Nedeljni horoskop – Vodolija

Za period od 19.10.2020 do 25.10.2020

Posao: Psiho – fizički napori koje čekaju Vodolije tokom ove radne sedmice, velika je verovatnoća da povremeno dođu do granice izdržljivosti. Ukoliko zaista tako i bude, nema razloga za paniku ni strah unapred, osnovni zadatak je da radite na korekciji plana i organizacije profesionalnog angažovanja. Bez obzira koliko vodolijskom mentalnom sklopu sve izgledalo trivijalno, detalj tamo ili ovamo, nemojte potceniti sugestije, posebno starijih osoba iz poslovnog okruženja. Osim toga, za neke lepe ideje koje bacaju svetlo na dalju profesionalnu budućnost, nije ni najpovoljniji period za pokretanje realizacije. Tačnije, velika je verovatnoća da naiđete na teško premostivi zid nepoverenja, odnosno da sva vaša argumentacija nema prođu kod onih osoba koje inače donose odluke.

Ljubav: Kada bi mogli da izdvojite samo trenutke kada budete na optimumu ličnog raspoloženja i pozitivne energije, onda bi ova sedmica bila jedna od povoljnijih na polju emotivno – ljubavnih odnosa. Naravno, u praksi je to teško izvodljivo, pa će za Vodolije biti veliki izazov da ulože dodatni trud u razumevanju želja i osećanja druge strane, u situaciji kada budu u minus fazi. Slobodni i mlađi predstavnici ovog znaka imaće uslovno rečeno slobodnije ruke, odnosno neće se mnogo razmišljati da ipak sebe stave i prvi plan, što inače Vodolije najčešće rade. Međutim, od onih iz preostale grupacije za očekivati je da pokažu nešto viši nivo empatije i pre svega pokažu napredak na zamišljenoj lestvici ličnog ljubavnog dozrevanja. Mali korak mogao bi da veliki pozitivan rezultat.

Zdravlje: Povremeno niži nivo energije i neadekvatno ponašanje mogu uzrokovati određene zdravstvene probleme, prvenstveno sa respiratornim sistemom i poljem genitalija. Zbog toga je za Vodolije važno da u ovom periodu povedu računa o prehladama i opštoj higijeni tela.

x