Mesečni horoskop – Strelac

Za period od 01.07.2021 do 31.07.2021

Posao: Budite obazrivi sa finansijskim transakcijama, mal je o bolja situacija ali nemojte nikako eksperimentisati. Bićete napeti zbog cele situacije ali nije ni prvi ni poslednji put. Sve  ipak ide u dobrom pravcu od vas se očekuje da imate zreo i ozbiljan pristup poslu a ne da se žalite okolo na sve i na svakoga. Oko 07.07. moguć malo jači sukob sa nadređenima. Nerazumevanje i problemi u komunikaciji. Nije povoljno vreme za poslovna putovanja, moguća su kašnjenja, problemi sa dokumentacijom, teško ostvarivanje kompromisa. Od 11.07.-15.07.  uspevaćete uglavnom da spustite loptu u nekim dogovorima i vratite se na stabilno tle. Ne bi trebalo da pokrećete neke nove poslove, jer je dosta toga nejasno i nedefinisano. Ni ljudi sa kojima dolazite u kontakt nisu u potpunosti otvoreni i iskreni i ne oslanjajte se na njihova obećanja. Možete imati problema sa papirologijom i nabavkom potrebnih dokumenata. Aktivirate se prema inostranstvu ali samo u komunikacionom smislu. Posle 22.07. poslovi idu sporije nego što bi trebalo  i to se odražava na vaš nervozan stav. Prekoračenje rokova je zasigurno moguće i vi to morate prihvatiti ali opravdajte sebe. To je neophodno da bi pokrenuli neke stvari u pravom smeru i izbegli kritike na sopstveni račun. Nadređeni vas neće štedeti i morate se sami pozabaviti sopstvenim statusom. Možda ćete trebati da uvedete neke nove načine i metode, i to će ići teško ali je neophodno da bi se sve uspešno završilo.

Ljubav: Jul kreće turbulentno za zauzete pripadnike znaka Strelca,  dosta neugodnih  trenutaka sa partnerom. Moguće je da su u sve bile umešane laži, sumnje o prevari, ljubomora. Posle bure i oluje došlo je stišavanje i sada oboje ćutite, očekujući od one druge strane da preduzme nešto. Možda je i bolje da se oboje „izduvate“, ohladite glave i razmislite o onome što je bilo. Vi se mnogo trudite, ali nećete imati baš mnogo uspeha u komunikaciji sa partnerom. Logičan način rasuđivanja neće naići na razumevanje već na osudu i to vama neće prijati. Odložite rešavanje krupnijih problema za neko drugo vreme. Preuzmite kontrolisanje situacije jer bi moglo doći do nesporazuma širih razmera. Okrenite se porodičnim dešavanjima, skupovima i odnosima koje ste zapostavili zbog partnera i posla. Ne padajte u loše raspoloženje, trenutno je takva klima u vašoj vezi. Krajem meseca pokušavate da uzdignete vaš odnos, kroz neke lepe sitnice, kroz vođenje opuštenih razgovora sa voljenom osobom. Slobodni predstavnici znaka bi da krenu u akciju ali imaju početničku nesigurnost. Nemojte na silu trčati  nekim osobama jer od tog posla na duži rok, neće biti ništa. Možete čuti i neke loše informacije o osobi koja vam se dopada. Budite strpljivi i ne srljajte.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu u prvoj polovini meseca i na imunitet. Nemate izrazitih problema u ovom periodu. Dobra fizička energija I pozitivan stav prema životu vas čine zdravijim. Moguća sklonost alergijskim reakcijama.