Žena Blizanac – zauvek devojčica

zena blizanac

Žena Blizanac je drugarica koju svako treba da ima. Ona će vas oraspoložiti uvek kada je teško, nasmejati kada ste tužni.

Bacite je u vatru i ona će se snaći zahvaljujući svojoj komunikativnosti i sposobnosti da se prilagodi. Verovatno je za to zaslužan mladalački duh koji zadržava celog života, a ono što oseća iznutra reflektuje se i na spoljašnji izgled. Zato Žena Blizanac uvek izgleda nekoliko godina mlađe.

Prate ih predrasude da su dvolične, što je ponekad tačno. Lako će se pretvarati i glumiti, ako joj u tom trenutku odgovara da se zbliži sa nekim.

Žena Blizanac uglavnom nema predrasude prema drugima. Svakog može da razume, zato je omiljena kao drugarica, a društvo joj je raznoliko. Među njenim prijateljicama su i svetice i grešnice, a svaku od njih će da razume i podrži.

Sklona je promenama raspoloženja, pogotovo ako joj se podznak ne slaže sa znakom. Od najveselije osobe u društvu, postaje mrzovoljna tračara, i to u roku od dve sekunde.

 

Posao i karijera

Dajte joj dinamična radna mesta, kao što su pozicije u marketingu, medijima, komercijali, terenske zadatke i slično. Tu se snalazi kao riba u vodi. Samo da bude akcije, gomila ljudi sa kojima će da komunicira, da non stop bude nekih dešavanja.

Nije nikakav problem ni ako se dešavaju promene na poslu, tipa: nova tehnologija, novi program, drugačiji način rada. Ona će se prva prilagoditi i pomoći ostalim kolegama da se podjednako dobro snađu.

Kao Džejms Bond, poslove završava u poslednji čas, ali vas neće razočarati. Ako vidite da ističe rok za izradu nekog posla, a ona još nije ni počela da radi, ne brinite. Biće sve završeno na vreme, Žena Blizanac prosto najbolje funkcioniše kada je frka i panika.

 

Ljubav, brak i seks

Ženu Blizanca nije lako zavesti. Možda mislite da je zainteresovana, jer rado priča sa vama i smeška vam se, ali verujte, daleko ste od toga da je zavedete. Ona se tako ponaša prema svima. Lako ćete potpasti pod njen šarm.

Brzo se zaljubljuje, još brže odljubljuje.

Najbolje je da ne očekujete previše od te veze, da joj priđete prijateljski i vodite sa njom sasvim obične razgovore o raznim temama. Kod muškarca je uzbuđuje intelekt, a razgovor je za nju pravi afrodizijak.

Ako želite da je oduševite od samog starta, neka prvi izlazak bude neki izlet, odlazak u akva park, luna park ili na neko slično mesto, puno adrenalina i avanture.

U svakoj vezi najslađi je početak, a sa damom u znaku Blizanaca taj period ostaje u večnom sećanju. Niko ne uživa više u flertovanju i ljubavnim igricama, više od Žene Blizanca. Prvi poljubac i prvi seks sa njom liče na scenu iz filma.

Međutim, dalji tok veze, često i nije tako sladak. Mnogim muškarcima ona ostaje kao san koji nikada nisu uspeli da ostvare. Stabilna veza joj brzo dosadi, tada počinje da ignoriše partnera, flertuje sa drugima i radi sve kako bi se njen muškarac okrenuo i otišao od nje. Zato je poželjno da nešto kasnije uđe u brak, kada sve njene drugarice već uveliko stanu na ludi kamen.

Sklona je avanturama i prevarama, ali ako je udata, porodica je uvek na prvom mestu. Muškarcima smeta i njena razmaženost, ili je bar vide kao razmaženu i sebičnu tatinu ćerku.

Ako je u vezi, bitno joj je da sa partnerom ima prijateljski odnos, da može sve da mu kaže i da taj odnos bude krajnje opušten. Bitno joj je i da ima svoje vreme za hobi, prijatelje i slično. Partner mora imati dobru komunikaciju sa njom, nikako da je guši ili da joj previše prigovara.

Muškarac koji je u braku sa ovom damom ima težak zadatak da učini da joj nikada ne bude dosadno, da dani budu ispunjeni raznim aktivnostima, kao što su putovanja, izlasci i slična dešavanja. Retko ko će naći zajednički jezik sa Ženom Blizancem, bar na duže staze. Najbolje se slaže sa Vodolijama, u obzir mogu da dođu i Vage, Strelčevi, Ovnovi, a u nekim slučajevima Device i Lavovi.

U krevetu ne uživa previše, jer mnogo razmišlja. Njene misli su uvek negde na drugoj strani, pa zbog toga može biti frigidna. Predigra je obavezna, po mogućstvu razgovor i flertovanje. Voli poljupce po vratu, koji je njena glavna erogena zona.

Žena Blizanac nije baš idealna majka. Ambiciozna je, pa će podržati i ambicije svoje dece, a kulturno ponašanje na javnom mestu se podrazumeva. Ume da bude džangrizava i nervozna, a zbog toga će ispaštati i deca.

 

Zdravlje

Blizancima su pluća i resporatorni organi slaba tačka. Oni često oboljevaju od bronhitisa, astme, skloni su prehladama i kašlju. Zbog ovakvih problema, savetuje im se da što više budu u prirodi, pogotovo na moru ili planini, kao i na drugim mestima koja blagotvorno deluju na organe za disanje.

Plivanje, planinarenje i alpinizam su idealni sportovi za Ženu Blizanca, kako bi sačuvala svoje zdravlje.

Obično su slabe u rukama, ne bi bilo loše da rade malo vežbe sa tegićima. I ramena mogu biti problem, Blizancima koji rade kancelarijske poslove se savetuje da idu na redovne masaže i pripaze na svoje držanje.