Mesečni horoskop – Lav

Za period od 01.05.2022 do 31.05.2022

Posao: Početak meseca donosi  Lavovima da neke poslovne saradnje dolaze  iznenada. Od 02.-04.05. sve ide u dobrom pravcu i od vas se očekuje da imate zreo i ozbiljan pristup poslu, a ne da se žalite okolo na sve i na svakoga. Od 04.-.08.05. povoljniji period sa većim skokovima u pozitivnom smeru. Pred vama se otvara period sa novim šansama, novim promenama koje vas mogu odvesti mnogo dalje nego što trenutno mislite.  Povremeno niste ni svesni kakav utisak ostavljate na saradnike i osobe sa kojima radite. Na vas se može osloniti i nije iznenađujuće što će doći do razgovora sa šefovima, gde je mogućnost vašeg napredovanja vrlo jasno istaknuta. Od 08.-15.05. možete  biti  podsticajniji i aktivniji, u odnosu na kolege vi imate liderske osobine i primenite ih sada. Neke situacije u poslovnom segmentu idu svojim tokom i vi ih možete  pogurati na vaš način. Neke mogućnosti će se otvoriti pred vama, budite dovoljno mudri da ih prepoznate. Moguća je nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto drugačije, novi poslovni projekat koji bi vam mogao poboljšati finansijsku situaciju. U poslednjoj dekadi meseca  može biti par neprijatnih situacija sa kolegama, ali će se to brzo vratiti u normalu. Potrebno je da budete obazrivi kada je finansijski segment u pitanju. Novca ima koliko ima, uspećete da naplatite i neka zaostala potraživanja, ali su trenutno vaši troškovi i odliv novca mnogo veći.

Ljubav: Početak meseca vam donosi jako lep period na emotivnom planu, nemate nekih teških aspekata i kočnica. Neki sitni problemi ne bi trebali da remete vaš odnos sa partnerom, podelite i lepe stvari i probleme. Vaši porodični odnosi su takođe u dobroj fazi. Morate da se potrudite da partner stekne utisak da mu dajete maksimum u svemu, a ne da stalno nešto bude nedovršeno. Obostrana otvorenost u komunikaciji je neophodna da bi se sve rešilo na najbolji način. Sredinom meseca moraćete da smanjite impulsivnost,  potrebu za raspravama i da kontrolišete svoja raspoloženja koja će biti jako promenljiva. Iz svega navedenog, ovo će biti prilično   teško za vas, ali vi imate snage. Druga polovina meseca donosi nesuglasice jer vi neku situaciju niste dobro isprojektovali ne uzimaju ću tuđe obaveze u obzir. Ne bi trebalo da ponavljate takve situacije jer mogu dovesti do nepotrebnih zatezanja odnosa. Poslednja dekada meseca naročito dobra za putovanja i izlaske sa prijateljima. Slobodni Lavovi imaju zanimljiv mesec pred sobom sa velikim mogućnostima da upoznaju nekog zanimljivog. Ipak, planetarni aspekti ne pokazuju da se radi o pravoj osobi, biće to neko sa kojim na prvi pogled dobro funkcionišete ali generalno nekompatibilna osoba sa vama. Iz tog razloga savet je, ne zalećite se. Bacite se više na druženja i izlaske.

Zdravlje: Generalno se zdravstveno stanje popravlja, imate više energije. Možda malo glavobolje ili problema sa sinusima. Druga polovina meseca donosi probleme sa urogenitalnim traktom i stomačne probleme uopšte. Potrudite se malo oko ishrane,  posvetite se zdravijim navikama, unosite više vitamina.

Lav i ostali horoskopski znaci – slaganje

LAV – OVAN Posao: Energetski vrlo jaka, jedna od najjačih u astrološkim okvirima, kombinacija potencijalnih profesionalnih saradnika. Izuzetne predispozicije daju osnovu za odlične poslovne rezultate, koji vrlo često idu do najviših…