Mesečni horoskop – Strelac

Za period od 01.02.2024 do 29.02.2024

Posao: Početak meseca februara  je dobar period za vas da pokrenete nešto o čemu dugo razmišljate i vrlo je izvesno da biste ostvarili rezultate kojima se nadate. Od 04.-08.02.  vi ćete biti suočeni sa okolnostima i preprekama koje ne možete prevazići. Nešto lošiji odnosi sa nadređenima, koji će od vas zahtevati da promenite pristup obavezama ili svoj način rada. Proveravajte sve informacije bilo od vaših saradnika, bilo da dolaze iz eksternih izvora. Od 08.-14.02.  radna energija je na izmaku i  oscilacije i rasipanje mogu da ugroze profesionalno obavljanje  poslovnih zadataka. Potrudite se da radite jednu po jednu stvar i nemojte sebe fizički preopterećivati, jer će kašnjenje biti manja šteta od eventualnih drugih propusta. Od 14.-18.02. zatražite i prihvatite makar minimalnu pomoć, posebno tamo gde se pojave novi načini poslovanja. Bitno je da se ne oslanjate isključivo na sebe i pridržavate kruto već proverenih i dobro uhodanih mehanizama rešavanja poslovnih zadataka. Što se tiče polja finansija,  nema potrebe za  velikim ulaganjima u ovom periodu. Od 18.-24.02. ako se ukaže potreba možete otići na kraći put u inostranstvo. Posle 24.02.  budite jako obazrivi kada su pozajmice i krediti u pitanju, ne savetuje se uzimanje novca ni na koji način. Morate potražiti pomoć nekih uticajnih ljudi da vam daju savet ili konkretnu pomoć.

Ljubav: Dosta turbulentan početak za sve Strelčeve koji su u vezama, neće vam biti dosadno. U prvoj polovini februara vi verovatno smatrate da radite baš sve kako treba i da ne pritiskate niti nervirate partnera na bilo koji način. Partner se baš i ne bi složio sa ovim vašim konstatacijama, već da bi pre reklo da ste nervozni i da samo  provocirate rasprave. Period je takav da morate biti pažljivi i odmereni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju da ne biste bez ikakvog pravog razloga doveli do tenzije. Druga polovina meseca, imaćete oscilatorne periode, malo svađe malo lepih perioda. Treba da se pozabavite planovima sa partnerom za neka ulaganja u vašem domu ili planiranju zajedničkog odmora. Slobodni Strelčevi u prvoj polovini meseca  interesantna komunikacija koja se može pretvoriti i u ozbiljniju priču. Ali budite na oprezu  prošlost ne prestaje da bude prisutna kao senka. U drugoj polovini meseca igrajte se, družite i uživajte. Ako se neko priključi i želi da uživa zajedno sa vama odlično.

Zdravlje: Nema nagoveštaja velikih neprijatnosti na polju zdravlja  za Strelčeva  tokom prve dekade  februara. Sve potencijalno osetljive tačke u drugoj dekadi odnose se na glavobolje, kolebanje krvnog pritiska. U trećoj dekadi više pažnje  obratite na režim ishrane, na unos vitamina i jačanje imuniteta. Više se posvetite fizičkim aktivnostima boravku u prirodi.