Mesečni horoskop – Ovan

Za period od 01.03.2021 do 31.03.2021

Posao: Pred osobama rođenim u astrološkom znaku Ovna je vrlo dobar mesec za uspešnu realizaciju većine planova i želja na polju profesionalnih delatnosti. Izuzimajući prvu sedmicu, kada su mogući povremeno manji padovi radne energije, u preostalom delu meseca Marta trebalo bi da bezmalo svi parametri fizičkog funkcionisanja budu na nivou iznad proseka. Zbog toga se od predstavnika ovog znaka očekuje povećano poslovno angažovanje, bilo da je reč o privođenju završnoj fazi prethodno započetih obaveza, ili da su u pitanju začeci novih profesionalnih projekata. Za sve to Ovnovima neće faliti energije, samo je važno što racionalnije i efikasnije je rasporediti, zarad boljih konačnih rezultata. Što se tiče nekih drugih segmenata poslovnog delanja, važno je napomenuti promenu energetskih tokova koja će uslediti od sredine meseca i čije se posledice mogu odraziti na komunikaciju i tehničke delove profesionalnih angažmana. Preciznije rečeno, u drugoj polovini Marta tipične predstavnike ovog znaka očekuje nekoliko situacija u kojima su mogući određeni nesporazumi u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, pre svega u vezi starih dogovora i formalno – pravne regulative koja nije precizno urađena ili je napravljen neki manji propust. Pokušajte da sve što pre „ispeglate“ kako zbog samog posla tako i zbog eventualnih posledica koje se mogu odraziti na finansije. Drugim rečima, potrudite se da izbegnete plaćanje nepotrebnih penala ili drugih troškova koji su posledica ličnih grešaka i propusta.

Ljubav: Veći deo trećeg meseca u godini biće naklonjen najtipičnijim Ovnovima za aktivan i sadržajan život u sferi ljubavi. Tačnije, sve do kraja treće sedmice Marta astrološki aspekti najavljuju povoljnu klimu za akcije na polju emotivno – ljubavnih odnosa. Ukoliko ste zadovoljni postojećim stanjem privatnog života imaćete sve uslove da sve održite na sličnom nivou, ali ipak je vredno istaći jedno upozorenje. Ono se odnosi na neplanirano upoznavanje potpuno nove osobe koja može pogoditi ovnovsko srce velikom silinom, pa ko je spreman na avanturu-široko mu polje, a za druge oprez da ne naruše već postojeće veze partnerskih relacija. Znatno bolju kontrolu kompletne situacije u sferi ljubavi imaćete tokom treće dekade meseca. Dakle, iako izgleda sve prilično povoljno nemojte olako shvatiti potencijalne zamke za svoju vatrenu impulsivnu prirodu. Uzevši sve u obzir, ipak će ovaj period više pogodovati Ovnovima koji su slobodni, odnosno sa širim poljem delovanja. Ukoliko pripadate ovoj grupaciji budite hrabri i u svom fazonu, ali nemojte srljati i žuriti sa važnim odlukama i potezima. U poslednjih desetak dana Marta i ono malo nepovoljnih sticaja okolnosti moglo bi da se okrene na vašu stranu. Tačnije, tada se očekuje spoj pozitivnog uticaja kosmičke energije sa ovnovskim reprezentativnim izdanjem u svim ključnim ljubavnim elementima. Takvo fenomenalno udruživanje nebeskih i ovozemaljskih uticaja valjalo bi iskoristiti na sve moguće načine, podrazumeva se, u zavisnosti šta je kome u interesu.

Zdravlje: Sasvim korektna situacija trebalo bi da bude tokom martovskih dana u sferi zdravlja kod većine Ovnova. U najvećem delu meseca tipični predstavnici ovog znaka imaće vrlo dobar i stabilan nivo energije, što je važan preduslov za manje briga i zdravstvenih problema. Od pratećih tegoba nešto više pažnje obratite na osetljivost disajnih puteva i eventualne prehlade, zatim budite oprezni u blizini vrelih stvari i, na kraju, nemojte zanemariti potrebu tela za adekvatnim fizičkim odmorom.