Nedeljni horoskop – Devica

Za period od 29.05.2023 do 04.06.2023

Posao: Radna sedmica koja dolazio trebalo bi da predstavlja logičan nastavak prethodno započetih aktivnosti na profesionalnom planu kod pripadnika sazvežđa Device. Pretežno stabilnu situaciju malo može narušiti vaše lično preterivanje sa perfekcionističkim zahtevima, kako prema sebi tako i prema drugima, što može izazvati logičan manji ili veći otpor. Osobe rođene u znaku Device ne bi bile to što jesu kada bi olako odustajale od sitnica koje su drugima inače nebitne ili nevidljive, samo to pokušajte da makar umanjite u ovom periodu.

Ljubav: Uglavnom povoljni astrološki aspekti pratiće Device u sferi ljubavi tokom ove sedmice, bilo da je reč o utvrđivanju već postojećih partnerskih odnosa, ili da su u pitanju napori da se ostvare kontakti sa novim potencijalnim simpatijama. Predstavnici ovog znaka imaće i vrlo dobre uslove da raščiste neke dileme u svojoj glavi, ili prema dragoj osobi. Zahvaljujući kontroli celokupne situacije za očekivati je da Device pokrenu inicijativu za donošenje krucijalnih odluka u vezi zajedničke budućnosti sa voljenom osobom, samo se potrudite da budete dovoljno uviđavni i previše ne pritiskate drugu stranu, kako ne bi izazvali neočekivane kontra efekte.

Zdravlje: Zbog opterećenja glave i psihe, tipične Device u toku ove sedmice mogu imati manjih problema koje su logična posledica prethodno navedenog. Potrudite se da dovoljno spavate i psihofizički se relaksirate.