Mesečni horoskop – Ribe

Za period od 01.09.2022 do 30.09.2022

Posao: Početak septembra donosi malo više nervoze u polju posla kod većine tipičnih Riba. Od 01.-05.09. budite obazrivi sa finansijskim transakcijama, malo bolja situacija ali nemojte se preterano opuštati. Bićete isfrustrirani zbog cele situacije ali nije kraj sveta, polako. Sve ide u dobrom pravcu od vas se očekuje da imate zreo i ozbiljan pristup poslu, a ne da se žalite okolo na sve i na svakoga. Od 05.-11.09. nema razloga za strah i za sumnje u sopstvene sposobnosti – izguraćete vi ovo i biti zadovoljni rezultatima.  Dani koji su pred vama iscediće vas energetski, ali šta da se radi takav je period. Jako naglašeno loš period od 11-17.09. moguć je sukob sa nadređenima što nije dobro po vas. Sredina meseca malo veće turbulencije u celom procesu rada, ali morate naći načina da zbog povećanog obima posla ne počnu da vam saradnici daju otkaze. Kod vas postoji veliko nezadovoljstvo i potreba za promenama, a neke korake u tom pravcu možete pokrenuti već sada. Od 17.-23.09. nadovezivanje loše atmosfere, slabi pomaci u rešavanju problema. U trećoj dekadi dolazi do poboljšanja kako vašeg načina na koji gledate ono što se dešava, a onda i do funkcionisanja. Uspećete da se na pravi način povežete sa nekim osobama, možda i da napravite konkretnu promenu ili pokrenete priče koje vas interesuju. Dosta stabilna finansijska situacija, mada vas očekuju neki neplanirani troškovi.

Ljubav: Prva polovina meseca,  polako sređujete emotivni segment, i za divno čudo  oboje ste posvećeni vašoj vezi. Svesni ste i vi i partner da je vreme da se uozbiljite i da više ne pravite probleme oko nekih glupih sitnica. Samo nastavite ovim tempom i možda će uskoro biti pravi trenutak i za neke planove o budućnosti. Biće nekih spletkarenja iza leđa i nekih stvari koje ne možete da kontrolišete. Druga polovina meseca donosi lepšu atmosferu i rasterećeniji odnos, na vama je da se malo više potrudite. Ono  što vam se može savetovati jeste da pokušate da unesete neke pozitivne promene, da otputujete negde zajedno ili da se češće družite sa zajedničkim prijateljima. Pokušajte da budete otvoreniji u komunikaciji, da jasno date do znanja šta želite očekujete. U prvoj polovini meseca, slobodne Ribe u periodu su  kada samo trebaju da rešavaju prošlost, i da se ne  upliću  u nove ljubavne priče – zaista nije vreme za njih. Uživajte u svojoj slobodi i druženju, i ne žurite u bilo kakve emotivne priče. Pustite da vreme razjasni ko je ko i šta vam nudi i donosi. Druga polovina meseca donosi šansu da  preko polja prijatelja, društvenih mreža  možete upoznati prilično zanimljivu osobu koja će vas zaintrigirati svojom energijom, mističnošću i dubinom.

Zdravlje: Početak meseca će obeležiti  dobra zdravstvena slika, na vama jeda je  održavate. Iscrpljenost krajem meseca naglašena i morate ozbiljan pristup da imate kada je zdravlje u pitanju tokom ovog perioda. Slabe tačke respiratorni organi i prehlade.