Mesečni horoskop – Devica

Za period od 01.05.2022 do 31.05.2022

Posao: Početak meseca tačnije do 02.-04.05. bićete u velikoj žurbi, moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju. To će ići jako teško, jer će konstantno iskakati problemi,  vezani za međuljudske odnose, organizaciju, čak i finansije. Od 04.-08.05. pred vama se otvara period sa novim šansama, novim promenama koje vas mogu odvesti mnogo dalje nego što trenutno mislite.  Povremeno niste ni svesni kakav utisak ostavljate na saradnike i osobe sa kojima radite. Na vas se može osloniti i nije iznenađujuće što će doći do razgovora sa nadređenima u kojima je mogućnost vašeg napredovanja vrlo jasno istaknuta. Od 08.-15.05. svi procesi su  usporeniji,  teže  funkcionišete, umaraju vas tuđe greške i propusti  ali tu se ništa ne može.  Više puta proverite ono što ste uradili, pošto postoji mogućnost grešaka. Naročito obratite pažnju na sva papirološka pitanja i ugovore. Od 15.-25.05. pred vama je vrlo uspešan period,  sve je na vašoj strani. Većina stvari koju započnete će vam ići od ruke, posao ćete obavljati sa lakoćom i uz dobru podršku saradnika. Uspeh neće izostati ako na vreme uhvatite zalet i nametnete neke svoje nove ideje i zamisli. Brzo ćete realizovati sve što  isplanirate, neće biti nekih  ozbiljnijih prepreka.

Ljubav: U prvoj polovini meseca suviše sporo rešavate situacije između vas i partnera.  Zajedno bi trebali da što više budete u okruženju prijatelja i dragih ljudi. Prija vam veće društvo, to vas čini ispunjenijim. Partner bi trebao da vas podstakne na neke akcije, koje vam nisu standardne. Ljubavni život je u dobroj fazi i vi na tom polju možete da odahnete. Potrudite se da širite pozitivnu energiju oko sebe. Iskoristite svo slobodno vreme za druženje sa ljudima generalno. Sredina meseca donosi kratkotrajno rasterećenje u komunikaciji. U drugoj polovini meseca morate staviti neke stvari na čekanje u svojoj glavi, i ponašati se u skladu sa situacijom i ne pričati preterano o svojim stavovima. Nemojte se raspravljati sa partnerom, budite strpljivi i radite na planovima. Potrudite se da  se družite sa ljudima što više, naravno uključite partnera u to. Potrudite se da što više potencirate zajedničke aktivnosti u kojima se najbolje razumete. Moraćete malo više da se prilagođavate potrebama drugih, biće izazova u komunikaciji sa ljudima generalno. Slobodne Device imaće mogućnost izbora između više različitih osoba koje će upoznati početkom meseca. Malo prostudirajte svaku od njih i onda odlučite da li i kome davati šansu za vezu ili samo za druženje. Sve u svemu radi se o pozitivnim i prijatnim osobama.

Zdravlje: Zdravlje promenljivo, preosetljivost utiče na kardiovaskularni sistem. U prvoj polovini septembra problemi sa krvnim pritiskom i glavoboljama. Druga polovina nedelje donosi probleme sa kostima, zglobovima koje mogu biti posledica i sportske povrede.