Podznak Ribe karakteristike i osobine

ribe facebook 1

Osobe u podznaku Ribe su blage i romantične, pomalo mistične. Imaju dobru intuiciju i veruju ljudima. Često su stidljivi i pomalo plašljivi. Emotivno reaguju na životne probleme. Promenjivi su i podložni raznim utiscima, skloni su povlačenju i umeju brzo da se demorališu. Lako gube životnu energiju. Po prirodi su plemeniti i lako se prilagođavaju ljudima i sredinama. U poslovnoj sferi su veoma vredni i naklonjeni svim vidovima umetnosti, naročito muzici slikarstvu. Dobri su u poslovima koji traže detaljisanje, u industriji, medicini.

U ljubavi idealizuju partnera, a ljubavne veze su im fatalne. Lako se zaljubljuju, nežni su i senzibilni. Ljubavne veze su im jako bitne. Od partnera traže stalnu podršku i prepuštaju mu vođstvo u vezi ili braku. Ribe su jako zavodljive, strasne i često u oblacima. Vole i svoje prijatelje.

Karakteristične su im izražajne, malo vodnjikave oči, male šake i sporiji hod. Srednjeg su rasta, niži, kosa gusta, talasasta, oči neobične boje. Ribe i Rakovi imaju iste interese i životne želje. Njihova veza je puna strasti i romantike. Nežni su i pružaju oslonac jedno drugom. Duhovno se dobro slažu i mogu dugo da traju. Ribe i Device mogu da ostvare idealnu vezu, punu strasti i razumevanja.

 

Ribe kombinacija znaka i podznaka

 

Ovan – Ribe: Ovo su mirni tipovi, mistični i romantični, nekako dvojaki, i impulsivni i osećajni naizmenično, vizionari, vole boje pa ih ima i među slikarima. Mogu imati problema sa venama i ravnim stopalima.

 

Bik – Ribe:  Ovo su gostoljubive osobe, osetljive, sa mnogo veza i prijatelja. Ljubavne veze su im jako važne, a neke mogu ostaviti trajni uticaj na njihov život. Mogu ih sputavati nejasni ili nerealni planovi. Zdravstveni problemi su mogući sa cirkulacijom i venama.

 

Blizanci – Ribe:  Ove osobe često menjaju raspoloženje, u jednom momentu mogu biti tihe i nečujne, a u drugom uznemirene i nervozne. Neodlučni su dosta, stoga mogu imati dvojni život, a moguća su i dva braka. Sve primećuju ali se mogu praviti neveštima. Vole vodu, pa neretko uživaju u nekoj vikendici na reci, jezeru ili moru. Osetljive su im bronhije.

 

Rak – Ribe: Flegmatični su toliko da ne reaguju, ovo su veliki sanjari, vizionari, imaju vrlo razvijenu intuiciju i mogućnost da predosete ili predvide događaje, osobe koje vrlo lako prihvataju mlađe generacije. Mogu da prodru u nečiju dušu, saosećajni su, pa ih često nalazimo u umetničkom svetu kao pesnike, pisce ali i dobre psihologe.

 

Lav – Ribe: Ovo su produhovljeni Lavovi, pomalo neobični, vrlo intuitivni i osećajni. Mogu biti u svom nekom svetu koji je u sukobu sa tradicijom i dnevnim željama, stalno tražeći neki svoj put.  Deluju mudro i smireno, mogu se baviti duhovnošću, biti na čelu crkvenih organizacija, ali i biti astrolozi i psihoanalitičari. Trebaju da vode računa o limfnim žlezdama.

 

Devica – Ribe: Ovo su idealisti,  osobe jake intuicije, zaljubljive prirode, sanjari. Nežne su prirode i slabo koriste svoje sposobnosti. Ne vole usamljenost pa su često preokupirani brojnim obavezama. Sklone su lošim procenama drugih osoba, i često povlađuju drugima.

 

Vaga – Ribe:  Ovo su umetnici, psiholozi, osobe koje umeju duboko da saosećaju sa drugima, koje uvek umeju da saslušaju i trude se da pomognu. Uvek su na strani slabijih, sa velikom željom da svet promene i učine boljim mestom za život. Imaju  jasne vizije i vrlo razvijenu intuiciju koja ih vodi kroz život.

 

Škorpija – Ribe: Izuzetna intuicija, mističnost, kreativnost, maštovitost, skrivene strasti, snažne emocije, sve to krasi osobe sa ovom kombinacijom znaka i podznaka. Prijatne su i  prirodne, a emocije su im slaba tačka i u stalnim su unutrašnjim konfliktima težeći da se oslobode predrasuda i mišljenja okoline. Ovo su pravi romantici.

 

Strelac – Ribe: Umetničke duše, velike unutrašnje snage, produhovljeni, muzikalni, imaju talenta za slikarstvo, vole vodu, putovanja. Mogu biti na čelu sportskih udruženja, visokih institucija, pravedni su, ne podnose kada im neko ugrožava slobodu.

 

Jarac – Ribe: Sve što rade sporo i zbog toga se ne uzbuđuju. Vrlo su produhovljene osobe, vizionari, sanjari, i iako deluju društveno, teško se do njih dopire. A kada se dopre, upoznaje se jedna vrlo sentimentalna i plemenita duša. Mogu imati talenta za slikarstvo, astronomiju.

 

Vodolija – Ribe: Ovo je jedna Vodolija sentimentalne prirode, veliki humanitarac, uvek želi da pomogne drugima, jako razvijene mašte, koja joj ustvari umnogome pomaže da dođe do svog cilja. Intuitivno su sposobne da prepoznaju neprijatelje. Često rade u osami ili u institucijama zatvorenog tipa. Privlači ih sve što je neobično, daleko.  Mogu biti dobri pisci naučnofantastičnih romana. Trebaju da čuvaju srce.

 

Ribe – Ribe: Ovo su osobe popustljive prirode, fleksibilne, mirne, flegmatične, sklone da druge ističu više potcenjujući sebe. Plemenite su, tragaju za idealima, veliki sanjari,  emotivci, vole da pomažu drugima, vrlo su privlačne. Umeju jako dugo da pate kada su povređene.