Najveće svađalice zodijaka – uvek spremni za raspravu

angry wife and husband are having conflict

Znate one dane kada jednostavno ustanete na levu nogu pa ste u stanju da se posvađate sa svakim ko vam se obrati? Srećom to se dešava jednom u nikad, ali određeni horoskopski znaci bi zaista trebalo da razmisle o tome na kojoj strani kreveta spavaju ili kojom nogom ustaju iz kreveta jer nekako nikako da ustanu na pravu nogu. Razgovor sa njima je kao hod po minskom polju – jedna pogrešna reč i pokreće se nezaustavljiva lavina.

Ne radi se tu ni o krupnim stvarima, to mogu biti i sitnice, ali kada neko ima kratak fitilj i malo je dovoljno da situacija eskalira. Nažalost, nema tu nekog proverenog leka, samo čelični živci ili borbeni stav pa ko duže izdrži dok ne poleti perje. Ako znate da imate nešto ne-baš-tako-prijatno da saopštite nekim od ovih znakova, naoružajte se strpljenjem i duboko udahnite, testiraće granice vaše tolerancije maksimalno.

  • Škorpija – da li je potrebno objašnjavati bilo šta ovde? Škorpije su poznate kao izuzetno svadljive osobe, temperamentne, plahovite, ishitrene, u stanju da naprave slona od muve. No, osveta se služi hladna, pa su Škorpije u stanju dugo da čekaju idealan trenutak i da pripremaju teren, oštreći se za finalni obračun. Ako ne primetite na vreme šta vam se sprema, teško vam se piše.
  • Bik – staloženi Bikovi naizgled deluju mirno i stabilno, ali ako im se suprotstavite na scenu stupa njihova tvrdoglavost sa kojom su spremni da idu do kraja dok ne isteraju svoje. Ako rešite da testirate čelične živce jednog Bika, spremite se da budete pregaženi u stampedu argumenata kojim će pokušati da pokosi sve ono u šta pokušavate da ga ubedite. Bik je u stanju dugo da trpi i ključa u sebi, ali jednom kada eksplodira – može da bude gadno.
  • Lav – nalik Škorpijama, vatreni Lavovi imaju u sebi tu crtu dramatičnosti i težnje za dominacijom, stoga im nije teško da naprave dramu, čak šta više donekle i uživaju u tome jer su u tom trenutku u centru pažnje. Međutim, kod Lavova uglavnom važi parola tresla se gora rodio se miš, nakon što se istresu, vrlo lako mogu da pređu preko svega i nastave smireno kao da se ništa nije desilo.
  • Vaga – iako deluju mirno i izbalansirano, Vage su u balansu samo dok neko ne zatraži od njih da donesu neku odluku, pa čak i najmanju moguću. Od silne želje da se udovolji svima i donese najbolje rešenje, raste frustracija kod Vaga koje ne mogu da prelome, a tu je i pritisak od druge strane koja čeka odgovor. Diplomatska Vaga teško prihvata donošenje odluka tako da će taj trenutak pokušavati da odloži dok je ne saterate u ćošak i insistirate na odgovoru, a onda kreće ispoljavanje frustracija.
  • Jarac – nalik bikovima, Jarčevi znaju da budu vrlo stabilni i smireni, međutim mogu biti i vrlo temperamentni i dešava se da lako izgube strpljenje, a tada ne biraju reči i u svađama znaju da gađaju tamo gde najviše boli. Teško im je da kontrolišu svoj bes tako da ukoliko pređete njihov prag, onda ste u velikom problemu.