Nedeljni horoskop – Strelac

Za period od 27.05.2024 do 02.06.2024

Posao: U ovoj sedmici slede vam bolji odnosi sa saradnicima i bolja  dinamika obavljanja poslovnog procesa. Potrebna  vam je pomoć i nemojte se ustručavati da je potražite na više proverenih mesta. Sve će se pokrenuti nešto čak i mnogo brže od onoga što ste vi mislili i planirali. Imaćete mnoštvo  dogovora, sastanaka, i mnogo ćete snage i volje ulagati u posao. Sve će se to isplatiti, i vaš trud i vaše znanje, i doći ćete na poziciju koju objektivno, odavno zaslužujete.

Ljubav: Moraćete malo više da se prilagođavate potrebama drugih, biće izazova u komunikaciji sa ljudima generalno. Potrudite se da vaš odnos sa partnerom održite na nekom zadovoljavajućem nivou, kroz neke vaše nove ideje i vizije. Dajte predloge za druženja ili neki novi zajednički posao možda. Pustite neka sve ide svojim tokom i uživajte u ponovnoj bliskosti. Slobodni Strelčevi,  raspoloženi ste za avanturu, za promene u svom ljubavnom životu. Ali  teško ostvarujete ciljeve po pitanju ozbiljne veze.

Zdravlje: Tokom ove sedmice zdravlje vrlo dobro, ne očekuju vas neke ozbiljnije tegobe. Očekuje vas pojačan priliv energije.