Nedeljni Horoskop za sve znake zodijaka

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za ovu nedelju od Ponedeljka 24.06.2024 do Nedelje 30.06.2024 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Posao: Ove poslednje sedmice juna vi ćete  imati dosta planova I ideja,  i okolnosti vam idu  na ruku i moći ćete i da realizujete većinu zamisli. Sve će ići u dobrom pravcu ukoliko u startu odredite prioritete i ne rasplinete se na više strana. Mogu se otvoriti nove šanse za poslovne početke koji mogu imati veze sa inostranstvom ili nekim državnim i javnim ustanovama.  Za vas nema nepremostivih  prepreka, samo vam je potrebna malo veća podrška saradnika. U onom delu posla u kom ste najsigurniji i najbolje plivate, maksimalno stavite sebe u prvi plan.

Ljubav: Onima koji su u  emotivnim vezama ovaj period daje prostora da smire strasti i da nađu rešenja za turbulentne momente koji su aktuelni već neko vreme. Na žalost, vrlo često vi to rešenje nalazite u stavljanju pod tepih, a to definitivno nije pravi način, jer tako umesto da smanjujete jaz između vas, vi ga samo povećavate. Oboma vam se savetuje da probate da sednete i da ozbiljno porazgovarate, i tako eliminišete sve eventualne sumnje i tajne. Smanjite nervozu period vam ne ide na ruku.  Slobodni, više izlazite, družite se sa različitim osobama, neko će vam svakako privući pažnju.

Zdravlje: Očekujte vas bolje zdravlje, a sam tim i imunitet. Malo ćete odahnuti i uživati u početku leta.

Posao: Ove sedmice sve ono što se vezuje za dnevne obaveze i redovne poslovne zadatke funkcionisaće kako treba. Nikakvih većih problema nećete  imati, uspevaćete da se organizujete i sve završite na pravi način i u pravo vreme. Vi budite malo opušteniji i imajte fleksibilniji pristup obavezama. Ne samo da je realno očekivati bitne promene, već bi za većinu osoba rođenih u znaku Bika  bilo dobro, da se posvete već započetim poslovima i dodatnim usavršavanjima kako bi pratili predstojeće promene.

Ljubav: Vi ćete da se osećate  bolje iz dana u dan,  a primetićete i da ostavljate pozitivniji utisak na one sa kojima dolazite u kontakt. Sve ovo će vam  prijati, i jedino što je potrebno   da provodite što više vremena sa prijateljima, izlascima,  kućnim druženjima.  Vraćate pozitivnije vibracije u vaš odnos osećate veću bliskost i povezanost sa partnerom, i trudiće se da svaki zajednički trenutak bude različit u odnosu na prethodni. Slobodni, sve što se vezuje za kraća putovanja, može vam doneti i nova poznanstva. Uživajte.

Zdravlje: Zdravlje solidno, ali obratite pažnju na povrede prouzrokovane većim fizičkim naporima. Nemojte da preterujete u zahtevima prema svom organizmu.

Posao: Poslednja sedmica meseca juna Blizancima donosi pozitivniju atmosferu u poslovnom segmentu. Pred vama se otvaraju odlične šanse da obavite stvari na vama zadovoljavajući način. Bićete izuzetno nadahnuti po pitanju komunikacije i dogovora, ubedljivi i sposobni da sve profesionalno odradite. Za vredan i predan profesionalni angažman u prethodnom periodu, predstavnicima znaka Blizanaca u ovom periodu  bi trebalo da stigne i neka  finansijska satisfakcija.

Ljubav: Povoljna atmosfera pratiće Blizance i u sferi ljubavi. Prateće okolnosti trebalo bi da vam uglavnom idu na ruku, bez obzira koliko ste to realno zaslužili svojim ponašanjem. Neće biti nikakvo iznenađenje ukoliko dobijete signale pozitivnih vibracija od više osoba koje su zainteresovane za prisnije upoznavanje. Biće tu potpuno novih simpatičnih lica, ali najverovatnije i bar jedna osoba koju poznajete duži period ali nekako vam nije bila interesantna za ljubavne šeme. Dileme nema, za očekivati je dosta situacija kako za flert tako i za pokretanje priče koja bi moga da ima veći značaj i duži rok trajanja.

Zdravlje: Osećaj nezadovoljstva i blage depresije pratiće vas svakodnevno, poradite na duhovnoj sferi. Stavite sebe u prvi plan i popravite svoju zdravstvenu sliku.

Posao: Početak sedmice vam donosi nervozu zbog  zaostataka  i prenatrpanosti obavezama. Iako imate  malo vremena, uspećete da ih rešite i dovedete stanje na nulu. Obratite pažnju na sitne izmene planova i već postignutih dogovora, da kasnije ne bude većih problema.  Imaćete   dobre uslove za profesionalni napredak, makar što se tiče vaše lične efikasnosti, neko će videti konačno šta vi radite. Dobijate mogućnost za ostvarivanje zarade dugoročnije.

Ljubav: Objektivno posmatrano, neće vam ostati na pretek vremena, energije i prvenstveno živaca za bavljenje pitanjima sa ljubavnom tematikom. Mogući su ljubomorni komentari sa druge strane, kritike na vaš račun i ponnašanje, pa makar se potrudite koliko to dozvoljavaju okolnosti i vaše objektivne mogućnosti, da adekvatno odreagujete na dešavanja u ovoj sferi. Slobodni Rakovi, neko će vam se ozbiljno približiti, a vi ćete itekako registrovati i pozitivno odgovoriti. Uživajte bez previše razmišljanja koliko će to trajati.

Zdravlje:  Što se zdravlja tiče, obratite najviše pažnje na probleme zbog slabije cirkulacije i krvnog pritiska.

Posao: Tokom ove radne sedmice se mogu pokrenuti neke teme ili planovi koji su do sada bili na čekanju, vreme je da se bacite na posao i dodatno  se angažujete. Sve obaveze koje su eventualno zaostale sada ćete uspeti završiti. Postoje sasvim realni izgledi da određena vaša inicijativa bude pozitivno prihvaćena, naročito od onih sa viših pozicija hijerarhijske lestvice. Ako ste već nešto tako namerili, hrabro napred.  Za vas lično timski rad bio bi preporučljiv, kako bi lakše savladali eventualne početne prepreke. Sada je moguće i refinansiranje nekih obaveza ili uzimanje gotovinskih kredita.

Ljubav: Sa partnerom trenutno imate bolju komunikaciju, sitne pomake na bolje. Nekako vam i odgovara da trenutno idete malim koracima, pogotovo što osećate da ste na pravom putu. Iz dana u dan vaš odnos dobija nove prilike da se usaglasite, da se dogovorite, da zajedničkim snagama prevaziđete teškoće. Sa partnerom organizujte ili izlazak, ili nemojte ga izostavljati iz vaših aktivnosti. Pokušajte sve da radite u paru, i samo tako uspećete da zajednički prebrodite sve izazove. Slobodni Lavovi, slede vam  zanimljivi kontakti ali bez mnogo konkretnih dešavanja. Za sada samo komunikacija koja ide u dobrom smeru.

Zdravlje:  Kada je zdravlje u pitanju, povedite računa o rasipanju energije i nešto većem opterećenju grla i disajnih puteva.

Posao: Planovi koje ste već pokrenuli, odvijaju se više nego dobro ove sedmice i vi  ćete ubrzo moći da ostvarite mnogo više od onoga što ste očekivali. Sada ste u mogućnosti da pravilno odreagujete, da dobro procenite  situacije i prepoznate prave prilike. Svojim potezima iz prethodnog perioda otvorili ste sebi nove šanse i one vam sada dolaze u susret. Što se finansija tiče, novac koji kasni konačno stiže, stavite u prioritet račune.

Ljubav: Ove sedmice Device koje su u vezama očekuje lep, uzbudljiv i stabilan period. Partneru je potrebna vaša podrška i vi u ovom periodu možete pokazati onu najlepšu i najtopliju stranu vaše ličnosti i biti tu za njega. Umete da priđete na pravi način i pružite pravi savet, lepu reč, i iz tih razloga nemojte biti škrti. Slobodni, svi koji vas interesuju su u vašoj okolini i možete da uspostavite željene kontakte, ali morate biti malo opušteniji i manje nesigurni.

Zdravlje: Sam kraj meseca juna Devicama donosi psihosomatske probleme, što za posledicu može imati nesanicu i glavobolje.

Posao: Stabilna radna sedmica očekuje Vage, bez mnogo oscilacija, bilo na pozitivnu ili negativnu stranu. Svi najvažniji detalji bitni za profesionalno funkcionisanje biće na solidnom nivou, pa je onda nekako najlogičnije da sledeći vikend dočekate na sličnoj poziciji u odnosu na početak ove poslovne sedmice. Dakle, nema razloga da strepite od neprijatnih iznenađenja, naprotiv  dosta vremena mogli biste posvetiti i planiranju nekih novih poslovnih priča.

Ljubav: Sedmica je generalno pozitivna za sve vrste ljubavnih aktivnosti, ali se potrudite da ne opteretite odnos nekim teškim emocijama.  Odnos sa partnerom ne zavisi od vas samih već od okolnosti oko vas. Trebalo bi što više vremena da provedete u porodičnom okruženju. Imaćete i dosta  poziva za druženje, ali  pripazite da ne zanemarite partnera. Slobodnjaci bi mogli da očekuju upoznavanje više novih zanimljivih osoba, posvetite im pažnju i dajte šansu da vam se pridruže. Vreme je da se povučete iz nekih starih priča.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče moguće su glavobolje i problemi sa sinusima, alergijama, moguće zbog promena vlažnosti vazduha.

Posao: Poslednja sedmica meseca juna biće znatno povoljnija u aspektu posla i organizaciono i finansijski za većinu Škorpija. Obratite pažnju  na zaostale obaveze formalne i papirološke prirode, kako bi izbegli plaćanje nepotrebnih penala. Komunikacija vam  ide od ruke, pa je ovo odličan period da pokrenete sve vrste poslovnih dogovora. Iskoristite ovaj period da se stabilizujete u polju novca, troškovi su  povećani, isplatite sve svoje račune.

Ljubav: Ulazite u lep  period, bogat druženjima, izlascima, susretima sa novim i zanimljivim osobama. Ako budete mogli da otputujete negde zajedno, provod će biti više nego dobar. Uspevate da ukalkulišete posao i planirano vreme sa partnerom što je vrlo dobro. U većem delu nedelje bićete prijatno raspoloženi,  i spremni za raznorazne zajedničke akcije sa partnerom. Slobodni Škorpioni, vreme je za opuštene trenutke, za provod i uživanje. Očekuju vas brojne mogućnosti za nova poznanstva.

Zdravlje: Generalno gledano  vrlo dobra zdravstvena  slika očekuje vas tokom ovih sedam dana. Budite fizički aktivni i vodite računa o ishrani.

Posao: Poslednja sedmica juna tipičnim Strelčevima donosi  dosta dobrih dešavanja, interesantnih kontakata sa novim i starim saradnicima, imaćete mogućnosti da neke ugovore produžite ali i sklopite nove. Na vama  je da se maksimalno trudite i dokazujete svoju profesionalnost, na okolnosti, ljude koji odlučuju ne možete uticati. Finansije mogu biti promenljive tokom celog perioda. Sve u svemu pred vama je jedan dosta opušteniji i profesionalno uspešniji period.

Ljubav: Jako lep period na emotivnom planu je pred vama, nemate nekih teških aspekata i kočnica. Neki sitni problemi ne bi trebali da remete vaš odnos sa partnerom, podelite i lepe stvari i probleme. Vaši porodični odnosi su takođe u dobroj fazi. Morate da se potrudite da partner stekne utisak da mu dajete maksimum u svemu, i da ste mu podrška. Obostrana otvorenost u komunikaciji je neophodna da bi stvari funkcionisale na najbolji način. Slobodni i dalje mogu imati prilike da upoznaju vrlo interesantnu i intrigantnu osobu koja će ih oduševiti i izuzetno pozitivno uticati na njih. Uživajte.

Zdravlje: Tokom ove sedmice kada je zdravlje u pitanju moguće su izražene meteoropatske reakcije, problematičan stomak i  problemi sa sinusima.

 Posao: Tokom naredne nedelje kod većine Jarčeva može doći do  neplanskih  odliva novca, pripazite se ljudi koji vam traže pozajmice. Mnogo poslovnih aktivnosti vas očekuje i potrebna je dobra organizacija što uglavnom neće biti lako. Potreban je savet osobe od autoriteta. Kontakt sa nekim osobama koje su vam bile bitne za posao u prošlosti biće od krucijalnog značaja. Svako treba da odradi svoj deo posla u planiranom roku i bez preteranog eksponiranja ličnih sposobnosti.

Ljubav: U ovoj sedmici  oni koji su u emotivnim vezama imaju odličan trenutak da se posvete i uživaju sa voljenom osobom. Konačno ćete uspeti da se uskladite po svim pitanjima. Funkcionišete više nego dobro, pravite planove i razvijate prijateljske relacije. Potrudite se da  odete na zajednički odmor, letovanje, ili par dana odvojite isključivo samo za vas dvoje. Slobodni, možete pokrenuti burne ljubavne događaje, protkane strašću, vrlo snažnim emocijama ali i ljubomorom. Sve to obično ide u paketu i možete uploviti u ozbiljnu ljubavnu priču.

Zdravlje: Povremena iscrpljenost ili gubitak energije. Ovo možete popraviti na taj način što ćete promeniti nešto u svojim životnim navikama.

Posao: Ovo je izuzetno jaka poslovna nedelja pred Vodolijama, možda ćete da se rastrčite na sto strana  da biste sve postigli i završili. Očekuje se samo vaše malo jače trošenje energije na neke uobičajene stvari. ali ništa strašno. Ukoliko se budete pridržavali dogovorenog i precizno sprovodili plan, bićete u odličnoj poziciji čak i da premašite svoja očekivanja. Potencijalne zamke vrebaju vas u naglim promenama već postignutih dogovora, ili samoinicijativnog menjanja nekih sitnica.

Ljubav: Na ljubavnom planu bi bilo najbolje da ništa ne menjate i pustite da stvari idu svojim ustaljenim tokom.  Potrudite se da  da više vremena posvetite partneru, smanjite  obaveze i pokušajte da nađete prostor  samo za vas dvoje. Potrebno vam je da se opustite, stoga nije loše možda i da planirate godišnji odmor. Slobodne Vodolije imaju  mogućnosti za nova poznanstva koja će biti izuzetno zanimljiva, flert i neobavezna ćaskanja, uz savet da se ne zalećete na prvu loptu u vezu.

Zdravlje: Tokom ove sedmice vodite računa o krvnom pritisku, a moguće su i  glavobolje.

Posao: Poslednja sedmica meseca juna donosi vaš način funkcionisanja i prihvatanja i obaveza i kontakata sa saradnicima. Neki od vas dobiće poslovnu ponudu koja im je ranije izmakla iz ruku.  Polako, ali sigurno sve dolazi na svoje mesto. Sve što se vezuje za inostranstvo i saradnju sa strancima sada se može pokrenuti. Nemojte odustajati od sekundarnih poslova, samo poštujte prioritete važnosti, povedite računa o koncentraciji i  datim obećanjima i  unapred dogovorenim poslovima.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Ljubav:  Oni koji su u emotivnim vezama sledi vam smirenje i skladniji odnosi sa više razumevanja. Oboje ste svesni grešaka koje ste napravili u prethodnom periodu i sada ste spremni i da ih ispravite.  Osobi do koje vam je stalo pokažite svoje pravo ja  i emocije,  unesite dobru atmosferu i pokrenete pozitivna dešavanja. Ovo može biti izuzetno lep period za vas dvoje, pa se maksimalno potrudite da uživate. Širite pozitivnu energiju oko sebe  i radite na tome da vaš odnos bude još kvalitetniji i bolji. Slobodne Ribe, ukoliko već niste, mogle biste u ovoj sedmici da se zaljubite na prvi pogled. Prelepo.

Zdravlje: Stabilna zdravstvena slika očekuje vas ovih sedam dana. Preporučuje se više kretanja i fizičkih aktivnosti.