Nedeljni horoskop – Devica

Za period od 19.10.2020 do 25.10.2020

Posao: Vrlo dobra radna sedmica nalazi se pred tipičnim predstavnicima Device. Bilo da je reč o želji da se dodatnim angažovanjem nametnete, ili dokažete nadređenim osobama na hijerarhisjkoj lestvici, bilo da imate u planu pokretanje novih poslovnih ideja. Kada su u pitanju izazovi na polju fizičkih napora, imajte na umu da ipak ne zavisi sve od vas, pa ukalkulišite dozu vremena i energije zarad fleksibilnog uklapanja u postojeće okolnosti. Što se tiče novih i zamisli i profesionalnih projekata čiji bi nosilac u budućnosti mogli vi da budete, imaćete solidnih sedam dana da se angažujete i po tom pitanju. Preciznost Devica biće vam od velike koristi i pomoći, ali budite spremni da se ipak nešto više pomučite oko ubeđivanja i dokazivanja, bar jednoj osobi koja ima bitno drugačije poslovne vizije.

Ljubav: Nemojte žaliti vremena i energije da uložite u sferu ljubavi, kako bi u što većoj meri iskoristili pozitivne prateće okolnosti, koje bi trebalo da vas prate u ovoj sedmici. Počev od ekstra sjaja i šarma, suptilnog i nenametljivog, svojstvenog tipičnim Devicama, preko prijatnog iznenađenja da upoznate osobu veoma sličnu i kompatibilnu vašim ljubavnim nazorima, pa do neočekivane ponude za strasnu epizodu. Ovo poslednje predstavljaće ujedno i najveće iskušenje, ali ako želite da makar na kraći period isključite glavu i prepustite se vrtlogu strasti na polju emotivno – ljubavnih odnosa, evo jednog povoljnog mini ciklusa za to. Zauzete Device biće u dobroj situaciji da kontrolišu razvoj situacije i po svojim planovima napreduju korak po korak, prema krajnje postavljenom cilju.

Zdravlje: Izuzimajući par uobičajenih sitnica, nema nekih ozbiljnijih upozorenja na polju zdravstvene problematike, za većinu Devica u ovom periodu. Za manje glavobolje biće sasvim dovoljno da budete umereni i dozirani u opterećenju glave, čula i zaštitite zglobove i sitne kosti.

x