Nedeljni horoskop – Vodolija

Za period od 06.02.2023 do 12.02.2023

Posao: Period izuzetno širokog polja delovanja i bezmalo neograničenih mogućnosti dokazivanja na planu profesionalnog angažovanja, kod osoba rođenih u znaku Vodolije traje unazad neko vreme, i trebalo bi da se nastavi tokom ove radne sedmice. Motivacija, elan i mentalne aktivnosti trebalo bi da budu iznad proseka, neka vrata su već otvorena za vodolijske poslovne korake, a radne energije ima u najmanju ruku za korektna završetak svega započetog. Naravno, sve ove lepe predispozicije valja iskoristiti i konkretnim delima u praksi potvrditi, a od tipičnih Vodolija se pre svega očekuje da rade na kontinuitetu.

Ljubav: Uz izuzetno visok nivo lične pozitivne energije i neobičnog šarma, u ovih sedam dana najtipičniji pripadnici ovog sazvežđa mogu očekivati i par prijatnih iznenađenja. Neka će biti povezana sa naknadnom spoznajom da stara simpatija još uvek nije ravnodušna prema vama, a sigurno vam neće biti neprijatno ako dobijete potvrdu da je više osoba zainteresovano za naklonost vašeg srca. Sve prethodno navedene pozitivne detalje valja u praktičnom životu pretvoriti u delo, a od onih starijih i životno iskusnijih Vodolija mogu se očekivati i krupne pozitivne promene.

Zdravlje: Pre svega povedite računa o promenljivom radu neke od žlezda sa unutrašnjim lučenjem i zaštitite grlo i kompletan respiratorni sistem.

Astroportret Vodolija – Majkl Džordan

Originalni, neobični, nepredvidivi, skloni naglim zaokretima u ponašanju, često neshvaćeni u datom trenutku, jer nekad jedan, a ponekad i više koraka iskaču van okvira vremena u kome egizstiraju. To su…