Nedeljni horoskop – Jarac

Za period od 22.07.2024 do 28.07.2024

Posao: Još jedna povoljna radna sedmica je pred tipičnim Jarčevima.  Neke poslove koje ste završili ranije, neke zaostale naplate možete da očekujete da ćete realizovati u ovom periodu, što će vam dati dodatnu stabilnost. Ne očekuju vas neke ozbiljnije prepreke ni kada je u pitanju realizacija tekućih poslova, bićete možda i prezauzeti rešavanjem brojne papirologije, ali ćete i to uspešno okončati. Moguće su pohvale nadređenih. Sve u svemu bićete zadovoljni trenutnim tokom dešavanja.

Ljubav:  Zauzeti Jarčevi i dalje treba da prave mala ali fina iznenađenja svojim partnerima, da im pokazuju svoju zahvalnost i razumevanje na svakom koraku i da jednostavno se opuste i uživaju u finim zajedničkim momentima. Uklapaćete i posao i ljubav uspešno. Slobodni, možda sa osobom iz vaše prošlosti, ili osobom koja se po godinama dosta razlikuje od vaših, otpočnete iznenada vezu.

Zdravlje:  Moguće je da vas tokom ove sedmice očekuju alergije, virusne infekcije. Obratite pažnju na disajne puteve i ne zanemarujte savete lekara.

Astroportret Jarac – Elvis Prisli

Među astrološkim znacima čije pozitivne osobine krase: upornost, stabilnost, marljiv i predan odnos prema svemu što postave kao važan zadatak, jeste i Jarac. Na drugoj strani, ovom zodijačnom sazvežđu zemljane,…