Godišnji horoskop – Strelac

Za period od 01.01.2023 do 31.12.2023

Nova  2023. u većini sfera života biće jako povoljna za Strelčeve, imaće mnogo avantura i izazova što se njima u suštini i dopada. Dosta kretanja, putovanja u inostranstvo, studije u inostranstvu, karijera sve je to jako naglašeno samo pratite svoje šanse i potrudite se da ih realizujete. Prva polovina godine vam neće biti baš naklonjena na ljubavnom planu, ali zato od jula vam slede neke krupne promene. Radite na svojoj psihi, pribegnite meditaciji potrudite se da sebe dovedete u stanje neke dobre energije da možete odgovoriti na sve izazove. U skladu sa vašim baznim osobinama želite sve da istražite, svuda da idete, da učite od drugih, pa organizujte sebi vreme na najbolji način. Vi ste otvoreni i druželjubivi, nemate zadrške kada su novi ljudi u vašem okruženju u pitanju.

Posao: Početak godine zadovoljavajući na poslovnom planu, sve ide u nekom dobro započetom ritmu. Tokom januara koju god vrstu posla da obavljate, bićete  zadovoljni postignutim,  okolnosti vam idu na ruku a i sposobni ste da prepoznate gde trebate da se aktivirate. Saradnje ugovarane u prethodnom periodu sada počinju sa svojom realizacijom. Tokom februara privikli ste se na tempo i sada se sve odvija bez pritisaka. U martu se situacija malo komplikuje, planovi su sada podložni promenama. Nećete uspeti da pokrenete neke poslovne projekte koji su vam bitni, ili zbog nezainteresovanosti druge strane ili pak zbog problema sa dokumentacijom. April je sličan martu postoje izvesne kočnice, šta god radili, savetuje vam se da ne brzate, jer vas sada užurbanost samo uvodi u mogućnost da pogrešite. Jun je dobar mesec za Strelčeve kada je posao u pitanju, napravićete neke nove strategije koje mogu mnogo doprineti jačanju vaših pozicija. U julu opet je sve na vašoj strani, dobre ideje kojima možete unaprediti poslovanje su tu, a tu je i podrška nadređenih, autoriteta. Avgust donosi rasterećeniju atmosferu, sledite svoje svakodnevne obaveze i bavite samo svojim stvarima. U septembru možete imati dosta problema na poslovnom planu, dosta ste angažovani, pokušavate  da budete na tri strane odjednom. Ne preuzimajte tuđe poslove na sebe, i ne zanemarujte svoje obaveze, da ne biste dobili kritiku od strane šefova ili poslovnih partnera. Oktobar i dalje nosi napetost, neko od poslovnih partnera postavlja suviše velike zahteve pred vama i pitanje je da li ćete moći da ih ispunite. Tokom decembra se situacija menja na bolje, vi se vraćate u priču i krećete u pozitivnom pravcu. Ukazuju vam se mogućnosti za jaču komunikaciju sa klijentima i za česta kratka putovanja

Finansije: 2023. godina za Strelčeve kao i za sve druge znakove ide gore dole, vi se čuvajte prevelikih troškova.   U prva tri meseca prilivi su u ovoj sedmici dobri, ali očigledno je da ne umete da povučete ručnu kočnicu kada su lični troškovi u pitanju. Letnji meseci jul i avgust generalno gledano ne stojite loše, ali bi bilo dobro da smanjite troškove i usmerite se na redovno plaćanje obaveza i računa. Zadnji kvartal godine veći prilivi će vam dati potrebnu sigurnost, ali dugovanja su nešto što vam i dalje stoji za vratom, ali sada imate priliku da jedan deo obaveza zatvorite.

Ljubav: Početak godine doneće vam malo više nesigurnosti u postojećoj priči. U januaru kod Strelčeva u emotivnim odnosima  doći će do  nekih neprijatnih situacija, ali obzirom na to da ste problem samo gurnuli pod tepih, očekujte da ponovo, vrlo brzo, dođe na dnevni red. Februar dosta sličan, očigledno je da sve i dalje škripi, izbegavajte rasprave na javnom mestu, time štetite i svom i partnerovom ugledu. Tokom marta i aprila biće malo mirnija situacija, kreće bolji period, spremni ste da povučete prave poteze, a partner će vas obasipati ljubavlju.  Pamet u glavu, udahnite duboko i pokušajte da pristupate voljenoj osobi sa više ljubavi i tolerancije. Tokom maja još uvek niste završili sa problemima i nekim međusobnim preispitivanjima pa vam se savetuje da se trudite da poboljšate kvalitet vašeg odnosa. Letnji meseci jun i jul treba da budu opušteniji ali sve je na vama koliko se potrudite. Sada je odlično vreme za to da ispravite neke greške, popravite komunikaciju i osvežite vašu vezu. Iznenadite partnera, izvedite ga na vaše omiljeno mesto ili idite negde van grada za vikend. U avgustu je  sa emotivnim partnerom moguće planiranje odmora ili  nečeg vezano za zajedničku budućnost. Osećaćete da ste blizu ostvarenja svojih želja. U septembru potenciranje na određenim stvarima samo dodatno unosi pometnju u vašu vezu. Uradite ono što je do vas  pokušajte da budete smireni. Oktobar i novembar trebaju da budu ispunjeni vašom težnjom ka smirivanju situacije. Ne dozvolite da se drugi mešaju u vaš odnos. Ne donosite naprečac odluke i sve će doći na svoje mesto. Decembar je mesec u kome treba da se maksimalno posvetite jedno drugom i ulepšate atmosferu u vašoj vezi. Slobodni Strelčevi   zanimljivih kontakata može biti, ali sve to nešto ide suviše sporo za vaš ukus. Savet bi bio da da ne žurite, a vi radite kako god vam je volja.

Zdravlje: Prva polovina godine obeležiće slab imunitet. Čuvajte grlo i na prve znake prehlade odmah reagujte. Aktuelni su i problemi sa kostima, zglobovima, kičmom. U letnjim mesecima potrebno je što pre praktikovati zdraviji način života, da biste sačuvali svoju vitalnost. U jesenjem periodu  dosta stabilna zdravstvena slika mogući su problemi sa spavanjem, varenjem, kožom.