Mesečni horoskop – Devica

Za period od 01.04.2024 do 30.04.2024

Posao: Početak meseca  na poslovnom planu donosi dinamiku vi ćete se posvetiti i pronalaženju novih mogućnosti i prilika za inovacije u poslovnom procesu. Do 06.04. neke  dogovore ćete završiti mnogo uspešnije nego što ste se nadali, pogotovo ako se oni vezuju za dogovore oko finansijskog dela. Od 06.-11.04. su moguće sabotaže i spletke na poslu. Problem će vam praviti komunikacija sa saradnicima, kolegama, nadređenima i nećete uspevati da se razumete, što može donositi nervozu i pojačanu tenziju u poslovnom segmentu. Pokušajte da budete strpljiviji i da imate više razumevanja za druge, pogotovo ako su po stažu i godinama ispod vas.  Od 11.-19.04. sa velikim entuzijazmom ćete zakoračiti u novi projekat, najviše iz razloga što se unapred radujete nekim novim ljudima u vašem okruženju. Sada možete da im se posvetite i poklonite im punu pažnju rasterećeni. Od 19.-24.04. potrudite se maksimalno oko onoga što želite, jer ste u periodu kada je snaga vaše ličnosti izuzetno naglašena i kada su poslovni partneri i saradnici spremni da vas saslušaju, ali i da vas podrže. Kraj meseca i vama donosi poboljšanje  u polju komunikacije i brza i neočekivana rešenja  problematičnih situacija. To se ne odnosi i na finansije, tu budite dodatno oprezni.. Poseban akcenat je da ne ulazite u kreditne rizike ili bilo kakvo novo zaduživanje.

Ljubav: Početak meseca aprila za zauzete Device se odlikuje malo napetijom situacijom u vašem okruženju, biće dinamičnije pa to samim tim izaziva malo više nervoze u komunikaciji sa partnerom. Budite spremni na svađe i prepucavanja oko nekih sitnica a da ne govorimo oko krucijalnih stvari. Oko 10.04 naročito buran period sa minimumom tolerancije kod obe strane. U drugoj polovini meseca svaka zajednička aktivnost odisaće pozitivnom energijom i lako će te dogovarati oko svega. Pružite podršku partneru u svim njegovim aktivnostima i poslovima. Iskoristite ovaj period tako  što ćete otputovati  negde sa voljenom osobom, organizovati druženja kod sebe, uneti pozitivna dešavanja i više  strasti. Slobodne Device u prvoj polovini aprila  mogu upoznati neku interesantnu osobu koja će pokrenuti tonu emocija kod njih. Postoji mogućnost ulaska u vezu, i savet je da ne budete preterano neodlučni. Potrebna veća opuštenost i nemojte biti rezervisani bez potrebe. U drugoj polovini meseca budite aktivniji i više se krećite.

Zdravlje: U prvoj dekadi aprila slabe tačke biće grlo i stomak. Ne konzumirajte previše hladne napitke, jer se lako možete prehladiti. Druga dekada meseca donosi iscrpljenost i umor, koja će se kod vas odražavati kroz nesanicu ili glavobolje kao i oscilacije krvnog pritiska.U trećoj dekadi meseca poboljšanje zdravstvene situacije.