Planirate izlazak u bioskop? Evo kakve filmove vole horoskopski znaci…

horoskopski znaci bioskop

Gotovo da nema osobe koja ne uživa da provede slobodno vreme uz dobar film. Razlika je samo u žanrovima.

Bilo da izlazite u bioskop ili se sklupčate na kauču ispred TV-a, umotani u mekano ćebence, sa grickalicama u krilu, gledanje filmova će vas oraspoložiti i relaksirati. Samo je pitanje šta odabrati za gledanje.

Ako tražite ideju šta  biste mogli da gledate, evo kakve filmove vole horoskopski znaci!

 

Ovan

Samo da je neka žestoka akcija! Pucnjava, jurnjave kolima, borilačke veštine, policajci i kriminalci… Ovan voli adrenalin, kako u stvarnom životu, tako i na filmu.

Pored akcionih filmova, u obzir mogu doći i trileri, avanturistički, borilački, pa čak i ratni. Svaki žanr koji gledaocu donese određenu dozu uzbuđenja ili ga drži na ivici sedišta je omiljeni žanr jednog Ovna.

Omiljeni filmovi: Paklene ulice, Rambo, Džejms Bond…

 

Bik

Može neka dobra drama, autobiografski film ili neka lepa životna priča, ali samo da ne bude mnogo teško. Bik voli da se opusti, verovatno će pridavati veću pažnju grickalicama i klopi koju će jesti uz film, ali ne bi bilo na odmet i da priča ostavi lep utisak na njega.

Bik će rado pogledati i neki lagani ljubavni film ili romantičnu komediju, ali opet ništa preterano romantično ili sa neukusnim humorom.

Omiljeni filmovi: Forest Gamp, Kuća na jezeru, Boemska rapsodija…

horoskop bioskop

Blizanci

Dobra komedija će uvek biti u opticaju. Blizancima je bitno da film bude pozitivan i veseo, ne vole ostvarenja koja mrače ili imaju teške scene. Vole i komercijalne filmove, što se njih tiče, ostvarenje ne mora imati nikakvu umetničku vrednost, samo neka je zabavno.

Pored komedija, Blizanci će radi pogledati i avanturističke filmove, naučnu fantastiku i slično.

Omiljeni filmovi: Američka pita, Povratak u budućnost, Osvetnici…

 

Rak

Zabavni porodični filmovi, ali i neke prefinjene ljubavne priče su omiljeni žanr jednog Raka. Ne voli teške priče, baš kao i Blizanci, bitno je da se lepo zabavi dok gleda film, ali i da ta priča pruža neke moralne vrednosti.

Recimo, iako vole ljubavne filmove, Rakovi neće odabrati onaj u kome je centralna tema preljuba ili nešto slično što ne smatraju moralnim. Takođe vole i praznične i Božićne filmove.

Omiljeni filmovi: Sam u kući, Meri Popins, U stvari ljubav…

 

Lav

Lavovi obožavaju da gledaju filmove, naročito one sa svojim omiljenim glumcima. Često će sebe zamišljati u glavnoj ulozi, umesto vodećih aktera, a nije isključeno ni da posle odgledanog filma, uzmu šampon, pretvarajući se da je Oskar i stanu ispred ogledala da drže pobednički govor.

Što se tiče žanra, najviše vole filmove o slavnim ličnostima iz sveta šoubiznisa ili o kraljevima i kraljicama. Naravno u obzir mogu doći i neki drugi filmovi sa glavnim junacima koji pucaju od samopouzdanja… Baš kao i sam Lav.

Omiljeni filmovi: Zvezda je rođena, Devojke iz snova, Seks i grad…

horoskop filmovi

Devica

Ovaj znak voli ozbiljne umetničke filmove. Iako će rado pogledati neki dobar američki film, Devica je pre ljubitelj evropskog. Među prvima će pogledati favorite za Oskara i doneti presudu kao najstrožiji kritičar. Device – filmofili prate i ostvarenja koja se prikazuju i na drugim filmskim festivalima, kao što su Kanski ili Venecijanski.

Plitki i površni filmovi, snimljeni samo radi zabave, im nisu zanimljivi.

Omiljeni filmovi: Parazit, Jadnici, Život je lep…

 

Vaga

Vaga voli lagane filmove, ne mora to biti čista komercijala, ali ne mora ni nešto umetnički. U obzir dolaze recimo kombinacije ljubavnih filmova i drama, a rado će pogledati i dobru romantičnu komediju, po mogućstvu bez nekih eksplicitnih scena, koje smatra neukusnim.

Ovaj znak je poznat po tome što ume da prepozna lepotu. Iako više voli lagane, lako će ukapirati lepotu određenih umetničkih filmova.

Omiljeni filmovi: Beležnica, Bezvremenska Adelajn,  Jedi, moli, voli…

 

Škorpija

Škorpija voli žestoke filmove, kao što su trileri. Erotski su joj isto tako jedan od omiljenih žanrova, ali ne i komercijalni erotski poput Pedeset nijansi sive. Škorpija ima nešto drugačiji ukus.

Ako film koji gleda ima malo mračniju stranu, utoliko bolje. Škorpija će povremeno pogledati i dobar horor.

Omiljeni filmovi: Niske strasti, Boja noći, Crni labud…

horoskopski znaci i filmo

Strelac

Naravno da jedan Strelac obožava avanturističke filmove, da film ima dobru i napetu akciju i da glavni likovi promene nekoliko gradova/država u toku filma. Poželjno je da film ima zabavnu temu kao što je lov na blago i slično, da ima dobrih glumaca i sve to može biti slobodno začinjeno nekom romansom.

Ne voli filmove sa sporom radnom.

Omiljeni filmovi: Indijana Džouns, Lara Kroft, Gospodar prstenova…

 

Jarac

Jarčevi nove i moderne stvari uglavnom smatraju bezveznim, vole one iz starih i dobrih vremena, kada su filmovi imali više umetničku notu, a ne gomilu specijalnih efekata. Vole filmove koje su reditelji i scenaristi stvarali za sva vremena, a ne ove današnje koji se snimaju samo zbog dobre zarade.

Zato radije gledaju stare filmove, mada će pružiti šansu i novim ostvarenjima, koje su im preporučili prijatelji.

Omiljeni filmovi: Kazablanka, Mostovi okruga Medison, Prohujalo sa vihorom…

kakve filmove vole horoskopski znaci…

Vodolija

Si-fi je omiljen žanr jedne Vodolije, premda u obzir može doći i epska fantastika, naročito filmovi snimljeni po njihovoj omiljenoj knjizi. Vodoliji je zanimljivo na koji način filmadžije zamišljaju budućnost, a rado će nakon gledanja filma istražiti kolika je naučna mogućnost i da se roboti koje su videli u filmu jednog dana i naprave.

Pored naučne i epske fantastike, Vodolija kao ljubitelj muzike, nema ništa ni protiv nekog dobrog filmskog mjuzikla.

Omiljeni filmovi: Ratovi zvezda, Peti element, Avatar…

 

Ribe

Najradije će pogledati romantične i bajkovite filmove. Riba je jedan od onih horoskopskih znakova koji ne mogu da gledaju ratne filmove sa teškim scenama, zato im je bitno da film bude opuštajući i da se nakon njega osećaju lepo.

Odabraće filmove koji podstiču njihovu maštu, imaju po sredi lepu ljubavnu priču, a nije na odmet ni ako su glavni glumci lepuškasti. I animirani filmovi spadaju u njihov omiljeni žanr.

Omiljeni filmovi: Lepotica i zver, Šrek, Princeza nevesta…