Mesečni horoskop – Ribe

Za period od 01.10.2021 do 31.10.2021

Posao: Početkom meseca ćete  morati da budete  posvećeni obavezama i dogovorima, jer će se od vas očekivati da date svoj maksimum. Energetska iscrpljenost i nervoza koju taložite u sebi zbog brzine i prevelikog broja aktivnosti, može rezultovati većom raspravom pred kraj sedmice. Pokušajte da ne reagujete burno, pogotovo ako nemate pravog razloga za to. Možete više naštetiti sami sebi, nego drugoj strani. Od 07.10.-17.10. situacija na poslovnom planu je šarena i donosi velike oscilacije i vašeg raspoloženja, ali i događaja oko vas. Trudite se da hodite mirno, stabilno i da ne dozvolite saradnicima  da vam skrenu pažnju sa onoga što vam je bitno. Velike aktivnosti na polju posla će uskoro iznedriti odličnu poslovnu priliku i nov početak. Druga dekada oktobra donosi zamku uplitanja u nečiji odnos koji je već zamršen sam po sebi, savet sklonite se da ne izvučete delji kraj. 19.10.-27.10. nervoza prisutna i dalje, kao da ne uspevate da se organizujete ni oko čega što vam je važno po pitanju posla i obaveza. Imaćete  osećaj haotičnosti i kao da u vašem poslovnom okruženju ništa ne može da se završi bez vas, razvlačiće vas razne situacije na sto strana odjednom. Kraj meseca donosi smirenje, rešenje mnogih otvorenih pitanja i dosta prilika za kvalitetne dogovore, naročito one koji se vezuju za bilo koji vid saradnje sa inostranstvom. Novi ljudi  i situacije koji vam dolaze doneće vam poslovnu dobit i dobre rezultate.

Ljubav: Početak meseca za Ribe koje su  u emotivnim  vezama donosi dosta promenljivu fazu. U jednom trenutku uspevate da ostvarite koliko toliko solidnu komunikaciju, čas vaši karakteri izbijaju u prvi plan i dolazi do rasprava ili distanciranja. Ništa nećete postići time ako se uvučete u međusobno optuživanja i svaljivanja krivice jedno na drugo. Potrebna je korenita promena, a period u kojem se nalazite nije baš najpovoljniji za takve stvari. Od 18.10. ulazite u period kada ćete moći da rešite neke postojeće probleme na neki novi konstruktivniji način.  Morate se potruditi da budete jasniji i precizniji  u komunikaciji, saslušate potrebe druge strane i izbegnete sve konflikte I ozbiljnije rasprave. Ne može svako baš da čita između redova, i da zna šta vi mislite. Dosta susreta sa prijateljima moguće i neko zajedničko putovanje. Radite na poboljšanju postojećeg odnosa, isplatiće vam se zbog nekih budućih vremena. Slobodne predstavnike znaka Riba očekuje  novo poznanstvo koje znatno može promeniti vaš način gledanja na ljubav i ljubavne veze. Osoba može biti iz vaše bliže okoline, ali isto tako i dolaziti preko kruga prijatelja, društvenih mreža ili izlazaka. U svakom slučaju –bićete suštinski uzdrmani ali pozitivno. Možda sve ostane na nivou avanture ili neobavezne veze, ali nemojte bežati, opustite se i upustite u avanturu.

Zdravlje: Početak meseca donosi  povremeno padove energije. Mogući stomačni problemi, pripazite dodatno na ishranu. Drugi deo meseca  ste u boljoj formi, okrenite se više boravku u prirodi i šetnjama. Mogući manji problemi sa disajnim organima zbog alergija, i bolovi u zglobovima naročito kolenima pa budite oprezni pri sportskim aktivnostima.

Ribe i ostali horoskopski znaci – slaganje

RIBE – OVAN Posao: Posmatrano iz ugla bilo kakve poslovne saradnje ovo je jedna od energetski najslabijih kombinacija, što automatski ne znači da kvalitetni rezultati nisu mogući. Prvi i dvanaesti znak zodijačnog kruga zaista nemaju mnogo dodirnih tačaka i sfera kompatibilnosti….

Astroportret Ribe – Gabrijel Garsija Markes

Za najtipičnije predstavnike astrološkog znaka Ribe važi konstatacija da su najveće sanjalice i maštari Zodijaka, odnosno kad god im neka surova realnost ne odgovara, pobegnu u svet snova i priviđenja i tako egzistiraju u nekoj vrsti paralelnog univerzuma. Na drugoj…