Nedeljni horoskop – Jarac

Za period od 29.05.2023 do 04.06.2023

Posao: Uobičajena situacija na polju profesionalnih aktivnosti kod najtipičnijih Jarčeva podrazumeva da se zasuku rukavi i strpljivim radom stigne do zacrtanih ciljeva. Pa čak i kada naiđu periodi kada može lakše, brže i kraće, teško se opuštaju i radije idu težim, ali za njih sigurnijim putem. Ova radna sedmica donosi okolnosti da se Jarčevi opuste kao retko kada, a opet ostvare poslovne rezultate ništa lošije nego kada su u svom prepoznatljivom napetom stanju. Ključni faktor za dobru realizaciju jeste mogućnost oslanjanja na stabilne i proverene saradnike, al ii velika podrška od strane nadređenih osoba.

Ljubav: Relativno mirna sedmica očekuje osobe rođene u znaku na polju ljubavi. Svi astrološki aspekti ukazuju na stabilne uslove za održavanje dobrih partnerskih odnosa, ukoliko ih imate, ali i daju lepu osnovu za neke zajedničke aktivnosti, familijarna okupljanja, putovanja. Za sve one koji se pronalaze u ovoj priči ostaje samo da poželimo još neko makar malo prijatno iznenađenje od voljene osobe, jer od vas nije za očekivati tu vrstu angažovanja. Slobodni, i vi privlačite zainteresovane poglede i to vam prija, pa se očekuje da bar u jednom flertu uživate tokom ove sedmice.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja što se zdravlja tiče. Jačajte imuni sistem, odmarajte se dovoljno i pravilno se hranite.

Astroportret Jarac – Elvis Prisli

Među astrološkim znacima čije pozitivne osobine krase: upornost, stabilnost, marljiv i predan odnos prema svemu što postave kao važan zadatak, jeste i Jarac. Na drugoj strani, ovom zodijačnom sazvežđu zemljane,…