Mesečni horoskop – Bik

Za period od 01.07.2022 do 31.07.2022

Posao: Pred vama je mesec veoma naglašenih poslovnih aktivnosti, u kom bi trebalo da startujete malo opreznije. Od 02.-05.07.  postojaće neke poteškoće u dosadašnjim načinima rada i pregovorima oko dinamike realizacije. Imate zastoje koji ne zavise direktno od vas i na koje nećete moći da utičete. To bi moglo da se negativno odrazi na celokupnu finansijsku situaciju, pa bi neki savet bio da malo na početku meseca prolongirate rokove i budete oprezniji u obećanjima. Od 09.-13.07. poslovno okruženje jako radno nastrojeno, vi ćete u biti prvom planu iskoristite ovaj trenutak maksimalno, sve je na vašoj strani. Naglašene novčane transakcije, čuvajte se nevidljivih troškova. Budite malo odgovorniji nego inače, pomoć prijatelja biće vam neophodna, veoma izazovan period je za novac. Od 13.-19.07. otvoriće vam se velike mogućnosti i potrudite se da budete prvi u redu da ih iskoristite. Može biti određenih razmimoilaženja i sa kolegama i sa nadređenima, ali držite se svog kursa. Uspeh neće izostati ako na vreme uhvatite zalet i nametnete neke svoje nove ideje i zamisli. Od 19.-27.07. imaćete mogućnost da neke započete aktivnosti završite i pre predviđenih rokova, moguća je i neka pomoć na koju niste računali. Nadređeni će biti prezadovoljni novim tokovim kretanja poslovnih procesa, vi se trudite da vam ništa ne promakne da sve držite pod kontrolom. U periodu od 27.07. do kraja meseca  poteškoće u komunikaciji, stoga ne oklevajte i ne čekajte poslednji trenutak jer nećete uspeti da nametnete sebe. Finansije su naglašene kao i njihovo uvećanje, uz to ih treba posebno dobro isplanirati, šta i sa kime se radi. Sam kraj meseca nije dobar za transakcije, kredite i može očekivati neplanske troškove. Ne bi trebalo da slušate savete neproverenih saradnika, naglašeno je moguća nenamerna greška.

Ljubav: Pred vama je jedan od boljih meseci  u ovoj godini, planete podržavaju vaše polje ljubavi do sredine jula. Postići ćete  sve što ste planirali i zamislili, zračite velikom energijom i šarmom. Početak meseca donosi nešto novo u polju partnerskih odnosa, može biti i neka nova osoba ili bar promena u načinu komunikacije u vezi. Ovo je mesec u kome treba da budete darežljivi prema partneru, vratiće se višestruko. Dobro raspoloženje i optimizam će se vratiti u vaš život  i to u velikoj meri!   Druga polovina meseca vas vraća na neki problem iz prošlosti, koji je bio naporan po vas i u ovom trenutku se ponovo aktivira. Bićete u prilici da neke stvari pokrenete, oživite ponovo emocije i strasti, pa se potrudite maksimalno oko toga. Neke sitne nesuglasice zanemarite, prosto pređite preko njih, potrudite se vi da uspostavite sistem dijaloga. Oboma vam je potrebna promena, jer se  monotonija i nervoza svakodnevice uvukla između vas. Povoljan je period za zajedničke ugovore, rešavanje svih papiroloških poslova. Slobodnim Bikovima svakako neko novo poznanstvo ili ulazak u novu relaciju sledi sa osobom koju nisu gledali na takav način. Proširićete krug zajedničkih prijatelja, više kretanja, okupljanja, putovanja. U drugoj polovini meseca budite oprezni, možete naići  na ponude čudnih i nedefinisanih ličnosti i ponude za tajne veze. Proverite njihov status da ne biste na kraju izašli povređeni i prevareni.

Zdravlje: Vi ste u dobroj formi i  prosto isijavate pozitivnu energiju u prvoj polovini jula. Obratite pažnju na ishranu u prvoj polovini meseca i na imunitet. Druga polovina meseca donosi pojačanu glavobolu, variranje krvnog pritiska i sklonost ka sezonskim alergijama. Kraj meseca bolovi u predelu kičme i osetljivost urinarnog trakta. Nestabilan imunitet tokom meseca.

Bik i ostali horoskopski znaci – slaganje

BIK – OVAN Posao: Iako na prvi pogled imaju više elemenata sukobljavanja, pre svega zbog prirode kolerika tipičnih Ovnova, i osobina flegmatika najtipičnijih predstavnika Bikova, ovo je jedan od boljih profesionalnih…