Nedeljni horoskop – Jarac

Za period od 26.09.2022 do 02.10.2022

Posao: Ove sedmice morate napraviti veće promenu, posebno u komunikaciji sa nadređenima. U sukobu ste sa autoritetom i to nije dobro za tokove poslovnih procesa. Druga polovina sedmice za nijansu mirnija i vi ćete malo spustiti loptu. Zapamtite sve se dešava sa nekim razlogom, koji sad naravno ne možete da znate. Neke situacije u poslovnom segmentu značajnije se pokreću od druge polovine  ove sedmice.

Ljubav: Što se tiče onih  koji su u emotivnim vezama,  ova sedmica  neće doneti stabilnost koja vam je potrebna. Raznolikost  situacija koje vam čas idu na ruku a čas vas sapliću. Neka slična ponašanja pokazuje i partner, a ona variraju od otvorenog pokazivanja emocija i razumevanja pa do povlačenja, zatvaranja ili spremnosti za rasprave. Slobodni Jarčevi,  vaš ljubavni život se ovih dana uglavnom svodi na maštanja i planiranja, dok će konkretnih dešavanja biti malo.

Zdravlje: Mogući problemi sa kičmom, kolenima, zglobovima, stomakom. Ono što vam je potrebno jeste odmor i više sna, kao i pojačan unos vitamina i zdrava ishrana.

Astroportret Jarac – Elvis Prisli

Među astrološkim znacima čije pozitivne osobine krase: upornost, stabilnost, marljiv i predan odnos prema svemu što postave kao važan zadatak, jeste i Jarac. Na drugoj strani, ovom zodijačnom sazvežđu zemljane,…