Nedeljni horoskop – Strelac

Za period od 04.12.2023 do 10.12.2023

Posao: Ova sedmica neće biti laka za većinu Strelčeva kada je posao u pitanju i to se pre svega odnosi na komunikaciju. Potrudite se da je malo poboljšate sa saradnicima,  moguće je da bude problema i nejasnoća. To što vi razmišljate  brzo, ne znači da drugi isto tako brzo mogu da vas razumeju ili prihvate vaše stavove. U drugom delu sedmice, nemojte donositi preuranjene zaključke i klonite se brzinskih odluka. Malo dublje posmatrajte probleme oko vas i pokušajte da učite na greškama drugih.

Ljubav: Zauzeti pripadnici ovog znaka  osećaće veću bliskost i povezanost sa partnerom, i trudiće se da svaki zajednički trenutak bude jako prijatan za oboje. Potrudite se da priredite neko lepo iznenađenje. Idite na kraći put, obiđite neko fino mesto na kome do sada niste bili, jednostavno  rečeno  uživajte zajedno. Slobodni Strelčevi mogu imati neke pokušaje komunikacije sa bivšim emotivnim partnerom, ali od ovog posla je bolje da trenutno dignete ruke.

Zdravlje: Kada je zdravlje u pitanju mogući su problemi sa probavom, stomakom uopšte. Jačajte imunitet i odmarajte se maksimalno.