Mesečni horoskop – Jarac

Za period od 01.04.2021 do 30.04.2021

Posao: Stameni i vrlo postojani Jarčevi trebalo bi da izguraju četvrti mesec u godini sa minimalnim promenama na polju profesionanih delatnosti. To će, najverovatnije, biti krajnji epilog, ali dešavanja tokom tridesetak dana Aprila nikako neće biti dosadna i beznačajna. Naime, koncentracija raznih energetskih pravaca biće povremeno toliko izražena da će se određeni broj predstavnika ovog znaka povinovati opštem trendu prolećnog pretresa želja i poslovnih mogućnosti sa tendencijom da se makar neka sitnica promeni. Sve to stoji, ali takođe je bitno naglasiti da će samo zaista mali procenat Jarčeva odraditi proces profesionalne transorfmacije do kraja. Drugim rečima, najveći deo pripadnika ovog zodijačnog sazvežđa amortizovaće najjače vetrove sa strane i sve odložiti za neki stabilniji period. Da li zbog prirodnog opreza ili možda zbog intuitivnih vibracija, klasičan jarčevski mentalni sklop ide kad god može na sigurniju varijantu, a rizikuje samo kada je to neizbežno. Veći deo Aprila nije pogodan za bilo kakav rizik, pa će konkretnije korake u smeru poslovnih promena Jarčevi odložiti za period koji dolazi, možda već od kraja treće aprilske sedmice. Poslednjih desetak dana ovog meseca neminovno donosi presek profesionalnog stanja, završetak jedne i početak nove poslovne etape. Nešto slično neophodno je uraditi i na polju finansija. Konkretnije, do kraja meseca za očekivati je promenu ključnih mehanizama zarađivanja, raspoređivanja prihoda i vođenje evidencije troškova.

Ljubav: Prelomnice na polju emotivno – ljubavnih relacija Jarčevi ne doživljavaju lako ni površno, već poštujući svoje osnovne principe dugo i strpljivo rade na psihološkoj pripremi pre nego što povuku konkretne poteze. Ovaj mesec to bi trebalo da potvrdi na najdirektniji način, jer će najveći broj osoba rođenih u ovom znaku imati priliku da okrene list na drugu stranu svoje ljubavne knjige. Dakle, svi su izgledi da se namesti prilika i odgovarajuće okolnosti za podvlačenje crte i svođenje ljubavnih računa. Period koji će najverovatnije sve to uobličiti jeste sredina Aprila. Naime, tokom prve i druge sedmice ovog meseca, razne okolnosti doprinosiće povremenom podizanju temperature i naboju jakih emocija koje nisu poželjne za zdravorazumske odluke. Zbog toga će biti stvar mudrosti da Jarčevi vešto  balansiraju između želja i realnosti koja prati sveukupna dešavanja na ljubavnom planu. Sve će vam biti kud i kamo lakše za sprovođenje, ukoliko je druga strana strpljiva i slično racionalna, što najčešće ukazuje na životno iskustvo ili partnersku razliku u godinama. Već od polovine Aprila počeće period mnogo bolji za radikalnije poteze, naravno, ako su vam oni u interesu. Drugi deo ovog perioda biće pogodan za sve Jarčeve porodičnog tipa koji bi izbegnu velike talase iz prethodnog dela meseca, da mirno odaberu sigurnu luku za duži period. Podrazumeva se da je potrebno usaglasiti stavove i želje sa drugom stranom, pa, ako zatreba, budite još malo strpljivi, još povoljniji period tek dolazi.

Zdravlje: Astrološki aspekti ne nagoveštavaju ozbiljne brige povezane sa zdravstveno osetljivim tačkama u toku ovog meseca. To u prevodu znači da Jarčevi imaju najvažnije poluge u svojim rukama za kontrolu opšteg stanja na zadovoljavajući način. Od ranije poznate hronične slabosti neće vas zaobići ni tokom Aprila, a preventivne mere zaštite trebalo bi da budu sasvim dovoljne za uobičajenu zdravstvenu sliku. Zvanične medicinske tretmane pojačajte alternativnim metodama.