Mesečni horoskop – Lav

Za period od 01.04.2021 do 30.04.2021

Posao: Konstelacija nebeskih tela u mesecu Aprilu najavljuje pojačano angažovanje većine Lavova na polju profesionalnih delatnosti. Izuzimajući poslednju sedmicu, u preostalom delu perioda pripadnici ovog sazvežđa imaće priliv radne energije iznad proseka, pa bez obzira što može biti i malo nesvesnog, neracionalnog rasipanja, sve ukazuje na konačne poslovne rezultate koji zadovoljavaju i ogromne lavovske prohteve. Postoji prostor da još malo popravite efikasnost, odnosno budete racionalniji sa potrošnjom energetskih resursa. Za to je neophodno da svoje profesionalne planove podelite na nekoliko etapa i korak po korak ih realizujete, nešto sporijom, ali svakako sigurnijom varijantom. Lavovima to neće biti lako sprovesti, pre svega u središnjem delu Aprila kada se očekuje da nivo samopouzdanje bude na maksimalnoj tački, a pritisak adrenalina jači nego ikada. U takvoj situaciji nije isključeno ni angažovanje na više poslovnih strana, pa ma koliko to bilo korisno za bolju kontrolu energetskog naboja, ipak povedite računa o konkurentskim potezima i zaštitite svoje profesionalne pozicije. To naročito važi za treću aprilsku dekadu kada će nešto oslabiti lavovske komunikativne predispozicije. Mirniji period po svim kriterijumima možete očekivati tokom poslednjih sedam dana meseca. Ujedno, to će biti i povoljan period za pravljenje preseka finansijskog stanja koje će po svemu sudeći ići par puta u plus i minus. Dobra naplata uloženog rada sigurno deluje ohrabrujuće, ali ipak budite racionalniji sa potrošnjom i ispunjavanjem hedonističkih želja.

Ljubav: Sva potencijalna dešavanja u sferi ljubavi tokom aprilskih dana kod najtipičnijih Lavova možemo podeliti u dva dela. Prvi se odnosi na period do polovine Aprila, kada će prateći sticaj okolnosti biti na strani tipičnih predstavnika ovog znaka i od simbolične pomoći da ostvare praktično sve postavljene ciljeve na polju emotivno – ljubavnih odnosa. Treća i četvrta sedmica meseca donosi bitno drugačiji energetski sklop na lavovskom ljubavnom nebu i sasvim je logično da se menja taktika i pristup svim pitanjima intimne prirode. Bilo kako bilo, valjalo bi da se prvenstveno fokusirate na svoje ambicije na planu osvajačkih ljubavnih akcija, jer od nekoliko zanimljivih novih poznanstava velika je verovatnoća da bar jedno bude vredno ozbiljnijeg truda i pristupa. Ukoliko vam se poklopi i još par kockica tehničke prirode, eto fine prilike da ljubavni April ostane zabeležen krupnim slovima u vašoj glavi i srcu. Kakav god bio epilog vaših aktivnosti u prvoj polovini meseca, predstavljaće solidan zalog za nešto opušteniji stav i pristup ljubavnoj problematici posle toga. Najviše vremena i energije u tom periodu Lavovi će usmeriti na uživanje u prethodno ostavrenim rezultatima ili eventualno preispitivanju i korigovanju slabijih karika postojećeg partnerskog stanja. Ako pripadate grupaciji koja nešto više ceni i voli sebe, onda je važno da iskontrolišete nalete narcisoidnosti i egocentrizma, jer u suprotnom možete izazvati nimalo prijatne reakcije osoba čije su emocije i sujeta žestoko povređeni.

Zdravlje: Presek zdravstvenog stanja kod tipičnih Lavova na kraju meseca trebalo bi da bude u poznatim granicama osetljivih tačaka. Drugim rečima, u najavi nema upozorenja na nove slabosti koje bi mogle da izazovu ozbiljnije brige. Za, uglavnom, kontrolisanu situaciju biće dovoljno da se ponašate umereno u konzumiranju hrane i pića, zatim da revnosno pratite moguće oscilacije krvnog pritiska i rada srčanog mišića, i na kraju da odvojite dovoljno vremena za slobodne fizičke aktivnosti.