Mesečni horoskop – Lav

Za period od 01.04.2024 do 30.04.2024

Posao: Početak meseca aprila na poslovnom planu Lavovima donosi kontakte sa teškim osobama, i ne baš toliko skladan odnos sa onima koji su vam nadređeni. Saradnici sa druge strane mogu pokazati visok nivo nepouzdanosti i sve to vama otežava poslovne aktivnosti. Do 06.04. su mogući problemi sa papirima, u dogovorima, može biti teškoća da završite čak i neke najtrivijalnije obaveze. Od 06.-11.04. biće gomilanja i prenatrpavanja poslom, ma  koliko god da obraćate pažnju na svaki detalj  sasvim izvesno je da ćete negde pogrešiti. Veoma turbulentan period biće za odnose sa kolegama, moguć i trajni prekid neke saradnje. Od 11.-19.04. obim poslova će se smanjiti, i vi ćete uspevati da se na bolji način uhvatite u koštac sa svim situacijama. Koristite ovo vreme jer možete završiti čak i zaostale obaveze. Dolazi do blagog poboljšanja u finansijskom segmentu i možete bar na tom polju da se opustite. Od 19-24.04. budite  posvećeni, autoritativniji i svi će vas pratiti. Koristite sva svoja znanja i načine na koji vi smatrate da probleme treba rešavati, sve je na vašoj strani. Kraj meseca poseban akcenat,  treba naglasiti da obratite pažnju na sitnice, jer postoji mogućnost za propuste naročito u papirologiji. Vratite se unazad više puta i proverite sami sebe.

Ljubav: Prva polovina meseca donosi Lavovima u emotivnim relacijama neku nesigurnost i  povlačenja. I vi i partner pokazujete znake sumnjičavosti i nepoverenja, morate pratiti i analizirati svaki postupak druge strane. Osećaćete se pomalo nesigurno, a kod nekih se čak mogu javiti sumnje u partnerovu vernost. To je posledica vaših unutrašnjih nemira i nekih razgovora koji vodite sami sa sobom, što je i najteže u životu generalno. Oko 10.04. naročito loš period za komunikaciju i međusobno razumevanje. Posle toga sledi bolja klima u vašem odnosu, više opuštenijih situacija i bolje raspoloženje i vas i vašeg partnera. Kraj meseca donosi stabilizaciju u odnosima, i  veću posvećenost zajedničkim planovima. Komfor i toplina vašeg doma sada vam najviše prijaju   i vi se potrudite  da  podelite nežnost, ljubav i romantiku. Slobodni Lavovi u prvoj polovini meseca imaće jake izazove u vidu fizičke privlačnosti sa nekom osobom i verovatno će i uploviti u taj odnos. U drugoj polovini meseca, neka nova osoba može na vas ostaviti vrlo jak utisak, jer je potpuno drugačija od osoba sa kojima ste do sada imali neke emotivne priče.

Zdravlje:  U prvoj dekadi aprila  dobra fizička kondicija, mentalno se rasterećeni i spremni i na sve vrste opterećenja. Druga dekada meseca donosi pojačan stres i nervozu i to se odražava bolove u vratu, glavobolju i depresiju. Treća dekada aprila donosi bolove u leđima, rukama, nogama, mišićima.

Lav i ostali horoskopski znaci – slaganje

LAV – OVAN Posao: Energetski vrlo jaka, jedna od najjačih u astrološkim okvirima, kombinacija potencijalnih profesionalnih saradnika. Izuzetne predispozicije daju osnovu za odlične poslovne rezultate, koji vrlo često idu do najviših…