Mesečni horoskop – Vodolija

Za period od 01.05.2022 do 31.05.2022

Posao: Početak meseca maja Vodolijama donosi poslovne izazove. Od 02.-04.05. Finansije su stabilne ali značajno uvećanje ne očekujte u prvoj polovini meseca. Pojačajte kontrolu nad saradnicima da ne bi morali da se vraćate unazad, što vi i inače ne volite. Otvoriće vam se velike mogućnosti i potrudite se da  iskoristite nečiju podršku i prionite i na neka lična usavršavanja, trebaće vam za neko buduće vreme. Poradite malo više i napolju prezentacije i marketinga, budite istrajni u tome. Od 04.-08.05. imate malo rasterećenja u vidu dobijanja možda nekog novog saradnika koji će vam olakšati postojeće nagomilano stanje. Od 08.-15.05. potrudite se da sve finansijske transakcije zatvorite u predviđenim rokovima. Bićete i mentalno i fizički opterećeni i probajte da nađete adekvatnu zamenu ili pomoć. Moguće je da će vam  u pomoć priskočiti neki ljudi koji nisu baš svakodnevno u vašem okruženju, ali u ovoj situaciji imaju dobre ideje i možda neke potrebne kontakte za potrebnu pomoć. U poslednjoj dekadi maja bi trebalo da pokušate da  prihvatite stvari i okolnosti kakve trenutno jesu i bez velikih očekivanja  radite. Nemojte sebi oduzimati ni vreme ni kvariti raspoloženje, samo se potrudite da vaš deo koji se odnosi na organizaciju i logistiku dobro funkcioniše. Proveravajte sve informacije bilo od vaših saradnika, bilo da dolaze iz eksternih izvora. Finansijska situacija je varijabilna i tu morate i vi biti maksimalno fleksibilni, ne bi trebalo da bude većih problema. Ne požurujte ništa i nikoga, pustite da stvari teku svojim tokom. Mogući su i poslovni putevi.

Ljubav: Početak meseca donosi klimu u kojoj bi trebali da malo više analizirajte vaš odnos. Ima dosta toga što se nakupilo u prethodnom period  umor, nemotivisanost ili ste zaboravili da jedno drugom pristupite na pravi način  potpuno je nebitno. Ono što je važno jeste da i u ovom periodu   postoji mogućnost da aktivirate jedno drugo što će  vam  doneti lepe zajedničke trenutke. Druga polovina meseca donosi bolju klimu u vašem odnosu, više opušteniji situacija i bolje raspoloženje i vas i vašeg partnera. Posvetite se zajedničkim prijateljima i planovima u kojima svi uživate. Posvetite se izlascima, vežbanju u prirodi i viđanjima sa prijateljima. Malo budite inventivniji nego inače i napravite planove koji uključuju partnera u svaku vašu aktivnost. Slobodne Vodolije mogu upoznati neku interesantnu osobu koja će pokrenuti  strasti kod njih. Postoji mogućnost ulaska u vezu, i savet je da ne budete preterano neodlučni. Potrebna je veća opuštenost i nemojte biti rezervisani bez potrebe.  Pred vama su  nove ljubavne prilike, emotivna iznenađenja su u vašoj blizini.

Zdravlje: Vi ste u dobroj formi i veći deo maja meseca zdravlje je stabilno, eventualni problemi sa kičmom. Dosta kretanja, fizičke aktivnosti i pozitivnog stava glavni su pokretači dobrog zdravlja. Druga polovina meseca donosi izraženiju nervozu što za posledicu može imati glavobolje. Vežbajte, odmarajte dovoljno.

Astroportret Vodolija – Majkl Džordan

Originalni, neobični, nepredvidivi, skloni naglim zaokretima u ponašanju, često neshvaćeni u datom trenutku, jer nekad jedan, a ponekad i više koraka iskaču van okvira vremena u kome egizstiraju. To su…