Godišnji horoskop – Lav

Za period od 01.01.2022 do 31.12.2022

Lavovima će 2022. će biti interesantna, dinamična i uspešna godina u većini stvari koje budu radili. Akcenat je na porodičnim i ličnim odnosima, dosta lepih dešavanja na polju emocija. Ovo je period gde neke stvari morate da zadržite za sebe i svoju najbližu okolinu. Ova godina će doneti benefite u finansijskom smislu, tako da sve ono što ste radili prethodnih godina dobija neki novi smisao. Pomoć prijatelja i porodice naglašena, pa se potrudite da pokažete zahvalnost i ljubav svima koji vas podržavaju. Biće dosta turbulencije u poslovnom segmentu, moraćete da činite više kompromisa nego inače, i to vam neće biti baš najprijatnije.

Posao: Sam početak godine donosi gomilu  pogodnosti za vas na poslovnom planu. Tokom januara  završavaćete, rešavaćete sve započete poslove, ali ćete u isto vreme otvarati i nove mogućnosti, stvarati nove kontakte. Kraj januara donosi neke turbulencije u međuljudskim odnosima. Februar je mesec kada su vam otvorene šanse koje se vezuju za segment inostranstva. Tokom marta i aprila fokus je na planu finansija, potrebno je da budete posebno oprezni kod uzimanja pozajmica i kredita. Veći deo marta moraćete da se pozabavite rešavanjem papiroloških pitanja, postojećim ugovorima i komunikaciji sa saradnicima. April posvetite marketingu i reklamiranju. Mogućnosti za promene poslovnog okruženja u maju, nove projekte, moguć i  prelazak na novo radno mesto. Jun opušteniji, svakodnevne aktivnosti idu u postojećem ritmu, novčana situacija zadovoljavajuća. Jul jedan od najgorih meseci u godini kada je poslovni segment u pitanju. Imaćete problem u tom periodu, biće  potresa i loše komunikacije, na vama je da prihvatite da neka dešavanja  ne možete kontrolisati. Avgust i septembar donose nastavak problematične situacije na polju posla, ali svakako opadanje tenzije korak po korak. U avgustu imate sva moguća usporenja i ponavljanja raznih situacija, više puta što će vam uneti ogromnu nervozu. Septembar posebno naglašeni problemi u finansijskom segmentu. Ako želite da pokrenete neku novu saradnju ili poslovni projekat, budite spremni za stagnaciju u oktobru, jednostavno nije pravi momenat, ništa nije na vašoj strani. U novembru se  potrudite se da se vratite na neke prethodne situacije, da ih ponovo sagledate, uvidite gde ste pogrešili i na koji način bi se to moglo ispraviti. Decembar donosi rasterećenje i pokušajte da opuštenije završite sve aktivnosti koje ste započeli, imaćete podršku planeta.

Finansije: Početkom 2022. godine živećete na račun prethodne godine. Februar i mart donose gomilu mogućnosti za zaradu, promenite vaš odnos prema trošenju. Prolećni meseci stagnacija, imate i prilive ali i veće rashode ali uspevate da to pokrijete  niste u minusu što je najbitnije. Jul, avgust posebno kritični, biće malo priliva, malo posla i vi ćete doći u nezgodan položaj krajem avgusta. U septembru akcenat na neuzimanju pozajmica, bolje radite bez zarade jer potencijalni problemi mogu biti veći od očekivanih u slučaju zaduživanja. Kraj godine dobar, konačno se stabilizujete i vraćate u neki normalniji tok. Moguća i pomoć prijatelja na koga niste računali.

Ljubav: Januar mesec onim Lavovima koji su u emotivnim vezama donosi određene probleme u komunikaciji, i ceo period turbulentan. Mesec februar bolji i opušteniji, druženja,  izlasci, provod jako su vam potrebni,  pa iskoristite sve slobodno vreme za to. Tokom marta komunikacija sa partnerom ide u promenljivom ritmu, polovinu meseca funkcionišete savršeno, da bi se već u drugoj polovini imali  gomilu problema. To se ponavlja  naizmenično, i opterećuje vašu svakodnevicu. April protiče u sličnom raspoloženju, biće nekih manjih pomaka krajem meseca. Tokom maja sve ono iz prošlosti što vam smeta sada se može rešiti i zatvoriti, potrebno je da krenete tim putem, to je dobro i za vas i za vaš odnos. Tokom juna i jula funkcionišete skladno i možda bi trebalo da  odete na zajednički  godišnji odmor. Pravite planove  o zajedničkoj budućnosti, zajedničkom životu, i druženjima sa rodbinom i prijateljima, imate lep period da uživate i nemojte ga prokockati. Avgust i septembar donose zahlađenje u vašem odnosu, velike probleme u komunikaciji. Dosta inaćenja i sa jedne i sa druge strane i to neće dovesti do poboljšanja komunikacije, trebalo bi da promenite sve što ne štima. Poslednja tri meseca  i vi i partner ćete dolaziti do određenih pomaka i kompromisa, bolje ćete se razumeti i lakše dogovarati. Parovi bi trebali da se više  druže sa prijateljima u kućnim varijantama, organizujte sedeljke večere i sve druge vidove okupljanja. Slobodni Lavovi u prvoj polovini godine mogu imati neka nova poznanstva, ali nema  produbljivanja  priča jer ne obećavaju neku ozbiljnost. Druga polovina godine svakako donosi   prilike  za  ulazak u neku novu relaciju sa osobom koju nisu gledali na takav način. Proširićete krug zajedničkih prijatelja, više kretanja, okupljanja, putovanja.

Zdravlje: U prvoj polovini godine ste u dobroj formi i  prosto isijavate pozitivnu energiju. Obratite pažnju na ishranu i na imunitet. Proleće donosi probleme sa alergijama, prehladama i respiratornim tegobama. Tokom letnjih meseci čuvajte se povreda, problema sa virusnim i bakterijskim infekcijama urinarnog trakta. Druga polovina godine donosi pojačane glavobolje, variranje krvnog pritiska. Kraj godine osetljivost kičme i urinarnog trakta.

 

Lav i ostali horoskopski znaci – slaganje

LAV – OVAN Posao: Energetski vrlo jaka, jedna od najjačih u astrološkim okvirima, kombinacija potencijalnih profesionalnih saradnika. Izuzetne predispozicije daju osnovu za odlične poslovne rezultate, koji vrlo često idu do najviših…