Nedeljni horoskop – Ovan

Za period od 20.03.2023 do 26.03.2023

Posao: Na talasu dobre energije i izražene motivacije, najtipičniji predstavniciOvnova, trebalo bi da obavljaju profesionalne aktivnosti i tokom ove sedmice. Nepremostivih prepreka nema i ne bi smelo da bude, na putu realizacije većine poslovnih zadataka. Sve ono što zavisi od njih, i gde god mogu da preuzmu lidersku poziciju, Ovnovi će odraditi na najbolji i najprofesionalniji način, a određeni manji problemi mogu se eventualno pojaviti na polju organizacije i komunikacije. Naime, nemojte očekivati da svi mogu i žele da prate vaš radni tempo, ma koliko on bio realan i logičan. . Otvoren vam je put da pokrećete i neke nove poslovne priče, I nemojte gubiti vreme na neke stvari  koje bi mogle da vas usporavaju. Finansijski segment je dosta stabilan u ovom periodu i postoji realna mogućnost za povećanje prihoda.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi u ovoj sedmici, Ovnove očekuje vrlo živ period, u kome je realno da im se nameštaju okolnosti za konkretne poteze i akcije. Dakle, sedam dana pojačanih aktivnosti na polju ljubavnih odnosa, najavljuje dosta uložene i potrošene energije, pa bi bilo dobro da to nekako održite u granicama ekonomičnosti, odnosno da prvenstveno pred sebe na postavljate previsoke ciljeve. Slobodni, nije vreme za velike planove već da se prepustite toku dešavanja i uživate u tome.

Zdravlje: Možete imati problema sa  alergijama, infekcijama, probleme sa respiratornim traktom i variranjem krvnog pritiska.

Muškarac Ovan – gospodin, bez dlake na jeziku

Muškarac Ovan je dostojanstven gospodin, koji drži do sebe. Obično krupne građe, uspravnog držanja, zgodan i jak, on hoda ulicom kao da mu je ceo svet pod nogama.Uprkos svojoj vatrenoj prirodi, ne mora biti non stop besan i žustar. Naprotiv,…

Ovan i ostali horoskopski znaci – slaganje

OVAN – OVAN Posao: Kada je reč o odnosima osoba koje su tipični predstavnici astrološkog znaka Ovna prvenstveno treba uzeti u obzir njihovu jaku energiju i izraženu prirodu lidera, odnosno da najbolje funkcionišu kada su na čelnoj poziciji, jer teško trpe…