Mesečni horoskop – Bik

Za period od 01.12.2022 do 31.12.2022

Posao: Početkom decembra Bikovi će imati dosta  nervoze preko saradnika ili preko klijenata na poslu, nerešene situacije koje ćete morati da raspetljavate. Neke će osobe pokušavati da vas izmanipulišu, ali neće uspeti u tome. Pronaći ćete rešenja koja su vam potrebna da biste mogli da budete mirni i stabilni. U periodu od 01.-04.12.  sabotaže i spletke na poslu su moguće. Problem će vam praviti komunikacija sa saradnicima, kolegama, nadređenima. Nećete uspevate da se razumete, što može izazvati nervozu i pojačanu tenziju u poslovnom segmentu. Pokušajte da budete strpljiviji i da imate više razumevanja za druge, pogotovo ako su po stažu i godinama ispod vas. Od 04.-10.12. moraćete da napravite neke kompromise, pristanete na neke uslove koji nisu baš ono što ste očekivali. Više puta proverite ono što ste uradili, pošto postoji mogućnost grešaka. Naročito obratite pažnju na sva papirološka pitanja i ugovore. Od 10.-14.12.  nove šanse se otvaraju pred vama, u promenama vam mogu pomoći i prijatelji, a nekima će naići i potpuno neočekivana podrška. Od 14.-20.12. vi ćete umeti da budete na visini svakog zadatka, jer ste u isto vreme puni energije i entuzijazma, ali i odmereni i stabilni u komunikaciji i dogovorima sa saradnicima i poslovnim partnerima. Poslednja dekada decembra pojedinima od vas će se ponuditi mogućnost promene  posla, dok će pojedini imati uvećanu zaradu. Bićete izuzetno nadahnuti po pitanju komunikacije i dogovora, ubedljivi i sposobni. Vreme je da sve svoje ideje i predloge vezane za posao pokrenete.

Ljubav: Početak decembra onima koji su u vezama može doneti  neke muljave situacije. Zato što vam je  mnogo toga nedefinisano, nedodirljivo, nejasno. Oboje ste na neki način sputani a vi ste ponekad preumorni i fizički i mentalno da biste mogli da se pokrenete. Šta god da pokušate da izdefinišete, teško je da će uspeti. Šta god da pokušate da objasnite sebi  malo je verovatno da ćete dobiti odgovore. Sredinom meseca ako odlučite da sa partnerom nastavite da vodite besmislene prepirke oko nečega što je bilo a što nikako ne uspevate da prevaziđete, sve će proći u raspravama i samo ćete se dodatno distancirati. Ukoliko izaberete da pređete preko prošlih grešaka (i vaših, ali i od strane voljene osobe) imate odlične trenutke pred sobom i ogromne mogućnosti da se stabilizujete. Na vama je, pa vi birajte šta ćete uraditi. Poslednja dekada meseca bi trebala da bude opuštenija i u boljoj atmosferi. Ne treba da potkopava odnos u kojem ste niti da utiče na vaša raspoloženja prema voljenoj osobi. Postoji prostor i za lepa dešavanja i za razgovore koji donose mir, stabilnost, spokoj, za osećanja, za produbljivanje istih. Slobodni Bikovi, u prvoj polovini decembra vi  niste bez ljubavnih šansi. Razgovori sa nekim vam jako prijaju i mogu se sada produbljivati, ne osvrćite se na bivše  partnere. U drugoj polovini meseca neka energija strasti struji između vas i osobe koja vam se dopada. Ne žurite, sve što je brzo to je i kuso.

Zdravlje: Bikovima početak meseca donosi pad imuniteta, sve vezano za bubrege i urogenitalni trakt mogu biti potencijalno slabe tačke, povedite računa o ishrani i unosu vitamina. Druga dekada obratite pažnju na  alergije, prehlade, virusne infekcije kojima možete biti  jako podložni. Treća dekada meseca donosi boli priliv energije i bolje raspoloženje. Mogući problemi sa spavanjem, bolovima u nogama i kičmi.

Bik i ostali horoskopski znaci – slaganje

BIK – OVAN Posao: Iako na prvi pogled imaju više elemenata sukobljavanja, pre svega zbog prirode kolerika tipičnih Ovnova, i osobina flegmatika najtipičnijih predstavnika Bikova, ovo je jedan od boljih profesionalnih…