Nedeljni horoskop – Bik

Za period od 05.12.2022 do 11.12.2022

Posao: Informacije koje menjaju mnogo toga dolaze vam na samom početku sedmice. Promena  planova, iznenadni preokreti koji vas teraju u potpuno drugačijem smeru, a pojedini će se suočiti i sa odustajanjem pojedinih saradnika od rada na određenom projektu. Ali,  nema razloga za zabrinutost, jer kraj jednih planova ili jednog projekta ili jednog posla, u suštini doneće početak nečeg što je za vas mnogo produktivnije, bolje, isplativije. Vi i dalje nastavite da budete vredni, praktični, racionalni, i preguraćete ove dane. Finansijska situacija stabilna.

Ljubav: Početak sedmice zbog problema na svim poljima donosi negativnu energiju u veze. I kod vas i kod partnera u ovoj sedmici je prisutna nervoza, koja će biti naročito naglašena polovinom perioda. Izbegavajte rasprave, jer je malo verovatno da ćete nešto postići pozitivno. Pokušajte da primedbe zadržite za sebe, pokažite više razumevanja i na prvo mesto stavite bliskost. Slobodni Bikovi,  lakše ćete se nego inače upuštati u flertove, imati pojačane kontakte sa suprotnim polom. Neko će poželeti da vas čuje nakon dužeg perioda.

Zdravlje: Kad je zdravstvena situacija u pitanju  hronični problemi  respiratornih i urinarnih organa. Ne konzumirajte lekove na svoju ruku. Ukoliko postoji problem, posetite lekara.

Bik i ostali horoskopski znaci – slaganje

BIK – OVAN Posao: Iako na prvi pogled imaju više elemenata sukobljavanja, pre svega zbog prirode kolerika tipičnih Ovnova, i osobina flegmatika najtipičnijih predstavnika Bikova, ovo je jedan od boljih profesionalnih…