Godišnji horoskop – Jarac

Za period od 01.01.2022 do 31.12.2022

Jarčevima nastupajuća 2022. donosi mnogo dešavanja u polju karijere, moraćete da pokažete malo više inicijative i u nekim trenucima nametljivosti kako bi konačno vaši kvaliteti došli u prvi plan. Biće novca, ali vi ćete imati veliku želju za trošenjem, što vam inače nije osobina pa je savet pokušajte da se iskontrolišete. Kada je emotivni život u pitanju, tu će biti dosta lutanja, dosta vraćanja unazad na neke priče koje su završene, a koje se ponovo aktiviraju. Vi morate sebi postaviti prioritete i napraviti pravilne izbore, nemojte tražiti savet i pomoć sa strane na vama je da rešite svoje probleme, najpre u svojoj glavi. U porodici bi takođe moglo biti problema, gde vi morate biti uključeni.

Posao: Početak godine Jarčevima vraća neke situacije iz prethodnog perioda ponovo u prvi plan, naravno to su problemi koji nisu nastali samo zbog njihovih propusta. Visok nivo radne energije kod vas zahteva  dobru organizaciju i dobar raspored  obaveza. Tokom februara ubiraćete benefite prethodnog jačeg angažovanja, dobićete konkretnu pohvalu od strane nadređenih. Tokom marta  rezultati poslovnih aktivnosti mogli bi da budu iznad očekivanih, što značajno može da se odrazi na finansijski plan, naravno pozitivno. U aprilu bi bilo poželjno da produbite i obnovite  kontakte sa osobama kojima je kreativnost  profesionalno usmerenje, biće vam neophodna njihova pomoć u plasmanu i marketingu. Maj mesec donosi neke novitete u opremanju poslovnog prostora, otvoreni su aspekti da tu možete da ulažete sredstva. Jun i jul su meseci kada ćete se malo primiriti i nećete imati želju da se bavite nekim krupnim poslovima. Jun je ispunjen  finalizacijom pregovora i nastavkom  dogovora za  poslovne aktivnosti koje su već ugovorene. Jul samo praćenje postojeće situacije. Tokom avgusta sve je monotono na polju posla, svaki dan biće vam sličan, savet bi bio da se odmorite krajem ovog meseca. Tokom septembra i oktobra  potrudite se  da se striktno pridržavate već postavljenih okvira i postignutih  dogovora, odnosno da ne dozvolite nenajavljene izmene, bez dodatnog vremena za proveru. To vam donosi značajan pomak u smanjivanju obaveza, veću zaradu i bolju komunikaciju sa saradnicima. U novembru izbegnite bilo kakav finansijski rizik, mesec nema dobre planetarne aspekte i donosi vam malo veće troškove od planiranih. Tokom decembra  može biti napetih momenata sa nadređenima koji od vas očekuju da promenite način komunikacije sa kolegama, potrudite se da budete malo opušteniji a ne preterano rigidni.

Finansije: Početak godine donosi  dosta izazovnih, ali i rizičnih  situacija na polju finansija. U martu i aprilu uspećete da završite mnogo toga planiranog, što će iziskivati i puno ulaganja. Ukoliko preraspodelite obaveze uspećete sve da pokrijete bez većih turbulencija. Od maja do septembra solidna situacija sa novcem, neće biti nekih značajnijih oscilacija, ritam ustaljen vi nećete imati neke ispade sa nekim većim ulaganjima. Septembar veća zarada, značajniji skok i možete biti opušteni praktično do kraja godine. Poslednja tri meseca se potrudite da održite taj nivo, ne bi trebalo da imate prevelikih poteškoća u tome.

Ljubav: Januar i februar nastupajuće 2022. godine pripadnicima znaka Jarca koji su u emotivnim vezama donosi harmoniju i lepe trenutke sa partnerom. Atmosfera je  opuštena  bez većih trzavica, pokušajte da se družite, što više izlazite i u vaš odnos unesete dozu radosti i želje za ulepšavanjem svakodnevnice. Tokom marta pokažite svoja osećanja prema partneru  bez suzdržavanja, važno je da budete otvoreni. Predlog je odlazak u zajednički šoping ili na izlet sa zajedničkim prijateljima. Tokom aprila i maja vi i partner pokušajte da razgovarate o nekim situacijama koje ste stavljali pod tepih, pokrenete pitanja koja odavno  izbegavate. Potrudite se da stvari stavite na površinu, da jasno i glasno kažete šta vam smeta kod druge strane, to je preduslov za nastavak  vaše priče. Tokom juna i jula komplikuju se stvari, komunikacija će se  destabilizovati. Budite uzdržaniji, ne napadajte automatski drugu stranu pre nego što proverite da li uopšte imate razloga za to. Vi ćete biti jako  nervozni i pod stresom, ali morate pokušati da se primirite. Od avgusta do decembra pokušavaćete da popravite stvari kada je  vaš odnos u pitanju, bar ono što je do vas. Biće potrebno da  realnije procenite situaciju i napravite makar  plan aktivnosti sa partnerom, ne isključujte ga iz svojih obaveza. U decembru se pojavljuje crv sumnje, bićete u fazi ispitivanja partnerove lojalnosti. Slobodni Jarčevi u prvoj polovini godine, može se još i pojaviti neko ko bi vas zainteresovao, ali nikako nećete uspevati da provalite da li i ta osoba oseća isto prema vama. Druga polovina godine ne donosi mnogo šansi za ulazak u ozbiljniju emotivnu priču. Potrudite se da se družite, izlazite, proširite krug prijatelja i poradite na stvarima koje vas čine srećnim.

Zdravlje: Sam početak godine donosi probleme sa imunitetom, moguće prehlade. U aprilu imate poboljšanje, puno ćete izlaziti i time dodatno trošiti energiju, pojaviće se problemi sa  energetskim padom i iscrpljenošću. U drugoj polovini godine manje glavobolje biće sasvim dovoljno da povedete računa o kičmenom stubu, mogućem variranju krvnog pritiska i ponekoj alergijskoj reakciji.

Astroportret Jarac – Elvis Prisli

Među astrološkim znacima čije pozitivne osobine krase: upornost, stabilnost, marljiv i predan odnos prema svemu što postave kao važan zadatak, jeste i Jarac. Na drugoj strani, ovom zodijačnom sazvežđu zemljane,…