Mesečni horoskop – Ovan

Za period od 01.06.2021 do 30.06.2021

Posao: Početak meseca  tipičnim Ovnovima donosi povoljne astrološke aspekte i prijatno radno okruženje. Potrudite se da sve što možete da uradite po pitanju unapređivanja odnosa sa kolegama uradite početkom juna. Nije naodmet ni promena enterijera radnih prostorija i uvođenje nekih novih načina i vidova informisanja, promena dizajna izveštaja i sl. Trebalo bi da radite na sklapanju dugoročnijih poslova i ugovora na duže vremenske periode. Prva polovina meseca odlična je i za finansijske tokove, zarada se uvećava i iskoristite taj period za eventualno podizanje kredita i uzimanje pozajmica naravno samo ako je neophodno. Potrebno je da se naglasi, da obratite pažnju sa kim ugovarate poslove jer oko 05.06. može doći do neke loše situacije u smislu da doživite nečije lažno predstavljanje ili mogućnost pronevere. To mogu da budu i vaše kolege, pa zato pojačan oprez u tom periodu. Oko 10.06 imaćete problema u organizaciji posla jer većina vaših kolega neće biti raspoložena da radi po vašem modelu, što može dovesti do ozbiljnog prekida jedne dugogodišnje saradnje sredinom meseca. Druga polovina meseca lošija za finansije, zato izbegavajte velike poslove i neproverene stvari. Zadnja nedelja juna donosi poboljšanje na polju posla, bolju organizaciju ali neke manje šanse za nove poslove ili za neke koji su prekinuti u prošlosti i imaju mogućnost produženja. Vi bi  u svakom slučaju trebali da budete centralna figura krajem meseca u nekom projektu.

Ljubav: Prva nedelja juna donosi poboljšanje svih odnosa bilo porodičnih, bilo ljubavnih. Imate mogućnost da činite lepe stvari, ali i bez očekivanja biće vam vraćeno višestruko od partnera. Treba da budete što iskreniji, otvoreniji i stavite partneru do znanja svakim svojim postupkom koliko vam znači. Treba da se pozabavite planovima sa partnerom za neka ulaganja u vašem domu ili planiranju zajedničkog odmora. Poslednja dekada meseca od strane partnera moglo bi biti nekih novina u vašem odnosu, to je nešto što niste očekivali, najbitnije je da prijatno iznenađenje. Postoji mogućnost da oko 25.06. pojedini parovi imaju probleme u vezama zbog prenaglašene ljubomore i prebacivanja. Velike su  šanse da se kroz dijalog sa partnerom izdefinišu problemi do najsitnijih detalja i pristupi analizi i rešavanju mogućih problema. Slobodni Ovnovi mogu upoznati neku interesantnu osobu koja će pokrenuti tonu emocija kod njih. Postoji mogućnost ulaska u vezu, i savet je da ne budete preterano neodlučni. Potrebna  vam je veća opuštenost i nemojte biti rezervisani bez potrebe.

Zdravlje: Ovnovima početak meseca donosi pad imuniteta i energije, što se najviše može odraziti na  prvom mestu na disajnim putevima, moguće alergije, astma. Iscrpljenost tokom meseca je naglašena i morate imati  ozbiljan pristup kada je zdravlje u pitanju. Mnogo bolja situacija se oslikava u poslednjoj dekadi kada kreće poboljšanje.