Nedeljni horoskop – Vodolija

Za period od 26.09.2022 do 02.10.2022

Posao: U ovoj sedmici će ići lagano većina stvari. Imate gomilu planova,  ideja, pokušavate na sto strana odjednom. Jurite na sto strana, rešavajući sve stvari u hodu. S druge strane, imate gomilu zaostalih poslova koje morate odraditi, ali se pravite da ih ne primećujete. Pazite na  rokove i pogurajte neke stvari.  Ne preskačite stare poslove i obaveze,  pojedini će trpeti presiju od nadređenih. Ne možete da kontrolišete povećani odliv novca, morate se držati planiranog budžeta.

Ljubav: U emotivnim vezama ove sedmice prisutni su nestabilnost, nesigurnost i neke stvari koje vi i partner prećutkujete ili skrivate jedno od drugog. Potrebno je da što pre reagujete i pokušate da sredite situaciju.  Ne bežite od toga, vreme je da otvoreno porazgovarate sa partnerom. Zato gledajte da tu negativnu energiju pomerite negde u stranu dalje od vas dvoje. Slobodne Vodolije, imaćete osećaj da se sve vezano za ljubav pokrenulo. Nije to nešto epohalno, ipak lagano napred.

Zdravlje: Vaš imuni sistem je oslabljen i morate raditi na poboljšanju. Prionite na rad na sopstvenom zdravlju na sve moguće preventivne načine.

Astroportret Vodolija – Majkl Džordan

Originalni, neobični, nepredvidivi, skloni naglim zaokretima u ponašanju, često neshvaćeni u datom trenutku, jer nekad jedan, a ponekad i više koraka iskaču van okvira vremena u kome egizstiraju. To su…