Muškarac Blizanac – zabavan, komičan, avanturista u srcu

muskarac blizanac

Muškarac Blizanac je osoba sa kojom vam nikada neće biti dosadno. Lako se ističe u bilo kakvoj grupi ljudi, od njega ćete uvek čuti zanimljive fore, raspoložen je za provod i akciju, kako u pola dana, tako i u pola noći.

Lako sklapaju prijateljstva i uvek imaju veliko društvo. Oni su lepi, mladoliki i inteligentni. Ako tražite osobu za razgovor o tabu ili ekscentričnim temama, on je prava osoba za vas.

Kakav će biti kao osoba zavisi naravno i od ostalih aspekata njegove natalne karte. Osim što mogu biti harizmatični i simpatični, Muškarci Blizanci mogu biti i potpuno suprotno po karakteru, tj mogu delovati ljigavo i odvratno. Međutim, čak i u takvim situacijama su okruženi ljudima, žene ih vole i lako se uklapaju među ljude.

Vrlo su proračunati, umeju da zadrže uz sebe osobe od kojih će imati određenu korist. On je vuk u jagnjećoj koži, iako se često predstavlja kao fin dečko, u dubini duše je ponekad ( ali ne i uvek ) potpuno suprotno.

Kada upoznate Muškarca Blizanca, imaćete utisak da ga poznajete oduvek. Sa njim je komunikacija opuštena. I sa potpunim strancem će razgovarati kao sa dugogodišnjim prijateljem.

Ovaj muškarac zadržava dete u sebi tokom celog života. Neko bi rekao da su nezreli, možda i neodgovorni, ali oni samo žele da žive život punim plućima, po mogućstvu bez nekih većih ograničenja. To dete u njima im daje radoznalost, sposobnost da uče sa lakoćom, da budu veseli i pozitivni.

Muškarac Blizanac je odličan glumac i u stanju je da se jako dugo i uspešno krije iza nekakve maske. Svoju okolinu može ubediti u bilo šta, da se predstavi kao neko ko zapravo nije… Sve zavisi šta mu odgovara u datom trenutku. Snaćiće se i ako mu zavežete ruke i bacite ga na dno okeana.

On jeste pametan i snalažljiv, ali mu je mana i to što je nestalan. Vrlo brzo izgubi interesovanje za neke stvari. Kada bi samo uspeo da savlada ovu manu, mogao bi da osvoji svet svojim sposobnostima. I brzopletost ih često košta.

Blizanci nemaju predrasude, ljude dele samo na zabavne i dosadne, a ostaviće mesta u svom životu i za one koji ih nerviraju, ali od kojih mogu da izvuku neku korist.

Što se tiče izgleda, ovi muškarci su obično lepuškasti, a kako i da ne budu kad ceo život izgledaju mladoliko. Vole da se obuku lepo, drže do svog izgleda. Obavezno da odeća bude moderna i markirana.

 

Posao i karijera

Nemojte da vas čudi, ako je neki Muškarac Blizanac iz vaše okoline promenio do sada nekoliko zanimanja. Uvek nešto radi, ali mu jedan te isti posao brzo dosadi. Nikada mu nije problem da napusti svoje rednovno radno mesto i počne da radi nešto sasvim novo. Obično nešto što nema nikakve veze sa njegovim prethodnim poslom.

Jer Muškarac Blizanac je takav. Voli izazove, nikada mu nije problem da krene da uči ispočetka. Blizanci su dobri novinari, trgovci, odlično se snalaze u svetu šoubiznisa, kako na sceni ( glumci, pevači, voditelji, rijaliti zvezde ), tako i van nje ( menadžeri, producenti, agenti ).

Dešava se da posao ne završe do kraja. Na početku su puni entuzijazma i energije, međutim, već nakon nekog vremena shvate da im je dosadno i da bi najradije izašli iz te priče. Zato se ne oslanjajte na Blizanca previše kada je posao u pitanju.

Iz problema se uglavnom izvlači na šarm i, iz nekog razloga, to mu uvek uspeva.

Ne voli poslove koji su jednolični i dosadni. U tom slučaju daje otkaz, makar to značilo da ostaje bez ikakvih prihoda.

Sposobni su da zarade novac, ali i da ga potroše preko noći. Muškarac Blizanac voli da uživa u materijalnim stvarima, putovanjima, skupim izlascima… Zato mu se, vrlo lako, sva zarada izvuče iz novčanika.

Na poslu njegova inteligencija dolazi uvek do izražaja. Nisu nešto specijalno vredni, ali su u stanju da zbog toga osmisle neki inovativan način rada koji ubrzava ceo proces i olakšava obaveze. Bilo bi dobro da im posao ima dozu kreativnosti, da budu u pokretu dok rade, kao i da imaju komunikaciju sa dosta ljudi.

 

Ljubav, brak i seks

U vezu sa momkom u znaku Blizanca, uđite samo ako niste posesivni i ljubomorni, a slobodno svojoj vezi dajte par meseci, jer uvek postoji verovatnoća da će vas ostaviti bez ikakvog razloga. To se dešava, jer se on ne smiruje tako lako. U brak ulazi obično kasnije, kada se svi njegovi drugovi ožene, pa onda pomisli: ,,Ok, mogao bih i ja da nađem sebi neku ženu“.

Žene privlači i to što su pomalo misteriozni, pa Muškarac Blizanac ume da bude tajna koja vas mami da je otkrijete. I sami to vole kod žena, tako da nije loše da mu se ne otvorite previše, čisto da mu ostanete zanimljivi do daljnjeg.

Period u kojem vas Muškarac Blizanac zavodi ćete upamtiti kao najlepši period u svom životu. Jer on zaista ima stila u tome. Bilo bi dobro da ga na prvu loptu odbijete, kako bi mu pružili malo izazova.

Pod njegove čari ćete lako pasti, ali ga verovatno nećete upamtiti po dobru. Veza sa Blizancem je uzbudjliva, ali bivše devjoke ga uglavnom pamte po lošem. Ako je počeo da vas upoznaje sa bliskim ljudima, znajte da se polako zaljubljuje u vas.

Ima čudan način udvaranja. Obično zeza devojku koja mu se dopada. Kao dečak koji svoju simpatiju vuče za kosu.

Njegova supruga u braku ima potpunu slobodu. Neće se ljutiti ako planirate produženi vikend sa drugaricama, ako izlazite u grad bez njega, ako želite danas da budete sami sa svojim mislima. Rado će preuzeti i obaveze oko dece, da bi vam udovoljio. Ali spremite se da mu isto pružite zauzvrat, da ga ne kritikujete ako ode u provod sa društvom i vrati se ujutru. Znači, daje slobodu, ali isto tako je želi i za sebe.

Skloni su prevarama u braku, ali ne mora da znači da će imati ljubavnicu. Izuzetci su uvek mogući. A vi slobodno flertujte pomalo sa drugima pred njim. Malo ljubomore, podstaćiće ga da nastavi da se bori za vas, a ne da bude pri stavu da ste već njegovi i da može da radi šta hoće. Tada postaje svestan da i on sam može biti prevaren i neće tako lako otrčati drugoj u krevet.

Ovo je idealan muž za dame koje ne žele da im život postane jednoličan kada uđu u brak. Spremite se na život pun avantura. Uvek će biti nekih zabavnih dešavanja, kuća će vam biti puna prijatelja, nema skrašavanja čak ni kada dođu deca. Na svaki vaš predlog on će uvek reći: ,,Da“.

Vrlo su seksipilni! Žene ih obožavaju, nećete biti ni svesni činjenice da ste potpali pod njegov uticaj i da ćete pristati na bilo šta što vam zatraži. Ni on sam ništa ne odbjia kada je reč o igricama u krevetu.

S obzirom da ga samo bliske osobe dovoljno dobro poznaju, Muškarac Blizanac lako odglumi dobrog momka pred prijateljima i roditeljima svoje izabranice, pa važi za idealnog zeta. U sebi ima neku fatalnu privlačnost, kao magnet. Nije ni čudo što nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Deca ih obožavaju, jer su vrlo tolerantni kao roditelji. Uz to, kada dobiju potomstvo, i dalje imaju ono čuveno dete u sebi, pa će se lako uneti u igru sa decom, kupovaće igračke više za sebe nego za njih.

Iako deluje manipulativno, i Muškarac Blizanac se može zaljubiti do ušiju. Tada je u stanju da ostavi sve oko sebe i posveti se ženi koju voli.

Retko ko će uspeti da ostvari neku stabilniju vezu sa Blizancem. To uglavnom mogu samo, njemu srodni, vazdušni znakovi: Blizanci, Vage i Vodolije.

 

Zdravlje

Muškarac u znaku Blizanca treba da vodi računa o svojim respiratornim organima, koji su mu slaba tačka. Često su alergični na prašinu, polen, ambroziju.

Nije poželjno da bude pušač, treba da se bavi sportovima koji šire kapacitet pluća. Plivanje je najidealnije. Predlaže mi se boravak u prirodi na čistom vazduhu.

Kao neko ko je uvek aktivan i u pokretu, Muškarac Blizanac uglavnom nije sklon gojaznosti. Zahvaljujući tome ostaje dugo zdrav, ali će ga posledice opuštenog života stići u kasnijim godinama.

Nervni sistem im je slaba tačka, skloni su anksioznosti i depresiji, što se može odraziti na endokrini sistem. I u ovom slučaju će pomoći boravak u prirodi, sport, kao i redovni odlasci kod psihoterapeuta.