Nedeljni horoskop – Ribe

Za period od 26.10.2020 do 01.11.2020

Posao: Bezmalo sve profesionalne aktivnosti u ovoj radnoj sedmici, predstavnici astrološkog znaka Riba obavljaće uz osećaj da mogu više i bolje, ali kao da ih neka nevidljiva ruka usporava i ometa. Možda je to i tačno, ali bez obzira na dozu frustriranosti zbog toga, takav scenario ima korisnu stranu. Ona se tiče manjeg opterećenja i eventualnog zagušenja, naročito u segmentu organizacije i planiranja. Naime, većina pripadnika ovog sazvežđa imaće povremeni osećaj neograničenih mogućnosti, što suštinski nije tačno, i onda po nepisanom pravilu sledi bolno prizemljenje. Ovako, kao da viša sila u vašu korist dozira prihvatanje i sprovođenje profesionalnih obaveza. A vi se na drugoj strani potrudite da eventualni višak vremena posvetite sekundarnoj delatnosti, možda nekom hobiju.

Ljubav: Zbog čega lupati glavu i tražite izazove u nekom trećem segmentu života, kada sve lepo možete usmeriti u sferu ljubavi. Podrazumeva se ako nemate „pametnije posla“, odnosno ako imate potrebu za dodatnim angažovanjem i dokazivanjem na polju emotivno – ljubavnih odnosa. Pomenuti termin dokazivanja se prvenstveno odnosi na direktne i konkfretne akcije prema nekoj dragoj osobi, dok je najmanje poželjno da samo analizirate i kombinujete potencijalne mogućnosti u svojoj glavi. Dakle, nije preporučljivo da teoretišete, već da sve raspoložive ljubavne resurse usmerite na praktična dela. Ono nevidljivo zrno sreće moglo bi da obraduje određeni broj osoba rođenih u znaku Riba čak i ako budu pasivniji od očekivanja. Ipak ne igrajte primarno na kartu sreće, ona je varljiva.

Zdravlje: Što se tiče osetljivih tačaka sa zdravstvenom konotacijom, nema ih mnogo u ovoj sedmici, za tipične predstavnike sazvežđa Riba. Pokušajte da izbalansirate psiho – fizičko opterećenje sa potrebnim odmorom, i proverite rad pojedinih žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

x