Nedeljni Horoskop za sve znake zodijaka

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za ovu nedelju od Ponedeljka 05.12.2022 do Nedelje 11.12.2022 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Posao: Ove sedmice ćete imati  dobre poslovne ideje,  ali ne  i pravi način da ih realizujete. Biće vam potrebna podrška drugih ljudi, i nju i možete pokrenuti, najviše u drugom delu sedmice. Bitni planovi sada se mogu realizovati, a Ovnovima su otvorene i saradnje sa strancima, kao i mogućnosti za napredovanje.  Dolazi vreme za razrešenje raznih nedoumica i pitanja koja su vas opterećivala. Pred vama je period dobrih dogovora, saradnji koje su u povoju, ali koje obećavaju stabilnost, trajnost i kvalitet. Mirno u finansijskom segmentu, imaćete manji neplanirani trošak

Ljubav: Ovnovi koji su u emotivnim vezama, imaju lošu  komunikaciju  sa partnerom, i dalje su u periodu koji je dosta nepovoljan. Morate se potruditi da ne budete impulsivni, ne budete negativni, ne unosite nemir u svoje veze, jer tako samo podgrevate dodatno loše odnose. Svađe i provokacije su u vazduhu, ne dozvolite  im da se razviju, pokušajte da ostanete smireni i ne nasedate. Pažljivije se posvetite partneru, više razgovarajte i nađite nove modele za narednu fazu vašeg odnosa. Slobodni Ovnovi, mesto za upoznavanje je vezano za poslovne okolnosti, ali i je moguće da na neki čudan, neobičan način nova  osoba dođe do vas. Zanimljiva sedmica je pred vama.

Zdravlje: Ove sedmice ste podložni svim vrstama prehlade i alergija. Čuvajte grlo,  bronhije i pluća. Na udaru ste  bakterija i virusa.

Posao: Informacije koje menjaju mnogo toga dolaze vam na samom početku sedmice. Promena  planova, iznenadni preokreti koji vas teraju u potpuno drugačijem smeru, a pojedini će se suočiti i sa odustajanjem pojedinih saradnika od rada na određenom projektu. Ali,  nema razloga za zabrinutost, jer kraj jednih planova ili jednog projekta ili jednog posla, u suštini doneće početak nečeg što je za vas mnogo produktivnije, bolje, isplativije. Vi i dalje nastavite da budete vredni, praktični, racionalni, i preguraćete ove dane. Finansijska situacija stabilna.

Ljubav: Početak sedmice zbog problema na svim poljima donosi negativnu energiju u veze. I kod vas i kod partnera u ovoj sedmici je prisutna nervoza, koja će biti naročito naglašena polovinom perioda. Izbegavajte rasprave, jer je malo verovatno da ćete nešto postići pozitivno. Pokušajte da primedbe zadržite za sebe, pokažite više razumevanja i na prvo mesto stavite bliskost. Slobodni Bikovi,  lakše ćete se nego inače upuštati u flertove, imati pojačane kontakte sa suprotnim polom. Neko će poželeti da vas čuje nakon dužeg perioda.

Zdravlje: Kad je zdravstvena situacija u pitanju  hronični problemi  respiratornih i urinarnih organa. Ne konzumirajte lekove na svoju ruku. Ukoliko postoji problem, posetite lekara.

Posao: Početak  sedmice Blizancima obećava povećan obim posla i  obaveza. Imate dosta energije  i potrebno je da je usmerite u pravom smeru, možete  ostvariti mnogo toga i biti  zadovoljni rezultatima. U napetim trenucima zadržite smirenost i fokusiranost, budite spremni da prihvatite sve izazove i promene situacija.  Budite sigurni da će drugi primetiti  vaš rad i vaše zalaganje i možete samo  unapred da očekujete  beneficije koje ćete imati od toga. Tokom ove sedmice očekujte znatnije povećanje priliva, koristite svaku priliku za zaradu.

Ljubav: Kod Blizanaca koji su u dužim emotivnim vezama, ove sedmice biće dosta promena situacija. Problem između vas dvoje je očigledan, i  najgora je varijanta pribeći manipulativnim sredstvima, lažima ili se ponašati neiskreno, jer bi to samo dodatno srozalo vašu vezu. Ako se koplja lome trenutno oko vaše ili partnerove iskrenosti, budite sigurni da će biti teško da se stvari izvedu na čistac. Potrebno je prevazići ovo da biste mogli da nastavite dalje.  Slobodni  Blizanci su u period kada  se dobro  provodite i  ne razmišljate o nekim ozbiljnim pričama.

Zdravlje: Prvi deo sedmice imaćete pad imuniteta, osetljivo grlo, mogućnosti za  prehlade. Eventualno bi trebalo da  obrate pažnju na variranje krvnog pritiska.

Posao: Početkom sedmice  ne žurite sa  razgovorima,  nekim izjavama, sačekajte pogodan momenat. Informacije koje budete dobijali mogu vas jako zbuniti i učiniti nesigurnima, zato ih prvo proverite pre nego što odreagujete. Budite nešto oprezniji kada su troškovi u pitanju,  jer se može destabilizovati finansijski segment. Neka papirološka pitanja u ovoj sedmici možete srediti na zadovoljavajući način, ali gledajte da ne napraviti neki propust, postoji mogućnost za to.

Ljubav: Ukoliko ste u emotivnoj vezi u ovom periodu vi ste nervozni  kao i partner i imate potrebu da se non stop raspravljate, svađate. Neophodno je da se nešto promeni  da bi razbili ustaljenu svakodnevicu. Ćutanjem ste već doveli do ovoga gde ste trenutno, nemojte praviti istu grešku i nastavljati tim putem. U suprotnom,  zbog sitnica ćete se raspravljati a pravi kamen spoticanja će ostajati tu gde jeste. Slobodni Rakovi, slede vam zanimljivi kontakti i poznanstva, upoznaćete nekog, ko je  odmeren i harizmatičan.

Zdravlje: Tokom naredne sedmice postojaće problem sa cirkulacijom, pritiskom. Zbog pojačane  nervoze, mogući su i problemi sa spavanjem.

Posao: U periodu ste koji je poslovno  šarenolik, ali vi  smatrate da previše vremena gubite na neke nepotrebne sitnice. Pomalo vas smara papirologija,  kontakti sa nekim ljudima, ali ovo su koraci koji su neophodni da biste stigli do svojih ciljeva. Zahtevna sedmica je pred vama,  vi ćete napraviti  praviti dobre poteze i stvoriti dobre temelje za bolje poslovne situacije koje vam tek dolaze. Promenljiva je situacija kada su u pitanju troškovi, ali uspevate da održite stabilnost.

Ljubav: Za Lavove u emotivnim vezama, odnos sa partnerom  morate usmeravati  u onom pravcu koji vama odgovara. Vaš odnos u ovoj sedmici  funkcioniše na onoj tankoj liniji između ljubavi i hladnoće,  ići ćete iz jedne krajnosti u drugu. Morate balansirati maksimalno. Ne uslovljavajte jedno drugo, ne pokušavajte da kontrolišete ili da se inatite i sve će funkcionisati  zadovoljavajuće. Slobodnim Lavovima  će biti lepo, flertujte, uživajte, provodite se. Sada vam je zaista potrebno da izađete iz kolotečine i pustite da vam se dese neke lepe stvari.

Zdravlje: Ove sedmice ne bi trebali da imate neke veće probleme sa zdravljem osim osetljivosti grla i disajnih puteva. Radite na jačanju imuniteta i pojačajte unos vitamina.

Posao: U prvoj polovini sedmice očekuju vas neki napeti i stresni moment u poslovnom segmentu. Bićete u velikoj žurbi, moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju. To će ići jako teško, jer će konstantno iskakati problemi,  vezani za međuljudske odnose, organizaciju, čak i finansije. Pored svih pozitivnih mogućnosti, morate biti skoncentrisani i organizovani, jer vam neke stvari mogu promaći.

Ljubav: Tokom naredne sedmice biće  zategnutih situacija u vašim emotivnim relacijama. Potrudite se da ne optužujete partnera za neke stvari, već prvo proverite da li su vaše primedbe na mestu, jer ga možete uvrediti, pa svakako očekujte burnu reakciju sa njegove strane. Ovi dani su malo napeti i savet je da budete korektni prema partneru, a u drugom delu sedmice, kada se kad malo spustite loptu oboje porazgovarajte i pokušajte da dođete do rešenja. Slobodne Device, poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža, na nekom okupljanju ili prilikom izlaska je izvesno.

Zdravlje: U prvoj polovini sedmice mogući su  problemi sa kičmom, bolovima u rukama, nogama i mogućnost povreda. Druga polovina sedmice osetljivost grla i disajnih puteva.

Posao: Pred vama je poslovna sedmica u kojoj  ćete  imati  lošu komunikaciju sa saradnicima, obratite pažnju i na odnos sa nadređenima, jer može doći  napetih razgovora. Neke promene se dešavaju koje vam ne odgovaraju, ali u ovom trenutku nećete moći da utičete na njih. Stišajte se malo, i sebe prilagodite situaciji koja je kratkotrajna. Bavljenje sitnicama, papirologijom, nekim detaljima veoma je naglašeno pa kontrolišite i saradnike. Prilivi bi trebali da se poboljšaju, segment troškova je i dalje vrlo nestabilan.

Ljubav: Početkom sedmice nisu ni malo dobri aspekti za harmoniju, stabilnost i emotivni balans između vas i partnera. Oboje ćete biti napeti, isključivi jedno prema drugom, posesivni i nervozni. Sve to će rezultirati distancom i određenim zahlađivanjem vaših odnosa. Ne dozvolite drugima da vas savetuju i mešaju vam se u vezu. Slobodne Vage,  ljubavne prilike vas čekaju na sve strane, a samo od vas zavisi kome ćete pokloniti svoju pažnju. Neko koga već poznajete, možda i duži vremenski period, izuzetno će se aktivira i pokazuje vam svoju zainteresovanost.

Zdravlje: Stabilan priliv energije  omogućava dobru zdravstvenu sliku kod većine osoba rođenih u znaku Vage tokom ove sedmice. Manje probleme mogu vam zadavati probavni sistem i stomak generalno, pa obratite neophodnu pažnju na to.

Posao: Ove sedmice činiće vam se povremeno da što više žurite, više kočenja i prepreka sa strane imate. Nema razloga za veliku zabrinutost, prvenstveno zbog činjenice da bi priliv radne energije trebalo da bude jak, pa uz dobru organizaciju i neće biti prepreka na polju posla koje ne možete savladati.  Bitno je da racionalno koristite vreme, naročito zbog dodatnih obaveza koje se povremeno mogu pojavljivati. Morate raditi na prilagođavanju realnim okvirima u skladu sa mogućnostima vašeg radnog okruženja. Dobri dogovori vezani za novac, više je izvora za finansijske prilive tokom ove sedmice.

Ljubav: Zauzeti pripadnici znaka Škorpije razmislite pre nego što krenete ili kažete nešto. Sedmica je u duhu preispitivanje vaše relacije sa partnerom. U pitanju su nesporazumi i sumnje a ne konkretne stvari, ali ovo definitivno treba raščistiti dok je vreme i ne ostavljati ništa nezavršeno. Ukoliko možete, izbegnite ovakva ponašanja, pogotovo što je više nego izvesno da nemate razloga za njih. Što se slobodnih pripadnika znaka Škorpije  tiče, vama ni malo neće biti dosadno. Mogli biste započeti jedan dosta dobar odnos koji itekako može ići ka ozbiljnosti.

Zdravlje: Uglavnom dobra i stabilna zdravstvena situacija očekuje Škorpije tokom većeg dela ove sedmice.  Obratite pažnju na povećanu osetljivost grla i disajnih puteva.

Posao: Početkom ove sedmice nećete moći da se usaglasite sa poslovnim partnerima i saradnicima. Trudite se da budete pribrani i smireni, ostatak ovog perioda već donosi bolje uslove za rad i kvalitetniju komunikaciju i dogovore sa onima sa kojima sarađujete. Nesporazumi i manji verbalni sukobi sa osobama iz bliskog poslovnog okruženja mogu zakomplikovati realizaciju dogovorenih planova, veoma će biti bitno da kontrolišete  izgovorene reči.

Ljubav:  Potrudite se da ne provocirate partnera, ali i da ne povlačite neke drastične poteze. Stvari će krenuti ka smirenju u drugom delu ove sedmice, kada ćete oboje lakše uspevati da se nađete po svim pitanjima, i kada će komunikacija biti neuporedivo bolja. Od vas se očekuje da se bolje organizujete i odredite prioritete u svom životu. Slobodni Strelčevi, opuštate se kroz komunikaciju sa nekim, ali su osećanja u vama nedefinisana i još uvek ne znate šta je ono što želite od ove osobe.

Zdravlje: Tokom ove sedmice zdravstvena situacija manje - više stabilna, obratite pažnju na izraženu nervozu i stres, zatim na probavni sistem i slabljenje imunog sistema.

Posao: Bićete  pritisnuti kratkim rokovima oko završetka poslovnih obaveza, ali nalazite dovoljno i snage i volje da sve privedete kraju na vreme. Neke ponude dolaze do vas, ali nećete imati mnogo vremena za razmišljanje i odlučivanje. Inostrani saradnici su sada zainteresovani da vas uključe u svoje projekte, pa bi vredelo potruditi se u ovom segmentu. Bitno je da vi gurate, doduše polako, ali sigurno ka ostvarenju onoga što ste planirali.                                                                                                                                                                                    

Ljubav: Početak sedmice jako lep i za vas i za partnera. Pravićete planove za putovanje,  dogovore oko finansija, ulaganja, viđanja sa prijateljima… Vas dvoje funkcionišete tokom ove sedmice bolje nego inače. Prijalo bi vam da odete negde zajedno i  na taj način biste ovom pozitivnom energijom koja je trenutno jaka između vas dvoje dodatno pokrenuli i stabilizovali odnos. Slobodni Jarčevi,  komunikacija sa nekim je i do sada tekla dobro, a sada se može produbiti, živnuti. Može doći i do susreta, lepog. Uživajte.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije, a stariji Jarčevi će teško podnositi nestabilno vreme. Grlo vam je osetljivo, pa izbegavajte hladne i gazirane napitke.

Posao: Velika nervoza i napetost u poslovnom segmentu početkom ove sedmice jer ništa neće ići onako kako ste zamislili, a očekujte i u poslovnim partnerstvima velike promene i razmimoilaženja. Morate se okrenuti nekim novim načinima funkcionisanja i ono zacrtano menjati u hodu, prilagođavati se, pa čak i u trenucima kada vam to ni malo ne odgovara. Ukoliko budete istrajavali i čvrsto se držali načela koje ste sebi postavili, imate šanse da uspešno sve realizujete.

Ljubav: Ove sedmice različiti stavovi i načini funkcionisanja između vas i partnera će biti prenaglašeni. Vi ćete smatrati da vas partner pritiska, druga strana će misliti da vi pritiskate nju. U svakom slučaju  pred vama je jedna nemirna sedmica u kojoj treba znati stati pre nego što rasprava pređe u veći raskol između vas. Slobodne Vodolije,  oko vas postoje osobe koje su vam zanimljive ili koje žele da vas osvoje. Vi sad morate odlučiti  šta ćete.

Zdravlje: Pojačan stres i nervoza uzrokuju glavobolje. Potrebna vam je fizička aktivnost, ali u ovoj sedmici morate biti pažljivi i ne preforsirati se, jer postoje mogućnosti za povrede.

Posao: Imate problema u odnosu sa nadređenima a i sa saradnicima uopšte. Uradite ono što je do vas da bi se situacija stišala, budite spremni na kompromis ili na promenu uslova poslovanja. Nije vreme za neka veća finansijska ulaganja, ako želite da investirate, ostavite to za narednu sedmicu. Ribe sada mogu biti pod presijom jer je poslovnih obaveza mnogo, a premalo vremena da sve završite, pomoć od strane kolega može izostati. Moguća su poturanja i sabotaže na svakom koraku.                                                                                                                                                                                                         

Ljubav: Ove sedmice kod Riba koje su u emotivnim vezama u prvi plan idu pitanja, preispitivanja, sumnje, strahove, nesigurnosti, a sve u vezi odnosa u kojem ste.  Nećete više moći, nećete želeti da ćutite, sumnjate u partnerovu vernost, možda imate i dokaze. Zahlađenje odnosa je neminovno, a može doći i do verbalnih rasprava koje nisu baš prijatne. Slobodne Ribe, prilike imate, mogućnosti imate, one koji su zainteresovani za vas takođe imate. Vreme je da se  vi pokrenete.

Zdravlje: Povremeno stoji iscrpljenost i umor, koja će se kod vas odražavati kroz nesanicu ili glavobolje kao i varijaciju krvnog pritiska.