Nedeljni horoskop – Lav

Za period od 27.05.2024 do 02.06.2024

Posao: U periodu ste koji je poslovno  šarenolik, ali vi  smatrate da previše vremena gubite na neke nepotrebne sitnice. Pomalo vas smara papirologija,  kontakti sa nekim ljudima, ali ovo su koraci koji su neophodni da biste stigli do svojih ciljeva. Zahtevna sedmica je pred vama,  vi ćete napraviti  dobre poteze i stvoriti dobre temelje za bolje poslovne situacije koje vam tek dolaze. Saradnici vas mogu izbacivati iz takta povremeno, ali uspećete to da sredite. Promenljiva je situacija kada su u pitanju finansije stoga budite oprezni, mogući su neplanirani izdaci.

Ljubav: Za Lavove u emotivnim vezama, odnos sa partnerom  morate usmeravati  u onom pravcu koji vama odgovara. Morate balansirati maksimalno. Ne uslovljavajte jedno drugo, ne pokušavajte da kontrolišete ili da se inatite i sve će funkcionisati  zadovoljavajuće. Povoljan je period za neko zajedničko putovanje, može i sa prijateljima. Slobodnim Lavovima  će biti lepo, flertujte, uživajte, provodite se. Sada vam je zaista potrebno da izađete iz kolotečine i pustite da vam se dešavaju neke lepe stvari.

Zdravlje: Ove sedmice ne bi trebali da imate neke veće probleme sa zdravljem osim sa stomakom, probavnim sistemom, zato povedite malo više računa o ishrani.

Lav i ostali horoskopski znaci – slaganje

LAV – OVAN Posao: Energetski vrlo jaka, jedna od najjačih u astrološkim okvirima, kombinacija potencijalnih profesionalnih saradnika. Izuzetne predispozicije daju osnovu za odlične poslovne rezultate, koji vrlo često idu do najviših…