Mesečni horoskop – Devica

Za period od 01.10.2021 do 31.10.2021

Posao: Na početku meseca situacije na poslovnom planu Devica se komplikuje jer  kasnite sa mnogim poslovima i  vreme je da se pokrenete i pokrenete svoje saradnike. Odlaganjem  obaveza ili neadekvatnim pristupom poslovnim partnerima, klijentima i nadređenima možete se samo vratiti još jedan korak unazad. Vreme je da se organizujete bolje i krenete da raščišćavate sve ono što se nagomilalo ili je trenutno u zastoju. Posle 07.10. Uspešno završavate sve obaveze  i najkomplikovanije probleme radeći  i od kuće odnosno na daljinu. Budite ozbiljni, posvećeni, autoritativni i svi će vas pratiti. Koristite sva svoja znanja i načine na koji vi smatrate da ćete najbrže rešiti probleme. U drugoj dekadi meseca neki od vas će morati da promene način poslovanja, i što je za tipične pripadnike vašeg znaka ozbiljan stres, ali to donosi bolju sliku kod nadređenih. Treba da budete temeljni i disciplinovani ali nikako i tvrdoglavi kad je saradnja u pitanju. Kraj meseca donosi poboljšanje na poslovnom planu, i upliv neke nove energije. Vi ćete imati mnogo energije i volje da ostvarite sve ono što ste sebi zacrtali kao cilj. Bićete u prilici da menjate načine obavljanja određenih segmenata posla, dovešćete saradnike u red i to će se pozitivno odraziti na vašu karijeru. Dobar finansijski period konačno, možete odahnuti i početi da pravite finansijske konstrukcije za naredni period.

Ljubav: Početak oktobra  donosi dosta nagomilanih problema  onima koji su  u dužim emotivnim vezama. Imaćete problema u komunikaciji sa   partnerom i neki njegovi postupci će vas neprijatno iznenaditi jer nemate logična objašnjenja za novonastalu situaciju. Dani će biti prepuni verbalnih  sukoba, rasprava, besciljnih svađa koje samo mogu da pokvare vaš odnos. Sredina mesec donosi smirivanje situacije i mesta za malo više dijaloga. Budite posvećeni partneru maksimalno, dajte sve od sebe da vam bude bar komunikacija bolja. U drugoj polovini meseca trebalo bi da budete u širem krugu ljudi, da se provodite dobro, i potrudite se da budete što opušteniji. Sve probleme koje imate sa partnerom, preispitajte sa svih strana i odlučite se za prioritetne stvari i zajedničke teme koje vas zaista ispunjavaju. Otvaraju se novi putevi pred vama, kad je vaša veza u pitanju, morate i partner i vi učiniti malo napora da napravite sebi najbolju i najprijatniju dimenziju odnosa. Posvetite se zajedničkim prijateljima i planovima za budućnost. Slobodne Device imaju zanimljiv mesec pred sobom sa velikim mogućnostima da upoznaju nekog zanimljivog i jako obrazovanog. Planetarni aspekti  pokazuju da se radi o pravoj osobi, biće to neko sa kojim na prvi pogled dobro funkcionišete kao da se znate sto godina. Iz tog razloga savet ne zalećite se, imajte neki umeren ritam u ovoj vezi. Potrudite se da više izlazite i družite se za početak.

Zdravlje: Vi ste u dobroj formi i veći deo oktobra meseca zdravlje stabilno, eventualni problemi sa kičmom. Dosta kretanja, fizičke aktivnosti, i pozitivnog stava glavni su pokretači dobrog zdravlja. Druga polovina meseca donosi izraženiju nervozu što za posledicu ima glavobolje, i oscilacije krvnog pritiska.