Nedeljni horoskop – Ovan

Za period od 04.07.2022 do 10.07.2022

Posao: Kod Ovnova ove sedmice vladaće popriličan haos u poslovnoj sferi. Problem će biti organizacija, jer   u periodu ste kada posao zahteva vašu maksimalnu pažnju i posvećenost, a vi radite sto stvari u isto vreme. Biće mnogo preokreta i promena u poslednjem trenutku,  naročito onih koji se vezuju za papirološka i administrativna pitanja.  Nije trenutak da investirate veće sume novca, u  periodu ste kada mnogo i trošite, pa će biti potrebno da ograničite sebe.

Ljubav: Zauzeti Ovnovi u ovu sedmicu ulazite kroz nervozu i lošu komunikaciju sa partnerom. Sve će vam se   nakupiti  i vi  ćete osećati pritisak na sebe i  raspoloženje će vam biti u padu.  Morate svom odnosu da date neku energiju i tako izbegnete zamku upadanja u monotoniju. Oni koji su slobodni  imaju vrlo zanimljiva dešavanja. Neko vam se približava, na neki svoj  način i vi upadate u priču nesvesno i ne znate na koju stranu.... Budite jako oprezni i testirajte iskrenost te osobe.

Zdravlje: Energija će vam biti u padu zbog napornog tempa na poslu. U drugom delu sedmice ćete biti napeti i stoji veća podložnost stresu i nervozi. Moguće je da će neki od vas imati problema sa nesanicom.

Muškarac Ovan – gospodin, bez dlake na jeziku

Muškarac Ovan je dostojanstven gospodin, koji drži do sebe. Obično krupne građe, uspravnog držanja, zgodan i jak, on hoda ulicom kao da mu je ceo svet pod nogama.Uprkos svojoj vatrenoj prirodi, ne mora biti non stop besan i žustar. Naprotiv,…

Ovan i ostali horoskopski znaci – slaganje

OVAN – OVAN Posao: Kada je reč o odnosima osoba koje su tipični predstavnici astrološkog znaka Ovna prvenstveno treba uzeti u obzir njihovu jaku energiju i izraženu prirodu lidera, odnosno da najbolje funkcionišu kada su na čelnoj poziciji, jer teško trpe…