Nedeljni horoskop – Devica

Za period od 23.05.2022 do 29.05.2022

Posao:  Od ove sedmice  Device će se ozbiljno razraditi, bilo da su u pitanju konkretni poslovi, bilo da je u pitanju priprema za početak pravog rada. Ovo drugo bi značilo da se sada organizujete, da se dogovarate i da otvarate sebi vrata za naredni period, koji će itekako biti ispunjen aktivnostima. U ovom periodu može se  aktivirati sve ono što se vezuje za dogovore sa stranim firmama. Takođe, neko sa kim ste ranije sarađivali ili bili u pregovorima, sada ponovo pokazuje tendenciju da pokrene poslovne projekte sa vama.

Ljubav: U ovoj sedmici ne opterećujete se situacijama vezanim za vaš  odnos. Sa osobom koju volite imaćete korektan odnos i dogovore oko svega što vam je oboma bitno. Momente impulsivnosti koji vas povremeno mogu uhvatiti iskoristite za unošenje više dobre energije i podsticanje aktivnosti sa partnerom. Trudićete se da osobi do koje vam je stalo pokažete svoje prisustvo i emocije, da unesete dobru atmosferu i pokrenete pozitivna dešavanja. Slobodne Device, ostvarićete  kontakt sa osobom koja vam je interesantna.

Zdravlje: Period kada sve  što je vezano za stomak i varenje postaje jako osetljivo. Postoji mogućnost  tegobe sa zglobovima, reuma.