Godišnji horoskop – Lav

Za period od 01.01.2024 do 31.12.2024

Lavovima 2024-a je sve samo ne neinteresantna godina, biće dosta prevrtljivih situacija,  promena kursa i vaših pokušaja da neke stvari promenite iz korena. Vaša harizma i urođeni pobednički duh su nešto sto će vam pomoći u izrazito stresnim situacijama kojima će te biti izloženi, naročito u sferi posla. Novčana situacija uglavnom na stabilnim nogama, sa manjim periodima nekih neplanskih rashoda. Na zdravstvenom planu hronični problemi koji će biti uporni tokom cele godine. Ove godine treba da se uzdržite, ukoliko je to moguće, od pozajmljivanja novca, bilo putem kredita ili na prijateljskoj osnovi, tu su vam najnepovoljniji aspekti.

Posao: Sam početak janura- malo usporeniji tempo od očekivanog, situacija  ide u onom pravcu koji vama odgovara i samo je potrebno imati strpljenja i sačekati  da se sve razreši. Februar je mesec kada  neke odluke  moraju da sačekaju, još neke informacije morate dobiti, moraju se pokrenuti dešavanja koja će vam dati smer i signale o daljem radu. Tokom marta doći će do sukoba mišljenja, pogotovo ako su nadređeni u pitanju, a razlog mogu biti neke informacije koje dolaze do vas ili papirološka pitanja. April posvetite izboru novih saradnika ili traženju pomoći za obavljanje posla. U maju, novi poslovni izazovi, pokažite upornost I istrajnost, pravi je trenutak za to. Jun će biti pomalo konfuzan,  nešto ne dozvoljava da sve ide bez problema, vrtite se u nekim dogovorima, bakćete se nekom papirologijom, što vam odvlači dosta energije. Jul mesec treba da bude rezervisan za planiranje i odlazak na godišnji odmor. Avgust i septembar donose određene probleme, ali vi ne računajte preterano  na solidarnost  okoline,  moraćete  sve svojim sopstvenim snagama da odradite. Obratite pažnju na bitne detalje, jer postoji mogućnost propusta, grešaka, gubljenja važnih papira. U oktobru možete računati na nekoliko  solidnih novčanih priliva. U novembru možete imati  mogućnosti da napravite neki dobar poslovni dogovor, moguće I sa stranim partnerom. Decembar donosi olakšanje  i pokušajte da prenesete dobro raspoloženje na vašu okolinu. Ulazite u poslednji mesec ove godine u prilično dobroj finansijskoj situaciji, sa malo problema oko planova za ulaganje, ali nemojte žuriti, proverite sve dva-tri puta.

Finansije: Početak 2024. godine za Lavove, što se finansija tiče, počinje u malo stresnijoj atmosferi. Februar i mart donose nove opcije za zaradu, samo morate da pratite signale koje vam zvezde šalju. April i maj su meseci u kojima će doći do znatnijih pomaka i Vi krećete ulaznom putanjom kada je zarada u pitanju. U junu i julu više troškova, a znatno manje priliva. U avgustu dosta problema oko zaostalih naplata, morate malo pogurati pojedine saradnike. Poslednji kvartal godine dobar, bez velikih oscilacija u prilivima.

Ljubav: Januar mesec- onima koji su u emotivnim vezama savet bi bio da unesete novine, da pokrenete lepa dešavanja, da prijatno iznenadite partnera i da vaša veza krene u lepšem ritmu. Mesec februar nosi mogućnost da svaki problem može eskalirati, pa se potrudite da imate dobru komunikaciju i razumevanje sa partnerom. Tokom marta vreme je za rešavanje bitnih pitanja, vreme je za postavljanje odnosa na drugačije, stabilnije i pozitivnije osnove. April protiče u sličnom raspoloženju, nastavite i dalje da se trudite maksimalno, isplatiće se u budućnosti. Tokom maja organizujte neko druženje, više zajedničkih aktivnosti i izlazaka – potrebno vam je da vratite pozitivnu energiju u vaš odnos. Tokom juna i jula u emotivnim vezama može doći do  izvesnih poteškoća. Ni vi, a ni  partner sada nemate dovoljno vremena jedno za drugo, ali se potrudite da  obradujete jedno drugo i da jačate bliskost i razumevanje. Avgust i septembar malo napetiji kada su ljubavni odnosi u pitanju. Može se kod vas javiti jaka posesivnost i ljubomora, pa je potrebno da ne dozvolite da ovo dodatno destabilizuje vaš odnos. Nemojte dizati tenziju više nego što je zaista potrebno. U poslednja tri meseca  i vi i partner ćete dolaziti do određenih kompromisa u komunikaciji, bolje ćete se razumeti i lakše dogovarati. Parovi bi trebali da se više  druže sa prijateljima, da više izlaze, organizujte razne vidove  okupljanja. Slobodni Lavovi- u prvoj polovini godine može vas kontaktirati osoba koju poznajete preko prijatelja ili preko društvenih mreža. Biće vam zanimljivo da popričate sa njom. Druga polovina godine- može biti više osoba oko vas sa kojima flertujete, ali ne žurite sa ulaskom u vezu, pustite da stvari idu svojim tokom. 

Zdravlje:  U prvoj polovini godine bićete skloni prehladama i blažim virusnim infekcijama.  Sve zdravstvene tegobe sada su prolaznog karaktera i možete ih lako rešiti, uz zdravu ishranu i unos vitamina. Proleće- naglašena je napetost i razdražljivost zbog nedostatka sna, ugroženi disajni putevi, kardiovaskularni sistem. Tokom letnjih meseci ono što vam je potrebno jeste odmor, mogući su  bolovi u leđima, rukama, nogama, mišićima. Zadnji kvartal godine donosi potencijalne probleme sa glavoboljama, sa sinusima, a zbog visokih temperatura problem sa oscilacijama  krvnog  pritiska.

Lav i ostali horoskopski znaci – slaganje

LAV – OVAN Posao: Energetski vrlo jaka, jedna od najjačih u astrološkim okvirima, kombinacija potencijalnih profesionalnih saradnika. Izuzetne predispozicije daju osnovu za odlične poslovne rezultate, koji vrlo često idu do najviših…