Godišnji horoskop – Lav

Za period od 01.01.2023 do 31.12.2023

LAV

Nova 2023. godina  Lavovima donosi dosta promena na svim životnim poljima, vi ćete biti pomalo nepripremljeni i imaćete osećaj pogrbljenosti. Radite na svom samopouzdanju i postavite sebi ciljeve koji su zahtevniji za ostvarivanje. U emotivnim relacijama možete biti pred velikim odlukama, pa pokušajte da eliminišete dramatičnost. S obzirom da je fokus na karijeri, nekim Lavovima jako brzo mogu da se dogode suštinske promene na poslu. Pazite da ne upadnete u zamku nedostatka komunikacije sa partnerom, da ga stavite u drugi plan zbog obaveza. Pokušajte da eliminišete loše navike kada je zdravlje u pitanju, nemojte zanemarivati sebe. Vama strahovi nisu svojstveni u životu, ali postoji opcija da bi ih moglo biti u ovoj godini potrudite se da ih eliminišete iz svoje glave za početak.

Posao: Početak godine na poslovnom planu pomalo turbulentan, imaćete dosta poteškoća tokom januara. Problem će vam biti organizacija  kada posao zahteva vašu pažnju na više strana, pa ćete malo biti u haosu. Biće mnogo preokreta i promena u poslednjem trenutku, naročito onih koji se vezuju za papirološka i administrativna pitanja. U februaru ćete morati da obuzdavate sebe u nekim situacijama, obratite pažnju kako se ophodite prema kolegama i nadređenima. Možda oko vas okolnosti i ljudi neće baš uvek biti korektni, možda će biti situacija u kojima ćete bezrazložno trpeti pritisak, ali ne možete vi ništa značajno da promenite. Tokom marta i aprila biće dosta nagomilanog posla, okrenite se dnevnim obavezama. Bićete u skroz o dobrom  radnom ritmu, spremni na saradnju i korektni prema kolegama, i oni će očekivati  da im vi priteknete u pomoć. U maju manje - više slična situacija, još uvek će povremeno biti prisutna nervoza i problemi sa kolegama, ali sada mnogo lakše sa time izlazite na kraj. Polako pripremate teren da otvorite nove poslovne priče. Jun i jul nisu meseci za neka velika poslovna delovanja, budite bar u istom ritmu kao sa početka godine. U poslovnom segmentu se tenzija polako stišava, nekako sve dolazi na svoje mesto i uklapa se i sada već možete da malo danete dušom. To ne znači da neće povremeno biti frke, ali sada je to već prihvatljiviji obim problema. Avgust je vaš mesec i nemojte sebe dovoditi u neke teške situacije radite u nekom mirnom ritmu. Privikli ste se na ovaj tempo i sada se sve odvija bez pritisaka. Septembar i oktobar su turbulentniji, neke zahtevne situacije postaviće se pred vas. Vi  morate da se fokusirate na obaveze, dogovore, saradnike, papirologiju  i proveravajte sebe jer su u ovom periodu moguće greške. Tokom novembra situacija počinje da se stabilizuje, i vi se vraćate u ustaljenije ritmove. U decembru poslovna situacija je više nego dobra, što  znači da je pred vama miran mesec bez značajnih problema.

Finansije: 2023 godina za Lavove finansije nisu loša stavka, ali su troškovi i dalje značajniji  deo.U prva tri meseca obratite pažnju prilikom kupovina,  skloni ste da potrošite više od planiranog. U periodu od aprila do juna  stabilna finansijska situacija, ima troškova, ali ste  zadovoljni. Letnji meseci jul i avgust pojačaj avaju potrošnju zbog planiranih letovanja, ali nemojte to sebi da uskratite nipošto. Zadnji kvartal godine finansije su promenljive, ali ćete imati i neke olakšane prilike za zaradu. Dosta finansijskih povoljnosti za vas sledi na samom kraju godine.

Ljubav: Početak godine je obećavajući. Biće  lepih situacija sa voljenom osobom, prijatnih iznenađenja koja ćete prirediti jedno drugom, uz dosta razloga za smeh i radost. Tokom februara  na dnevni red se mogu izbaciti situacije i pitanja o kojima ste odavno trebali da popričate sa partnerom.  Potrebno da se konačno svedu računi oko nekih situacija koje vas opterećuju kao par i da se nastavi dalje, rasterećenije. Mart i april malo teži za komunikaciju,  sve ćete doživljavati suviše teško uz više nervoze. Partner je u svom filmu i ne primećuje ništa od onoga što vas nervira i opterećuje. Ne primajte sve k srcu, to je prolaznog karaktera. Tokom maja nećete imati  vremena za partnera zbog poslovnih obaveza, a nervoza može biti pojačana. Kod nekih parova može biti pojačana sumnja, pa se potrudite da koristite svaki slobodan trenutak za uživanje i opuštenost. Jun  donosi izvesno smirivanje situacije i malo veseliju atmosferu u postojećim vezama. Tokom jula i avgusta odite na zajedničko letovanje, potrudite se da jedno drugom priuštite  neke fine i opuštene momente, obojene bliskošću. Septembar je relativno miran što se partnerskih odnosa tiče, otvara se više prostora za dogovor, za kompromis. Iskoristite svoj  šarm, budite topliji, nežniji prema voljenoj osobi i sve će lakše doći na svoje mesto. Tokom oktobra vi opet uvek imate neke nedoumice, pustite da vreme ovo razreši i pokaže vam put. Novembar i decembar lepši meseci i opušteni sa manje tenzije u komunikaciji. Odnos sa voljenom osobom možda nije najsavršeniji, ali je znatno mirniji u odnosu na prethodni period. Lakše ćete pronalaziti  prave reči, dolaziti  do dogovora i kompromisa, stvari će  polako doći na svoje mesto. Slobodni Lavovi  će pokrenuti  nešto i to nešto im baš, baš prija. To mogu  biti samo priče – ali ta priča je slatka, inspirativna, zanimljiva i svakako vam donosi osmeh na lice. Uživaćete u razgovorima sa ovom osobom, u neizvesnosti, tajnovitosti i nemogućnosti da saznate baš sve.

Zdravlje:  Prva polovina godine mogući su veći  padovi  imuniteta. Mogu se javiti problemi sa krvnim pritiskom,  glavobolje i nesanica. U letnjim mesecima promenljiva zdravstvena situacija. Postoji mogućnost povreda ili problema vezanih za kičmu, noge, zglobove, tetive. Savet budite maksimalno oprezni, tokom bavljenja fizičkom aktivnošću. Jesenji period donosi mogućnost za virusne i bakteriološke infekcije. Kod pojedinih će se javiti i visoka temperatura.

Lav i ostali horoskopski znaci – slaganje

LAV – OVAN Posao: Energetski vrlo jaka, jedna od najjačih u astrološkim okvirima, kombinacija potencijalnih profesionalnih saradnika. Izuzetne predispozicije daju osnovu za odlične poslovne rezultate, koji vrlo često idu do najviših…