Mesečni horoskop – Bik

Za period od 01.07.2024 do 31.07.2024

Posao: Početak jula  Bikovima na poslovnom planu donosi mogućnost novih poslova i izvora zarade.   Od 01.-07.07. budite oprezniji po pitanjima novca, ali i po pitanju dogovora sa ljudima koji mnogo obećavaju, a koliko ispunjavaju – to je pitanje. Upozorenje po pitanju novca definitivno stoji, pogotovo ako imate nameru da ulažete ili da pozajmljujete. Od 07.-12.07. moguće je da se u vašoj radnoj sredini sada dešava i neka reorganizacija, promene, vi ste osoba koja je dobila najodgovorniju ulogu u svemu tome. Vi ćete  biti zadovoljni onim što ostvarite. Dobijate informacije koje vam se dopadaju u vezi finansija. Od 12.-19.07. istrošiće vas gomila usputnih dešavanja, i teško ćete izlaziti na kraj sa sopstvenim dnevnim obavezama. Akcenat je na završavanju započetih obaveza. U pitanju može doći probijanje nekih zadatih rokova, pa se morate baviti produžavanjem istih zbog čega mi tekuće obaveze dodatno trpele. Traži se prilagodljivost kolektivu, njihovoj dinamici, opšta radna atmosfera je dobra. Od 19.-22.07. u ovom periodu teško kontrolišete troškove, što dovodi do toga da se u finansijskom segmentu osećate nesigurno. Možda vam neće odgovarati način rada koji vam je nametnut, ali sada morate da se prilagodite zahtevima saradnika. Od 22.-27.07. sve je u vašim rukama, a na prvom mestu sposobnost prilagođavanja i brzih promena koje usklađujete sa okolinom. Poslednjih dana jula maksimalno stavite sebe u prvi plan. To je siguran put da vaše ideje pronađu put do realizacije, iako postoje prepreke na svakom uglu. Solidna finansijska situacija vas očekuje i pored nešto pojačanih troškova.

Ljubav: Prva polovina jula  Bikovima koji su   u partnerskim odnosima donosi značajno poboljšanje situacije zahvaljujući obema stranama. Vaša energija sada je potpuno drugačija nego u dužem vremenskom periodu unazad, počeli ste ozbiljno da se vraćate sebi i svojim potrebama, optimizam vam se vratio i više nema nemogućih stvari za vas. Vi donosite dobru energiju, druga strana daje stabilnost koliko je to u njenoj moći. Sredinom meseca strpljenje vam neće biti jača strana , što će se odraziti na neke verbalne prepirke koje su bespotrebne. Potrudite se da radite na sopstvenoj samokontroli, da partner ne bi previše emotivno pao. U drugoj polovini meseca  pred vama su dani koji su ispunjeni dobrom energijom, ali i pojačanom idejnom i kreativnom aktivnošću sa vaše strane. Otvaraju vam se novi putevi  kad je vaša veza u pitanju , morate i partner i vi učiniti malo napora da napravite sebi najbolju i najprijatniju dimenziju odnosa. U prvoj polovini jula slobodnim Bikovima poslovni segment sada može postati vrlo zanimljivo mesto za mnogobrojna dešavanja i interesantne kontakte sa suprotnim polom.U drugoj polovini meseca raspoloženi ste za druženje, pomalo i za avanturu. Nova osoba u vašem životu zaintrigirala vas je možda i više nego što ste svesni.

Zdravlje: Početak meseca je obeležen promenljivim raspoloženjem, pojačanim stresom i bolovima u glavi, mogući su problemi sa spavanjem i nervoza, kao i variranje krvnog pritiska. Druga dekada  meseca se nastavlja sa problemima  glavobolje i  sa variranjem krvnog pritiska. U trećoj dekadi meseca obratite pažnju na povrede prouzrokovane većim fizičkim naporima.

Bik i ostali horoskopski znaci – slaganje

BIK – OVAN Posao: Iako na prvi pogled imaju više elemenata sukobljavanja, pre svega zbog prirode kolerika tipičnih Ovnova, i osobina flegmatika najtipičnijih predstavnika Bikova, ovo je jedan od boljih profesionalnih…