Mesečni horoskop – Strelac

Za period od 01.02.2023 do 28.02.2023

Posao: Februarski dani trebalo bi da donesu podizanje nivoa aktivnosti i približavanje standardima koji su uobičajeni za predstavnike Strelčeva. Važno je da postepeno pojačavate angažovanje, nikako naglo i sve će ići na zadovoljavajući način. Tačno je da ćete najverovatnije lakše proći kroz razne izazove i poslovna vrata koja se otvaraju baš za vas, ali nemojte očekivati čistu profesionalnu sliku, jer vas očekuju nesporazumi u komunikaciji sa neposrednim saradnicima. Ukoliko je Strelčevima sve jasno, to automatski ne znači da i ostali imaju kristalno čistu sliku, pa, budite spremni da dodatno objašnjavate prednosti vašeg načina razmišljanja. Nemojte da vam bude teško, jer ipak imate realne izglede da isterate svoje. Očekuje vas povećan obim posla i dosta komunikacije i papirologije u periodu od 10.02. – 20.02. stoga budite oprezni pri potpisivanju dokumenata, ili prolongirajte a ukoliko je to moguće, a takođe vodite računa da neki dogovori ne propadnu zbog nepotpunih ili netačnih informacija koje budete posedovali. Poboljšanje stanja na polju finansija jeste realan scenario do kraja meseca. 

Ljubav: Februar u najavi donosi sijaset zanimljivih poznanstava i novih potencijalnih ljubavnih priča. Ipak, pre nego što se pozabavite novim simpatijama, osvrnite se koji korak unazad, možda oko sebe, da budući odnosi ne budu opterećeni bremenom neraščišćenih računa. To tipičnim pripadnicima ovog sazvežđa nikada nije lako i jednostavno, jer su prirodno predisponirani za pogled i kretanje napred. Ukoliko ste zauzeti klima na vašem ljubavnom horizontu i nije baš zadovoljavajuća. Pokušajte da izbegnete veće svađe i nesuglasice, a posebno na javnim mestima,  jer time štetite i vašem i ugledu osobe koju volite. 

Zdravlje: Imunitet vam može biti u padu. Čuvajte se prehlade, visoke temperature, a mogući su i  problemi sa zglobovima i sitnim kostima.