Mesečni horoskop – Devica

Za period od 01.10.2020 do 31.10.2020

Posao: Izuzimajući povremene padove radne energije, bezmalo svi ostali važni parametri za uspešno obavljanje profesionalnih zadataka trebalo bi da budu naklonjeni Devicama, tokom desetog meseca u 2020. godini. Komunikacija, tehničko -.organizacione predispozicije i uspešno dogovaranje za realizaciju novih poslovnih planova, biće veliki aduti tipičnim Devicama u sferi profesionalnih delatnosti. Pa čak i radna energija ne bi smela da bude previše problematična, ako se racionalno postavite i ne forsirate onu dobro poznatu priču „moram ovo danas da uradim“. Dobar plan i njegova dosledna primena biće sasvim dovoljni da većinu zamki sa eventualnim fizičkim zamorom materijala, uspešno izbegnete. Što se tiče najvećih profesionalnih izazova u ovom periodu, Device čekaju sučeljavanja sa jakom konkurencijom i odgovorno ponašanja prema podređenim osobama na hijerahijskoj lestvici. Dakle, predstavnici ovog znaka koji se nakaze na nekoj rukovodećoj poziciji, biće u prilici da pokažu menađerske sposobnosti ali uz dodatak empatije i razumevanja različitih predispozicija saradnika. Visoki ciljevi podrazumevaju jaču konkurenciju koja bi mogla još više da pojača vaš motivacioni faktor ali i da izoštri parametre opreza. Za uglavnom dobro stanje finansija, uz poslovični oprez, Devicama će biti potrebno i prekombinovanje nekih ranije zamišljenih kupovina i investicija. Nema razloga za brigu, prvo zbog toga što se može naći novo, bolje rešenje, a ni eventualno malo odlaganje ne znači potpuno odustajanje.

Ljubav: Posmatrano iz ugla poteza i koraka koji zavise od najtipičnijih predstavnika Device, Oktobar bi mogao da bude jedan od uspešnijih meseca na polju ljubavi, u ovoj godini. I zaista, praktično tokom celog perioda, atmosfera na vašem ljubavnom nebu trebalo bi da bude veoma povoljna za realizaciju bezmalo svega što želite na polju emotivno – ljubavnih odnosa. Izražene komunikativne predispozicije sa elementima suptilne taktičnosti, kao retko kada, stvaraće odličnu osnovu za pravljenje osvajačkih planova, počev od sitnijih pa do onih sa kapitalnom težinom. Tačnije, pred Devicama je izuzetno dobar mesec da uspostave nekoliko novih kontakata sa zanimljivim osobama, i tako naprave temelj za sledeću zadovoljavajuću etapu ljubavnog života. Na drugoj strani, čak i one previše povučene i stegnute Device trebalo bi da dobiju priliku – dve za opuštanje i makar lagani flert za početak. U svakom slučaju, ne mali broj pripadnika ovog znaka, ima veoma realne šanse da kraj Oktobra dočeka na uočljivo većem nivou zadovoljstva u odnosu na početak meseca. U onim najlepšim scenarijima za očekivati je i poneku svečanost na obostrano zadovoljstvo, ili makar početak zajedničkog života. Oni predstavnici ovog znaka koji su zadovoljni postojećim stanjem svog ljubavnog života nikako ne bi smeli da dozvole spavanje na lovorikama, već naprotiv, poželjno je da makar finim sitnicama prijatno iznenade dragu osobu. U drugoj varijanti, to ptijatno iznenađenje može doći od neke, do tada potpuno nepoznate osobe.

Zdravlje: Korektna situacija sa zdravstveno osetljivim tačkama i zadovoljavajući nivo kontrole, trebalo bi da prate Device tokom većeg dela Oktobra. Pa iako nema nekih većih upozorenja, nemojte zanemariti  osnovne mere predostrožnosti, poput onog finog balansa između psiho – fizičkog opterećenja i odmora koji je neophodan. Takođe je bitno da konačno obavite par rutinskih pregleda, koje odlažete neko vreme unazad, i svakako radite na zaštiti sitnih kostiju i čula, pre svega vida i sluha.

x