Mesečni horoskop – Vodolija

Za period od 01.10.2021 do 31.10.2021

Posao: Period nerviranja i opterećenja kada je poslovni segment u pitanju se nastavlja.  Saradnici će vam trošiti živce i testirati vaše strpljenje do maksimuma, svojim komfornim ponašanjem i neobraćanjem pažnje na postojeće nagomilane probleme. Od vas će se očekivati da budete posvećeni i rešavate sve i svoje i tuđe, taj stresni period dostiže maksimum 07.10. Od 07.10.-17.10. ulazite u rasterećeniji i povoljniji period, a to se naročito odnosi na ženske Vodolije. Naći će se rešenja za neke situacije koje su vam zadavale velike probleme, polako sve dolazi na svoje mesto. Ulazite u jednu pozitivnu fazu, koliko god sam početak bio naporan. Od 17.10.-27.10. postoje odlične predispozicije za uspeh u novim poslovnim projektima Iako vam je čekanje bilo zamorno, shvatićete da se ipak isplatilo. Oni sa kojima niste uspevali da pronađete zajednički jezik po nekim pitanjima, sada ćete moći sve da usaglasite i ostvarite obostrani interes. Sam kraj meseca može doneti malo više problema u finansijskoj sferi, pa budite dodatno obazrivi. Neki saradnici  na koje računate vam neće pružiti pomoć, ali će zato sa druge strane potpuno neočekivano stići pomoć.  Ukoliko radite sa novcem ili vrednosnim papirima – moguće su  greške i propusti. Situacija se popravlja polako, ide u dobrom smeru, ne forsirajte ništa jer ne možete na silu da promenite. Očekujte manje zastoje po pitanju važnih papira ili potpisivanja ugovora – iako vam se ovo prolongiranje ne dopada, trenutno ne možete mnogo učiniti da stvari ubrzate.

Ljubav: Početak meseca iskoristite da se posvetite partneru maksimalno, nemate  pravog razloga za osećanja  nesigurnost ili nepoverenja.  Energija  između vas je  dobra i  preokrenute je u strast,  uživajte, umesto da sumnjate i opterećujete se nebitnim sitnicama. Jako je važno da razumete i podržite jedno drugo, da se potrudite da sitnice koje realno gledano nisu bitne ne bi remetile tok vaše veze. Vaš partner očekuje veću posvećenost zajedničkim prijateljima i viđanjima, pa iskoristite prilike i za zajednička druženja Trebalo bi da bude uzvraćeno istom merom, pa se potrudite malo više. Od polovine meseca bićete u situaciji vruće -hladno. U jednom trenutku  partnera  voleti najviše na svetu, a već u drugom  ćete osećati pritisak na sebe  kao da vas druga strana bez reči gura u nekom pravcu koji se vama ne sviđa. Postoji mogućnost i pojačane  ljubomore i posesivnosti koja dolazi sa druge strane, i to vam čas prija, čas ne prija. U svakom slučaju, pokušajte da budete apsolutno iskreni i otvoreni jedno prema drugom, nemojte skrivati ništa koliko god to bilo neprijatno, to je jedini način da nešto  konkretno rešite. Slobodne Vodolije,  vaši emotivni napori ovih dana biće krunisani uspehom,  početkom komunikacije sa nekim ko nije sa ovih prostora. Zbunjeni ste ponašanjem ove osobe koja vam se dopada. Na prvom mestu niste očekivali ovakav razvoj događaja, ali nemojte pokazivati otpor i strah, sve će polako doći na svoje mesto.

Zdravlje: Početak meseca donosi  probleme sa stomakom i probavom, pa stoga povedite računa o unosu hrane i tečnosti. To treba naglasiti jer se ti problemi nastavljaju do sredine meseca, kad je moguće trovanje hranom ali i bakterijske infekcije urogenitalnog trakta. Druga polovina meseca može biti manjih problema  sa krvnim pritiskom i cirkulacijom. Meteoropate mogu imati puno problema naročito sa glavoboljama.