Mesečni horoskop – Bik

Za period od 01.06.2023 do 30.06.2023

Posao: Početak meseca juna  donosi različite probleme Bikovima na poslovnom planu. Od 04.-09.06. vi lično niste zadovoljni jer posao se ne razvija u željenom ritmu i  u željenom pravcu. Nekima od vas nadređeni poveravaju više odgovornosti na šta možda niste trenutno spremni jer niste sigurni da možete da se snađete u novonastaloj situaciji.Od 09.-11.06. potrebno je da pokušate da reagujete pravovremeno i sprečite neke sumnjive investicije u vašoj kompaniji. Ne savetuje se konsultovanje sa eksternim saradnicima jer neće biti  dobrih sugestija. Ne dozvolite da neke stvari ostanu nerazjašnjene ili u fazonu lako ćemo.Od 11.-19.06. posebnu pažnju treba posvetiti svim dogovorima, ugovorima, papirologiji.  Može doći  do tenzije između saradnika i pokvariti neke poslovne priče. Mogući su i problemi sa važnom dokumentacijom. Bikovima stoji i mogućnost kraćeg poslovnog putovanja, nešto što vam se otvara na brzinu i bez mogućnosti za pripreme. Bićete pomalo zahtevni i teški, pa možete destabilizovati neka poslovna partnerstva. Od 19.-25.06. hvatate se ukoštac sa postojećim problemima i pokušavate da isplivate na površinu ali neće vam biti lako. Proveravajte sebe dva puta u svemu što radite, jer ste  i vi pomalo konfuzni i skloni ste pravljenju greška.Od 25.06. vaši ciljevi počinju da se ispunjavaju i postajete itekako svesni da će one pozitivne promene koje ste priželjkivali vrlo brzo biti realizovane.

Ljubav: Jedan turbulentan mesec kad su emotivni odnosi u pitanju je pred Bikovima, naročito početak meseca. Biće nesuglasica, dosta verbalnih rasprava, suprotstavljanja stavova i prepucavanja. Neke situacije mogu izazvati gomilu besa kod vas, potrebna je pojačana samokontrola. Partner ide  iz krajnosti u krajnost. Ili vam ne da da dišete, ili vas ne primećuje. Pa mu onda smetaju vaši prijatelji i prebacuje vam da previše vremena provodite sa njima. Druga polovina meseca, kreće  stabilizacija odnosa i pravljenje zajedničkih planova. Partnerska planeta u vašem polju ljubavi i uživanja samo vam daje vetar u leđa tokom ovog perioda. Ove dane koji su pred vama trebalo bi iskoristiti za uživanje, za neku finu komunikaciju, za male ali slatke momente koji prijaju i drugoj strani i vama. Dosta porodičnih okupljanja, druženje sa zajedničkim prijateljima i neko interesantno putovanje bi bilo pun pogodak u ovom trenutku. Morate se malo više potruditi da vi budete inicijator priče, razgovora i akcija  jer je tu ključ uspeha. Slobodni Bikovi, prva polovina meseca odličan period za zabavu, za izlaske, za kontakte sa suprotnim polom. Pojaviće se i neke nove osobe koje će vam biti zanimljive i sa kojima ćete imati lepe i opuštene momente. Itekako je moguće da u ovom momentu više osoba postoji koje vam privlače pažnju.

Zdravlje: Prva polovina meseca zdravlje dobro, bavite se svojom fizičkom kondicijom, zdravom ishranom i jogom. Sredina meseca potencijalni problemi sa kičmom, stomačnim delom, žlezdama. U drugoj polovini meseca bićete umorni, iscrpljeni, to  je potencijalni  problem. Naspavajte se što više, i brinite malo više o planu ishrane I unosu vitamina.

Bik i ostali horoskopski znaci – slaganje

BIK – OVAN Posao: Iako na prvi pogled imaju više elemenata sukobljavanja, pre svega zbog prirode kolerika tipičnih Ovnova, i osobina flegmatika najtipičnijih predstavnika Bikova, ovo je jedan od boljih profesionalnih…