Godišnji horoskop – Strelac

Posao:

Kada bi 360 i još nekoliko dana pride mogli da smestimo u dva meseca i to ona početna u 2020. onda bi osobe rođene u znaku Strelca imale jednu od najboljih godina u celom profesionalnom životu. Bez obzira što to u praksi nije izvodljivo i dalje ostaje činjenica da početak 2020. donosi sjajne predispozicije za poslovni uspeh i napredak na hijerarhijskoj letvici. Puni samopouzdanja, krupnim koracima možete pokrenuti poslovne ideje koje se već duži period krčkaju u vašoj glavi, nije realno da vas svi mogu pratiti ali ni to nije neka posebno otežavajuća okolnost jer makar do kraja februara praktično sve možete i sami. Međutim ovo sami nemojte baš bukvalno shvatiti, u praksi niko nije dovoljan sam sebi – iako se to ponekad učini osobenjacima i ekstremima, na kraju krajeva uz pravu pomoć sa strane ide lakše i bolje. O tome bi valjalo da više razmišljate u periodu mart – jun, kada vas očekuju veći napori i značajnije prepreke na profesionalnom putu. Sporija poslovna realizacija može biti posledica određenih promena tehničkih okolnosti ili većeg otpora konkurencije, odnosno osoba koje imaju drugačije ideje od vas. Zbog svega navedenog valjalo bi da zatražite i prihvatite pomoć, eventualno udružite sa onima koji su na sličnim frekvencijama kako bi ovaj period pregurali sa manje potrošene energije. Od jula do sredine septembra imaćete još jedan odličan vremenski interval da završavate već započete projekte ali i da pravite planove za nove poslovne izazove. Posebno efikasni mogu biti oni koji imaju autonomiju u nekoj većoj ekipi ili privatnici koji već imaju razrađen biznis. U ovom periodu potencijalne začkoljice čekaju vas u nedovoljno jasnoj i preciznoj komunikaciji ili zbog neadekvatnog razumevanja najbližih saradnika. Takođe obratite pažnju na granice zakonskih regulativa kako možda i nesvesno ne bi napravili grešku zbog koje kasnije stižu penali na naplatu. Poslednja tri meseca trebalo bi da imate mirniji period da napravite rezime do tada urađenog ili da malo vremena odvojite za neki hobi, odnosno nešto što vam donosi više zadovoljstva od koristi. Ovo je vrlo realan scenario ako u prethodnom delu godine naplatite veći deo onoiga što ste uradili. Na drugi način rečeno – 2020. vam može doneti bitno uvećanje materijalnih prihoda pa pri kraju godine možete sebi dopustiti nešto veći odmor i relaks. Ipak razmislite malo i o štednji, eventualno usmeriti deo novca u neku investiciju.

Ljubav:

Ako ste krajem prošle godine raščistili neku veću ljubavnu zavrzlamu dobro će vam doći mali predah u prvoj polovini januara, jer vas već posla toga čeka period od najmanje dva meseca većeg angažovanja i novih mogućnosti. Naravno ako ne želite ništa novo, bilo da ste zadovoljni postojećim emotivnim odnosima ili jednostavno imate važnija posla od ljubavi, niko vas neće primoravati. Ipak bez obzira na vašu eventualnu nezainteresovanost za očekivati je da pažnja drugih bude usmerena ka vama, tako da neće biti baš lako da ostanete neutralni. To bi svakako mnogo više trebalo da odgovara osobama rođenim u znaku Strelca koje su spremne za izazove na ljubavnom polju. Ma koliko bio dobar period i bez obzira koliko se vi angažujete nekako su lepe prolazne priče krajnji dometi. Tokom marta imaćete prvenstveno zadatak da preispitate sebe šta želite i čemu stremite kao i da proverite koliko su tačne pretpostavke da postoje tajne simpatije usmerene prema vašoj ličnosti. Od aprila do avgusta čeka vas mini ciklus potencijalnog uživanja u bezmalo svim varijantama emotivnih odnosa. Zauzeti će imati dobru priliku da više vremena posvete i provedu sa voljenom osobom, dok će solisti biti u prilici da upoznaju više interesantnih osoba na ljubavnom polju. Mogućnost šireg izbora većini bi trebalo da odgovara, mada uvek se nađe neki Strelac kome se to obije o glavu i od više lepih mogućnosti i solidnih početaka na kraju ostanu praznih šaka. Fokus i pravljenje selekcije prioriteta su lekcije koje osobe rođene u ovom znaku uče celoga života i mnogi nikada ne nauče. Dobri učenici koji pokažu da su ovu i neke druge lekcije apsolvirali imaće poslednja dva meseca 2020. povoljnu klimu da sve to naplate na najbolji način.

Zdravlje:

Većina astroloških pokazatelja ukazuje da godina 2020. ne donosi ekstremno loše aspekte i nije realno očekivati veće zdravstvene probleme osobama rođenim u znaku Strelca. To se pre svega odnosi na period do kraja avgusta, do kada bi manje brige mogle da izazovu povećan nivo napetosti i stresa tokom februara i marta, zatim slabije spavanje i poneka glavobolja u prolećnom delu godine i preterano konzumiranje one hrane i pića koje inače više volite. U preostala tri – četiri meseca 2020. obratite više pažnje na grlo i respiratorni sistem – tokom septembra i oktobra, šake, stopala i kolena zahtevaju veći oprez krajem godine a promaje i prehlade vas vrebaju najviše u oktobru i novembru.

x