Žena Lav – rođena da bude u centru pažnje

zena lav

Žena Lav je upravo to – prava Lavica!

Kada hoda ulicom, ceo svet se okreće oko nje, uvek je u centru pažnje, a samopouzdanja joj nikad ne manjka.

I ona sama je svesna da je zvezda! A možda i privlači pažnju upravo zbog toga jer zrači samopouzdanjem. Od nje čovek može puno toga da nauči, kada je reč o samopoštovanju. Prava je dama, uvek odmerena, doterana, drži do sebe.

Moglo bi se reći da je arogantna, ali je pravi drug, žargonski rečeno ,,lafica“. Njeno društvo može biti sigurno da ima pravog prijatelja, koji će im pomoći u svakom trenutku.

Za Ženu Lavicu ne možemo reći da je agresivno nastrojena. Ali da je pravi borac, to da. Kod nje nema odustajanja, kada nešto želi ide do kraja. A sa životnim nedaćama se bori baš poput lava. Ko je dirne ili joj se zameri, bolje mu je da beži glavom bez obzira. Podrazumeva se da iz svake borbe izlazi kao pobednik. Ako smatrate da ste je porazili, sačekajte malo. Dobili ste bitku, ali ne i rat. Samo će zbrisati prašinu sa sebe i krenuti u novi napad.

Voli novac, ali ga ne rasipa. Svakako da joj luksuz prija. Spada u one žene kojima je jako bitno tuđe mišljenje. Njen Instagram profil sadrži isključivo profi slike na kojima izgleda besprekorno.

 

Posao i karijera

Lavice se odlično snalaze u svetu šoubiznisa. Veliki je broj glumica i pevačica rođenih u ovom znaku. Kako i ne bi, kad su stvorene za crveni tepih. Da li će vas iznenaditi kada kažemo da su Madona, Šarliz Teron, Sandra Bulok, Hali Beri i Dženifer Lopez lavice?

Evo žene koja će se lako snaći u preduzetničkim vodama. Ona mora biti glavna, zato je najbolje da sama započne sopstveni biznis. Ukoliko rade za nekog, vrlo često je na rukovodećim mestima. Komunikativna je i harzmatična, tako da joj nije problem da se snađe u poslovnom svetu i ostvari komunikaciju sa klijentima. Pri tom je i taktična i proračunata, što je takođe ključna stvar za sve koji žele da pokrenu svoj biznis.

Vole modu i imaju dobar modni ukus, pa se mogu oprobati u ovoj vrsti industrije. Čuvena modna kreatorka Koko Šanel je bila Lav u horoskopu.

Ipak, ne mora biti karijerista. Rado će prihvatiti ulogu šarmantne supruge, ako se uda za čoveka koji ima puno novca. U tom slučaju provodiće dane organizujući kućne zabave za njegove poslovne partnere i prijatelje, posvetiće se nekom hobiju koji je obično vezan za umetnost.

 

Ljubav, seks i brak

U prvom delu teksta smo vam već delimično objasnili kako da zavedete damu u znaku Lava. Dopustite joj da bude centar vašeg univerzuma. Govorite joj da je najbolja i najlepša. Pružite joj pažnju koja joj je potrebna kao vazduh.

Potrudite se da joj za rođendan ili godišnjicu kupite nešto markirano, pa makar bila i sitnica.

Ako vas ona zavodi, nema vam spasa. Lako ćete pasti na njen šarm. Traži isključivo jake muškarce sa stavom. Iako je rođeni vođa, ne želi da dominira nad partnerom. Žena Lav traži muškarca sa kojim će biti jednaka, tako da joj neki slabić ne treba.

Muškarac mora imati i dovoljno samopouzdanja i vere u sebe, jer će njegovoj ženi često prilaziti drugi muškarci u želji da je osvoje. Ipak, ne treba da se brine da će ga njegova Lavica prevariti. Ako je zadovoljna vezom, ne postoji nikakav razlog zbog kojeg bi rizikovala svoju vezu ili brak. Međutim prijaće joj udvaranje i pažnja drugih muškaraca.

Ne dozvoljava da joj se komanduje niti da joj bilo ko ograničava slobodu. Verovatno će biti uspešnija u poslu od svog muža, koji nikako ne sme da pokaže da mu to smeta.

U Ženi Lavici ćete naći svoj životni oslonac, neće se libiti da vam pomogne kada vam bude najteže, bez obzira šta od nje tražite.

Kada je ostavljena, ne pati dugo. S obzirom na veliki broj udvarača lako će naći novu ljubav.

Prava je vatra u krevetu. Erotski ples, seksi veš, svilena posteljina posuta laticama… Očekujte nezaboravan seks sa ovom damom. Erogena zona su joj leđa, njeni poljupci se jako dugo pamte. Poradite na svojoj kondiciji jer Žena Lav može da vodi ljubav celu noć.

Bitno joj je da se svojoj okolini prikaže u dobrom svetlu, zato i njena deca moraju biti savršena. Insistiraće na vojničkim pravilima koja podrazumevaju da deca budu dobri đaci, da imaju aktivnosti van škole, da budu kulturna i pristojna. Obično i uspeva u tome.

Lako se uklapa sa vatrenim i vazdušnim znacija zodijaka. Znači: Ovan, Strelac, Lav, Vodolija, Vaga i Blizanci.

 

Zdravlje

Osim što joj predstavlja erogenu zonu, leđa su i slaba tačka jedne Lavice. Može da očekuje probleme sa kičmom, naročito ako je radila fizičke poslove kroz život. Predlažu joj se redovne kontrole, masaže i da odmah krene na neki vid terapije, čim oseti prve bolove.

Srčani problemi su takođe česti kod Žena Lavova. Treba da povedu računa i o tome. Nisu gojazne, tako da ishrana neće biti problem, ali neka smanje cigarete. Nije loše ni da se bave nekim laganijim sportom koji je blagotvoran za srce, poput šetnje, vožnje bicikom ili plivanja. Vežbe kao što su joga ili pilates su takođe odlične.

Uglavnom uspevaju da ostanu zdrave jer su jako odgovorne prema sebi. Čim primete neki zdravstveni problem, odmah ga rešavaju. Nisu od onih koji teško menjaju životne navike. Ona će bez problema korigovati ishranu, prestati sa pušenjem i krenuti na trening, ako oseti da će joj to doneti neki boljitak.