Nedeljni horoskop – Lav

Za period od 26.09.2022 do 02.10.2022

Posao: U ovoj sedmici  Lavovi će se posvetiti poslu, svakodnevnim obavezama, planovima vezanim za putovanja. Situacija  je dobra u ovom sektoru tako da generalno možete biti zadovoljni. Imate novine na poslu, i morate se prilagoditi i brzo reagovati. Imaćete potrebu da se dokažete i potvrdite svoje vrednosti i po svemu sudeći uspećete u tome. Svaki korak napred doneće vam još više motivacije. Imaćete solidne prilike za zaradu tokom ove sedmice, ali nije vreme niti za neka veća trošenja, niti za ulaganja.

Ljubav: Lavovi u emotivnim  vezama u ovoj sedmici imaju mogućnost da na pravi način promene atmosferu u svojim  relacijama. Ne može se samo partner menjati, već i vi morate biti spremni da to  uradite. Uz malo truda sve može da krene u drugom boljem smeru. Slobodni Lavovi, kod vas je sve otvoreno za provod, za interesantna flertovanja,  i za nove ljubavne početke. Koristite ovu pozitivnu energiju maksimalno i  uživajte.

Zdravlje: Ove sedmice je nestabilan i promenljiv vaš zdravstveni segment. Više vodite računa o svom imunitetu. Osetljivost kardiovaskularnog sistema, glavobolje su takođe mogući.

Lav i ostali horoskopski znaci – slaganje

LAV – OVAN Posao: Energetski vrlo jaka, jedna od najjačih u astrološkim okvirima, kombinacija potencijalnih profesionalnih saradnika. Izuzetne predispozicije daju osnovu za odlične poslovne rezultate, koji vrlo često idu do najviših…