Nedeljni horoskop – Vodolija

Za period od 24.06.2024 do 30.06.2024

Posao: Ovo je izuzetno jaka poslovna nedelja pred Vodolijama, možda ćete da se rastrčite na sto strana  da biste sve postigli i završili. Očekuje se samo vaše malo jače trošenje energije na neke uobičajene stvari. ali ništa strašno. Ukoliko se budete pridržavali dogovorenog i precizno sprovodili plan, bićete u odličnoj poziciji čak i da premašite svoja očekivanja. Potencijalne zamke vrebaju vas u naglim promenama već postignutih dogovora, ili samoinicijativnog menjanja nekih sitnica.

Ljubav: Na ljubavnom planu bi bilo najbolje da ništa ne menjate i pustite da stvari idu svojim ustaljenim tokom.  Potrudite se da  da više vremena posvetite partneru, smanjite  obaveze i pokušajte da nađete prostor  samo za vas dvoje. Potrebno vam je da se opustite, stoga nije loše možda i da planirate godišnji odmor. Slobodne Vodolije imaju  mogućnosti za nova poznanstva koja će biti izuzetno zanimljiva, flert i neobavezna ćaskanja, uz savet da se ne zalećete na prvu loptu u vezu.

Zdravlje: Tokom ove sedmice vodite računa o krvnom pritisku, a moguće su i  glavobolje.

Astroportret Vodolija – Majkl Džordan

Originalni, neobični, nepredvidivi, skloni naglim zaokretima u ponašanju, često neshvaćeni u datom trenutku, jer nekad jedan, a ponekad i više koraka iskaču van okvira vremena u kome egizstiraju. To su…