Godišnji horoskop – Vodolija

Posao:

Ubrzana i pomalo haotična dešavanja iz prethodnog perioda obeležiće Vodolijama i početak poslovne 2020. godine. Nemojte se iznenaditi ukoliko vam se učini da i vi – tipični predstavnici brzog, vazdušnog astrolopkog znaka, niste u stanju da adekvatno pratite nametnuti ritam, angažovanje na više strana, kontakti i saradnja sa osobama iz različitih životnih sfera, pokretanje novih inicijativa iako prethodne projekte niste priveli kraju. Sve to Vodolije inače hendluju bolje od ostalih naročito ako i kada veći deo poslovnih koraka zavisi od njih. U ovom vremenskom intervalu, okvirno do kraja marta, ne samo da neće sve zavisiti od vas već možete očekivati i makar na momente potpunu opstrukciju ili preispitivanje ispravnosti kompletne ideje. Idealnog rešenja nema, ali kao najbolja solucija nameće se što kompromisnija pojednostavljena priča uz prepuštanje, makar privremeno, liderske pozicije drugima. Već od početka aprila imaćete znatno povoljniju astrološku klimu da ponovo preuzmete ulogu lokomotive koja vuče čitav projekat, podrazumeva se ukoliko vam to bude u interesu. Naredna dva meseca, do kraja Maja, trebalo bi da budete na ili blizu optimuma fizičke i mentalne energije što daje odlične šanse za uspešno završavanje poslova. Potencijalnu konkurenciju u tom periodu realno je da ostavite u prašini, ali ipak pričuvajte leđa od ljubomornih i zavidnih jer vaši uspesi i napredovanje njih ostavljaju u podređenoj poziciji. Vodolije koje se bave privatnim biznisom trebalo bi da takve prepreke lakše prebrode. Moguće blago zatišje na profesionalnom planu tokom letnjih meseci ne treba bukvalno prespavati jer iako nije realno da se previše angažujete nekoliko lepih, svežih ideja mogu ugledati svetlo dana pa onda da se malo krčkaju, recimo do kraja oktobra, da bi poslednja dva meseca u 2020. ponovo došli u poziciju za poslovni uzlet. Praktično tokom cele godine neophodno je da vodite računa o datumima, rokovima i raznim formalnostima, u nekoliko situacija imaćete više sreće nego pameti ali potrudite se da kazni bude što manje. Osim plaćanja cehova zbog propusta, dekoncentracije ili nemara, tokom prve polovine godine za očekivati je da se na površini pojave i neki zaostali dugovi, pokušajte da ih neutrališete jer svakim odlaganjem oni samo rastu. Ne tako loša, ali sa dosta oscilacija očekuje vas druga polovina godine, pa ukoliko te amplitude ublažite toliko imate veće šanse da budete zadovoljniji po pitanju novca.

Ljubav:

Sva vaša ljubavna činjenja i napore koje niste do sada uspeli da realizujete onako kako ste želeli, imaćete odličan period već od prvih dana 2020. godine. Sve do sredine marta možete očekivati da vas greju topli ljubavni zraci a njihov najjači intezitet trebalo bi da bude tokom januara i druge polovine februara, što znači da bi bilo dobro da se baš tada, ako je moguće, najviše angažujete na polju partnerskih odnosa. Pomenuti period donosi povoljnu klimu pre svega za nova poznanstva i osvajačke akcije ,ali ako to nije vaš prioritet onda pozitivne vibracije kojima zračite usmerite ka već postojećoj priči, pa ako ste zadovoljni uživajte a ukoliko niste rezovi su neminovni. Uzevši u obzir vašu prirodu i potencijalnu atmosferu potrudite se da raskide i rezove odradite što humanije uz dozu razumevanja osobe sa druge strane. Od aprila do kraja jula vodolijski ljubavni brod mogao bi da bude veoma aktivan ali i da pomalo besciljno luta emotivnim morem. Mala skretanja sa kursa neće biti strašna a vi se potrudite da mnogo ne odstupate od zacrtane maršute, ukoliko je uopšte budete imali. Ako vam je primarni cilj samo da stignete do prve luke pa posle malog odmora nastavite dalje do nekog sledećeg priobalja, onda izvolite široka ljubavna pučina biće pred vama. Lična preispitivanja šta želite, gde idete, kako se ponašate mogu biti veoma korisna tokom avgusta, septembra i većeg dela oktobra. Kvalitetni i jasni zaključci iz tog perioda daće vam znatno bolju osnovu u nameri da se krajem godine fokusirate na jednu osobu i odaberete luku gde možete baciti sidro na duži period.

Zdravlje:

Dobra energija i pozitivne vibracije početkom godine pojačavaju vaš odbrambeni zdravstveni sistem ali nisu garant da vas povremeno ne zaboli glava ili nešto jače prodrmaju hormoni. Na te tačke posebno bi valjalo da pripaze osobe kojima je endokrina već makar malo načeta ili su u „onim specifičnim“ godinama. Higijena se podrazumeva na maksimalno visokom nivou jer naročito u periodu februar – april vrebaju infekcije, alergije i burnije rekacije kože na spoljne faktore. Probleme manjeg inteziteta mogu vam zadavati sitne kosti i donji deo leđa tokom proleća i početkom jeseni, a u većem delu godine nekontrolisano konzumiranje hrane i pića takođe može ostaviti određene posledice na vaše zdravstveno stanje.

x