Nedeljni Horoskop za sve znake zodijaka

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za ovu nedelju od Ponedeljka 20.09.2021 do Nedelje 26.09.2021 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Posao: U prvoj polovini nedelje sve će ići nekim usporenim tempom i to će vas dodatno nervirati. Koliko god se trudili, nešto će vam promaći. Ne bi trebalo da bude nekih krupnih događaja, ali dovoljno da uspori postojeće poslove. Dogovori koje pravite  ostaće nekako nedefinisani ili  će se prolongirati. Zato, ne žurite sa odlukama, ali ni nemojte biti ni previse tvrdoglavi. Imate podršku saradnika, koja će kako nedelja bude odmicala postajati sve jasnija i izraženija.  Postoji mogućnost za neko novo rešenje ili nečiju konkretnu pomoć  na samom kraju perioda pa ćete konačno odahnuti.

Ljubav:  Za one koji su u  emotivnim vezama krajnje je vreme da sednete i otvoreno porazgovarate. Mada neke stvari jako dobro funkcionišu kod vas dvoje, evidentno je da vam fali malo dobre komunikacije. Ove nedelje se baš kroz nju možete mnogo jače povezati i ponovo vratiti bliskost koja je nekako falila u prethodnom periodu. Sve to naravno podrazumeva da obe strane pokažu isti nivo potrebe za poboljšanjem postojeće situacije.

Zdravlje: Povedite računa o imunitetu. Želudac, creva i celokupan probavni trakt su ugroženi, stoga obratite više pažnje na ishranu.

Posao: Ove nedelje definitivno imate dosta posla, a  obaveze iz dana u dan  biće u konstantnom  porastu, tako da ćete na kraju nedelje biti blago rečeno iscrpljeni i neupotrebljivi. Računajte na nepredviđene promene, situacije u kojima morate da žurite, i pritisak nadređenih na vas. Vi plivate dobro u novonastaloj situaciji,  ali malo vas umara ta konstantna potreba za rad pod pritiskom. U drugom delu nedelje otvoriće se prilika za interesantnu poslovnu priču ili novu ponudu. Treba da saslušate, i ostavite je malo po strani neko vreme, ali svakako da ne odbacujete kao mogućnost.

Ljubav: Oni koji su u emotivnim vezama u ovoj ljubavnoj nedelji mogu na lakši način da raščiste i definišu dosadašnje probleme i nedoumice sa partnerom. Više ćete se okrenuti potrebama druge strane, u isto vreme ćete umeti i da saslušate ali i da vi budete saslušani,  i da otvoreno porazgovarate o svemu. Kod nekih od vas može se javiti i potreba za unapređenjem postojećeg statusa veze. U suštini, stavićete zajedništvo na prvo mesto, jer ste oboje spremniji na kompromis i  i usmereni na lepe stvari.

Zdravlje: Dobro  je vreme da se posvetite zdravstvenom segmentu, i to iz na malo ozbiljniji i odgovorniji način, malo menjajte životne stavove i navike.

Posao: U prvom delu sedmice uglavnom ćete biti prilično haotični, pokušavati, ali bez nekih velikih rezultata da organizujete i saradnike i posao. Koliko god truda ulagali, stvari će ostajati nedefinisane a dogovori vam izmicati iz ruku. Moguće je da se vi ni sebe u nekim trenucima nećete najbolje razumeti a šta onda reći za druge. Što se finansija tiče, tu će sve biti promenljivo. Malo prihoda, malo  troškova, kao da vam pare samo prolaze kroz ruke, nije pravi trenutak za investiranje i ulaganja. Drugi deo nedelje donosi izvesna rasterećenja i popuštanje tenzije na svim poljima.

Ljubav:  Pred većinom tipičnih Blizanaca je lepa nedelja na emotivnom planu, biće mnogo prilika za zbližavanja. Vaš društveni život biće bogatiji i sadržajniji, a vi opušteniji i zadovoljniji. Za Blizance u  vezama, generalno stanje na emotivnom planu se stabilizuje. Za one koji su slobodni,  može biti dosta interesantnih izazova, ali bez nagoveštaja  konkretizacije veze. Dosta prijatnih i i romantični trenutaka su pred Blizancima  ove nedelje,  trebalo bi da uživaju i maksimalno se posvete partneru.

Zdravlje: Osetan pad energije i imuniteta. Lako su moguće prehlade, alergije i glavobolje kao posledica tog stanja. Morate se više odmarati, uzimati vitamine i potrudite se malo više oko zdrave ishrane.

Posao: Komplikovana  poslovna nedelja predstoji pripadnicima znaka Raka. Sve što imate u planu  , projekti, dogovori  to će sada biti jako teško pokrenuti, bez obzira na to koliku količinu truda i energije ulažete. Ako nešto ne ide, imajte više strpljenja ili ostavite za neko buduće vreme a okrenite se onim zadacima koje je lakše realizovati. Neke situacije na mestu na kojem radite su dugo zablokirane, nezadovoljstvo je prisutno i moguće je da u ovoj nedelji radno raspoloženje biti na minimumu.

Ljubav: Od početka nedelje upašćete u neke sitnije probleme sa partnerom. Komunikacija neće funkcionisati kako treba, nećete uspevati da se dogovorite ni oko najosnovnijih pitanja i ukoliko dozvolite da ovo utiče na vas, možete biti prilično hladni i distancirani jedno prema drugom. Sve se može rešiti ako postoji volja i želja, pa ne dozvolite da ovo utiče na vaš odnos. Vi i voljena osoba još uvek izbegavate neka pitanja i odgovore, ipak trudite se da odnos između vas bude stabilan.

Zdravlje: Prva polovina  nedelje doneće vam napetost i nervozu, koja može prouzrokovati nesanicu, glavobolju. Ostatak nedelje se potrudite da se više odmarate, bavite sportom i budete što više u prirodi.

Posao: Lavovi, u ovoj nedelji mnoge stvari su van vaše kontrole, i bolje je da toga budete svesni u startu. Vi ne možete da postavljate uslove, niste u poziciji da povlačite glavne konce. Budite što mirniji, i pokažite dostojanstven i diplomatski pristup. Ne ulazite u nova finansijska zaduženja. Nemojte da zbog ovih loših aspekata klonete duhom, to je samo  jedan loš  period. Vi ste osoba koja odgovara za neke stvari u poslu i nemojte to da zaboravite ni u jednom trenutku.

Ljubav:  I na ljubavnom planu čak možete očekivati da se suočite sa preprekama na koje niste računali. Moguće su neprijatne informacije. Evidentno je da ni vi ni partner niste bili u potpunosti iskreni po nekim pitanjima, koja su se sada opet postavila kao prepreka za vas. Uložite više strpljenja i truda, jer to je jedino što sada možete uraditi. Ono što je važno jeste da laganim tempom gradite neku stabilniju  budućnost sa partnerom, ali će to biti više primetno tek u mesecima koji dolaze.

Zdravlje: Lošije se osećate i to ukazuje na  znake smanjenog imuniteta. Pojedini mogu imati i blažih problema sa kožom, bubrezima, urogenitalnim traktom generalno.

Posao: U ovoj nedelji svaki posao će vam izgledati kao prevelik zalogaj i  kao da neće biti baš tako lako izboriti se sa njim.  Koliko god da je nešto tokom protekle nedelje krenulo obećavajuće, sada dolazi do zastoja. Na žalost to usporenje je neminovno  jer neke stvari se moraju preispitati, neka papirologija dodatno proveriti, neke stavke dogovora ili ugovora staviti na dodatno razmatranje. Ovo je nedelja koja od vas očekuje posvećenost, pogotovu u kritičnim situacijama, stoga se naoružajte strpljenjem i hrabro se uhvatite u koštac sa izazovima.

Ljubav: Ovo je nedelja nerazumevanja i nejasnoća. Vi se trudite da budete korektni i nije vam jasno zašto druga strana ima neočekivane  reakcije i postupke prema vama.  Neki od vas čak mogu početi da sumnjaju da partner nije u potpunosti iskren. S druge strane, jako će vas iznenaditi ako partner  vama prebaci da nešto radite „sa strane“ i da krijete. U drugom delu nedelje ove situacija kreće nabolje, pa izdržite bez većih svađa i rasprava što je duže moguće.

Zdravlje: Potrudite se da se više odmarate i jačate imunitet. Imate problema i sa bolovima u kostima i mišićima. Mogući i problemi sa hormonima.

Posao:  Vage mogu imati  neke nedoumice ove nedelje, bićete nervozni i pod stresom  jer nemate prave informacije ili su vam neke situacije nejasne do kraja. Ne iskačite sa  konkretnijim  potezima i rešenjima, malo povucite ručnu. Tokom ovog perioda  ni u koga i ni u šta ne možete da budete sigurni sto posto, pa budite oprezni. Ne moraju to biti to neke krupne stvari, ali će se vama činiti da ne znate dokle ste stigli. Smoriće vas i energetski istrošiti  cela ova situacija, ali  skupite  snagu i izborite se. Od drugog dela nedelje stvari kreću u boljem smeru, bićete rasterećeniji i opušteniji.

Ljubav: Za  one koji su u emotivnim vezama startuje  jedna znatno mirnija faza. I vi i partner ćete biti opušteniji i rasterećeniji nego inače, pa vam se preporučuje da se više posvetite jedno drugom, izbegavate gužvu i uživate u svom miru. Pravićete više prostora za dogovor, za kompromis  kao da ste i jedno i drugo shvatili da ste u prethodnom periodu preterivali bez ikakvog razloga i sada pokušavate da se uskladite i više izađete jedno drugom u susret. Budite privrženiji i pokažite otvoreno dovoljno pažnje i razumevanja  prema partneru i sve će lakše doći na svoje mesto.

Zdravlje: Zdravlje dobro tokom cele nedelje. Mogući sitniji problemi sa  bolovima u zglobovima, s problemi sa kičmom i možda glavobolja. Potrebno vam je više odmora, relaksacije, više posvećenosti sebi.

Posao: Od vas se ove sedmice očekuje da pozavršavate sve započeto i vaše i tuđe, a i vi dobro procenite pre nego  što prihvatate  obaveza za koje znate da ih je izuzetno teško izvršiti i da će vam doneti samo dodatne probleme. Bićete u potpunosti zablokirani i nema način ada lako izađete na kraj sa povećanim obimom posla. Pokažite dovoljno razumevanja i strpljenja prema saradnicima, nemojte reagovati burno na prvu loptu. Ma koliko vas neke situacije izluđivale, sve ćete uz malo više napora i truda privesti kraju na zadovoljavajući način.

Ljubav: Nedelja  koja sledi je dobra da se poboljša komunikacija sa emotivnim partnerom. I jedno i drugo želite to i svako od vas će, na svoj način da se potrudi da stvari dođu na svoje mesto. Ovo ne znači da će sada sve krenuti savršeno i bez ikakvih prepreka, ali  ćete jedno kod drugog prepoznati želju, volju i nameru da se situacija izbalansira. Svaki početak je težak, i vi nemojte da klonete duhom ako stvari u startu ne krenu kako ste vi zamislili, za sve je potrebno neko vreme.

Zdravlje: Ove nedelje su mogući različiti problemi sa zdravljem, ali generalno sitniji. Loš san, nervoza, problemi sa kičmom i ekstremitetima, prehlade, glavobolje, sinusi, meteoropatske reakcije, urinarno – genitalni trakt.

Posao: Nedelja vam donosi dosta poslovnih izazova, morate biti malo disciplinovaniji i potrudite se da budete odgovorniji. Trebaće vam strpljenje u komunikaciji sa saradnicima, potrudite se da ostanete stabilni i dosledni svojim stavovima. Biće verbalnih izazova, morate se kontrolisati jer biste mogli naštetiti najviše sebi. Bitno je da vi nikoga ne napadate prvi, ako budete trebali da se branite birajte reči. Možda ćete morati da menjate poslovne planove zbog drugih. Budite obazrivi i pri finansijskim transakcijama.

Ljubav: Ove sedmice i vi i partner pokušavaćete  da funkcionišete skladno i  truditi se  da povratite poverenje i razumevanje u vašem odnosu.  Evidentno je da tu postoji određeno nezadovoljstvo, i to prvenstveno kod vas. Šta vas muči, to verovatno samo vi znate. Smetaće vam što je partner u nekim situacijama previše kritičan  i smatraćete da preteruje bez pravog razloga. S druge strane, očigledno je da i njemu  nešto smeta i vi biste trebali da se zapitate da li nešto možete uraditi po tom pitanju.

Zdravlje: Nemojte preterivati u fizičkim aktivnostima preporuka je i nadalje. Morate naći način da napunite baterije.

Posao: Ove nedelje pred Jarčevima  se otvara  novo poslovno poglavlje, nova prilika da zaista pokažete ko ste i koliko vredite. Jedna ponuda dolazi do vas i svakako bi je trebalo uzeti u razmatranje, jer iza nje stoje ozbiljni ljudi i jak poslovni sistem. Vreme je da se aktivirate, da pokrenete ono o čemu već dugo planirate i maštate. Ne ustručavajte se, ne strahujte od budućnosti, pravi je trenutak da tu budućnost pravite. Neko je uočio vaše kvalitete, pa i vi nemojte biti skromni I delovati iz drugog plana.

Ljubav: Ove ljubavne nedelje bi trebalo  da mnogo toga rešite u odnosu sa emotivnim partnerom. Konačno pokažite  koliko ste istinski uspešni u tome. Ovaj period donosi uglavnom stabilne odnose sa partnerom, mada sam početak i sam kraj mogu biti pomalo naporni i zahtevni za vas. Potrudite se da nađete zajednički jezik oko stvari koje se tiču vašeg samog odnosa, ostale probleme ostavite po strani. Pažljivije se posvetite partneru, više razgovarajte i nađite nove modele za narednu fazu vašeg odnosa. Imate otvorene aspekte za nove pozitivne promene u sferi emotivnih odnosa.

Zdravlje: Ugroženi disajni putevi, kardiovaskularni sistem. Preporučuje se pešačenje i pravilna  ishrana za početak.

Posao: Moglo bi doći do  nekih velikih preokreta tokom ove nedelje. Pokušajte da idete u korak sa njima i da ih prihvatite, jer će vam doneti promene kojima ste toliko težili u prethodnom periodu. U  polju posla  otvarate jedno potpuno novo poslovno poglavlje. Budite usmereni na sve što je vezano za dogovore i konkretizaciju nekih poslovnih projekata. Moguća saradnja sa inostranstvom, neke nove ponude.

Ljubav: Vaš emotivni odnos nije i dalje idealan  ali je znatno mirniji u odnosu na prethodni period. Nekako se lakše pronađu prave reči, lakše se dođe do dogovora i kompromisa.  Stvari polako dolaze na svoje mesto i rešavaju se. Ovo je mali korak napred, ali korak po korak sve će vremenom doći na svoje mesto. Treba  da nekim sitnim znacima pažnje ulepšate trenutke jedno drugom, ali i da pokrenete pitanja koja su vam oboma bitna. Vreme je da napravite neke velike zaokrete u svojim vezama.

Zdravlje: Tokom ove nedelje može doći do opšte slabosti organizma, pronađite načine da povratite snagu. Pređite na alternativna lečenja.

Posao: Početkom sedmice bićete  dosta nervozni, a poslovni saradnici kao da govore različitim jezikom. Biće vam potrebno dosta mira i sabranosti da sa nekim ljudima izađete na kraj. Bilo bi dobro da u nervozi ili besu, ili pak pod pritiskom, ne donosite nikakve konkretnije odluke. Ne možete istovremeno učiniti ispravnu stvar i da svima bude dobro, postoji mogućnost   sukoba sa nekim ljudima. Trebali biste da radite po svojoj savesti, šta god to donelo. Pripremite se da da svaki dan imate novi problem ili izazov.       

Ljubav: Uživajte u nedelji koja je pred vama, sve će doći na svoje mestu i moći ćete da odahnete. Međuljudski odnosi će se popraviti i vi ćete bolje snalaziti u svim situacija. Vi pozitivno utičete na partnera i on počinje da poprima vaše dobro raspoloženje i komunikacija postaje stabilnija, jasnija sa manje trzavica i nerazumevanja. Ne dozvolite da se ljudi sa lošom energijom lepe za vas, troše vaše resurse i skraćuju vaše vreme za opuštanje. Zbog toga filtrirajte ljude i kontakte ove nedelje.

Zdravlje: Tokom ove nedelje zdravlje dobro, mogući manji problemi sa disajnim organima i bolovima u zglobovima.