Godišnji horoskop – Strelac

Za period od 01.01.2022 do 31.12.2022

Strelčevi tokom  2022. godine moći će da budu zadovoljni na svim poljima. Otvoriće vam se vrata za mnoge poslovne šanse koje niste mogli ni da sanjate. Budite spremni, da udahnete punim plućima i krenite napred u nove pobede, ovo je pravo vreme za vas. Emotivna situacija bez većih turbulencija, potrudite se da održite postojeći ritam. Kada je porodica u pitanju, možete se baviti problemima neke osobe koja odbija tuđu pomoć ali vi uspevate da je ubedite. U prijateljskim odnosima može doći do razmimoilaženja sa nekim bliskim, potrudite se da taj odnos ne zatvorite, možda je neko od vas napravio previd. Finansijska situacija nije loša, ali nemojte biti preterano opušteni i ne trošite više nego što imate.

Posao: Početak godine morate posvetiti nekim ranijim projektima, započetim prethodne godine koji su iz nekih razloga ostali nedovršeni. To je preduslov za dalje, i nemojte preskakati taj korak. Tokom februara i marta povećan obim obaveza upozorava da neće biti lako ostvariti baš sve zacrtane ciljeve na vreme i onako kako ste prvobitno zamislili. Bez obzira na svu potencijalnu rastrzanost između  dobrih mogućnosti i brojnih poteškoća, uspevate da isplivate bez većih posledica. Tokom marta   problem može predstavljati usporena realizacija započetih poslova, žurbom i forsiranjem nećete puno postići. Tokom aprila i maja potrudite se malo više oko prezentacije vaše firme, pozabavite se najnovijim marketinškim modelima, ubacite se u tokove jer je to neophodno za brže napredovanje i povećanje obima posla. Jun mesec ustaljen ritam, prilično stabilna finansijska situacija i bez većih trzavica u međuljudskim odnosima. Tokom jula biće izazova na polju komunikacije i nedefinisanih detalja sa saradnicima. Morali bi da  obratite  pažnju na naglost postupaka i ishitrenost odluka. Avgust za nijansu smiruje stvari kada je organizacija posla u pitanju, ali  posebno  obratite pažnju na ritam  između pristizanja novca i njegovog trošenja.  U septembru se  mogu javiti neki krupniji problemi sa autoritetima, nerazumevanje vašeg pristupa. U oktobru  biće nesuglasica sa saradnicima, oni ne mogu da prihvate istinu a vi imate potrebu da je iskažete. Moraćete da uvedete neke nove metode, i to će ići teško ali je neophodno da se sve završi do kraja i kako je potrebno. Novembar i decembar donose obilje novih  zamisli i profesionalnih projekata za  budućnost. Vaša  preciznost i organizovanost biće vam od velike koristi i pomoći, pa se maksimalno potrudite. Finansijska situacija je zadovoljavajuća, krajem godine biće dovoljno da pokrijete sve zaostale troškove.

Finansije: Početak godine može biti izazovan za  trošenje novca preko svake mere i to bi moglo dovesti do  ozbiljnih finansijskih problema. Tokom aprila i maja obezbedite veća finansijska sredstva da bi ulagali maksimalno u marketing. Tokom letnjih meseci imaćete ozbiljnijih problema kada su finansije u pitanju, i trebaće vam mnogo energije da to iskalkulišete i dođete na nulu. Kraj godine završavate u plusu, ali bez neke ozbiljnije zarade, biće šansi i na vama je da se snađete. Vaš problem generalno je rad bez tačno napravljenog plana našta posebno treba obratiti pažnju na finansije.

Ljubav: Za zauzete predstavnike znaka Strelca, početak godine je obeležen veoma neprijatnom atmosferom u emotivnom odnosu. Naglašen sudar suprotnih energija ukazuje na  oprez  u komunikaciji. U februaru najmanji nesporazumi mogu prerasti u ozbiljne verbalne sukobe, i treba da se potrudite da ih izbegnete. Tokom aprila i maja vaša veza ulazi u bolju fazu, bićete prijatno raspoloženi, bez tenzije i u dobrim odnosima kako sa partnerom tako i sa okolinom. Vaš partner očekuje veću posvećenost zajedničkim prijateljima i viđanjima., koja treba da budu češća. Trebalo bi da bude uzvraćeno istom merom, pa se potrudite malo više. Maj i jun mirna atmosfera, i vi i partner se osećate prilično stabilno. Tokom jula i avgusta moguć i plan za neko putovanje u inostranstvo, ali morate da izmenite svoje poslovne aktivnosti. Dobar period za  druženje, za izlaske provod i uživanje. Od septembra do kraja godine svaki dan će biti sve bolji i bolji. Možete očekivati bolju  komunikacije sa partnerom, što će rezultirati preciznijim dogovorima vezanim za budućnost. To će vam sigurno oduzeti dosta vremena i energije, ali je velika verovatnoća da vam satisfakcija na kraju perioda bude dovoljno pokriće za sve. Okolina bi mogla da ima dosta uticaja na vaš odnos, pa imajte to na umu. Slobodni predstavnici znaka Strelca u prvoj polovini godine, neka nova osoba može da vam se pojavi u okruženju, budite spremni za novi vid komunikacije. Pazite da li ta osoba ima osobine koje pokazuje na prvu loptu, jer ćete vi vi biti malo iznenađeni njenim ponašanjem. U toku leta morate se malo više potruditi da vi budete inicijator neke priče i razgovora jer je tu ključ uspeha. Kraj godine nije najpovoljniji period za velike planove, ali jeste za manje  pomera je, koji donose doduše sitnija, ali prijatna dešavanja i uzbuđenja.

Zdravlje: U  prvoj polovini godine za Strelčeve krupnijih razloga za brige na zdravstvenom planu ne bi trebalo da bude. Određene probleme mogu vam stvarati variranje krvnog pritiska i eventualna preterivanja u konzumiranju hrane i pića koje inače volite. Sredina godine donosi mogućnost   povremenih padova imunog sistema i povećan osećaj psihofizičkog zamora. Drugi deo godine obeležiće  napeto i promenljivo zdravlje, moguće česte glavobolje i prehlade. Najviše napadnut  biće respiratorni sistem.