Kineski godišnji horoskop za – 2020

pacov 150x150 1

Pacov

Posao: 2020 godina za Pacove će biti veoma uspešna na svim poljima, jer ovo je njihova godina. Na polju karijere Pacovi bi trebalo da očekuju da će im sav trud biti nagrađen i primećen. Dobra organizacija i komunikacija su od ključnog značaja za uspeh. Otvoriće se mnoge mogućnosti, pa bi ih trebalo valjano iskoristiti, i ne gubiti vreme na beznačajne ljude i situacije.

Ljubav: Zauzetim Pacovima ova godina će biti ispunjena ljubavlju i razumevanjem, ravnotežom, a ukoliko i bude nsuglasica, kompromis će se uvek naći. Što se tiče slobodnih Pacova ova godina je savršena za novu ljubav.

Zdravlje: Mentalnu napetost koja će biti naglašena, Pacovi bi trebali da ublaže u kvalitetnijem provođenju slovodnog vremena, kojeg i nemaju baš na pretek.

bivo 150x150 1

Bivo

Posao: Bivole će u 2020 godini pratiti veliki priliv energije,kao i veoma dobra komunikacija i izbalansiranost u odnosima sa drugim ljudima, tako da ništa neće moći stati na put ka uspehu. Poznate liderske sposobnosti Bivola biće maksimalno izražene, što im može doneti dodatno napredovanje u karijeri.

Ljubav:  Zauzeti Bivoli bi mogli imati povremeno većih nesuglasica sa partnerom, pa bi oboje trebalo da prave više kompromisa. Neko kraće putovanje i beg od svakodnevice bi svakako trebalo da donese više radosti i uživanja sa voljenom osobom. Slobodni Bivoli bi mogli da uživaju u kraćim strstvenim avanturama, posebno od leta. Ipak krajem godine moguće je da se pojavi osoba sa kojom bi mogli da uplovite u dužu vezu.

Zdravlje: Tokom cele godine energični Bivoli treabalo bi da se osećaju potpuno opušteno i bezbrižno, što je i najbolji lek za dobro zdravlje.

tigar 150x150 1

Tigar

Posao: Tigrovi će se konačno posle dužeg vremena moći da u 2020 godini uz puno odlučnosti i posvećenosti da ostvare zacrtane planove ili bar veći deo. Mogući su i iznenadni, neobični pozitivni susreti ili događaji koji će im pomoći u savlađivanju komplikacija i dati motiv za ostvarenje ambicija.

Ljubav: Zauzeti Tigrovi će se suočiti sa brojnim izazovima u toku 2020 godine, pa bi trebalo da povedu računa da se to suviše ne odrazi na njihovo emotivno stanje. Što se slobodnih Tigrova tiče, 2020 godina će biti puna prilika za nova poznanstva, ali bi trebalo da budu oprezni pri izboru, i oslušnu svoju intuiciju.

Zdravlje: Tigrovii će prosto zračiti pozitivnom energijom, pa će se to stanje pozitivno odraziti i na zdravlje, posebno kod onih koj su u prethodnom periodu imali problema sa probavnim traktom ili nervozom.

zec 150x150 1

Zec

Posao: 2020 godina će za Zeca biti dosta stresna i puna izazova,  pa će biti potrebno pravilno usmeriti energiju, kako bi mogli da uživate u svom profesionalnom napretku. Moguće je povećanje obima i dinamike posla, kao i realizacija nekih novih ideja, pa biste mogli da očekujete i finansijsku satisfakciju. Pratite trendove i budite u toku sa novim dešavanjima i uspeh je pred vama.

Ljubav: Zauzeti rođeni u znaku Zeca, mogli bi imali nekoliko razmirica na početku godine, ali kako vreme bude odmicalo, svojim šarmom i romantičnim pristupom sve ćete uspeti da prebrodite. Slobodni se mogu nadati romantičnoj emotivnoj vezi početkom septembra, a do tada uživati u ponekom neobaveznom flertu.

Zdravlje: Zbog izloženosti stresu, i velikom trrošenju energije, moraćete pripaziti na ishranu, kako biste zdravlje držali pod kontrolom. Zato budite umereni u hrani i piću, i pokušajte da se više fizički aktivirate.

zmaj 150x150 1

Zmaj

Posao: Zmajevima će 2020 godina, doneti promene na poslu, u vidu dodatnog usavršavanja, uvođenja novina, ili pak dodatne obuke, što nekim Zmajevima može teško pasti u početku. Pružiće se šansa i za promenu posla. Ono što je najbitnije je da se krećete u dobrom pravcu, pošto svaki korak pažljivo planirate. Nemojte da žurite.

Ljubav: Ovo je godina preispitivanja i za zauzete i za slobodne Zmajeve. Vreme je da se pozabavite greškama iz prošlosti, priznati ih sebi pre svega, jer će vam pouke iz prošlosti mogu mnogo pomoći u budućnosti. Slobodni Zmajevi bi mogli da upoznaju zanimljivu osobu na poslu ili preko poslovnih partnera.

Zdravlje: Velika energičnost od početka godine , pre svega na poslovnom polju, može doneti situaciju da zbog previše obaveza i posla zanemarite sebe što svakako nije dobro. Dajte oduška sebi, opuštanjem, šetnjom, kraćim odmorima.

zmija 150x150 1

Zmija

Posao: U poređenju sa prethodnom godinom, ova 2020 godina će biti povoljnija za Zmije na poslovnom palnu, što će rezultirati promenom posla, i nalaženju bolje plaćenog posla , kao i uspostavljane novih poznanstava. Mogući je veći finansijski trošak,pa ne činite ishitrene poteze već se posavetujte sa stručnim osobama.  Sve u svemu od jeseni će se materijalno stanje popraviti, tako da ćete se osećati sigurnije.

Ljubav: Što se ljubavi tiče, ova godina će biti turbulentna za sve pripadnike ovog znaka i slobodne i zauzete. Uz naizmenične uspone i padove, potrudite se da stvari ne prepuštate olako slučaju, već sami doprinesete da se što bolje i prijatnije osećate. Imajte razumevanja da je partneru potrebno nešto što će osvežiti i učvrstiti vezu.

Zdravlje: Bavićete se sobom i pokušati da nadoknadite izgubljenu energiju. Odmarajte se dovoljno, a i neki vid rekreacije će vam značiti da se oduprete svakodnevnim brigama.

konj 150x150 1

Konj

Posao: Za Konje će 2020 godina biti  izuzetno povoljna na poslovnom planu. Naravno, uz ulaganje velikog truda, promene su moguće u sferi napredovanja, ili pak pronalaženju novog posla sa većim benefitima. Moguće je da ćete posao pronaći u inostranstvu. Dobra reputacija i profesionalni status mogu vam obezbediti dobru perspektivu za budućnost. Ukazaće vam se fantastične prilike, stoga samo napred.

Ljubav: Iako ćete prvenstveno biti preokupirani poslom, zauzeti pripadnici bi trebali ipak da pronađu dovoljno vremena i posvete se partneru na adekvatan način, kako bi izbegli eventualne manje nesporazume. Slobodni bi trebali što više da izlaze, jer je red kraj leta moguće upoznavanje i početak romantične veze kakvu priželjkujete, i što će vam dati dodatnu dozu samopouzdanja.

Zdravlje: Što se tiče zdravlja, ne bi trebalo da imate većih problema. Štedite energiju i  relaksirajte se kada god je to moguće.

koza 150x150 1

Koza

Posao: U 2020 godini Koze neće propustiti nijednu priliku da se istaknu, pokažu svoje najbolje kvalitete i impresioniraju na profesionalnom planu. Iako će biti i teških trenutaka, vaša karijera neće biti ugrožena. Potrebno je biti strpljiv za nijansu i u sporiti tempo rada i sve će doći na svoje mesto. Pojaviće se nove poslovne mogućnosti od proleća, pa bi ih trebalo iskoristiti. Štedite novac.

Ljubav: Zauzetim pripadnicima sledi period spokoja i uživanja u partnerskim odnosima,  dok slobodni pripadnici mogu imati priliku da upoznaju nove i zanimljive prilike izlascima i posetama masovnim manifestacijama, i drugim zabavnim događajima gde se okuplja puno ljudi.

Zdravlje: Neophodna će vam biti regeneracija, pa će dovoljno sna, umerena fizička aktivnost i pre svega zdrva ishrana, pomoći da budete u mentalnoj i fizičkoj kondiciji.

majmun 150x150 1

Majmun

Posao: U 2020 godini Majmuni će konačno moći da se opuste i uživaju u plodovima svog rada. Ovo je vaša godina. Prethodne godine su bile godine promena i napornog rada, pa je u ovoj godini red da malo predahnete jer ćete biti u sjajnoj formi i što se posla tiče na samom vrhu. Upoznećete zanimljive i uticajne ljude, i očekujte da vam se u ovoj godini mnoga vrata otvore. To ste i zaslužili.

Ljubav: Zauzeti bi trebalo da budu iskreni prema voljenoj osobi, i potrude se da joj ugode. Vreme je da se zaborave sitne razmirice i neslaganja, i unese radost. Slobodni bi mogli da očekuju zaljubljivanje na prvi pogled, jer će sresti osobu  sa kojom dele mnogo zajdeničkih interesovanja.

Zdravlje: Fizička aktivnost, promena životnih navika, i prevencija, glavni su saveti za Majmune u 2020 godini što se tiče zdravlja. Umerenost u svemu je od posebne važnosti.

petao 150x150 1

Petao

Posao: U 2020 godini bićete zauteti građenjem karijere, a moguće je da ćete promeniti i branšu. Takođe mogli biste dodatno da radite i dobro zaradite. Ukazaće vam se nove šanse, ali biće i poneki pad, pa poradite na mentalnoj snazi, kako bi sve mnogo lakše prevazišli.

Ljubav: Zauzeti Petlovi će analizirati odnos sa partnerom, ali trebaju izbegavati česte konflikte i truditi se da ponekad i popuste iako im je to neprihvatljivo, jer su poznati po svojoj tvrdoglavosti i principijelnosti. Slobodni bi trebalo da budu maštovitiji i originalniji ukoliko žele da zavedu novog partnera. Izvesna su nova poznanstva i prijateljstva tokom cele 2020 godine.

Zdravlje: Tokom cele godine imaćete promenljivu energiju, sa usponima i padovima. Nemojte se forsirati previše, kako ne biste zapali u stanje hroničnog umrora, ili bolova u mišićima.

pas 150x150 1

Pas

Posao: 2020 godina će doneti puno uspeha i puno neočekivanih iznenađenja na profesionalnom polju. Imaćeteutisak da niko i ništa neće moći da vam stane na put, kako biste ostvarili zacrtani cilj. Međutim budite oprezni sa finansijama i potrudite se da izbegnete nepotrebne rizike. Moguća je pomoć neke uticajne osobe. Preda vama će biti dinamična i zanimljiva godina, tako da ne treba da vas plaše promene.

Ljubav: Za sve zauzete predstavnike ovo će biti zaista lepa godina, i očekujte uživanje u svim zajedničkim trenucima. Čitava godina je povoljna za emotivne veze pa uživajte u sreći i harmoniji. Što se tiče slobodnih pripadnika , ova godina će im definitivno doneti novi početak na ljubanom planu.  Partnera biste mogli upoznati na totalno neobičnom i u najmanju ruku čudnom mestu.Mogli biste doživeti stvari o kojima ste do sada samo sanjali.

Zdravlje: Ova godina će vam biti povoljna što se zdravlja tiče. Dobar priliv energije, koji će vas pratiti tokom cele godine, pozitivno će se odraziti i na zdravlje.

svinja 150x150 1

Svinja

Posao: Velike odluke vezano za buduću karijeru, očekujte tokom 2020. godine. Ova godina je prilika za dobru zaradu,pa očekujte pune ruke posla.Pokušajte da se ne preforsirate, jer će mnogi od vas tražiti iskren savet, mišljenje ili podršku, pa to može da vas isrcpi potpuno.

Ljubav: Zauzeti će uživati u partnerskim odnosima. Pravo je vreme ukoliko ste planirli d zasnijete porodicu. Slobodni pripadnici imaće priliku da upoznaju novu , zanimljivu osobu na poslovnom putovanju ili godišnjem odmoru. Moguća je promena statusa ( brak ).

Zdravlje: Što se zdravlja tiče,  svakodnevne obaveze crpiće vam dosta energije, što bi moglo da se odrazi loše na vaš imuni sistem, pa se savetuje da se pozabavite njegovim jačanjem. Takođe vodite računa o ishrani, kako ne biste sebi naneli probleme sa organima za varenje pre svega.