Mesečni horoskop – Jarac

Za period od 01.05.2024 do 31.05.2024

Posao: Početak meseca Jarčevima donosi gomilu problema uglavnom vezanih za međuljudske odnose . 02-06.05. Pozabavite se papirologijom da tu ne napravite neki propust zbog previda. Ne bi trebalo da slušate savete neproverenih saradnka, ne gubite vreme na nebitne ljude. U periodu od 06.-12.05. pokušajte da napravite bolju organizaciju posla, pokušajte da odredite prioritete da biste bili što funkcionalniji i lakše prevazišli nagomilani posao. Od 12.-22.05. vredni ste i radni  i pred vama su dinamični dani. U  ovom periodu mogu pokrenuti i noviteti, nove poslovne saradnje i kontakti ili makar dogovori koji idu ka ozbiljnim temama. Treća dekada maja donosi odličnu pokretačku energiju koja vas baca dva koraka unapred. Posle 25.05. završavajte sve što je zaostalo, motivišite i gurajte saradnike, pripremajte se da dajete neuporedivo više snage i volje nego do sada. Kraj meseca i vama donosi poboljšanje  u polju komunikacije i brza i neočekivana rešenja  problematičnih situacija. To se ne odnosi i na finasije tu budite dodatno oprezni zbog budućnosti vaše  vaše firme.Poseban akcenat ne ulazite u kreditne rizike ili bilo kakvo novo zaduživanje.

Ljubav: U prvoj polovini maja za Jarčeve koji su u vezama situacija se komplikuje kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Potrudite se da ne provocirate i ne ljutite  jedno drugo, i da  eliminišete mogućnost neke žešće rasprave. Ono što vam je sada zaista potrebno jeste komunikacija sa partnerom, ali nemojte preispitivati i izvlačiti neka ozbiljnija pitanja na dnevni red, više biste trebali da se usmerite na zadovoljstvo i zabavu. U drugoj polovini meseca proširićete krug zajedničkih prijatelja, više kretanja,okupljanja, putovanja. Lep period biće pred vama , imaćete mnoge nove situacije koje vam pomažu za budućnost. I partnera uključite u vasa društvena okupljanja i  ulepšajte  jedno drugom vreme. Mnogo interesantnih doživljaja su vezani za ovaj period, biće dinamičnije nego obično. Slobodni  Jarčevi,  u prvoj polovini maja sa osobom koju ste upoznali u proteklom periodu imate sve lepšu i opušteniju komunikaciju , savet  nemojte žuriti ,neka sve ide svojim tokom.U drugoj polovini meseca otvaraju  se mogućnosti i za kraće avanture i za ozbiljnija dešavanja. 

Zdravlje: Početak meseca donosi vam sklonost ka upalama i infekcijama kao i glavobolje. Jačajte imuni sistem , odmarajte se dovoljno i pravilno se hranite. U drugoj dekadi maja od  posledica stresa imate neispavanost i potrebu za većim odmorom. Iscrpljenost krajem meseca naglašena i morate ozbiljan pristup kad je ishrana na prvom mestu u pitanju, mogući probavni problemi.

Astroportret Jarac – Elvis Prisli

Među astrološkim znacima čije pozitivne osobine krase: upornost, stabilnost, marljiv i predan odnos prema svemu što postave kao važan zadatak, jeste i Jarac. Na drugoj strani, ovom zodijačnom sazvežđu zemljane,…