Mesečni horoskop – Vodolija

Za period od 01.07.2021 do 31.07.2021

Posao: Početak Jula obojen ne baš povoljnom situacijom u sferi posla kod Vodolija, dosta težih aspekata ne dozvoljavaju da se razmahnete i pokrenete neke nove ideje. Velika nervoza kroz komunikaciju, bićete  pod pritiskom i tenzijom, naročito oko 07.07. Teško ćete uspevati da kontrolišete situaciju, naročito kada su u pitanju neki dogovori i promene plana  sa  saradnicima. Neki poslovi mogu da vam propadnu u  poslednjem trenutku, a koliko god neke prilike izgledale dobro za ulaganje, budite oprezni jer je sada lako ostati na gubitku. Moraćete da uključite svu svoju proračunatost i opreznost, da biste izbegli nevidljive neprijatelje kojih realno ima. Od 11.07-13.07 biće promena u poslovnom okruženju, ali ćete vi uspevati da se uklopite ukoliko se dobro organizujete. Morate se prilagođavati zahtevima koje pred vas postavljaju saradnici i nadređeni maksimalno u ovom periodu. Neki veći  posao ili ponuda vam se mogu učiniti kao dosta povoljni, ali  ćete imati jako malo vremena za pokretanje istog oko 15.07. Posle 22.07. bićete  opterećeni sporošću u dešavanjima, guraćete  neke situacije i truditi se da prevaziđete prepreke koje će naročito biti naglašene do 29.07. Najveći akcenat je na finansijskoj sferi pa nemojte ulaziti u neke nepromišljene kombinacije zarad ubrzavanja, napravićete više koraka unazad. Malo turbulentniji period kada je novac u pitanju na kraju ovog meseca, jer vas očekuju veći poslovi i veći izazovi automatski.

Ljubav: Jul donosi probleme zauzetim Vodolijama. Sa partnerom  u ovom periodu nemate dobru komunikaciju, a ni dobru dinamiku provedenog zajedničkog vremena. Obostrane obaveze vas sada odvlače jedno od drugog, pa bi bilo dobro da to malo vremena,  iskoristite da se opustite i uživate u društvu jedno drugog. To će  ići teško, jer ste trenutno na različitim talasnim dužinama, pa će se  često u vaš odnos uvlačiti ćutanje i jedna izvesna vrsta bespotrebne  distanciranosti. I vi i partner opterećeni i ljubomorom i nesigurnošću koje su posledica burnih događaja u drugim sferama vaših života. Od 13.07.-15.07. potrudite se da rešite sve ono što vam je predstavljalo prepreku da budete opušteni i srećni. Dani pred vama su odlični, i jedino što je potrebno da uradite jeste da napravite prvi korak. Partner će oberučke prihvatiti vašu inicijativu, jedini savet bi bio  vratite ljubav i sreću u vašu vezu, jer je sada to olakšano i itekako moguće uz podršku zvezda. Vi i partner lagano izlazite iz lošeg perioda, bićete spremni za više otvorenosti  i opuštenosti u drugom delu meseca. Slobodne Vodolije će  imati priliku za jednu zanimljivu letnju avanturu.  Malo je verovatno da će od ovoga biti neka trajnija veza, ali  treba da pokušate da se opustite i malo uživate. Suviše se opterećujete nekim stvarima i ne dozvoljavate sebi da se prepustite izazovima, što vam inače nije svojstveno.

Zdravlje: Zdravlje je zadovoljavajuće u većem delu meseca Jula. Promenite navike u ishrani,  češće se bavite fizičkom aktivnošću,  šetnjom i boravkom u prirodi.  Povremeno ćete biti izloženi jačem istresu i nervozi i to će pojačati umor, dodati malo glavobolja i variranja krvnog pritiska. Druga polovina meseca rasterećenija i bolja na zdravstvenom planu.