Mesečni horoskop – Ovan

Za period od 01.12.2020 do 31.12.2020

Posao: Kraj radne godine tipični predstavnici znaka Ovna dočekuju u veoma dobroj situaciji, bar kada su najvažniji astrološki aspekti u pitanju. Manje – više pogodne okolnosti trebalo bi da ih prate tokom celog meseca Decembra, pa je realno očekivati da većina pripadnika ovog zodijačnog sazvežđa bude veoma aktivna na polju profesionalnih delatnosti. Stabilan i kontinuiran dotok radne energije najavljuje dosta adrenalina i potrebu za naglašenim fizičkim aktivnostima praktično tokom svih decembarskih poslovnih dana. Oni Ovnovi kojima su kretanja i putovanja (kraća ili duža, nema bitnije razlike) sastavni deo posla, biće u komotnijoj poziciji da iskažu svoje profesionalne potencijale i ostvare bolje rezultate. Za sve ostale određenu problematiku može doneti povremeni iznad prosečni energetski naboj i kontrola adrenalina. Ako se nađete u takvoj situaciji preporučljivo je da višak energije potrošite na sekundarne aktivnosti, recimo sport ili neki hobi. Tokom prve i druge dekade meseca valjalo bi da povedete računa o naglosti i brzini kretanja, što bi trebalo da vam bolje ide od ruke u poslednjih desetak dana Decembra. Međutim, tada su moguća iskušenja na polju komunikacije i sprovođenja već dogovorenih profesionalnih planova. Bilo bi mudro da ne budete vatreni previše i ne forsirate individualna rešenja ukoliko ostatak poslovne ekipe teže prati vaš radni ritam. Sasvim realno je očekivati i solidnu situaciju na polju materijalnih dešavanja, uz nagoveštaj prihoda čak i većih od proseka, ali razmišljajte malo i o uštedi koje parice, zatrebaće.

Ljubav: Šareno po raznim parametrima u sferi ljubavi moglo bi da bude tokom poslednjeg meseca u 2020. godini za većinu Ovnova. Sa jedne strane, u prvoj i drugoj sedmici Decembra prilično visoki nivo strasti pratiće i svakojaka dešavanja u senci, iza zavese, ispod radara uobičajenih frekfencija, što u praksi znači dovoljno materijala za brojne komplikacije i priče rekla – kazala. Posle toga, druga polovina meseca trebalo bi da protekne u znatno mirnijem tonu, sa pojavom nekoliko novih, finih mogućnosti, ali uz dosta obećanja, nekakvih najava, najverovatnije bez konkretne realizacije. Na predstavnicima ovog znaka je da se eventualno prepoznaju u nekom od očekivanih scenarija i daju svoj doprinos konačnom rezultatu. Svi slobodni Ovnovi i pripadnici mlađih generacija, logika nalaže, mogli bi lakše da prođu kroz decembarske ljubavne bure i zadovoljniji dočekaju kraj ove i početak sledeće godine. Bez obzira na životno i realno ljubavno iskustvo iskusniji Ovnovi i predstavnici starijih generacija imaće ozbiljnije suočavanje, kako sa svojim dilemama tako i sa neproverenim informacijama u vezi dragih osoba. Jedno je sigurno, neće biti ravne linije, pa sa hrabrim pristupom ponuđenim situacijama imaćete realne izglede da profitirate iz bar jedne intrigantne prilike. Pokušajte da tokom prve polovine Decembra iskontrolišete neumerenost želja i prohteva srca, dok bi u drugoj polovini meseca posebno zanimljivo ljubavno iskustvo moglo da bude ono koje je povezano sa putovanjima, ili možda čak i inostranstvom.

Zdravlje: Vrlo visok nivo energije i solidan balans između najvažnijih zdravstvenih parametara, daju vrlo dobru osnovu tipičnim Ovnovima da Decembar mesec preguraju bez ozbiljnijih problema u ovoj životnoj sferi. Podrazumeva se da mere predostrožnosti jesu poželjne, naročito kada su u pitanju brzina kretanja i nagle, impulsivne reakcije kako bi izbegli više sitnih fizičkih povreda. Osim toga, bilo bi dobro da vodite računa o neprijatnim iskustvima sa vrelim stvarima i zaštitite se od jače prehlade.

x