Nedeljni horoskop – Ovan

Za period od 27.05.2024 do 02.06.2024

Posao: Ove sedmice ćete imati  dobre poslovne ideje,  ali i pravi način da ih realizujete. Biće vam potrebna podrška drugih, što bi svakako trebalo iskoristiti. Pred vama je period dobrih dogovora, saradnji koje su u povoju, ali koje obećavaju stabilnost, trajnost i kvalitet. Iznesite ideju o unapređivanju sredstava rada, modernizaciji, baš zbog pitanja dinamike posla. Neki iznenadni pritisci mogu vam  poremetiti planove i to u drugom delu sedmice terajući vas da se bakćete sa nečim što ste već mislili da ste završili, ali i to ćete izgurati..

Ljubav: Ovnovi koji su u emotivnim vezama, imaju lošu  komunikaciju  sa partnerom, i dalje su u periodu koji je dosta nepovoljan. Morate se potruditi da ne budite impulsivni, ne budite negativni, ne unosite nemir u svoje veze, podgrevate dodatno loše odnose. Pažljivije se posvetite partneru, više razgovarajte i nađite nove modele za narednu fazu vašeg odnosa. Neophodno je da se nešto promeni, da bi razbili ustaljenu svakodnevicu.  Slobodni Ovnovi, mesto za upoznavanje je vezano za poslovne okolnosti, ali i je moguće da na neki čudan, neobičan način nova  osoba dođe do vas. Zanimljiva sedmica je pred vama.

Zdravlje: Ove sedmice očekuje vas uglavnom stabilno zdravlje. Manje probleme može vam zadavati probavni i urogenitalni trakt.

Muškarac Ovan – gospodin, bez dlake na jeziku

Muškarac Ovan je dostojanstven gospodin, koji drži do sebe. Obično krupne građe, uspravnog držanja, zgodan i jak, on hoda ulicom kao da mu je ceo svet pod nogama.Uprkos svojoj vatrenoj prirodi, ne mora biti non stop besan i žustar. Naprotiv,…

Ovan i ostali horoskopski znaci – slaganje

OVAN – OVAN Posao: Kada je reč o odnosima osoba koje su tipični predstavnici astrološkog znaka Ovna prvenstveno treba uzeti u obzir njihovu jaku energiju i izraženu prirodu lidera, odnosno da najbolje funkcionišu kada su na čelnoj poziciji, jer teško trpe…