Mesečni horoskop – Lav

Za period od 01.10.2021 do 31.10.2021

Posao: U periodu od 01.10.-07.10. poslovne procese mnogih tipičnih Lavova  karakterišu turbulencije, posebnu u polju komunikacije sa dosadašnjim saradnicima. Mogu biti ugroženi i tekući poslovi jer će biti odlaganja i probijanja dogovorenih vremenskih rokova. Ono na šta  treba da obratite pažnju jesu odnosi sa kolegama i nadređenima, verbalne rasprave  i  raznorazna spoticanja su moguća, jer ćete biti  okruženi sa dosta negativnim ljudima. Pred vama je izazovan period  u kome ćete morati da odlučite kako da se postavite u postojećoj situaciji. Od 07.10.-17.10. finansije su stabilne ali značajno uvećanje ne očekujte u prvoj polovini oktobra. Pojačajte kontrolu nad saradnici da ne bi morali da se vraćate unazad, što vi i inače ne volite. Otvoriće vam se velike mogućnosti i potrudite se da  iskoristite nečiju podršku i prionite i na neka lična usavršavanja, trebaće vam za neko buduće vreme. Poradite malo više i na polju prezentacije i marketinga, budite istrajni u tome. Povoljnija situacija kreće od 17.10. kada imate mogućnosti da izgladite postojeće odnose uz obostrane kompromise. Od 19.10. postoji mogućnost novog poslovnog projekta koji bi pokrenuo ceo sistem i malo stavio u drugi plan prethodni napet period. Poslednja dekada meseca, dosta izazova u međuljudskim odnosima, zbog nepotpunosti u informisanju i razmeni podataka. Niste u zavidnoj ulozi ali imate dosta energije da sve završite kako treba. Prekoračenje zadatih rokovo je gotovo neizbežno, zato pokušajte da sebe u toj situaciji zaštitite maksimalno moguće. To donosi dosta nervoze i napetosti, prvenstveno zbog vremenskih zastoja.

Ljubav: Prva polovina Oktobra  Lavovima  donosi  nestabilnost u partnerskim odnosima. Postoji mogućnost uplitanja sa strane u vaš emotivni odnos, pokažite da to  nikako nećete dozvoliti. Razgovarajte, iznesite sve postojeće probleme i sami rešite između sebe ako ih uopšte ima, ili su samo provokacije nebitnih i zavidnih ljudi. Posle 11.10. značajno poboljšanje situacije zahvaljujući obema stranama i vašim zajedničkom udruženim energijama. Druga polovina meseca donosi bolju klimu u vašem odnosu, više opuštenijih situacija i bolje raspoloženje i vas i vašeg partnera. Posvetite se zajedničkim prijateljima i aktivnostima u kojima uživate. Posvetite se izlascima, vežbanju u prirodi i druženjima. Malo budite inventivniji nego inače i napravite planove koji uključuju partnera u svaku vašu aktivnost. Kraj meseca donosi stabilizaciju u odnosima, i  veću posvećenost zajedničkim planovima i stremljenima. Slobodni Lavovi mogu upoznati neku interesantnu osobu koja će pokrenuti  strasti kod njih. Postoji mogućnost ulaska u vezu, i savet je da ne budete preterano neodlučni. Potrebna je veća opuštenost i nemojte biti rezervisani bez potrebe.

Zdravlje: Zdravlje stabilno u prvoj polovini oktobra dobra fizička kondicija, mentalno ste rasterećeni i spremni i na fizičku aktivnost i na psihička opterećenja. Druga polovina meseca donosi pojačan stres i nervozu i to se odražava bolove u vratu, glavobolju i depresiju. Uzimajte više vitamina i poradite na zdravoj ishrani.

Lav i ostali horoskopski znaci – slaganje

LAV – OVAN Posao: Energetski vrlo jaka, jedna od najjačih u astrološkim okvirima, kombinacija potencijalnih profesionalnih saradnika. Izuzetne predispozicije daju osnovu za odlične poslovne rezultate, koji vrlo često idu do najviših…