Žena Jarac – vredna, jaka i ambiciozna

zena jarac

Žena Jarac spada u najsposobnije dame zodijaka. Ne da na sebe, hvata se bez problema u koštac sa bilo kakvim izazovom, jako je uporna  kada treba da dođe do svog cilja.

Sve to postiže zahvaljujući svojoj tvrdoglavosti. Ona teži tome da bude najbolja i da živi lagodno. Ništa joj nije teško. Jako je realna, u stanju da živi život punim plućima i uzme ono najbolje od njega.

Njen izgled govori skroz drugačije. Kada je vidite, pomislićete da se radi o nekoj sasvim prosečnoj ženi. Međutim, njen karakter je izuzetno jak. Ne osvrće se na prošlost i tuđa mišljenja, premda joj je bitno da zadrži dobar ugled u društvu. Ima mnogo sličnosti sa Ženom Lavicom, između ostalog voli kada je neko pohvali ili joj udeli komliment.

Kada su tužne, to nećete primetiti. One pate u sebi, spolja izgledaju kao ledene kraljice, kojima niko ne može ništa, dok se iznutra raspadaju. Ovo su jedne od onih žena koje kada padnu, odmah ,,ustanu, poprave krunu i idu dalje“. Uvek dostojanstvena, čak i kada prolazi kroz najgore u životu.

U mladosti sve rade po pravilima. Žena Jarac je idealna ćerka, učenica, prijateljica. Ne beži sa časova, ocene su joj sasvim korektne. Negde u srednjim godinama, desiće se da zažali zbog svega što je propustila, pa se ponekad ,,otkači“ nakon četrdesete. Kreću da izlaze, više piju, ako su same, postaju sklone kratkoročnim avanturama.

Više voli muško društvo, ne podnosi tračarenja, klasične ženske razovore o deci, muževima, kuhinji i modi. Može biti muškobanjasta, čak i kada je oblačenje u pitanju. Žena Jarac voli poslovna odela, sa košuljama zakopčanim do grla.

I ona ima neke negativne osobine, tipa škrtost, sebičluk, pohlepa, velika su zlopamtila.

Tajna njenog uspeha je i samodisciplina. Recimo ako Žena Jarac reši da krene sa treningom, tri puta sedmično, neće ga propustiti ni za šta na svetu. Treniraće i kada je na odmoru, sve planove otkazuje da bi otišla u teretanu. Nema popuštanja, ni pod kojim uslovima, a rezultati se uvek vide.

Surovo je realna. Žena Jarac ne zna šta je mašta, veruje samo u ono što može da opipa i vidi.

U društvu je obično glavna, incijator kada se radi o zajedničkim letovanjima, izlascima i drugim aktivnostima. Mahom se drži svojih starih, dugogodišnjih prijatelja i retko kad pušta nove u svoj život. Ovo je žena na koju se uvek možete osloniti, neko ko je uz svoje prijatelje i u dobru i u zlu. U društvu umeju da budu opuštene, čak važe i za osobe koje imaju interesantan smisao za humor.

Strpljenje im je vrlina. Žena Jarac zna da ,,tiha voda breg roni”, nije im problem ni da sačekaju nekoliko godina, samo da dođu do svog cilja.

 

Posao i karijera

Retko koja Žena Jarac će se zadovoljiti ulogom domaćice. Njima je posao potreban, ne samo zbog plate, već da bi ispunile svoju dušu. Vole da rade, naročito ako u poslu imaju veliku konkurenciju.

Ove dame su često vlasnice sopstvenih biznisa, imaju liderske pozicije, njima se poveravaju najozbiljniji zadaci. Gaze preko svih samo da dođu do sopstvenog cilja. Sposobna je da se izbori sa pritiskom i obavezama. Koliko god da ima posla, sve završava uspešno, zahvaljujući ogromnoj energiji i potencijalu koji poseduje.

Bitno joj je da se sa njenog radnog mesta može napredovati, čisto da ima dodatni izazov. U suprotnom joj neće biti  intesesantno.

Oblasti koje joj odgovaraju su ekonomija, industrija, građevina.

 

Ljubav, brak i seks

Začudiće vas, ali ovo nije dama koja voli da preuzima inicijativu. U poslu obožava da se takmiči sa muškarcima, međutim kada je udvaranje u pitanju voli da joj priđu i pokušaju da je osvoje.

Još jedna sličnost sa Ženom Lavicom je ta što voli da joj se laska, da je obasipasju komplimentima. Budite obazrivi jer nije naivna. Ako preterate u davanju komplimenata primetiće i shvatiće da ste prevarant. Dakle, sve što kažete neka bude bar približno relano.

Žena Jarac voli da uđe razumom u vezu, da odabere partnera koji joj odgovara, nije joj strano ni da novac bude presudan. Jako se plaši da ne pogreši il kada je odabir partnera u pitanju. Oprezna je i iz straha da je neko ne osramoti ili iskoristi, jer kao što smo već rekli, ugled joj je jako bitan. Takođe, poželjno je da partner bude malo slabiji od nje, kako bi se osetila dominantnijom u vezi.

Takođe, voli i da partner bude nešto stariji, po mogućstvu da ga ona oblikuje i usadi mu neka svoja uverenja.

Veza sa damom u znaku Jarca je opuštena. Ne voli drame, svađe, niti bilo kakvu presiju. Ako planirate brak sa njom, pomenite to diskretno, nikako je ne pritiskajte i ne ucenjujte, jer će vas napustiti istog trenutka.

Bez obzira što deluje hladno i što isključivo razumom ulazi u vezu, ona je odana i brižna partnerka. Zbog ljubavi će čak i korigovati neke svoje mene, kao što je tvrdoglavost. U njenom naručju slobodno potražite utehu, pitajte je za savet, pokažite ranjivnost…

Evo žene kojoj raskidi ne padaju teško. Retko kad pati za bivšima, baš zbog toga što je razum vodi kroz ljubavni život. Podrazumeva se da preko prevare nikako ne prelazi, a i sama je verna svom partneru.

Žena Jarac je veoma strastvena u krevetu. Njene erogene zone su ramena i kolena, zato ne štedite sa dodirima i poljupcima u ovim regijama.

Možda deluje kao bolesno ambiciozna kada je posao u pitanju, ali Ženi Jarcu je ipak porodica na prvom mestu. Nije od onih koji zapostavljaju kućne poslove, vodiće računa da porodica ima spreman obrok dok je ona na radnom mestu. O deci brine, ali teži da ih ne razmazi, već da umeju da se osamostale i snađu bez nje.

Vrlo je direktna kada joj se neko dopadne. Muškarcu koji joj se sviđa prilazi otvoreno i ne igra nikakve igrice. Uglavnom ne gubi vreme na beznačajne veze, voli konkretan odnos koji obećava zajedničku budućnost.

Muškrac koji je u vezi sa damom u znaku Jarca, mora biti svestan da joj je samostalnost na prvom mestu u životu. Ovo nije ona od onih žena koje čekaju da im muž zaradi novac za račune, krpice, hranu… Oslanja se isključivo na sopstvena sredstva. To što je tradicionalni tip, to ne znači da smatra da je ženi  mesto samo u kuhinji.

Ako izvodite ženu rođenu u znaku Jarca na prvi sastanak, budite kavaljer. Želeće da dođete po nju, da je odvedete u neki lep restoran na večeru… Dakle klasika. Pustite je da vam priča o sebi, poklonite joj pažnju, ali joj i dajte prostora. Ne morate da insistirate odmah na prvom poljupcu, pustite je da razmisli da li ste vi taj muškarac koji joj je potreban.

Odgovaraju joj zemljani znakovi Bik i Devica, a ako se natalne karte poklope, zajednički jezik može naći i sa Ribom.

 

Zdravlje

Žene Jarčevi umeju da drame i sklone su hipohondriji.

Mogu biti anemične i imati problem sa krvotokom, što se može regulisati ishranom. Grickalice treba da zamene koštunjavim voćem, da uzimaju više cvekle i zelenog povrća.

Fizički je jaka i izdržljiva, ima čvrsto telo.