Podznak Vodolija karakteristike i osobine

vodolija facebook

Osobe u podznaku Vodolije uvek se trude da budu originalne i vole da ostave utisak na druge ljude. Slobodnog su duha i sve što je ljudsko nije im strano. Samouvereni su, vole da budu drugačiji i za njih ne važe obične norme ponašanja. Znaju da kontrolišu svoju prirodu, ali njihova okolina nikada ne zna kako će na neke situacije reagovati. Humane su i lako čitaju karaktere drugih ljudi, umeju i da predvide događaje. Život im je pun promena, vole komunikaciju, druženje i razmenu ideja. Imaju kontakte sa dosta ljudi, a i krug prijatelja im je dosta širok. Dešava im se da više puta u životu počinju iz početka. Na poslovnom planu su samostalni i uporni. Odgovaraju im intelektualni poslovi, tehnika i tehnologija, mediji, trgovina, umetnost.

U ljubavnim vezama ne vole ograničenja, vole svoju slobodu. Ukoliko nađu osobu koja ih ne sputava, odani su i verni. Srednjeg su ili višeg rasta, dopadljivog, prijatnog izgleda, velikih očiju, malog nosa. Kosa tamnija, oči braon. Veza između Vodolije i Blizanca može biti dobra, jer su originalni i dobro se dopunjuju. Odlično sarađuju i međusobno se privlače. Vodolija i Strelac počinju vezu na neki čudan način, najčešće drugarski. Vremenom se veza razvija, jako se privlače i dopunjuju.

 

Vodolija kombinacije znaka i podznaka

 

Ovan – Vodolija: Ovo su osobe koje imaju sugestivan govor i na taj način sklone su da privuku i utiču na javnost. U životu će dosta pomoći imati od prijatelja. Vole velike brzine, nove tehnologije, a posebno mašine, pa su dobri inženjeri.

Bik – Vodolija: Osobenjaci, u stalnoj borbi između fiksnog i promenljivog, jer Bik traži stalnost, stabilnost, a Vodolija promene, pokret, slobodu. Imaju čvrste principe, a uspeh im stiže u kasnijim godinama.

Blizanci – Vodolija: Osobe sa ovom kombinacijom su vrlo društvene, prate nove ideje i sve što je u trendu, vole ih mladi, lepo izgledaju, privlačne su i samostalne. U životu mogu imati više veza, mogu puno da troše, biti boemi. Dobri su glumci, inženjeri, piloti.

Rak – Vodolija: Evo još jedne vrlo zanimljive kombinacije u kojoj se prepliću romantična priroda, humanost, požrtvovanost, ljubav prema ljudima, harizma, moralnost, velika mašta i neobični pogledi na svet. (ispred svog vremena). Ovo su vrlo društvene osobe, vole narod, vole more, talase, mogu biti romantične duše sklone umetnosti, ali i boemi.

Lav – Vodolija: Svakako je reč o osobama nesvakidašnjih pogleda na svet, osoba koje ne vole podele, koje su ispred drugih, kosmopolite i buntovnici, borci za pravdu, za čoveka, dobri prijatelji. Iskreni su i direktni, ne dozvoljavaju da im neko nameće bilo šta, rado su viđeni u društvu, ne odstupaju od zacrtanog, jakih su i ponekad čudnih načela, sve u svemu vrlo interesantni  i  sa njima nikada nije dosadno.

Devica – Vodolija:  Žargonski rečeno ovo je kul lik. Svestan je svojih vrednosti ali to ne pokazuje. Nije zainteresovan mnogo za akcije. Ima jaku intuiciju pa može predosećati različite događaje. Voli slobodu iznad svega.

Vaga – Vodolija: Ovo je opušten tip ličnosti, privlačan, intelektualan, idealista i romantičan, omiljen u društvu. Vole da budu stalno u pokretu da putuju, lutaju, istražuju, vole avione, umeju da troše bez razmišljanja.

Škorpija – Vodolija:  Veliki buntovnici, hirovite prirode, ekscentrični, revolucionari, teški za saradnju, nepopustljivi u svojim stavovima, bez predrasuda,  ostavljaju snažan utisak na okruženje pa mogu biti vođe masa. Eksplozivni su, originalni i pre svega veliki humanisti.

Strelac – Vodolija: Humani, uvek dobro raspoloženi, veseljaci, ovo su osobe od poverenja, lojalne, požrtvovane.  Sloboda im je iznad svega bitna, ne podnose autoritete, stalno su u pokretu, željni promena. Gaje veliku ljubav prema muzici, vole da čitaju, mogu biti veliki boemi, sjajni prijatelji.

Jarac –Vodolija: Ove osobe mogu biti dosta nepoverljive i živeti povučeno verujući da je to njihova sudbina. Često mogu raditi daleko od kuće, mogu se baviti alternativnom medicinom, religijom, duhovnom sferom. Zglobovi  im mogu biti posebno osetljivi.

Vodolija – Vodolija: Ovo je jedna od najoriginalnijih kombinacija. Humanisti, osobenjaci posebno svojstvene mašte, vrlo inteligentni, vizionari koje je teško pratiti jer ih drugi uglavnom ne razumeju. A i kako bi kada su korak ispred. Hirovitog su karaktera, surovost preziru, ali ako su izazvani mogu da je itekako pokažu. Srce i nervni sistem trebaju da čuvaju.

Ribe – Vodolija:  Jaka mašta i nezavistan karakter krasi ove osobe. Mirne su i prijatne u društvu, krasi ih humanost, vole tradiciju, imaju talenta za muziku. Iako deluju na prvi pogled pasivno itekako su sposobni da rizikuju. Imaju poseban stil, jer žele da se razlikuju od drugih.