Uslovi korišćenja

KORIŠĆENJEM BILO KOG DELA  PORTALA ASTROPUTNIK.COM, AUTOMATSKI PRIHVATATE SVA AKTUELNA PRAVILA KORIŠĆENJA. KORISNICI SU DUŽNI DA REDOVNO ČITAJU PRAVILA KORIŠĆENJA, TE SE SMATRA DA SU U SVAKOM TRENUTKU UPOZNATI SA AKTUELNIM PRAVILIMA KORIŠĆENJA, TE DA SU IH RAZUMELI U CELOSTI. NIJEDAN DEO  PORTALA ASTROPUTNIK.COM SE NE SME KORISTITI U NEZAKONITE SVRHE, NITI ZA PROMOVISANJE ISTIH.

PORTAL ASTROPUTNIK.COM

Svi posetioci imaju pravo da koriste sadržaje ASTROPUTNIK.COM portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. ASTROPUTNIK.COM portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, plaćenih sadržaja i sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Sve sadržaje astroputnik.com portala koristite na vlastitu odgovornost i ASTROPUTNIK.COM se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup ASTROPUTNIK.COM portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

AUTORSKA PRAVA

Portal  ASTROPUTNIK.COM  polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava ASTROPUTNIK.COM portala i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (ASTROPUTNIK.COM, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je  portal ASTROPUTNIK.COM povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni, odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Korisnik sadržaja je ovlašćen na: preuzimanje datoteka, kopiranje, distribuiranje i upotrebu sadržaja objavljenog na portalu ASTROPUTNIK.COM, ukoliko su zadovoljeni sledeći uslovi:

  • – Ukoliko korisnik nije izvršio nikakve modifikacije sadržaja bez prethodnog pismenog odobrenja ASTROPUTNIK.COM-a,
  • – Ukoliko korisnik preuzete materijale koristi samo u svrhu informisanja, odnosno u lične ili nekomercijalne svrhe,
  • – Ukoliko korisnik na svim materijalima i drugim sadržajima istakne vidljivu napomenu o autorskom pravu, link i zaštitni znak portala ASTROPUTNIK.COM
LINKOVI NA SPOLJAŠNJE STRANE

Portal ASTROPUTNIK.COM sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.  Portal ASTROPUTNIK.COM ne smatra se odgovornim za sadržaje izvan portala.

MODIFIKOVANJE I PROMENA PRAVILA

ASTROPUTNIK.COM  zadržava pravo da bez najave, povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama ASTROPUTNIK.COM  može obavestiti korisnike putem e-maila, ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na  portalu ASTROPUTNIK.COM  smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.