Mesečni horoskop – Jarac

Za period od 01.12.2023 do 31.12.2023

Posao: Početak meseca biće nimalo lak kada je posao u pitanju. Planovi su sada podložni promenama i verovatno ćete morati da se prilagođavate.Od 01.-07.12. držite se svojih planova i ambicija uprkos svim poteškoćama. Sledi vam period većih dešavanja. Biće mnogo posla vezanog za papire, za ugovore, reklamu, marketing. Od  07.-10.12. može se desiti da vam uleti i neka nova poslovna ponuda, koja dolazi totalno neočekivano. Imate veliku pokretačku energiju i ovo je vaš trenutak da delate. Bićete verovatno premoreni ali na kraju odrađenog posla  i veoma zadovoljni. Od 10.-16.12. želite da napravite neku krupniju promenu i konstantno razmišljate o tome. teško vam je uhvatite vremenske koordinate svih ugovorenih obaveza i na osnovu toga date prioritete. Imate dobre preduslove da sve rešite na najbrži način. Odnos sa poslovnim partnerima i saradnicima je korektniji nego inače. Od 16.-22.12. problemi vezani za novčanu sferu, naročito vezano za kredite ako vam trebaju i sve novčane transakcije sa tuđim novcem. Nemojte izbegavati da se nekom obratite za pomoć, naićićete na otvorena vrata. Poslednja dekada meseca donosi mnogo lepših momenata na poslovnom planu. Odličan je momenat da se otpočne sa novim projektom ili poslovnom saradnjom. Ili da nešto oko čega ste se dugo borili i angažovali konačno uobličite. Dobijaćete  potvrde od drugih da su vaši postupci i način rada ispravni. Imaćete više ponuda u ovom periodu,  da li su to neki potencijalni novi saradnici, da li neki od ranije žele da obnove saradnju sa vama, u svakom slučaju osećaćete se dobro i motivisano za rad.

Ljubav: Prva dekada decembra  za Jarčeve  koji su u emotivnim vezama donosi  određeni nivo stabilnosti. Ne može se da će sve biti idealno  sa partnerom, jer ste vi  sposobni da u trenutku iskomplikujete i sebi život ali i odnos sa partnerom. Vreme je da počnete  da razgovarate otvorenije i iskrenije. Shvatićete da ste od nekih stvari napravili problem mnogo veći nego što zaista jeste.  Bićete prijatno raspoloženi, bez tenzije i u dobrim odnosima kako sa partnerom tako i sa okolinom.  Partner očekuje veću posvećenost zajedničkim prijateljima i viđanjima, stoga se organizujte jer će i vama prijati. U drugoj polovini  meseca  biće mnogo prilika za upoznavanje sa većim brojem ljudi. Vaš društveni život biće bogatiji i sadržajniji, a vi opušteniji i zadovoljniji. Dosta prijatnih i i romantičnih trenutaka biće pred vama idete u susret praznicima,  trebalo bi da uživate i maksimalno se posvetite partneru. Slobodni Jarčevi,  u prvoj polovini meseca možete se na blic zainteresovati za nekog. Dobri su momenti ako ne očekujete ništa preterano i ako ste spremni da se prepustite. Ako želite nešto čvršće od cele ove priče, može se dogoditi da se vrlo brzo razočarate. U drugoj polovini decembra ukoliko se suočite sa odbijanjem, sami ste krivi.

Zdravlje:  Prva dekada meseca velika kolebanja zdravlja zbog padova imuniteta, i problema sa grlom, disajnim putevima i temperaturom. U drugoj dekadi meseca mogući su bolovi u kičmi i zglobovima i neće vam biti baš lako da obavljate sve vaše aktivnosti. Treća dekada meseca  donosi poboljšanje, ali je respiratorni sistem na udaru celog meseca.

Astroportret Jarac – Elvis Prisli

Među astrološkim znacima čije pozitivne osobine krase: upornost, stabilnost, marljiv i predan odnos prema svemu što postave kao važan zadatak, jeste i Jarac. Na drugoj strani, ovom zodijačnom sazvežđu zemljane,…