Mesečni horoskop – Devica

Za period od 01.02.2023 do 28.02.2023

Posao: Astrološki aspekti najavljuju mesec velikog angažovanja i prosečno ostvarenih rezultata na polju profesionalnih delatnosti kod Devica. Biće tu par kraćih vremenskih intervala u kojima su moguća pozitivna iskakanja, ali i ciklusa gde će konačni dometi biti ispod proseka. Sve započete poslove i ranije prihvaćene obaveze tipične Device bi trebalo da odrade u skladu sa svojom odgovornošću i prepoznatljivom preciznošću. Veći problemi mogu se pojaviti na polju tehničke organizacije i komunikacije sa najbližim poslovnim saradnicima i nadređenima kada su bitne informacije u pitanju i to u periodu od 10.02,. do 20.02. Bez obzira na jasnoću i detaljno objašnjenje svojih namera i postupaka, Device očekuje par zamršenih situacija na profesionalnom planu, prouzrokovanih prvenstveno informacijama koje stižu do vas, a koje idu dalje do nadređenih osoba. Nema vam druge osim, što manje nerviranja i strpljivo pojašnjavanje i ponavljanje čak i onih najtrivijalnijih koraka, provera svih informacija, poštovanja zadatih rokova, jer samo tako možete zadržati realne šanse da poslovne zadatke privedete kraju i izbegnete ozbiljnije probleme na svom profesionalnom planu.

Ljubav: Sve što je u vašoj moći uradite da februar protekne u što mirnijoj atmosferi na planu ljubavnih dešavanja, ali izgledi za to nisu baš veliki. Konkretnije, tipične Device pratiće promenljiva klima, sa dosta uspona i padova, kako ličnog raspoloženja tako i ponašanja druge strane. Kako na drugu stranu suštinski ne možete mnogo uticati, onda vam ostaje da se fokusirate na sopstvene postupke i shvatanje bitnih detalja na polju ljubavnih relacija. Analiza poteza koje ste povukli u prethodnom periodu neće škoditi, ali nemojte se previše vraćati unazad, mnogo veći značaj i pozitivniji efekat imaće racionalno sagledavanje aktuelne situacije, sa pogledom na blisku budućnost. Ovaj mesec Devicama može doneti najveće izazove zbog eventualnih preplitanja posla i ljubavi, odnosno spajanja lepog i korisnog. Ukoliko niste spremni za takvu vrstu ljubavnih iskušenja nemojte uletati u bilo kakvu ozbiljnu priču, već dobro razmislite šta vam je činiti.

Zdravlje: Hronične tegobe, kosti i zglobovi, pad imuniteta, mogu vam zadavati tegobe tokom februara. Pojačana nervoza,  zahtevaće od vas da više odmarate i relaksirate se.