Mesečni horoskop – Ovan

Za period od 01.01.2022 do 31.01.2022

Posao: Početak godine karakterišu dobri aspekti i prijatno radno okruženje, potrudite se da sve što možete da uradite u unapređivanju odnosa sa kolegama. Od 05.01.-09.01. možda ćete biti primorani da menjate iz korena neke procedure da biste se uklopili u neke nove okvire. Neke finansijske obaveze možete rešiti u ovom periodu i  ukoliko vam treba veća suma novca, povoljni su momenti za kredite 11.01. jedan od saradnika bi mogao neprijatno da vas iznenadi iznošenjem nekih podataka u javnost, koji svakako ne bi trebalo da budu transparentni. Neki poslovi vezani za inostranstvo mogu da krenu u nekom pogrešnom smeru. Od 14.01. počinje bolji period  komunikacije sa saradnicima, poslovne aktivnosti teći će nesmetano. Imate dobre aspekte za sva finansijska pregovaranja i sklapanje ugovora, ali opet savet kada su inostrani dogovori u pitanju.16.01. neka uticajna osoba bi vam mogla pomoći da rešite neke tekuće probleme,  ne oklevajte da tražite pomoć na vreme. Period od 23.01.-29.01. povoljan na poslovnom planu, možete realizovati većinu aktivnosti koje ste zacrtali. Odnos sa onima sa kojima radite će se popraviti, a od strane  nadređenih više poštovanja  vašeg autoriteta i integriteta. Sam kraj meseca od 29.01. problem bi mogle biti finansije, novac će otići na rashode ali  neki prilivi  će dolaziti do vas neplanski.

Ljubav: Sam početak godine za one Ovnove koji su u emotivnim vezama, sve će funkcionisati odlično, ali vi i partner morate dati jedno drugom više slobode i ne pritiskati po nekim pitanjima.  Provedite sa partnerom vreme na način koji vi najviše volite, može i kod kuće u opuštenoj atmosferi što i jeste vaša suštinska potreba. Od 10.01. partnerski odnosi u ovom periodu  zahtevaće više energije i bolju organizaciju. Partner jeste nešto emotivno nestabilniji nego inače,  vi ćete nekako  uspeti da pronađete pravi način da smirite strasti i vratite balans u odnos. Druga polovina meseca je okarakterisana poboljšanjem situacije u postojećim emotivnim  relacijama. Imate mogućnost da činite lepe stvari, ali i bez očekivanja biće vam vraćeno višestruko od partnera. Treba da budete što iskreniji, otvoreniji i stavite mu do znanja svakim svojim postupkom koliko vam znači. Treba da se pozabavite planovima za neka ulaganja u vašem domu ili planiranju zajedničkog putovanja. Slobodni Ovnovi mogu upoznati neku interesantnu osobu koja će pokrenuti tonu emocija kod njih, i verovatno će doći do ulaska u vezu. Potrebna veća rezervisanost i analitičnost jer postoji mogućnost pogrešnih procena.

Zdravlje: Ovnovima početak meseca dobar kada je zdravstveni segment u pitanju, imate dosta energije i nemate nekih jačih problema. Iscrpljenost sredinom  meseca je naglašena i morate imati  ozbiljan pristup  kada je zdravlje u pitanju. Druga polovina meseca donosi pad imuniteta i energije, što se najviše može odraziti na  prvom mestu na disajnim putevima, alergije, astma.

Muškarac Ovan – gospodin, bez dlake na jeziku

Muškarac Ovan je dostojanstven gospodin, koji drži do sebe. Obično krupne građe, uspravnog držanja, zgodan i jak, on hoda ulicom kao da mu je ceo svet pod nogama.Uprkos svojoj vatrenoj prirodi, ne mora biti non stop besan i žustar. Naprotiv,…

Ovan i ostali horoskopski znaci – slaganje

OVAN – OVAN Posao: Kada je reč o odnosima osoba koje su tipični predstavnici astrološkog znaka Ovna prvenstveno treba uzeti u obzir njihovu jaku energiju i izraženu prirodu lidera, odnosno da najbolje funkcionišu kada su na čelnoj poziciji, jer teško trpe…