Mesečni horoskop – Bik

Za period od 01.06.2021 do 30.06.2021

Posao: Početak meseca dobar,  i većina tipičnih Bikova imaće stabilne poslovne pozicije pozicije.  Očekuje vas dobra komunikacija sa saradnicima, poslovne aktivnosti će teći nekim svojim ustaljenim tokovima. Imate dobre aspekte za sva finansijska pregovaranja i sklapanje ugovora, da eventualno menjate finansijske klauzule i postignete povoljnije uslove. Oko 05.06. treba obratiti pažnju na neki postojeći posao, mogao bi spletom loših okolnosti biti prekinut i naneti vam dosta finansijskih problema. Potrebno je da to imate u vidu i da pokušate da reagujete pravovremeno i sprečite neke veće eventualne gubitke i probleme. Ne savetuje se konsultovanje sa eksternim saradnicima jer neće biti  dobrih sugestija, niti vremena za to. Pogotovu se nemojte vraćati unazad kad su saradnici u pitanju, bolje potražiti neke nove. Vaša pozicija bi mogla biti realno ugrožena od polovine meseca. Postoji mogućnost totalnog preokreta u poslu kojim se bavite, i da krećete sa novom vrstom posla. To bi moglo iziskivati uvođenje novih tehnologija, novih softvera i samim tim i novih ljudi. Mnogo napora i snage će biti potrebno za sve te vrste promena i zahtevaće vaš stoprocentni angažman. Tek kraj meseca donosi mala olakšanja. Poslovi vezani za putovanje u inostranstvo se ne preporučuju.

Ljubav: Malo turbulentan mesec kad su emotivni odnosi u pitanju za Bikove, naročito početak meseca. Biće nesuglasica, dosta verbalnih rasprava, suprotstavljanja stavova i prepucavanja. Neke situacije mogle bi izazvati gomilu besa kod vas, potrebna je pojačana samokontrola. Vi ćete bit u nekoj vrsti preispitivanja da li veza u kojoj se nalazite treba da ima budućnost. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju odnosa i pravljenje zajedničkih planova. Dosta porodičnih okupljanja, druženje sa zajedničkim prijateljima i malo više izlazaka bi trebali da revitalizuju vaš odnos. Slobodni Bikovi u prvoj polovini meseca mogli bi imati velike izazove u vidu fizičke privlačnosti prema nekoj zanimljivoj osobi i verovatno će i uploviti u taj odnos. Ne preporučuje se duža priča jer nema nekih stabilnih aspekata koji bi je mogli podržati, ali ukoliko vam je potrebna nečija energija da vas malo pokrene što da ne. U drugoj polovini meseca očekuju vas veće šanse za neko kvalitetnije poznanstvo i ulazak u neku ozbiljniju priču.

 

Zdravlje: Prva polovina meseca zdravlje dobro, bavite se svojom fizičkom kondicijom, zdravom ishranom i jogom. Druga polovina juna može vam doneti probleme sa stomakom, glavobolje i nesanicu prouzrokovanu stresom.