Mesečni horoskop – Ribe

Za period od 01.05.2022 do 31.05.2022

Posao: Početak meseca u segmentu posla izazovniji nego inače. Od 02.-04.05. imaćete problema sa saradnicima, jer vaši načini vođenja posla ne odgovaraju mnogima. Možda dođe i do prekida neke saradnje. Morate biti dobro pripremljeni i odreagovati tako da poslovni proces ne trpi. Ne mogu svi da prihvate vaš tempo i način razmišljanja, to prvenstveno treba da bude jasno vama i sve će ići lakše. Biće malo napetosti oko jedne finansijske isplate, ali novac pristiže u količini ja je potrebna. Od 04.-08.05. malo fleksibilniji period, uigraćete se malo i neće biti neočekivanih momenata. Uspećete da dovedete i finansijsku situaciju u neku bolju ravan i možda naplatite neka zaostala potraživanja. Od 08.-15.05. bićete iznervirani zbog neke situacije ali sve je rešivo. Budite obazrivi sa finansijskim transakcijama, malo bolja situacija je, ali nemojte se razmetati sa novcem previse da ne napravite neke nove nepotrebne probleme. Poslednja dekada meseca donosi način funkcionisanja i prihvatanja i obaveza i kontakata sa saradnicima kako vama odgovara. Možda ćete imati faze u kojima ste nezaustavljivi, ali isto tako i one u kojima na svaki način gledate da izvrdate bilo šta što se vezuje za posao. No, i pored ovakvog vašeg čudnog načina funkcionisanja, neke prilike će vam se otvoriti, ničim izazvano. I vi ćete biti više nego spremni i voljni da ih zgrabite. Dobri planetarni aspekti to maksimalno podržavaju.

Ljubav: U prvoj polovini meseca potrebno je  da  vi neke stvari prećutite i  razmislite pre nego što krenete da reagujete. Kada se ne biste impulsivno ponašali, kada ne biste dramili  e onda bi i pregurali ove dane koliko toliko normalno i mirno. Period je preispitivanja vaše relacije sa partnerom, zato budite oprezni nemate samo vi lupu ima i druga strana. Vi ste preosetljivi, partner je prezahtevan  bilo bi najbolje da iskulirate par dana i jedno i drugo, pa da ponovo razgovarate kada se strasti smire. U drugoj polovina meseca trebalo bi da budete u širem krugu ljudi, da se provodite maksimalno dobro i potrudite se da opustite. Sve probleme koje imate, preispitajte sa svih strana i odlučite se za prioritetne stvari i zajedničke teme koje vas zaista ispunjavaju. Otvaraju se novi putevi pred vama, kad je vaša veza u pitanju, morate i partner i vi učiniti malo napora da napravite sebi najbolju i najprijatniju dimenziju odnosa. Posvetite se zajedničkim prijateljima i planovima u kojima svi uživate. Slobodne Ribe imaju zanimljiv mesec pred sobom sa velikim mogućnostima da upoznaju nekog zanimljivog i jako obrazovanog. Planetarni aspekti  pokazuju da se radi o pravoj osobi, biće to neko sa kojim na prvi pogled dobro funkcionišete kao da se znate sto godina. Iz tog razloga savet ne zalećite se, imajte neki umeren ritam u ovoj vezi. Potrudite se da više izlazite i družite se.

Zdravlje: Početkom meseca loša  zdravstvena slika, krvni pritisak ugrožen, probavne smetnje i  glavobolje. Izbegavajte veće napore, zadimljene prostorije, pazite na ishranu i više se krećite. Druga polovina meseca donosi izraženiju nervozu što za posledicu može imati glavobolje. Vežbajte, odmarajte se dovoljno.