Nedeljni horoskop – Lav

Za period od 23.05.2022 do 29.05.2022

Posao: U ovoj sedmici nervoza i napetost biće prisutni i u poslovnom segmentu.  Vi smatrate da više nema vremena za čekanje i tako ćete se i ponašati. Iako ćete neke obaveze privesti kraju ove sedmice, ipak će to ići kroz problematičan odnos sa kolegama. Neki vaši potezi mogu prouzrokovati napetost sa poslovnim partnerima i klijentima. Ne uplićite se u bilo kakva veća finansijska ulaganja, osim ako ne ulažete u reklamu i marketing.

Ljubav: U emotivnim vezama dosta nezanimljiva sedmica evidentno je da vi lično niste zadovoljni trenutnim stanjem sa voljenom osobom. Neke situacije vas opterećuju i razmišljate koliko je partner iskren prema vama. Krajem sedmice vaša ljubomora se može jako probuditi i dovesti čak do nekih rasprava i tenzija u odnosu. Slobodni Lavovi,  prilike su tu i osobe koje se interesuju za vas samo čekaju vašu inicijativu. Vi i biste i ne biste, krenete pa stanete.

Zdravlje: U ovoj sedmici nervoza kojoj ste  podložni, najviše će se odraziti na probavni sistem. Potrebno je nešto promeniti u načinu ishrane i više se odmarati. Mogući problemi sa bolovima u  leđima i nogama.

Lav i ostali horoskopski znaci – slaganje

LAV – OVAN Posao: Energetski vrlo jaka, jedna od najjačih u astrološkim okvirima, kombinacija potencijalnih profesionalnih saradnika. Izuzetne predispozicije daju osnovu za odlične poslovne rezultate, koji vrlo često idu do najviših…