Nedeljni horoskop – Lav

Za period od 04.12.2023 do 10.12.2023

Posao:  Lavovima sledi jedan turbulentan period  u poslovnom segmentu, naročito na finansijskom polju. Na samom startu  prepreke se  odnose  na nerealnu procenu svojih trenutnih mogućnosti, pa može doći do  zagušenja u realizaciji poslovnih zadataka. Sa nadređenima  komunikacija biće loša i organizacija konfuzna, a sve kao rezultat tih sitnijih nesporazuma. Krajem sedmice neki dogovori mogu biti promenjeni ili iskomplikovani bukvalno u poslednjem trenutku, ali to ne znači da od njih treba odustati. Samo treba promeniti taktiku ili pristup saradnicima i ubrzo će se situacija rešiti.

Ljubav: Zauzeti Lavovi, u ovoj sedmici ćete biti nervozniji nego inače i imaćete problema i sa partnerom i sa porodicom. Vama se savetuje da pokušate da  pređete preko krupnih problema, i ne govorite neistine što vam nije strano ponekad. Iako mislite da je malo stavljanje pod tepih neizbežno, ne savetuje se. To u ovom trenutku može da pokrene lavinu loših događaja i da vas udalji od partnera na duži period. Slobodni Lavovi,  sve je otvoreno za ulazak u novu emotivnu priču sa osobom koju već neko vreme poznajete. Fina energija i dobro raspoloženje vas očekuju, uživajte.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom dobro, eventualno su mogući problemi sa urinarnim traktom i plućima.

Lav i ostali horoskopski znaci – slaganje

LAV – OVAN Posao: Energetski vrlo jaka, jedna od najjačih u astrološkim okvirima, kombinacija potencijalnih profesionalnih saradnika. Izuzetne predispozicije daju osnovu za odlične poslovne rezultate, koji vrlo često idu do najviših…