Nedeljni horoskop – Vodolija

Za period od 26.02.2024 do 03.03.2024

Posao: Dosta promenljiv period što se posla tiče je pred Vodolijama, a to se pre svega odnosi na komunikaciju. Odnos sa najbližim saradnicima i kolegama se može pogoršati, koliko god vi i druga strana pokušavali da pronađete zajednički jezik. Ni odnos sa nadređenima neće biti savršen, pa se čuvajte rasprava sa osobama koje su po poziciji iznad vas. Budite na oprezu kada su nepotrebni troškovi u pitanju, pa iskoristite ovo vreme da možda nešto i uštedite.

Ljubav: Kraj meseca donosi nešto novo u polju partnerskih odnosa, neki nove zajedničke planove  ili bar promenu u načinu komunikacije sa partnerom. Bićete u prilici da neke stvari pokrenete, oživite ponovo emocije i strasti pa se potrudite maksimalno oko tog. Slobodni, ukoliko tragate za srodnom dušom, nemojte bežati i zatvarati se. Pustite neka vas emocije vode.

Zdravlje: Zdravlje promenljivo tokom ove sedmice. Mogući su problemi sa urinarnim traktom, kičmom, poradite na imunitetu maksimalno.

Astroportret Vodolija – Majkl Džordan

Originalni, neobični, nepredvidivi, skloni naglim zaokretima u ponašanju, često neshvaćeni u datom trenutku, jer nekad jedan, a ponekad i više koraka iskaču van okvira vremena u kome egizstiraju. To su…