Horoskop za sutra za sve znake zodijaka

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za sutrašnji dan 30.11.2020 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Posao: Vrlo dobar dan za profesionalnu preduzimljivost i preuzimanje inicijative u sferi posla. Tipični Ovnovi mogli bi da očekuju i  nešto žučniju verbalnu diskusiju sa poslovnom konkurencijom.

Ljubav: Prvog dana u sedmici imate vrlo povoljnu klimu za bar jedan osvajački ljubavni pohod, pod uslovom da ste raščistili  dileme iz prošlosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Vrlo dobar početak radne sedmice mogu da očekuju tipični predstavnici Bikova. Nema danas nepremostivih prepreka, samo nemojte da se rasplinete na više strana istovremeno.

Ljubav: Vrlo dobar dan očekuje vas i na vašem ljubavnom horizontu. Moguć poziv od stare simpatije.

Zdravlje: Odlično.

Posao: Voljni momenat i veliko poslovno angažovanje biće vidljivi kod većine Blizanaca tokom ovog ponedeljka, pa bi i rezulatati trebalo da budu veći od očekivanih.

Ljubav: Fina priča i novi kontakti trebalo bi da vam danas idu od ruke, dovoljno za flert i strast, za nešto ozbiljnije sačekajte povoljniji ljubavni period.

Zdravlje: Osetljivost čula (vid, sluh) i sitnih kostiju na rukama i nogama.

Posao: Od početka prvog radnog dana u sedmici čekaju vas velike obaveze i povećan obim posla. Rakovi sve postižu samo da se dovoljno dobro organizuju i zatraže minimalnu pomoć.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi ljubavna varnica koja može danas zaiskriti u poslovnom okruženju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Za očekivati je da tipični Lavovi u novu radnu sedmicu krenu punom parom sa visokim ciljevim ali i sa realnim izgledima da većinu tih ciljeva uspešno realizuju.

Ljubav: Ovaj dan  mogao bi da donese osobama rođenim u astrološkom znaku Lava  potencijalno iskušenje na bazi strasti, flerta ili kraće ljubavne avanture.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Posao: Manje više trebalo bi da je sve pod kontrolom kod osoba rođenih u znaku Device na profesionalnom planu, sa minimalnim šansama da se bilo šta bitno poremeti.

Ljubav: Ništa kapitalno novo nema na ljubavnom vidiku Devica ovog ponedeljka, kao da ste se malo uspavali.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće stanje svih zdravstveno osetljivih tačaka.

Posao: Početak radne sedmice donosi Vagama pozitivno raspoloženje i izražen elan da se angažuju na više strana, pa čak i da priskoče u pomoć onima kojima je to potrebno.

Ljubav: Oni predstavnici ovog znaka koji su željni krupnih promena u sferi ljubavi, mogu krenuti punim gasom u susret novim prilikama već koliko od danas.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Posao: Najtipičniji predstavnici Škorpija trebalo bi da praktično samo nastave tamo gde su stali – dakle punom parom, krupnim koracima ka profesionalnim ciljevima.

Ljubav:  Vrlo dobar dan za koketiranje i da pokažete svu raskoš zavodničkog šarma. Pričuvajte se nekog zluradog komentara.

Zdravlje: Odlično.

Posao: Nove ideje i razmišljanja o nekim  budućim planovima već  bi mogli da dođu u razmatranje, ali Strelčevi bi danas valjalo prvenstveno da se pozabave zaostalim obavezama iz prethodnog perioda.

Ljubav: Prosečan dan sa prosečnim očekivanjima, sličnim nivoom angažovanja i vrlo verovatno takvim i epilogom na kraju u sferi ljubavi za većinu tipičnih predstavnika ovog znaka.

Zdravlje: Psiho – fizički umor i pad imunog sistema jesu najvažnije zdravstveno upozorenje.

Posao:Izvesno sasvim pozitivan radni dan pre svega za one Jarčeve koji su već na stabilnom profesionalnom putu, nema naznaka neprijatnih iznenađenja i razloga za veće trzavice.

Ljubav: Tipični predstavnici ovog znaka uglavnom drže pod kontrolom i ljubavnu sferu, pa ništa neočekivano ne bi trebalo da poremeti i današnje ljubavne tokove.

Zdravlje: Osim hroničnih tegoba, nema razloga za veću zabrinutost.

Posao: Dobar start nove radne sedmice, dan nije loš za reorganizaciju i ubrzanje realizacije od ranije prihvaćenih obaveza, ali ne forsirajte brze izmene planova.

Ljubav: Ako ste tipična Vodolija potrudite se da signale koji vam stižu od nove simpatične osobe uzmete u razmatranje, nemojte biti slepi kod očiju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Nove ideje naviru a trebalo bi danas biti oprezan prilikom potpisivanja važnih dokumenata.

Ljubav: Mirno more očekuje vas na polju emotivno-ljubavnih relacija. Nema nagoveštaja nekih bitnijih promena.

Zdravlje: Potrebna vam je fizička aktivnost.

x