Godišnji horoskop – Devica

Za period od 01.01.2024 do 31.12.2024

Devicama 2024-a godina donosi mnogo prepreka, izazova i neobičnih situacija u svim sferama života. Na poslovnom planu od vas se očekuje maksimalna koncentracija i usmeravanje ka tekućim problemima, to će biti jedini put da održite postojeći nivo i da krenete da otvarate i neka nova vrata za budućnost. Dosta problematike u međuljudskim odnosima, što sa partnerom, što sa neposrednom okolinom. Kada je novac u pitanju, situacija promenljiva, generalno, više pozitivna. Biće i nekih sitnijih porodičnih konflikata, moguće i dolazak do organa reda i suda.

Posao: Januar počinje sa sitnijim problemima u organizacionom smislu, postoji neusklađenost i nerazumevanje vas i saradnika po  veoma bitnim pitanjima. U februaru imate nedovršenih  poslova iz prošlosti koji su veliko opterećenje. Mnogo promena u poslovnom segmentu, ne zavisi  ništa od vas. Imaćete  mogućnost za  bolju komunikacije sa saradnicima. Mart donosi probleme  vezane za novčanu sferu, naročito  za kredite, ako Vam trebaju, i sve novčane transakcije sa tuđim novcem. Tokom aprila i maja maksimalno da se posvetite nekim sitnijim pojedinostima vezanim za posao, nešto što niste menjali  odavno. Kontakt sa nekim novim ljudima, koji su neophodni za unapređenje projekata. Jun će proteći u ubrzanom  ritmu, potrudite se da budete što efikasniji kako biste sve pozavršavali u predviđenim rokovima. Jul je vreme za malo usporeniji ritam, potrudite se da radite  samo najneophodnije stvari, ali bez žurbe i forsiranja sebe i drugih. Ukoliko niste otišli na odmor u prvoj polovini jula, u drugoj nemojte da propustite priliku, nikako. U avgustu  nije vreme za velike investicije, radite standardne stvari i pomalo otaljavajte. U septembru  mogu se javiti neki sitniji problemi sa autoritetima, nerazumevanje vašeg pristupa. Posao iziskuje mnogo energije, potrebna vam je pomoć i stoga se obratite proverenim saradnicima. Tokom oktobra pažljivo sa finansijskim transakcijama, nemojte ništa odlučivati dok dobro ne proverite. Novembar donosi određene  turbulencije, zbog izmene planova i već dogovorenih detalja. U decembru Imate mogućnost kraćeg poslovnog puta, moguće i u inostranstvo. Sve će vam ići od ruke, posao ćete obavljati sa lakoćom i velikim entuzijazmom. Poslovno okruženje jako prijatno, bićete u prvom planu, iskoristite planetarno dobre aspekte.

Finansije: Početak godine donosi Devicama nestabilnu finansijsku situaciju, ali ne preterano lošu. Mart, april i maj su meseci  poboljšanja, manjeg obima, kada su novčani prilivi u pitanju, biće i rashoda, ali ne značajnih. Septembar je malo problematičan, da ne preterate sa trošenjem, naročito za nepotrebne stvari. U decembru ponovo imate neke turbulencije, ali manjeg obima i kratkotrajnije, budite disciplinovani i stvari će se dovesti u red.

Ljubav: U januaru i februaru 2024. godine zauzeti pripadnici znaka Device, pokušajte da uskladite svoja očekivanja sa realnim mogućnostima. Trebalo bi  da ovaj period bude za uživanje, ali se potrudite da  ne preterate sa hedonizmom i nonšalantnim pristupom vezi. U martu neke nove situacije, novi ljudi, izazovi, potrudite se da se posvetite prijateljima, ali nemojte zanemariti porodične odnose. U aprilu  bolja komunikaciju sa partnerom i krenite u pravljenje zajedničkih planova. Tokom maja i juna imaćete  problem sa nekom starijom osobom i mešanjem u vašu vezu. Treba shvatiti ovaj period kao ispit, može doći do  promena na u ophođenju partnera prema vama. Pomalo ste iznenađeni, ali, u principu,  nemate dovoljno dobro rešenje za tu situaciju i prilagođavajte se. Jun, jul i avgust donose ponovo neku novu opušteniju energiju u vašu vezu. Predstoji vam dosta lepih trenutaka ispunjenih događajima koji su u sladu i sa vašim i partnerovim potrebama. Tokom septembra bićete u prilici da neke stvari pokrenete, oživite ponovo emocije i strasti pa se potrudite maksimalno oko toga. Tokom poslednja tri meseca naredne godine potrudite se da malo više vremena provedete sa partnerom i da malo primirite tempo, tokom novembra naročito. Kraj godine donosi stabilizaciju u odnosima i veću posvećenost planovima i zajedničkim prijateljima. Slobodne Device u prvoj polovini godine mogu imati jedan dosta dobar kontakt preko društvenih mreža. Druga polovina godine nepovoljna za ulazak u neku ozbiljniju priču, posvetite se više sebi.

Zdravlje: U prvoj polovini godine  očekuje vas bolja  zdravstvena slika, a sam tim i imunitet. Savetuje se fizička aktivnost, bolja ishrana I više sna za odmor kompletnog organizma. Letnji meseci biće obeleženi preosetljivošću, velikim promenama raspoloženja, promenljivim pritiskom, nesanicom i nervozom. Druga polovina godine donosi pojačanu glavobolju, variranje krvnog pritiska i mnogo nervoze. Krajem godine pozabavite se promenom ishrane i većim unosom vitamina.