Mesečni horoskop – Lav

Za period od 01.12.2023 do 31.12.2023

Posao: Početak decembra  za  pripadnike  znaka Lava donosi  turbulentan period  u poslovnom segmentu, naročito na finansijskom polju.Od 01.-07.12.  prepreke u ovom periodu se  odnose  na nerealnu procenu svojih trenutnih mogućnosti, pa može doći do  zagušenja u realizaciji poslovnih zadataka. Sa nadređenima  komunikacija  loša i organizacije konfuzna, a sve kao rezultat tih sitnijih nesporazuma. Od 07.-10.12. neki dogovori mogu biti promenjeni ili iskomplikovani bukvalno u poslednjem trenutku, ali to ne znači da od njih treba odustati. Samo treba promeniti taktiku ili pristup saradnicima i ubrzo će se situacija rešiti. Od 10.-16.12. možete u nekim situacijama požuriti, a to može dovesti do grešaka ili do toga da dođete u sukob sa onima sa kojima sarađujete. Teško je da ćete bilo šta sada moći da promenite ili da izvedete na brzinu, pa odustanite od ovakvog modela ponašanja. Ne nervirajte se ukoliko stvari ne idu onako kako ste zamislili, budite fleksibilni i spremni da uhvatite korak sa mnogobrojnim dešavanjima. Od 16.-22.12. budite oprezni, i čuvajte se nepouzdanih saradnika ukoliko nameravate da pokrenete inicijativu za neki novi posao. U poslednjoj dekadi meseca moguć kontakt sa nekim novim osobama, koje su neophodne za unapređenje projekata. Sve je u vašim rukama samo usmerite energiju i znanje u pravom smeru. Godinu finalizirate u pozitivnom raspoloženju, sve je na vašoj strani.

Ljubav: Početak meseca decembra  će te biti nervozniji nego inače i imaćete problema i sa partnerom i sa porodicom. Vama se savetuje da pokušate da  pređete preko krupnih problema, i ne govorite neistine što vam nije strano ponekad. Iako mislite da je malo stavljanje pod tepih neizbežno, ne savetuje se. To u ovom trenutku može da pokrene lavinu loših događaja i da vas udalji od partnera na duži period. Distanca je već prisutna i bilo bi dobro da se zadržite na tom nivou. Razmislite dobro pre nego što se upletete u nešto što će posle biti zaista jako teško kontrolisati. U drugoj polovini meseca proširićete krug zajedničkih prijatelja, više kretanja, okupljanja, putovanja. Lep period pred vama, imaćete mnoge nove situacije koje će vas motivisati da idete dalje u zajedničku budućnost. I partnera uključite u vaša društvena okupljanja i ulepšajte  jedno drugom vreme. Mnogo interesantnih doživljaja biće vezani za pretpraznični period, biće dinamičnije nego obično. Slobodni Lavovi,  u prvoj polovini decembra sve je otvoreno za ulazak u novu emotivnu priču sa osobom koju već neko vreme poznajete. Lepa energija i dobro raspoloženje vas očekuju. U drugoj polovini decembra neko pokušava da vas osvoji, ali vi ne reagujete, kao da ni ne primećujete zainteresovanost ove osobe.

Zdravlje:  U prvoj dekadi meseca kod Lavova može biti osetljiv urinarni trakt i pluća. Druga dekada problemi sa bubrezima i urogenitalnim organima, jačajte imunitet. Treća    dekada   meseca problemi sa respiratornim organima, moguće i alergije. Pazite se povreda ako trenirate i budite umereniji u ishrani.

Lav i ostali horoskopski znaci – slaganje

LAV – OVAN Posao: Energetski vrlo jaka, jedna od najjačih u astrološkim okvirima, kombinacija potencijalnih profesionalnih saradnika. Izuzetne predispozicije daju osnovu za odlične poslovne rezultate, koji vrlo često idu do najviših…