Nedeljni Horoskop za sve znake zodijaka

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za ovu nedelju od Ponedeljka 18.09.2023 do Nedelje 24.09.2023 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Posao: Ova sedmica za Ovnove bi mogla da bude turbulentna i nedefinisana na poslovnom planu. Prisutan je problem sa obavezama, ali i komunikacijom sa onima sa kojima sarađujete kao i sa nadređenima. Dogovori ne idu onako kako ste vi zamislili, iako je prisutna potreba za kompromisom i sa vaše i sa druge strane. Vi ćete morati da  obraćate pažnju na svaku reč i na svaki detalj, da biste izbegli  zastoje u radnom procesu. Krajem sedmice očekuju vas neplanirani rashodi. Oni koji sarađuju sa strancima, mogu imati velikih pomaka u saradnjama tokom ove sedmice

Ljubav: Ove sedmice za Ovnove u  emotivnim vezama pravi je momenat da se konačno uskladite sa partnerom po nekim pitanjima koja su vas mučila i opterećivala. Neće to biti jednostavno jer  i dalje postoje povremene trzavice, ali ipak možete dosta stvari rešiti i pokrenuti svoj odnos u pozitivnom pravcu. Ukoliko ste slobodni  opustite se i uživajte, pred vama su izuzetno povoljni dani koji će vam doneti dobro raspoloženje, nova poznanstva i uživanje u kontaktima sa prijateljima.

Zdravlje: U ovoj sedmici  se mogu javiti problemi sa ishranom i probavnim traktom. Energija vam se vraća, bolje ćete i spavati, a i hronične tegobe  će se ublažiti, zdravo se hranite i jačajte imunitet to je preporuka.

Posao: Ove sedmice u nekim dogovorima i komunikaciji sa saradnicima može doći do izvesnih razilaženja. Iako i u ovom periodu ima nekih napetih situacija i povremenih zastoja zbog okolnosti koje vas koče, generalno,  pred vama se ipak otvaraju jače mogućnosti nego do sada. Imaćete osećaj da neke stvari ne znate, do vas dolaze oprečne informacije a moguće je i da ste neke stvari i prevideli. Situacije se neće odvijati onako kako vi želite, ali nećete imati većih finansijskih padova niti troškova.

Ljubav: Početak sedmice za one  koji su u emotivnim vezama  je dosta dobar, ali još uvek to nije baš stabilno i sigurno zbog nekih loših reči iz prethodnog perioda.  Možete  uspostaviti bolji kontakt sa partnerom, pa se zato i potrudite maksimalno. Imate otvorene aspekte za nove pozitivne promene u sferi svih odnosa sa partnerom i bližnjima. A oni koji su slobodni,  ove sedmice mogu biti zaintrigirani  i novim poznanstvima, neočekivanim, ali izuzetno lepim i podsticajnim. Biće nekih početaka priča, samo napred.

Zdravlje: Dobar period je za fizičku aktivnost, generalno budite više u pokretu, vežbajte i boravite u prirodi. Problemi sa kičmom i kostobolja vam eventualno mogu zadavati manje tegobe.

Posao: Početkom sedmice naglašeno loši odnosi sa nadređenima  pritisak sa njihove strane na vas postoji, nećete se razumeti u potpunosti kada su poslovne odluke i način rada u pitanju. Bilo bi dobro da pokušate da izbegnete nesuglasice i rasprave većih razmera. Promene u dogovorima će vas nervirati, a izvesno je da ćete morati često da razgovarate sa ljudima koje biste najradije zaobišli kako god. Postoji mogućnost grešaka i slabih poslovnih procena, zato samo polako i bez žurbe, da ne biste upali u ozbiljnije probleme sa  nadređenima.

Ljubav:  Jedna prilično mirna sedmica  , bez velikih oscilacija  u vašim emotivnim relacijama. Prilično ste se uskladili sa partnerom i uglavnom sve funkcioniše kako treba. Možda se povremeno javi poneka tenzija,  ona koja se vezuje za vaš ili partnerov   inat, ali vas dvoje ćete biti spremni da rešavate zajedno te situacije. Slobodni Blizanci će tokom ovog perioda imati sjajne prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa prijateljima. Uživajte.

Zdravlje: Osim  nervoze i stresa koji su sada  prisutni, zdravstvena situacija je zadovoljavajuća. Potrudite se da se malo više posvetite sebi.

Posao: Tokom ove sedmice,  moraćete da se prilagođavate drugima i korigujete tuđe propuste. Biće  potrebno da uložite veliki trud u neke saradnje, iako će vam to povremeno dosta teško padati, najviše iz razloga što ste umorni od celokupne situacije. Očekujte početkom sedmice neke sitnije troškove, ali to je tek početak biće ih još u narednom periodu.  Više pažnje obratiti na papirološka pitanja i dokumentaciju, i sve pročitajte više puta pre slanja ili potpisivanja.

Ljubav: Rakovima u emotivnim vezama  tokom ove sedmice predstavljaće problem manjak osećaja za potrebe druge strane - kao da ne vidite partnera. Ovo će biti jedan od  razloga za povremena zahlađenja, distanciranja ili manjak komunikacije koji će i vama i drugoj strani smetati. Svoje lične obaveze ni vi ni partner ne možete da zanemarite i potisnete u drugi plan i tu je srž problema. Slobodni Rakovi  ponovo se pokrenula vaša želja za druženjem, za izlascima, za tim da budete u kontaktu sa ljudima, da se opustite. Ima ovde prostora i za simpatije i za emocije, za nove i stare partnere.

Zdravlje: Zdravstveni problemi su mogući i prvenstveno vezani za stomak, digestivni trakt i disajne puteve zbog alergija. Kod nekih od vas će biti prisutna i jaka nervoza i problemi sa glavoboljama i meteoropatske tegobe generalno.

Posao: Sedmica pred vama donosi velike obaveze i moraćete da dobrano zapnete da biste sve ovo priveli kraju kako treba. U drugom delu sedmice situacija se komplikuje i većina stvari  vam neće odgovarati. Moguće je da vam se   potkradu  greške koje kasnije nećete moći da  ispravite. Tokom cele sedmice pratiće vas povećani troškovi, teško je da ćete nagomilane obaveze moći da pokrijete trenutnim prilivima. Vi uporno pokušavate da pokrenete nešto novo, ali ćete naići na probleme koji vas  vraćaju korak nazad.

Ljubav:  Lavovi u emotivnim i vezama  imaće pred sobom prosečnu sedmicu. Možda bi sada bio dobar momenat da malo poboljšate kvalitet veze u kojoj ste, da se opustite i da sa partnerom češće izlazite, razgovarate, da provodite neko bolje organizovano  i zanimljivije vreme zajedno. Oni koji su slobodni  osobi koja vam se dopada na vrlo čudan način pokazujete da ste zainteresovani i potpuno je jasno zašto je druga strana zbunjena i ne zna šta da misli. Otvorite se  i progovorite, ne može niko da vam čita misli....

Zdravlje: U ovoj sedmici najviše  možete imati hroničnih tegoba, naročito vezanih za kičmu i bolove u zglobovima. Malo više odmora i opuštanja nije naodmet.

Posao: Početak sedmice može vam biti obeležen dobrim kontaktima sa uticajnim ljudima i vi ćete biti zadovoljni razvojem situacije na poslovnom planu. Potrudite se da ostavite što bolji utisak, to vam je dobra reklama  za neka buduća vremena. Pred vama je sedmica krupnijih poslovnih zadataka i morate biti dobro naoštreni za rad. U drugoj polovini sedmice imaćete bolju komunikaciju i sa nadređenima i sa neposrednim saradnicima tako da će posao teći lakše. Bićete zadovoljni postignutim i malo predahnuti što i zaslužujete.

Ljubav:  Pred vama je sedmica koja  donosi novine u vašem postojećem odnosu, može biti  nekih  novih poznanstava. Proširićete krug zajedničkih prijatelja, više kretanja, okupljanja, putovanja. Lep period je pred vama, imaćete mnoge nove situacije koje vam pomažu za budućnost. Partner i vi imate zajedničke planove, dogovore, i u sedmici ste kad možete da počnete sa realizacijom većine od njih. Oni koji su slobodni, kontakte sa suprotnim polom će se pojačati, svi se interesuju za vas i žele da se druže sa  vama.

Zdravlje: Zdravlje je promenljivo. Sklonost ka alergijama, glavoboljama, poradite na imunitetu i priuštite sebi više sna i odmora.

Posao: U ovoj sedmici biće dosta problema na planu posla, a neće zavisiti ništa od vas. Biće vam potrebno mnogo bolja organizacija nego inače da biste uspešno i bez grešaka isplivali iz svega ovoga.  Nemojte gubiti vreme na nepotrebne stvari, poslove, ljude. Fokusirajte se na ono što vam je zaista važno i da to odradite na pravi način.. Ništa neće moći da ide lagano i bez trzavica, ali će svakako ići. U ovom periodu nemojte potpisivati nikakve ugovore. I dalje vas prati sreća kada je finansijski segment u pitanju.

Ljubav: Vage u emotivnim i vezama ove sedmice su u boljoj  fazi definitivno.  Moguć je i plan za neko putovanje u inostranstvo, ali moraćete da izmenite svoje poslovne aktivnosti. Dobar period za  druženje, za izlaske provod i uživanje. Ali savet je da ne preterujte, jer će vas odaljiti od drugih stvari. Slobodne Vage,  ukoliko  hoćete stabilnu novu emotivnu priču, nije baš pravi momenat za to.

Zdravlje: Trudite se da ojačate svoj imunitet – pravilnom ishranom, kretanjem, dovoljnom količinom odmora. Skloni ste prehladama i manjim problemima sa grlom.

Posao: Poslovna sedmica vrlo turbulentna i pomalo neprijatna za vas. Moraćete da se bavite nebitnim stvarima, imaćete grešaka neki put ćete vi biti krivi, ali biće i situacija u kojima vas drugi sputavaju i sapliću. Stići će vam neke informacije koje vam se ne dopadaju ni malo, i to će vas dodatno poljuljati. Loši su vam odnosi i sa nadređenima i sa kolegama ove sedmice, tako da imate dosta razloga za nezadovoljstvo i nervozu. Proći će i to.

Ljubav:  Partnerski odnosi  kod Škorpija  u ovoj sedmici neće funkcionisati loše.  Problema može biti u tome  da svu energiju i emocije koje dobijate od strane partnera,  neće vam biti dovoljne. Sitnice su u pitanju pa se potrudite da složite sve kockice i dovedete stanje u prvobitno. Razgovarajte više sa partnerom i iznesite sve karte  na sto bez prikrivanja.  Slobodne Škorpije jedna osoba vas magnetski privlači, a istovremeno imate more pitanja u vezi nje na koja ne možete sada dobiti odgovore.

Zdravlje: Ogromno rasipanje energije, ali se možete vratiti u normalu. Problemi sa probavom, stomakom uopšte. Jačajte imunitet i odmarajte se maksimalno

Posao: U ovoj sedmici pored obavljanja redovnih obaveza, želećete da uvedete i neke promene u poslovni segment, da aktivirate svoje planove i predstavite ideje koje već dugo imate. To neće ići bez poteškoća, jer će vam biti potrebno malo više ubeđivanja da vas saradnici ili nadređeni saslušaju. Nemojte odustajati, ali nemojte ni pritiskati – malo diplomatije sada je najbolji pristup za sve. Ono što vam je izuzetno dobro, jeste da imate veliku podršku od strane drugih. Očekuje vas novac koji vam neko duguje ili nešto što niste do sada naplatili.

Ljubav: Početak sedmice jako lep i za vas i za partnera. Pravićete planove za putovanje,  dogovore oko finansija, ulaganja, viđanja sa prijateljima.  Vas dvoje  ćete funkcionisati tokom ove sedmice bolje nego inače. Prijalo bi vam da odete negde zajedno, neko putovanje, i na taj način dodatno učvrstite svoj odnos. Slobodni Strelčevi,  preko poslovnog segmenta ima nekih finih i interesantnih dešavanja.

Zdravlje: U ovoj sedmici možete imati problema sa imunitetom,  nesanicom i glavoboljama, i osećaja da ste iscrpljeni do krajnjih granica. Poradite na zdravoj ishrani, unosu vitamina i kretanju.

Posao:  Početkom sedmice  pojavljuju  se komplikacije na polju posla, što vam stvara dodatnu nervozu. Mnogo poslovnih aktivnosti vas  očekuje i potrebna je dobra organizacija što uglavnom nije lako, potreban je savet osobe od autoriteta. Trebalo da proširite obim posla a to vam ne ide baš po planu. . Polovinom sedmice mogući finansijski problemi i budite obazrivi. Takođe, prijatelji vam mogu otvoriti neke nove mogućnosti, pokrenuti vas u pravom smeru.

Ljubav: Ove sedmice za one u emotivnim vezama koji su  imali problema u prethodnom periodu, definitivno je vreme da stavite tačku na njih i da pokažete veću inicijativu da rešite to sve jednom za svagda.  Biće problema u komunikaciji sa partnerom u ovom periodu, ali ovo će biti kratkotrajne situacije, koje ni na koji način neće ugroziti vaš odnos. Oni koji su slobodni  jedna komunikacija se lepo razvija i koliko će tu biti uspeha zavisi isključivo od vas.

Zdravlje: Zbog opšteg poboljšanja zdravstvenog stanja preporučuje se više kretanja i fizičkih aktivnosti. Morate se malo bolje organizovati i staviti zdravlje u prvi plan.

Posao: Ove sedmice možda sledi  malo jače tršenje energije na neke uobičajene stvari,  posao će da funkcioniše standardno, i većinu zadataka ćete obavljati rutinski. Poslovne aktivnosti vezane za kraća putovanja, to je jedina poteškoća na tom polju jer vam neće baš odgovarati. Neke osobe iz neposrednog okruženja mogu biti spore u izvršenju zadataka. Prepreke sa kojima se budete suočavali uglavnom će vam donositi samo kratkotrajne zastoje, ništa strašno. Možete očekivati iznenadni finansijski dobitak.

Ljubav: Vodolije u emotivnim vezama, ove sedmice   je najbolje da ništa ne menjate i pustite da stvari idu svojim ustaljenim tokovima.  Potrudite se da  da više vremena posvetite partneru, smanjite  obaveze i pokušajte da nađete prostor za vas dvoje. Potrebno vam je da se opustite, da se smejete, da budete u pokretu, da putujete i da se družite sa prijateljima. Slobodne Vodolije imaju  mogućnosti za nova poznanstva koja će vam biti izuzetno zanimljiva. Iz tih razloga se više krećite kako biste upoznali što više novih osoba.

Zdravlje: Vodolija može tokom ovog perioda imati problema sa krvnim pritiskom, cirkulacijom koji su direktna posledica  stresa, nervoze, iscrpljenosti.

Posao: Početkom sedmice kreće malo povoljnija poslovna klima za vas. Imate mogućnost za bitan kontakt ili početak komunikacije sa osobom koja vam može dosta pomoći prilikom dobijanja novog posla ili projekta. Nemojte da ubrzavate procese jer  za sve postoji procedura koju će biti neophodno ispoštovati. Neka vas ne uplaši količina obaveza početkom sedmice,  sve ćete uspeti da završite na vreme.                                                                                       

Ljubav: Ove sedmice oni  u emotivnim  vezama dobrim su delom uspeli da poprave  situaciju sa voljenom osobom koje su ih u proteklom periodu izbacivale iz takta. Biće tu još nekih sitnijih trzavica ove sedmice, ali  ćete sa tim uspeti da izađete na kraj. Ako hoćete i želite, možete ostvariti potpuno skladnu komunikaciju sa partnerom. Kod slobodnih se mogu dešavati sada neki povremeni kontakti i komunikacija, ali ništa ne pokazuje da se ide u nekom ozbiljnijem pravcu.

Zdravlje: Stres. Čak i kada sve funkcioniše kako treba, vi ćete naći odlične razloge da se nervirate. Potreban vam je odmor i to što pre.  Morate da rasteretite malo svoj mozak.