Nedeljni Horoskop za sve znake zodijaka

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za ovu nedelju od Ponedeljka 24.01.2022 do Nedelje 30.01.2022 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Posao: Poslednja sedmica januara Ovnovima donosi dosta povoljnu klimu u sferi posla. Polje komunikacije i dogovora vam je dobro aspektovano i kroz kontakte i razgovore ćete  uspeti da rešite neka pitanja,  i da napravite par sastanaka koji vam otvaraju nove šanse. Sa novcem morate  tokom ove sedmice biti oprezniji, zaostala dugovanja mogu doći na dnevni red i na naplatu. U drugoj polovini sedmice novi ljudi  ulaze u vaše poslovno okruženje i njima bi trebalo posvetiti svu  vašu pažnju.

Ljubav: Kraj januara nije previše napet za one pripadnike znaka Ovna koji su u emotivnim relacijama. Rasterećenje sledi u narednom periodu i vi ćete osetiti priliv pozitivne i podsticajne energije. Potrudite se da  uskladite sebe sa  voljenom osobom i da  zajednički momenti biti ispunjeni dobrom komunikacijom i finim raspoloženjem. Slobodni Ovnovi,  pravi je trenutak da se više aktivirate prema osobama koje su vam interesantne i privlačne, ali i da  izlazite, družite se, sklapate nova prijateljstva – iz toga mogu da se ostvare zanimljive  prilike, kao i preko društvenih mreža.

Zdravlje: Za Ovnove  sedmica u kojoj može doći do smanjenog imuniteta, pa je potrebno da obratite pažnju na   prehlade i virusne infekcije kojima možete biti  jako podložni.

Posao: Ova sedmica  je naročito dobra za  Bikove  koji rade sa strancima, moguća su i kraća putovanja. Neke nove prilike i mogućnosti za saradnju se otvaraju i to prilično neočekivano. Jači je tempo dešavanja u poslovnom segmentu, ali vi uspevate da uhvatite korak i da se bez problema nosite sa obavezama koje imate. Ukoliko je potrebno potražite savet od nekog kolege eksterno u koga imate poverenja. U finansijskom  segmentu vam  predstoji malo nervoze, ali neke stvari moraju da se zaokruže iz prethodnog perioda.

Ljubav: Poslednja sedmica januara donosi stabilizaciju odnosa za Bikove koji su zauzeti. Povoljniji planetarni aspekti će dovesti do smirivanja napetosti i tenzija, koje su u poslednje vreme baš bile prisutne. Sada ćete  kompromise lakše praviti,  i vi i partner  ćete biti u neuporedivo boljem raspoloženju nego do sada. Slobodni Bikovi, komunikacija sa jednom osobom se brzo razvija i vi kao da ne možete da prepoznate sebe, i sva opreznost i strpljivost su nestali kod vas i vi ste opušteniji nego inače što i nije loše.

Zdravlje: Zdravlje dobro tokom cele sedmice, osećate  priliv energije.  Ono što je naglašeno da se iscrpljujete u  mentalnom smislu. Povedite računa o imunitetu,  više se odmarajte  i spavajte.

Posao: U sedmici koja je pred nama Blizanci ulazite u fazu koja može doneti velike pozitivne promene, značajne informacije i nove ponude. Kontakti, dogovori, važne informacije, sastanci sve vas to očekuje u ovom periodu. U odnosu sa  saradnicima budite više spremni na kompromis i sve će se odvijati mirnije i manje stresno po vas. Sa nadređenima imate povremena razmimoilaženja, po nekim pitanjima se ne slažete, ali to ne bi trebalo da donese veće probleme. Promenljivost po pitanju finansija, red priliva, red situacija koje morate rešavati u hodu kada su potraživanja u pitanju.

Ljubav: Na emotivnom planu poslednja sedmica januara donosi promenljivu situaciju.  Uvek će povremeno biti situacija koje vas izbacuju iz takta, ali kao da vam je preko glave da se raspravljate, ponavljate neke stvari više puta a da nemaju potpuni efekat. Kako sedmica bude  odmicala, biće sve manje napetosti i spremnosti obe strane da se više angažuju oko svih problema. Oni koji su slobodni imaju mnoštvo prilika,  možda bi trebali da date šansu novoj osobi i da pokušate da uozbiljite priču.

Zdravlje: Generalno  solidna zdravstvena situacija. Mogući  manji problemi sa varenjem,  krvnim pritiskom i učestale  glavobolje kao posledica promene vremena.

Posao: Sedmica koja sledi za Rakove u poslovnom segmentu doneće mnoga ograničenja i dosta razloga za nervozu. Vi  shvatate da se morate na drugačiji način postaviti prema svojim poslovnim obavezama, ali i prema kolegama. Moguća su neslaganja sa nadređenima u načinu rada, problemi sa papirima i u dogovorima, promene u poslednjem trenutku koje vas izbacuju iz takta. Nemojte kasniti sa svojim obavezama. Ne baš povoljna nedelja je i za finansijska pitanja, morate regulisati zaostale obaveze.

Ljubav:  U dobrom su periodu svi Rakovi koji su u emotivnim relacijama i šire pozitivnu energiju oko sebe. Smejte se, šalite se, izađite negde, provedite se i uživajte. Iskoristite dane koji su pred vama da poboljšate kvalitet vaše veze. Pravite zajedničke planove, uključite i porodicu u te razgovore, uopšte unapredite vaš odnos. Slobodni  Rakovi,  postoji  jaka hemija sa nekim i moguće je da ćete  u ovoj sedmici rizikovati, savet je da pokušate pa šta bude.

Zdravlje: Povedite malo više računa, da se ne okliznete i padnete. Ove sedmice  mogućnost za infekcije urinarnog trakta, hormonske disbalanse i probleme endokrinog sistema.

Posao: U ovoj sedmici Lavovi će imati  mogućnost da se više posvete svojim obavezama i kontaktima sa saradnicima i da isprave neke probleme iz proteklog perioda. Mogu se pokrenuti i neki novi dogovori koji će vam dati dodatan podstrek da nastavite. Pomoć od nekih ljudi koje poznajete dosta dugo, ali niste bili u skorijem kontaktu dosta će vam značiti, savetodavno i kao podrška. U  segmentu finansija stanje nije savršeno, ali  neke zaostatke morate rešiti kad tad.

Ljubav: Dosta tenzije i problema u dogovorima provlačiće se tokom ove sedmice  u emotivnim relacijama zauzetih Lavova. Tvrdoglavost i inadžijsko ponašanje može u velikoj meri biti manifestovano između vas i partnera, pokušajte da ovo koliko toliko izbalansirate. Promenljive situacije, izbegavajte nestrpljivost i uradite ono što je u vašoj moći da sve ide kako treba. Slobodni Lavovi su ušli u period kada lako sklapaju nova poznanstva, kada ostavljaju dobar utisak na druge, samo napred biće rezultata sigurno.

Zdravlje: Malo turbulentna sedmica  u zdravstvenom segment za većinu Lavova. Moguće prehlade, glavobolje,  lakše povrede.  Obratite pažnju na zglobove, i na način ishrane.

Posao: Ne baš sjajna sedmica je pred Devicama kada je poslovni plan u pitanju. Imaćete  određena kočenja i blokade u poslovima sa svih strana. Zastoje je moguće rešiti, neophodno je da na  pravi način  vodite situaciju u pravcu kojim smatrate da treba. Sve ići polako, ali na ovaj tempo se morate maksimalno prilagoditi. Komunikacija sa onima sa kojima sarađujete popravlja se pred kraj sedmice. Koliko radite i koliko truda ulažete, svesni ste da to sada ne možete naplatiti u pravoj meri.

Ljubav: Ulazite u period sa manje tenzija kada su partnerski odnosi u pitanju. Vi ste  ovoj sedmici  dosta stabilni, i spremni da više i istrajnije ulažete trud u svoj odnos. U  boljoj poziciji ste od partnera, pa se potrudite da mu u nekim situacijama olakšate. Vaš odnos bi trebao da krene uzlaznom linijom. Slobodne Device – dešavaju vam se zanimljive stvari i interesantne osobe su oko vas. Pokušajte da se maksimalno aktivirate i uključite u sva aktuelna dešavanja. Uživajte.

Zdravlje: Zdravstvena situacija je i dalje napeta, mogući  problemi sa stomakom, glavobolje i jače prehlade prouzrokovane padom imuniteta. Pojačajte ishranu i unos vitamina.

Posao:  Povoljna sedmica za Vage kada su poslovne aktivnosti u pitanju, pa se potrudite malo više da regulišete neke stvari i dovedete na optimalni nivo. Oslonite se na sopstveno iskustvo i kvalitete i uspećete da sve organizujete na svoj način. Neke situacije zahtevaju savet od nekog i pomoć svakako. Prva polovina sedmice  dinamičnija i  opterećenija. Uspešniji drugi deo sedmice pogotovu za završetak nekih poslova koji su bili u stagnaciji. Moguće veće novčane transakcije, obratite pažnju.

Ljubav: Zauzeti predstavnici znaka Vage moraju malo da se trgnu i pokrenu. U emotivnim relacijama stvari  ne idu onako kako biste vi želeli. Planove vas i partnera je teško uskladiti, i vi ćete često imati osećaj da se druga strana ne trudi dovoljno. Vi lično biste trebali da se ponašate odgovornije prema partneru i da mu posvetite više vremena i pažnje. Slobodne Vage  može se izdešavati sve i svašta,  prilike za upoznavanje  preko prijatelja, kraćeg putovanja, društvenih mreža.

Zdravlje: Zdravstvena situacija promenljiva, mogući problem sa sezonskim alergijama, bolovima u leđima, velika psihička opterećenost. Više se odmarajte i unosite više vitamina.

Posao: Sedmica kreće u negativnom raspoloženju, mnogo  nestrpljenje po pitanju  dogovora, nekih poslova. Sa kolegama tokom ovog perioda može biti par napetih momenata, ali ćete vi uspevati da nekako smirite i izbalansirate situaciju. Stoje vam mogućnosti za probleme sa papirima, tehničkim sredstvima, dogovorima. Nesigurnost kada je finansijski segment u pitanju trajaće do polovine ove sedmice.

Ljubav: Lepa sedmica pred vama na emotivnom planu. Bićete u iskušenju da negde zajedno otputujete, ali možda će ostati u domenu planova zbog poslovnih aktivnosti. Svakako je to dobar metod za poboljšanje odnosa i ne odustajte od njega. Emocije su naglašene i oboje imate potrebu za zajednički provedenom vremenu, nemojte ga uskraćivati. Slobodnim Škorpijama ova sedmica može doneti ulazak u tajnu priču, ili makar konkretnije pomake da do toga zaista i dođe.

Zdravlje: Ova nedelja nije najbolja na zdravstvenom planu, problemi sa respiratornim organima, moguće i alergije. Pazite se povreda ako trenirate i budite umereniji u ishrani.

Posao: U prvoj polovini sedmice ide malo usporeno sve pa je bolje da pratite situaciju, pravite neku formu analize i da sačekate pogodan momenat kada će se neke stvari otvoriti. Ako morate da donesete neku odluku, nemojte to raditi sami, bilo bi dobro da potražite savet od osoba kojima verujete. Ako bude problema sa nekom papirologijom ili dogovorima, aktivirajte se. Doveli ste svoju finansijsku situaciju u balans i potrudite se da to održite.

Ljubav: Za Strelčeve u emotivnim vezama prilično nepovoljna sedmica. Svi problemi koji duže opterećuju vaš emotivni odnos će isplivati na površinu. Potrebno je da vi iznesete neke svoje ideje za rešavanje i to definišete sa partnerom. Morate da izbacite sve toksične stvari iz vaše veze da biste uživali. Grešaka ima sa obe strane, i zbog toga morate da ih zajedno ispravljate. Slobodni Strelčevi spremite se,  pokažite inicijativu,  prilika ima dosta u neposrednom okruženju.

Zdravlje: Potrebno je da se više posvetite stanju svog organizma i promenite neke loše navike. Problemi sa  kardiovaskularnim sistemom, variranjem krvnog pritiska i glavoboljama.

Posao:  U nedelji koja sledi Jarčevi mogu imati puno problema sa saradnicima i njihovim greškama kada je posao u pitanju. Pojedine kolege  bi mogli da vas nerviraju, kvare vam planove svojim postupcima ili neodgovornošću prema poslu.. Bolje odreagujte odmah, nego da u sebi gomilate pa da onda pobesnite i preterate. Neki papiri i dogovori će vam praviti problem. I oko toga ćete morati da se pozabavite. Nešto veći rashodi, ali ćete to uspevati da držite pod kontrolom.

Ljubav: Uživajte u sedmici koja je pred vama, sve će doći na svoje mestu i moći ćete da odahnete. Međuljudski odnosi će se popraviti i vi ćete bolje snalaziti u svim situacijama. Vi pozitivno utičete na partnera i on poprima vaše dobro raspoloženje i komunikacija postaje stabilnija, jasnija sa manje trzavica i nerazumevanja. Ne dozvolite da se ljudi sa lošom energijom lepe za vas, troše vaše resurse i skraćuju vaše vreme za opuštanje. Slobodni Jarčevi vreme je da se pokrenete i da iskoristite nove prilike, jer dobar ljubavni period neće trajati večno.

Zdravlje: Problem je mentalni deo, opterećeni ste što će se svakako odraziti kroz povremenu nervozu i probleme sa stomakom. Zbog napetosti nervnog sistema moguće su pojačane glavobolje i nesanice.

Posao: Uspešno završavate sve obaveze ove sedmice i najkomplikovanije situacije. Budite profesionalni, posvećeni, autorititativni i svi će vas pratiti. Koristite sva svoja znanja i načine na koji vi smatrate da problem može najbrže i najefikasnije da se reši. Imaćete podršku nadređenih, i pomoć u svakom segmentu. Dobro procenite vreme i finansijska ulaganja, i ne zalećite se i sve će ići dobro. Ne bi trebalo previše rizikovati, zato je potrebna dodatna analiza. Kraj nedelje lakši od prve polovine.

Ljubav: Ove sedmice postoji promenljiva situacija kod zauzetih Vodolija. Trebali biste da se čuvate potrebe da budete uvek i u svemu u pravu kada je partner u pitanju. Voljena osoba vam se prilagođava, a vi non stop isterujete svoju volju. Postavite se nežnije i mekše prema partneru, ali to zahtevajte i od druge strane. Slobodne Vodolije  čak i ako se sada ništa spektakularno ne dešava, to ne znači da vaš period ljubavi i sigurnosti ne postoji.

Zdravlje: Možete tokom ove sedmice imati probleme sa nesanicom i stomačnih problema. Takođe  pronađite  nešto više vremena za sebe i posvetite se zdravim navikama.

Posao: U ovoj sedmici imaćete dosta nerviranja, i stoji vam mogućnost rasprava i tenzije sa kolegama, ali  rešavate situacije i izlazite iz problema. Prijatelji vam dosta znače kao podrška i mogu vas usmeriti ka nekim pravim prilikama. Neko vam radi iza leđa, a sigurna sam čak i da znate ko je ta osoba. Obratite više pažnje na nju, jer vam može pokvariti neki dogovor. I ako vaša finansijska situacija sada nije loša, moguće je da neko zaostalo dugovanje dođe na naplatu i iznenadi vas.

Ljubav: Tokom ove sedmice bićete u disbalansu emocija. Ne dozvolite da vas emotivne trzavice pokolebaju na drugim životnim poljima. Nagle promene raspoloženja donose probleme u komunikaciji sa partnerom i moguće verbalne rasprave. Morate sami da se pozabavite svojim unutrašnjim stanjem, napravite veliko spremanje i to ne odlažite. Sve što se bude pojavljivalo iz prošlosti ignorišite, jer bi to mogle biti dodatne kočnice ove sedmice. Slobodne Ribe zanimljiva sedmica je pred vama, aktivirajte se.

Zdravlje:  Ribama akcenat da paze na poledicu i čuvaju se maksimalno. Imunitet vam trenutno nije baš jača strana. Takođe, moguće su nesanice i nervoza.