Muškarac Vodolija – najbolji prijatelj, ljubavnik, partner… sve to dobijate u jednom čoveku

muskarac vodolija

Muškaci Vodolije – ako ste čuli da važe za teške partnere, znajte da ova tvrdnja nije tačna, bar ne ako ste žena koja može da se prilagodi njegovim određenim potrebama.

Jer Muškarac Vodolija od svega na svetu najviše ceni slobodu. Bilo kakav vid tenzije i ograničavanja njega odbija, ne samo od partnerke, već i od porodice, kolega, prijatelja. On voli opuštenu atmosferu i suptilno se sklanja ako primeti da raste napetost.

Retko koja osoba ne voli Muškarca Vodoliju. Veoma su zabavni, pričljivi, lako stiču nova poznanstva. Imaju ,,ono nešto“ zbog čega je prosto nemoguće ne voleti ga. Društvo ga obožava jer uvek ima dobre ideje kako mogu provesti vikend, izlazak ili slobodno vreme. Sa njim nikad nije dosadno.

Veoma su inteligentni!

Nije od onih koji zabadaju drugima nož u leđa. Prijateljstvo mu je jako bitno i uvek će se truditi da bude dobar drug, da pomogne i učini sve što je u njegovoj moći da drugi budu zadovoljni.

Plitki razgovori ga ne zanimaju. Prijateljstva sklapaju uglavnom sa osobama koje imaju sličnu sferu interesovanja. Ponekad ih okolina smatra malo čudnim, a to je zbog toga što se radi o jednoj nekonvencionalnoj osobi. Ono što je drugima čudno, njemu je sasvim okej. Takođe nikad ne osuđuje druge ljude i ne komentariše njihove mane.

Živi u sadašnjosti, pamti samo lepe stvari, dok one ružne zauvek briše iz svog sećanja. Deluje kao neko koga je teško iznervirati, ali imajte u vidu da se radi o veoma emotivnoj osobi, koja pati u sebi, a da to niko ne može primetiti.

 

Posao i karijera

Ono što ga zanima, to će naučiti bez mnogo muke, do savršenstva. Ono što ga ne zanima, nikad neće savladati, niti će se brinuti zbog toga, makar se radilo i o znanju koje je neophodno iz opšte kulture.

Muškarac Vodolija bira poslove u kojima se često dešavaju promene i gde uvek ima prostora za usavršavanje. Najviše vole da se bave naukom i tehnikom. Muškarac Vodolija može biti svetski priznat naučnik, a može biti i dobar majstor, pogotovo električar. Gotovo svaka Vodolija će uspeti da pronađe neko interesovanje u IT sektoru.

Vole i muziku.

 

Ljubav, brak i seks

Vodoliju je teško osvojiti naročito za neku dugoročnu vezu. On traži pre svega prijateljicu, osobu sa kojom može da priča o svemu.  Zapravo, Muškarci Vodolije često i biraju svoje drugarice za životne saputnice.

Njegova izabranica mora voleti aktivni način života, nikako da se život svede na posao – kuća. Za sastanak sa Vodolijom ne treba da se doterujete, dovoljno je samo da budete opušteni, zagrejaće se za vas ako primeti da volite iste stvari kao i on. U tom slučaju zavešćete ga kroz običan razgovor. Nemojte mu sve otkrivati u vezi sebe, jer mala doza tajanstvenosti će ga dodatno zagrejati.

Čak i kada dobiju decu, zajedno sa klincima i partnerkom idu u šetnje prirodom, na vodene sportove, uvek su tu neke zabavne aktivnosti.

Ne spada u muškarce koji zaboravljau svoje društvo kada su u emotivnoj vezi. Doduše neće ni zapostaviti svoju devojku/ženu, ali će težiti da ih sve spoji i time upotpuni svoj život.

S obzirom da je reč o osobi koja voli slobodu, nemojte mu ograničavati neke stvari, naročito ako ih je praktikovao pre nego što je vas upoznao. Možete mu samo reći šta vam smeta, pa će on sam možda odlučiti da li će da vas posluša. Ako dođe do svađe, samo će se povući u sebe.

Dobro je što istu tu slobodu daje i svojoj partnerki. Nikad vas neće kritikovati zašto ste došli kasno iz provoda ili zašto ste obukli suviše kratku suknju.

Od njega ne očekujte strastvenu vezu kao iz ljubavnih romana. On je pre svega dobar prijatelj u vezi, koja mu predstavlja mirnu luku. Neće biti ispada poput serenade pod prozorom, romantičnih veridbi na mesečini, latice ruža posute po krevetu… Mada ume da pokaže ljubav partnerki ali na neki svoj način. Primetićete da se trudi da vam ugodi, da ispuni neke vaše želje, da se brine za vašu dobrobit…

Nikada se ne menja, ne očekujte da ćete od njega napraviti partnera po svojoj meri.

Možda deluje pomalo rezervisano, ali Muškarac Vodolija je jako nežan i to ćete primetiti već prvi put kada budete vodili ljubav. Slobodno ga dugo mazite i ljubite jer mu je predigra veoma važna. Kao i sve u njegovom životu i seks sa njim nikada nije dosadan. Rado će isprobati sve što mu predožite.

Iako možda deluje kao idealan partner, ženama je ponekad teško da ga razumeju, mada to uspešno polazi za rukom Blizancima, Vagama i naravno Vodolijama.

 

Zdravlje

Muškarac Vodolija je dobro poznat na odeljenju ortopedije, naročito dok je mladić. Sklonost ka avanturama, ekstremnim sportovima i vratolomijama, često urzokuje prelome. Neki ostavljaju posledice koje će nositi celog života, ali ih to neće smiriti.

Jako su aktivni, ne vole da budu u mestu, pa čak i kad su na odmoru, to je najčešće neki aktivan odmor. Zbog toga što nemaju običaj da daju sebi oduška imaju problem sa zamorom. Savetuje im se bar da se dovoljno naspavaju.

I cirkulacija im ponekad pravi probleme.