Nedeljni horoskop – Vaga

Za period od 18.09.2023 do 24.09.2023

Posao: U ovoj sedmici biće dosta problema na planu posla, a neće zavisiti ništa od vas. Biće vam potrebno mnogo bolja organizacija nego inače da biste uspešno i bez grešaka isplivali iz svega ovoga.  Nemojte gubiti vreme na nepotrebne stvari, poslove, ljude. Fokusirajte se na ono što vam je zaista važno i da to odradite na pravi način.. Ništa neće moći da ide lagano i bez trzavica, ali će svakako ići. U ovom periodu nemojte potpisivati nikakve ugovore. I dalje vas prati sreća kada je finansijski segment u pitanju.

Ljubav: Vage u emotivnim i vezama ove sedmice su u boljoj  fazi definitivno.  Moguć je i plan za neko putovanje u inostranstvo, ali moraćete da izmenite svoje poslovne aktivnosti. Dobar period za  druženje, za izlaske provod i uživanje. Ali savet je da ne preterujte, jer će vas odaljiti od drugih stvari. Slobodne Vage,  ukoliko  hoćete stabilnu novu emotivnu priču, nije baš pravi momenat za to.

Zdravlje: Trudite se da ojačate svoj imunitet – pravilnom ishranom, kretanjem, dovoljnom količinom odmora. Skloni ste prehladama i manjim problemima sa grlom.

Astroportret Vaga – Monika Beluči

Vaga kao sedmi znak zodijačnog kruga simboliše sve lepo i fino uočljivo našem oku, ali i harmoniju, suptilnost, ljubaznost, razne vrste kreativnosti, talenata i umetničkih naklonosti. Takođe, na neki način…