Nedeljni horoskop – Vaga

Za period od 26.02.2024 do 03.03.2024

Posao: Vaše ideje i planovi su jako veliki i  bićete i sami iznenađeni naglim preokretom koji vas očekuje. Sve što isplanirate i dogovorite u skladu sa svojim  mogućnostima  imaćete realne šanse da i sprovedete uz minimalna odstupanja. Bilo da je reč o novim poslovnim projektima ili privođenje kraju ranije započetih obaveza, čak i ako u nekim obavezama kasnite, ubedićete sagovornika da vi uvek stižete baš u pravom trenutku sve. Kraj sedmice dočekujete više nego zadovoljni postignutim.

Ljubav: Partnerski odnosi u ovom periodu takođe će zahtevati više energije i bolju organizaciju. Dobar period za  druženje, za izlaske provod i uživanje, ali  uz savet da ne preterujte, jer vas mogu odaljiti od drugih stvari. Slobodne Vage, sada konačno možete pokrenuti priču sa novom simpatijom u pravcu kom želite. Srećno.

Zdravlje: Ne očekuj vas neke ozbiljnije zdravstvene tegobe tokom ove sedmice, eventualno je moguća oscilacija u radu neke od žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Astroportret Vaga – Monika Beluči

Vaga kao sedmi znak zodijačnog kruga simboliše sve lepo i fino uočljivo našem oku, ali i harmoniju, suptilnost, ljubaznost, razne vrste kreativnosti, talenata i umetničkih naklonosti. Takođe, na neki način…