Nedeljni horoskop – Devica

Za period od 04.12.2023 do 10.12.2023

Posao: Pred Devicama je dosta izazovan period. Početkom sedmice može doći  do određenih razmimoilaženja i sa kolegama i sa nadređenima, a neki neće sebe prepoznati više u svom kolektivu. Sve to donosi poteškoće u komunikaciji, stoga ne oklevajte i ne čekajte poslednji trenutak jer nećete uspeti da nametnete sebe. Krajem sedmice možete imati pogrešne procene ljudi pa se potrudite da ne budete vi ta osoba koja odlučuje o nekom baš velikom poslovnom projektu. Možete napraviti krupne propuste i finansijske gubitke koji su nepotrebni, i popiti nečiju veću kritiku možda i neko sankcionisanje na vaš račun.

Ljubav: Zauzete Device biće distancirane u komunikaciji zbog prezauzetosti poslom i trčanjem na poslovne sastanke i putovanja. Težak  period je ovo za partnerske odnose, jer druga strana nema razumevanja za vaše probleme i međusobnu neusklađenost. Biće mnogo napetosti i nesuglasica, inicirano sa obe strane podjednako. Slobodne Device, neko vas pokreće, intrigira, budi u vama najdublje želje i strasti. Situacija ide sporo ali svakim korakom bićete sve bliže ostvarenju koje priželjkujete.

Zdravlje: Ovaj period Devicama donosi pad imuniteta, postoji mogućnost prehlada i virusnih infekcija respiratornog sistema.