Žena Strelac – ,,Ustreliće“ vas pravo u srce! Na ovu ženu niko nije imun!

zena strelac

Žena Strelac se sa lakoćom hvata u koštac sa prolemima. Samoj sebi je dovoljna, nije nezaštićena princeza kojoj treba superheroj da bi je spasio. Uživa u samoći, podjednako kao i sa partnerom ili prijateljima.

Samo nek je u pokretu. Da putuje, da izlazi, da uvek bude neka akcija. Živi život punim plućima, ume da ga iskoristi maksimalno. Kada ostare, sigurno se neće pitati: ,,Gde mi prođe život“, nego će se sa blagim osmehom sećati svih nestašluka koje je uradila.

Vrlo je komunikativna, lako sklapa nova prijateljstva i upoznaje nove ljude. Dobar je ortak, njene vrline su mnogobrojne i zato je omiljena u društvu. Oko nje su uvek zanimljivi ljudi, a u društvu je vođa. Ona organizuje zajednička letovanja, izlaske i sedeljke. Ima i zanimljiv humor, mada može biti malo naporna i sarkastična.

Znatiželjne su i vole da isprobavaju nove stvari. To će zasititi njihovu avanturističku prirodu.

Žene Strelci su surovo iskrene. Nije im jasno kada neko laže i zašto to čini, prosto im bude neobično kada ih neko prevari. Može se reći da ih je lako ,,prevesti žedne preko vode“. Uvek će se potruditi da nekom pomognu, ne vodeći računa o tome da ih možda ta osoba samo koristi.

I ona ima svoju ranjivu stranu, ali je nikada nećete videti slomljenu. Skloniće se u svoja četiri zida i isplakati dušu, a onda izaći ponovo napolje kao da se ništa nije desilo. Jako je sažaljiva prema slabijima, bilo da se radi o ljudima ili životinjama.

Njeno društvo je mešovito, ali tu nema licimera i pokvarenjaka. Žena Strelac deli ljude na dobre i loše, nije joj bitno koliko ko ima novca, šta je po zanimanju, obrazovanju i slično.

Ona nije oličenje elegancije, kao recimo Vaga, ali izgleda lepo i ženstveno, iako je često u opuštenoj ili sportskoj odeći. Nije joj bitno šta će obući, ali nekako uvek bude doterana i bez truda. Bitno im je da odeća bude udobna. Uglavnom su vitke, pre svega jer su često u pokretu i bave se sportom.

 

Posao i karijera

Nije od onih koji će da trpe nezadovoljstvo na poslu, pa makar bili u dugovima! Neće je brinuti što ostaje bez redovnih primanja, ako na radnom mestu nije zadovoljna, daje otkaz istog trenutka. Nije takva samo na poslu, već i u svim drugim segmentima života.

Kada pronađe novi posao, ne plaši je kako će se snaći. Voli izazove i promene, pa jako brzo nađe svoje mesto u novom kolektivu.

Bitno joj je da zarađuje dobro, ako ne ona onda partner, jer je nedostatak novca čini depresivnom.

Voli poslove koji podrazumevaju da stalno bude u pokretu: pilot, stjuardesa, turistički vodič, novinar, terenski komercijalista… Žena Strelac je jako kreativna i ima smisla za uređenje prostora. Oni su dobri dizajneri enterijera, njihov stan je uređen sa ukusom.

Na poslu ume da bude neorganizovana, ali je dobar drug i kolega, spremna da vas u svakom trenutku zameni, makar to značilo i da radi duplu smenu.

Ima jako puno energije čak i za posao, samo ako je to nešto što je ne smara. Brzo uči i može se snaći u poslu koji nikad nije radila. Žena Strelac može biti i profesionalni sportista. S obzirom da voli rizike, može se upustiti u preduzetničke vode, ili se baviti poslovima koji podrazumevaju svakodnevni rizik i stres poput poslova na berzi. Samo da nije nešto dosadno i rutinski.

 

Ljubav, brak i seks

Pomenuli smo da je Žena Strelac neko ko može da parira muškarcima. Ipak to ne znači da je ,,muškarača“. Ove dame su veoma ženstvene, imaju dozu drskosti prema muškarcima, što je pripadnicima jačeg pola ponekad veoma privlačno.

Svojim šarmom lako osvaja momke, samo jednim pogledom ih može ,,ustreliti“ pravo u srce!

Kao i sve žene, i ona mašta o svom princu na belom konju, ali dok on ne stigne, ne pati previše, već koristi svaki mogući trenutak za zezanje, avanture, društvo, kratke ljubavne kombinacije, putovanja. Ni raskidi joj ne padaju previše teško, jer lako nađe drugog momka ili neku zanimaciju koja će joj skrenuti misli sa slomljenog srca.

Lako se zaljubljuje, još lakše odljubljuje i u svemu tome uživa. Sa bivšim momcima je uvek u dobrim odnosima, jedino ako oni odluče drugačije. Kada ih sretne na ulici, neće se praviti da ih ne vidi, već će prići i pozdraviti se sa njima.

Dešava im se da u svađi budu jako grube, možda će vam reći i nešto što ne misle. Inače su idealne partnerke, ne guše svoje muževe, ne pravi im problem ako vole da s vremena na vreme izađu sami u provod. Isto to traži i za sebe, ljubomorne osobe nema šta da traže sa damom u znaku Strelca.

Seks je za nju omiljena aktivnost, ali samo ako je to spontano i strastveno, ništa na silu ili unapred isplanirano. Raspoložena je i za razne perverzije, različite poze, za nju ne postoje tabui. Samo će se nekad desiti da ne bude raspoložena za određene stvari.

Deca je obožavaju, Žena Strelac je idealna mama. Ne postavlja previše ograničenja, ima razumevanja za mladalačke ludosti jer je i sama bila takva kao devojčica. Ostaje delimično detinjasta, pa joj nije problem da animira decu raznim igrama dok su još mala.

Ipak prelaz u majčinstvo joj teško pada. Kada se porode, suočavaju se sa gomilom novih obaveza i manjkom slobode, što teško podnose, pa su Žene Strelci sklone postporođajnoj depresiji. Poželjno je da im članovi porodice priskoče u pomoć, pogotovo suprug. Srećom to je samo faza, vremenom će se prilagoditi. Čak i pre nego što se uda i ostvari kao majka, za nju je porodica centar sveta.

Evo žene koja može biti zaljubljena u više muškaraca istovremeno. Ponekad će i biti sa više muškaraca paralelno, ali nije takva kada se upusti u ozbiljnu vezu ili brak. Kada joj se neko dopada, to ne ume da sakrije, a i ne želi. Svi vide ko joj se sviđa, a nju nije nimalo sramota zbog toga.

Njen partner mora znati da ovo nije domaćica iz predgrađa, već žena kojoj je potreban prostor, koja ne zaboravlja svoje drugarice i želi da povremeno izađe sa njima, bez svog partnera. Znajte da ovo nije žena koja dozvoljava da je muškarac oblikuje prema svojoj meri.

Nije neobično ni da se zaljubi u nekog sa kim je dugo godina u prijateljskom odnosu.

Kada je reč o idealnim kombinacijama, u obzir mogu doći vazdušni i vatreni znakovi, koji važe za nekonvencionalne: Lav, Vaga, Blizanci, Vodolija, pa i sami Strelci.

 

Zdravlje

Žene Strelci treba da povedu računa o kostima i oboljenjima kao što su artritis ili išijas. Donji deo leđa im je posebno slaba tačka.

I jetra ume da im stvara probleme. Povremena detoksikacija organizma će mnogo pomoći.

Podrazumeva se i fizička aktivnost, mada su one uvek u nekom pokretu i akciji, tako da njihove svakodnevne aktivnosti mogu zameniti trening ili šetnju.