Nedeljni horoskop – Bik

Za period od 24.01.2022 do 30.01.2022

Posao: Ova sedmica  je naročito dobra za  Bikove  koji rade sa strancima, moguća su i kraća putovanja. Neke nove prilike i mogućnosti za saradnju se otvaraju i to prilično neočekivano. Jači je tempo dešavanja u poslovnom segmentu, ali vi uspevate da uhvatite korak i da se bez problema nosite sa obavezama koje imate. Ukoliko je potrebno potražite savet od nekog kolege eksterno u koga imate poverenja. U finansijskom  segmentu vam  predstoji malo nervoze, ali neke stvari moraju da se zaokruže iz prethodnog perioda.

Ljubav: Poslednja sedmica januara donosi stabilizaciju odnosa za Bikove koji su zauzeti. Povoljniji planetarni aspekti će dovesti do smirivanja napetosti i tenzija, koje su u poslednje vreme baš bile prisutne. Sada ćete  kompromise lakše praviti,  i vi i partner  ćete biti u neuporedivo boljem raspoloženju nego do sada. Slobodni Bikovi, komunikacija sa jednom osobom se brzo razvija i vi kao da ne možete da prepoznate sebe, i sva opreznost i strpljivost su nestali kod vas i vi ste opušteniji nego inače što i nije loše.

Zdravlje: Zdravlje dobro tokom cele sedmice, osećate  priliv energije.  Ono što je naglašeno da se iscrpljujete u  mentalnom smislu. Povedite računa o imunitetu,  više se odmarajte  i spavajte.

Bik i ostali horoskopski znaci – slaganje

BIK – OVAN Posao: Iako na prvi pogled imaju više elemenata sukobljavanja, pre svega zbog prirode kolerika tipičnih Ovnova, i osobina flegmatika najtipičnijih predstavnika Bikova, ovo je jedan od boljih profesionalnih…