Nedeljni horoskop – Vodolija

Za period od 23.05.2022 do 29.05.2022

Posao: Komunikacija sa strancima, ekspanzije, proširenja poslovanja, učenja – ove sedmice je jako naglašeno kod Vodolija. Neki od vas mogu da krenu na dodatno poslovno usavršavanje, što će u narednom periodu rezultovati odličnim prilikama za vas. Ako radite sa strancima  sada je pravi trenutak da intenzivnije komunicirate, dajete predloge, tražite načine da se ovde aktivirate što više. U poslovnom okruženju vlada skladan odnos i komunikacija sa saradnicima i kolegama.

Ljubav: Vodolije  u emotivnim vezama rešiće zaostale probleme sa partnerom i uspostaviće bolju komunikaciju. Vi biste svakako trebali da se rasteretite i da uživate. Potrudite se da popravite  svoj odnos i zajedničkim snagama se bacite na neke planove,  na planiranje putovanja i odmora. Partner i vi ste ušli u period u kojem možete ponovo vratiti vašu vezu na stari ritam, na dobar put. Slobodni, biće nekih interesantnih kontakata, ali sve je to površno, lagano i ne vodi u konkretnija  ljubavna dešavanja.

Zdravlje: Tokom ove sedmice  Vodolije mogu  imati tegoba koje se vezuju za kičmu, naročito za vratni i rameni deo. Kod mlađih   treba voditi računa o imunitetu.

Astroportret Vodolija – Majkl Džordan

Originalni, neobični, nepredvidivi, skloni naglim zaokretima u ponašanju, često neshvaćeni u datom trenutku, jer nekad jedan, a ponekad i više koraka iskaču van okvira vremena u kome egizstiraju. To su…