Volite li tetovaže? Horoskop poručuje koja tetovaža je idealna za vas

girls tattoo

Ponekad se tetoviramo jer su dobre tetovaže ,,kul” i u modi, a ponekad one za nas predstavljaju neki dublji smisao, naše lično obeležje.

Ako imate želju za tetoviranjem, samo napred. Ne dozvolite da vas smaraju sa onim standardnim pričama: ,,Kako ćeš da izgledaš kad ostariš“ ili ,,To ti je za ceo život“. Na kraju krajeva danas se tetovaža može lako skinuti, pa je dozvoljeno predomisliti se.

Kakav simbol ćete tetovirati, zavisi isključivo od vas. Možda vam upravo vaš horoskopski znak da ideju.

 

Ovan

Nisu skoni tetoviranju, jer ih zanimaju neke druge stvari u životu. Ako se odluče za tetovažu, biraju one koje se jasno vide. Recimo istetoviraće površinu ruke od lakta do šake ili vrat. Ponekad grudi.

Ovnovi biraju interesantne tribale ili crteže u tehnici graviranja. Ako su patriote, onda mogu upečatljivo istetovirati neku istorijsku ličnost i verske simbole.

 

Bik

Ni Bikovi ne vole tetoviranje. Zašto bi se izlagali bolu bez nekog bitnog razloga?

Ukoliko se ipak odluče, tetovaže su im manje i diskretne. Često se i ne vide, mada Bik ima običaj da istetovira svoj vrat, u predelu ispod uva. Njihove tetovaže su lične prirode, možda ime ili prvo slovo imena drage osobe, nešto što im je obeležilo život, itd.

 

Blizanci

Obožavaju tetovaže, i to šarene i vesele. Imaju više tetovaža na telu, a dešava se i da ih izgustiraju nakon par godina, pa ih uklanjaju ili prepravljaju.

Za koju tetovažu će se odlučiti zavisi od trenutka i inspiracije. Možda vide nešto na internetu ili im se dopadne tetovaža nekog poznanika, pa zažele istu takvu. Nemojte se čuditi ako na jednom Blizancu vidite istetoviran i lik iz crtaća.

 

Rak

Tetoviranje ih ne interesuje nešto posebno, ali Rakovi će se rado odlučiti za tetovaže za parove. Sa svojim partnerom će istetovirati po polovinu srca ili neki drugi simbol koji je za njih značajan. Tetovaže na prstu umesto burme su im takođe interesantne.

Rak je jedan od onih koji će istetovirati ime voljene osobe.

 

Lav

Ako će ih tetovaža učiniti primetnim i popularnim, zašto da ne? Lav će istetovirati neki lični simmbol, kao što je sopstveno ime, datum rođenja ili čak svoj horoskopski znak. Može i kruna, jer ipak se radi o jednom kralju.

Njihove tetovaže su na vidljivim mestima, ali opet nisu previše istaknute i nemaju mnogo boja, odnosno ,,ne bodu oči“.

 

Devica

Tetovaže je generalno ne privlače, mada i Devica ponekad poželi da ukrasi svoje telo. Kao ljubitelji književnosti, Device tetoviraju neke lepe citate i stihove. Za tetoviranje biraju mesta na telu koja se ne vide i svoje tetovaže obično stidljivo kriju.

Devica će se ponekad odlučiti i za neki geometrijski oblik, cvet ili siluetu devojke. Sve zavisi šta ih inspiriše u tom trenutku.

 

Vaga

Nakon što je godinu dana razmatrala šta bi mogla da istetovira i po nekoliko puta prelistavala kataloge u salonu, istražila internet i saslušala predloge svojih prijatelja, Vaga će odabrati neupečatljive tetovaže.

I oni će se odlučiti za neke lepe simbole, poput zvezdice, srca, svog horoskopskog znaka, slova, ptice… Možda neki datum ili bitna godina. Neretko imaju i neku svoju ličnu ideju, jer je Vaga jako kreativna, čak i kada je izbor tetovaže u pitanju.

 

Škorpija

Voli da izaziva svojim tetovažama. Zato će ih postaviti na mesta, na kojima tetovaža ,,viri“. To može biti dekolte, rame ili na butini, pa da viri ispod šorca. Može biti i na guzi, kako bi sa njom mamila uzdahe kada šeta u kupaćem kostimu na plaži.

Škorpija je jedan od onih znakova, koji se tetoviraju zbog izgleda. Tetovaža je samo jedan od načina da joj obezbedi seksi izgled kojim će da zavodi.

 

Strelac

Smeli Strelac voli tetovaže. To je nešto čime on ističe svoju nestalnu prirodu.

Kako često putuje, Strelac upoznaje druge kulture i običaje, pa će se njegove tetovaže odnositi na neke simbole iz drugih kultura. Kineska ili arapska slova, indijski znakovi sa određenim značenjem ili nešto slično.

Ovo je jedan od onih znakova koji na sebi imaju više manjih tetovaža.

 

Jarac

Konzervativnog Jarca ćete retko videti sa tetovažom. Ipak, starija generacija je imala običaj da se iz vojske vrati sa onom čuvenom ,,Pozdrav iz JNA“.

Danas će se Jarčevi odlučiti za tetovažu koja predstavlja neki diskretan simbol, nešto što njima lično znači. Tetovaža je pretežno neprimetna ili diskretno iscrtana na ruci. Veoma retko se tetoviraju kako bi pratili trendove.

 

Vodolija

Odlučiće se za apstraktne tetovaže, često i sami osmisle sopstvenu, jer se radi o veoma kreativnom znaku. Tetovaže su im vidljive, pa ih ljudi redovno pitaju: ,,Hej, šta predstavlja tvoja tetovaža?“. Iza svake njihove tetovaže krije se neka zanimljiva priča.

Vodolije rado tetoviraju i muzičke simbole, poput violinijskog ključa, nota i slično. Bilo kako bilo, ako se odluče na ukrašavanje svog tela, retko kad se zadrže samo na jednoj tetovaži.

 

Ribe

Njihove tetovaže mogu biti morski simboli, kao što je sirena, riba, sidro, brodić, itd, ali i noćni, nebeski simboli poput Meseca, zvezda, sazvežđa… Na telu jedne Ribe se može naći i lep ljubavni stih ili citat.

Kako se radi o romantičnom znaku, čija je želja da na javi doživi pravu bajku, Riba će se u žaru sanjarenja odlučiti za tetovažu u obliku srca, para koji se ljubi ili drži za ruke, a ako su zaljubljeni i za ime voljene osobe ili neki njima značajan datum.