Nedeljni horoskop – Bik

Za period od 27.05.2024 do 02.06.2024

Posao: Informacije koje menjaju mnogo toga dolaze vam na samom početku sedmice. Promena  planova, iznenadni preokreti koji vas teraju u potpuno drugačijem smeru,  sve će vas to dosta nervirati. Imaćete osećaj da ste toliko pritisnuti sa svih strana, da biste najradije sklonili sve koji vam se suprotstavljaju. Savet je da ne budete preterano tvrdoglavi, ne upadate u konflikte, već se držite svog dela obaveza i pokušajte na sve načine da sve privedete kraju bez odlaganja. Poseban oprez je potreban u finansijskom segmentu, mogući izraženiji problemi, ali koji nisu vaša krivica.

Ljubav: Ove sedmice potrudite se da  da više vremena posvetite partneru, smanjite  obaveze i pokušajte da nađete prostor samo za vas dvoje. Potrebno vam je da se opustite, da se smejete, da budete u pokretu i da putujete i da se družite sa prijateljima. Mora se raditi, ali isto tako treba pronaći prostora i vremena i za lepe životne momente i trenutke uživanja, a  partneru je to baš potrebno u ovoj sedmici. Slobodni Bikovi,  lakše ćete se nego inače upuštati u flertove, imati pojačane kontakte sa suprotnim polom. Neko će vas jako zainteresovati.

Zdravlje: Kad je zdravstvena situacija u pitanju  tokom ove sedmice vas ne očekuju neki ozbiljniji zdravstveni problemi.

Bik i ostali horoskopski znaci – slaganje

BIK – OVAN Posao: Iako na prvi pogled imaju više elemenata sukobljavanja, pre svega zbog prirode kolerika tipičnih Ovnova, i osobina flegmatika najtipičnijih predstavnika Bikova, ovo je jedan od boljih profesionalnih…