Nedeljni horoskop – Ribe

Za period od 26.09.2022 do 02.10.2022

Posao: Ove sedmice imate lošu komunikaciju sa saradnicima i kolegama pa se nemojte baš preterano oslanjati na informacije koje dobijate. Sve dva puta proveravajte, da se ne biste kajali kasnije. Prisutni su  izvesni i problemi papirološke prirode ali i mogućnost da se otkriju neke greške koje ste ili vi ili neko drugi napravili u prethodnom periodu. Potrebno jeda se pokrenete  iz  pasive, od vas se zahteva da budete hrabri, odlučni i spremni na promene koje će uslediti. Imate priliv novca koji će vam dati osećaj sigurnosti.

Ljubav: Ove sedmice potrudite se da družite sa ljudima što više, naravno uključite partnera u to. Potrudite se da što više potencirate zajedničke aktivnosti u kojima se najbolje razumete. Moraćete malo više da se prilagođavate potrebama drugih, biće izazova u komunikaciji sa ljudima generalno. Slobodne Ribe,  osobi prema kojoj gajite  simpatije  treba  dati šansu kroz što više razgovora, ali  nije baš pravi trenutak da se ubacite u bilo šta novo i ozbiljno.

Zdravlje: Sedmica koja može da vam donese brzinsku prehladu ili virus koji će samo protrčati kroz vaš organizam. Jačajte imunitet unoseći vitamine kroz povećanu konzumaciju voća.