Nedeljni horoskop – Strelac

Za period od 23.05.2022 do 29.05.2022

Posao:  Jedna veoma dinamična i uspešna sedmica je pred vama. Postoje velike šanse  da se aktivirate oko nekih planova i  rešenja, ali i da pokrenete dogovore sa poslovnim partnerima, starim i novim – na lakši način. Svi ti neki sitni detalji i papirologija koja vam je zadavala glavobolju sada se rešava, što će vam dodatno dati energiju i podsticaj da budete još aktivniji. U ovoj sedmici možete neočekivano dobiti podršku od nadređenih ili ljudi koje smatrate autoritetima u svom poslu. Šta više, oni vam mogu ponuditi i neke olakšice ili bolje uslove za rad.

Ljubav: U emotivnim relacijama  mirnija situacija ove sedmice.. Partner je malo spustio loptu, vi takođe, ali i dalje se oseća da ispod površine koja je mirna postoje ključanja. Vi ćete jedan deo svoje nervoze izbacivati kroz poslovni segment ili time što ćete non stop tražiti nešto da radite, da biste utišali mozak i misli koje vas i dalje vrlo opterećuju. Slobodni pripadnici ovog znaka i dalje imaju najviše zanimljivih situacija kroz poslovni segment.

Zdravlje: Bićete povremeno napeti i nervozni, i sigurno je da ćete imati problem sa spavanjem. Potrebno vam je više odmora i opuštanja. Kretanjem i aktivnošću protiv loših navika, protiv statičnosti, problema sa varenjem.