Mesečni horoskop – Jarac

Za period od 01.07.2021 do 31.07.2021

Posao: Sam početak Jula donosi Jarčevima malo  lošiju komunikaciju i  odnos sa nadređenima i saradnicima. Moguće je da će se neke stvari prolongirati, što će vas jako iznervirati i baciti u razmišljanje. Saradnje sa strancima se u ovom periodu ne preporučuje zbog finansijskog okvira i mogućih većih troškova i potrebno je proanalizirati svaki učinjen korak. Promene koje želite da uvedete u posao su rizične na prvom mestu zbog neizvesne zarade. Od 11.07.-15.07. je dobar period da  pokušate da obnovite ili pokrenete saradnju sa bitnim poslovnim partnerom iz inostranstva, dobri su aspekti za tu vrstu komunikacije. Dobićete malo i elana i pokretačke energije jer  vaši planovi počinju da se realizuju. Dobijate vrlo bitne informacije sredinom meseca i  Jarčevi mogu da  pokrenuti odahnu  jer stvari koje su stajale mesecima unazad kreću da se realizuju i završavaju. 22.07. ponovo dolazi do manjih problema u komunikaciji, ali  moguće sa saradnicima iz inostranstva.  Saradnje sa stranim firmama  tokom ovog meseca može biti i značajno proširena. Neke situacije će se morati startno definisati da bi  vaši planovi mogli da idu ka realizaciji. Pojedini Jarčevi preko saradnje sa strancima mogu zaraditi mnogo više od onoga što su očekivali. Ipak krajem meseca budite obazrivi kod svih finansijskih transakcija, mogli biste napraviti slučajne previde, dobro čitajte sve stavke ugovora pre potpisivanja.

Ljubav: Jarčevi  u emotivnim vezama i brakovima konačno mogu ostvariti neke svoje namere kada je partner u pitanju. Dobar je period  za dogovore i pokretanje bitnih pitanja vezanih za kvalitet postojećeg odnosa. Veoma dobra situacija i nema jačih turbulencija tokom prve dekade Jula. Lakše se povezujete sa partnerom, lakše se dogovarate, i uglavnom je pred vama stabilan i harmoničan period. Oboma će vam prijati ako odete negde zajedno,  godišnji odmor,  češći izlasci, večere sa prijateljima. Druga polovina meseca donosi neke nepotrebne rasprave i peckanja i sa jedne i sa druge strane. Možete praviti kojekakve komplikacije u svom odnosu, i to najviše zbog toga što se osećate nesigurno, što često menjate stavove i razmišljanja.  U nekom trenutku vas dvoje funkcionišete savršeno, da bi se već u sledećem pojavili problemi, i tako u ciklusima. Rešenje se ovde ne može ostvariti na kratke staze, pa jedino možemo da vam preporučimo da istrajete i nastavite sa pokušavanjem da vratite svoju vezu u neke stabilnije tokove. Sam kraj meseca će vam doneti stabilizaciju odnosa i opuštenost. Slobodni Jarčevi će u prvoj polovini meseca biti aktivniji, više će se družiti i upoznavaće nove osobe. Neko će se  zainteresovati za Vas od drugog dela Jula i moguć je ulazak i u dublji odnos, pa se potrudite da pokažete svoju najbolju stranu. Biće neophodna određena prilagođavanja, nemojte biti kruti i rigidni već se malo više opustite.

Zdravlje: Prva polovina meseca stabilna na zdravstvenom planu, najviše problema može biti sa alergijama, disajnim putevima. Radite na jačanju imuniteta, odmarajte se, spavajte dovoljno. Druga polovina meseca lošija za  hronične bolesnike, naročito oni koji imaju problema sa pritiskom, cirkulacijom. Brži tempo života  stres i nervoza, zahtevaju od vas da se drugačije ophodite prema sebi. Potrebno vam je više relaksacije, opuštanja i odmaranja.