Nedeljni horoskop – Lav

Za period od 06.02.2023 do 12.02.2023

Posao: Od samog početka radne sedmice Lavove čekaju profesionalni izazovi i, na prvi pogled, lepe prilike za angažovanje i dokazivanje na poslovnom planu. Nije isključeno da naletite na poneku tajnu ili prikriveni detalj, koji vama posle može biti veći problem. Naravno, ukoliko na vreme sve to saznate i procenite da to nije nikakav problem – samo napred, ali ako ipak, smatrate da previše nepoznanica donosi i nepotrebne glavobolje, onda bi poželjno bilo da zastanete i prepustite nekom drugom problematiku.

Ljubav: Kada su u pitanju potencijalna dešavanja u sferi ljubavi, tu su okolnosti bitno drugačije, bar do pred kraj ove sedmice. Naime, talas pozitivne energije koji donosi nova poznanstva ili lakše približavanje osobi koja je već zaokupirala vaše srce. Osim toga, možete računati na veoma visok nivo lavovskog šarma koji ruši i najtvrđe bedeme kada je ljubav u pitanju. Dakle, ako vam je to u interesu, pokušajte da budete maksimalno aktivni bar do sledećeg vikenda.

Zdravlje: Prvenstveno se pozabavite doziranim konzumiranjem hrane i pića.

Lav i ostali horoskopski znaci – slaganje

LAV – OVAN Posao: Energetski vrlo jaka, jedna od najjačih u astrološkim okvirima, kombinacija potencijalnih profesionalnih saradnika. Izuzetne predispozicije daju osnovu za odlične poslovne rezultate, koji vrlo često idu do najviših…