Mesečni horoskop – Lav

Za period od 01.07.2021 do 31.07.2021

Posao: Početak Jula za Lavove donosi  tajne neprijatelje, konkurenciju, i to dovodi do toga da ne mogu da budu mirni i opušteni u poslovnom segmentu. Niste dovoljno vrednovani niti adekvatno finansijski nagrađeni, imate utisak da saradnici  bolje prolaze od vas. 07.07. bi moga biti kritičan dan kada ćete iz tih razloga možete ulaziti u raspravu sa saradnicima, kolegama ali time neće mnogo toga promeniti. Odnosi sa kolegama će biti zategnuti i trebali bi da se trudite da ih ne produbljujete, već da pokušavate da se asimilirate, i prilagodite postojećoj situaciji. Možete ostvariti neke kvalitetne saradnje i čak pokrenuti nove poslovne projekte posle 13.07. nove ponude doći do vas u ovom periodu, samo se potrudite da priča u startu bude u tajnosti. Verovatno će vam se činiti  da ne možete da uklopite postojeće poslove sa ovima koji vam se nude.  Nemojte ishitreno reagovati  problem u usklađivanju će biti uspešno rešen i to jako brzo. Dobar poslovni dogovor je pred vama. Sredina meseca donosi  dobre mogućnosti da se verbalnim veštinama pokrenute u pravcu stvaranja novih poslovnih kontakata. Angažujte se maksimalno  jer ovo što radite sada vrlo brzo će dati svoje rezultate. Posle 22.07. preuzmite kormilo u nekim dogovorima, usmerite ih na vašu stranu  i potrudite se da stvari krenu   u vašu korist. Pokušajte da zadržite svoj mir i racionalno razmišljanje i nametnete svoje liderske sposobnosti. Zadnjih dana meseca  budite strpljivi, i bavite se poslovima  koji se vezuju za saradnju sa strancima ili firmama iz inostranstva. Finansijski momenat je dobar.

Ljubav: Na početku meseca Jula kod Lavova koji su u vezama  je dosta naporan period. Komunikacija  između vas i partnera može biti žestoko poljuljana i   moguće je  da će u nekim odnosima doći i do raskida. U najmanju ruku period priličnog zahlađenja je u najavi. Kod onih u  emotivnim vezama  najbolje je da trenutno puste da voljena osoba rešava svoje probleme samostalno  i da se što manje uplićete. Distanca  je neophodna, da ne bi došlo do nekog konflikta ili svađe između vas dvoje.  Nemojte  precenjivati sebe  i nametanjem svog ega pomutiti totalno partnerova očekivanja. Savet nikako ne insistirajte da   samo bude „po vašem“, to nije put razrešenja problema. Kraj meseca donosi novi talas promena  u odnosima i komunikaciji među onima koji su u vezama.  Negativne i pozitivne faze se stalno smenjuju, pa to ni sada neće biti izuzetak od pravila. Imate  dve opcije ili ćete  napraviti još veći jaz i problem u vašem odnosu, i dovesti je do same granice pucanja ili ćete raditi sve što partner bude zahtevao od vas i to bez mnogo pogovora. Slobodni Lavovi će tokom Jula  imati dosta  povoljnih  emotivnih prilika, kako za nova poznanstva tako i uživanje u izlascima, flertu,  a nije isključena  i najava ozbiljnijih priča. Novi i zanimljivi ljudi su oko vas, obratite pažnju na detalje i uživate u pažnji kojom ste trenutno nagrađeni. Ne žurite u konkretizaciju neke priče ima vremena i za to.

Zdravlje: Početak meseca je obeležen promenljivim raspoloženjem, nedefinisanim tegobama i bolovima, problemi sa spavanjem i nervoza, naravno sve je posledica stresa. Sredina meseca naglašene glavobolje i problemi sa variranjem krvnog pritiska. Krajem meseca obratite pažnju na ishranu.