Mesečni horoskop – Devica

Za period od 01.07.2021 do 31.07.2021

Posao: Početak meseca  donosi dosta  u poslovnom segmentu  nejasnih I konfuznih relacija sa saradnicima  Teško je pronaći zajednički jezik, jer nikako ne uspevate da se usaglasite po nekim, zaista beznačajnim stvarima. No, ono što je bitno jeste da  nećete dozvoliti da vas sve ovo zaustavi  nastavljate dalje onako kako ste isplanirali.  Pripazite eventualno oko 07.07. naročito loša komunikacija sa nadređenima, teška borba da vaš način rad ostane isti, od vas se zahtevaju nelogične promene. U polju finansija zastoj u naplatama, a ako očekujete neki novac, više je nego izvesno da će kasniti. Tek posle 13.07  popravljate prihode i to značajnije. Druga dekada meseca se odlikuje vašom neažurnošću i preteranom ležernošću, bez prave  posvećenosti onome što radite. Pokušavate da pokrenete neke dogovore, ali bar za sada će ovo ostati u potpunosti nedefinisano, tako da nećete znati da li uopšte možete na ovo da računate ili ne. Savet  je ne odustajte bez obzira na vaše male lične padove. Posle 22.07. budite što  racionalniji, praktičniji, nametnite svoje  ideje i kreativnost, ali ne oklevajte previše. Bićete i sami zatečeni i iznenađeni pozitivnim reakcijama i odgovorima, ali i mogućnostima za dobru poslovnu saradnju i kontakte. Ne zapostavljajte segment inostranstva, iako će vam biti nešto teže da se povežete sa pravim ljudima. Pravi je trenutak da se naprave promene, i to korenite i suštinske, one koje će vas odvesti u potpuno drugačijem pravcu, ka realizaciji vaših ciljeva. Samo napred.

Ljubav: Prva dekada meseca Jula onima koji su u vezama zahteva  vaše bolje sagledavanje i pozitivnih i negativnih strana aktuelne situacije u sferi komunikacije. Oprez svakako, nemojte žuriti sa odlukama, ispoštujte potrebu da analizirate i idete na  sigurniju i stabilniju varijantu, a ne da srljate zbog trenutnog stanja napetosti ili besa.  Sredinom meseca  , ono što vam se svakako u ovom periodu preporučuje jeste da je vreme za suštinske, duboke razgovore. Uopšte nije važno da li se oni vode vezano za budućnost odnosa ili za neke probleme i teme koje ste do sada preskakali.  Što više budete razgovarali, odnos će biti opušteniji i bolji. Od 22.07. nema tu nekih drastičnih promena situacije, jednostavno vas nervira što nema niti jednog potpuno mirnog i harmoničnog dana. Savet  ako rešite probleme u svojoj glavi i postavite se drugačije, i odnos sa partnerom će početi da pokazuje znake jačanja. Male su šanse da lako uđete u tu fazu, spontano. Slobodne Device početak meseca miran i bez tenzije a  u drugoj polovini meseca  definitivno ne odustajete od jedne osobe, tu ste negde u njenoj blizini, i posmatrate iz prikrajka, analizirate i skenirate. Rešili ste da je osvojite i od toga nemate nameru da odustanete, ali može se javiti problem da nemate pravu informaciju o statusu i da je osoba zauzeta. Dobro se raspitajte, pre nego što preuzmete konkretne poteze, kako biste izbegli potencijalne mine u vidu razočarenja.

Zdravlje: Devicama prva polovina Jula nalaže   oprez i mere predostrožnosti kad su pitanju bolovi u ekstremitetima, slabija cirkulacija i  naročito promene krvnog pritiska.. Druga polovina meseca donosi   postepeno poboljšanje i znatno stabilniju zdravstvenu sliku.