Dnevni horoskop za sve znake zodijaka

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za današnji dan 08.03.2021 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Posao: Povećan obim posla i obaveza na pretek očekuje Ovnove na startu ove radne sedmice. Razloga za zabrinutost nema jer vas prati visoka motivacija i pozitivna energija.

Ljubav: Bilo bi lepo da odvojite dovoljno vremena i posvetite se dragoj osobi.

Zdravlje: Izbegavajte nagle pokrete, vodite računa o brzini kretanja.

Posao: Prilično dinamičan i naporan dan je pred većinom Bikova, što zbog promenjenih okonosti tehničke prirode a delimično i zbog manjka motivacije, tek polovični rezulatati vas očekuju na kraju radnog dana.

Ljubav: Delujete raspoloženo i veselo, i draga osoba želi iskreno da vam ugodi. Uživajte.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Posao: Blizanci bi prvi radni dan trebalo da posvete najpre završavanju zaostalih obaveza ukoliko ih ima iz prethodnog perioda, pa tek onda krenu u realizaciju novih.

Ljubav: Moguće prijatno iznenađenje danas možete očekivati od stare simpatije ili osobe iz vaše ljubavne prošlosti, prema kojoj i dalje gajite izvesne emocije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Rakovi na startu nove radne sedmice ne bi trebalo da imaju nikakvih prepreka kada su u pitanju poslovne obaveze u pitanju.

Ljubav: Odličan dan vas očekuje na ljubavnom planu, što u prevodu znači da bi trebalo da se opustite i uživate.

Zdravlje: Osetljivost malog stomaka.

Posao: Lavove na startu očekuje povećan obim obaveza, i pojačan tempo  pa je bitno ne forsirati više stvari odjednom već u etapama ići ka zacrtanom cilju.

Ljubav: Ne dozvolite da vam obaveze oduzmu isuviše vremena, ostavite nešto i za ljubav, prijalo bi vam opuštanje pored voljene osobe.

Zdravlje: Hronične tegobe mogu vam zadavati manje probleme.

Posao: Vrlo dobar start nove radne sedmice je pred Devicama, pa se očekuje i pokretanje neke nove poslovne inicijative koje se već neko vreme krčkala u vašoj glavi.

Ljubav: Prilike za nova poznanstva i uživanje u flertu, i opuštenoj priči biće i tokom ovog dana. Nikad se ne zna možda upoznate priliku za duže staze. Samo napred.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Posao: Važno je da pravilno razdvojite zajedničke interese od ličnih i videćete da stvari jednostavnije funkcionišu.

Ljubav: Iskreno porazgovarajte sa dragom osobom pre nego što se opredelite za novo rešenje.

Zdravlje: Donji deo leđa trpi opterećenje.

Posao: Polje komunikacije i organizacije biće ovog ponedeljka vrlo aktivno kod većine tipičnih Škorpija, posebno po pitanju realizacije ranije dogovorenih planova i ciljeva.

Ljubav: Solidne su šanse da pokrenete bar jednu uspešnu inicijativu na ljubavnom planu, posebno kada je u pitanju osoba koju ste nedavno upoznali i o kojoj razmišljate.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Posao: Vrlo dobar start nove radne sedmice je pred većinom tipičnih Strelčeva, pa nema razloga da započete obaveze ne ostvarite na način na koji ste zamislili.

Ljubav: Budite strpljivi i pokažite dovoljno razumevanja prema drugoj strani. Sagledajte stvari iz više uglova, imaćete mnogo jasniju sliku.

Zdravlje: I dalje vam manaje probleme može zadavati slaba cirkulacija.

Posao: Odličan dan je pred Jarčevima da konačno stave tačku na jedan od započetih projekata, i pokrenu se ka novim profesionalnim izazovima.

Ljubav: U prvom planu ste danas. Mogli biste da priredite neko iznenađenje dragoj osobi.

Zdravlje: Odlično.

Posao: Zanimljivim, i pre svega originalnim tako tipično vodolijskim  idejama mogli biste da privučete pažnju novih poslovnih saradnika. Samo napred.

Ljubav: Ukoliko vas ne muče neki detalji iz prošlosti, mogli biste fine trenutke da posvetite dragoj osobi, poklonivši joj neki sitan znak pažnje ili poklončić.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Posao: Potencijalno odličan dan je pred većinom Riba. Nemojte da vas iznenadi i neka dodatna neočekivana obaveza, onako pred kraj u vidu pomoći nekom od saradnika.

Ljubav: Budite umereniji u svojim očekivanjima, ne zanosite se velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima.

Zdravlje: Vrlo dobro.