Nedeljni horoskop – Ovan

Za period od 24.01.2022 do 30.01.2022

Posao: Poslednja sedmica januara Ovnovima donosi dosta povoljnu klimu u sferi posla. Polje komunikacije i dogovora vam je dobro aspektovano i kroz kontakte i razgovore ćete  uspeti da rešite neka pitanja,  i da napravite par sastanaka koji vam otvaraju nove šanse. Sa novcem morate  tokom ove sedmice biti oprezniji, zaostala dugovanja mogu doći na dnevni red i na naplatu. U drugoj polovini sedmice novi ljudi  ulaze u vaše poslovno okruženje i njima bi trebalo posvetiti svu  vašu pažnju.

Ljubav: Kraj januara nije previše napet za one pripadnike znaka Ovna koji su u emotivnim relacijama. Rasterećenje sledi u narednom periodu i vi ćete osetiti priliv pozitivne i podsticajne energije. Potrudite se da  uskladite sebe sa  voljenom osobom i da  zajednički momenti biti ispunjeni dobrom komunikacijom i finim raspoloženjem. Slobodni Ovnovi,  pravi je trenutak da se više aktivirate prema osobama koje su vam interesantne i privlačne, ali i da  izlazite, družite se, sklapate nova prijateljstva – iz toga mogu da se ostvare zanimljive  prilike, kao i preko društvenih mreža.

Zdravlje: Za Ovnove  sedmica u kojoj može doći do smanjenog imuniteta, pa je potrebno da obratite pažnju na   prehlade i virusne infekcije kojima možete biti  jako podložni.

Muškarac Ovan – gospodin, bez dlake na jeziku

Muškarac Ovan je dostojanstven gospodin, koji drži do sebe. Obično krupne građe, uspravnog držanja, zgodan i jak, on hoda ulicom kao da mu je ceo svet pod nogama.Uprkos svojoj vatrenoj prirodi, ne mora biti non stop besan i žustar. Naprotiv,…

Ovan i ostali horoskopski znaci – slaganje

OVAN – OVAN Posao: Kada je reč o odnosima osoba koje su tipični predstavnici astrološkog znaka Ovna prvenstveno treba uzeti u obzir njihovu jaku energiju i izraženu prirodu lidera, odnosno da najbolje funkcionišu kada su na čelnoj poziciji, jer teško trpe…