5 znakova zodijaka koji obožavaju da tračare

two pretty girl friends drink tea

Tračarenje je jedna od onih stvari za koje kao znamo da ne bi trebalo to da radimo, ali ipak neka više sila nas vuče i tera da izbacimo to sve iz sebe. I šta ćeš, moraš da ispričaš. Na kraju, krivi su oni drugi što su to pričali pred tobom. Aman ili recite svima ili ćutite zauvek. Svi tračare u manjoj ili većoj meri, ali ovih 5 znakova zodijaka slobodno mogu da osnuju svoj trač klub Radio Mileva jer nema šta nisu čuli, načuli, dobili dojavu, i jedva čekaju to da podele sa svima ostalima.

Kad razmislite malo bolje, ovi znakovi su vam neka vrsta informativnog biroa. Kod njih možete dobiti sve informacije, e sad da li su proverene ili ne, to već nije u njihovoj nadležnosti, oni samo prenose informacije, jer sharing is caring. Stoga, pazite kome se poveravate jer ovi znakovi nisu u stanju da čuvaju vaše tajne, ako vidite da im se oči cakle i da podmuklo postavljaju podpitanja, pazite dobro šta ćete reći pred njima.

  1. Blizanci – budući da je merkur vladajuća planeta, blizancima je komunikacija vrlo važna, oni bi non stop pričali. Ako nemaju odgovarajućeg sagovornika, pričaju sami sa sobom. Kroz komunikaciju se ističu i izbijaju u centar pažnje, zato uvek imaju nešto novo, zanimljivo i uzbudljivo da podele sa svima. Ni rođendansko iznenađenje ne bi uspeli da prećute tako da ne ubacujte ih u takve planove i pazite šta pričate pred njima jer mogu slučajno da kažu više nego što bi trebalo.
  2. Strelac – izrazito društveni i zabavni strelčevi uvek vole da budu oni koji prvi iznose neku informaciju, pogotovo ako je u pitanju sočan trač koji će podići obrve širom prostorije. Vrlo su pričljivi i lako se upuste u komunikaciju i sa ne tako bliskim ljudima i u stanju su da bez razmišljanja ispričaju i više nego što bi trebalo.
  3. Devica – verovatno potpuno neočekivano ali device i te kako zaslužuju svoje mesto na ovoj listi. Iako važe za staložene osobe od poverenja, one to jesu sve do onog trenutka dok ne prokockate njihovu dobrotu ili se udaljite od njih. Odmah se pale lampice i devica smišlja kako da vam stavi do znanja da ste je povredili. Kako? Pa najlakše tako što će svima ispričati ono što ste joj u poverenju rekli.
  4. Ovan – nalik devicama, ovnovi nisu po svojoj prirodi skloni tračarenju, ali i te kako mogu da se okrenu tome ukoliko u tome vide prigodno oružje za osvetu. To se uglavnom dešava u situacijama kada se ovan oseća iznevereno ili povređeno, tada reaguju impulsivno i idu svom snagom protiv vas, iako su donekle svesni da će kasnije možda zažaliti zbog tog postupka.
  5. Škorpija – znatiželjna škorpija uvek ima nos zaboden u tuđim poslovima. Ne libe se da otvoreno postavljaju milion pitanja dok ne saznaju tačno ono što žele i ne ostavljaju puno prostora za polovične odgovore. To je jedan od njihovih odbrambenih mehanizama, uvek znaju sve o svakome, kako bi ukoliko zatreba, u pravom trenutku svoja saznanja mogli da velikodušno podele i sa drugima i iskoriste protiv svojih neprijatelja.