Nedeljni Horoskop za sve znake zodijaka

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za ovu nedelju od Ponedeljka 14.06.2021 do Nedelje 20.06.2021 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Posao: Organizacija poslova ove radne nedelje za većinu Ovnova bi mogla  biti otežana a i vi ćete biti pod opterećenjem i pritiskom  kako od strane saradnika tako i nadređenih. Mogao bi da vam iskrsne i problem sa finansijama, koji su  naravno rešivi ali u ovom trenutku vam nisu bili potrebni. Biće zastoja u poslovima, i to je neminovno. Bićete nervozni zbog toga, ali nije ni prvi ni poslednji put da životne okolnosti nameste takve situacije. Morate biti realniji kad postavljate poslovne ciljeve. To nije teško ako se malo spustite na zemlju i obuzdate nalete adrenalina. Ipak, cela ova stresna nedelja po vas neće biti u potpunosti negativna, neko će zapaziti vaše angažovanje i tako ćete kupiti ulaznicu za neko buduće vreme.

Ljubav: Ove nedelje  potrudite se da ne sakrivate ništa jedno od drugog, jer bi tajne mogle proizvesti napetost i rasprave što vam u ovom trenutku nije potrebno. Slobodnim Ovnovima bi se mogli neki u iskušenju kroz potpuno iznenadno novo poznanstvo   sa vrlo  interesantnom  osobom sa kojom postoji šansa za ozbiljnu  priču. Zauzeti skinite ružičaste naočare i sagledajte vaš odnos u pravom svetlu. Idealizujete voljenu osobu pripisujući joj osobine koje u realnosti nema, ili pak očekujete nemoguće stvari u vezi. Trebate se vratiti u realnost što pre.

Zdravlje: Tokom ove nedelje očekuje vas vrlo dobra zdravstvena slika, mogući su  manji problemi sa glavoboljama i bolovima u zglobovima.

Posao: Pred Bikovima je  period velikih aktivnosti, sa dosta komunikacije, dogovora koje vam otvaraju  mogućnosti da pokrenete nove poslovne dogovore  i saradnju. Za one koji rade u privatnom sektoru ovo je finansijski dosta zahtevan period. Početak sedmice bi mogao biti malo i haotičan, kreće se sa nekim novim načinima rada iako možda ne budu postojali svi potrebni elementi da se ceo poslovni ciklus zatvori. Bićete  u situaciji da nametnete nove načine rada u uvedete i neke nove tehnologije, što bi moglo da zahteva i nove saradnike.

Ljubav: Sedmica kreće malo napetjim aspektima ali kao bude odmicala biće opuštenije i tenzije bi trebalo da splasnu, da oboje možete da povratite bliskost i razumevanja. Potrudite se da organizujete neko okupljanje, druženje, pokrenite se, pozovite prijatelje, odite na neki izlet. Partnera nemojte izostavljati iz vaših svakodnevnih aktivnosti. Pokušajte sve da radite u paru, pokažite dovoljno bliskosti i poverenja i radite na jačanju postojećeg odnosa.

Zdravlje: Zdravlje stabilno tokom svih sedam dana. Idite u prirodu, opustite se, posvetite se duhovnoj strani.

Posao: Pred Blizancima je radna nedelja u kojoj su naglašena polja dugovanja i problema sa finansijama generalno. Trebalo bi izbegavati   rizična ulaganja, potreban je oprez pri zaduživanju, pogotovu budite pažljivi od koga pozajmljujete novac. Morate postaviti nove načine u organizaciji posla i tako  nametnete svoje mišljenje i pristup obavezama. Sigurno će postojati potreba da angažujete nekog sa strane da bi realizovali neke  dugoročne projekte zbog nepovoljnih dešavanja na koja nemate nikakvog uticaja i koja ne zavise od vas samih. To se naročito odnosi na poslove vezane za inostranstvo.

Ljubav: Nedelja u kojoj biste mogli biti promenljivog raspoloženja, pre svega  zbog dešavanja na poslu i pa vam može biti teže da se opustite. Opuštanje je nešto što bi vam u ovom trenutku dobro došlo, kako biste postigli  balans i na drugim poljima. Blizanci u braku ili vezi mogu pokazati izvesni problem u komunikaciji sa partnerom. Preporučljivo bi bilo  odete na zajedničko putovanje sa prijateljima ili bar na neki izlet u društvu dragih ljudi. Slobodni Blizanci imaju šansu da upoznaju novu osobu i što bi moglo da nagovesti potencijalno zbližavanje i uvod u ozbiljniju priču.

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost kada je zdravlje u pitanju. Savetuje se  više fizičke aktivnosti, bolja ishrana i više sna za odmor kompletnog organizma.

Posao: Prva  polovina nedelje Rakovima  biće  komplikovanija kada su novac, finansije i ulaganja u pitanju. Sve se dešava  jer su spoljni uticaji veliki i odražavaju se kako na proces rada tako i na međuljudske odnose i komunikaciju. Morate napraviti veće promene, posebno u komunikaciji sa nadređenima. U sukobu ste sa autoritetom i to nije dobro za tokove poslovnih procesa. Druga polovina sedmice za nijansu mirnija i vi ćete malo spustiti loptu. Zapamtite sve se dešava sa nekim razlogom, koji je vama možda nepoznat, ali stvari će leći na svoje mesto.

Ljubav: Pred vama je lepa nedelja na emotivnom planu  , biće mnogo prilika za dodatno zbližavanje i podizanje aktuelnog partnerskog odnosa na viši nivo. Vaš društveni život biće bogatiji i sadržajniji, a vi opušteniji i zadovoljniji. Za Rakove u  vezama, generalno stanje na emotivnom planu se stabilizuje i trebalo bi da se posvetite uživanju u svakom trenutku. Za one koji su slobodni,  može biti  izazova u vidu novih poznanstva, ali bez konkretizacije veze. Dosta prijatnih i i romantični trenutaka je pred vama ove nedelje,  trebalo bi da ih iskoristite maksimalno  i  uživate.

Zdravlje: Odlična zdravstvena slika vas očekuje u ovom periodu. Budite fizički aktivniji, više se krećite eventualno pripazite na alergije i prehlade.

Posao: Ove nedelje ne bi trebalo da  mnogo vremena trošite na suvišne  rasprave  i svađe sa neistomišljenicima. Nemojte previše analizirati svoje postupke i odluke jer ćete biti u situaciji da morate brže  reagovati  i u trenutku  donositi odluke. Iskoristite sve svoje kvalitete da sebe stavite na neki način u prvi plan, što  ne bi trebao da vam bude veći problem. Poslovi sa   inostranstvom su naglašeni tokom cele nedelje. Trebalo bi da sve uskladite na pravi način što će vam omogućiti da krajem nedelje lakše dišete. Imate dovoljno povoljnih predispozicija da uspete u svojim namerama.

Ljubav: Vaš poslovna preopterećenost ove sedmice  donosi  hladnije i distanciranije odnosa sa partnerom. Neophodno  je da provodite više vremena zajedno, kako biste popravili situaciju. Zbog nekih budućih  lepih dana budite otvoreniji i malo se više potrudite, da se ne bi kajali. Slobodan Lavovi imaju naglašenu društvenu aktivnost sa dosta novih ljudi u okruženju. Budite realniji i prizemniji, ne postoje idealni partneri i  idealne veze. Moguće je poznanstvo na putovanju.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji, više vremena u prirodi pobeđuje nagomilani stres.  Konzumirajte zdravu hranu i vitamine.

Posao: Tokom ove nedelje  postavljate   stvari na svoje mesto i postajete  opušteniji i staloženiji.
Ne bi trebalo da bude nekih neočekivanih i naglih preokreta do kraja nedelje. Većinu Devica očekuje  dobra  saradnja i komunikacija kako sa bliskim poslovnim saradnicima tako i nadređenima. Vaša pozicija je dobra, sve što ste ulagali sada se pozitivno vraća. Trebalo bi da radite na sklapanju dugoročnijih poslova i ugovora na duže vremenske periode. Nemojte dozvoliti da vas neke druge obaveze odvuku od posla, držite se zacrtanog rasporeda, a možda vas neko i namerno bude odvlačio i skretao pažnju na neke druge nebitne stvari.

Ljubav: Emotivno stanje bi trebali da bude zadovoljavajuće tokom svih sedam dana. Uspevate da uklopite  posao i   planirano vreme sa partnerom. U  većem delu perioda bićete lepo raspoloženi, bez tenzije i u dobrim odnosima kako sa partnerom tako i sa ostalima u bliskom okruženju. Vaš partner očekuje veću posvećenost zajedničkim prijateljima i viđanjima, pa se potrudite da se što više družite, izlazite i budete u zajedničkom društvu, prijaće vam.

Zdravlje: Zdravlje dobro tokom cele nedelje. Mogući sitniji problemi sa  bolovima u zglobovima, stari hronični problemi sa kičmom i možda zubobolja.

Posao: Nedelja u kojoj treba da se čuvate  sabotaža od strane nadređenih, gde bi mogla da im smeta vaša  ozbiljnost i  čuvena kreativnost, jer ne razumeju vaš pristup problemima. Maksimalno bi trebalo da se posvetite nekim sitnijim pojedinostima vezanim za posao, nešto što niste menjali  odavno. Očekuje vas dosta kontakata sa nekim novim ljudima, koji su neophodni za unapređenje tekućeg  posla ili nekog projekta. I dalje vi na neki način izbijate u prvi plan, ako to nije neophodno nije naodmet da se malo povučete. Poslovi sa inostranstvom mogli bi biti rizični pogotovo u finansijskoj sferi, pa se savetuje da ih ne započinjete u ovom periodu.

Ljubav: Ove nedelje Vagama će biti potrebna stalna podrška partnera, više nego inače. Ako iko može da ima taj tako jak osećaj, onda je to sigurno tipičan predstavnik ovog sazvežđa. Trebalo bi da bude uzvraćeno istom merom. U  većem delu nedelje bićete veseli, raspoloženi, bez nagoveštaja nekih konkretnih promena i preokreta. Važno je da budete otvoreni i da poradite na pravljenju  zajedničkih planova. Prilagodite poslovne obaveze privatnom životu, nađite ravnotežu.

Zdravlje: Zdravlje generalno dobro, ali mogli biste imati povremeno sklonost pesimizmu. Naglašena je napetost i razdražljivost zbog nedostatka sna. Moguće su manje respiratorne tegobe.

Posao: Početkom nedelje naglašeni aspekti  prekovremeni rad, kao i veća angažovanost na poslu kod većine tipičnih predstavnika Škorpija. Moglo bi doći do sukoba u interesima između vas i nekog poslovnog partnera, zbog čega možete imati dodatnih problema sa nadređenima. Posao iziskuje mnogo energije, potrebna vam je pomoć i stoga se obratite se proverenim saradnicima. Očekuje vas dosta komunikacije i neočekivanih promena, sve je na vama lično i vi budite glavni nosilac priče. Potrudite da neke dogovore od ranije okončate na najbolji mogući način. Sve u svemu očekuje vas vrlo uzbudljiv i dinamičan period, ali razloga za brigu nema.

Ljubav: Bićete malo inertniji ove nedelje, kad je komunikacija u pitanju sa svima pa i sa partnerom. To je posledica prezasićenosti ljudima i pričama. Može vam se pripisati da zapostavljate partnera i u vaš odnos unosite monotoniju. Vi ćete biti  preosjetljivi i pomalo netolerantni. Ne preporučuje se rasprava naročito u drugoj polovini nedelje. Preporuka je da partnera iznenadite nekim poklonom, ali nek to bude manji znak pažnje, a ne nešto što izgleda kao da se iskupljujete.

Zdravlje: Tokom ove nedelje zdravlje dobro, mogući manji problemi sa disajnim organima i bolovima u zglobovima naročito kolenima, pa pripazite ukoliko se bavite sportskim aktivnostima.

Posao: Dosta turbulentna radna nedelje je pred Strelčevima.  Komunikacija koju vi imate sa drugima ne može se nazvati dobrom, jer ste u nepovoljnom  periodu kad su međuljudski odnosi u pitanju. Ukoliko je moguće bilo bi dobro da bar vi minimalno doprinosite tome. Možda dođe i do prekida neke saradnje. Morate biti dobro pripremljeni da odreagujete tako da posao ne trpi i nađete neko brzo rešenje. Pažljivo proveravajte sve informacije koje su bitne a vi niste prvi izvor, moguće su neistine u drugoj polovini sedmice od najbližih saradnika. Oni neće biti proglašeni odgovornima ali vi hoćete.

Ljubav: Zbog posla  će te biti nervozniji nego inače i imaćete problema i sa partnerom i sa okolinom. Obratite pažnju na koji način komunicirate, jer vam niko nije kriv zbog vaše neorganizacije ili problema u sferi posla a najmanje partner. Potrudite se da krajem sedmice negde otputujete, da bi malo smanjili tenzije u odnosima i da malo opustite svoj nervni sistem. Biće teško da vi budete organizator, ali onda bar animirajte partnera da se on aktivira.

Zdravlje: Dosta napetosti u komunikaciji sa ljudima. Pazite šta pijete i jedete ove nedelje. Hronični problemi vezani za kosti i zglobove. Pad imuniteta može doneti prehlade.

Posao: Ne bi trebalo ove sedmice da ulazite u konflikte ili započinjete posao sa osobama sa kojima se ne slažete. Želite sve odjednom, ali to ne ide tako, loši aspekti planeta neće dati ni novac ni uspeh u karijeri, i mogu doneti mnogo loše energije u odnosu sa ljudima. Obratite pažnju  sa sitnijim pojedinostima vezanim za posao, nešto što niste menjali  odavno, bar prokontrolišite neće škoditi. Ipak, ne budite ni preskromni, radite na svom imidžu, budite istrajni, pokažite svoje ambicije i ne dozvolite da vas iko pokoleba u svojim namerama.

Ljubav: Potrudite se da više vremena provedete sa partnerom i da malo primirite radni tempo. Bolje je da uživate u nekim malim stvarima, nego da se stalno vrtite u krug oko sitnica koje vas  blokiraju. Menjajte sebe nabolje, bavite se svojom vezom, porodicom prijateljima i ne dozvolite da vas spoljni uticaji naročito poslovni guše. Organizujte druženja, izlazak, šetnju u prirodi ili se bavite nekim kreativnim stvarima zajedno.

Zdravlje: promenljiva zdravstvena slika očekuje vas ove nedelje. Sklonost ka alergijama, glavoboljama. Poradite na imunitetu i priuštite sebi više sna.

Posao: U toku ove nedelje za Vodolije je veoma važno kako će praviti dogovore, i ništa ne obećavajte i ne potpisujte unapred. Uglavnom posao je stresan zbog nekih globalnih kretanja na koje vi lično ne možete uticati. Vaši saradnici su i ovoga puta na vašoj strani, tako da ćete biti u prilici da se stabilizujete i pokrenete stvari u dobrom smeru. Novac će vam dolaziti lakše nego što očekujete.  Potrudite se  budite skoncentrisani  na nova ulaganja da ne napravite neku kardinalnu grešku. Moguća pomoć od osobe iz inostranstva.

Ljubav: Ove sedmice činiće vam se da vam ništa  ne ide po planu, svi dogovori ispomerani, odložena viđanja sa prijateljima. Zbog toga će te biti nervozniji nego inače i imaćete problema u komunikaciji i sa partnerom i sa porodicom. Obratite pažnju na koji način komunicirate sa partnerom, kako nesvesno ne biste napravili veći problem. Potrudite se da krajem sedmice negde otputujete prijaće vam promena.

Zdravlje:  Tokom ove nedelje zdravlje dobro, mogući manji problemi sa disajnim organima i bolovima u glavi i leđima.

Posao: Naredna nedelja donosi šarenolikost u poslovnim dešavanjima kod Riba kao i dosta kontradiktornosti. U jednom trenutku mogli biste da želite maksimalno da se posvetite poslu i naučite i saradnike nečemu, da bi kasnije pak želeli da budete u drugom planu i da vas niko ne uznemirava. Stoga je neophodan balans između ova dva stanja, ali i postavka  jasnije granice kada se radi o realnom i nerealnom. Ne možete se isključiti iz mnogih stvari, pa se potrudite da prebacite posao na saradnike na vreme.

Ljubav: Na ljubavnom planu Ribe će moći u punom sjaju da pokažu koliko uživaju kada pomažu onima do kojih im je stalo, pri tome zaista pokažu da ne rade to zbog mišljenja drugih. Vaš emotivni život će biti bez većih pritisaka, moći ćete da se posvetite partneru na obostrano zadovoljstvo. Ovaj period je dobar da popravite neke stvari koje ste možda nemarnim pristupom pokvarili u prethodnom periodu. Usmerite energiju na neke nove osobe u vašoj blizini, družite se i preko njih poboljšaćete generalno vaš status u društvu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja što se zdravlja tiče. Obratite pažnju na ishranu u prvoj polovini nedelje kao i na imunitet.