Mesečni horoskop – Ribe

Za period od 01.10.2020 do 31.10.2020

Posao: Povećan obim profesionalnih obaveza koje možete očekivati praktično tokom celog meseca Oktobra, logično će zahtevati bolju organizaciju i racionalniju potrošnju energije. Sa organizacijom, ili bolje je reći preuređenjem dosadašnjih navika, osobe rođene u znaku Riba trebalo bi da se izbore na veoma zadovoljavajući način. Doduše može biti manjih problema i kočenja zbog nedostatka razumevanja nadređenih osoba u drugoj polovini meseca, ali ništa bitno što bi moglo da spreči realizaciju postavljenih ciljeva. Nemojte samo slepo slušati svoj razum i ego, iz razgovora sa strane možete ukrasti neku sitnicu korisnu za još veću efikasnost na profesionalnom planu. Tim pre ako ste deo nekog tima, jedna karika u većem lancu, onda se čak preporučuje podela odgovornosti i pravljenje miksovanih organizacionih ideja. Na drugoj strani gomilanje obaveza može na trenutak uplašiti, i dovesti u pitanje energetsku izdržljivost pojedine predstavnike ovog zodijačnog sazvežđa. Astrološki aspekti ukazuju da nema razloga za veliki strah, što uz nešto više ličnog napora, što uz pomoć sa strane sve bi trebalo da ostvarite na vreme. Sa dozom opreza potpisujte važne papire, obratite pažnju na datume i rokove, ukoliko ne želite da i vi platite neku materijalnu kaznu zbog nesmotrenosti. Naravno da neće ništa propasti ukoliko do toga i dođe, samo izvucite pouku da ima nekakvu svrhu. Neki stari, pomalo zaboravljeni finansijski dug mogao bi da vam dodatno optereti budžet, pa se potrudite da obezbedite neophodnu rezervu.

Ljubav: Kada se najtipičniji predstavnici Riba iskreno zaljube nema ništa sa rezervom, zaneseni lepotom osećanja bez kočnica se predaju voljenoj strani. Koliko je to na papiru lepo, u realnom životu nije praktično pre svega zbog zavisnosti od korektnosti i dobre volje druge strane. Nešto slično bi moglo da vas zadesi tokom ovog Oktobra, kada je realno očekivati nekoliko interesantnih novih poznanstava. Uvek postoji verovatnoća da vam ništa od ponuđenog „ne legne“, ali konstelacija nebeskih tela ipak ukazuje da bi jedna varnica mogla da zaiskri jačim intezitetom do kraja meseca. Bilo bi lepo da do toga dođe u prvoj ili drugoj sedmici Oktobra, jer će u tom periodu Ribe biti za nijansu opuštenije i podložnije naletu strasti. Već u drugoj polovini meseca racio bi trebalo da vam šalje jače signale upozorenja, posebno ako vam pažnju privuče osoba koja nije lako dostupna, zbog raznih tehničkih detalja. Nemojte odmah odustati, pokušajte da osmislite par izvodljivih kombinacija, pa ako ništa ne prođe idemo dalje. Za sve osobe rođene u znaku Riba koje nemaju nikakvih formalnih obaveza od ranije na polju emotivno – ljubavnih relacija, oktobarska dešavanja primarno bi trebalo da se pamte po lepim stvarima. Za sve druge aspekti takođe najavljuju uglavnom pozitivna ljubavna dešavanja, mada nije isključeno da bude par ozbiljnijih rasprava i diskusija sa dragom osobom. Konstruktivni razgovori nikada nisu beskorisni, samo nemojte tražiti dlaku u jajetu, ako druga strana ne bude dovoljno precizna.

Zdravlje: Bezmalo sve potencijalno osetljive tačke u sferi zdravlja, kod tipičnih Riba u ovom mesecu, biće dostupne preventivnom delovanju. Što znači da realno sagledavanje stvari i poštovanje mera zaštite nudi dovoljno dobru osnovu da izbegnete veće glavobolje tokom Oktobra. Relaksacija opterećenja glave i pojačanog obima razmišljanja se podrazumeva, zatim povedite računa o alergijskim reakcijama kože na spoljne faktore, i pokušajte da popravite slabiju cirkulaciju u perifernim delovima tela.

x