Mesečni horoskop – Lav

Za period od 01.09.2022 do 30.09.2022

Posao: Početak septembra za većinu pripadnika znaka Lava odiše pozitivnom energijom u poslovnom segmentu, imate elana i volje. Vreme je  da pokrenete neke poslovne priče, da potražite i nove saradnike koje ćete zainteresovati za ono što imate da ponudite. Od 01.-05.09. prilagodite se trenutnim okolnostima, budite mudri, racionalni i praktični  kroz ovaj period ćete proći veoma uspešno. Možete ostvariti  poprilične pomake na bolje i u finansijskoj sferi. Od 05.-11.09. prostor za greške je otvoren tokom celog perioda, pa se potrudite da ipak budete više analitični nego da jurite vreme. Bolje je i da zakasnite malo, nego da posle ispravljate greške. Od 11.-17.09. imaćete izazovan period zbog nekih promena pravnih okvira ili nekih regulativa vezanih za vašu delatnost. Možda ćete biti primorani da menjate iz korena neke procedure da biste se uklopili u neke nove okvire. Ovo je mesec velikih napora, ali i velikih zastoja u radu koji ne zavise ni od vas ni od saradnika. Neprijatna finansijska iznenađenja u vidu plaćanja kazni zbog neke pravne neregularnosti su takođe moguća. Od 17.-23.09. promene koje čekate će nastupiti i to zato što ćete vi najpre kod sebe nešto promeniti. Da li će to biti način funkcionisanja, da li će biti drugačiji pristup saradnicima i autoritetima,  u svakom slučaju, shvatićete da vi kod sebe morate da regulišete nešto da bi se oko vas sve posložilo na pravi način. Posle 26.09. vi ste u ovom periodu vrlo uporni i rešeni da neke stvari rešite onako kako vama odgovara, ali ćete nailaziti na otpor onih koji su oko vas. Nisu oni trenutno sposobni da prate niti vaš tempo niti da na pravi način razumeju veličinu problema na koji ste naišli.

Ljubav: Početak meseca septembra na emotivnom planu kod zauzetih Lavova je izuzetno dinamičan. Energija, volja i optimizam biće prisutni i sigurno je da će ovo pozitivno uticati i na partnera. Period ispravljanja grešaka iz prošlosti prema partneru je pred vama. Možda je to ispravljanje u suštini nešto što ste odavno trebali da kažete, možda  komunikacija sa voljenom osobom na drugačiji način. Druga dekada donosi mnogo problema zauzetim Lavovima. Pokušavate da u emotivnim relacijama pronađete zajednički jezik sa partnerom, ali to u ovom periodu nešto teže ide. Jednostavno oboje ste tvrdoglavi po nekim pitanjima, vi samo umete da neke stvari kažete na malo lepši način, dok partner ide na direktan način. Kompromis sada zavisi od vas, što bi u prevodu značilo da vi morate promeniti svoj pristup, ukoliko ne želite da se rastežete u nekim raspravama bez kraja i rešenja. U istom ritmu ulazite i u treću dekadu meseca i držite se do pred sam kraj meseca. Kraj meseca donosi stabilizaciju u odnosima, i  veću posvećenost zajedničkim planovima. Slobodnim Lavovima u prvoj polovini meseca sledi dobar period za nova poznanstva, ali ste vi u nekom čudnom raspoloženju, ni sami ne znate želite li  da pokrećete nešto ili ne. Vaša ponašanja mogu biti prilično hirovita i svojom promenljivošću možete oterati neke osobe od sebe. Druga polovina meseca bolja, imaćete zanimljivih situacija i preko posla, preko društvenih mreža, zato se fokusirajte.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu u prvoj polovini meseca i na imunitet. Nemate izrazitih problema u ovom periodu, ali ćete biti poprilično umorni i iscrpljeni. Dobra fizička energija i pozitivan stav prema životu vas čine zdravijim, pa radite na tome maksimalno. Osetljivost ka urinarnim i bakterijskim infekcijama u drugoj polovini meseca.

Lav i ostali horoskopski znaci – slaganje

LAV – OVAN Posao: Energetski vrlo jaka, jedna od najjačih u astrološkim okvirima, kombinacija potencijalnih profesionalnih saradnika. Izuzetne predispozicije daju osnovu za odlične poslovne rezultate, koji vrlo često idu do najviših…