Mesečni horoskop – Ribe

Za period od 01.02.2023 do 28.02.2023

Posao: U prvi plan kod većine Riba tokom februara probijaće se formalnosti, detalji i sitnice koje se odnose na odrađivanje već započetih profesionalnih projekata, uz sveprisutno upozorenje da najmanje greške mogu skupo koštati. Zato je važno da na vreme i od samog starta zasučete rukave, kako biste uspeli sve da privedete kraju na zadovoljavajući način. Prepreka će bit i neće ići glatko, pa je savet da se konsultujete sa još nekim od poverenja. Bićete nervozni i napeti zbog cele situacije i to do poslednje sedmice meseca, kada vas očekuje nešto opušteniji i lakši ritam. Oslonite se i na svoju intuiciju, kada je donošenje nekih odluka u pitanju, i trudite se da ništa ne radite stihijski i na brzinu. Finansije će biti zadovoljavajuće, ali nemojte se previše opuštati.

Ljubav: Možete očekivati dosta signala i ljubavnih vibracija iz senke, pa onda sledi silno razmišljanje i kombinovanje, a na kraju obično nema ništa od realizacije. Osim toga, velika je verovatnoća da posle par pozitivnih koraka ka zbližavanju sa dragom osobom usledi promena raspoloženja i pratećih okolnosti, pa sve stane, ili čak dođe do prekida. Na kraju, nisu isključene ni veze skrivene od očiju javnosti, koje pripadnici ovog sazvežđa drže pod velom tajne, nekada zbog realnih, a ponekad zbog imaginarnih razloga. Ako se nađete u sličnom scenariju tokom februara, potrudite se da svoje tajne simpatije podelite sa osobom od poverenja, možda dobijete zlata vredan savet. Na neočekivane promene raspoloženja suštinski ne možete uticati, na vama je da svojim ponašanjem doprinosite ciljevima koji idu u vašu korist, za sve ostalo ovaj period je malo više komplikovan i nestabilan.

Zdravlje: Glava i opterećenje psihe trebalo bi da budu u fokusu bavljenja zdravstvenom problematikom, takođe jačajte imunitet i čuvajte se ozbiljnijih prehlada.