Nedeljni horoskop – Jarac

Za period od 04.12.2023 do 10.12.2023

Posao: Vi i oni sa kojima sarađujete ste trenutno na potpuno drugačijim stranama i sa potpuno drugim viđenjima i rešenjima. Držite se svojih planova i ambicija uprkos svim poteškoćama. Sledi vam period većih dešavanja. Biće mnogo posla vezanog za papire, za ugovore, reklamu, marketing. Krajem sedmice može se desiti da vam uleti i neka nova poslovna ponuda, koja dolazi totalno neočekivano. Imate veliku pokretačku energiju i ovo je vaš trenutak da delate. Bićete verovatno premoreni ali na kraju odrađenog posla  i veoma zadovoljni.

Ljubav:  Ova sedmica zauzetim Jarčevima donosi dobru osnovu za dodatno angažovanje i dodatno unapređenje partnerskog odnosa. Naravno, i dalje će postojati momenti koji vas mogu neprijatno pomerati, isto kao i voljenu osobu – zato u tim trenucima ne reagujte impulsivno i stavite emocije na prvo mesto. Shvatićete da ste od nekih stvari napravili problem mnogo veći nego što zaista jeste.  Slobodni Jarčevi, možete se na blic zainteresovati za nekog. Dobri su momenti ako ne očekujete ništa preterano i ako ste spremni da se prepustite.

Zdravlje: Ove sedmice moguća su velika kolebanja zdravlja zbog padova imuniteta, i problema sa grlom, disajnim putevima i temperaturom.

Astroportret Jarac – Elvis Prisli

Među astrološkim znacima čije pozitivne osobine krase: upornost, stabilnost, marljiv i predan odnos prema svemu što postave kao važan zadatak, jeste i Jarac. Na drugoj strani, ovom zodijačnom sazvežđu zemljane,…