Nedeljni horoskop – Vaga

Za period od 29.05.2023 do 04.06.2023

Posao: Start ove radne sedmice, ujedno je i početak povoljnog mini ciklusa da osobe rođene u znaku Vage naprave nekoliko pozitivnih koraka, i pokrenu inicijativu za bar jednu konkretnu promenu na polju profesionalnih aktivnosti. Izuzetno povoljni aspekti organizaciono – komunikacijskom segmentu posla biće ispraćeni i dobrom energijom u većem delu perioda. Manjih oscilacija može biti tek pred kraj ove sedmice, pa je važno da tada ništa ne forsirate. A do tada pokušajte maksimalno da iskoristite slobodan prostor za iznošenje na svetlo dana više novih, kreativnih ideja, ili da ubrzate realizaciju ranije započetih procesa. Sve u svemu, uspeh i osećaj zadovoljstva na kraju perioda trebalo bi da doživi većina pripadnika ovog sazvežđa.

Ljubav: Veoma dobra astrološka klima pratiće Vage tokom ovih sedam dana i u sferi ljubavi. Naime, astrološka klima pogodovaće za bezmalo sve namere koje se tiču šarmiranja i približavanja osobama koje privlače vašu pažnju. Neka vrata mogla bi i sama da se otvore, pa neće biti čudno ako doživite i par prijatnih iznenađenja na ovom polju. Dileme nema, aktivnije i konkretnije nego inače Vage bi trebalo da budu u sferi ljubavi tokom ove sedmice. Više lepih satisfakcija čeka vas na kraju perioda.

Zdravlje: Uglavnom stabilna situacija na polju zdravlja trebalo bi da ostane do kraja ove sedmice.

Astroportret Vaga – Monika Beluči

Vaga kao sedmi znak zodijačnog kruga simboliše sve lepo i fino uočljivo našem oku, ali i harmoniju, suptilnost, ljubaznost, razne vrste kreativnosti, talenata i umetničkih naklonosti. Takođe, na neki način…