Nedeljni horoskop – Vodolija

Za period od 18.09.2023 do 24.09.2023

Posao: Ove sedmice možda sledi  malo jače tršenje energije na neke uobičajene stvari,  posao će da funkcioniše standardno, i većinu zadataka ćete obavljati rutinski. Poslovne aktivnosti vezane za kraća putovanja, to je jedina poteškoća na tom polju jer vam neće baš odgovarati. Neke osobe iz neposrednog okruženja mogu biti spore u izvršenju zadataka. Prepreke sa kojima se budete suočavali uglavnom će vam donositi samo kratkotrajne zastoje, ništa strašno. Možete očekivati iznenadni finansijski dobitak.

Ljubav: Vodolije u emotivnim vezama, ove sedmice   je najbolje da ništa ne menjate i pustite da stvari idu svojim ustaljenim tokovima.  Potrudite se da  da više vremena posvetite partneru, smanjite  obaveze i pokušajte da nađete prostor za vas dvoje. Potrebno vam je da se opustite, da se smejete, da budete u pokretu, da putujete i da se družite sa prijateljima. Slobodne Vodolije imaju  mogućnosti za nova poznanstva koja će vam biti izuzetno zanimljiva. Iz tih razloga se više krećite kako biste upoznali što više novih osoba.

Zdravlje: Vodolija može tokom ovog perioda imati problema sa krvnim pritiskom, cirkulacijom koji su direktna posledica  stresa, nervoze, iscrpljenosti.

Astroportret Vodolija – Majkl Džordan

Originalni, neobični, nepredvidivi, skloni naglim zaokretima u ponašanju, često neshvaćeni u datom trenutku, jer nekad jedan, a ponekad i više koraka iskaču van okvira vremena u kome egizstiraju. To su…