Mesečni horoskop – Ribe

Za period od 01.07.2021 do 31.07.2021

Posao: Prva polovina Jula je obeležena težim aspektima i sporijom realizacijom i najbanalnijih zadataka. Velika količina obaveza je pred vama, vi se potrudite da ne kasnite, i odradite na vreme ono što je do vas. Može vas  kočiti i usporavati to što ćete ponuditi svoju pomoć i kolegama, koji će to iskoristiti i dodati  vam i svoje poslove na vrat. Bilo  koja vrsta rasprave ili nesuglasica nije neophodna, to dodatno  može pokvariti vaše postojeće poslovne relacije. Oko 07.07.   u odnosu sa pretpostavljenima ili bitnim partnerima budite naročito obazrivi prilikom ophođenja, možete biti pogrešno shvaćeni.  Od 13.07.-15.07. vaša smirenost i posvećenost poslu doneće vam pohvale od strane nadređenih, pa očekujte da ćete dobijati  nova zaduženja i nove projekte. Imaju  velike planove sa vama i potrebno je da date sve od sebe i pokažete se u pravom svetlu. Druga polovina meseca turbulentnija i sa više nekih manjih izazova. Posle 22.07 biće neophodno da   kolegama  pokažete  kako se treba postaviti prema svojim obavezama i zatražite od njih  odgovornost za odrađene poslove. Dosta novih planova je u vašoj glavi, ali ne treba  da žurite.  Posvetiti se  onome što ste već pokrenuto,  novo tek treba  pripremati, razrađivati, praviti strategiju i uzeti rizike u obzir. Napravite drugačiji način pristupa saradnicima i nametnite svoje standarde ali nemojte biti previše nametljivi.

Ljubav: Kod Riba tokom Jula je prisutna sumnjičavost i nepoverenje i to remeti svaku relaciju.  Promenljivost ličnog raspoloženja je veoma naglašena. Zbog  toga su svi odnosi poljuljani i nestabilni. Nemojte praviti distance, jer one opterećuju  veze i udaljavaju partnere. Nešto bolja situacija od 13.07.  pokreću se  neke priče sa partnerom koje već duže vreme zatrpavane  i gurane pod tepih. Obratite malo više pažnju na partnerove potrebe, unapredite komunikaciju, malo više zajedno izlazite, družite se sa prijateljima. Naglašene mogućnosti za promene, pozitivne u svakom smislu. Posle 22.07. ima crva sumnji u vašem odnosu, neke informacije stižu do vas, pa ih proverite više puta. Moguće je da nećete uspeti da se dogovorite oko neke situacije i nepoverenje će preovladati čak i zdrav razum. Slobodne Ribe pred sobom imaju period i za neke neopterećujuće i neobavezne odnose. Niste u fazonu da se sada vezujete, da gradite bilo šta ozbiljnije. Druga polovina meseca može da promeni tu postojeću situaciju i da vi krenete u nekom sigurnijem smeru. To zavisi od vas i kako se vi osećate.

Zdravlje: Mnogo radite, mnogo se energetski trošite, iscrpljenost, nedostatak odmora i sna dovode do psihofizičkog umora, visokog pritiska i glavobolja. Više odmaranja,  relaksacije, više raznovrsne ishrane bogate vitaminima, boravka u prirodi je potrebno kako biste zdravlje držali na optimalnom nivou.