Mesečni horoskop – Strelac

Za period od 01.09.2022 do 30.09.2022

Posao: Početak septembra  izazovan za Strelčeve,  zbog nekih promena pravnih okvira ili nekih regulativa vezanih za vašu delatnost. U periodu od 01.-05.09. možda ćete biti primorani da menjate iz korena neke procedure da biste se uklopili u neke nove okvire. Od 05.-11.09. ne žurite i ne insistirajte ni na čemu jer se lako može dogoditi da u poslednjem trenutku napravite promenu plana. Potrudite da  ostvarite nove poslovne kontakte koji  mogu biti korisni za budućnost, i za vaš lični napredak na lestvici rukovođenja. Od 11.-17.09. bićete u periodu kada sve vezano za posao funkcioniše na mišiće i kada se konstantno borite sa preprekama. Pojačajte kontrolu nad saradnicima da ne bi morali da se vraćate unazad, što i inače nije poželjno u ovom trenutku nikako. To vas može razbesneti  i eskalacija verbalnog sukoba može biti 16.09. Teško će proći da jedna strana ne bude oštećena ili za poslovnu poziciju ili za novčanu kaznu, nije isključeno da to budete i vi jer aspekti vam nisu naklonjeni. 0d 17.-23.09. se otvara   prostor za nove poslovne prilike. Lepe vesti, nove ponude, informacije koje vam prijaju  sve će se to pozitivno uticati na vas.  Period na dalje vam donosi da stvarno realno prionete na obaveze, da se okupirate poslom i da gledate da ništa ne ostavljate za sutra. Sam kraj meseca karakteriše povoljna finansijska situacija, sve što budete planirali realizovaće se uz dodatni faktor sreće. Iskoristite podršku koja vam se u ovom periodu nudi, povoljni su aspekti, prihvatite prilike koje će se pojaviti.

Ljubav: Pred vama je jedan dobar period ako ste u emotivnim vezama. Početak meseca donosi nešto novo u polju partnerskih odnosa, novi način komunikacije između vas. Imaćete  izuzetno lepih situacija sa voljenom osobom. Biće prijatnih iznenađenja koja ćete prirediti jedno drugom. Biće i razloga za smeh i za jaka osećanja i strast. U drugoj dekadi meseca treba da budete darežljivi prema partneru, vratiće se višestruko. Neke sitne nesuglasice zanemarite, prosto pređite preko njih, potrudite se vi da uspostavite sistem dijaloga. Sam kraj meseca donosi mogućnost odlaska na zajedničko putovanje sa  prijateljima. Lep period je pred vama, imaćete mnoge nove situacije koje vam pomažu da odnos bude sve kvalitetniji i bolji. I partnera uključite u vaša društvena okupljanja i ulepšajte  jedno drugom vreme. Mnogo interesantnih doživljaja je vezano za ovaj mesec, oseća se pozitivna energija svuda oko vas. Oni koji su slobodni,  osoba koja ulazi u vaš život na prvi pogled deluje kao savršena, ali je veliko pitanje kakav sve emotivni teret vuče i šta sve krije od vas, želeći da vam se predstavi u najboljem svetlu. U drugoj polovini meseca  preko poslovnog segmenta postoji jaka hemija prema osobi koja vas, sa jedne  strane  prilično nervira nekim svojim razmišljanjima i postupcima.

Zdravlje: Prva polovina meseca mogući su kardiovaskularni sistem i glavobolje. Potrudite se da se više odmarate i jačate imunitet. Imate problema i sa bolovima u kostima i mišićima u drugoj dekadi meseca. Kraj meseca bolovi kičme i osetljivost urinarnog trakta. Nestabilan imunitet pratiće vas tokom celog meseca.