Parti manijaci u horoskopu – Strelac na žurci do jutra, Jarac u 22h ide kući…

horoskopski znaci izlazak

Nisu svi noćne ptice i vaš horoskopski znak će ponekad odrediti kako se ponašate na žurci. Da li ćete plesati celu noć ili ćete sedeti u separeu do kraja žurke. Da li ćete čekati prvu priliku da odete kući ili ćete se raspitivati kod koga je after.

Recimo, vazdušni znaci su uglavnom pravi parti manijaci, vatreni vole svakako dobru atmosferu, zemljani su više za kućne žurke i mirniju varijantu, dok kod vodenih sve zavisi od trenutnog raspoloženja.

Ali krenimo ispočetka za svaki znak ponaosob.

 

Ovan

Ovan voli da se dobro ,,istroši“ i oslobodi negativne energije koju obično izbacuje kroz fizičke aktivnosti i adrenalin, pa je odlazak na žurku i đuskanje prava stvar za njih.

U stanju je čak da isforsira dobro raspoloženje, da okupi društvo, natera di džeja da pojača muziku još glasnije i skače na plesnom podijumu dok ga noge ne zabole. Naravno, sve to mora da se zalije alkoholom.

Kad ima težak period, Ovan se relaksira uz dobar noćni provod.

 

Bik

Možemo reći da ovo nije osoba za klubove i festivale, već više kafanski čovek. Kao hedonisti, Biku je neophodno da bude lepo uslužen, još ako oko sebe ima i dobro društvo, provod mu je zagarantovan.

Vole da izađu, ali nisu od onih koje ćete videti kako igraju. Bik se veseli, ali sa stolice, oko njega je fino piće i dobra klopa. Na taj način će se najbolje provesti.

horoskop zurke

Blizanci

Evo pravih parti manijaka u horoskopu. Blizanci se ponašaju kao da ih je neko priključio na struju. Svaki vid provoda može doći u obzir.

Čas ćete ih videti kako đuskaju na podijumu za igru, čas kako sa nekim pričaju i upoznaju ljude, a nemojte se iznenaditi ni ako ih vidite pored di džeja kako umesto njega puštaju muziku. Blizanci stignu sve i oni su svuda.

Tokom izlaska promene i po nekoliko žurki, odlazak na after je obavezan. Prosto, imaju energije za izvoz.

 

Rak

Vole da izađu i dobro se provedu, ujedno i jer je žurka dobro mesto da se nađe potencijalni partner. Inače nisu neki parti manijaci, uglavnom se drže ekipe sa kojom su došli.

Kada se zaljubi, Rak gubi interesovanje za žurke, eventualno ako izađe sa partnerom, mada njihov izlazak više bude, onako ,,radi reda“. Dok je u vezi najviše voli da provode slobodno vreme u zagrljaju voljene osobe. Svejedno im je gde.

 

Lav

Obožava da pleše, pa ga slobodno možemo svrstati u parti manijake. Lav je uvek u dobrom društvu i u centru pažnje. Plesni podijum je njegov, u ruci naravno piće, obično koktel.

Voli i da bude viđen, pa će rado obilaziti sve poznate klubove u gradu, privlačiće pažnju na sebe, a sve u cilju da se do sledećeg vikenda priča samo o njemu. Gde je dobar provod, tu je i Lav.

horoskopski znaci zurke

Devica

Ne spadaju baš u parti manijake, ali vole dobar provod i s vremena na vreme čak i jedna Devica dozvoli sebi da se relaksira. Device su dosta ,,stegnute“ teško je opustiti ih. Međutim ako je atmosfera dobra, nakon dva tri pićenceta, videćete je kako skače i postaje kraljica dobrog provoda.

E sad što će je sutradan malo mučiti savest i što će se pitati: ,,Što li mi je ovo trebalo“, to je već druga stvar.

 

Vaga

Kao društvena ličnost, Vaga rado obilazi sve događaje na kojima ima puno ljudi. Uključujući i žurke.

Iako je uvek raspoložena za đuskanje i zezanje, Vaga veći deo večeri provede ćaskajući i zbližavajući se sa ljudima, jer zbog druženja je i došla na žurku.

Najveći problem jedne Vage jeste što pred izlazak ne zna šta da obuče i u stanju je da se satima dvoumi pred ogledalom.

 

Škorpija

Škorpije vole izlaske, često ostanu i poslednje u klubu, ali nisu nametljive. Nećete ih videti kako plešu ispod disko kugle, kao, recimo, Lavovi. Stoje diskretno sa strane i posmatraju situaciju. Pri tom plene svojim izgledom i mogu da uhvate svačiju pažnju bez obzira što nisu nametljive.

I Škorpije vole da izlaze na popularna mesta, gde mogu sresti neke lokalne face. A često drugi ljudi dolaze upravo na ona mesta, gde je fatalna Škorpija.

party manijaci u horoskopu

Strelac

Evo jednog od najvećih parti manijaka u horoskopu. Strelcu je svaki vikend u godini bukiran, osim ako nije negde na odmoru. Pa i tada će rado obilaziti žurke.

Strelac voli dobar provod i dobro društvo, a nakon burnog vikenda može da vam ispriča gomilu događaja koji su mu se desili tokom noćnog provoda. Dok je na žurci, Strelac je čas na plesnom podijumu, čas ćaska sa društvom, čas flertuje sa nekim, čas upoznaje nove ljude.

Naravno, poslednji odlazi sa žurke.

 

Jarac

Nije baš raspoložen za izlaske, ali će izaći ako baš mora, tj ako društvo insistira da se pojavi na nekom dešavanju. U tom slučaju je uvek po strani i čekaće prvu priliku da ode kući.

Jarac je više za neka intimnija okupljanja, kućne žurke sa par dobrih prijatelja. Retko kad će se dobro provesti u nekom klubu, a kamoli sam da inicira da se izađe u grad.

horoskop nocni provod

Vodolija

Sve zavisi od raspoloženja. Može da prođe kroz fazu da ne izlazi nigde mesecima, a ako je raspoložena, Vodolija će biti u gradu svako veče. Vodolija nema problem ni da izađe sama u grad. Uvek će se pružiti prilika da sretne nekog poznatog ili možda čak upozna novu ekipu.

Ako izađete sa Vodolijom u klub, nemojte se čuditi ukoliko primetite da je negde nestala. Verovatno se samo smorila i otišla kući a da nikog nije obavestila.

 

Riba

Rado će izaći u klabing i posećivati žurke. S tim što im ne odgovara bilo koja vrsta provoda, ali mogu se prilagoditi ako ekipa sa kojom izlaze insisitira da se poseti neki određeni događaj.

Ribe ćete videti kako plešu same sa sobom, ne treba im društvo, ni partner da zaigraju ukoliko ih muzika ponese. Ako ne plešu, onda stoje po strani i zamišljaju kako će baš te večeri upoznati nekog ko će ih oboriti s nogu.