Mesečni horoskop – Vodolija

Za period od 01.02.2023 do 28.02.2023

Posao: Zaista se ne događa često da bezmalo sve ključne kockice budu na pravim pozicijama kod tipičnih Vodolija na polju profesionalnih delatnosti. Drugi mesec u 2023. godini donosi profesionalni mozaik blizu idealnom za vodolijske standarde. Period je izuzetno povoljan da briljirate sa novim idejama i budete lider pokretanja futurističkih poslovnih projekata, ali i da očekujete odobravanje od onih najbitnijih u lancu odlučivanja i iz šireg poslovnog okruženja. Mudrošću i taktičnošću sve ćete postići efektnije i lako. Neće vam biti ništa teško, motivisani ste dobrim rezultatima, a imaćete i sto i jednu ideju kako da podignete svoje poslovanje na viši nivo. Prepreke koje na koje budete nailazili rešavaćete u hodu. Bitno je samo da ne žurite i ne rasipate energiju na sto strana, budite racionalniji malo kako se ne bi preforsirali.

Ljubav: Zanimljiva poznanstva čekaju vas na različitim mestima i u neobičnim okolnostima, a bar jedno novo poznanstvo moglo bi da se pretvori u vezu na duže staze. Na drugoj strani, prilika za flert, avanturu i druženja bez velikih obećanja i očekivanja biće na svakom koraku. Drugim rečima, za sve slobodne ili one Vodolije koje tako osećaju, eto meseca za spoj lepog i korisnog, dok će oni već zauzeti morati da ulože dodatni napor kako bi obuzdali nagone i porive, odnosno izbegli ugrožavanje nečega što već predstavlja zadovoljstvo.

Zdravlje: Ne bi trebalo da vas prate ozbiljniji zdravstveni problemi tokom februara meseca. Vodite računa o respiratornom sistemu.

Astroportret Vodolija – Majkl Džordan

Originalni, neobični, nepredvidivi, skloni naglim zaokretima u ponašanju, često neshvaćeni u datom trenutku, jer nekad jedan, a ponekad i više koraka iskaču van okvira vremena u kome egizstiraju. To su…