Mesečni horoskop – Vodolija

Za period od 01.05.2024 do 31.05.2024

Posao: Početak meseca maja Vodolijama donosi dosta turbulencija na polju posla. Od 02.-06.05. poteškoće u komunikaciji sa nadređenima, stoga ne oklevajte i ne čekajte poslednji trenutak jer nećete uspeti da nametnete sebe. Finasje su naglašene kao i njihovo uvećanje, i to treba posebno dobro isplanirati, šta i sa kime se radi. Od 06.-12.05. imate malo rasterećenja u vidu dobijanja možda nekog novog saradnika koji će vam olakšati postojeće nagomilano stanje.Od 12.-22.05. poslovna sfera vam nudi i mogućnost putovanja ili generalno dosta kontakata sa strancima i stranim firmama. Dosta novosti i osveženja u vašim projektima sledi od strane nekih novih mlađih saradnika. Moguće je da će vam  u pomoć priskočiti neki ljudi koji nisu baš svakodnevno u vašem okruženju , ali u ovoj situaciji imaju dobre ideje i možda neke potrebne kontakte za potrebnu pomoć.U poslednjoj dekadi maja bi trebalo da pokušate da  prihvatite stvari i okolnosti kakve trenutno jesu i bez velikih očekivanja  radite.Nemojte sebi oduzimati ni vreme ni kvariti raspoloženje, samo se potrudite da vaš deo koji se odnosi na organizaciju i logistiku dobro funcioniše. Proveravajte sve informacije bilo od vaših saradnika, bilo da dolaze iz eksternih izvora. Finansijska siruacija je varijabilna i tu morate i vi biti maksimalno fleksibilni, ipak ne bi trebalo da bude većih problema. Ne požurujte ništa i nikoga, pustite da stvari teku svojim tokom.Mogući su poslovni putevi.

Ljubav: Početak meseca maja Vodolijama koje su u emotivnim relacijama biće nešto stresniji nego prethodni period. Teško je održati korektan odnos, jer ste oboje nervozni i često dolazi do trzavica, koje doduše neće ugroziti vaš odnos, ali će ostaviti neku formu napetosti. Ne dozvolite da se u vaš odnos uvuče distanca, potrudite se više jedno oko drugog. Ima dosta toga što se nakupilo u prethodnom periodu  umor, demotivisanost ili ste zaboravili da jedno drugom pristupite na pravi način  potpuno je nebitno.  Druga polovina meseca donosi bolju klimu u vašem odnosu, više opuštenijih situacija i bolje raspoloženje i vas i vašeg partnera. Posvetite se zajedničkim prijateljima i planovima u kojima svi uživate. Posvetite se izlascima, vežbanju u prirodi i viđanjim a sa prijateljima. Malo budite inventivniji nego inače i napravite planove koji uključuju partnera u svaku vašu aktivnost. Kraj meseca donosi stabilizaciju u odnosima, i  veću posvećenost zajedničkim planovima i stremljenima. Slobodne Vodolije, u prvoj polovini meseca otvara se jedan zanimljiv period i pojavljuje se pomalo mistična prilika. U drugoj polovini meseca imaćete  dosta šansi za izlaske i upoznati neke interesantne osobe, nešto od toga će biti jako zanimljivo.

Zdravlje: U prvoj dekadi maja eventualni problemi sa kičmom. Dosta kretanja, fizičke aktivnosti, i pozitivnog stava glavni su pokretači dobrog zdravlja. Druga dekada  meseca donosi izraženiju nervozu što za posledicu ima glavobolje. Vežbajte, odmarajte.U trećoj dekadi meseca mogući problemi  sa pritiskom ili kardio vaskularnim sistemom.

Astroportret Vodolija – Majkl Džordan

Originalni, neobični, nepredvidivi, skloni naglim zaokretima u ponašanju, često neshvaćeni u datom trenutku, jer nekad jedan, a ponekad i više koraka iskaču van okvira vremena u kome egizstiraju. To su…