Mesečni horoskop – Strelac

Za period od 01.05.2022 do 31.05.2022

Posao: Prvi deo maja Strelčevima  protiče u standardnom ritmu, vi niste u prvom planu i možete malo odahnuti. Period od 02.-04.05.  je obojen  nervozom, verovatno zbog sporog ritma ili kratkih rokova za završavanje nagomilanih obaveza. No, sve ovo je prolaznog karaktera i uspešno ćete sa problemima izaći na kraj. Ako poslovni partner zahteva neke promene u dogovoru, saslušajte šta ima da vam predloži, ne reagujte automatski odbijanjem. Od 04.-08.05. i dalje budite obazrivi sa finansijskim transakcijama, malo bolja situacija je, ali nemojte se rasipati. Bićete iznervirani zbog cele situacije ali sve je rešivo. Morate potražiti pomoć nekih uticajnih ljudi da vam daju savet ili konkretnu pomoć. Od 08.-15.05. neki saradnici  će vas u velikoj meri razočarati, jer vas mogu izdati, otkriti neke vaše tajne ili se pak pokazati kao nekolegijalni ili nepouzdani. Za vas je bolje je da stvari otkrijete na vreme i okružite se osobama koje vas mogu pratiti na vašem poslovnom putu. Od 15.-25.05. mogu se javiti neki krupniji problemi sa autoritetima, nerazumevanje vašeg pristupa. Biće vam potrebna pomoć i nemojte se ustručavati da je potražite na više proverenih mesta. Na materijalnom planu ćete imati satisfakciju jer zarada može biti značajno uvećana, što neka vrsta nagrade za uvećano zalaganje. Sam kraj maja sve će se  pokrenuti, nešto čak i mnogo brže od onoga što ste vi mislili i planirali. Imaćete mnoštvo  dogovora sastanaka, ovo je period u kom ćete mnogo snage i volje ulagati u posao. Sve će se to isplatiti, i vaš trud i vaše znanje i doći ćete na pozicije koje objektivno odavno zaslužujete.

Ljubav: Kad je emotivni plan u pitanju prvi deo meseca je   povoljan  za sređivanje situacije u emotivnim vezama. Problemi koji su kulminirali tokom prethodnog perioda  sada se polako smiruju i vi možete  naći pravo, zajedničko rešenje. Vaš partner je  još uvek  napet,  i  može povremeno  potencirati na nekim raspravama zbog sitnica, ali zato ste vi neuporedivo stabilniji nego inače i sa elana se trudite da vam odnos bude neopterećen. Druga polovina meseca donosi manje spuštanje tenzije ali su odnosi i dalje pod određenim pritiskom.  Stabilizacija još uvek nije  postignuta, bilo u partnerstvu, bilo unutar vas  ali biće trenutaka, dana  u kojima ćete se osećati bolje nego do sada.  Suštinski, partner  vam daje snagu, gura vas, podstiče vas da se opustite i više uživate u zajedničkim momentima. Planirali ili ne planirali  sada vam je povoljan period za kraći put ili makar za više zajedničkih izlazaka i aktivnosti. Slobodni Strelčevi su  otvoreni za avanturu i dobar provod, bez mnogo razmišljanja o tome šta budućnost donosi i planova da se ovakvi tipovi veza održe na duži rok. Ukoliko postoji neko u koga ste zaljubljeni, teško je da ćete vi napraviti prvi korak. Na svu sreću, pa je druga strana itekako spremna na inicijativu. Ali vi ste na potezu ipak, a vi se verovatno nećkate.

Zdravlje: U prvoj polovini meseca stres  nagomilan do maksimuma, izbacite ga  kroz fizičku aktivnost, naročito više vremena boravište u prirodi. Posledice toga mogu biti nesanice, hroničan umor, depresivna stanja. Vodite računa o ishrani i respiratornim organima, jačajte imunitet. Druga polovina meseca priliv energije i bolje raspoloženje. Kraj meseca pojačan stres i potreban je redovniji san.