Nedeljni horoskop – Vaga

Za period od 19.10.2020 do 25.10.2020

Posao: Solidnih sedam dana nalazi se pred najtipičnijim Vagama, da uspešno odrade najvažnije profesionalne zadatke. Podrazumeva se da je na svakome individualno da solidno pokuša podići na viši nivo, a svakako će biti i primera neiskorišćenih mogućnosti. Ukoliko se budete pridržavali dovorenog i precizno sprovodili plan, bićete u odličnoj poziciji čak i da premašite svoja očekivanja. Potencijalne zamke vrebaju vas u neglim promenama već postignutih dogovora, ili samoinicijativnog menjanja nekih finesa, bitnih za realizaciju. Dakle, ništa na svoju ruku, prethodno se konsultujte sa ključnim osobama, a neophodne promene, ako se nametnu, pokušajte da odložite, svaki dan dobro će doći. Mogući su i oštri, kritički tonovi od zlobne, nekorektne poslovne konkurencije. Čuvajte leđa.

Ljubav: Slično kao u prethodnom periodu, ovih sedam dana u sferi ljubavi Vagama može proteći u znaku, manjeg ili većeg raskoraka između želja i učinjenog. Ma koliko se vi trudili, krucijalni stvari dešavaće se nekako mimo vašeg fokusa, onako sa strane. Zbog inače nešto slabije koncentracije u ovom periodu, biće prilično teško da pohvatate konce i uskočite u pravi ritam. Ipak to nije razlog da budete previše pasivni, budite u toku, ali nemojte se ni previše nervirati ako nekoliko puta ili zakasnite, ili požurite sa konkretnom reakcijom. U bliskoj budućnosti imaćete znatno povoljnje aspekte, kako za nove stvari, tako i za eventualne ispravke propuštenog. Za većinu Vaga ovaj period trebalo bi da posluži kao nekakva najava budućih krupnijih promena na polju emotivno – ljubavnih odnosa.

Zdravlje: Manje zdravstvene probleme mogu vam praviti osetljivost gornjeg dela trupa, grudnog koša i vratnog predela. Osim toga, tokom ove sedmice Vage bi valjalo da preventivno rade na zaštiti delova kože koji nisu pokriveni odećom i da se pričuvaju neprijatnih iskustava sa vrelim stvarima

x