Nedeljni horoskop – Ribe

Za period od 23.05.2022 do 29.05.2022

Posao: Dosta povoljan period za Ribe  na poslovnom planu i na planu finansija sledi ove sedmice. Imaćete  podršku ljudi koji su vam važni i moći ćete malo mirnije i stabilnije da funkcionišete. Sredina sedmice je izuzetno dobra za  novu poslovnu ponudu ili dogovor, uspećete da  dobijete neke povoljnosti ili otvorene šanse za napredovanje i za izbijanje u prvi plan. U ovom periodu možete privući i nove poslovne šanse, ali i nove izvore prihoda.

Ljubav:  Kod Riba u emotivnim vezama,  od drugog dela sedmice postoje velike šanse da se sa partnerom ostvari lakša i razumnija komunikacija. Možete stvari ako ne vratiti u normalu, a ono makar krenuti da rešavate. Partner je spreman da vas sasluša, a vi za uzvrat  budite spremni da ne reagujete impulsivno i ishitreno. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu tokom ove sedmice ući u novu emotivnu priču. Sve vam se namešta baš kako treba, vaše je samo da se prepustite i uživate.

Zdravlje: Zdravstvena situacija promenljiva, mogući problem sa sezonskim alergijama, bolovima u leđima, velika nervna napetost. Više se odmarajte i unosite više vitamina.