Godišnji horoskop – Devica

Za period od 01.01.2022 do 31.12.2022

Devicama 2022. godina doneće velike promene na svim životnim poljima. Predstoji vam veliko spremanje u emotivnom životu, promenićete pristup, način komunikacije sa partnerom a slobodni pripadnici znaka Device sa osobama koje budu upoznavale. Kada su prijateljstva u pitanju, potreban je oprez, biće poljuljani neki odnosi zbog nepoverenja. Vi se morate malo više pozabaviti sami sobom, radite na sebi, suočite se sa svojim strahovima, problemima pravo je vreme za to. Što se tiče finansija, izazovna godina je pred vama, trošićete više nego što budete imali. Generalni savet, osluškujte ljude oko sebe i prilagodite se malo više vi drugima.

Posao: Januar može doneti izvesne poteškoće u komunikaciji sa saradnicima, naročito ukoliko ih imate u inostranstvu. Možete imati i nekih neočekivanih problema sa tehničkim aparatima, i svim što je vezano za elektronsko poslovanje. U februaru bolja i pozitivnija radna energije otvara vrata novih poslova, bitno je da se naoružate  samopouzdanjem i hrabro krenete u savladavanje profesionalnih izazova. Mart posvetite rešavanju započetih zadataka, ali i plasiranju  novih ideja, prvenstveno u organizaciji i planiranju većih projekata. Tokom aprila i maja ćete biti preokupirani novim poslovnim partnerstvom. Napravićete krupniji poslovni zaokret, uvođenjem  originalnih ideja koje iskaču iz već postojećih  okvira, ali ipak prilagođene vašem načinu rada. Jun će proteći u solidnom ritmu, potrudite se da budete što jasniji i precizniji, a eventualne nesporazume pokušajte da otklonite u hodu ne remeteći postojeće odnose. Jul je vreme za malo usporeniji ritam, potrudite se da radite  bez žurbe i forsiranja sebe i drugih, ništa vam neće pobeći. Ukoliko niste otišli na odmor u avgustu  posvetite se radu na već započetim projektima, bez žurbe i forsiranja, i pokušajte da  izbegnete  polemike sa osobama koje se nalaze u vašem najbližem okruženju. U septembru imate finansijske izazove, nemojte forsirati uzimanje pozajmica i eventualnih kredita. Tokom oktobra nema bitno novih stvari i većih odstupanja od već isplaniranog poslovnog rasporeda, za nijansu bolja finansijski situacija nego prethodnih meseci. Novembar donosi određene izazove i turbulencije, zbog izmena planova i već dogovorenih detalja bez najave, što će izazvati dosta problema u organizaciji posla. Decembar ne kreće u najboljem ritmu, problemi na finansijskom polju, ali drugi deo meseca donosi rasterećenje i lepšu radnu atmosferu.

Finansije: Tokom 2022. godine Device bi trebalo da imaju stabilnu situaciju kada su finansije u pitanju. Prva tri meseca novčani prilivi idu u konstantnom ritmu kao i prethodne godine, uspećete da završite sve obaveze. Malo je kritičniji februar, kada se mogu javiti neplanski troškovi. April i maj su meseci naglog finansijskog uspona, iskoristite ih maksimalno i dignite prilive na lestvicu više. Malo više troškova u julu i avgustu, zbog realnog smanjenja obima posla. Od avgusta do kraja godine idete dobrom putanjom, ne bi trebalo da imate veća odstupanja. Možete se i kreditno zaduživati nemate neke izrazite rizike da ne možete pokriti sve obaveze.

Ljubav: U januaru i februaru zauzeti pripadnici znaka Device, mogu da odahnu, moglo bi se reći da su njihovi emotivni odnosi u ravnoj liniji. Imaćete mnogo poziva za druženje, biće i novih ljudi u vašoj blizini, posvetite im pažnju i dajte šansu da vam se pridruže. U martu posebno lep period, posvetite vreme partneru izlazite što više, krećite se, možete ići i na neko kraće putovanje. U aprilu može doći do nekih manjih nesuglasica, ali su sve prolaznog karaktera i neće ostaviti neke dublje tragove na vaš odnos. Tokom maja i juna  mnogo veća angažovanost zajednički oko  aktivnosti vezanih za budućnost. Neki do sada skriveni planovi,  mogli bi da se pokrenu naglo, zaslugom obe strane i to svakako daje na kvalitetu vašem odnosu. Jun, jul i avgust donose ponovo neke probleme zbog nekih nedefinisanih situacija. Neke stvari vi i partner ne vidite na isti način i  zbog toga je važno da ne žurite sa donošenjem zaključaka i  odluka. Dobro promislite, proverite sve informacije, pa tek onda preduzimajte konkretne korake. Tokom poslednja tri meseca naredne godine dolazi do određenog distanciranja između vas. Ne dozvolite da se vaši prijatelji  mešaju u vaš emotivni odnos, odreagujete na vreme. Potrudite se da malo više vremena provedete zajedno  i da malo primirite tempo, tokom novembra naročito. Početkom decembra partner može izvesti pogrešne zaključke kada su neke vaše relacije u pitanju, sa nekim osobama sa posla. Druga polovina decembra donosi manje -  više primirivanje situacije. Slobodne Device u prvoj polovini godine imaju odličan period da se upoznajte bolje i  približite osobi koja vam se dopada. Sredina godine donosi mogućnost za više  flerta, druženja, izlazaka i upoznavanja novih ljudi. Druga polovina godine je nepovoljna za ulazak u neku ozbiljniju priču, posvetite se više sebi.

Zdravlje: U prvoj polovini godine  generalno dobro zdravlje, oprez  onima koji inače imaju problema kardiovaskularnog tipa. Moguće su sportske povrede, pazite se u saobraćaju i smanjite tempo. Letnji meseci biće obeleženi slabijim imunitetom, moguće infekcije urogenitalnog trakta. Posvetite se sebi, opustite se, hranite se pravilnije i radite na podizanju imuniteta. Druga polovina godine donosi pojačanu glavobolju, variranje krvnog pritiska i mnogo nervoze. Kraj godine naglašeno pojačan stres, treba vam više opuštanja, kretanja i unos vitamina.