Mesečni horoskop – Strelac

Za period od 01.07.2024 do 31.07.2024

Posao: Pojačano profesionalno angažovanje tipičnih Strelčeva, kao nastavak aktivnosti iz prethodnog perioda, biće najverovatnije prisutno i početkom meseca jula.  Od 07.-12.07. bićete  zatrpani i  nećete  moći da postignete  planirane stvari i obaveze. Nešto ćete morati  da odložite za kasnije, neke rokove u dogovoru sa saradnicima da ispomerate. To sve značajno usporava poslovni procesi unosi veliku nervozu u vaš kolektiv. Od 12.-19.07. povremeno ćete upadati u nervozu zbog svega što se dešava, ali ne zaboravite  što više žurite – više i grešite, pa ćete usporiti i organizovati se bolje. Potražite i pomoć od strane kolega  makar jedan deo posla prebacite na njih. Od 19.-22.07. bilo bi dobro i korisno da imate pored sebe osobu od poverenja koja želi i hoće da vam pomogne i ubrza radne procese koji su upali u lavirint. Od 22.-27.07. budite oprezni, i čuvajte se nepouzdanih saradnika ukoliko nameravate da pokrenete inicijativu za neko udruživanje. Krajem meseca imaćete izvesno nezadovoljstvo zbog usporene realizacije profesionalnih obaveza što će  pojačati  probleme i situacija u sferi materijalnog. Mogući su neočekivani troškovi, a vi se potrudite da ne budete uzročnik  dodatnih.

Ljubav: Kad je emotivni plan zauzetih pripadnika znaka Strelca u pitanju bićete malo inertniji u julu. To je posledica prezasićenosti ljudima i pričama. Može vam se pripisati da zapostavljate partnera. Vi ćete biti  osjetljivi i pomalo netolerantni, ne preporučuje se rasprava naročito kad ste u širem društvu. Preporuka je da partnera iznenadite nekim poklonom, ali nek to bude manji znak pažnje, ali ne nešto što izgleda kao da se iskupljujete. Sredinom meseca dobijaćete signale koje ćete umeti da protumačite i pročitate, stizaće informacije, baš one koje su vam trebale da sve dođe na svoje mesto. U drugoj polovini meseca trebalo bi  da se pozabavite planovima sa partnerom za neka ulaganja u vašem domu ili planiranju zajedničkog odmora. Unesite malo nonšalantnosti u svakodnevnicu i malo se poslužite svojim glumačkim umećem u odnosima i sa partnerom i porodicom. Slobodni  Strelčevi u prvoj polovini meseca čeka vas iznenađenje ili ćete vi pak iznenaditi osobu koja vas zanima. Druga polovina meseca donosi nova dešavanja, ali ne izgleda kao da ćete vi biti baš u nekom furioznom  raspoloženju oko toga.

Zdravlje: U prvoj dekadi meseca stres  nagomilan do maksimuma, izbacite ga  kroz fizičku aktivnost, naročito više vremena provodite u prirodi. Posledice toga mogu biti nesanice, hroničan umor, depresivna stanja. Vodite računa o ishrani i respiratornim organima, jačajte imunitet. U drugoj dekadi meseca povremeno padovi energije. Mogući stomačni problemi , pripazite dodatno na ishranu. Kraj meseca donosi probavne smetnje i  glavobolje.