Mesečni horoskop – Jarac

Za period od 01.10.2020 do 31.10.2020

Posao: Potencijalna dešavanja kod tipičnih Jarčeva na polju profesionalnog angažovanja tokom Oktobra možemo tumačiti iz dva ugla. Prvi je znatno povoljniji i tiče se organizaciono – tehničkog segmenta posla, a drugi je nešto nepovoljniji i odnosi se na lično funkcionisanje i korišćenje energetskih resursa. Priliv radne energije na mahove može biti iznad, pa onda u kraćim vremenskim intervalima ispod proseka, uz osnovno obeležje nestabilnosti i povremene pikove adrenalina. Najtipičniji predstavnici ovog zodijačnog znaka nisu najsrećniji kada rade pod tenzijom i logično je očekivati da vam prioritet u ovom mesecu bude na smanjivanju napetosti na profesionalnom planu i ako je moguće kakva – takva kontrola bitnih parametara. Ako se od nekoga može očekivati da u tome uspe, bez obzira koliko sticaj okolnosti može biti nezgodan, onda su to Jarčevi. Podrazumeva se da će sve to biti kud i kamo lakše onoj grupaciji sa više radnog i životnog iskustva. Mlađim generacijama ostaje da iz poneke greške pokušaju da nauče bar jednu važnu životnu lekciju. Na onom prvopomenutom polju organizacije za očekivati je da čak i zablistate, što na kraju meseca može doneti veoma lepe satisfakcije. A jedna od njih trebalo bi da se pokaže u sferi novca, tačnije velika je verovatnoća da napravite finansijski iskorak na bolje. Nije najrealnije da to bude neko drastično povećanje, ali svakako bi trebalo da bude opipljivo u odnosu na prethodno stanje. Dobro razmislite ako vam neki „dobar“ prijatelj bude tražio novac na zajam.

Ljubav: Razgraničavanje poslovnog dela života od ljubavne sfere nekada nije lako, ma koliko se trudili ili izbegavali preplitanje. Suštinski nema razloga za strah, ukoliko po onoj narodnoj „umete da držite račune čistim, kako bi ljubav duže trajala“, a tokom Oktobra sa takvim razmišljanjima Jarčevi bi mogli da se sučele nekoliko puta. Na osnovu konstelacije nebeskih tela nema razloga za veliku zabrinutost, čak šta više spajanje posla i ljubavi u ovom periodu donosi neku ličnu satisfakciju za vas u najavi. Bilo da je reč o upoznavanju simpatične osobe u poslovnom okruženju, ili da započnete zajedničku realizaciju nekog profesionalnog projekta sa dragom osobom, nazire se krajnji pozitivan epilog. Sve prethodno navedeno ne znači da ljubavnu pažnju isključivo morate usmeriti ka poslovnom sektoru, samo se tu kriju veoma lepa prijatna iznenađenja za predstavnike ovog astrološkog znaka. Drugi deo ovakvog preplitanja može se tumačiti i kroz nešto formalniji stav prema polju emotivno – ljubavnih izazova u toku ovog meseca. To suštinski nije ništa novo za Jarčeve, koji se najčešće tako „štite“ od velikog otvaranja i bolnih razočaranja. Garancije nema da vam se makar neko manje razočaranje neće desiti do kraja Oktobra, ali to možete proveriti jedino ako skupite hrabrosti i rizikujete sa objavom ljubavnih osećanja. Vrlo je realno da vam se hrabar potez isplati, a ukoliko bude drugačiji rasplet onda vam ostaje naučena lekcija kao kapital. Muke ljubavne nisu lake, ali često imaju onaj prizvuk – vredelo je pokušati.

Zdravlje: Ocena oktobarskog mesečnog preseka zdravstvenog stanja kod najvećeg broja Jarčeva trebalo bi da bude od vrlo dobar četiri pa na bolje. Doduše za to postoji jedan bitan uslov – živite i ponašajte se u skladu sa svojom prirodom, a to znači praktično sve vam je dozvoljeno, ali dozirano i umereno. Upravo u tom delu se nalazi potencijalna zamka, jer nisu isključena povremena preterivanja u hrani i piću koje inače najviše volite. Zbog toga su mogući manji problemi sa varenjem i probavom.

x