Nedeljni horoskop – Jarac

Za period od 23.05.2022 do 29.05.2022

Posao: U ovoj sedmici poslovna situacija će se jače pokrenuti. Potreba  je kod vas da sada morate više da se prilagodite i funkcionišete na možda drugačiji način, ali to ne znači da taj način neće dati svoje rezultate, naprotiv. Imaćete manjih problema u komunikaciji sa poslovnim partnerima i saradnicima, ali uz savete i pomoć osoba koje su vam poslovno bliske – to se itekako može brzo prevazići. Nemojte se nervirati oko neke sitnije novčane obaveze koju morate zatvoriti.

Ljubav: Tokom ove sedmice sledi period  finog i normalnog funkcionisanja u vašim emotivnim  relacijama. I dalje vam se preporučuje da ovaj period iskoristite za letovanje, za zajedničke aktivnosti van kuće, jer ćete na taj način ovaj pozitivan uticaj samo pojačati. Izbegavajte priče o finansijama i ne pokrećite neke stare teme – i jedno i drugo vas mogu uvesti u negativno raspoloženje. Slobodni pripadnici ovog znaka pred sobom imaju jednu lepu, ispunjenu zabavnim dešavanjima sedmicu. Druženja i izlasci sa prijateljima vam donose dobru energiju, odlično raspoloženje i mnogobrojne nove kontakte.

Zdravlje: U prvoj polovini sedmice stres izbacite kroz fizičku aktivnost. Vodite računa o ishrani i respiratornim organima. U drugoj polovini sedmice poboljšanje ukupne zdravstvene slike.

Astroportret Jarac – Elvis Prisli

Među astrološkim znacima čije pozitivne osobine krase: upornost, stabilnost, marljiv i predan odnos prema svemu što postave kao važan zadatak, jeste i Jarac. Na drugoj strani, ovom zodijačnom sazvežđu zemljane,…