Mesečni horoskop – Ovan

Za period od 01.04.2024 do 30.04.2024

Posao: Početak meseca aprila na poslovnom planu Ovnovima donosi dosta dobru atmosferu bez većih trzavica.  Do 06.04. sledi pojačana aktivnost  i vi  ćete pokušavati da se prilagodite i nađete kompromis sa saradnicima. Glavni razlozi loših odnosa mogu biti zbog novca i nekih neraščišćenih odnosa na tom polju. Od 06.-11.04. biće naporan period  očekuju vas i neki iznenadni problemi na koje niste računali, potražite pomoć proverenih saradnika. Neke zategnute i nedovoljno jasne situacije u  komunikaciji i organizaciji posla, mogle bi  da vas koštaju živaca. Od 11.-19. loša atmosfera biće i dalje u vašem timu, vi ništa nećete postići ni uz maksimalni angažman. Zajedljive komentare nemojte ignorisati, zaštitite sebe, ali ako je moguće bez otvorene verbalne konfrontacije.   Potrudite se da sami bolje sagledate novonastale okolnosti i ništa ne forsirajte, nemate podršku okruženja. Od 19.-24.04. uz već ranije dogovorene i isplanirane radne obaveze, astrološki aspekti nagoveštavaju nametanje dodatnih aktivnosti, i neke bitne promene van vaših planova. Poslednja dekada meseca Ovnovima donosi novu podsticajnu energiju i gomilu novih mogućnosti. Iskoristite povoljan trenutak za plasiranje neke svoje nove ideje, koja bi u bliskoj budućnosti mogla da donese velike profesionalne benefite. To je siguran put da vaše ideje pronađu put do realizacije, bez obzira na  prepreke. Finansije su  osetljiva tačka, nemojte se tu opuštati, jer biste mogli upasti u neke situacije koje nisu povoljne za vas.

Ljubav: Početak aprila  donosi vam lepe trenutke u vašoj postojećoj vezi. Posvetite se zajedničkim prijateljima i planovima u kojima svi uživate. Posvetite se izlascima, vežbanju u prirodi i viđanjima i druženju sa prijateljima. Malo budite kreativniji nego inače i napravite planove koji uključuju partnera u svaku vašu aktivnost. Od 10.04. imate malo turbulentniji period, situacija  može da se zakomplikuje zbog nekih  tajni između vas i partnera, i to može isplivati u prvi plan i poljuljati postojeće odnose. Od polovine meseca preispitajte pre svega sebe i svoje želje, pre nego što se odlučite na konkretne korake, vezano za dalju komunikaciju sa partnerom. Ne dozvolite da se ljudi sa lošom energijom lepe za vas, troše vaše resurse i skraćuju vaše vreme za opuštanje. Zbog toga filtrirajte ljude oko sebe i stavite partnera u prvi plan. Slobodni pripadnici znaka Ovna, početkom meseca vraća se u vašu blizinu osoba koju dugo poznajete, a koju niste dugo videli. Budite na oprezu jer vam se može učiniti da pored sebe imate neku osobu koju niste ranije znali kao takvu, prikrivaće svoje pravo raspoloženje i zainteresovanost. Druga polovina meseca u ovaj odnos donosi ozbiljnost.

Zdravlje:  Početak aprila donosi probleme sa donjim  delom leđa i bubrezima. U drugoj dekadi aprila

Problemi mogu biti  glavobolje, problemi sa sinusima i grlom. Poslednja dekada  meseca problemi sa stomakom i ishranom, radite na svom imunitetu i pripazite urogenitalni trakt. Posvetite se malo više sportu, boravku u prirodi, i opuštanju.

Muškarac Ovan – gospodin, bez dlake na jeziku

Muškarac Ovan je dostojanstven gospodin, koji drži do sebe. Obično krupne građe, uspravnog držanja, zgodan i jak, on hoda ulicom kao da mu je ceo svet pod nogama.Uprkos svojoj vatrenoj prirodi, ne mora biti non stop besan i žustar. Naprotiv,…

Ovan i ostali horoskopski znaci – slaganje

OVAN – OVAN Posao: Kada je reč o odnosima osoba koje su tipični predstavnici astrološkog znaka Ovna prvenstveno treba uzeti u obzir njihovu jaku energiju i izraženu prirodu lidera, odnosno da najbolje funkcionišu kada su na čelnoj poziciji, jer teško trpe…