Nedeljni horoskop – Ribe

Za period od 19.10.2020 do 25.10.2020

Posao: Osnovni i najvažniji pokazatelji, bitni za profesionalne delatnosti, najalvjuju još jednu vrlo dobru radnu sedmicu, kod najtipičnijih predstavnika ovog astrološkog znaka. Doduše, većina osoba rođenih u sazvežđu Riba imaće i povećan obim poslova ili mogu sebe dodatno opteretiti sekundarnim delatnostima. Suštinski, ni to nije nepremostiva prepreka, samo je bitno da se reorganizujte, odnosno najverovatnije neće moći da prođe dosadašnji nivo organizacije. Na kraju krajeva, trebalo bi da i sami dobijete poriv za promenama, makar onim sitnije prirode. Ispoštujte sebe, promenite nekoliko uglova posmatranja, dobro proverite i nema razloga da inovacije ne zažive do kraja perioda na vašem poslovnom planu. Obratite pažnju na zaostale obaveze, naročito formalne, papirološke prirode.

Ljubav: Od većine osoba rođenih u znaku Riba očekuje se da budu aktivne u ovoj ljubavnoj sedmici. Bez obzira u kojoj se poziciji nalazite, valjalo bi da iskoristite vrlo povoljnu klimu na ljubavnom nebu. Oni koji nemaju razloga da razmišljaju i rade na krupnijim promenama neka uživaju u postojećim blagodetima emotivno – ljubavnih relacija, ali neće smetati da povremeno zatalasate atmosferu, ako ništa drugo, neka budu zanimljivije. Za sve ostale, bezmalo svih sedam dana donosi u najavi više povoljnih situacija za uspostavljanje novih kontakata i pokretanje inicijative u smeru konkretne realizacije. Iako to nije često vidljivo kod Riba, ovaj period je povoljan i povećano angažovanje na polju novih, pomalo eksperimentalnih mogućnosti, naravno u granicama ličnih očekivanja i senzibiliteta.

Zdravlje: Svi potencijalni problemčići u sferi zdravlja kod najtipičnijih Riba, tokom ove sedmice trebalo bi da budu u okvirima već poznatog. Dakle, obratite adekvatnu pažnju na inače osetljive tačke i radite na njihovoj preventivnoj zaštiti, naročito: kože, cirkulacije i urinarnog trakta.

x