Nedeljni horoskop – Lav

Za period od 25.10.2021 do 31.10.2021

Posao: U ovoj sedmici kod većine tipičnih Lavova postoji velika tenzija, razmimoilaženje po nekim pitanjima sa osobama sa kojima sarađujete, napetost. Budite oprezni da ne  napraviti neke propuste, zbog ubrzanog tempa naročito kada su papiri u pitanju. U drugoj polovini sedmice će biti velikih i jako pozitivnih promena po vas.  Pravi je trenutak za pokret i za akciju, jer su od ove sedmice vaši napori podržani i trebate iskoristiti prilike koje se pred vama otvaraju.

Ljubav:  Lavovi u emotivnim  vezama u ovom periodu imaju mogućnost da na pravi način promene atmosferu u svojim  relacijama.  Ne može se samo partner menjati, već to morate i vi biti spremni da to  uradite. Uz malo truda sve može da krene u drugom, boljem smeru. Slobodni Lavovi   uživajte u ovom periodu  i pustite da se situacija razvija sama od sebe. Dosta zanimljivih osoba je u vašoj neposrednoj okolini, pa malo obratite pažnju na signale koji vam pristižu.

Zdravlje: Ove sedmice je nestabilan i promenljiv zdravstveni segment. Više vodite računa o svom imunitetu. Osetljivost kardiovaskularnog sistema, glavobolje.

Lav i ostali horoskopski znaci – slaganje

LAV – OVAN Posao: Energetski vrlo jaka, jedna od najjačih u astrološkim okvirima, kombinacija potencijalnih profesionalnih saradnika. Izuzetne predispozicije daju osnovu za odlične poslovne rezultate, koji vrlo često idu do najviših…