Nedeljni Horoskop za sve znake zodijaka

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za ovu nedelju od Ponedeljka 23.11.2020 do Nedelje 29.11.2020 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Posao: Kraj meseca Novembra tipični predstavnici astrološkog znaka Ovna dočekuju na prilično dobrom balansu energetskih resursa što je odlična osnova da tokom ove radne sedmice budu uspešni na polju profesionalnog delovanja. Sa jednim od svojih najjačih aduta – radnom energijom, ne bi trebalo da bude nikakvih problema, eventualno izbeći forsiranje tempa koji ostatak poslovnog lanca nije u stanju da isprati. Na polju komunikacije nema bitnijih upozorenja osim mogućih verbalnih rasprava oko par bitnih detalja koji se dešavaju Ovnovima iz leđa, u nekoj formi tajnih dogovora i pregovora. Važno je ne žuriti sa žustrom reakcijom ako dođe do saznanja o tome, a onda zauzimanjem adekvatnog stava pokušati isterati situaciju na čistac, sa realnim šansama za pozitivan ishod po vas.

Ljubav: Što se potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi tiče tu su prateće okolnosti bitno drugačije za ovih sedam dana. Naime, praktično celu sedmicu Ovnove će pratiti atmosfera nabijena visokim nivoom strasti ali i komplikovanih situacija koje ukazuju na oprez. Od svih mogućih iskušenja izdvojićemo ulazak u vezu sa osobom koja nije slobodna, a da toga u startu niste svesni. Bilo bi dobro da ključne činjenice spoznate što ranije, jer se razbuktale varnice strasti mnogo teže kontrolišu. Na drugoj strani, povedite računa i o starim simpatijama i neraščišćenim računima sa bivšim ljubavima. Nije isključeno da vas bar jedan takav susret uzdrma u dobranoj meri i pokrene lavinu osećanja koja još nisu poptuno izbledela. Dobro i hladne glave razmislite šta vam je činiti, kako prošlost ne bi ometala vašu ljubavnu budućnost.

Zdravlje: Suštinski nema ozbiljnijih upozorenja sa zdravstvenom problematikom tokom ove sedmice, za najtipičnije predstavnike Ovnova. Za prihvatljivu kontrolu potencijalnih slabosti biće dovoljno da najpre povedete računa o racionalnom korišćenju i trošenju energetskih resursa.

Posao: Pred poslednju novembarsku radnu sedmicu kod većina Bikova oseća se atmosfera ubrzanog kretanja i pomeranja osnovnih poluga profesionalnog lanca. Takvo realno stanje stvari ili samo vaš lični osećaj ne bi trebalo da stvara preveliku zabrinutost zbog dva ključna detalja. Prvo – solidan nivo energije zahteva samo dobru organizaciju i pravilnu raspoređivanja obaveza. Ukoliko dođe do naglog povećanja obima posla, podrazumeva se da zatražite i prihvatite pomoć od najlbižih saradnika. Na drugoj strani, funkcionisanje sivih moždanih ćelijica kod pripadnika ovog sazvežđa trebalo bi da bude na vrlo dobrom nivou, tako da nema nepremostivih prepreka na profesionalnom planu. Ono što Bikove najviše može nervirati odnosi se na kratke vremenske rokove u kojima moraju donositi odluke.

Ljubav: Potpuno drugačiji osećaj trebalo bi da prati Bikove u sferi ljubavi tokom ove sedmice. Povoljna konstelacija nebeskih tela stvaraće atmosferu koja predstavnicima ovog astrološkog znaka može biti vetar u leđa prilikom pokušaja realizacije konkretnih poteza na emotivno – ljubavnom planu. A prilika za takve poteze trebalo bi da bude najmanje nekoliko. Bez obzira na aktuelno stanje vašeg ljubavnog života za očekivati je da upoznate bar jednu novu osobu vrednu pažnje i detaljnijeg razmišljanja. Nemojte samo razmišljati, pokušajte da napravite i neki konkretan korak, velike su šanse da budete zadovoljni krajnim rezultatom. Na drugoj strani, ukoliko je situacija u vašem ljubavnom životu već na zadovoljavajućem nivou, onda ostaje da uživate i zajedničkim naporima održavate pozitivne relacije.

Zdravlje: Tokom cele sedmice moguće je nešto veće opterećenje psihe, što će neminovno dovesti do par situacija sa izraženom glavoboljom, kod najtipičnijih Bikova. Osim toga, obratite adekvatnu pažnju i mere opreza preduzmite u cilju zaštite ekstremiteta, naročito donjeg dela nogu

Posao: Promenljiva radna sedmica očekuje tipične pripadnike sazvežđa Blizanaca. Na jednoj strani nivo radne energije na momente mogao bi da uzleti do optimalnog, ali realno je očekivati i povremene padove, pa je zbog toga važno da ne započinjete više profesionalnih obaveza u istom vremenskom intervalu. Ali, to su situacije koje često prate Blizance i gde oni uglavnom uspešno balansiraju. Drugo polje zahteva veći oprez. Reč je o tehničko – komunikativnom segmentu poslovnih delatnosti gde su mogući nesporazumi i komplikacije prilikom zajedničkog rada. Oni Blizanci koji imaju mogućnost da se izbore za samostalno delovanje biće u poziciji da lakše izguraju svoje zamisli, dok za preostalu grupaciju ostaje da rade na smirivanju tenzija i traženju kompromisnih rešenja.

Ljubav: Potraga za blažim načinima reagovanja u sferi ljubavi pratiće Blizance tokom svih sedam dana ovog perioda. Tačnije, bezmalo cela sedmica biće prožeta atmosferom zategnutih končića na polju emotivno – ljubavnih odnosa, pa ukoliko ne želite da neki od njih puknu, biće vam potrebno dosta živaca i strpljenja. To svakako nisu najjači blizanački aduti u sferi ljubavi, pa eto prilike da pokažete šta ste naučili iz prethodnih iskustava. Posebnu pažnju obratite na situacije gde se prepliću posao i ljubav. Bilo da već postoji osoba iz poslovnog okruženja koja vam privlači pažnju, ili da se pojavi novo simpatično lice tokom obavljanja profesionalnih obaveza, duboko udahnite pre nego što izgovorite bilo koju reč. Olako data obećanja sebi i drugoj strani mogu vas dovesti u neprijatnu poziciju prikrivanja istine.

Zdravlje: Najosetljivije tačke u sferi zdravlja tokom ove sedmice povezane su sa čulima, sitnim kostima i zglobovima. Dakle, od Blizanaca se očekuje da najviše pažnje usmere ka tim delovima tela i preduzmu adekvatne mere preventivne zaštite i ublažavanja eventualnih posledica.

Posao: Solidna radna sedmica nalazi se pred osobama rođenim u znaku Raka. Krajni rezultati poslovnih aktivnosti mogli bi da budu i iznad proseka, ukoliko se dovoljno dobro izbalansiraju potezi na ključnim poljima profesionalnog angažovanja. Naime, velika je verovatnoća da Rakovi budu povremeno zatrpani obavezama, što starim nezavršenim poslovima, što zbog početaka novih profesionalnih projekata. Samo bez panike i srljanja prilikom donošenja važnih odluka. Neće biti lako, ali sve se na kraju može uklopiti u sasvim zadovoljavajući scenario. Nešto teži zadatak da sve izbalansiraju imaće Rakovi individualci, oni koji se bave poslovima u privatnoj režiji, dok sve one koji su deo nekog većeg profesionalnog sistema čeka i poneko prijatno iznenađenje, korisno za kompletnu situaciju.

Ljubav: Prijatna iznenađenja i nekoliko situacija naklonjenih njima tipični Rakovi mogu očekivati u sferi ljubavi tokom ovog perioda. Preciznije rečeno – svih sedam dana imaćete povoljna kretanja ljubavnih vetrova koji pogoduju realizaciji rakovskih planova i želja. Dileme nema, sve ukazuje na pojačanje vaših aktivnosti na polju emotivno – ljubavnih relacija, a samo se postavlja pitanje efikasnosti uloženog truda. Uobičajeno iskreno pokazivanje najintimnijih osećanja, inače tipično za predstavnike ovog znaka, često ne nailazi na adekvatno razumevanje i željene odgovore, ali sada je mnogo veća verovatnoća da se isplati višestruko, bilo na kraće ili duže ljubavne vremenske intervale.

Zdravlje: Sve potencijalne slabosti u sferi zdravlja tokom ove sedmice Rakovi mogu iskontrolisati na korektan način pod jednim uslovom. Neophodno je da rade na što boljem balansu između povećanog obima psiho – fizičkih aktivnosti i neophodnog odmora za telo i dušu.

Posao: Potencijalno odlična radna sedmica očekuje većinu osoba rođenih u astrološkom znaku Lava. Na jednoj strani, dobra i stabilna situacija sa prilivom radne energije nagoveštava profesionalne aktivnosti na veoma visokom nivou, dok se na drugoj strani mogu očekivati situacije povoljne za guranje u prvi plan novih poslovnih ideja. Međutim, važno je da mudro procenite situaciju i okolnosti kako bi ostvarili što bolje rezultate sa manje potrošene energije. Brojni pripadnici ovog sazvežđa ovakve situacije uglavnom rešavaju na „oruk sistem“, tačnije furiozno, na mišiće, ne razmišljajući o ceni. Ukoliko uspete da finije obradite ključne parametre i zauzmete adekvatan stav, onda će i krajni epilog vaših profesionalnih aktivnosti biti bolji, a ostaće makar malo energije i za ostale životna polja.

Ljubav: A jedno od polja gde će vam trebati dosta taktiziranja i neophodne energije da amortizujete eventualne komplikacije, jeste ljubavna sfera. Rečeno na drugačiji način – pred Lavovima je napeta sedmica na polju emotivno – ljubavnih odnosa, jer je realno očekivati nekoliko intrigantnih situacija za nova poznanstva, ali u isto vreme i vrlo komplikovanih pratećih okolnosti koje otežavaju realizaciju zamišljenih poteza. Takvi potencijalni scenariji sigurno neće sprečiti određeni broj tipičnih Lavova da krenu u konkretnu akciju, ali će ih najverovatnije suočiti sa brojnim zamkama. Manja očekivanja daju veće izglede da kraj sedmice dočekate bar na pozitivnoj nuli, dok će svi preostali scenariji najverovatnije dovesti do epiloga – veliki promet, mala zarada.

Zdravlje: Umerenost u ponašanju i konzumiranju favorizovane hrane i pića jesu osnovni preduslovi da Lavovi izbegnu ozbiljnije zdravstvene probleme u ovoj sedmici. Mogući su signali upozorenja iz predela stomaka, želuca, ali nemojte zanemariti ni optrećenje kompletnog kardio – vaskularnog sistema.

Posao: Na osnovu najvažnijih astroloških aspekata, poslednja radna sedmica u Novembru ne bi trebalo da donese značajnije promene na polju profesionalnih delatnosti u odnosu na prethodni period, makar kod najtipičnijih Devica. Tačnije, veliki je verovatnoća da osnovni poslovni parametri budu na približno istom nivou od početka do kraja perioda, a onda od vašeg angažovanja ponajviše zavisi kakav će biti konačan rezultat. Nema razloga za forsiranje realizacije novih ideja, kojih svakako ima, i samo je pitanje pravilne procene za njihovo obelodanjivanje. Priprema terena i oni početni koraci se podrazumevaju, ali konkretna realizacija moraće malo da sačeka. Na drugoj strani, nema nikakvih nepremostivih prepreka za usprešno privođenje kraju ranije započetih profesionalnih zadataka.

Ljubav: Znatno pogodnija klima pratiće Device u sferi ljubavi tokom ovih sedam dana. Naime, nema bilo kakvih izraženih nepovoljnosti u najavi za dešavanja na polju emotivno – ljubavnih odnosa, naprotiv, ima nagoveštaja za srećan završetak i povoljan epilog bar jedne konkretne akcije koju bi Device mogle da pokrenu. Naravno, od pripadnika ovog sazvežđa nije realno očekivati furiozne poteze i ostvarivanje ciljeva u jednom koraku, već strpljivo građenje ljubavne mreže i njeno postepeno proširivanje. Za sve to trebalo bi da imate dovoljno vremena i povoljnih pratećih okolnosti, samo je važno da se previše ne oslonite na realne činjenice. Tačnije, za očekivati je da vas na trenutak zateknu detalji koji se ne vide na prvi pogled, ali sa realnim šansama za uklapanje u već postojeću ljubavnu šemu.

Zdravlje: Nema razloga za velike brige po bilo kom osnovu kada su u pitanju potencijalni zdravstveni problemi Devica u ovoj sedmici. Povedite računa o već postojećim osetljivim tačkama, pridržavajte se dobro poznatih preporuka zaštite i obavite već zakazni medicinski pregled.

Posao: Sva potencijalna dešavanja na polju profesionalnih aktivnosti Vaga u ovoj radnoj sedmici možemo podeliti u dva dela. Prvi se odnosi na radnu energiju i voljni momenat i on bi trebalo da bude bolji deo poslovnog dela života. Preciznije rečeno, povremeni naleti adrenalina mogu koristiti Vagama za dodatne aktivnosti, možda neki hobi, ali tu ipak postoji i jedno upozorenje. Nemojte zanemariti svoju prirodu i nepraktično više stvari površno raditi. Mnogo više mudrosti biće vam potrebno u segmentu komunikacije, ako nameravate da izbegnete kritičke tonove i oštre verbalne rasprave, koje inače nisu svojstvene za pripadnike ovog sazvežđa. Međutim, malo je verovatno da ne upadnete u bar jednu žučnu raspravu i verbalni sukob sa osobom koja nije naklonjena vašim stavovima i idejama.

Ljubav: Sticajem raznih okolnosti gro vaše energije, vremena i pažnje biće usmereno na druge strane, pa se očekuje relativno ravna linija dešavanja u sferi ljubavi. To ipak ne znači i potpuno isključivanje iz aktuelnih zbivanja na polju emotivno – ljubavnih relacija, ali je vrlo realno da Vage budu uglavnom pasivni posmatrači tokom ove sedmice. Ukoliko ste zadovoljni postojećom situacijom svog ljubavnog života onda nema ni razloga za veća talasanja. Ali, ukoliko niste zadovoljni aktuelnim stanjem ili želite neku promenu, biće vam potrebno dosta strpljenja i taktičnosti da napravite bar jedan korak, a da to ne izazove pogrešno tumačenje sa druge strane. Čuvajte se neproverenih činjenica, zluradih komentara i prvenstveno pokušajte da svojim ponašanjem ne ostavljate dvosmilene utiske.

Zdravlje: Najviše zdravstvenih problemčića tokom ove sedmice Vagama mogu zadavati koža i genitalna regija. Zbog toga je veoma bitno da vodite računa o higijeni, naročito delova kože koji su pokriveni odećom, a podrazumeva se i poseta kompetentnoj osobi za polje genitalija.

Posao: Izuzimajući par sitnica, odlična radna sedmica je pred najtipičnijim Škorpijama. Vrlo dobra klima trebalo bi da vas prati tokom svih sedam dana perioda, ukoliko ste namerni da pogurate realizaciju novih poslovnih ideja ili efikasnije završavate ranije započete profesionalne projekte. Uz sve to, Škorpijama se mogu nuditi i liderske pozicije, odnosno vodeća uloga u pomeranju točkića poslovne mašine. Sve to na prvi pogled izgleda dobro i nema razloga da se hrabro ne uhvatite u koštac sa ponuđenim mogućnostima. Ipak, obratite pažnju na profesionalnu konkurenciju i nemojte olako prihvatati prevelike obaveze, bez obzira koliko imali energije na raspolaganju. Trebaće vam i malo rezerve, prvenstveno za rešavanje nekih zaostalih sporova ili ispravljanja nepravilnosti koje su neki drugi napravili.

Ljubav: Ništa nije idealno, pa tako ni ova sedmica, ali duži vremenski period Škorpije nisu imale lepše astrološke aspekte u sferi ljubavi. Počev od solidne energije, preko izraženog ličnog šarma, pa do sticaja okolnosti koji bi mogao da ide na vašu ruku. Praktično da nema ništa loše, upozoravajuće, jedino da po svojoj tipično škorpionskoj naravi vi sami nešto ne zakomplikujete. Bilo da je reč o pokretanju inicijative ka novoj simpatičnoj osobi, ili da želite stare relacije na emotivno – ljubavnom planu da podignete na viši nivo, potrudite se da što jednostavnije pređete sa reči na dela. Stoji da je mnogo lakše kazati nego bilo šta konkretno uraditi, ali se makar potrudite da vaše izjave i potezi budu što jasniji. Uz ono neophodno zrno sreće, za očekivati je da kraj sedmice dočekate zadovoljniji nego što ste i zamišljali.

Zdravlje: Solidan nivo energije valja podržati adekvatnim ponašanjem, ukoliko želite da se lakše izborite sa potencijalnim zdravstvenim problemima u ovoj sedmici. Škorpije će pratiti povremeni padovi imunog sistema, pa je bitno da uložite sopstveni napor da sve podignete na bezbedniji nivo.

Posao: Evo još jedne radne sedmice da Strelčevi dobiju više prilika za pokazivanje preduzimljivosti na polju profesionalnog angažovanja. Posmatrano iz ugla energije to je realno očekivati, odnosno većina osoba rođenih u ovom znaku imaće želju i volju za poslovnim dokazivanjem. Mnogi će sa puno elana krenuti u novu radnu sedmicu, ali na putu realizacije zacrtanih ciljeva čekaju ih brojne prepreke, jer praktično svi ostali važni aspekti poslovnog delovanja neće biti na tako dobrom nivou. Dve stvari mogu posebno nervirati Strelčeve. Prva se odnosi na bukvalno čekanje saradnika da završe svoj deo obaveza, pa je velika verovatnoća da zbog gubitka strpljenja dođe do manjih ili većih verbalnih konflikata. Drugo upozorenje odnosi se na formalnosti i papirologiju, koja može stvarati ekstra probleme.

Ljubav: Kontra ritam pratiće tipične Strelčeve tokom ove sedmice u sferi ljubavi. Suštinski ništa od svega ne mora ispasti loše, ali je mala verovatnoća za neki ozbiljniji pomak na bolje. Tačnije, vrlo je realno da se Strelčevima namesti par zanimljivih situacija za nove kontakte, ali njihovo raspoloženje ispod proseka uticaće na slab efekat. Na drugoj strani, kada budu spremni i željni konkretne akcije, komplikovane okolnosti otežavaće značajnije poteze. Takav i sličan sticaj nepovoljnih okolnosti izazivaće vidne i brojne frustracije na polju emotivno – ljubavnih relacija, ali najveću glavobolju može izazvati stara simpatija. Posebnu komplikaciju predstavljaće susret sa osobom iz prošlosti vašeg ljubavnog života, koja uz to nije slobodna. Pa eto motiva za brojne kombinacije, ali i ljubavne zavrzlame.

Zdravlje: Ima podosta sitnica na koje bi Strelčevi valjalo da obrate pažnju tokom ove sedmice, ali ipak nema nagoveštaja za ozbiljnije zdravstvene probleme. Na prvom mestu zaštitite svoj respiratorni sistem, zatim vodite računa o sitnim povredama i nemojte olako shvatiti reumatske signale.

Posao: Vrlo dobra radna sedmica čeka većinu Jarčeva. To se naročito odnosi na one pripadnike ovog znaka koji se već nalaze na stabilnim i jasno određenim profesionalnim pozicijama. Pridržavajući se svog oprobanog i proverenog sistema poslovnog funkcionisanja, Jarčevi imaju vrlo realne šanse da bezmalo sve prepreke koje se nađu na putu realizacije postavjenih zadataka reše bez većih problema. Nešto više utošene energije čeka one Jarčeve koji nameravaju da se tek prihvate ozbiljnijih profesionalnih zadataka. Njima ovih sedam dana nisu baš naklonjeni, posebno ako su deo nekog većeg sistema. Važno je da budu strpljivi i da ne iskaču samostalno bez prave prilike, jer u suprotnom vrlo su realni scenariji potencijalnih sukoba mišljenja i stavova sa osobama koje su na višim profesionalnim instancama.

Ljubav: Velika je verovatnoća da tipični Jarčevi tokom ove sedmice naprave najmanje jedan pozitivan, krupan korak u sferi ljubavi. Šta to konkretnije znači zavisi od toga u kojoj ste poziciji i šta hoćete. Ako ste slobodni i željni novih dogodovština na polju emotivno – ljubavnih odnosa, trebalo bi da dobijete bar jednu finu priliku da iskažete svoje osvajačke potencijale. Povedite računa o sitnicama koje prate osobu čiji su izgled i energija privukli vašu pažnju, jer između redova možete nabasati na par upozorenja. Ako ste već zadovoljni postojećim stanjem svog privatnog života, bićete u vrlo dobroj poziciji da uživate u zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom i eventualno doživite prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Ništa novo ili toliko bitno drugačije od već dobro poznatih slabosti u sferi zdravlja. Dakle, tokom ove sedmice Jarčevi bi najviše pažnje i vremena trebalo da posvete skeletu, naročito donjem delu leđa i da se zaštite od većih promaja i prehlada, odnosno posledica svega toga.

Posao: Suštinski povoljan period je pred najtipičnijim pripadnicima zodijačnog sazvežđa Vodolije u sferi profesionalnih aktivnosti, ali opet nekako varljiv sa mogućih par neprijatnih iznenađenja. Vrlo dobri parametri odnose se na energiju i radni elan, koji bi trebalo naročito da se vidi kod onih Vodolija koje se bave privatnim preduzetništvom. Ukoliko ste deo nekog većeg poslovnog lanca, realno je očekivati da budete predvodnik i inicijator novih pravaca delovanja, ali nemojte se iznenaditi ako naiđete na dozu nerazumevanja ili nepoverenja. Posebno direktni profesinalni oponenti mogu biti veliki kamen spoticanja, pa je važno da ne gubite živce na beskorisna ubeđivanja ko je u pravu a ko ne, već da se mudro primirite i sačekate bolju priliku da poslovno zablistate.

Ljubav: Još više strpljenja i mudrog primišljanja biće vam potrebno tokom ove sedmice u sferi ljubavi ukoliko ne želite da budete akter više komplikovanih scenarija i priča rekla – kazala. Najtipičnije Vodolije slične priče mnogo ne tangiraju, pa se previše ne obaziru na okolinu, već pre svega gledaju svoj najuži interes. Međutim, ova sedmica nagoveštava dodatne komlikacije i začkoljice drugih osoba koje su vam drage, pa je zbog toga bitno da budete obzirniji nego inače. Znatno manje razloga za brige imaće one Vodolije kojima ljubavna dešavanja nisu u prvom planu. Ipak, nemojte biti slepi kod očiju, osvrnite se oko sebe, pa, iako nemate želju i volju za dodatno angažovanje, budite pripravni da makar registrujete neku finu emotivnu vibraciju koja može doći sa sasvim neočekivane strane.

Zdravlje: Presek zdravstvenog stanja na kraju ove sedmice kod većine Vodolija trebalo bi da bude na vrlo sličnom nivou kao na njenom početku. Da zaista ne bude nekih većih neprijatnih iznenađenje, biće važno da povedete računa o redovnosti i pravilnosti ishrane i adekvatnom psiho – fizičkom odmoru.

Posao: Pri kraju meseca Novembra osobe rođene u astrološkom znaku Riba očekuju brojne obaveze na polju profesionalnih delatnosti. Preciznije rečeno, cela ova radna sedmica biće protkana poslovnim obavezama, kako onim koje su već odavno započete, tako i ponekim novim profesionalnim zadatkom. Ukoliko sticajem okolnosti tako i bude, ključno je da se dobro organizujete i nema nepremostivih prepreka. Za što bolji plan i praktičniju organizaciju, tipičnim Ribama dobro dođe i mišljenje osobe od poverenja, ali, ipak na kraju vi odlučujete. Ukoliko pripadate onoj grupacija koja se bavi poslom gde povremeno potpisujete papire od većeg značaja, odnosno sa izraženom odgovornošću, dobro proverite i dva puta pročitajte pre nego što stavite svoj paraf, kako bi glava bila mirna.

Ljubav: Tokom ove sedmice glava i srce najverovatnije neće biti mirni kada su pitanju dešavanja na polju emotivno – ljubavnih relacija. Nemir, i to onaj pozitivni, trebalo bi da bude rezultat novih mogućnosti i pažnje koju će privući najmanje jedna draga osoba, vredna ozbiljnijeg razmišljanja. Ukoliko ste spremni za nove ljubavne izazove, hrabro napred, jer osim sitnijih ličnih dilema, nema loših astroloških aspekata  u najavai za ovaj period. A, već pomenuta premišljanja Riba nisu ništa novo, samo što sada mogu imati veću težinu i uticaj na budućnost vašeg ljubavnog života. Shvatite sve dovoljno odgovorno i ozbiljno, ali nema razloga za strah i prepuštanju životnih tokova da vas nose po inerciji. Naprotiv, za očekivati je da veći deo pripadnika ovog sazvežđa bude preduzimljiviji nego ikada do sada.

Zdravlje: Odnosom prema zdravlju i adekvatnim pristupom osetljivim tačkama daćete neophodan, ali i dovoljan doprinos da sve eventualne probleme rešite bez većih posledica. Predstavnici Rica trebalo bi pre svega da povedu računa o disajnim putevima i variranju krvnog pritiska.

x