Godišnji horoskop – Devica

Za period od 01.01.2023 do 31.12.2023

Nova 2023. Devicama donosi gomilu novih mogućnosti, ali će uspeti i da pozavršavaju sve što su započeli u prethodnoj godini. Imaćete prilike da putujete u inostranstvo zbog posla. Otvorite četvore oči kada su saradnici u pitanju, naročito  nove koje upoznajete tokom procesa rada. Planete će vas podržavati u vašem poslovnom širenju, sve svoje i najskrivenije ideje ove godine možete da realizujete. Kada su ljubavni odnosi u pitanju tu će biti različitih situacija, ali većina ih je pozitivna za vas. Vaša glavna karakteristika preciznost treba da bude pametno iskorišćena ove godine, nemojte se baviti globalnim temama pronađite svoj segment. Potrudite se da sebi priuštite kvalitetan san i odmor kako bi odgovorili na sve zadatke i potrebe. 

Posao: Početak godine odlikuje komunikacija koja nije najbolja, mogući su nesporazumi i greške. Ukoliko je potrebno da potpišete neki ugovor ili donesete bitnu odluku  ne žurite, tri puta merite jednom secite. Tokom februara dobićete samo jedan deo od onoga što očekujete ili što vam je obećano. Mart je mesec gde će biti određenih obrta, možete se više nego inače  baviti dokumentacijom i papirologijom. Ne zalećite se u dogovorima,  slušajte malo svoju intuiciju ali i savete drugih i nemojte brzati. U aprilu može da dođe do nekih nesporazuma u dogovorima, tako da se trudite da više puta proverite sebe. Neki od vas imaće neplanirano, kraće poslovno putovanje. Maj i jun unose neku novu dinamiku, polje karijere je naglašeno, Device će se ambiciozno upustiti u pokretanje nekih poslovnih priča. Sve počinje da se kreće mnogo brže nego inače. Tokom jula sa kolegama će povremeno biti tenzija, a moguće je da će doći do promena u vašoj dnevnoj rutini i da će vam biti teško da se prilagodite odmah. U avgustu sve ono što ste pokrenuli funkcioniše dobro, čak možete uvesti i neke novine u saradnje koje su aktivne.  Ukoliko pokušavate da osvojite novo tržište, napravite dogovor sa novim poslovnim partnerom, malo je verovatno da ćete u tome i uspeti. Tokom septembra pritisak na radnom mestu će rasti, a atmosfera između vas i onih sa kojima radite će bukvalno da vri. Kada naiđu ovakvi momenti, najbolje je povući se i posvetiti svojim svakodnevnim obavezama. U oktobru i novembru sve ono što je pokrenuto u prethodnom periodu i oko čega ste se jako angažovali, sada će doneti svoje rezultate. Ovim delom možete biti zadovoljni, ali kada su noviteti u pitanju, tu morate biti naročito oprezni. Decembar konačno donosi preko potrebnu stabilizaciju i potrebu da smirite situaciju oko vas.

Finansije: 2023. godina za Device  finansije nisu teška tema, pa će uspeti da isplivaju iz svih priča.  U prva tri meseca finansijski prilivi će biti zadovoljavajući, i ovim segmentom ćete biti zadovoljni. Obaveze koje ste zapostavili takođe će doći na dnevni red, platite ono što morate. Letnji meseci jul i avgust sve vezano za finansije je tokom ovog perioda dosta nepovoljno. Koliko god da zaradite, budite svesni da će vam samo proći kroz ruke i otići na plaćanje troškova koji vas u ovom periodu bombarduju sa svih strana. Zadnji kvartal godine finansije su bolje i stabilnije, neke šanse za zaradu se mogu otvoriti prilično neočekivano.

Ljubav: Početak godine je manje više dobar i imaćete dosta elana u januaru. Emotivni partner je sada spreman na kompromis, a i ima odlične ideje i načine da vam podigne raspoloženje, pa je bolje da se prepustite i uživate. Februar je kratak ali ipak ima nekih interesantnih dešavanja. Vi ćete biti na ivici živaca, sa velikim promenama raspoloženja, u jednom trenutku divno raspoloženi, a u drugom pak sarkastični, besni, voljni da se posvađate. Bilo bi dobro da malo spustite loptu, jer se u vaš odnos može uvući problem koji će se nastaviti. Mart i april onima koji su u emotivnim vezama  neće biti za  pohvalu kada je u pitanju  odnos sa partnerom. Koliko god da ste vi u ovom periodu ipak spremni na kompromis, toliko je druga strana napeta i prosto provocira situacije koje mogu dovesti do tenzija i rasprava. U maju možete pokrenuti odličnu komunikaciju sa voljenom osobom, potrebno je samo malo truda da stvari dođu na svoje mesto. Tokom juna i jula nemojte forsirati rasprave, uživajte u letu. Emotivni  odnosi su dosta stabilni tokom ovog perioda, možda zbog zajedničkog godišnjeg odmora, a možda i zbog toga što vas je potrebno dvoje da biste rešili neke tekuće  probleme. U septembru u dužim emotivnim vezama postoji problem u komunikaciji jer voljena osoba izbegava neka pitanja koja su vama veoma bitna. Vi ste u ovom trenutku maksimalno korektni, ali pitanje je koliko dugo ćete ovo još trpeti. Tokom oktobra i novembra zauzete Device  uspeće da pronađu potreban sklad sa voljenom osobom. Sve funkcioniše baš kako treba, ali imate   potrebu da sa partnerom neke stvari izvedu na čistac. Decembar je lep, pun opuštenih dešavanja i druženja, ostavite sve brige iza sebe. Slobodne  Device   za vas je ovo divna godina  da se pokrenete, najpre u smeru uživanja i druženja sa prijateljima. Ali,  i pored mogućnosti da se oformi odnos ili pojavi osoba koja bi vam prijala ne treba preterano da žurite, pustite da vreme odradi svoje. 

Zdravlje:  Prva polovina godine mogući su  veći  padovi  imuniteta. Mogu se javiti problemi sa osetljivim stomakom, nestabilnim hormonskim statusom. U letnjim mesecima generalno zdravstvena slika zadovoljavajuća. Postoji samo mogućnost da se u nepažnji povredite, kod kuće ili na radnom mestu. U jesenjem periodu  pluća su najosetljivija kada je i najobičnija prehlada u pitanju. Nemojte zanemarivati problem ako se pojavi.