Mesečni horoskop – Ovan

Za period od 01.09.2021 do 30.09.2021

Posao: Početak meseca obeležiće turbulentni odnosi sa nadređenima i kolegama. Ne očekujte lakoću u poslovnom segmentu tokom ovog perioda, čak se i odnos sa najbližim saradnicima može pogoršati, koliko god vi i druga strana pokušavali da pronađete zajednički jezik. Ni odnos sa nadređenima neće biti savršen, pa se čuvajte rasprava sa osobama koje su po poziciji iznad vas. Neko vam radi iza leđa i ugrožava vašu poziciju. Posle 06.09. situacija se okreće malo u vašu korist, pojavljuju se saradnici iz prošlosti na koje možete da se oslonite i računate na konkretnu pomoć. U periodu između 06.09..-09.09. finansijski segment  može biti vrlo dobar, moguća naplata zaostalih potraživanja. Od 10.09.-15.09. stoje i velike mogućnosti promena, nove šanse koje će se otvoriti kroz kontakte koje ste ostvarili, a moguće je i da vas neko od prijatelja pogura i protežira u pravom smeru. Period 15.09.-25.09. je ponovo period nestabilnosti, izbegavajte svaku vrstu rizika što finansijskog, što sumnjivih saradnika i poslova koje niste detaljno proučili i proverili sa više strana.25.09-27.09. neki od vas mogu pokrenuti nove poslovne priče ili čak nove načine zarađivanja. Iskoristite podršku koja vam se u ovom periodu nudi i prihvatite prilike koje će se pojaviti. Kraj meseca donosi nove komplikacije i mnogo nerviranja za Ovnove. Neke situacije ili osobe će vas konstantno kočiti, teraće vas da usporavate, da ponavljate stvari, pritiskaće vas i nametati vam odgovornost. Uglavnom ćete ispravljati tuđe greške i propuste, i vaša nervoza će biti donekle opravdana.

Ljubav: Prva dekada septembra za Ovnove koji su u emotivnim vezama donosi  nezadovoljstvo i osećaj uskraćenosti, neispunjenosti  koji preovladava kod obe strane. Razlozi mogu biti različiti nedovoljno vremena sa partnerom, neispunjena očekivanja, neke nedoumice ili tajne koje imate, pojačana ljubomora i još hiljadu mogućih detalja. Osećaj sputanosti nosite u sebi, i sve u vašem emotivnom odnosu vam je tesno i sumnjičavo. Sredina meseca donosi kratkotrajno poboljšanje situacije i malo opušteniji odnos, iskoristite taj period da se malo provedete ili negde zajedno otputujete. Možda napravite neke veće i dugoročnije planove za budućnost. Druga polovina meseca  u emotivnim odnosima zahteva spuštanje  lopte u odnosu sa partnerom. Potrudite se da ne provocirate i ne podbadate jedno drugo, i izbegnete tako veće probleme i nesuglasice. Do kraja meseca je izvesna stabilizacija odnosa. Slobodni Ovnovi,  neko će se pojaviti ko će da vam popravi raspoloženje i učini da se dobro osećate. Izuzetno dobar početni spoj, može da ima neko trajanje uživajte ali  ne opuštajte se preterano, nema tu nekih stabilnih temelja bar za sada.

Zdravlje:  Prva polovina septembra donosi stabilnu zdravstvenu situaciju, u dobroj ste formi imunitet je dobar. Posvetite malo više vremena fizičkim aktivnostima  i zdravim navikama. Druga polovina meseca problematičnija naročito izražene smetnje sa probavom i urogenitalnim traktom.

Ovan i ostali horoskopski znaci – slaganje

OVAN – OVAN Posao: Kada je reč o odnosima osoba koje su tipični predstavnici astrološkog znaka Ovna prvenstveno treba uzeti u obzir njihovu jaku energiju i izraženu prirodu lidera, odnosno da najbolje funkcionišu kada su na čelnoj poziciji, jer teško trpe…