Nedeljni horoskop – Ovan

Za period od 19.10.2020 do 25.10.2020

Posao: Za najtipičnije predstavnike astrološkog znaka Ovna retko kada se može, makar u onom prenosnom – fleksibilnom smislu, kazati, ista meta – isto odstojanje, odnosno poželjno je raditi na što manjem talasanju. Još ređe se poklapaju periodi kada se to odnosi na oba polja – radne i mentalne energije. Radna sedmica sa takvim scenarijem nalazi se pred pripadnicima ovog sazvežđa. Podrazumeva se da je apsolutno ravna linija nemoguća, ali je preporučljivo da se kroz ovih sedam dana prođe sa što manje gasa i cimanja na profesionalnom planu. No, bez obzira koliko budete strpljivi i taktički mudro promišljali, velima je verovatnoća da imate par situacija dodatnih objašnjavanja i nerviranja zbog manjih ili većih nesporazuma sa osobama iz najbližeg poslovnog okruženja.

Ljubav: Trzavice i pogrešni zaključci sa obe strane čekaju vas i u sferi ljubavi tokom ove sedmice. Doduše na intezitet i učestalost nesporazuma na polju emotivno – ljubavnih odnosa mogao bi da utiče nešto više nego u sferi profesionalnih delatnosti. Ipak ni kontrola impulsivnih reakcija sa ljubavnom konotacijom neće ići lako prvenstveno zbog sticaja okolnosti i najverovatnije veoma sličnog ponašanja druge strane. Zbog toga bi manje ljubavnih opekotina u ovom periodu mogli da zarade slobodni Ovnovi, koji trenutno nemaju formirane partnerske veze. Za sve one koji su namerni da to urade, ovo nije najpovoljnija sedmica za pravljenje planova u smislu grandioznih osvajačkih akcija. Uspostavljanje novih kontakata bez velikih očekivanja, to su mnogo relističniji i izvodljiviji scenariji.

Zdravlje: Što se tiče potencijalne zdravstvene problematike tokom ove sedmice kod Ovnova, dva detalja se izdvajaju u odnosu na ostale osetljive tačke. Prvi se tiče brzine kretanja, naglih imuplsivnih pokreta i sitnijih fizičkih povreda, a druga se odnosi na osetljivost čula, pre svega vida i sluha.

x