Mesečni horoskop – Lav

Za period od 01.06.2023 do 30.06.2023

Posao: Početak meseca juna je obeležen kao početak novog posla ali samo u vidu planiranja. u  periodu  od04.-09.06. obaveze će vam biti dosta naporne, pogotovo što će na dnevni red izaći i zaostaci, čak eventualno i neki vaši prošli propusti i greške. Energija je vrlo napeta, pa su moguće rasprave sa saradnicima i kolegama u kojima će teško biti pronaći kompromis i prilagoditi se. Od 09.-11.06. izazovan period biće kada je finansijski segment u pitanju, tu budite dodatno oprezni zbog budućnosti vaše  firme. Poseban akcenat ne ulazite u kreditne rizike ili bilo kakvo novo zaduživanje. U periodu od 11.-19.06. za neke saradnike će vam biti potrebno mnogo strpljenja, ali trenutno ga posedujete, kao i inspiraciju i volju. A sve ovo udruženo, može vam doneti vrlo povoljne rezultate i zadovoljstvo onim što ste postigli. Dobijate  vetar u leđa da završite sa poslovima koje ste započeli, kao i da pokrenete komunikaciju sa nekim osobama za koje se nadate da biste sa njima mogli u budućnosti sarađivati. Od 19.-25.06. posao iziskuje brzo razmišljanje i još brže delanje. Usredsređenost dovodi do dostizanje pozitivnih rezultata na ovom polju. Čak i ako vam se dese manji pehovi  nemojte se nervirati, neće uticati generalno na vaše poslovne pozicije. Posle 25.06. stoje vam mogućnosti za neke značajnije prilive.  Trenutno bi bilo poželjno  da povučete ručnu kočnicu kada su nepotrebni troškovi u pitanju, pa iskoristite ovo vreme da možda nešto i uštedite.

Ljubav: Pred Lavovima koji su u emotivnim relacijama je jedan dobar  mesec, planete podržavaju vaše polje ljubavi do sredine juna. U prvoj dekadi juna se  potrudite   da radite na svom odnosu i ubacite nove trenutke u vašu vezu i ulepšate  postojeću priču. Ukoliko ste iskreni u namerama da svoj odnos popravite, onda definitivno morate sesti i ozbiljno porazgovarati sa voljenom osobom o svemu. Neke stvari koje vam sada smetaju treba da pokušate da promenite zarad budućih dana, poradite na kvalitetu vašeg odnosa. Sredinom meseca biće dobre energije u vazduhu,  sve je na vašoj strani, nemojte kvariti neke pozitivne stvari koji postoje između vas i partnera. U trećoj dekadi   meseca dolazi do  stabilizacije, unesite malo nonšalantnosti u svakodnevnicu i malo se poslužite svojim glumačkim umećem u odnosima i sa partnerom i sa porodicom. Zauzeti će dobiti svežinu, lepršavost, snagu, inicijativu i mnogo lakše će funkcionisati sa partnerom. Pred vama su dani zajedničkih lepih planova i realizacije istih, akcije, druženja, putovanja. Oni koji su slobodni u prvoj polovini meseca  će početi da više cirkulišu, druže se, putuju, upoznaju nove interesantne ljude. Sledi vam talas susreta, dopisivanja, flertovanja. U drugoj polovini meseca aktuelni su poslovni segment i druženja, poznanstva preko prijatelja, društvenih mreža.

Zdravlje: Zdravlje stabilno u prvoj dekadi juna, dobra fizička kondicija, mentalno se rasterećeni i spremni i na fizičku aktivnost i na psihička opterećenja. Druga dekada meseca donosi dosta  hroničnih problemi na prvom mestu sa disajnim putevima, alergijama, astmom. U trećoj dekadi juna dosta ste psihički opterećeni i pokušajte da pronađete malo više vremena za sebe.

Lav i ostali horoskopski znaci – slaganje

LAV – OVAN Posao: Energetski vrlo jaka, jedna od najjačih u astrološkim okvirima, kombinacija potencijalnih profesionalnih saradnika. Izuzetne predispozicije daju osnovu za odlične poslovne rezultate, koji vrlo često idu do najviših…