Muškarac Škorpija – nijednu ženu ne ostavlja ravnodušnom!

muskarac skorpija

Muškarac Škorpija je misterija upakovana u jednu osobu koja prosto zrači harizmom.

Slobodno ga zamislite kao Kristijana Greja iz romana ,,Pedeset nijansi sive“. Vrlo je zgodan, šarmantan, lako je zaljubiti se u njega, vuče neke emotivne repove iz prošlosti, a nije im strano ni da budu jako perverzni.

Bez obzira na njihovu spoljašnjost, Muškarci Škorpije su duboko u sebi vrlo emotivni, u životu su bili povređeni više puta, ali te rane skrivaju iza hladne spoljašnjosti, pa zato deluju prepredeno i arogantno. Teško im je da se otvore, ali ako vam to pođe za rukom, videćete uplašenog dečaka koji samo želi da ga neko voli.

Njihovi prijatelji to već uveliko znaju. Za pravo prijateljstvo idu do samog kraja. Bliske osobe strastveno brane, čak i kada one nisu u pravu.

Muškarca Škorpiju ne želite za neprijatelja. U trenutku kada zaratite sa njim delovaće vam neobično smireno. Ne očekujte od njega dramu i viku, ali možete očekivati surovu osvetu koja će doći u trenutku u kojem to najmanje očekujete. Škoprija nikad ne zaboravlja, a što duže čeka na osvetu, to više uživa u njoj.

Inače, ne treba da ga se plašite, jer nikada ne napada prvi.

Za njega ne postoje predrasude, oko njega su ljudi sa sličnim razmišljanjima. Voli okultne teme, astrologiju, priče o vidovnjacima, proricanje budućnosti i slično.

 

Posao i karijera

Škorpije su vrlo sposobne, bilo da je reč o ženama ili muškarcima. U skoro svakoj vrsti posla će se snaći, bez obzira da li se radi o dinamičnom i stresnom radnom mestu ili nekim mirnijim poslovima koji podrazumevaju osmočasovno radno vreme u kancelariji i mnogo papirologije.

Mada teže poslovima koji su dobro plaćeni, jer im je jako stalo da dobro zarađuju i sebi obezbede mnogo novca. Takođe, ne vole radna mesta koja su non stop ista i sa kojih ne može da se napreduje.

Prijaju im i liderske pozicije kojima često teže. Zato se mnogo Muškaraca Škorpija odlučuje da pokrene sopstveni biznis i to im odlično ide. Zrači samopouzdanjem, pa time nekako i privlači uspeh.

 

Ljubav, brak i seks

U šali možemo reći da, ako ste se dopali jednom momku rođenom u znaku Škorpije, nema vam spasa. Nećete ni trepnuti,  već ćete biti do ušiju zaljubljeni u njega.  Obožava da zavodi žene i odličan je u tome.

Ako se vama dopadne neki Škorpion, najbolje je samo dati mu znak i ponašati se nezaštićeno. Možda čak i malo flertovati sa nekim drugim momkom. Čisto da razgorite vatru u njemu, a on će se odmah baciti na zavođenje.

Žena koja uspe da pridobije poverenje u Muškarca Škorpiju, dobija idealnog partnera. Ali mora poštovati to što joj je se otvorio po pitanju svojih slabosti, mora mu biti podrška u trenucima kada se pred svetom pretvara da je jak. Mora biti tu uz njega da joj se krišom isplače u krilu, da ga zagrli i obeća da će sutra sve biti mnogo bolje.

Zauzvrat, on će svu tu svoju ljubav, koju čuva u sebi usmeriti na vas. Iako možda izgleda drugačije, Muškarac Škorpija je veran svojoj supruzi i nije sklon avanturama. To ne znači da nije ljubomoran. Primetiće svakog ko se zagleda u njegovu ženu, makar je samo okrznuo pogledom. Neće se libiti ni da stane ispred te osobe i upita je: ,,Zašto buljiš u moju ženu?”.

Ne ulazite u vezu sa Škorpijom ako je ne uzimate za ozbiljno. Kada otkrije da mu je partnerka neverna ili da njena osećanja nisu iskrena, Muškarac Škorpija se surovo sveti, baš kao što smo i opisali u prvom delu teksta. Zaboravlja da vas je ikada voleo, na njegovoj duši ostraje još jedan od mnogih ožiljaka, a oproštaj nikada nećete dobiti, ma koliko se kajali i molili.

Ipak, ovo se ne dešava često, jer Škorpion dobro razmisli pre nego što uđe u vezu.

Ko želi da iskusi najbolji seks u životu, neka potraži muškarca u znaku Škorpije. Samo treba da znate da on nije od onih muškaraca koji odvode u krevet svaku damu koja im se ponudi. Potrebno je da oseti da među vama ima ,,ono nešto” i pružiće vam nezaboravnu noć punu strasti.

Pošto je i on sam emotivac, Muškarac Škorpion će potražiti emotivnu osobu, to obično bude neko u znaku Ribe ili Raka. Dobro se slaže i sa Devicama, Jarčevima i Bikovima.

 

Zdravlje

Škorpije spadaju u najzdravije znakove zodijaka. Čak i kad se razbole, lako se oporavljaju, pogotovo muškarci.

Slabe tačke im se nalaze u stomaku, i to donjem delu. Muškarci Škorpije treba da povedu dodatno računa o prostati, možda da piju čajeve ili suplemente koji poboljšavaju rad prostate, ako ništa drugo da se redovno kontrolišu kod urologa.

Ponekad imaju problema i sa bešikom i crevima.

Iako se dobro nose sa fizičkim zdravstvenim problemima, psihičke bolesti im mnogo teže padaju. Kada je Muškarac Škorpija u depresiji, jako mu je teško da se izleči. Naravno, ništa nije nemoguće, a kada je lečenje ovakvih bolesti u pitanju, najbolje im je kada su prepušteni sami sebi, podrazumeva se da se obrate i dobrom terapeutu.