naročito onaj deo koji se tiče komunikacije, jer za očekivati je da sa druge strane dolaze tonovi na drugačijoj talasnoj dužini od vaše. Bilo kako bilo, dajte svoj doprinos da uskladite argumente, pa ako ne bude moguće, dobićete jasnu sliku šta vam je činiti dalje. Slobodni, nešto novo može ići eventualno preko poslovnog segmenta, mada je veliko pitanje koliko ćete se razumeti.

Zdravlje: Potrudite se da izbalansirate odnos posla i obaveza sa neophodnim odmorom, i povedite računa o krvnom pritisku i cirkulaciji.

Posao: Vrlo zanimljiva radna sedmica nalazi se pred tipičnim Vagama. Onaj lepi deo odnosi se na sjajne mogućnosti, naročito u prvoj polovini perioda, da pokažete potencijale na organizacijsko – komunikativnom polju, i pre svega pokrenete realizaciju nekoliko kreativnih ideja. Iako nije realno očekivati da baš sve ideje prođu filtere onih koji odobravaju, prisutna jaka osetljivost na komentare, na izgled vaših radova ili načina na koji radite. Možda se pojedini iz poslovnog okruženja okrenu drugačijem načinu funkcionisanja, ali vi pratite svoj kurs koji ste zacrtali na samom početku priče. Vredi se itekako potruditi posebno ukoliko sarađujete sa inostranstvom.

Ljubav: Ovo je period u kome je za očekivati da budete nekoliko puta testirani na polju donošenja odluka u sferi ljubavi. Bilo bi dobro da pokažete na delu šta i koliko ste naučili u prethodnom periodu, jer druga solucija znači da sve prebacite na drugu stranu i čekate kako će ona reagovati. Nećete biti zadovoljni sobom, bez obzira na vaš trud u odnosu.  Pazite se ljubomore, sukoba sa umišljenim ili stvarnim suparnicama. Posesivnost može biti jedan od ometajućih faktora stabilnosti vašeg odnosa.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom stabilno. Eventualno povedite računa o kardiovaskularnom sistemu.

Posao: Polje posla tokom ove radne sedmice kod većine tipičnih Škorpija biće posebno  opterećeno, i moraćete da plivate iz dana u dan kako okolnosti budu nalagale. Ne odlažite obaveze za kasnije, radite svakodnevno u kontinuitetu  jer biste u suprotnom mogli imati probleme sa rokovima. Pregršt obaveza je pred vama i ne možete ih mimoići.  Škorpije su u periodu  većih ličnih  promena pa se i prilike i mogućnosti na poslovnom polju umnožavaju.  Bitno je naglasiti da ne pokrećete i forsirate vi priče i ne budite vi inicijator bilo čega, a posebno ne dajete vremenske rokove, već date sebi dovoljno vremena da o svemu pre svega dovoljno razmislite i odlučite u kom pravcu želite da nastavite dalje. Možda vam neće odgovarati način rada koji vam je nametnut, ali sada morate da se prilagodite zahtevima saradnika i nadređenih.

Ljubav: Promenljivo može biti u vašim ljubavnim relacijama. Biće više nejasnih ili čudnih situacija u partnerskim odnosima tokom perioda ali ćete uglavnom vi biti krivac za iste. Zaboravićete na obećanje, reći ćete baš ono što ne treba onda kada ne treba – talasaćete od rasejanosti do impulsivnosti i nerazmišljanja pa svojim postupcima možete čak i izazivati sumnju kod drage osobe. Razmislite da li je vaš način funkcionisanja u emotivnom odnosu u ovom periodu ispravan. Slobodnim Škorpijama poslovni segment može doneti nešto više uzbuđenja, u vidu novih i interesantnih poznanstava.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom stabilno. Eventualno su mogući problemi sa kičmom, stoga se više krećite, ne zapostavljajte fizičku aktivnost.

Posao: Potencijalno dobra radna sedmica nalazi se pred većinom Strelčeva, a od vaše konkretnosti i pre svega fokusiranosti zavisi koliko ćete toga i sprovesti u praksi. Naravno da ne zavisi baš sve od Strelčeva, mada bi mnogima to i odgovaralo, ali najveći deo tereta jeste na njihovim plećima, odnosno oni su nosioci pokretanja novih ideja ili sprovođenja već započetih poslovnih projekata. Novih ideja ima i biće, mada za neke nije najbolje vreme da se guraju na silu, najverovatnije zbog nekih još nedefinisanih detalja. Od ranije započeti projekti idu svojim tokom, možda tokom ove sedmice dođe do manjih zastoja, ali ništa bitno da vas previše zabrine. Strpljenje vam nije jača strana, pa je to u stvari najveće iskušenje sa kojim se možete povremeno suočavati

Ljubav:  Na polju ljubavnih dešavanja čeka vas prilično šarena sedmica. Možete očekivati nekoliko povoljnih situacija za nova, interesantna poznanstva, ali takođe ništa manje nije verovatno da se nađete u poziciji da ozbiljno raspravljate sa dragom osobom o krucijalnim zajedničkim pitanjima. Ključno je da se fokusirate na bitne teme i dozirate širinu i konstruktivnost priče, kako ne bi došli u poziciju da zaboli glava i vas ali i drugu stranu od gomile beskorisnih informacija.

Zdravlje: U ovom period što se zdravlja tiče najviše pažnje bi trebalo da obratite na variranje krvnog pritiska i moguće kardiovaskularne tegobe.

Posao: Vrlo dobra radna sedmica očekuje većinu osoba rođenih u Jarcu. Po pitanju kontinuiranog priliva energije sve bi trebalo da je u redu praktično tokom cele sedmice, a što se tiče komunikacije i tu je manje više sve na zavidnom nivou, izuzimajući početna dva dana perioda. U ovom periodu trebalo bi negde da otputujete, što će vam umnogome popraviti raspoloženje. Dobićete nove ideje i to pretočite u neku priču vašim nadređenima, svi su izgledi da će vam dati vetar u leđa kada su inovacije u poslu u pitanju. Ako ulažete u neku obuku ili školovanje to je jedino opravdano ulaganje što se finansijskog dela tiče.

Ljubav: Veći deo ovog perioda može biti opterećen dozom vašeg nešto tvrđeg stava prema dragoj osobi, ali još više zbog neispunjenih obećanja koja ste dali nekome, pa svesno ili ne zaboravili. Ako ste zadovoljni postojećim stanjem svog ljubavnog života onda nemate razloga za veliku brigu, ali ako ste namerili da preuredite delove odnosa prema voljenoj osobi, biće veoma važno da ne pokažete klasične znake tvrdoglavosti i isključivosti. Za ljubav je potrebno dvoje, što znači i druga strana ima pravo glasa. Ipak je nekako najvažnije da makar naknadno, ispunite data obećanja, i onda bez bremena prošlosti pravite planove za lepšu budućnost.

Zdravlje:  Očekuje vas solidna zdravstvena slika. Moguć je eventualno pad imuniteta i hormonski disbalans.

Posao: Najtipičniji pripadnici znaka Vodolije mogu očekivati odličnu radnu sedmicu. Ovo je odličan period da se pokažete u najboljem svetlu i da to neko primeti. Analizirajte svaki detalj i ne dozvolite da vam nešto slučajno promakne. Potrudite se da maksimalno fokusirate na najbitnije stvari, radite u kontinuitetu, a i pomoć prijateljski nastrojenih saradnika neće izostati. Kraj sedmice dočekujete sa rezultatima iznad proseka, a mnogi će bit ii adekvatno nagrađeni.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje vladaće na vašem ljubavnom horizontu. Imaćete potrebnu da preispitujete vaš odnos i analizirate i sebe i drugu stranu. Raspoloženje tokom  ovog perioda može biti promenljivo i distanca u odnosu na dragu osobu sveprisutna. Podelite sa prijateljima i porodicom svoje probleme i provedite malo više vremena u kući. Neko će vam pomoći da rešite lične nedoumice i da stvarnost učinite prihvatljivijom. Ukoliko ste slobodni, prilika za nova poznanstva će biti, ali se vi sećate nesigurno i stegnuto.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom stabilno, možete osećati pojačan umor. Potrebne su promene u ishrani i više kretanja.

Posao: Sasvim pristojna i profesionalno korektna radna sedmica nalazi se pred većinom Riba. Priliv radne energije možete očekivati u kontinuitetu na nivou koji čak prevazilazi vaše uobičajene potrebe, dok će vam na polju komunikacije i organizacije profesionalnih obaveza biti druga polovina perioda povoljnija. Preciznije rečeno, tokom početnih par dana ove sedmice, za očekivati je da više lepih ideja Ribe iznesu na videlo i podele sa najbližim saradnicima. Nemojte se previše oneraspoložiti, ukoliko ne naiđete na potpuno razumevanje, odnosno budite strpljivi, jer drugi deo sedmice donosi okolnosti u kojima je veća verovatnoća da budete bolje shvaćeni i lakše i bolje realizujete već pomenute ideje.

Ljubav: Dosta razumevanja sa druge strane, ali i vašeg mudrog promišljanja i strpljivog ponašanja, biće potrebno ukoliko želite da ovu sedmicu izgurate sa što manje kolateralne štete u sferi ljubavi. Drugim rečima, tokom ovog perioda Ribe očekuje dosta bure na polju ljubavnih relacija, i više situacija da stvari krenu tokom koji vam ne odgovara. Ono što zavisi od vas pokušajte da uradite na najbolji mogući način – proverite svoje, manje ili više zamagljene ljubavne stavove i hrabro sagledajte realan odnos snaga na polju partnerstva.

Zdravlje: Moguće su respiratorne tegobe, prehlade, kao i osetljivost zglobova.