Mesečni horoskop – Bik

Za period od 01.10.2020 do 31.10.2020

Posao: Deseti mesec u godini Bikovi dočekuju sa dosta nadanja ali i pod velikim pritiskom, na polju profesionalnih delatnosti. Nadanja, želje i visoki profesionalni ciljevi povezani su izraženim radnim elanom i realnim osećajem da bi neka od novih poslovnih ideja mogla da se realizuje lakše nego inače. Istovremeno povećan obim obaveza upozorava da neće biti lako ostvariti baš sve zacrtane ciljeve na vreme i onako kako ste prvobitno zamislili. Bez obzira na svu potencijalnu rastrzanost između vrlo dobrih mogućnosti u najavi i poslovično prisutnog opreza, od većine osoba rođenih u ovom znaku realnije je očekivati da zagrizu nešto veće profesionalne zalogaje, nego da se priklone ziheraškoj varijanti skromnih ciljeva. Ukoliko se odlučite za onaj prvi, znatno hrabriji scenario, potrudite se da uz glavni poslovni plan spremite i bar jedan rezervni, čije će aktiviranje biti veoma izvesno pre svega u drugoj polovini meseca, kada postoji velika verovatnoća da dođe do nesporazuma u komunikaciji. Budite direktni, konkretni i ako je moguće što jasniji, a opet nemojte zanemariti značaj taktičnosti u obraćanju osobama iz najbližeg poslovnog okruženja. Dobrom organizacijom i podelom odgovornosti imaćete odlične šanse da uspešno savladate većinu prepreka na profesionalnom planu, što možda neće biti slučaj sa iskušenjima u sferi materijalnog. Naime, ma koliko se trudili, neće vam biti lako da podmirite sve tekuće troškove, uz par onih koji se mogu pojaviti potpuno neočekivano, kada se najmanje nadate.

Ljubav: Posle nekoliko dana početkom Oktobra, kada su moguća nerviranja zbog nepovoljnog uticaja spoljnih faktora koji remete bikovske planove, preostali deo meseca donosi vrlo dobru konstelaciju nebeskih tela, za realizaciju bezmalo svih ciljeva na polju emotivno – ljubavnih odnosa. Prateće okolnosti trebalo bi da vam uglavnom idu u prilog, naročito na polju pravljenja raznih kombinacija i razrađivanju već postojećih partnerskih relacija. Za veliki broj pripadnika ovog sazvežđa to može biti dobra osnova i za one najkrupnije odluke u vezi zajedničkog života i ljubavnih ciljeva. Ipak nemojte preterivati sa brojnim kombinacijama, kako ne bi izgubili suštinu i viziju krajnjeg cilja. Što se tiče uspostavljanja poznanstava sa novim simpatičnim osobama na ljubavnom putu tokom oktobarskih dana, Bikovi mogu očekivati makar nekoliko lepih prilika da iskažu svoj šarm i zavodničke predispozicije. Mada, tu valja istaći jedno manje upozorenje – obratite pažnju na skrivene detalje u vezi statusa osobe koja vam privlači pažnju, odnosno dorbo razmislite šta vam je činiti ako na vreme saznate da nije slobodna. Doduše, za opuštene varijante bazirane na uživanju u lepoti suptilnih osećanja bez velikih obaveza, nemate nikakvih prepreka, osim vaših ličnih želja. U drugoj polovini meseca moguće je aktiviranje starih tema i nekih neraščišćenih računa, što može donekle zakomplikovati situaciju Bikovima koji već imaju formirane stabilne veze. Sve eventualne probleme lakše ćete rešiti iskrenim i otvorenim pristupom realnoj situaciji.

Zdravlje: Uglavnom slabosti prolaznog tipa tokom Oktobra meseca, ne najavljuju ozbiljnije probleme u sferi zdravlja kod najtipičnijih predstavnika astrološkog znaka Bika. Ukoliko zaista želite da vas glava manje boli i da što manje vremena potrošite na rešavanje zdravstvenih problemčića, pokušajte pre svega da fizički ne preopterećujete svoje telo, naročito ekstremitete i glavu. Osim toga budite oprezni prilikom baratanja sa stvarima koje imaju oštru ivicu, i ne pravite nagle pokrete ruku i nogu.

x