Nedeljni horoskop – Vaga

Za period od 22.07.2024 do 28.07.2024

Posao: Vage, tokom ove sedmice moguće je da dobijete neku novu poslovnu ponudu neočekivano. Ne žurite sa odlukom dok ne proverite sve informacije. Budite oprezni u komunikaciji sa saradnicima, jer konkurencija ne spava, a moguće su i  priče rekla-kazala, u koje svakako ne treba da se uplićete. Budite na distanci i držite se svojih obaveza.

Ljubav: Zauzeti predstavnici znaka Vage, trebalo bi da uživaju u zajedničkom provodu, izlascima, druženju sa prijateljima. Bićete opušteni i spremni da na najrazličitije, i pomalo nestandardne načine ugađate voljenoj osobi. Slobodne Vage, skupite hrabrost, presecite i otvoreno saopštite osobi sa kojom ste u kontaktu kakve su vam namere. Niko ne može da nagađa kakve su vam misli i osećanja.

Zdravlje: Ne očekuju vas ozbiljnije zdravstvene tegobe. Posvetite se fizičkoj aktivnosti, odmoru, boravku u prirodi, prijaće vam.

Astroportret Vaga – Monika Beluči

Vaga kao sedmi znak zodijačnog kruga simboliše sve lepo i fino uočljivo našem oku, ali i harmoniju, suptilnost, ljubaznost, razne vrste kreativnosti, talenata i umetničkih naklonosti. Takođe, na neki način…