Mesečni horoskop – Ovan

Za period od 01.07.2022 do 31.07.2022

Posao: Početak meseca karakterišu malo teži aspekti, koji će se najviše odraziti u sferi komunikacije sa saradnicima i samoj organizaciji posla. Sve će krenuti nekim sporijim tempom nego što vama odgovara, ali to će posle 05. jula biti već manje izraženo i krećete u jedan bolji progresivniji period. Od 09.-13.07. dobar period za pokretanje novih projekata i poslovnih dogovora, na koje niste računali. Totalno novi saradnici, samim tim i drugi sistem za pregovaranje i vi se morate malo prilagođavati. Što vi budete pre prihvatili činjenicu da malo morate promeniti sopstveni nastup brže ćete realizovati sve što zamislite. Od 14.-19.07. poprilično ste natrpani obavezama sa svih strana. Sve će da ide u nekom novom smeru koji je novina za sve vaše kolege i nadređene, ali ne i za tržiše.  Te novine će doneti  povećanu profitabilnost i rast finansijskog segmenta. Čuvajte se kolega, nećete imati nikakvu podršku od strane njih. Od 19.-27.07. neke poteškoće u dosadašnjim načinima mogle bi da se reše kroz neku novu saradnju, gde bi bilo investiranja iz novih izvora moguće i inostranih. Ovo je period velikih napora i iskušenja, ali su u najavi i nagrade za dobro obavljene zadatke. Imate  mogućnost za  uvođenja i nekih inovacija u postojeći proces rada, to sve dolazi u obzir sem u slučaju da ne podižete neke nove kredite. Posle 27.07.  treba završiti neke započete poslove, i to će ići jako sporo i biće problema u korespondenciji. Finansijski kraj meseca nije dobar, nikako ne ulaziti u bilo kakav poslovni rizik ili u ortačke poslove. Kraj meseca može doneti i neplanske dodatne troškove, čak i neke stvari koje su zaostale, ili ste zaboravili za njih.

Ljubav: Mesec promenljivih dešavanja kada su emocije u pitanju. U prvoj dekadi ulazite u period brzih dešavanja na svim poljima pa se to odražava i na vašu komunikaciju sa partnerom. Može doći do sitnih rasprava i nesuglasica koje su brzo rešive. Izbegavajte nekonkretnost u iskazivanju nekih stavova jer to može dovesti do dodatnih problema u komunikaciji, naročito kada su u pitanju zajedničke finansije. Vi se  potrudite da imate dobru komunikaciju i razumevanje. iskoristite momenat da se primirite i raspetljate prethodno zamršene odnose. Sredinom  meseca moguće i zajedničke investicije, potrudite se da to dobro ispratite,  da ne bi došlo do razmimoilaženja u zajedničkim interesima. Kraj meseca donosi stabilizaciju u odnosima i  veću posvećenost planovima i zajedničkim prijateljima. Planiranje putovanja ili odlazak na neki kraći odmor se preporučuje u poslednjim danima jula. Predstoji vam dosta lepih trenutaka ispunjenih događajima koji su u skladu i sa vašim i partnerovim potrebama. Slobodnim Ovnovima  se preporučuje izlazak, druženje sa prijateljima ili jače aktivnosti na društvenim mrežama. Možete obnoviti kontakt sa osobom iz prošlosti, učiniće   vam  se da vam izuzetno prija kontakt sa njom.

Zdravlje: Ovnovima početak meseca donosi pad imuniteta i energije, što se najviše može odraziti na glavobolje i bolove u kostima. Treba da poradite na fizičkoj aktivnosti, više kretanja. Druga polovina meseca priliv energije i bolje raspoloženje. Kraj meseca pojačan stres i, potreban je redovniji san i malo više vremena provodite u prirodi.

Muškarac Ovan – gospodin, bez dlake na jeziku

Muškarac Ovan je dostojanstven gospodin, koji drži do sebe. Obično krupne građe, uspravnog držanja, zgodan i jak, on hoda ulicom kao da mu je ceo svet pod nogama.Uprkos svojoj vatrenoj prirodi, ne mora biti non stop besan i žustar. Naprotiv,…

Ovan i ostali horoskopski znaci – slaganje

OVAN – OVAN Posao: Kada je reč o odnosima osoba koje su tipični predstavnici astrološkog znaka Ovna prvenstveno treba uzeti u obzir njihovu jaku energiju i izraženu prirodu lidera, odnosno da najbolje funkcionišu kada su na čelnoj poziciji, jer teško trpe…