Nedeljni horoskop – Bik

Za period od 04.07.2022 do 10.07.2022

Posao: Za Bikove sledi problematična sedmica kad su posao i finansije u pitanju. U ovom periodu definitivno ne biste trebali da donosite bilo kakve odluke, jer one mogu biti ishitrene i samim tim se kasnije pokazati kao nepovoljne. Ukoliko očekujete početak nekog posla, on može biti prolongiran. Obratite pažnju na dokumentaciju, jer možete napraviti neku grešku ili izgubiti važne papire. Obratite pažnju i na troškove, skloni ste da potrošite više od planiranog.

Ljubav: Za Bikove koji su   u dužim emotivnim  vezama, potrudite se da ne optužujete partnera za neke stvari, već prvo proverite da li su vaše primedbe na mestu, jer ga možete uvrediti, pa svakako očekujte burnu reakciju sa njegove strane. Zajedno porazgovarajte i pokušajte da dođete do rešenja. Slobodni Bikovi,  ne znate na čemu ste sa osobom koja vam se dopada. Čas ste ubeđeni da gaji neke emocije, čas da vas doživljava samo kao prijatelja.

Zdravlje: Zdravlje generalno dobro, ali vi imate pesimistično razmišljanje. Naglašena je napetost i razdražljivost zbog nedostatka sna. Ugroženi disajni putevi, kardiovaskularni sistem.

Bik i ostali horoskopski znaci – slaganje

BIK – OVAN Posao: Iako na prvi pogled imaju više elemenata sukobljavanja, pre svega zbog prirode kolerika tipičnih Ovnova, i osobina flegmatika najtipičnijih predstavnika Bikova, ovo je jedan od boljih profesionalnih…