Mesečni horoskop – Strelac

Za period od 01.04.2021 do 30.04.2021

Posao: Evo još jednog znaka, tačnije njegovih predstavnika, kojima će April doneti brojne izazove na profesionalnom planu. Odmah treba naglasiti da pomenuti izazovi imaju uglavnom pozitivnu konotaciju, sa realnim mogućnostima da sve na kraju bude u korist Strelčeva. Nekoliko faktora stvara dobru startnu osnovu, a najbitnija su tri: visok nivo radne energije i voljnog momenta, zatim, želja i volja za poslovnim dokazivanjem i, na kraju, simbolična naklonost kosmičke energije da se poneki profesionalni eksperiment na kraju višestruko isplati. Suštinskoj prirodi tipičnih Strelčeva sve prethodno navedeno odgovara, pa je poptuno logično očekivati pojačano angažovanje kako na starim, već započetim projektima, tako i na pokretanju ideja za nove profesionalne zadatke. Određena problematika može se pojaviti zbog teškog praćenja strelčevskog tempa rada i usputnog rešavanja problema, jer je drugima potrebno više vremena za analizu i povlačenje ključnih poteza. Predstavnici ovog znaka zaposleni u privatnom sektoru imaće manje muka zbog neophodnog prilagođavanja, dok će svi oni koji su delovi neke veće profesionalne mašinerije ipak morati da traže kompromisna rešenja. Kraj meseca, tačnije poslednja sedmica, biće lepa prilika da i Strelčevi malo uspore, odnosno da se lakše uklope u poslovnu celinu. Nema nagoveštaja većih neprijatnih iznenađenja u sferi finansija. Uvećan promet doći će kao logična posledica efikasne naplate, na jednoj, ali i široke ruke i šupljih prstiju, na drugoj strani.

Ljubav: Jedna polovina meseca Aprila mogla bi da predstavlja odličan poligon za ispunjenje najskrivenijih želja Strelčeva u sferi ljubavi, dok će drugi deo perioda biti prožet raznim iskušenjima ograničavajućih faktora. Onaj prvi vremenski interval koji donosi pozitivnu energiju astroloških aspekata za uspešne akcije na emotivno – ljubavnom polju trebalo bi da traje od početka do sredine meseca, a preostalih petnaestak aprilskih dana proteći će u senci usporene realizacije svih zamisli. Dakle, od najtipičnijih predstavnika ovog znaka očekuje se aktivan i sadržajan ljubavni život, prvenstveno tokom prve i druge sedmice Aprila. Povoljna astrološka klima najavljuje više novih kontakata, ali neće biti iznenađenje ako vam maštu ponovo zagolica i neka stara simpatija. Najkomplesnija situacija zadesiće one Strelčeve koji se istovremeno budu angažovali na dva ljubavna koloseka, pa budite pripravni za usputnu gimnastiku, ali i rešavanja vrlo zamršenih detalja. Ovde godine neće igrati presudnu ulogu, mada mlađe generacije brže seku i još brže preboljevaju eventualne ljubavne rane. Hteli to ili ne, druga polovina perioda zahtevaće mnogo opreznije ponašanje i suptilnije delovanje, pre svega zbog okolnosti u kojima će svaki propust značiti skuplju cenu. Na drugoj strani, malo će popustiti i strelčevski entuzijazam, jer planiranje svakog pojedinačnog koraka njima je previše smorno i uštogljeno. Ovakav period najviše će odgovarati onim Strelčevima koji već imaju oformljenu porodicu.

Zdravlje: Dosta potrošene energije, ali i veliki promet drugih resursa upozorava tipične Strelčeve da je i u sferi zdravlja važno biti racionalan. U suprotnom, tokom ovog meseca sustizaće vas povremeni zamor materijala, koji neminovno prati izražena nervoza. Opterećenje nervnog sistema može se odraziti i na nešto lošije spavanje, koje onda rezultira dekoncentracijom i problemima sa glavoboljama. Osim toga, čuvajte se promaja i prehlada, kao i visoke telesne temperature kao posledice svega.