Mesečni horoskop – Devica

Za period od 01.09.2022 do 30.09.2022

Posao: Prva polovina meseca naglašeni problemi u dinamici  započetih poslova, naročito će biti izraženo oko 03.09. , kada ćete biti primorani da neke rokove prolongirate i zbog toga pretrpite i velike finansijske gubitke. Od 05-11.09. biće  ponavljanja i  vraćanja  na početak, što podrazumeva uzavrelu komunikaciju sa saradnicima. Mogu se zagubiti neki delovi veoma važne  dokumentacije i i sve to dovesti do još većeg usporenja i mogućeg razilaženja sa najbližim saradnicima. Uspevate nekako da balansirate po pitanju finansija, iako vam tokom ove sedmice stoje najave većih troškova ili ćete morati da ispoštujete obaveze za koje ste se nadali da ćete moći da ih prolongirate. Od 11.-17.09. period je gde vam se mora dati upozorenje, kako na međuljudske odnose tako i na objektivno tešku situaciju. Tokom ovog perioda naglašena  impulsivnost i ishitrenost u  komunikaciji sa poslovnim saradnicima, što je ovom trenutku  potpuno kontraproduktivno. Od 17.-23.09. obuzdajte se i pustite da se stvari odvijaju same od sebe,  do rešenja ćete svakako doći. Loši aspekti su generalno i vi na to nemate uticaj, pa stoga smirite strasti. Vaša pozicija se popravlja od 26.09. polako ćete stajati na čvrsto tle i vaše komunikacione sposobnosti će doći ponovo u prvi plan. Oblast marketinga je naglašena pa usmerite svu snagu ka reklami, medijima i tržištu. Prilivi se poboljšavaju, ali obuzdajte potrebu da trošite više nego što bi trebalo, situacija i dalje nije sjajna.

Ljubav: U prvoj dekadi meseca stavite partnera na prvo mesto. Nemojte biti neobavezni  u komunikaciji, bolje precizirajte svaku stvar do najsitnijih detalja. Voljena osoba se oseća nesigurno i potrebno joj je uteha i podrška od vas, pa ostavite malo svoje poslove po strani i pružite joj to. Potrebno je da isplanirate neke zajedničke finansijske aktivnosti. Priuštite zajednički izlazak, druženje, izuzetno povoljni aspekti biće za ljubav. U drugoj dekadi sa partnerom bi trebali da što više budete u okruženju prijatelja i dragih ljudi. Prija vam veće društvo, to vas čini ispunjenijim. Partner bi trebao da vas podstakne na neke akcije, koje vam nisu standardne. Ljubavni život je u dobroj fazi i vi na tom polju možete da odahnete. U trećoj dekadi  odložite rešavanje krupnijih problema za neko drugo vreme. Preuzmite kontrolisanje situacije jer bi moglo doći do svađa širih razmera. Okrenite se porodičnim dešavanjima, skupovima i odnosima koje ste zapostavili zbog posla. Slobodne Device,  u prvoj polovini meseca ne mogu jasno da odluče šta žele kada je ljubav u pitanju. Čas se vraćate u prošlost, čas ste skloni da posvećujete pažnju osobama koje nekako nisu prave za vas. U drugoj polovini septembra preko prijatelja i izlazaka, ali i preko društvenih mreža  nešto novo vam se ponudi.

Zdravlje: Vaše polje zdravlja je opterećeno u većem delu meseca. Početak meseca će obeležiti  hronični problemi na prvom mestu sa disajnim putevima, alergije, astma.. Iscrpljenost krajem meseca biće naglašena, kao i osetljivost zglobova i kostiju i morate ozbiljan pristup da imate kada je zdravlje u pitanju tokom celog perioda.