Kako horoskopski znaci vole provesti novogodišnju noć?

horoskop nova godina

Da li ste od onih koji Novu Godinu dočekuju na nekoj ludoj žurci sa čašom šampanjca u rukama? Ili radije sve to prespavate, jer je Nova Godina dan kao i svaki drugi?

Često naš zodijački znak utiče na stav koji imamo prema ovom svečanom prazniku. Dok je za neke ljude to prilika da se napiju i dobro provedu, drugi ne vide ništa specijalno u proslavljanju novogodišnjih praznika.

Evo kako koji horoskopski znak voli da provede doček Nove Godine…

 

Ovan

Ovaj horoskopski znak mora da provede najluđu noć, na najluđi mogući način. Dobra žurka, dobro društvo, mnogo zezanja, mnogo alkohola, i naravno, u ponoć vatromet.

Žurke su jedan od načina na koji se Ovan oslobađa stresa. Oni jedva čekaju povod za slavlje, a Nova Godina je idealna prilika. Naravno kad nema povoda za žurku, oni će ga i izmisliti ako treba.

 

Bik

U kafani naravno! Negde gde je provereno dobra klopa, prijatna atmosfera, gde se služi dobro vino ili rakija, a muzika da bude onako prijatna… na uvce.

Bik je pravi boem u srcu i uživa u ovakvim trenucima. Do ponoći je poprilično ,,zagrejan“ i kada se kazaljke poklope, Bik će izgrliti i izljubiti sve u kafani, kao da su mu najveći rod. Nekad će se veseliti sedeći na stolici, nekad će ustati da zaigra, a ako je baš raspoložen, nije isključeno ni da se popenje na sto. Pogotovo ženski Bikovi.

horoskopski znaci izlazak

Blizanci

Evo još jednog horoskopskog znaka koji sigurno neće čekati Novu Godinu kod kuće. Blizanac je ili negde na žurci, ili na Trgu gde se održava novogodišnji koncert, a često ponoć dočeka i na ulici jer je baš krenuo sa jedne žurke na drugu. Nikad se ne smiruju!

Baš kao i kod Ovna, Blizancu ne treba Nova Godina da bi se organizovao za provod! Možemo slobodno da kažemo da je njima svaki vikend Nova Godina.

 

Rak

Rakovi su ljubitelji mirnijih, kućnih varijatni dočeka. Spremiće večeru, okititi jelku, napraviti novogodišnju dekoraciju i pozvati nekoliko bliskih prijatelja. Ili će neko od prijatelja praviti sedeljku kod svoje kuće, pa će Rak otići kod njih u goste.

Naravno, Rak najviše voli romantičnu novogodišnju večeru sa partnerom, u ponoć će zajedno gledati vatromet, a zatim voditi ljubav celu noć.

 

Lav

Jedan Lav se za novogodišnju noć priprema već od oktobra. Jer kakva je praznična žurka, takva će biti i cela godina.

On mora izgledati najlepše na toj zabavi. Nedeljama unapred bira šta će da obuče (šljokice su obavezne), zakazuje frizera, kozmetičara… Zna da će se na toj žurci provesti ludo i nezaboravno. Obavezno se pije šampanjac, dobro vino ili koktel. Jer se u novu godinu mora ući sa stilom.

horoskop zurke

Devica

Omiljeno veče jedne Device, jeste u udobnoj prostoriji, uz šolju tople čokolade i dobru knjigu ili seriju na Netfliksu, pa čak i kad je Nova Godina. Eventualno će izaći da pogleda vatromet i vratiti se da čita još malo.

Nije im strano ni da proslave Novu Godinu na malo svečaniji način. U tom slučaju, poput Rakova, pre će se odlučiti za neku kućnu varijantu sa par dobrih prijatelja, nego da troše novac na skupe karte za novogodišnje proslave.

 

Vaga

Ne znamo gde će jedna Vaga provesti Novu Godinu (verovatno ni one same do zadnjeg trenutka to ne znaju), ali znamo da će biti u velikom društvu. Vage vole skupove na otvorenom, sa mnogo ljudi oko sebe, ali u obzir mogu doći i klubovi, restorani, kućne žurke.

Možda čak i kao Blizanci, dočekaju Novu Godinu negde usput, prelazeći sa jedne žurke na drugu. Vaga je otvorena za sve opcije.

 

Škorpija

Ne mare puno za sam doček, jer je njima svaki dan Nova Godina. Ne moraju da čekaju 31. decembar da bi izgledale zanosno i da se dobro provedu.

Gde će se naći u najluđoj noći, zavisi isključivo od njihovog raspoloženja. To može biti i kod kuće u krevetu, ali i na nekoj velikoj proslavi.

sta ce horoskopski znaci pozeleti u novoj godini

Strelac

Strelac je obavezno na nekom putovanju. Po mogućstvu u toplijim, egzotičnim krajevima, na plaži, ali lokacija je nebitna.

Tokom novogodišnjih praznika aktuelna su i putovanja, pa će Strelac iskoristiti priliku da pobegne negde na par dana, upozna nove kulture i nauči kako se neke druge nacije provode u novogodišnjoj noći. Ako nije u mogućnosti da ode, onda će bar maštati o tome.

 

Jarac

Najradije će odmoriti tu noć, nemojte se čuditi ako vam kažu da će već 1. januara raditi. Dok se svi provode, Jarac se priprema za nove radne pobede u predstojećoj godini. Najluđu noć provodi u krevetu, osim ako ga vatromet i petarde u ponoć ne probude.

Ukoliko ima veliko i zabavno društvo, možda će ga nagovoriti da ipak izađe iz kuće. U tom slučaju će verovatno sačekati da prođe dvanaest sati i istog trenutka se vratiti kući.

horoskopski znaci zelje

Vodolija

I Vodolija voli da otputuje negde tokom novogodišnjih praznika i to je za njih najbolji način da se obeleži ovaj svečani dan. Žurka dolazi u obzir samo ako im odgovara muzika.

Vodoliju možete pridružiti grupi znakova koji ne mare puno za Novu Godinu, ali kad je već povod za žurku, zašto ga ne iskoristiti. Da li će negde izaći, takođe zavisi od trenutnog raspoloženja.

 

Riba

Ni kod Riba se nikad ne zna kako će dočekati Novu Godinu, jer je ovaj znak poznat po tome što ide iz krajnosti u krajnost. Može se desiti da provede mesec dana planirajući da ode na proslavu, smišlja šta će da obuče, sa kim će da ode… a onda 31. decembra u deset sati, pozove društvo i kaže da ne dolazi.

Ako je raspoložena, otićiće na žurku i provesti se kao nikad u životu. Ukoliko nije, pokriće se po glavi i mrzeće i Novu Godinu i sve u vezi ovog praznika.