Mesečni horoskop – Vodolija

Za period od 01.10.2020 do 31.10.2020

Posao: Kako god se najtipičniji predstavnici Vodolije okrenu, tokom desetog meseca u godini dobijaće signale upozorenja na polju profesionalnih aktivnosti. Dva imaju veću težinu od ostalih. Prvi oprez je neophodan prilikom dogovaranja važnih poslovnih detalja, bilo sa podređenim ili nadređenim osobama sa hijerarhijske lestvice, jer će vodolijska originalnost i nepredvidivost mnogima biti kost u grlu, prvo za razumeti a onda i realizovati futurističku ideju. Drugo upozorenje zahvata dva polja – usredsređenost na već postojeće obaveze, ali i odliv energije i pažnje na neki vaš hobi, odnosno sekundarnu delatnost. Ako uspete da pravilno odredite prioritete i adekvatno se postavite, nema razloga da od bilo čega odustajete. Međutim sa određivanjem prioriteta Vodolija se nekako i izbori, ali sa poštovanjem istih mnogo teže ide. Drugim rečima – ono što je bilo najvažnije do juče danas ide na neku nižu poziciju, a najmanje bitna obaveza iznenada postaje centar interesovanja. Ako želite kakvo – takvo razumevanje i solidnu pratnju biće neophodno da to svedete na najmanju moguću meru, u suprotnom ostaćete najverovatnije sami sa gomilom obaveza, pa neka vam je veliko zrno sreće u pomoći. Povoljan sticaj pratećih okolnosti biće vam potreban i u nameri da izbegnete par finansijskih kikseva do kraja Oktobra. Posebnu pažnju obratite na poptisivanje papira koji imaju veliku težinu izraženu u ciframa sa novčanom konotacijom. Bar jedan previd teško ćete izbeći, samo da ih ne bude više i da nisu mnogo skupi.

Ljubav: Uzevši u obzir sva potencijalna psiho – fizička trošenja na drugim poljima, onda nekako pozitivno može doći tumačenje o prilično ravnoj liniji, bez značajnijih događaja u sferi ljubavi tokom Oktobra. Ako vam je takav scenario u interesu, tako se i postavite i možete očekivati kraj meseca na približno istim pozicijama kao što ste bili na njegovom početku. Slabije vibracije koje budu dolazile od zainteresovane strane najverorovatnije nećete ni primetiti, a ukoliko i dopru do vas, malo je verovatno da izazovu veće ushićenje. Na talasu takvih razmišljanja i ponašanja na polju emotivno – ljubavnih odnosa, mogli bi da funkcionišete sve do poslednje sedmice Oktobra, od kada vas očekuje ipak nešto drugačija klima. Naime, više ljubavnih kanala počeće se da se otvara krajem meseca, i to onih kanala koje privlače vodolijsku pažnju. Osim toga nije nerealno očekivati susret sa dragom osobom iz vaše ljubavne prošlosti, pa eto dovoljno materijala da se zatalasa more privatnosti. Bilo bi lepo da nešto od toga pokušate iskoristiti uzimanjem aktivnog učešća u ponuđenim događajima, ali imajte i pozornost na visokom nivou. Ona će biti potrebna prvenstveno zbog mogućih paralelnih kontakata sa više simpatičnih osoba i gubitka fokusa. Znatno veće šanse da bolje plivaju u takvim vodama imaće slobodni mlađi predstavnici znaka Vodolije, dok za sve druge ostaje da odrede ljubavne prioritete i pokušaju da ih sprovedu. Biće pravo malo čudo ako nešto ne zabrljate, i uspete da prođete sa minimalno komplikovanom situacijom.

Zdravlje: Svojim neadekvatnim ponašanjem tokom ovog meseca Vodolije mogu malo zakomplikovati i polje zdravstvene problematike. To se posebno odnosi na olako shvatanje signala upozorenja koji budu dolazili iz predela malog stomaka i donjeg dela leđa. Dakle potrudite se da ne pravite nagle pokrete i toplite lumbalni deo, a bilo bi dobro da preventivno zaštitite od prehlade komlpletan urinarni trakt. Češće u manjim količinama praznite višak negativne energije, stres i nervozu.

x