Mesečni horoskop – Bik

Za period od 01.09.2021 do 30.09.2021

Posao: Traljavi početak septembra za Bikove, svaki dogovor i svaka poslovna situacija ići će sa zakašnjenjem ili ćete morati da je startujete  više puta. Kao da vam se ne da da iz prvog pokušaja uradite bilo šta a vi se za to vreme nervirate. Naučite da se prilagodite onima sa kojima sarađujete, njihovom tempu – jer je to sada jedini način na koji možete završiti ono što vam je bitno. Od 05.09.-10.09. velike pozitivne promene koje će itekako uticati na vaše planove i ubrzati ih. Odlično je vreme i da se nezaposleni aktiviraju ili čak da dobiju konkretan poziv od budućeg poslodavca. Oni koji već rade, sada će imati mnoštvo kontakata, pojedini čak i veći broj poslovnih putovanja. Od 15.09.-25.09. posla će definitivno biti, čak više nego što ste vi očekivali. Ipak, vi kao da nećete biti zadovoljni onim što se dešava ili ćete biti previše opterećeni i zatrpani. Takođe, ne dopada vam se što nemate nikakav uticaj ni kontrolu trenutno i što vam se čini da se dosta toga dešava haotično i bez ikakvog reda. Period  je dobar za obnovu nekih dogovora, za ponovne kontakte sa starim saradnicima, ali i za uspešno rešavanje papiroloških pitanja.

Kraj meseca u svemu kasnite, nešto će vas ili vratiti korak unazad, obično onda kada se najviše žurite.Takođe, može biti nekih nesporazuma, ili ne baš prijatnih situacija sa osobama sa kojima sarađujete. Povucite se iz rasprava, sada će vam mnogo više dobra doneti smirenost, hladna glava, samokontrola. U poslednjoj nedelji septembra do vas dolaze neke informacije koje ste dugo čekali i koje će vam biti od velike koristi na dalje.Na vama je da budete uporni i strpljivi.

Ljubav: U prvoj dekadi septembra kod Bikova  koji su u emotivnim vezama komunikacija sa partnerom  i neće biti  toliko skladna i bez napetosti u vazduhu.  Ne mora biti nikakvih rasprava  vrlo je moguće da se dogodi da nemate neke naročito podsticajne razgovore i da ste, svako za sebe, povučeni. Neki od vas trenutno nemaju o čemu da razgovaraju, a neki ne žele da eventualno isprovociraju rasprave . Kod pojedinih parova će se provlačiti i nit nepoverenja i sumnje, jer nemate uvid u sve poslove i dogovore koje partner obavlja bez vas.Od 10.09.-15.09. neki se odnosi sada mogu oporaviti, bukvalno izdići iz mračne faze, ali možete očekivati i neke velike pomake u svojim emotivnim relacijama. Pošto vam i drugi aspekti idu u prilog, potrudite se da odnos sa voljenom osobom sada dovedete u potpunosti u normalu. Druga polovina meseca značajno opuštenija imate podršku planetarnih aspekata za početak stabilnijeg emotivnog perioda po vas. Vi ponovo postajete vi, magle i nedoumice lagano nestaju i sada možete funkcionisati na pravi način. Period pred vama je dobar da sredite odnos sa emotivnim partnerom kako vama najviše odgovara. Slobodni Bikovi  su u periodu  prvenstveno otvorenom za avanturu i žestok provod, bez mnogo razmišljanja o tome šta budućnost donosi i planova da se ovakvi tipovi veza održe na duži rok. Ukoliko postoji neko u koga ste zaljubljeni, teško je da ćete vi napraviti prvi korak. Na svu sreću, pa je druga strana itekako spremna za inicijativu, a za to je povoljnija druga polovina septembra.

Zdravlje: Bikovima  početak meseca donosi pad imuniteta i energije, što se najviše može odraziti na glavobolje i bolovima u kostima. Treba da poradite na fizičkoj aktivnosti, više kretanja. Oko 10.09. možete imati problema sa organima za varenje i probavnim sistemom. Zadnja dekada meseca donosi stabilizaciju zdravstvene slike i opšte poboljšanje