Mesečni horoskop – Ribe

Za period od 01.06.2023 do 30.06.2023

Posao:  Ribe, predstoji vam  mesec gde će doći do saradnje ili pomoći od neke uticajne osobe u vašoj kompaniji. Od 04.-09.06. dosta obaveza vas čeka tokom ovog perioda. Nešto ćete morati da ponavljate, nešto ćete morati da ispravljate. Nešto će vam biti previše zahtevno i angažovaće sve vaše snage, a nešto će vam biti toliko smorno i dosadno da će vas boleti mozak od toga. Od 09.-11.06.  vodite računa o brzim  i naprečac donetim odlukama i potezima – a i sami znate da ste tome skloni. Pažljivo proverite sve informacije koje dolaze do vas.Od 11.-19.06. problem će vam praviti komunikacija sa saradnicima, kolegama, šefovima. Čak i ako su vam iste namere – nekako nećete uspevati iz prve da se razumete, što može donositi nervozu i pojačanu tenziju u poslovnom segmentu. Pokušajte da budete strpljiviji i da imate više razumevanja za druge, pogotovo ako su po stažu i godinama ispod vas. Od 19.-25.06. ne dozvolite da budete uvučeni u konflikt, a pogotovo nemojte birati strane ukoliko postoji neki sukob na radnom mestu koji ne uključuje vas. Zaista je neophodno da se okrenete svojim obavezama, jer oko nekih situacija već kasnite, a tokom ovog perioda zbog nervoze možete napraviti i par grešaka. Posle 25.06. potrudite se da  iskoristite nečiju podršku i prionite i na neka lična usavršavanja, trebaće vam za neko buduće vreme.  Postoje opcije i za saradnju sa inostranstvom intenzivnije nego do sada, što će vam dati dodatnu motivaciju. Planovi će se menjati, vi će te biti jako opterećeni i to će vam doneti nervozu ali se isplati izdržati.

Ljubav: Početak meseca  juna zauzete Ribe, sa partnerom bi trebali da što više budete u okruženju prijatelja i dragih ljudi. Prija vam veće društvo, to vas čini ispunjenijim. Partner bi trebao da vas podstakne na neke akcije, koje vam nisu standardne. Ljubavni život je u dobroj fazi i vi na tom polju možete da odahnete. Potrudite se da širite pozitivnu energiju oko sebe. Iskoristite svo slobodno vreme za druženje sa ljudima generalno. Sredina meseca opterećenje koje postoji već neko duže vreme i neizvesnost mogu se prevazići, ali će biti potrebno mnogo obostranog truda.  Inicijator ipak morate biti vi, koliko god vam ta uloga ne odgovarala u ovom trenutku.  Drugi deo meseca je obeležen malo poljuljanim odnosima sa partnerom. Postoji nešto u vezi  što se ne može saznati, neka laž se provlači. Možete se upustiti u neobavezniji, površniji odnos dok sve ne isproveravate. Određene frustracije i zahlađivanje odnosa može uslediti, partner će biti nezainteresovan za vaše sumnje. Vi se naoružajte strpljenjem, sve je to prolaznog karaktera i na kraju će ishod biti dobar. Radite na komunikaciji i budite vi taj koji će biti stožer vašeg odnosa. Slobodne Ribe imaće mogućnost izbora između više različitih osoba koje će upoznati početkom meseca. Malo prostudirajte svaku od njih i onda odlučite da li i kome davati šansu za vezu ili samo za druženje. Sve u svemu radi se o pozitivnim i prijatnim osobama.

Zdravlje: Početkom meseca juna ne očekuje vas baš dobra zdravstvena slika, krvni pritisak ugrožen i glavobolje. Izbegavajte veće napore, zadimljene prostorije, pazite na ishranu i više se krećite. Druga dekada juna donosi  mogućnost pojačane nervoze, mogući stomačni problemi. Kraj meseca donosi stabilizaciju zdravlja.