Mesečni horoskop – Strelac

Za period od 01.10.2021 do 31.10.2021

Posao: Početak meseca donosi gomilu kontradiktornosti na poslovnom planu, imaćete mnogo posla, a što ga više budete imali  više ćete želeti da što manje radite. Vi ste prezasićeni, i potrebno je da promenite nešto da malo usporite tempo. Nije vreme da pravite bilo kakve ozbiljne preseke, ni za neke nove poslove. Polje finansija ugroženo pa nemojte ići sa megalomanskim projektima. Od 07.10.-10.10. Dolazi do neočekivanih obrta situacije,  u poslednjem trenutku, što dovodi u pitanje sam projekat I rokove. Trudite se da budete pribrani i smireni, ostatak ovog perioda već donosi bolje uslove za rad i kvalitetniju komunikaciju i dogovore sa onima sa kojima sarađujete. Finansije će se popravljati pa ćete bar tu biti mirniji. U periodu od 10.10.-17.10. biće nesuglasica sa saradnicima, zbog vaše  potrebe da budete iskreni. Nametnite sebe, svoj način organizacije, koliko god vam  se svi sukobljavali. Vi stavite sve karte na sto i preduzmite sve korake, da nametnete neki svoj način. Morate biti sugestivniji kada nešto objašnajvate i prezentujete. U trećoj dekadi meseca najbolje da se bavite tekućim poslovanjem i obavezama, da održavate kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Period je takođe dobar da pokažete svoju kreativnost i istupite sa idejama koje imate. Period je odličan i da budete vrlo aktivni, da razgovarate, dogovarate, sastančite, da kontaktirate poslovne saradnike i stare i nove, da pokrećete ono što vam je bitno.

Ljubav: U prvoj polovini oktobra i partner i vi  ste raspoloženi za lepa dešavanja, za skladnu komunikaciju i potrebno je samo da se prilagodite i prepustite. Oboma su vam trenutno potrebni harmonija i trenuci mira – pa izvolite, poradite zajedničkim snagama na tome.  U ovom periodu možete pokazati onu najlepšu i najtopliju stranu vaše ličnosti i biti tu za njega. Umete da mu priđete na pravi način i pružite pravi savet, lepu reč i naravno osećaj sigurnosti. Ukoliko je partner opterećen sumnjama i ljubomorom, sada ćete umeti i moći da mu pokažete da nema razloga za brigu. Druga polovina meseca se nadovezuje u sličnom ritmu kao i prva, na neki način se održava harmonija i sklad u vašem odnosu. Vaš emotivni život će biti bez većih pritisaka, moći ćete da se posvetite partneru i uživate. Ovaj period je dobar da popravite neke stvari koje ste možda nemarnim pristupom pokvarili. Usmerite energiju na neke nove osobe u vašoj blizini, preko njih poboljšavate generalno vaš status u društvu. Sada je trenutak da budete aktivni jer je jednim velikim delom sreća na vašoj strani, a znate da ona podržava i prati hrabre. Slobodni Strelčevi, nastavak neke komunikacije ili flerta koje je u proteklom periodu krenuo sada zavisi samo od vas. Ako je to ono što želite  pokrenite je posle 07.10. Ko god vam se dopadao i koliko god da vam se sviđa, sada zaista nije trenutak da bilo šta konkretizujete realizujete.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu u prvoj polovini meseca i na imunitet. Dobra fizička energija i pozitivan stav prema životu vas čine zdravijim. U drugoj polovini oktobra pad imuniteta, hronični umor, kostobolja. Radite na poboljšanju svog zdravlja, nisu to neki velikim problemi već posledice stresa i iscrpljenosti. Unosite više vitamina i pripazite na ishranu.