Mesečni horoskop – Ovan

Za period od 01.09.2023 do 30.09.2023

Posao: Početkom  septembra sve što je pod vašim direktnim uticajem uglavnom postižete da ostvarite na vreme i kako treba, ali na polju saradnje mogući su manji nesporazumi.                                                                                               Od 04.-08.09. bićete u periodu koji karakterišu problemi sa papirima i finansijskim transakcijama. Biće pojačane nervoze i vi ćete da pokušavate da se prilagodite i nađete kompromis sa saradnicima.Od 08.- 12.09. orni ste i voljni da dobro zasučete rukave, ali i ne baš najraspoloženiji za priču i duge rasprave. Potrudite se da izbegnete svađu i neki veći verbalni sukob koji vam lebdi u vazduhu. Od 12.-17.09.  Vi ste sebi postavili više profesionalnih ciljeva, nemate  realne šanse da ih većinu ostvarite,  potrudite se zato da ne raspete previše energiju. Finansije su i  osetljiva tačka, nemojte se tu opuštati jer biste mogli upasti u neke situacije koje nisu povoljne za vas. Od 17.-21.09. sledi period maksimalno nabijen obavezama, moguća  je veća drama  zbog skraćenja već dogovorenih rokova. Nemojte oklevati da potražite  kolegijalnu pomoć. Neke uobičajene situacije pretvaraju se u nerešive i to će vas činiti posebno nervoznim. Komunikacija sa nadređenima, kolegama, saradnicima  biće  u crvenom. Zadnja dekada septembra donosi malo bolju poslovnu klimu predstavnicima znaka Ovna, a naročito onima koji  planiraju da  obelodane nove ideje i projekte.  Sve će ići u dobrom pravcu ukoliko u startu   odredite prioritete i ne rasplinete se na više strana.   Za vas nema nepremostivih  prepreka  , samo vam je potrebna malo veća podrška saradnika.  U onom delu posla u kom ste najsigurniji i najbolje plivate, maksimalno stavite sebe u prvi plan.

Ljubav: Početak septembra je uglavnom povoljan za sve Ovnove koji su već u emotivnim pričama. Posvetite se zajedničkim prijateljima i planovima u kojima svi uživate. Uživajte u  izlascima, šetnjama  u prirodi i viđanjima sa prijateljima. Malo budite kreativni napravite planove za slobodne trenutke i maksimalno opušteno se ponašajte. Treba da vam postane rutina  izlazak i lep provod sa dobrim društvom. Sve sitnice  su na pravom mestu, ostaje vam samo da uživate i ne kvarite lepotu doživljaja sa previše detaljisanja ili pak verbalnih izazova. Posle 10.09. imaćete situaciju da može biti nekih manjih trzavica između  vas i partnera, možete bez jačih razloga  zakomplikovati postojeće odnose. Od polovine meseca ne  dozvolite da se ljudi sa lošom energijom lepe za vas, troše vaše vreme i dodatno vas nerviraju. Razne  misli vam se motaju  po glavi,  dileme nikako da razrešite, a novi izazovi su tu svakog momenta.  Ima nagoveštaja za neka neprijatna iznenađenja, a neki od vas bi  mogli da se potrude da prirede i izrežiraju lošu priču voljenoj osobi. Budite malo manje nervozni period vam ne ide baš na ruku.  Slobodni pripadnici znaka Ovna, u prvoj polovini septembra prilike za ljubavne akcije će  biti  ali je moguće da su vezane za neke osobe iz prošlosti. Druga polovina meseca  donosi ozbiljnije prilike za neku novu vezu ili bar zanimljivo poznanstvo.

Zdravlje:  Početkom septembra  mogući su problemi sa hormonima,  meteoropatske tegobe, nešto slabiji imunitet. Druga dekada  meseca donosi probleme sa stomakom i ishranom. Posvetite se malo više sportu, boravku u prirodi i opuštanju. Poslednja dekada meseca manje više sve je na zadovoljavajućem nivou, malo će te odahnuti.

Muškarac Ovan – gospodin, bez dlake na jeziku

Muškarac Ovan je dostojanstven gospodin, koji drži do sebe. Obično krupne građe, uspravnog držanja, zgodan i jak, on hoda ulicom kao da mu je ceo svet pod nogama.Uprkos svojoj vatrenoj prirodi, ne mora biti non stop besan i žustar. Naprotiv,…

Ovan i ostali horoskopski znaci – slaganje

OVAN – OVAN Posao: Kada je reč o odnosima osoba koje su tipični predstavnici astrološkog znaka Ovna prvenstveno treba uzeti u obzir njihovu jaku energiju i izraženu prirodu lidera, odnosno da najbolje funkcionišu kada su na čelnoj poziciji, jer teško trpe…