Koji horoskopski znaci su verni u ljubavi, a koji uvek imaju ,,kombinacije sa strane“?

flirting couple

Svi dobro znamo da neke ljubavi ne traju srećno do kraja života. Ponekad u ljubavnu bajku uskoči i treća osoba.

Nekome se to desi neočekivano, kao grom iz vedra neba, dok su pojedine osobe prosto sklone prevari i nikada nisu spremne da se smire. Ova osobina ponekad zavisi i od njihovog horoskopskog znaka.

Evo koji horoskopski znakovi ostaju verni, a kojima je teško da se skrase u mirnom porodičnom gnezdu.

 

Ovan

Vatreni Ovan se često zaljubljuje, pa čak i kada je u braku ili vezi. Naročito ako je osoba koja ga zavodi lepa i markantna. Ima običaj i da sam krene u akciju, jer po prirodi Ovan voli da osvaja i zavodi.

Kako ponekad ima ishitrene postupke, Ovan često posluša srce, pre razuma. Zato uskače u krevet svoje ljubavnice ili ljubavnika, ne razmišljajući o osobi koja ga čeka kod kuće. Kasnije oseća grižu savesti koju duboko zakopava u sebe.

 

Bik

Jako su strastveni, ali ne varaju. Kada imaju pored sebe osobu koju vole, Bikovi dele krevet samo sa svojim partnerom. Vrlo su pažljivi kada biraju sebi supružnika i vode računa da to bude osoba sa kojom se razumeju i u seksualnom smislu. Tako da generalno nema potrebe da je varaju.

Kao njihov ljubavni moto, mogle bi poslužiti reči Pola Njumena, koji je svoju vernost prema supruzi Džoani opisao na sledeći način: ,,Imam biftek kod kuće. Zašto bih išao po hamburger?”

 

Blizanci

Oni važe za prevrtljiv znak koji je sklon prevari. Zaista je tako, lepršavom Blizancu brzo dosadi stabilna veza, pa je uvek spreman na avanturu sa strane.

Postoje i verni Blizanci. Ako je partner dovoljno mudar da im drži interesovanje, da ih pomalo napravi ljubomornim, da uvek ima nešto novo kada je reč o ljubavnim igricama u krevetu, Blizancu će biti zanimljivo, i u tom slučaju ostaje veran.

Dešava se i da flertuju sa drugim ljudima, ali da ne idu dalje od toga.

 

Rak

Nikako! Rak živi za dan kada će imati dom i porodicu. Ako je u dugoj vezi, mašta o svadbi, braku, porodičnoj kući iz snova, sa zlatnim retriverom koji trči po dvorištu. Kada stupi u brak, mašta o deci, smišlja imena i živi za dan kada će se igrati sa njima.

Dakle, kada napokon pronađe osobu sa kojom može da izgradi porodicu, ne čini ništa što bi moglo da ugrozi tu vezu.

 

Lav

Evo još jednog znaka koji neće prevariti svog partnera, ali samo ako je potpuno zadovoljan u svojoj vezi. Lavu treba pažnja! Ako je ne dobije… pa uvek će se naći neki drugi obožavalac, koji će jednom Lavu pružiti sve što treba.

Lav je spreman da se posveti ozbiljnoj vezi i svom partneru, ali sebe voli najviše. Ako njegove potrebe nisu ispoštovane, biće spreman na prevaru.

 

Devica

S obzirom da joj treba mnogo vremena da bi pronašla partnera koji joj odgovara i koji joj uzvraća emocije, Devica ne rizikuje i ne želi da upropasti ono što ima.

Čak i da se desi da poželi nešto sa strane, Devica često nije spremna na takav rizik. Opteretila bi se pitanjima: Šta ako me neko provali, šta ako mi se ovo obije o glavu, gde ćemo da se nađemo, koliko često ćemo se viđati a da se ne primeti, šta da iskoristim kao izgovor kod žene/muža…

 

Vaga

Kao osoba koja teži skladu u svom životu, Vaga smatra da je prava sreća pronaći osobu sa kojom može da ostvari jedu lepu i stabilnu vezu. Zato, kada napokon pronađe ljubav svog života, neće učiniti ništa da to ugrozi.

Vage inače vole da flertuju ponekad, ali to ne znači da će ići do kraja.

 

Škorpija

Škorpiju prate predrasude da je neverna u ljubavi, što nije u potpunosti tačno. Ovo su strastvene osobe i seks im je jako bitan. Ako su zadovoljne u tom smislu, biće posvećene samo svom partneru. Škorpija je i emotivna duboko u sebi, ume da pruži ljubav, ali želi da i nju partner obaspe nežnostima.

Ukoliko je zapostavljena u vezi, i seksualno i emotivno, obavezno će potražiti neku neobaveznu ljubavnu avanturu. A ako sazna da je partner vara, gotovo sigurno će mu uzvratiti istom merom. Pri tom, nije je briga da li partner zna ili ne. Šta više, bolje ako sazna, tako će njena osveta biti potpuna.

 

Strelac

Avanturista koji se teško smiruje pored jedne osobe. Ipak, Strelac otvoreno stavlja do znanja svojim partnerima ako trenutno nije za ozbiljnu vezu, mada i ako pruži nekom priliku to nikako ne znači da će ostati veran.

Strelčevima se savetuje da u kasnijim godinama uđu u brak i da svoju slobodu maksimalno iskoriste. Jedino tako će možda uspeti da ostanu verni partneru sa kojim izaberu da žive.

 

Jarac

Moralni Jarac mrzi prevaru u vezi. Za njega je brak svetinja i apsolutno ga poštuje. U obzir ne dolaze čak ni bezazleni flertovi.

Slična priča kao kod Rakova. Jedan od glavnih ciljeva u životu jednog Jarca jeste da stekne porodicu i ne čini ništa što bi moglo da ugrozi taj mir i sklad. Ali Jarac je mudar kada traži partnera. Pažljivo bira, baš da ne bi došao u situaciju da se razvodi ili da traži nekog sa strane.

 

Vodolija

Ukoliko je zadovoljna u vezi Vodolija ne vara svog partnera. Kada kažemo ,,zadovoljna” mislimo pre svega da je niko ne guši, da ima svoju slobodu, da je niko ne ograničava, a po mogućstvu i da je ne smara sa problemima.

Ako ste u vezi sa Vodolijom, a imate problem koji treba rešiti, morate polako i pažljivo. U suprotnom, ona je kao živa. Što je više stežete, to će se pre izmigoljiti. U trakvim slučajevima, će pobeći nekom drugom u zagrljaj.

 

Ribe

Romantične Ribe su itekako verne u ljubavi. Čak i kada im je veza komplikovana, one su u oblacima, opraštaju partneru, pa i same prelaze preko prevare. Teško da će se pojaviti razlog da potraže ljubavnika/ljubavnicu.

Možda jedino ako se do ušiju zaljube u nekog drugog, ali to se sigurno neće desiti ako joj partner pruži dovoljno ljubavi i pažnje.