Nedeljni horoskop – Strelac

Za period od 26.09.2022 do 02.10.2022

Posao: U ovoj sedmici  je jako naglašeno da tražite savet ili pomoć od osoba koje mogu uticati na poboljšanje situacija u vašem poslovnom segmentu. Odnos sa nadređenima sada funkcioniše korektnije, a ni odnos sa poslovnim partnerima i saradnicima više nije u blokadi. Problem koji trenutno imate je nedostatak informacija, što govori o tome da neke situacije još uvek ne mogu da budu realizovane, i da čekate na ostvarenje planova. Mogućnost za novac od dodatnih poslovnih angažmana.

Ljubav: Kod zauzetih odnos sa voljenom osobom varira od odličnog raspoloženja i dobre  energije do granice sukoba i rasprave. Prisutni su i sumnje i nepoverenje a prisutno je i da oboje brzo menjate raspoloženja i non stop se igrate vruće - hladno situacija. Rešenje  je samo komunikacija  i ona vam ide od ruke ove sedmice. Slobodni  Strelčevi,  neko se pojavio ko izaziva interesovanje kod vas, ali nikako da se prava komunikacija i dogovori pokrenu.

Zdravlje:  Sem problema sa imunitetom, u ovoj sedmici  može biti i nesanice i glavobolja i osećaja da ste u potpunosti iscrpljeni.