Mesečni horoskop – Lav

Za period od 01.02.2023 do 28.02.2023

Posao: Već od prvih dana meseca tipični predstavnici ovog znaka mogu očekivati priliku da se poslovno iskažu, ali istovremeno i da se suoče sa profesionalnim izazovima koje donose nagle i neočekivane promene planova sa vrha hijerarhijske lestvice. Takvi scenariji pratiće vas praktično sve do20.02. ali kud i kamo stabilnije okolnosti možete očekivati od kraja druge dekade perioda. Malo šta će ići tako glatko, odnosno na prvu loptu. Naprotiv, budite spremni da sačekate i ponovite više puta svoje poteze, ali i da zatražite dodatna objašnjenja od drugih kako bi umanjili potencijalne komplikacije u komunikaciji. Bez određenih kompromisa teško ćete odbraniti svoje stavove i generalno uspešno privesti kraju važne poslovne poduhvate, pa se pripremite za dosta priče i naknadnih objašnjavanja. Obratite pažnju kako se ophodite prema saradnicima i nadređenima. Možda oko vas okolnosti i pojedine osobe neće baš uvek biti korektni, možda će biti situacija u kojima ćete bezrazložno trpeti pritisak, ali ne možete vi ništa značajno da promenite. Posebno budite oprezni  u drugoj dekadi meseca, jer su mogući i prekidi saradnje. Ukoliko uspete da svoju lavovsku prirodu obuzdate, onda vas čeka vrlo pristojan mesec u sferi materijalnih dešavanja.

Ljubav: Energija promena pratiće najtipičnije Lavove u sferi ljubavi tokom februarskih dana. Sve što valja i na šta se možete osloniti u sferi ljubavi isplivaće na površinu, ali i sve slabosti vašeg privatnog života. Imajte to na umu prilikom traženja najboljih rešenja za svoje postupke i razumevanje poteza druge strane, jer samo tako bićete u solidnoj poziciji da ostanete dosledni sebi, a opet ne na štetu drage osobe. Potrebno je da se konačno svedu računi oko nekih situacija koje vas opterećuju kao par i da se nastavi dalje, rasterećenije.

Zdravlje: Zdravlje promenljivo tokom celog meseca. Obratite pažnju na imunitet, prehlade i kardiovaskularne tegobe.

Lav i ostali horoskopski znaci – slaganje

LAV – OVAN Posao: Energetski vrlo jaka, jedna od najjačih u astrološkim okvirima, kombinacija potencijalnih profesionalnih saradnika. Izuzetne predispozicije daju osnovu za odlične poslovne rezultate, koji vrlo često idu do najviših…