Mesečni horoskop – Bik

Za period od 01.04.2024 do 30.04.2024

Posao: Početak aprila  Bikovima donosi dosta poslovnih aktivnosti, pre svega u obliku  pomoći nekom od dragih prijatelja. Nema razloga za nesmotrenu žurbu, biće vremena i stabilnog priliva energije da dovršite započetu priču. Od 06.-10.04. biće dosta izazova u međuljudskim odnosima, zbog nepotpunosti u informisanju i razmeni podataka. Situacija je komplikovana i na vama je akcenat, niste u zavidnoj ulozi. Prekoračenje zadatih rokovo je gotovo neizbežno, zato pokušajte da sebe u toj situaciji zaštitite maksimalno moguće. To može doneti dosta nervoze i napetosti, prvenstveno zbog vremenskih zastoja. Komplikacije na polju posla, zahtevaće dodatne napore u međuljudskim odnosima. Od 11.-19.04. biće vam neophodna dodatna ozbiljnost i disciplina i verovatno pomoć. Iz svih tih razloga obratite dodatnu pažnju na radno okruženje, krajem perioda mogući jači problemi nego do sada zbog  pritisaka. Stoga se obratite se proverenim saradnicima i njih uključite u tokove.  Posle 25.04. sledi stabilniji period, uspostavljanje boljih odnosa među saradnicima, više novih ideja i ceo posao dobija ubrzanje. Vi budite malo opušteniji i imajte fleksibilniji pristup obavezama. Do kraja aprila jedan deo obaveza uspevate da završite, ali nešto će morati da ostane za posle praznika. Suviše mnogo planirate i želite, a svesni ste da sada ne možete da uradite mnogo. Finansijski segment biće tokom ovog meseca solidan i stabilan.

Ljubav: Prva polovina aprila Bikovima donosi preispitivanje  samih sebe, partnerovih postupaka, odnosa u kojem ste. Postoji mogućnost uplitanja sa strane u vaš emotivni odnos, pokažite da vam to smeta i nikako ne dozvolite da se umeša. Neke odgovore koji su vam potrebni ćete dobiti neke ne. Pred vama je period u kom bi trebalo da izbegavate nepotrebne rasprave, da kontrolišete ljubomoru i trudite se da dobrom energijom ulepšate vaš emotivni odnos. Oko 10.04. najturbulentniji deo meseca, morate maksimalno da istolerišete partnerove postupke koji mogu biti jako agresivni, prouzrokovani nekim glasinama. Budite spremni na rasprave. U drugoj polovini aprila poboljšanje situacije zahvaljujući obema stranama vi donosite dobru energiju, druga strana daje stabilnost koliko je to u njenoj moći.  Morate dokazati I sebi i partneru da je vaša veza vredna da se uloži malo napora. Morate malo otvorenije pričati o svim temama i dokazati da vam je stalo do druge strane. Slobodni pripadnici znaka Bika, u prvoj polovini aprila  posvetite se ličnom razvoju, svojoj duhovnosti i jačanju samopouzdanja. Druga polovina meseca je povoljna za veze, idite polako i opušteno u kontaktima sa osobama koje vas interesuju.

Zdravlje: Početak meseca može biti obeležen promenljivim raspoloženjem, pojačanim stresom i glavoboljama, problemima sa spavanjem i nervozom, variranjem krvnog pritiska. U drugoj dekadi  se nastavlja sa problemima  glavobolje i  sa variranjem krvnog pritiska. Krajem meseca obratite pažnju na povrede prouzrokovane većim fizičkim naporima.

Bik i ostali horoskopski znaci – slaganje

BIK – OVAN Posao: Iako na prvi pogled imaju više elemenata sukobljavanja, pre svega zbog prirode kolerika tipičnih Ovnova, i osobina flegmatika najtipičnijih predstavnika Bikova, ovo je jedan od boljih profesionalnih…