Mesečni horoskop – Ribe

Za period od 01.05.2024 do 31.05.2024

Posao: Početak meseca na poslovnom planu donosi izazove za sve pripadnike znaka Riba. Od 02.-06.05. promene u ovom periodu morate da sprovedete, pa je bolje da što pre startujete. Saradnici bi mogli da  vam donosu nove ideje, donose vam dobre predloge za saradnju i spremni su da se potrude više nego inače. Prihvatite tuđu inicijativu, pomoć i podršku. Od 06.-12.05. malo fleksibilniji period, uigraćete se malo i neće biti neočekivanih momenata.Uspećete da dovedete i finansijsku situaciju u neku bolju ravan i možda naplatite neka zaostala potraživanaja. Od 12.-22.05. vi se fokusirajte na organizaciju i potrudite se da vam ne promakne neki bitan detalj, ne oslanjajte se ni na koga previše.  Obratite pažnju na dokumentaciju, jer možete  izgubiti važne papire. Čuvajte na dva mesta podatke, jer može doći do problema sa tehničkim sredstvima kvarovi, nestanak struje.Poslednja dekada meseca donosi vaš način funkcionisanja i prihvatanja i obaveza i kontakata sa saradnicima. Tako ćete imati faze u kojima ste nezaustavljivi, ali isto tako i one u kojima na svaki način gledate da izvrdate bilo šta što se vezuje za posao. No, i pored ovakvog vašeg čudnog načina funkcionisanja, neke prilike će vam se otvoriti, ničim izazvano. I vi ćete biti više nego spremni i voljni da ih zgrabite. Iskorisitite ovaj povoljan period najbolje što možete.

Ljubav: U prvoj polovini meseca zauzete Ribe će imati izvesne turbulencije u postojećem odnosu i moraju se malo više potruditi oko partnera. Period je preispitivanja vaše relacije sa partnerom, zato budite oprezni nemate samo vi lupu ima i druga strana. Koliko imate problem sa partnerom, toliko imate i sami sa sobom,  mnogi od vas uopšte ne znaju niti šta osećaju niti šta žele. Jedino što  znate jeste da trenutnom situacijom i sa komunikacijom sa partnerom niste zadovoljni, ali nemate pojma kako da je popravite. U drugoj poloviia meseca trebalo bi da budete u širem krugu ljudi, da se provodite maksimalno dobro i potrudite se da se opustite. Sve probleme koje imate, preispitajte sa svih strana i odlučite se za prioritetne stvari i zajedničke teme koje vas zaista ispunjavaju. Otvaraju se novi putevi pred vama, kad je vaša veza u pitanju , morate i partner i vi učiniti malo napora da napravite sebi najbolju i najprijatniju dimenziju odnosa. Posvetite se zajedničkim prijateljima i planovima u kojima svi uživate. Slobodne Ribe, u prvoj polovini meseca mogu biti zaintrigirane novim poznanstvima,  neočekivanim, ali izuzetno lepim i podsticajnim. U drugoj polovini meseca možete imati  prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa prijateljima.

Zdravlje: Početkom meseca loša  zdravstvena slika, krvni pritisak ugrožen, probavne smetnje i  glavobolje. Izbegavajte veće napore, zadimljene prostorije, pazite na ishranu i više se krećite. Druga dekada  meseca donosi izraženiju nervozu što za posledicu ima glavobolje. Vežbajte, odmarajte. U trećoj dekadi meseca moguće virusne i bakterijske infekcije.