Mesečni horoskop – Jarac

Za period od 01.09.2022 do 30.09.2022

Posao: Početak meseca septembra donosi poteškoće u komunikaciji sa nadređenima, stoga ne oklevajte i ne čekajte poslednji trenutak jer nećete uspeti da nametnete sebe. Od 01.-05.09. finansije su naglašene kao i njihovo uvećanje. U periodu od 05.-11.09. budite spremni na promene, na preokrete, na informacije koje vas pokreću i donose vam nove mogućnosti. U ovom periodu  je poželjno da budete aktivni i da potencirate na rešavanju pitanja i situacija koje su vam bitne jer može doći do promena koje vam idu na ruku. Od 11.-17.09. napetost je prisutna u poslovnom segmentu, kao i gomila manjih ili većih prepreka koje nekako morate savladati. Upozorenje na turbulentan period i mogućnost velikih previranja u okviru kolektiva u kome radite. Neke rezove je neophodno napraviti i to biti neophodno da se uradi. Od 17.-23.09. nameštaju vam se neke situacije koje možda nisu ono što ste očekivali, ali to ne znači da biste trebali da ih propustite. Poslovna sfera vam nudi i mogućnost putovanja ili generalno dosta kontakata sa strancima i stranim firmama. Dosta novosti i osveženja u vašim projektima od strane nekih novih mlađih saradnika. Treća dekada meseca biće obeležena mogućnošću da dobijate neke poverljive informacije na neki neobičan način, nekim samo vama dostupnim putevima. Nove ideje u oblasti kojom se bavite biće vam dostupne, preko nekih inostranih kanala. Obavezno angažujte neke nove saradnike, da biste lakše prilagodili ceo posao tim novim metodama. Dosta stabilna finansijska  situacija, mada vas očekuju neki neplanirani troškovi koji vrebaju iza kulisa.

Ljubav: U prvoj polovini meseca Jarčevi u emotivnim vezama mogu napraviti pozitivne promene i pokrenuti u pravom smeru situaciju sa partnerom. Mali znaci pažnje, inicijativa kada su u pitanju izlasci, dešavanja, predlozi, planovi sve ovo će fino delovati na odnos sa partnerom. Izbegavajte da u ovoj nedelji provodite previše vremena sa prijateljima ili da ih stavljate ispred svoje veze. Druga dekada donosi dominaciju osećaja posesivnosti i neracionalne strahove, što za posledicu ima pojačanu nervozu i opterećenost vašom vezom. Atmosfera u odnosu sa partnerom je zategnuta i verovatno će vam se činiti da ste srcem totalno udaljeni jedno od drugog. Ovaj period nije lagan jer morate kontrolisati sebe da ne kažete i ne uradite nešto pogrešno, a sa druge strane  partnerove oscilacije raspoloženja su ogromne i sa njima niti druga strana niti vi ne možete izaći na kraj. Naoružajte sve moguće živce koje imate i spremite se da ih većim delom izgubite. Slobodni  Jarčevi, u prvoj polovini meseca imate mogućnost  flertova, komunikacija i novih poznanstva preko prijatelja, okoline ili društvenih mreža. Poziv ili inicijativa mlađe osobe prema vama sigurno će vam prijati i goditi vašoj sujeti. Krajem meseca pokušajte da napravite konkretnije  poteze prema osobi koja vam se dopada i onda ćete videti gde ste zapravo.

Zdravlje:  U solidnoj ste formi i  i ne bi trebalo da imate nekih ozbiljnijih problema sa zdravljem. Obratite pažnju na ishranu u prvoj polovini meseca i na imunitet. Druga polovina meseca donosi pojačanu glavobolju, variranje krvnog pritiska i mnogo nervoze. Kraj naglašeno pojačan stres, treba vam više opuštanja, kretanja i unos vitamina.

Astroportret Jarac – Elvis Prisli

Među astrološkim znacima čije pozitivne osobine krase: upornost, stabilnost, marljiv i predan odnos prema svemu što postave kao važan zadatak, jeste i Jarac. Na drugoj strani, ovom zodijačnom sazvežđu zemljane,…