Mesečni horoskop – Jarac

Za period od 01.10.2021 do 31.10.2021

Posao:  Početak meseca oktobra će  delovati  dramatično i veoma stresno po vas, morate naći model da posao privedete kraju.  Imaćete nešto lošiju komunikaciju sa saradnicima, obratite pažnju i na odnos sa nadređenima, jer može doći  napetih razgovora. Neke promene se dešavaju koje vam ne odgovaraju, ali u ovom trenutku nećete moći da utičete na njih najviše zbog loše finansijske situacije. Primirite se malo, i sebe prilagodite situaciji koja je srećom kratkotrajna. Od 07.10.-17.10. je vreme da krećete dalje. Idete  odlično, kroz polje realizacije planova, ostvarenja, podrške. Dakle, za ono što želite imate podršku bitnih osoba, čak i onih na koje niste računali.  Treba da budete  aktivniji, kada ne treba čekati, nego da delujete brzo. Druga dekada oktobra donosi ponude koje su povoljne po vas,   informacije koje budu stizale do vas daće vam optimizam da ćete uspeti da ostvarite ono što ste naumili. Imate planetarnu podršku i kada je finansijska sfera u pitanju, dobro isplanirajte troškove i rasporedite novac. Od 19.10.-30.10. turbulentniji period gde će biti svega i svačega. Dolazi do sukoba u interesima između vas i jednog poslovnog partnera, zbog čega možete imati dodatnih problema sa nadređenima. Posao iziskuje mnogo energije, potrebna vam je pomoć i stoga se obratite se proverenim saradnicima. Postojaće   varnice i napetosti između vas i kolega. Na polju posla imate dosta problema, neprijatelja i  konkurencije za koju niste znali. Moguće je da ćete u ovom periodu i otkriti da se neko nekorektno ponašao prema vama ili izdao vaše poverenje.

Ljubav: Prva polovina oktobra nije naročito nepovoljna kad su partnerski odnosi u pitanju, samo treba voditi što mirnije dijaloge. Sa partnerom se u nekim elementima i situacijama razumete više nego odlično, a u drugim kao da ste dva sveta. Ne zaboravite da mnogo toga sada izgleda drugačije iz vaše perspektive i da nikako ne mora da znači da je vaša perspektiva i vaše viđenje jedino ispravno i tačno. Realno gledano, vaš odnos je više nego korektan, ali ga vi možete jako zakomplikovati time što se ne trudite dovoljni da razumete drugu stranu i uđete malo više u analizu. U drugoj polovini meseca startujte tako što ćete izabrati mnogo lakši put kroz razumevanje. Poboljšajte raspoloženje jedno drugom, bar toliko možete uz najmanje napora. Uspevate da iskalkulišete posao i   ljubavne aktivnosti. U  većem delu ovog perioda  bićete prijatno raspoloženi, bez tenzije i u dobrim odnosima kako sa partnerom tako i sa okolinom. Posvetite se zajedničkim prijateljima i viđanjima, druženju uopšte, koja treba da budu češća.

Zdravlje: Početkom meseca zbog povećanog stresa na poslu prisutni stomačni problemi, zato obratite pažnju na ishranu i kretanje. Depresivni ste pomalo, to morate sami da eliminišete. U drugoj polovini meseca pad imuniteta, mogući kardiovaskularni problemi na prvom mestu variranje krvnog pritiska. Odmarajte se dovoljno i potrudite da živite urednije.