Nedeljni horoskop – Devica

Za period od 26.09.2022 do 02.10.2022

Posao: U ovoj sedmici  pravi je trenutak da se naprave promene, i to korenite i suštinske, one koje će vas odvesti u potpuno drugačijem pravcu, ka realizaciji vaših ciljeva. Dosta kvalitetnih kontakata i komunikacije sa osobama od kojih možete čuti bitne informacije i dobiti dobre savete za dalje. Bićete  u situaciji da nametnete nove načine rada u uvedete i neke nove tehnologije, što zahteva i nove saradnike. Uspeh vas čeka iako ste sa dosta sumnje gledali na ishod. To će vam dati dodatnu energiju i upornost koja vam tako često nedostaje. Novac vam dolazi, a vi napravite dobar plan štednje.

Ljubav: Ove sedmice  za Device u emotivnim  vezama  vreme je za suštinske, ozbiljne  razgovore. Teme treba da budu u širokom spektru  vezano za budućnost odnosa ili za neke probleme  koje ste do sada preskakali. Pričajte što više, što više budete razgovarali, odnos će biti opušteniji i bolji. Ovaj period možete iskoristiti da zajednički predahnete i odmorite se, da malo uživate u zajedničkim trenucima. Oni koji su slobodni će imati nekoliko uzbudljivih i romantičnih susreta. Nećete mnogo razmišljati, prepoznaćete brzo  koja je osoba idealna za vas.

Zdravlje: Ove sedmice je dobro vreme da se posvetite zdravstvenom segmentu, i to iz na malo ozbiljniji i organizovaniji način, malo menjajte životne stavove i navike.