Horoskopski znaci kao vozači: Strelac vozi poput Šumahera, Bik pažljiv i opušten…

voznja

Kakvi ste kao vozač? Strpljenje, motorika, oprez, multitasking… sve su to osobine na koje treba obratiti pažnju kada procenjujemo jednog vozača. Mnoge od ovih osobina se mogu videti i u natalnoj karti, a kada vam neko saopšti šta je u horoskopu, često odmah i možete doći do zaključka kakav je vozač.

Recimo Bik je opušten i uživa u vožnji, dok Strelac kao ljubitelj adrenalina, voli i da prekorači brzinu. Ali krenimo iz početka, za svaki znak ponaosob.

 

Ovan

Plahovit Ovan je dobar vozač, ali nestrpljiv. Pretiče kolonu vozila, za svaku sitnicu će vam svirati, nerviraju ga pešaci. Uprkos tome, dobro se snalazi. Imaju odlične reflekse, iako su skloni kršenju saobraćajnih pravila, nikada to neće uraditi ako postoji opasnost da ugroze druge.

Ovnovima je vožnja ponekad čak i glavno zanimanje. Nisu od onih koji će zaspati za volanom, čak i ako su imali burnu noć. Sposobni su za duge vožnje.

Tolerancija u saobraćaju im je nepoznata, ne očekujte da će vas propustiti, čak ni kada vidi da ste u nevolji. On uvek žuri i ne gleda ništa osim puta ispred sebe.

 

Bik

Oni su sjajni vozači. Nigde ne žure, opuste se i uživaju u vožnji, predelima kroz koje prolaze, muzici na radiju. Ne prave probleme u saobraćaju, vrlo rado će sačekati u gužvi, propustiti drugo vozilo ili pešaka. Za Bika možemo reći da je idealan vozač.

Dešava se i da se naljuti na nekog nesavesnog učesnika u saobraćaju, ali samo ako svedoči vrhuncu nečijeg bezobrazluka. Takve situacije su veoma retke, ali ako se dese, čuvajte se njegovog besa.

 

Blizanci

U jednoj ruci drži volan, drugom kuca poruku na telefonu, a butinama pridržava kafu za poneti. Iako zvuči rizično, Blizanci su jako dobri u multitaskingu, što ih čini i dobrim vozačima, pa čak im dozvoljava da tokom vožnje rade i nekoliko stvari istovremeno.

Ne vole da se voze sami. Ako su prinuđeni da putuju na neku dužu relaciju ili će povesti nekog sa sobom ili će okrenuti na telefon prijatelje sa kojima se nisu dugo čuli.

 

Rak

Rakovi su pouzdani vozači, ali plašljivi. Pogotovo žene Rakovi, koji vole da se oslone na glavu porodice, kada je automobil u pitanju i prijatnije im je na suvozačkom mestu.

Ipak, u slučaju nužde, nije problem ni da sami voze, a tada su veoma pažljivi i nikada ne prekorače brzinu. Na vožnju se odlučuju uglavnom zbog dece, ako suprug radi, pa moraju da ih voze u školu ili na treninge.

 

Lav

Za njih je automobil jedan od statusnih simbola. Vole da imaju lep auto, po mogućstvu kabriolet, nešto što će atraktivno uticati na njihov imidž.

U vožnji ume da bude pomalo arogantan, smatra da svuda ima prednost, što ga baš i ne čini omiljenim učesnikom u saobraćaju.

 

Devica

Vrlo oprezan vozač, sve radi po pravilima. U kola seda par minuta ranije da podesi sedište, pronađe idealnu muziku na radiju, veže pojas, zagreje motor…

Ne preskače redovan servis, zamenu ulja, ako je u finansijskoj mogućnosti, rezervoar je uvek pun. Zna se – nakon svake vožnje staje se na pumpu da se dopuni. Sve radi predostrožnosti. Automobil je uvek čist i uglancan.

Da je više osoba u znaku Device u saobraćaju, sigurno bi bilo mnogo manje nezgoda.

 

Vaga

Da li su Vage dobri vozači? Odgovor bi bio: i jesu i nisu.

Kao i u svim segmentima života, Vage su i u saobraćaju diplomate. Jako su tolerantne, nije problem da se propusti neko vozilo ili pešak van pešačkog.

Vagina mana je u tome što često ume da bude neodlučna i plašljiva. Dok ona proceni da li je bezbedno da uđe u kružni tok, prođe ceo dan.

 

Škorpija

Imaju običaj da se svete drugim vozačima. Škorpija će poštovati sva pravila saobraćaja, sve dok se ne pojavi neko bahat. Onda na površinu izlazi ona klasična Škorpijina osvetoljubiva priroda, a na koji način će mu vratiti zavisi od okolnosti.

Možda će stati ispred njega i voziti jako sporo ne dozvoljavajući da je pretekne, možda će stati iza njega i uključiti dugačka svetla. Kao i uvek, Škorpija ima širok spekar mogućnosti da nekom vrati milo za drago.

 

Strelac

Ako pored vas na semaforu stane drugi automobil i krene da vas izaziva da se trkate, verovatno se radi o jednom Strelcu.

Obožava da vozi kola, naročito sportska. Strelčevi su još od ranog detinjstva ljubitelji vožnje. Njegove fioke su prepune kazni za prekoračenje brzine. Kada želi da se opusti, Strelac seda u kola, ponekad lagano krstari ulicama grada u kasne sate, a ponekad izađe na autoput i vozi najbrže što može.

 

Jarac

Veliki su ljubitelji oldtajmera, a automobil je za njih kao član porodice. Uvek opran, u funkciji, ni kap ulja ne sme da fali. Vole da kupe kvalitetan i dobar auto i nemaju potrebu da ga menjaju, čak ni kada je automobil nekoliko decenija star. Svi automobili jednog Jarca su u odličnom stanju.

Ako vam je potreban pouzdan vozač, slobodno se opredelite za osobu rođenu u ovom horoskopskom znaku.

 

Vodolija

Vodolije obožavaju kada su u pokretu, pa im vožnja nije strana, ali ih ni ne zanima previše. Položiće vozački, samo ako im je automobil baš neophodan. Dobri su vozači kada su skoncentrisani, inače umeju da se izgube u mislima i pređu na crveno.

Jako im je bitna dobra muzika u kolima.

 

Riba

Mnogo su vezane za svoj automobil, kada su prinuđene da ga prodaju, osećaju se kao da ostaju bez bliskog prijatelja.

U vožnji uživaju, naročito kada putuju negde van grada. Na radiju puste svoju omiljenu baladu, otvore prozor, a u daljini gledaju divne predele i zalazak  Sunca. Na taj način se osećaju kao glavni junak nekog filma.