Mesečni horoskop – Vodolija

Za period od 01.06.2023 do 30.06.2023

Posao: Početak meseca juna Vodolijama donosi mnogo poslovnih aktivnosti i potrebna je dobra organizacija što i nije lak posao.Od 04.-09.06. očekuje vas ubrzanje, ali i mnogo nepredviđenih situacija, kao i komplikovana organizacija obaveza. Pritisak na vas će biti veliki i mentalno vas umarati, ali do kraja radne sedmice uspećete da rešite svaku situaciju ili problem koji izađu na dnevni red. Iz nekog razloga svi će se obraćati vama i u nekim momentima nećete znati gde pre da se okrenete. Od 09.-11.06. finansije su stabilne ali značajno uvećanje ne očekujte. Pojačajte kontrolu nad saradnicima da ne bi morali da se vraćate unazad, što vi i inače ne volite. U periodu od 11.-19.06. svi će zahtevati nemoguće od vas, zahtevaće vašu potpunu angažovanost i trud. Neko će vas napadati da bi se svađao sa vama ili da bi pokazao da je u pravu, a neko će vas napadati iz razloga što baš samo sa vama želi da sarađuje i posluje. Od 19.-25.06. obratite pažnju na bitne detalje, jer postoji mogućnost propusta, grešaka, gubljenja važnih papira. Posle 24.06. dobre šanse i predlozi vam dolaze, itekako razmislite o onome što vam se nudi jer izgleda kao da bi vam to moglo otvoriti vrlo povoljan naredni poslovni period. Sada dolaze neke promene, reorganizacija i od vas će se očekivati da preuzmete značajnu ulogu u celom procesu. Prilivi novca mogu biti veći nego što ste mislili, lepa iznenađenja vas očekuju u ovom segmentu.

Ljubav: Za  Vodolije koje su u emotivnim vezama ovo je mesec gde treba da stavite partnera  na prvo mesto, i vi morate da poradite na tome. Nemojte biti nonšalantni  u komunikaciji bolje precizirajte svaku situaciju do najsitnijih detalja. Potrebno je da isplanirate neke zajedničke finansijske aktivnosti.  Priuštite sebi izlazak, druženje, izuzetno povoljni aspekti su za ljubav. Sredinu meseca  kada ste toliko puni energije, koristite je da sa voljenom osobom pojačate izlaske, da se zajednički družite sa nekim zanimljivim ljudima i da se dodatno povežete. Poslednja dekada meseca naročito dobra za putovanja, pa se maksimalno angažujte na tom polju. Vaš partner očekuje veću posvećenost zajedničkim prijateljima i viđanjima. Slobodne Vodolije,  u prvoj polovini juna svakodnevicu će vam ulepšavati i oplemenjivati prijatelji, aktivnosti i druženja. U drugoj polovini meseca sve i svašta se dešava, ali kad saberete i oduzmete – na kraju, ništa konkretno.

Zdravlje: Početkom meseca zamor i bolovi u mišićima i kostima, kao i problemi sa želucem zbog nervoze. Druga dekada  meseca juna   biće bolje, ali se nemojte opuštati jačajte imunitet i opšte zdravstveno stanje. Čuvajte se povreda od oštrih predmeta. Planirajte više šetnje i drugih umerenijih aktivnosti. U trećoj dekadi možete imati problema sa kožom,  mogu se javiti tegobe sa cirkulacijom ili krvnim pritiskom.

Astroportret Vodolija – Majkl Džordan

Originalni, neobični, nepredvidivi, skloni naglim zaokretima u ponašanju, često neshvaćeni u datom trenutku, jer nekad jedan, a ponekad i više koraka iskaču van okvira vremena u kome egizstiraju. To su…