Nedeljni horoskop – Devica

Za period od 06.02.2023 do 12.02.2023

Posao: Kontinuitet i priliv radne energije biće tokom ovih sedam dana na sasvim zadovoljavajućem nivou kod većine Devica. Uz uobičajenu racionalnost i praktičnost, tu nema iole vrednih upozorenja za potencijalne događaje na poslovnom planu. Eventualni problemi mogu se pojaviti u segmentu tehničke organizacije i komunikacije sa najbližim poslovnim saradnicima. Jednim delom zbog vaše slabije koncentracije i lakovernosti prema pojedincima, ali i najverovatnije nekim delom zbog i zbog nametnutih novih kriterijuma, za čije prihvatanje pripadnicima ovog sazvežđa treba nešto više vremena i dodatnih neophodnih provera ključnih parametara kao i obično.

Ljubav: Početak ove sedmice neće se mnogo razlikovati od dešavanja iz prethodnog perioda u sferi ljubavi kod najtipičnijih Devica. Uglavnom oprezno ponašanje, dozirano uključivanje u aktuelne tokove i poneka neobavezna priča. Znatno stabilnija klima na ljubavnom horizontu  trebalo bi da iz dan u dan doprinese pozitivnijem osećanju i ponašanju pripadnika ovog sazvežđa.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja što se zdravlja tiče tokom ovog perioda. Eventualno se pričuvajte prehlada, virusnih i bakterijskih infekcija.