Nedeljni horoskop – Vaga

Za period od 26.09.2022 do 02.10.2022

Posao:  Pred vama je zahtevna  sedmica, neophodno je da se dobro organizujete. Potrebno je da  budete maksimalno ozbiljni i odgovorni  da imate takta za sve, da povlačite pametne i promišljene poteze. Posla ima puno, a vi nalazite sebe da funkcionišete na nezadovoljavajući način. Potražite pomoć, podrška će vam puno značiti, uspećete da ispoštujete zadate  rokove. Stoji da još uvek imate neke sitnije novčane obaveze iz prethodnog perioda, sa tim biste trebali da već u prvoj polovini sedmice i završite.

Ljubav: Ukoliko želite bolje odnose sa partnerom, sada je vreme da  priču pokrenete u onom pravcu koji vam odgovara. U ovoj se sedmici  mogu napraviti neki vrlo pozitivni preokreti. Pokušajte više da se opustite i iskulirate, em će biti lakše vama, em će odnos sa partnerom funkcionisati skladnije. Slobodne Vage to što hoćete, za sada o tome možete da  maštate, pravite planove. Da konkretno radite ili pokrećete još uvek nije pravi trenutak.

Zdravlje: Trudite se da ojačate svoj imunitet, pravilnom ishranom, kretanjem, dovoljnom količinom odmora. Skloni ste prehladama i manjim problemima sa grlom.

Astroportret Vaga – Monika Beluči

Vaga kao sedmi znak zodijačnog kruga simboliše sve lepo i fino uočljivo našem oku, ali i harmoniju, suptilnost, ljubaznost, razne vrste kreativnosti, talenata i umetničkih naklonosti. Takođe, na neki način…