Veliki Kineski horoskop za 2024 godinu – Godina Drvenog Zmaja

kineska nova godina 2024

Godina Drvenog Zmaja počinje 10.  Februara 2024. godine i trajaće do 28. Januara 2025. godine.

U kineskoj kulturi Zmaj predstavlja simbol hrabrosti, moći i snage. Sa druge strane, kako je ovo godina Drvenog Zmaja, to je i godina rasta, uspeha i početnog razvoja. Dakle, pred nama je godina početaka u kojoj moramo uložiti snagu i naporan rad da bi postigli prosperitet.

Prepuna izazova i mogućnosti, godina Drvenog Zmaja pospešuje kreativnost, inovativnost i ostvarenje snova.  Koren, kao sastavni deo drveta, upućuje na to da budemo prizemni i stabilni, realistični i puni razumevanja za druge.

Budite spremni na transformacije, usavršavanje i neprekidan rad na sebi kako biste postigli uspeh.

Radite na svom psiho-fizičkom zdravlju i jačanju mentalne snage kako biste izašli na kraj sa svim izazovima i promenama koje ova godina nosi sa sobom.

Evo pregleda kineskog horoskopa za 2024. godinu ili godinu Drvenog Zmaja:

pacov 150x150 1

Pacov

U 2024. godini, sreća će biti naklonjena Pacovima, ali samo uz prizemnost i rad na sebi. Zaboravite na nerealne ciljeve i fokusirajte se na podizanje postojećih znanja i sposobnosti na jedan veći nivo. Istovremeno,  budite otvoreni i za sticanje novih. Godina drvenog Zmaja bi Vam mogla doneti veću mogućnost privatnih i poslovnih putovanja i naterati Vas da radite punim kapacitetom kako biste ostvarili uspeh. Odnosi sa partnerom kod zauzetih Pacova bi trebalo da odole različitim izazovima i time postanu kvalitetniji. Oni koji su sami bi mogli pronaći partnera uz pomoć svog šarma. Čuvajte se povreda i infekcija, vodite računa o kvalitetnoj ishrani.

Posao: Napredak u karijeri bi trebalo da bude nezaobilazan ukoliko se neprestano trudite i radite na sebi. Upravo taj rad na sebi bi Vam mogao pomoći u rešavanju potencijalnih sukoba sa konkurencijom. Upoznavanje novih ljudi iz poslovne sfere bi moglo pozitivno uticati na proširenje Vašeg posla i karijeru uopšte.

Finansije: Naporan rad i napredak u karijeri donose sa sobom i povećanje zarade. Prilikom ulaganja budite veoma oprezni, kalkulišite i razrađujte opcije. Možda je najbolje ne rizikovati sa nepoznatim i neproverenim poslovima. Ulažite u poznate i već razrađene poslove, iako ne visoko profitabilne.

Ljubav: Iako podložne izazovima, bračne ili dugogodišnje veze Pacova bi trebalo da opstanu, ojačaju i dobiju na kvalitetu. Upravo bi ti izazovi mogli biti razlog vraćanja u prošlost, oživljavanja uspomena, podsećanja na to zašto ste inicijalno u braku ili vezi sa partnerom. Pacovima koji su sami se ne savetuje da ulaze u vezu nesmotreno, što bi se moglo desiti ako se oslonjaju samo na svoj šarm i magiju trenutka. Ne zanemarujte svoju intuiciju u ovakvim slučajevima, probajte da što bolje upoznate osobu koja će ući u Vaš život.

Zdravlje: Budite umereni u jelu i piću. Poboljšanje imunog sistema i zdrava ishrana mogu uticati na sprečavanje infekcija i problema sa varenjem. Vežbajte redovno kako biste bili u dobroj formi i tako sprečili moguće povrede. Trudite se da budete staloženi i mirni u izazovnim situacijama.

bivo 150x150 1

Bivo

Stabilno stojeći na zemlji, vredni i željni uspeha, Bivoli, svakako, imaju predispoziciju za napredovanje u karijeri ove 2024. godine. Finansije bi trebalo da budu stabilne, ali se na njihovom održavanju mora konstantno raditi. Ova godina za Bivole samce može doneti promenu tog statusa, dok se zauzetima savetuje da budu manje tvrdoglavi i rade na komunikaciji sa partnerom. Radite na eliminaciji stresa.

Posao: Naporan rad i trud, dobra saradnja sa kolegama i redovno izvršavanje zadatih obaveza trebalo bi Bivolima da obezbedi siguran napredak na poslovnoj lestvici u 2024. godini. Međutim, budite vrlo pažljivi sa dokumentima koje potpisujete, koje odobravate ili koje primate na znanje kako biste izbegli razne začkoljice i ostavili loš utisak kod Vaših nadređenih.

Finansije: Svaki naporan rad i dobro obavljeni zadaci će biti adekvatno finansijski nagrađeni. Iako ćete biti finansijski stabilni, trudite se da racionalno i namenski trošite novac. Ne savetuju se velika finansijska ulaganja – umesto očekivane velike dobiti moglo bi doći do neprijatnih iznenađenja.

Ljubav: Pripadnici znaka Bivola koji nisu zauzeti imaju dobre aspekte da pronađu srodnu dušu, a takva veza bi mogla prerasti u dugoročnu ili rezultirati brakom. Zauzeti Bivoli bi mogli iskusiti izvesne “distrakcije” u vidu flerta sa drugom osobom. Ostanite prizemni, razgovarajte sa partnerom i poradite na harmonizaciji postojećeg braka/veze.

Zdravlje: Ne dozvolite da, možda ponekad i prekomerne, poslovne obaveze utiču na Vaše celokupno zdravlje. Trudite se da kontolišete unos alkohola i cigareta, obratite pažnju na ishranu. Boravite u prirodi, kada god je to moguće, kako biste se oslobodili, bar delimično, stresa izazvanog različitim faktorima.

tigar 150x150 1

Tigar

Tigrovi u godini Drvenog Zmaja mogu imati velikog uspeha na poslu pod uslovom da ne reaguju impulsivno. Redovni prihodi na ustaljenom nivou, za dobro obavljen posao očekujte bonus. Budite odlučniji ako želite da stupite u vezu, a ako već imate partnera, budite lojalni i potrudite se da prevaziđete konfliktne situacije. Redovno se odmarajte kako biste obnovili svoju energiju.

Posao: Dobro odrađeni poslovi doneće Vam priznanje sa pratećim finansijskim efektom. Čuvajte se konkurencije. Izbegavajte svaki vid sukoba sa nadređenima, kolegama i klijentima, to bi se moglo vrlo loše odraziti na Vaš posao i ugled.

Finansije: Usponi i padovi u polju finansija zavisiće od Vašeg radnog učinka. Ukoliko je moguće, sačuvajte nešto novca sa strane za neočekivane situacije. Manja investiciona ulaganja mogu biti uspešna dok se kod većih ulaganja savetuje izuzetan oprez i dobro poznavanje prilika i okruženja u kome se ulaže.

Ljubav: Tigrovi koji nisu u vezi mogli bi sresti osobu koja ih privlači, ali će njihova nepostojanost uticati na to da ta veza bude kratkog daha. Za drugačiji ishod je potrebno da ne budete ishitreni, proučite potencijalnog partnera i idete korak po korak. Tigrovi u braku/vezi mogu iskusiti određene poteškoće usled loše komunikacije ili uticaja druge osobe. Ograničite svoju impulsivnost, uložite strpljenje i uvažavajte svog partnera kako biste rešili probleme. Više kvalitetno provedenog zajedničkog vremena može uticati na otklanjanje nesuglasica.

Zdravlje: Usled povećanog mentalnog pritiska možete se često osećati umorno. Napravite balans između posla i odmora. U slučaju učestalih tegoba, obavezno se obratite lekaru. Obratite pažnju na bezbednost u saobraćaju i pri rukovanju oštrim predmetima.

zec 150x150 1

Zec

Godina Drvenog Zmaja donosi sreću na polju karijere za pripadnike znaka Zeca. Važno je da budete samouvereni i mudri, poštujte konkurenciju i distancirajte se od sukoba. Prilika za uvećanje finansija će biti, ali zbog promenljivosti koju Zmaj nosi sa sobom, budite vrlo oprezni na tom polju. Srećna godina je za pripadnike koji nisu u vezi. Više strpljenja biće potrebno za one koji su u vezi. Više sna i fizičke aktivnosti za Vaše bolje zdravlje.

Posao: Karijera Zečeva u 2024. godini će ići uzlaznom putanjom donoseći sa sobom mogućnost ostvarivanja odličnih rezultata i napredovanja. Savet je da gledate sebe, usavršavate se, stičete nova saznanja kako biste, itekako prisutnu, konkurenciju ostavili daleko iza.

Finansije: Godina 2024. je godina bogatstva za Zečeve. To nikako ne znači da treba biti opušten sa novcem, naprotiv, usmerite svoj dobitak pravilno i racionalno trošite. Nemojte se previše eksponirati. Zaboravite na rizična ulaganja i davanje pozajmica.

Ljubav: Zečevi koji nisu u vezi ove godine će imati idealnu priliku da upoznaju osobu koja bi im postala partner. Ipak, nemojte brzati kako ne bi došlo do nesporazuma u komunikaciji. Kod zauzetih Zečeva situacija je nešto drugačija. Mogući su učestali konflikti i razmirice među partnerima. Potrudite se da sve prepreke i sukobe prevaziđete razgovorom i međusobnim razumevanjem.

Zdravlje: Zdravstvene tegobe Zečeva u 2024. godini mogu da nastanu kao posledica stresa, neredovne fizičke aktivnosti i loše ishrane. Odredite sebi vreme za svakodnevni odmor koji Vam je preko potreban, vežbajte, a u ishranu uvedite što više voća i povrća.

zmaj 150x150 1

Zmaj

Godina Zmaja će samim pripadnicima ovog znaka doneti pregršt mogućnosti i prilika za promene. U poslu se zahteva da vredno radite i pomažete drugima. Ove godine ne računajte na veliko finansijsko bogatstvo. Malo pravih prilika za pronalazak pravog partnera kod onih koji su slobodni. Zauzeti Zmajevi moraju odoleti izazovima u vezi. Promene, izazovi i pritisci Vas primoravaju da vodite računa o psiho-fizičkom zdravlju.

Posao: Zmajevi bi u ovoj godini mogli da se suoče sa nekim novim počecima u svojoj karijeri. Svaka promena donosi nešto novo, ali uz trud i rad je moguće prevazići prepreke. Držite svoju nadmenost pod kontrolom i negujte dobre odnose sa kolegama.

Finansije: Finansijska situacija bez većih iznenađenja i na prosečnom nivou. Trudite se da redovnu zaradu pravilno rasporedite. Obavezno ostavite koliko-toliko sa strane. Ukoliko se ukaže prilika, ulaganje u tehnološki sektor moglo bi da bude vrlo isplativo.

Ljubav: Iako je Zmaj simbol novih početaka, nemojte se razočarati ako ne uspete da ostvarite vezu sa nekim. Iskoristite priliku dok ste sami za rad na sebi. Zmajevi koji su zauzeti će morati da ulože napor kako bi očuvali harmoničnost postojeće veze. Kako je Zmajevima potrebna izvesna doza slobode, potrudite se da Vaš partner to i razume i ima poverenja u Vas.

Zdravlje: Svi Zmajevi bi trebalo da obrate pažnju na svoje mentalno i fizičko zdravlje. Od mnogobrojnih tehnika za relaksiranje i postizanje mentalnog sklada pronađite i praktikujte redovno ono što Vam najviše prija. Bilo koji vid redovne fizičke aktivnosti će doneti benefit Vašem umu i telu pa se potrudite da što redovnije trošite energiju i tako se oslobodite stresa.

zmija 150x150 1

Zmija

Promenljivost Drvenog Zmaja može doneti manje ili veće promene u karijeri Zmija. Urođena ljubav prema novcu pripadnicima znaka Zmije može doneti dobit ove godine, ali ako ste mislili na brzaka da se domognete istog, stvari mogu da krenu neželjenim tokom. Zmije koje su same će se teško odreći društva i posvetiti samo jednoj osobi, dok se onim zauzetim savetuje da iskrenim razgovorom rešavaju probleme u vezi. Više pažnje posvetite svom sopstvenom zdravlju, druge stavite po strani.

Posao: U poslu se tokom 2024. godine mogu ukazati neke nove prilike i poslovni izazovi koji bi mogli da utiču na tok Vaše karijere, možda, čak, i na njenu promenu. Možda nećete uspeti sve da prilagodite svojim zahtevima, ali budite uporni. Ostavite aroganciju po strani i poštujte one koji Vam pomažu da Vam se neke situacije ne bi obile o glavu.

Finansije: Godina Drvenog Zmaja donosi finansijsku stabilnost i mogućnost za rast Vaših prihoda. Ukazaće se nove prilike za investiranje, ali je potrebno da obratite pažnju na detalje i poštujete pravila i propise. Izbegavajte davanje novca u zajam.

Ljubav: Iako šarmantni i često omiljeni u društvu, sami pripadnici znaka Zmije bi se teško mogli odlučiti baš za jednu osobu. Njima svojstvena tvrdoglavost, ali i izvesna doza arogancije je nešto što im ne ide u prilog kada je u pitanju pronalaženje partnera. Zauzetim Zmijama se savetuje da izbegavaju sukobe sa partnerom i da više vremena provedu na unapređenju postojećih veza.

Zdravlje: Radite na jačanju imuniteta praktikujući fizičku aktivnost i unos zdravih namirnica. Izloženost različitim pritiscima i stresu će uticati na Vaše raspoloženje pa poradite na relaksaciji i odmoru. Brinite više o sebi nego o ljudima u svom okruženju. Zmije sa hroničnim oboljenjima treba redovno da prate svoje zdravstveno stanje. Budite takođe oprezni i u saobraćaju.

konj 150x150 1

Konj

Vaša marljivost, oštroumnost i sposobnost da obavljate više poslova istovremeno mogu Vam dati vetar u leđa i dovesti do napretka u karijeri. Ograničite svoju egocentričnost da ne biste imali problema sa kolegama. Redovni prihodi stabilni. Povoljnaje godina za slobodne pripadnike Konja da ostvare vezu. Odnosi sa partnerom relativno stabilni za one koji su u vezi. Pazite se povreda.

Posao: Samo strpljivošću, upornošću i poštenim radom Konji mogu obezbediti napredak u karijeri u ovoj godini. Prepreka će biti, ne odustajte lako i vodite računa i o najmanjim detaljima. Ne odbijajte prilike za usavršavanjem, to Vam samo može pomoći da se još više razvijate, budete stabilniji i odlučniji.

Finansije: Relativno stabilna finansijska situacija u 2024. godini, bez velikih iznenađenja. Nastavite vredno da radite i Vaši redovni prihodi će biti zadovoljavajući. Nemojte olako trošiti novac i uvek ostavite bar nešto sa strane. Izmenite preraspodelu finansijskih sredstava, to bi moglo pomoći u očuvanju novčane stabilnosti.

Ljubav: Konji koji su sami ne bi trebalo da se libe da preuzmu inicijativu da bi promenili svoj status, samo, bez žurbe. Kod onih zauzetih su moguće češće rasprave i manje svađe, ali ništa značajnijeg obima što bi moglo da trajno naruši Vaše harmonične i stabilne odnose.

Zdravlje: U 2024. godini budite pažljivi pri fizičkim i sportskim aktivnostima kako ne bi došlo do povreda. Ishrani dodajte više voća i povrća kako biste očuvali dobar imunitet. Posvetite se i svom mentalnom zdravlju kako biste držali stres pod kontrolom.

koza 150x150 1

Koza

Godina Drvenog Zmaja će pripadnicima znaka Koze dati prilike za unapređenje, od njih samih zavisi hoće li ih iskoristiti. Finansijska situacija stabilna, za više novca potrebno je više truda. Srećna je godina za ljubav. Obratite pažnju na probleme sa varenjem.

Posao: Vaša prosečna učinkovitost na poslu bi mogla da se podigne na veći nivo ukoliko biste se pokrenuli i prilagođavali novonastalim situacijama. Trudite se da zadržite dobru komunikaciju sa kolegama. Iskoristite prilike za napredovanjem, ali nemojte biti brzopleti.

Finansije: Ukoliko budete fleksibilni i sposobni da iskoristite sve svoje talente, finansijski, ovo bi mogla biti uspešna godina. Naravno, vodite računa o dobroj raspodeli novčanih sredstava. Izbegavajte rizične saradnje i ulaganja.

Ljubav: Kako su pripadnici znaka Koze uvek puni razumevanja za druge, u ovoj godini bi mogli uživati u harmoniji i skladu sa partnerom. Možda iznenade partnera planovima za neko vrlo lepo putovanje. Šarm i povučenost pripadnika znaka Koze deluju privlačno te nije isključeno da će u ovoj godini pronaći partnera. Savet je da ne brzate i prvo provedete neko vreme sa partnerom pre no što ozvaničite Vašu vezu.

Zdravlje: Tokom 2024. godine obratite dodatnu pažnju na ishranu i imuni sistem. Mogući problemi sa varenjem bi se mogli otkloniti pravilnom i uravnoteženom ishranom u kombinaciji sa redovnom fizičkom aktivnošću. Dovoljno se odmarajte kako biste obnavljali svoju energiju i izlazili na kraj sa stresnim situacijama.

majmun 150x150 1

Majmun

Oportunistički nastrojeni, Majmuni bi mogli da dožive procvat u karijeri u godini Zmaja, ali samo ako budu svesni da za to neće baš biti potpuno sami zaslužni. Napravite nove ili modifikujte postojeće finansijske planove. Izazovnih prilika u polju partnerstva za same Majmune će biti, od ponašanja druge strane zavisi hoće li se prilika i realizovati. Majmuni u partnerskim odnosima treba da imaju više razumevanja za drugu stranu kako bi se prevazišli brojne test situacije. Čuvajte se povreda ekstremiteta i radite na poboljšanju imuniteta.

Posao: Godina Drvenog Zmaja donosi brojne prilike i mogućnosti za napredovanje u karijeri. Kao timski igrač, neophodno je da imate dobru i iskrenu komunikaciju sa kolegama i saradnicima. Ne žurite da promenite stvari na poslu, može biti kontraproduktivno. Razna poslovna ili stručna okupljanja Vam mogu pomoći da Vašoj karijeri dodate nešto novo.

Finansije: Iako, finansijski posmatrano, Majmuni neće biti ugroženi tokom 2024. godine, savet je da budete disciplinovani i proračunati pri trošenju novca. Prilika za povećanje finansijske dobiti, van redovne zarade, će biti, pogotovu ako dobro obavite neki posao.

Ljubav: Samouverenost i šarm pripadnika znaka Majmuna će ih dovesti u priliku, naročito tokom druženja sa prijateljima, da pronađu interesantnu osobu sa kojom bi mogli stupiti u vezu. S obzirom na Vašu nepromenljivost, ispitajte da li je potencijalni partner u mogućnosti da isprati svaki Vaš korak. Oni zauzeti mogu iskusiti neke izazove koji dolaze iz neposrednog okruženja. Radite na uzajamnom razumevanju kako biste ojačali Vašu vezu. Provodite više kvalitetnog vremena zajedno.

Zdravlje: Potrudite se da odvojite vreme za vežbanje i redovan odmor kako biste eliminisali stres. Moguće su neke manje povrede ili povratak nekih tegoba za koje ste mislili da ste ih se rešili. Blagovremeno se obratite lekaru. Poradite na preventivi kako biste sprečili razne infekcije. Oprezno u saobraćaju.

Zdravlje: Najviše upozorenja što se tiče zdravlja odnosi se na ishranu. Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani, negujte zdrave životne navike i izbegavajte kretanje nebezbednim mestima, terenima koje ne poznajete.

petao 150x150 1

Petao

Poslovni uspeh kod istrajnih i posvećenih pripadnika znaka Petla neće izostati, pogotovu ako na tom putu imaju dobru saradnju sa ljudima u svom poslovnom okruženju. U skladu sa tim, finansijska situacija bi trebalo da bude bolja. Petlovi koji su slobodni imaće dosta prilika za pronalazak partnera dok će kod zautetih veza biti na probi. Mogle bi Vas mučiti česte prehlade i alergije. Nikako ne zaboravite da posvetite dovoljno vremena kvalitetnom odmoru.

Posao: Drveni Zmaj donosi šanse za napredovanje i uspeh u karijeri. Vaša upornost, organizovanost i želja da ostvarite ono što ste naumili će Vam pomoći da dobre poslovne prilike i iskoristite. Uvažavajte tuđe mišljenje i nemojte se puno hvaliti svojim uspesima, već se potrudite da radite na sebi i usavršavate svoje sposobnosti kada god se za to ukaže prilika.

Finansije: Godina Drvenog Zmaja doneće prilike za poboljšanje finansijske situacije kroz moguću promenu poslova ili modifikaciju već postojećeg poslovnog angažmana. Savetuje se da budete praktični i štedljivi prilikom trošenja novca.

Ljubav: Kako po prirodi uglavnom znaju šta hoće, pripadnici znaka Petla tražiće određene kvalitete kod potencijalnog partnera pre no što se upuste u vezu, a prilika za to neće manjkati. Bitno je da budu iskreni kako ne bi došlo do nesporazuma. Oni u braku/vezi mogli bi se naći u određenim test situacijama i trenucima preispitivanja svoje ljubavi. Više vremena provedite u zajedničkim aktivnostima, putovanjima, društvu, to će Vam pomoći da prevaziđete prepreke i unapredite svoje veze.

Zdravlje: Sezonska oboljenja i alergijske reakcije mogu uticati na kvalitet Vašeg zdravlja u ovoj godini. Savet je da se na vreme obratite lekaru kako biste sve držali pod kontrolom. Pronađite balans između posla i odmora, vežbajte i unosite zdrave namirnice. Budite oprezni u vožnji i pri rukovanju oštrim predmetima.

pas 150x150 1

Pas

Na poslu budite postojani i dosledni kako biste ostvarili uspeh i došli do pozitivnih promena. Budite izuzetno odgovorni sa finansijama, ne pozajmljujte novac. Ne baš tako povoljna godina je za traženje partnera. Onima u vezi se savetuje strpljenje u rešavanju kriznih situacija. Vodite računa o svom psiho-fizičkom zdravlju i ishrani.

Posao: U godini Drvenog Zmaja će se otvoriti vrata za napredak u karijeri, samo dobro izvagajte prednosti i mane, to možda ne bude baš tako dobro i povoljno za Vas. Da biste izbegli neprijatnosti u svom radnom okruženju, negujte dobre odnose i saradnju sa kolegama i nadređenima. Stičite nova znanja i profesionalno se usavršavajte.

Finansije: Razumno planirajte na šta ćete trošiti novac kako biste koliko-toliko uspešno balansirali između prihoda i rashoda i održali stabilno finansijsko stanje. Razmislite i o nekom dodatnom izvoru prihoda osim redovne zarade.

Ljubav: Slobodni pripadnici u znaku Psa bi teško mogli da nađu idealnog partnera ove godine. S obzirom da traže bezuslovnu ljubav, češće bi mogli srljati iz veze u vezu nego se skrasiti pored jedne osobe. Česte svađe i razmirice će pratiti one Pse koji su u vezi/braku. Budite strpljivi sa partnerom i probajte da držite svoj temperament pod kontrolom. Nemojte brzo da planete i time pogoršate situaciju.

Zdravlje: Poradite na na svom imunitetu kroz unos zdrave hrane. Takođe, fizička aktivnost treba da bude deo Vaših svakodnevnih aktivnosti kako biste se oslobodili stresa i osećali bolje. Vodite računa o tome da sebi obezbedite zdrav i kvalitetan san kako biste obnovili preko potrebnu energiju. Moguće je i ponovno aktiviranje hroničnih tegoba.

svinja 150x150 1

Svinja

Energične i spremne za ostvarivanje teških ciljeva, Svinje će u 2024. godini imati predispoziciju za napredovanje u karijeri. Povoljna je godina za uvećanje finansija, samo oprezno pri trošenju. Godina Zmaja će dati priliku slobodnim Svinjama da pronađu partnera, dok će oni koji su zauzeti morati da odole izazovima kako bi sačuvali harmoniju postojećih partnerskih odnosa. Trudite se da budete aktivni i održavate vitalnost kako biste izbegli gojaznost i potencijalne tegobe koje bi mogle prerarasti u hronične.

Posao: Napredovanje na poslu je moguće samo uz stalno usavršavanje i rad na unapređivanju Vaših znanja i veština. Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć u ostvarivanju poslovnih zadataka. Obratite pažnju na detalje kako Vam nešto bitno ne bi promaklo.

Finansije: Tokom 2024. godine moguće je uvećati finansijsku dobit i van redovnih prihoda. Budite oprezni pri rukovanju sa novcem, napravite plan trošenja, u protivnom biste mogli da doživite gubitak i ne tako dobar finansijski ishod.

Ljubav: Svinjama će se pružiti mogućnost da upoznaju nekog novog i promene status singl osobe najverovatnije preko prijatelja ili za vreme nekih društvenih okupljanja. Sa druge strane, one Svinje koje su već zauzete mogu očekivati izvesne izazove u vezi, pa su dobra komunikacija sa partnerom, uz obostrano razumevanje i strpljenje, od najvećeg značaja u otklanjanju nedoumica i rešavanju sporova.

Zdravlje: Aktivan način života Vam može pomoći u očuvanju vitalnosti i psiho-fizičkog zdravlja. Vodite računa o redovnoj i zdravoj ishrani, kvalitetnom snu. Posvetite dovoljno pažnje preventivi i budite uvek hidrirani. Pripazite se padova.