Nedeljni horoskop – Jarac

Za period od 19.10.2020 do 25.10.2020

Posao: Uglavnom stabilni najvažniji parametri za realizaciju postavljenih profesionalnih ciljeva, najavljuju uspešnu radnu sedmicu za Jarčeve. Istina, može biti povremenih oscilacija sa prilivom i rasipanjem energije, ali ako neko može to držati pod kontrolom, onda su upravo najtipičniji Jarčevi. Naravno, neće biti korisno ako precenite svoje mogućnosti, u najmanju ruku stiće vas ozbiljan zamor. Što se tiče polja organizacije i komunikacije, tu imate u najavi još jače aspekte da sprovedete bezmalo sve svoje zamisli. Ipak obratite pažnju na mišljenja drugih ljudi, naročito osoba od poverenja, uvek se može ukazati detalj da poboljšate sopstvenu, najrealniju procenu. Uz sve nemojte zanemariti ni olakšavajuće okolnosti ako zatražite i prihvatite pomoć, ma koliko ona bila trivijalna ili mala.

Ljubav: Dominantno pozitivna atmosfera na vašem ljubavnom nebu u ovih sedam dana, nagoveštava više lepih stvari. Počev od uživanja i ako je moguće utvrđivanja zadovoljavajućih partnerskih relacija, podrazumeva se ukoliko postoje, preko pokretanja inicijative da nešto popravite, pa do upoznavanja potpuno novih simpatičnih osoba. Voljni momenat i energija ne bi smeli da budu problem kod većine Jarčeva, samo da fino odredite prioritete, odnosno da se previše ne potrošite na drugom polju. Kako god bilo, za očekivati je da ne bude mnogo nepovoljnih i velikih talasanja, a mirno ljubavno more trebalo bi da odgovara jarčevskim težnjama da se u tom polju malo opuštenije ponaša. To se ne dešava baš često, pa je zbog toga laganiji ritam ove sedmice veoma poželjan.

Zdravlje: Izuzimajući preopterećenje glave i čula, praktično da nema razloga za bilo kakve ozbiljnije zdravstvene brige. Ipak, najtipičniji Jarčevi mogu tokom sedmice osetiti i signale upozorenja iz predela malog stomaka, želuca, jetre i dobiti podsetnik na slabiju cirkulaciju.

x