Mesečni horoskop – Ovan

Za period od 01.03.2023 do 31.03.2023

Posao: Za pripadnike znaka Ovna poslovni segment biće uzburkan sa dosta  planova i  ideja.  Pokrenućete se više nego u prethodnom periodu, ali obratite pažnju da se ne preopteretite. Od 02.-07.03. dobar je period  za dogovore,  bavljenje papirologijom i za susrete sa osobama koje su vam poslovno važne.  Upozorenje za Ovnove,  iako će vam izgledati da sve situacije vezane za pregovore držite pod svojom kontrolom, posebnu pažnju obratite na detalje i ne budite impulsivni u donošenju odluka. Period od 07.-11.03. vam doneti okolnosti vezane za posao za koje će vam biti potrebno vremena da se prilagodite. Treba da budete  mirni i strpljivi  i naredni period će doneti razrešenje i pokret. Od 11.-16.03. pod povećanim ste pritiskom, dosta napetosti, ima promena na dnevnom nivou koje nećete baš tako lako moći da ispratite jer nećete pravovremeno saznati za iste i to vas može naljutiti. Sa novcem budite oprezniji tokom ovog perioda, postoje  obaveze koje niste izmirili, vi ste pomalo impulsivni kada su troškovi u pitanju. Od 16.-20.03. kontakti sa nadređenima, saradnicima i kolegama će uglavnom  biti solidni i stabilni. Mnogo toga što je ostalo nerešeno ili na čekanju iz prethodnog perioda sada može doći na dnevni red.Od 20.-28.03. finansijski segment je dosta stabilan u ovom periodu i postoji realna mogućnost za povećanje prihoda. Imaćete dobre šanse da realizujete svoje poslovne planove i zamisli, ali   će biti potrebno da budete  pažljiviji i obazriviji nego inače. Otvoren vam je put da pokrećete i neke nove poslovne priče, I nemojte gubiti vreme na neke stvari  koje bi mogle da vas usporavaju.

Ljubav: Prva polovina marta zauzetim Ovnovima donosi uglavnom stabilnu situaciju u njihovim postojećim emotivnim relacijama. Sam početak meseca doneće vam  energiju kakvu ste priželjkivali sa puno dešavanja, akcije, društvenosti, izlazaka. Atmosfera je pozitivna u prvoj polovini marta i   možete imati zadovoljavajuću komunikaciju i odnos sa partnerom. Kao da ste se oboje pokrenuli, živnuli i lakše vam je da pronađete zajednički jezik i kompromisna rešenja, a moguće je da ćete planirati i neko putovanje na kojem biste mogli da se opustite. Sredina meseca donosi malo opterećujuće aspekte kada su postojeće veze u pitanju, biće više rasprava i nervoze. Potrudite se da  drugu stranu ne pritiskate ljubomorom i nepotrebnim verbalnim ispadima. Druga polovina meseca doneće povremeno nejasnoća i nedoumica u partnerskim odnosima. Možete povremeno da pomislite da je partner čudan, da se ne ponaša kao inače, možda ćete ga čak u nekom trenutku začuđeno gledati ispod oka i pitati se šta li mu se dešava u glavi, ali ćete vrlo brzo shvatiti da nemate razloga za brigu. Nedoumice ćete razrešiti razgovorom i kroz komunikaciju koja se poboljšava iz dana u dan. U prvoj polovini meseca slobodnim Ovnovima  predstoji preko društvenih mreža  dosta  kontakata i novih poznanstava. Uživajte, možda će  se i neka ozbiljnija priča vremenom izroditi iz ovih komunikacija. Druga polovina meseca donosi mogućnost ishitrenog ulaska  u odnos sa izuzetno zanimljivom, inspirativnom i neobičnom osobom.  Nije vreme za velike planove već da se prepustite toku dešavanja i uživate u tome.

Zdravlje: U prvoj dekadi marta obratiti pažnju na imunitet moguće nesanica, glavobolje,  problemi sa sinusima i alergijama. Druga dekada dosta stabilna zdravstvena situacija, obratite pažnju  na kretanje,  odmor i relaksaciju, koji su vam  neophodni. U trećoj dekada marta  možete imati problema sa  alergijama, infekcijama, probleme sa respiratornim traktom i variranjem krvnog pritiska.

Muškarac Ovan – gospodin, bez dlake na jeziku

Muškarac Ovan je dostojanstven gospodin, koji drži do sebe. Obično krupne građe, uspravnog držanja, zgodan i jak, on hoda ulicom kao da mu je ceo svet pod nogama.Uprkos svojoj vatrenoj prirodi, ne mora biti non stop besan i žustar. Naprotiv,…

Ovan i ostali horoskopski znaci – slaganje

OVAN – OVAN Posao: Kada je reč o odnosima osoba koje su tipični predstavnici astrološkog znaka Ovna prvenstveno treba uzeti u obzir njihovu jaku energiju i izraženu prirodu lidera, odnosno da najbolje funkcionišu kada su na čelnoj poziciji, jer teško trpe…