Muškarac Strelac – harizmatični zavodnik, dobar prijatelj i avanturista u srcu

muskarac strelac

Muškarac Strelac voli slobodu, vrlo je hrabar i ambiciozan. Jedan je od onih koji veruju da čovek može imati i jare i pare. Nekako mu i uspeva da to ostvari, pa ga prati glas da je srećne ruke.

Činjenica je da je on spreman da se bori za sebe, malo više nego ostali. Vrlo je istrajan, bez obzira kakav je cilj sebi postavio. Izazovi ga inspirišu, vodi jedan pravi avanturistički život. Nije mu bitno da li će imati neke koristi ako uspe da ostvari ciljeve koje je sebi zadao. Ispunjava ga sama činjenica da je ostvario nešto što su svi smatrali nemogućim.

Uvek je okružen prijateljima i poznanicima, njegova neodoljiva harizma često ume da zamaskira njegove mane. Čak i ako nekog iznervira ta osoba mu vrlo brzo oprosti, jer je Muškarac Strelac prosto neodoljiv.

Neće dozvoliti da ga neko koristi. Kao prijatelj je dobar, samo surovo iskren i nije baš najbolji u čuvanju tajni, tako da mu nemojte poveravati delikatne stvari.

Puni su energije, vole da putuju, uvek na strani pravde… Ne priznaje neuspeh, u stanju je da se po hiljaditi put digne iz pepela i počne ponovo ispočetka. Pored oštrog jezika, umeju da budu i malo uobraženi.

 

Posao i karijera

Upornost je glavna vrlina koja krasi ovaj znak. Težiće da bude vlasnik sopstvenog biznisa. Ako u tome ne uspe, nije problem da pronađe nešto drugo što mu se čini isplativim i krene ispočetka kroz preduzetničke vode.

Nisu za neke važne pozicije na kojima se donose ključne odluke za firmu. Strelčevi su lakomisleni i brzopleti, mogu doneti rizične odluke, a da pri tom nisu dobro razmotrili situaciju. Ponekad su i lenji, naročito ako im je posao dosadan.

Često menjaju poslove i zanimanja.

Strelac može biti dobar turistički vodič jer voli putovanja, pri tom radi se o poslu koji podrazumeva konstantno kretanje. Terenski komercijalista je takođe sjajna opcija za njega, s obzirom da ovo radno mesto takođe zahteva da radnik bude svaki dan na drugoj lokaciji, a pri tom Muškarac Strelac voli da upoznaje nove ljude i priča sa njima. Tu je i njegova harizma koja mu omogućava da kupcu proda i ,,maglu u tegli“.

Dosta Strelčeva se uspešno ostvari i u sportu.

 

Ljubav, brak i seks

Dopada vam se Muškarac Strelac? Samo mu priđite i otvoreno mu to recite. Dopadaju mu se smele dame, koje su karakterno jake. Još ako ima smisla za humor, to je onda pun pogodak. Kada se zaljubi, devojku će osvojiti za tili čas. Ume i da iznenadi nekim lepim romantičnim gestom.

Sklon je vanbračnim aferama, pa im se savetuje da kasnije uđu u brak. Ako je vaš Strelac još uvek u mlađim godinama, možete imati lepu i zabavnu avanturu, ali ne očekujte neku ozbiljniju vezu.

Ako se zaljubite u Strelca, znajte da je njihov jezik veoma oštar. Ponekad će vam reći nešto surovo, pa ovo nije muškarac za nežne i osetljive dame. Nije neobično da se i sam pokaje nakon što izgovori pojedine reči.

Ukoliko izuzmemo oštar i sarkastičan ton jednog Muškarca Strelca, on može biti vrlo interesantan partner. Život sa njim nikad nije dosadan, biće tu izlazaka, putovanja, interesantnih i neplaniranih dešavanja. Ovo nije muškarac za tradicionalne porodične žene, već za one koje vole izazove i zabavu. Strelčeva supruga će dobiti određenu slobodu od svog muža, ali mora biti spremna da i njemu pruži isto.

Raskidi mu ne padaju teško, odmah se daje u akciju i traži novu partnerku.

Strelac nije preterano porodičan tip. Pristaće na brak i porodicu, mada uglavnom ima malo dece i bitno mu je da ga njegovi bližnji ne guše, da ima neku svoju slobodu. Iako deluje malo sebično, jako je posvećen porodici.

Na prvi pogled deluje kao da i nije baš neko ko će biti izabran za najpoželjnijeg mladoženju godine, ali Strelac uglavnom ima sreće u životu, pa tako na kraju završi sa ženom koja je idealna.

Muškarac Strelac će u životu imati mnogo seksualnog iskustva. Uvek je raspoložen za neke nove stvari, šta god da partnerka predloži, on će pristati. Kod njega nema predrasuda. Bez obzira na veliko iskustvo, ume da bude lenj i sebičan u krevetu, tako da mnoge partnerke ne dobiju priliku da im pokaže sve što zna.

Prijaju mu vatreni znakovi, srodni Strelci, Ovnovi, u nekim slučajevima i vazdušni Blizanci.

 

Zdravlje

Strelčevi se mogu pohvaliti oštrim i razboritim umom čak i u starosti.

Zahvaljujući aktivnom načinu života i ljubavi prema sportu, Strelčevi su atletski građeni. Međutim, nakon četrdesete polako postaju tromiji, pa se jako brzo javi i višak kilograma. Savetuje im se da ostanu aktivni što je duže moguće, kao i da pripaze na ishranu.

Muškarac Strelac ide glavom kroz zid. Zato i ne čudi što su skloni prelomima kostiju i fizičkim povredama. Brza vožnja motorom, ekstremni sportovi i slične rizične situacije su nešto u šta vole da se upuste, čak i ako ne znaju dovoljno o tome. Zato se takve avanture često završe određenim nesrećama, čije posledice Strelac nosi do kraja života.

U poznijim godinama im se javlja i reuma, loša ishrana može prouzrokovati i probleme sa dijabetesom ili hipertenzijom.