Mesečni horoskop – Vodolija

Za period od 01.04.2021 do 30.04.2021

Posao: Talasanja na sve strane sigurno neće nedostajati na vodolijskom polju profesionalnog delovanja. To bi trebalo da bude prisutno tokom celog Aprila, ali postoje razlike koje boje različitim nijansama tri dela četvrtog meseca u godini. Visok nivo radnog elana i poletna energija biće pratilac svih poslovnih aktivnosti tipičnih Vodolija praktično do pred kraj meseca, preciznije do njegove poslednje sedmice. To bi moglo da bude odlično pogonsko gorivo za naglašenu aktivnost i fizičku pokretljivost, gde god se ukaže odgovarajuća prilika. Osim toga, realno je očekivati da višak energije Vodolije pokušaju kanalisati ka sekundarnim delatnostima, tipa nekog hobija, jer na kraju krajeva sve je bolje od pasive i nervoze zbog neiskorišćenih energetskih potencijala. Po tom pitanju, najtipičniji predstavnici ovog znaka mogu se posebno istaći u središnjem delu meseca, a ponajviše nesporazuma i kontradiktornih situacija krije sfera tehničke komunikacije i organizacije posla u poslednjoj dekadi perioda. Tada će od presudnog značaja biti spremnost Vodolija da strpljjvo saslušaju drugu stranu i porade na traženju kompromisnih rešenja. U suprotnom, očekuju vas otvoreni profesionalni frontovi i borba protiv vetrenjača. Brzopletost i površnost u donošenju bitnih odluka mogla bi da se odrazi na stabilnost, inače, solidne finansijske situacije. Za sve one transakcije koje podrazumevaju velike novčane iznose, biće vam potrebna mudra analiza svih važnih parametara, ali i savet osobe čije mišljenje inače cenite i poštujete.

Ljubav: Definitivnio, pred Vodlijama je mesec iskušenja u sferi ljubavi. Prva polovina Aprila donosi izazove uglavnom subjektivne prirode, koliko ćete daleko otići u dubine strasti i požude, koje će vrebati bezmalo na svakom koraku, dok će u preostalom delu meseca izazovi stizati sa druge strane, najčešše u vidu ideja i predloga čiji značaj ima veliku specifičnu težinu. Iako izgleda možda čudno, najtipičnije Vodolije se lakše nose sa prvom vrstom iskušenja, jer iako nisu nimalo lake u prilagođavanju novonastalim situacijama na polju emotivno – ljubavnih odnosa, životna filozofija bez mnogo skrupula vuče ih i vodi napred, pa onda nemaju mnogo vremena za duge i duboke patnje. Ukoliko se nađete na pomenutoj liniji izazova tokom ovog meseca, obratite pažnju na tehničke detalje, tipa razlike u godinama ili zauzetost osobe koja je privukla vašu pažnju. Sa kakvom i koliko kolateralnom štetom ćete dočekati drugu polovinu Aprila samo će vreme pokazati, a onda vam najverovatnije predstoji najdirektnije suočavanje sa ozbiljnim pitanjima zajedničke partnerske budućnosti. Podrazumeva se da nećete raditi protiv svojih želja i interesa, praksa pokazuje da to Vodolije suštinski nikada ne rade, ali veća pažnja i suptilnije čitanje između redova, to se svakako očekuje od tipičnih pripadnika ovog sazvežđa. Bilo bi možda najbolje da odluke odložite na neko vreme, ali ako baš bude insistiranja na konkretnijem izjašnjavanju, poslužite se raznim taktikama da ipak pronađete formu koja nešto znači, ali praktično ne obavezuje.

Zdravlje: Uobičajeno neodgovoran odnos prema zdravlju i nemarnost u sprovođenju predloženih mera zaštite od kompetentnih osoba, Vodlijama može doneti par ozbiljnijih situacija tokom ovog meseca. Ipak na sve možete uticati bar onoliko koliko je potrebno da ništa ne iskoči iz okvira neophodne kontrole. Ako zatreba, proverite na zvaničnom medicinskom mestu rad srca i kompletnog kardio – vaskularnog sistema, a uz to posvetite adekvatnu pažnju grlu i disajnim putevima.