Nedeljni horoskop – Strelac

Za period od 19.10.2020 do 25.10.2020

Posao: Nema lakih profesionalnih zadataka ni olakih, površnih rešenja za Strelčeve tokom ove radne sedmice. Uz sve to astrološki aspekti najavljuju okolnosti koje bi trebalo da budu više u koliziji nego u skladu sa primarnim željama osoba rođenih u ovom znaku, ukazuju na neophodan oprez na više nivoa. Prvo i najvažnije biće da preispitate svoje poslovne ciljeve, pa ako ima prostora da spustite koju nijansu, bez odustajanja, potrudite se da to i uradite, jer možda već u bliskoj budućnosti imaćete povoljniju klimu za podizanje profesionalne lestvice. Na drugoj strani neće valjati ako i te korigovane ciljeve pokušate realizovati u jednom potezu, nemojte preskakati stepenike, neminovno sledi vraćanje unazad i onda bude sve još sporije i teže, naročito za najtipičnije Strelčeve.

Ljubav: Na prvi pogled nije realno očekivati sedmicu za kapitalno pozitivne događaje u ljubavi, ali nema u najavi ni posebno loših scenarija, za većinu Strelčeva. Prevedeno u praktične životne tokove – kraj ovog perioda tipični pripadnici zodojačnog sazvežđa Strelca trebalo bi da dočekaju na približno istoj poziciji kao sa početka sedmice. Za neke finese, nijansa gore ili dole, biće neophodno da date svoj lični doprinos. Od slobodnih predstavnika ovog znaka za očekivati je da akcenat stave na opuštenije varijante, bilo da je reč o komunikaciji ili nekim konkretnim potezima. Svaka ozbiljnija forma i više detalja nema realno dobru perspektivu. Nešto više komplikacija mogu imati Strelčevi koji se već nalaze u formiranim vezama, biće potrebno dosta truda da ozbiljno ne narušite partnerske karike.

Zdravlje: Dve osetljive tačke u sferi zdravlja mogu Strelčeve mučiti više nego inače, tokom ove sedmice. Prva je povezana sa problemima probavnog sistema, prvenstveno zbog neumerenog konzumiranja hrane i pića, a druga se tiče osetljivosti sitnih kostiju na rukama i nogama.

x