Nedeljni horoskop – Lav

Za period od 26.10.2020 do 01.11.2020

Posao: Znaci stabilizacije kompetne situacije na polju profesionalnog angažovanja već se naziru, ali veći deo ove radne sedmice, kod najtipičnijih Lavova, ipak će biti u znaku mnogo htenja i krupnih zamisli, sa znatno skromnijom realizacijom. Objektivno možete više i bolje, ali ponekad su prateće okolnosti toliko nenaklonjene, da čak i ogromna lavovska energija bude nedovoljna za promenu odnosa snaga. Ali sve prolazi, sve se menja, pa tako i već pomenuti sticaj nepovoljnih profesionalnih parametara lagano će se preobražavati u vašu korist. Potpuno je logično očekivati da tipični pripadnici ovog sazvežđa neće biti zadovoljni tempom i brzinom preobražaja, ali opet će vreme imati ključnu ulogu, odnosno ne trčite pred rudu, potrudite se da iskontrolišete nalete adrenalina i nestrpljenja.

Ljubav: Kada su u pitanju potencijalna dešavanja u sferi ljubavi, tu je situacija bitno drugačija. Naime, izuzimajući početak sedmice, u preostalom delu perioda Lavovi bi trebalo da imaju sasvim solidnu klimu da planiraju, ali i pokušaju realizovati konkretne poteze na polju emotivno – ljubavnih odnosa. Pa čak i pomenuti početak sedmice nije ekstra nepovoljan, naročito za internu analizu svojih postupaka i makar minimalne korekcije istih. Ukoliko korisno i praktično uradite domaći zadatak, onda ćete zaista biti u vrlo dobroj poziciji da uspešno prođete kroz ljubavna iskušenja u narednom periodu. A nagoveštaj nekih značajnijih promena mogao bi da dođe već do kraja ove sedmice, posebno ako budete u situaciji da vam se dopadne znatno mlađa osoba, upoznata na nekom kraćem putu.

Zdravlje: Uglavnom stabilni parametri inače osetljivih tačaka, Lavovima najavljuju sedmicu bez većih briga u sferi zdravlja. Za manje glavobolje biće sasvim dovoljno da povedete računa o kičmenom stubu, mogućem variranju krvnog pritiska i ponekoj alergijskoj reakciji.

x