Mesečni horoskop – Devica

Za period od 01.06.2023 do 30.06.2023

Posao: Početak meseca donosi nove poslove ili komunikaciju sa novim saradnicima, što trebate dočekati spremni. U periodu od 04.- 9. 06., vaši stavovi i način ponašanja mogu pomalo smetati pojedinim saradnicima, pa će pokušavati da vas zaustave u vašem napredovanju. Vi ćete im pokazati gde im je mesto. U sve što radite ulagaćete veliku količinu energije, savet je da ne rasipate svoju energiju na više strana, već se fokusirate samo na najbitnije projekte i saradnike. Od 09. - 11. 06. poslovi idu sporije nego što bi trebalo, što se odražava na vaš nervozan stav. Prekoračenje rokova je zasigurno moguće i vi to morate prihvatiti, ali opravdajte sebe. To je neophodno da biste pokrenuli neke stvari u pravom smeru i izbegli kritike na vaš račun. Od 11. -19. 06. moraćete se prilagođavati novim programima, najčešće onima koje su osmislili vaši nadređeni ili neki eksterni saradnici. To donosi dosta nervoze i napetosti, prvenstveno zbog vremenskih zastoja. Od 19. do 25. 06. javljaju se stari problemi koje ste mislili da ste rešili. Treba da otvorite četvoro oči jer negativna iznenađenja mogu da se jave. Uložite lične napore i potražite pomoć proverenih saradnika da prevaziđete novonastalu situaciju i ne dovedete rokove za izvršenje posla u pitanje. Posle 25. juna period je nestabilan kada su finansije u pitanju i imate zbog toga kočnice kada su druge poslovne aktivnosti u pitanju. Postoje realni problemi u papirologiji i tehničkom odrađivanju ugovorenih stavki, ali vi ponudite neka svoja nestandardna rešenja.

Ljubav: Početak meseca donosi nešto novo u polju partnerskih odnosa, može biti novi način organizovanja vremena sa partnerom, veći stepen iskazivanja emocija. Trebalo bi da se potrudite i ispunite partneru neku posebnu želju u vezi nekog puta koji ste ranije planirali. Pričajte, što više pričajte sa partnerom, vašim bićem, lepo, toplo i iskreno. Okrenite se porodičnim dešavanjima, skupovima i odnosima koje ste zapostavili zbog partnera i poslova. Sredina meseca može doneti probleme u vezi zbog uplitanja ljudi sa strane, što će dovesti do rasprava i tračeva koji se tiču vas, a nisu istiniti. Vaše misli su sklone pogrešnim zaključcima, preterivanju i oscilacijama kada je ljubav u pitanju. Posle 20. 06. bićete bolji u svakom pogledu, sumiraćete postojeće stanje i bićete zadovoljni trenutnom situacijom. Usklađeni ste sa voljenom osobom, krenućete napred u vaš odnos i praviti planove za buduće vreme. Mnogi će se zaista truditi da unesu harmoniju u odnosu, planovi i želje mogu biti u dobroj saradnji sa snovima. Slobodne Device u prvoj polovini juna su u životnoj fazi kada zaista ne žele da razmišljaju o ozbiljnim emotivnim odnosima. U drugoj polovini meseca trenutak je da vi uživate, družite se, putujete, smejete.

Zdravlje: Devicama u prvoj dekadi juna zdravlje je dobro, bavite se svojom fizičkom kondicijom, zdravom ishranom i jogom. Druga dekada može doneti probleme sa stomakom, glavobolje i jače prehlade uzrokovane padom imuniteta. Pojačajte ishranu i unos vitamina. U trećoj dekadi mogu biti pogođeni srce, krvni pritisak i imunološki sistem.