Mesečni horoskop – Jarac

Za period od 01.05.2022 do 31.05.2022

Posao: Početak meseca donosi gomilu nesuglasica sa kolegama i nadređenima. Od 02.-04.05. odnosi sa saradnicima su  nedefinisani, ipak lako će vam biti da pronađete  neko rešenje ili dogovor. Posao vam prilično oduzima i snagu i nerve.  Uspećete da sada napravite neke mudre poteze, neke prave aktivnosti.  Nešto je trebalo da uradite odavno, ali ni sada nije loš momenat za to. Rešavajte sva zaostala i nerešena pitanja i situacije.  Od 04.-08.05. imate vetar u leđa i neku jako korisnu i bitnu informaciju za proces rada koja vam pomaže da ubrzate neke procese koji su u zaostatku. Od 08.-15.05. mnogo bolje  funkcionišete i sa saradnicima i sa nadređenima. Trudite se da na vreme rešite svaku obavezu, da ispoštujete dogovore. Aktivni ste i pred vama su dinamični dani. Ono što je interesantno jeste da se  u ovom periodu mogu pokrenuti i noviteti, nove poslovne saradnje i kontakti, ili makar dogovori koji idu ka ozbiljnim temama. Od 15.-25.05. krećete unazad, i to kroz teške aspekte koji se odnose na komunikaciju, funkcionisanje na dnevnoj bazi, obaveze. Završavajte sve što je zaostalo, motivišite i gurajte saradnike, pripremajte se da dajete neuporedivo više snage i volje nego do sada. Treća dekada maja donosi odličnu pokretačku energiju koja vas baca dva koraka unapred. Kraj meseca i vama donosi poboljšanje  u polju komunikacije i brza i neočekivana rešenja  problematičnih situacija. To se ne odnosi i na finansije tu budite dodatno oprezni. Poseban akcenat ne ulazite u kreditne rizike ili bilo kakvo novo zaduživanje. Neko iz vaše okoline se trudi da vam nešto sugeriše, ne obraćajte preterano pažnju.

Ljubav: U prvoj polovini maja za Jarčeve koji su u vezama situacija  nije najsjajnija, odnosi su više nego kompleksni i traže malo dublju analizu. Potrudite se da ne provocirate i ne podbadate jedno drugo, a ako se neke stvari koje ne biste želeli, potegnu kao aktuelne  pokušajte da eliminišete mogućnost neke žešće rasprave. Ono što vam je sada zaista potrebno jeste komunikacija sa partnerom, ali nemojte preispitivati i izvlačiti neka ozbiljnija pitanja na dnevni red, više biste trebali da se usmerite na zadovoljstvo i zabavu U drugoj polovini meseca proširićete krug zajedničkih prijatelja, više kretanja, okupljanja, putovanja. Sledi lep period pred vama, imaćete mnoge nove situacije koje vam pomažu za budućnost. I partnera uključite u vaša društvena okupljanja i ulepšajte  jedno drugom vreme. Mnogo interesantnih doživljaja su vezani za ovaj period, biće dinamičnije nego obično. Slobodni  Jarčevi,  neko vas je prilično zaintrigirao i gorite od znatiželje u kom pravcu će se nastaviti kontakt između vas. Strasti su se raspalile i trenutno i ne pokušavate da ih kontrolišete. Ali, nije ovo jedina osoba koja se u ovom periodu mota oko vas, postoje još minimum dve, na vama je kojoj ćete se prikloniti... Ipak savet je da sve ostane avantura. 

Zdravlje: Početak meseca sklonost ka upalama i infekcijama naglašen, kao i glavobolje. Jačajte imuni sistem, odmarajte se dovoljno i pravilno se hranite. Od posledica stresa imate neispavanost i potrebu za većim odmorom. Iscrpljenost krajem meseca naglašena i morate ozbiljan pristup kad je ishrana na prvom mestu u pitanju, jer su mogući probavni problemi.

Astroportret Jarac – Elvis Prisli

Među astrološkim znacima čije pozitivne osobine krase: upornost, stabilnost, marljiv i predan odnos prema svemu što postave kao važan zadatak, jeste i Jarac. Na drugoj strani, ovom zodijačnom sazvežđu zemljane,…