Godišnji horoskop – Vodolija

Za period od 01.01.2023 do 31.12.2023

Nova  2023. godina pripadnicima znaka Vodolije donosi dosta mogućnosti kada je poslovni segment u pitanju, vi ste uvek za avanturu pa nemojte ni sada da odustanete lako. Emotivni plan zadovoljavajući, sve je kako treba tu nemate značajnih trzavica. U toku godine možete imati neke faze gde neće ići sve kao po loju, naročito kada su finansije u pitanju. Radite na sebi i na svom telu, dovedite svoju energiju na maksimum. Vodolije su znak za koji ne važe standardna procedura u bilo kojoj oblasti. Mnogo vas je teško ukalupiti i dovesti u neke uobičajene tokove. Imate potrebu za standardnim procedurama, ali na neki svoj način. Morate naći balans između avantura sa jedne strane i sa druge strane svakodnevnih obaveza.

Posao: Početak godine dosta dobar na poslovnom planu, vi ste stabilni u tome što radite. Tokom januara biće bolja energija na poslu čeka vas lepa količina obaveza,  vi ste  spremni na to i sa više elana ćete obavljati dnevne zadatke. U februaru nije vam ništa teško, motivisani ste dobrim rezultatima, a imaćete i sto i jednu ideju kako da podignete svoje poslovanje na viši nivo. Tokom marta sve možete dovesti u red, sve srediti i napraviti prave poslovne poteze. U aprilu ćete se prilično istrošiti  računajte da ćete sve morati da radite dva puta da biste priveli kraju, isto tako – mnoštvo informacija, sastanaka, dešavanja i razgovora donosiće vam konfuziju. U maju i junu šarenoliko atmosfera na poslu. Potrebno je da napravite neku promenu – da li u vašem načinu funkcionisanja, da li u tome da prihvatite savete ili podršku koja vam se nudi, u svakom slučaju, ovo će vam ići na ruku i pokrenuti situacije koje su vas do sada možda opterećivale. Tokom jula možete napraviti prilično dobre dogovore, pogotovo ako je to sa starim poslovnim partnerima ili onima sa kojima su iz nekog razloga pregovori bili u zastoju. Avgust protiče poprilično mirno, nemate neke velike trzavice na poslu. U septembru U poslovnom segmentu se tenzija polako stišava, nekako sve dolazi na svoje mesto i uklapa se mozaik. Tokom oktobra i novembra imaćete poprilično negativne uticaje okoline na  vaš način rada. Moguće su neke novine u koje se upuštate ovih dana, pa vas hvata doza straha i panike. Ovo su samo faze za dalje i bolje. U decembru situacija se stabilizuje, poboljšavaju se međuljudski odnosi i prionite na nove planove i nove radne pobede.

Finansije: 2023. godina za Vodolije finansijski promenljiva. U prvom kvartalu godine  novac će izostati ili će biti više troškova nego priliva. Suma novca na tekućem računu se smanjuje, ali vi sve svoje obaveze rešavate.  Letnji meseci jul i avgust pomoć prijatelja stoji samo ako vi to želite. Nije samo vreme da se upuštate u kredite i pozajmice u bankama. Zadnji kvartal godine znajte da morate sebe da ograničite kada su troškovi u pitanju. Nije vreme za kupovine.

Ljubav: Početak godine kada su emotivni odnosi kod Vodolija zanimljiv i šarenolik. Januar nije najsjajniji mesec, okrenuli ste se sebi, sebe postavili na prvo mesto a partner je otišao u neki drugi plan. Ovo inače nije vaš uobičajen način funkcionisanja, ali jednostavno više nemate ni volje ni želje da čekate voljenu osobu da se smisli i posveti vam pažnju. U februaru ste gotovo u istom ritmu, nema nekih značajnijih pozitivnih pomaka. Tokom marta situacija počinje polako da se stabilizuje. Otvara se više prostora za dogovor, za kompromis kao da ste i jedno i drugo shvatili da ste u prethodnom periodu preterivali bez ikakvog razloga i sada pokušavate da se uskladite i više izađete jedno drugom u susret. April i maj su lepi meseci kada su emotivni odnosi u pitanju, sve ono lepo i slatko što ste prećutali  sada možete da kažete. Nepogrešivo je  da će ove taktike uroditi plodom. U junu voljena osoba uspeva da pronađe prave načine da vam priđe, a vi ćete na njene pokušaje umeti da odgovorite. Tokom jula i avgusta uglavnom stabilni odnosi sa partnerom, mada sam početak i sam kraj mogu biti pomalo naporni i zahtevni za vas. U septembru partnerova podrška i prisustvo su nekako mlaki, dolaze kasno ili su nedovoljni  što kod nekih parova može dovesti do manjka komunikacije i obostranog udaljavanja. Tokom oktobra i novembra situacija je promenljiva. Vreme je da popričate sa voljenom osobom. Sve ono što ste u proteklom periodu gurali pod tepih, sva pitanja koja ste ostavili  za neki drugi put, za neko bolje vreme  sada bi stvarno trebala da izađu na dnevni red. Najpre zato da biste olakšali sebi, ali i zbog toga što rešenja nisu toliko daleko i neuhvatljiva kao što vi trenutno mislite. U decembru se situacija stišava i sve kreće u nekom pozitivnijem pravcu. Slobodne Vodolije  tu je prošlost, tu su stare simpatije i poznanstva sve će se vrteti oko toga. Obnova kontakta sa nekim osobama koje su vam još srcu mile. 

Zdravlje:  Prva polovina godine nervoza koja vas razdire dovodi do toga da mnogo pušite ako ste pušač. To u ovom periodu može dovesti do problema sa stomakom, ali i sa plućima. U letnjim mesecima moguće su alergijske promene na koži i problemi sa kostima i zglobovima. U jesenjem periodu zdravstvena situacija je promenljiva. Umor, malaksalost, otežano varenje. Skloni ste i prehladama i zubobolji.

Astroportret Vodolija – Majkl Džordan

Originalni, neobični, nepredvidivi, skloni naglim zaokretima u ponašanju, često neshvaćeni u datom trenutku, jer nekad jedan, a ponekad i više koraka iskaču van okvira vremena u kome egizstiraju. To su…