Godišnji horoskop – Vodolija

Za period od 01.01.2022 do 31.12.2022

Tokom 2022. godine  Vodolije bi mogle da dobiju  obilje sjajnih mogućnosti na svim životnim poljima. Sreća vam je naklonjena, a na vama je da izvučete dobru pouku iz svega što vam se dešava.  Kada su posao i finansije u pitanju imate maksimalnu podršku planeta tokom cele godine, budite skoncentrisani i iskoristite sve prilike koje vam se ukažu. U ovoj godini polje prijateljstva jako naglašeno, uspevaćete  da osvajate naklonost mnogih ljudi sa kojima budete u kontaktu. Možete imati nekih problema u porodičnim relacijama, akcenat na odnosu sa nekom starijom ženskom osobom. Polje emocija donosi promenljivu situaciju, ali je više pozitivnih dešavanja nego negativnih, potrudite se da malo radite na odnosu sa partnerom.

Posao: Početkom godine Vodolijama bolja i pozitivnija  energija otvara mnoga vrata na poslovnom planu. Potrudite se da ostanete u tom ritmu i u mesecu februaru kada će vam biti potrebno više ličnog angažovanja kako biste postigli postavljene ciljeve. Tokom marta se potrudite da budete  što jasniji i precizniji u svom delu radnih obaveza, a eventualne nesporazume i nejasnoće  moraćete otklanjati zajedničkim naporima. April je jako dobar mesec za vas,   budite profesionalni, autorititativni i koristite sva svoja znanja i veštine kao biste najbrže i najefikasnije rešavali sve probleme koji vam budu na putu. U maju se potrudite da  napravite dobre procene i pozavršavate započete obaveze u ugovorenim rokovima. U junu mora biti i  dodatnog angažovanju kako biste postigli što bolje   rezultate koji će omogućiti učvršćivanje poslovne pozicije. Jul ima dinamiku koja je  standardna, najveći akcenat je na završavanju započetih obaveza, moglo bi  doći do probijanja nekih zadatih rokova, pa budite dodatno obazrivi. Avgust je najizazovniji mesec u ovoj godini kada je poslovni i finansijski segment u pitanju, mnoge stvari su van vaše kontrole, i bolje je da toga budete svesni, jer nećete biti u poziciji  da postavljate uslove. Ne ulazite u nova finansijska zaduženja koja niste prethodno isplanirali do tančina. Septembar i oktobar naporni, potrošićete ogromnu količinu energije na organizaciju posla i komunikaciju sa nadređenima. Odustanite od velikih planova i posvetite se sitnijim poslovima tu ćete biti uspešni. Nemojte sebi davati pauze i prevelike intervale za odmor i opuštanje, budite oprezni sa rokovima. Tokom novembra i decembra posebno treba naglasiti da obratite pažnju na ono šta potpisujete, jer postoji mogućnost za propuste naročito u papirologiji. Vratite se unazad više puta i proverite sami sebe. Finansije na kraju godine mogu biti  ugrožene, pa se morate posavetovati sa nekim eksterno.

Finansije: Naredna godina za Vodolije kada su  finansije u pitanju dosta promenljiva. U prva tri meseca bićete fokusirani na povećanje novčane mase i to neće ići tako lako, pa stoga budite i štedljivi. April i maj su meseci u kojima će doći do pozitivnog zaokreta, i vi krećete u ulaznom putanjom kada je zarada u pitanju. Jun i jul stagnacija  ali sveukupno nije loša finansijska situacija. U  avgustu je moguće dosta problema potrudite se da vi ne budite označeni kao glavni krivac za lošu situaciju. Od septembra do kraja godine situacija se popravlja ali u nekom sporijem ritmu, nego što bi vama odgovaralo. Kraj godine nije najbolji, nećete biti zadovoljni postignutim rezultatima.

Ljubav: Tokom januara oni koji su u emotivnim relacijama pleniće  pozitivnim raspoloženjem i pokušaće da menjaju  odnos sa voljenom osobom u pravcu ispunjavanja zajedničkih planova i želja. U februaru pažljivije se posvetite partneru, više razgovarajte i nađite nove modele za narednu fazu vašeg odnosa. Imate otvorene aspekte za nove pozitivne promene u sferi svih odnosa kako partnerskih tako i porodičnih. Tokom marta i aprila nagle promene raspoloženja donose probleme u komunikaciji sa partnerom i moguće verbalne rasprave. Ne gušite sebe nekim situacijama i ljudima koji vam ne prijaju i crpe energiju, naročite ne onima iz prošlosti. U maju nešto bolja situacija, ali nemojte da zbog svojih poslovnih ambicija i obima posla stavite partnera totalno u drugi plan. Tokom juna i jula morate zajednički učiniti više  napora da napravite sebi bolju i prijatniju dimenziju odnosa. Posvetite se zajedničkim prijateljima i planovima u kojima obostrano uživate, otputujte na zajedničko letovanje. U avgustu kod pojedinih Vodolija može doći  do kratkotrajne pauze ili distanciranja u postojećim relacijama. Bićete skloni da se povlačite u sebe, jer imate gomilu profesionalnih problema. Tokom septembra  situacija je i dalje napeta, ali makar više ne postoji tolika tenzija na poslovnom planu pa ste vi malo rasterećeniji. Oktobar, novembar i decembar su promenljivi i dalje napeti, ali se ipak vide naznake pozitivnih promena. Potrudite se da što više potencirate zajedničke aktivnosti u kojima se najbolje razumete i najlepše osećate. Slobodne Vodolije u prvoj polovini godine, je odličan period da se upoznate bolje i  približite osobi koja vam se dopada već duže vreme. U drugoj polovini godine opustite se i uživajte, pred vama su izuzetno povoljni dani koji će vam doneti dobro raspoloženje, nova poznanstva i uživanje u kontaktu sa prijateljima i dragim ljudima.

Zdravlje: Sam početak godine donosi probleme na prvom mestu  sa kičmom, bolovima u nogama i reumatske tegobe. Generalno, budite više u pokretu, vežbajte i boravite u prirodi.

Tokom prolećnih i početkom letnjih meseci zdravstveni segment lagano se popravlja i ide ka stabilizaciji. Ipak, i dalje ćete biti skloni prehladama i problemima sa grlom, jačajte imunitet i više se odmarajte. Druga polovina godine donosi probleme sa zamaranjem gubljenjem energije, velikom iscrpljenošću. Kontrolišite redovno krvni pritisak i ne preskačite propisanu terapiju.

Astroportret Vodolija – Majkl Džordan

Originalni, neobični, nepredvidivi, skloni naglim zaokretima u ponašanju, često neshvaćeni u datom trenutku, jer nekad jedan, a ponekad i više koraka iskaču van okvira vremena u kome egizstiraju. To su…