Godišnji horoskop – Strelac

Za period od 01.01.2024 do 31.12.2024

STRELAC

Strelčevi u  2024.  godini imaju dosta sreće na svim poljima, pomoć planetarnih uticaja da prevaziđu sve probleme. Karijera ide uzlaznom linijom, imate pomoć sa svih strana i uspevate da isplivate iz svih problema. Finansijski ste stabilniji nego u prethodnom  periodu. Malo više napora će vam trebati da biste pokrenuli neke značajnije projekte, pa morate naći u sebi samom snage za to. Sa prijateljima moguće nesuglasice hroničnog tipa, nećete moći tako lako da ih prevaziđete. Potrudite se da putujete što više, to je lek za vas. U emotivnim vezama imate povratke i odlaske.

Posao: Početkom januara dobićete informacije koje su izuzetno značajne i koje su vam neophodne da zaokružite neki poslovni proces koji ste već odavno započeli. Tokom februara i marta povećan obim obaveza upozorava da neće biti lako ostvariti baš sve  ciljeve na vreme i onako kako ste vi zamislili. Tokom aprila i maja bi trebalo da budete zadovoljni onim što radite sada, rešavajte tekuću poslovnu problematiku, angažujte se oko toga da malo popravite komunikaciju sa saradnicima. Ne bi trebalo da forsirate neke velike stvari, jer nije vreme za to. Potrudite se malo više oko prezentacije vaše firme, pozabavite se marketingom, poradite na imidžu vaše kompanije, to će vam doneti samo pluseve u karijeri. Jun mesec- rešavate neke zaostale  probleme za šta će vam biti  potrebno mnogo više energije nego inače, ali pokušajte da finiširate da bi bar ostatak leta bio opušteniji. Tokom jula biće predloga za saradnju. Avgust donosi bolju atmosferu, neće biti nekih većih izletanja i izazova, polako rešavajte stvar po stvar.  U septembru  mogu  neke Vaše greške i propusti isplivati niodakle, pa nemojte da se nervirate oko toga, već prionite da ovo sanirate što pre. U oktobru  biće nesuglasica sa saradnicima, oni ne mogu da prihvate vaš pristup radu i biće možda i malo bojkota. Uvođenje novih  metoda je, verovatno, neophodno, ali ne i prihvatljivo za sve članove vašeg tima. Novembar i decembar donose novu energiju, ide se ka praznicima i malo je sve opuštenije. Morate da se pozabavite više nekim novim projektima,  jer ste investicije malo zanemarili. Finansijska situacija je stabilnija pa se i vi osećate rasterećenije.

Finansije: Početak godine može biti izazovan za  trošenje novca, pa se potrudite da poradite na tome da se isti smanje. Tokom aprila i maja finansijski prilivi će biti solidni, ali  veliki deo onoga što dobijate moraćete odmah da prosledite dalje. Tokom letnjih meseci finansijski segment nestabilan,  potreban poseban oprez, ne zalećite se oko neproverenih poslova. Kraj godine završavate u plusu, ali bez neke  zarade, ali šta je tu je. Morate imati bolje finansijske projekcije za narednu godinu.

Ljubav: Za zauzete predstavnike znaka Strelca, početak godine je obeležen čudnom atmosferom u vašem odnosu. Partner vas može iznenaditi nekim svojim stavovima i postupcima, ne opterećujte mozak, opustite se, stvari će doći na svoje. U februaru se otvaraju novi putevi pred vama, kad je vaša veza u pitanju, morate i partner i Vi učiniti malo napora da napravite sebi najbolju i najprijatniju dimenziju odnosa. U martu se posvetite više izlascima i druženjima sa zajedničkim prijateljima. Tokom aprila i maja stvari se komplikuju kada je komunikacija u pitanju. Umesto da razgovarate, partner i vi se uglavnom podbadate nekim besmislenim zamerkama i preterano kritikujete jedno drugo. Ne dolazi ni do kakvih većih svađa, ali ovo što radite nije rešenje za vaš odnos. Jun donosi malo  mirniju  atmosferu u vašem odnosu, i vi i partner se osećate prilično stabilno. Tokom jula i avgusta pravite planove za zajedničko  letovanje i potrudite se da ne unosite nikakvu tenziju u komunikaciju. Dobar period  za izlaske, provod i uživanje. Od septembra do kraja godine šarenoliko periodi se smenjuju, malo trzavica, pa onda period mirnog stanja. Najbitnije je  da vi i partner razgovarate o nekim situacijama, pokrenete pitanja koja odavno  izbegavate, izbacite probleme na površinu. Kraj godine dočekajte u nekom lepom raspoloženju, otputujte negde ili se družite sa prijateljima. Slobodni predstavnici znaka Strelca- u prvoj polovini godine otvara se jedan zanimljiv period i pojavljuje se neka nova prilika u blizini. U toku leta ćete se truditi da se približite  jednoj  osobi. Neće Vam ići baš najbolje iako ćete na svaki način pokazivati pažnju. Kraj godine nije najpovoljniji period, zato malo povucite ručnu, koliko god da vam se činilo da ste na pravom putu.

Zdravlje: U  prvoj polovini godine za Strelčeve mogući problemi sa glavoboljama, padom imuniteta, potrebno je više kretanja. Potrudite se da se odmorite i naspavate, podignete energetski nivo. Sredinom godine naglašena je napetost i razdražljivost zbog nedostatka sna. Drugi deo godine obeležiće napeto i promenljivo zdravlje, moguće česte glavobolje. Najviše napadnut respiratorni sistem, ugroženi disajni putevi, kardiovaskularni sistem.