Muškarac Vaga – voli pravdu i lepe žene sa stavom

muskarac vaga

Muškarac Vaga – evo momka koji teži da u svoj život unese ravnotežu. Bilo da je između razuma i emocija, posla i porodice, istine i malih belih laži kojima svi ponekad pribegavamo… Smatra da je ključ srećnog života pronaći pravi balans i u pravu je što se toga tiče.

Omiljen je u društvu, zbog svoje harizmatičnosti, požrtvovanja prema prijateljima, ali i dobrih saveta koje će vam rado dati kada vam zatrebaju. Od prijatelja traži da poštuju njegovo požrtvovanje i da mu takođe budu oslonac u teškim vremenima. Iako je uvek okružen velikim brojem ljudi, ume i da se osami, ako mu u tom trenutku smaoća prija.

Nepravda je nešto što ih najviše nervira.

Za razliku od Žena Vaga, muškarci rođeni u ovom znaku su mnogo temperamentniji. Tvrdoglavo brane svoje stavove. Ako uđete u raspravu sa Muškarcem Vagom, znajte da neće popustiti, makar se celog dana gađali argumentima. Popušta jedino ako gaji visoko poštovanje prema osobi sa kojom razgovara.

Ipak, nisu agresivni, jer im Venera, njihov vladalac, daje blagu narav.

Čak i kada nisu zavidnog materijalnog stanja, Muškarci Vage vole da počaste sebe daškom luksuza, pa makar se radilo i o sitnici. Luksuz je njihov ,,izduvni ventil“. Spadaju u grupu ljudi koji se mogu oraspoložiti kupovinom skupih krpica ili vožnjom u sportskom automobilu.

Nisu sigurni šta žele, znaju samo da to mora da se desi odmah. Tipična osobina svih vaga jeste neodlučnost, a muškarci rođeni u ovom znaku su veoma nestrpljivi. Zato kada se ove dve osobine sudare u jednoj osobi, nastaje stres i nervoza. Nije im lako.

Zbog večitog dvoumljenja, neki ih mogu okarakterisati kao dvolične osobe. Ne ljutite se na Muškarca Vagu, nije on dvoličan, već samo nije siguran šta želi.

Takođe idu iz krajnjosti u krajnjost, ponekad. Jednog dana će biti sarkastični prema vama, sručiće vam istinu u lice na krajnje oštar način. Sutradan će već biti veoma nežan prema vama, vaš najbolji oslonac i podrška, prosto biće kao neka druga osoba.

 

Posao i karijera

Nisu od onih koji se stide, naročito kada dođu na razgovor za posao. Odmah će pitati kakvi su uslovi rada, kolika je plata, kojim danima su slobodni. Najmanje tolerišu nepravdu na poslu, nije im problem da zakucaju direktoru na vrata i da mu objasne svoje nezadovoljstvo, ali i da se zauzmu za kolektiv. Sve to radi veoma kulturno i sa poštovanjem prema svom nadređenom.

Ovakve osobine, kao i ljubav prema pravdi čime Muškarca Vagu idealnim za poslove u pravosuđu. Oni su dobri advokati, sudije, sudski veštaci… Vrlo su komuniativni, što je još jedan plus kada su ovakvi poslovi u pitanju.

Nije za poslove u kojima treba doneti bitnu odluku u sekundi, kao što je recimo berza. Dok oni izvagaju šta im je najbolje činiti, dobra poslovna prilika je već prošla.

To su veoma lepi muškarci, tako da mogu imati uspešnu karijeru kao manekeni.

 

Ljubav, brak i seks

Ako flertujete sa Vagom, nije poželjno da mu se odmah otvorite. Ostavite dozu misterije, bićete mu zanimljiviji, više će razmišljati o vama. Kod žena najpre primete izgled, zatim i njeno ponašanje. Onda u sebi vagaju da li je to idealna osoba za njih.

Pravi je kavaljer, svojoj izabranici daje određene slobode i nije ljubomoran. Želi da ugodi ženi u svakom smislu, ume da bude romatičan i da vas obraduje produženim vikendom ili nekim malim poklonom.

U ženi traže podršku, pogotovo kada treba neka bitna odluka da se donese. Ako ste u vezi sa Muškarcem Vagom, očekujte da ćete biti njegov glavni savetnik. Kada je neraspoložen potrebna mu je nežnost i ljubav. Delovaće vam malo detinjasto, ali imajte u vidu da je dobar deo emotivnih muškaraca slab u rukama voljene žene, da i njima treba trenutak kada ne žele da budu jaki već da neko malo brine o njima. Zato ga u tim trenucima zagrlite i mazite.

U seksu je takođe odličan. Muškarac Vaga promeni puno žena tokom života, vrlo je iskusan i zna kako da ugodi partnerki. Voli da isproba razne poze, pa i da eksperimentiše, zato nije poželjno da mu partnerka bude stidljiva.

Možer biti neveran u vezi. Ako ništa drugo, okrenuće se povremeno za lepom ženom na ulici. On prosto voli da vidi lepu ženu , čak i ako je veran svojoj. Velika je kukavica kada dolazi do raskida, uglavnom se samo okrene i ode, jer nema snage da se suoči sa partnerkom.

Iako nije ljubomoran, ali ne voli da bude zapostavljen. Slobodno možete izlaziti i zezati se sa društvom, ali ako ste svaki vikend u provodu bez njega, naljutiće se.

Muškarac Vaga se odlično slaže sa svim važdušnim znakovima, dakle: Vage, Blizanci i Vodolije.

 

Zdravlje

Vaga je znak koji voli lepotu, uključujući i lepo ljudsko telo. Zato ćete Muškarca Vagu zateći često u teretani ili kako trenira neki drugi sport. Izvajanog su tela, a zahvaljujući fizičkim aktivnostima, ostaju zdravi.

Pošto umeju da drame, Muškarci Vage ponekad umisle da su bolesni. Njihovo opretećenje ih čak vodi u hipohondriju.