Nedeljni horoskop – Bik

Za period od 19.10.2020 do 25.10.2020

Posao: Polako, sporije čak i za standarde tipičnih Bikova, točkići profesionalne mašine pokretaće se u ovoj radnoj sedmici. Ali je najvažnije da se nešto dešava, i to bi trebalo da imaju na umu predstavnici ovog znaka. Drugim rečima – nemojte sedeti prekrštenih ruku i nogu, dajte svoj doprinos ukoliko želite da makar malo ubrzate određene poslovne procese, ali objektivno nisu vam velike šanse za to. Suštinski biće nekoliko koraka napred ali za očekivati je bar toliko unazad, a na vama je da se potrudite da oni ka cilju budu veći i duži od onih drugih. Posebnu pozornost valjalo bi da imaju Bikovi koji se bave poslovima javne prirode, gde su njihovi postupci i rezultati rada izloženiji pogledu i kritici većeg broja ljudi. Uz to ide i logično pojačana odgovornost za obećanja i izgovorene reči.

Ljubav: Posmatrano iz ugla voljnog momenta i potencijalnih mogućnosti, ovo bi trebalo da bude sasvim solidna sedmica za najtipičnije Bikove. Naime, sporiji razvoj situacije prilikom uspostavljanja kontakata sa novim, simpatičnim osobama, daće Bikovima dovoljno vremena i prostora da provere neke nejasne detalje o osobi koja ih interesuje. Na taj način biće u povoljnijoj poziciji da eventualno izbegnu uletanje u previše zamšrenu i komplikovanu situaciju sa osobom koja je izazvala lavinu trnaca i žmaraca u malom stomaku. Ponajviše zbog toga osećaj zadovoljstva i presek stanja na polju emotivno – ljubavnih relacija, biće najverovatnije samo prosečan. Mnogo hteli, dosta toga i pokučali da uradite, ali razvoj i rasplet situacije dovešće vas na poziciju približno sličnu sa početka sedmice.

Zdravlje: Suštinski nema mnogo zdravstveno osetljivih tačaka u najavi za ovu sedmicu, kod najtipičnijih Bikova. Na prvom mestu potrudite se da preventivno zaštitite opterećenje grla i kompletnog sistema za disanje, a uz to povedite računa o higijeni i alerigjskim reakcijama kože.

x