Mesečni horoskop – Strelac

Za period od 01.09.2023 do 30.09.2023

Posao: Za Strelčeve početak meseca septembra donosi  malo izazovniju radnu atmosferu. Posebnu pažnju obratite na potpisivanje papira koji imaju veliku težinu i koji su vezani za novčane transakcije.  Od 04.-08.09. ako uspete da pravilno odredite prioritete i adekvatno se postavite, nema razloga da od bilo čega odustajete. Budite obazrivi sa finansijskim transakcijama. Od 08.-12.09. period  je povoljan ukoliko želite da se posvetite dodatnoj edukaciji, ili bilo kom vidu usavršavanja na profesionalnom planu. Od 12.-17.09. odličan je period za dogovore, za nove kontakte, za pokretanje novih poslovnih saradnji i priča. Budite spremni na sve, iskoristite sva svoja znanja i iskustva, to će biti karta za neka buduća vremena. Od 17.-21.09. očekuje vas dosta poslovnih razgovora i dogovora sa novim poslovnim saradnicima. Pozabavite se razmatranjem neke od promena na profesionalnom planu, moglo bi da vam se isplati. Poslednja dekada septembra donosi  dosta dobrih dešavanja, interesantnih kontakata sa novim i starim saradnicima, ima mogućnosti da neke ugovore produžite ali i sklopite nove. Na vama  je da se maksimalno trudite i dokazujete svoju profesionalnost, na okolnosti, osobe koji odlučuju ne možete uticati. Finansije će biti promenljive tokom celog perioda.

Ljubav: Zauzeti predstavnici znaka Strelca biće  malo inertniji početkom septembra, kad je organizacija vremena sa partnerom u pitanju. To je posledica prezasićenosti okolinom i njihovim negativnim uticajima. Može vam se pripisati da zapostavljate partnera. Vi ste pomalo netolerantni i pokušajte da iskontrolišete svoje ponašanje prema drugoj strani da ne bi bilo naknadnog kajanja. Ne dozvolite da vas muče neke sitnice iz prošlosti, okrenite se budućnosti i sagledavanju aktuelne situacije. Preporuka je da partnera ne gušite nekim izmišljenim razlozima i pričama koje su definitivno neosnovane. Druga polovina meseca donosi manje spuštanje tenzije ali su odnosi i dalje pod određenim pritiskom. Stabilizacija se polako postiže i potreban je vaš određeni trud kao bi bila postignuta kakva takva ravnoteža. Partner  vam daje snagu, podstiče vas da se opustite i više uživate u zajedničkim momentima. Planirajte kraći put ili više zajedničkih izlazaka i aktivnosti. Slobodni  Strelčevi,  u prvoj polovini meseca provlačiće se nešto iz prošlosti, možda će biti tajno, a definitivno će biti zanimljivo i držaće vam pažnju. Druga polovina meseca može doneti konkretizaciju već započetog odnosa.

Zdravlje: U prvoj dekadi meseca mogućnost prehlade i komplikacija sa  urinarnim  traktom. U drugoj dekadi septembra mnogo nagomilanog stresa, izbacite ga  kroz fizičku aktivnost, naročito provodite više vremen a u  prirodi. Treća dekada izražene meteoropatske reakcije, problematičan stomak i sinusi.