Nedeljni horoskop – Vaga

Za period od 06.02.2023 do 12.02.2023

Posao: Na približno sličnom talasu iz prethodne tipične Vage trebalo bi da funkcionišu na polju profesionalnih delatnosti  i ove radne sedmice. Imaćete solidan nivo svih najvažnijih energetskih resursa, uz dodatak da su mogući povremeni manji padovi radne energije, ali su na drugoj strani mogući lepi, pozitivni uzleti u segmentu komunikacije i novih ideja. Dakle, bitno je da se dovoljno dobro organizujete i pravilno rasporedite realizaciju preuzetih profesionalnih obaveza, i tako dovodite sebe u odličnu poziciju sa koje nema nepremostivih poslovnih prepreka. Iznošenje na svetlo dana par svežih kreativnih ideja predstavlja potencijalni bonus koga valja pokušati iskoristiti.

Ljubav: Od nekoliko zanimljivih kontakata sa potpuno novih simpatičnim osobama, velika je verovatnoća da se bar jedna situacija uklopi u vaš ljubavni mozaik i najavi finu priču na duži period. Potencijalna iskušenja koja očekuju one u vezama i brakovima ne moraju povući na negativnu stranu, naprotiv, ukoliko zajedničkim naporima uspešno prebrodite manje krize i  sumnje, biće razloga da podignete postojeću ljubavnu priču na još viši nivo.

Zdravlje: Potrebno je da balansirate između obaveza i odmora, i pričuvate se mogućih sitnih fizičkih povreda.

Astroportret Vaga – Monika Beluči

Vaga kao sedmi znak zodijačnog kruga simboliše sve lepo i fino uočljivo našem oku, ali i harmoniju, suptilnost, ljubaznost, razne vrste kreativnosti, talenata i umetničkih naklonosti. Takođe, na neki način…