Nedeljni horoskop – Bik

Za period od 04.12.2023 do 10.12.2023

Posao: Ove sedmice na poslovnom planu Bikova biće dosta promenljivih situacija. Bićete zatrpani velikom količinom dešavanja na poslu, kontaktima. imate  potrebu za promenom, može doći do razgovora o nekoj novoj saradnji. Pripazite da  neke stvari ne zanemarite u startu jer bi one  u kasnijem periodu mogli postati problem. Krajem sedmice malo više truda je potrebno kada je komunikacija u pitanju, da razumete da ne misle svi isto što i vi, pa da probate da pronađete rešenje koje bi odgovaralo svima.

Ljubav: Početak decembra Bikovima  koji su u vezama donosi promenljivu situaciju sa čestim iskakanjima iz uspostavljenog ritma. Neočekivane promene raspoloženja i eventualne pridike druge strane, suštinski ne mogu biti sprečene, ali je na vama je da svojim ponašanjem doprinosite atmosferi koja idu u vašu korist. Naoružajte se strpljenjem. Slobodni Bikovi, počeće da  vam se otvaraju nove ljubavne šanse, ali  otvorite četvore oči nije sve baš onako kako izgleda. 

Zdravlje: Tokom ove sedmice možete imati problema sa krvnim pritiskom i glavoboljama.

Bik i ostali horoskopski znaci – slaganje

BIK – OVAN Posao: Iako na prvi pogled imaju više elemenata sukobljavanja, pre svega zbog prirode kolerika tipičnih Ovnova, i osobina flegmatika najtipičnijih predstavnika Bikova, ovo je jedan od boljih profesionalnih…