Nedeljni horoskop – Ribe

Za period od 06.02.2023 do 12.02.2023

Posao: Pred Ribama nalazi se relativno mirna i prosečna radna sedmica kada su krajnji rezultati profesionalnih aktivnosti u pitanju. Tokom ovih sedam dana za očekivati je da bude manjih ili većih oscilacija na poslovnom planu, pre svega u komunikaciji sa najbližim okruženjem ili par nesporazuma prilikom realizacije već postignutih dogovora. Sa svoje strane potrudite se da budete maksimalno precizni, ako treba ponovite više puta osnovne, naizgled trivijalne detalje. Na osnovu toga imate sva prava da očekuje slično ponašanje sa druge strane, ali ako to izostane onda valja prvo tražiti kompromisno rešenje pa tek onda ulaziti u oštrije verbalne sukobe.

Ljubav: Budite svoji, maštoviti sa elementima sanjalačke prirode, ali pre donošenja bitnih odluka dobro razmislite i konsultujte bar jednu osobu od poverenja. Ukoliko sve ovo ispoštujete onda vas čekaju izuzetno pozitivna dešavanja na polju emotivno – ljubavnih relacija, bilo da želite održavanje već postojeći partnerskih veza na željenom nivou ili da ste namerni da bar jednu osvajačku akciju sprovedete u delo.

Zdravlje: Najtipičniji predstavnici Riba valjalo bi da vode računa o redovnosti i pravilnosti ishrane, zatim o osetljivosti stomaka i ponajviše o kompletnom respiratornom sistemu.