Nedeljni horoskop – Vaga

Za period od 23.05.2022 do 29.05.2022

Posao: Biće povremeno nekih oscilacija i težine u ovoj sedmici. To mogu biti talasi obaveza koje dolaze baš onda kada već imate posla preko glave, ili mogu biti kratkotrajna razmimoilaženja sa saradnicima ili nadređenima. Ali sve će se završiti  brže nego što je započelo. Suština je da je pred vama jedna izuzetno dobra poslovna sedmica sa puno dešavanja i još više povoljnih poslovnih prilika. Bićete totalno u svom elementu i očekuju vas odlični rezultati.

Ljubav: Kod zauzetih Vaga postoji  jaka potreba da se nešto promeni u odnosu sa partnerom. S jedne strane, prija vam osećaj sigurnosti koji vam pruža voljena osoba, ali osećate da nešto fali, kao da je dinamika  utihnula ili potpuno nestala. Želite aktivnost, želite dešavanja, želite da se ponovo osetite kao da ste na startu priče. Slobodne Vage, ovo je vaše vreme za komunikaciju sa suprotnim polom. Prilika će biti i to više nego što mislite.

Zdravlje:U prvoj polovini sedmice pripazite  po pitanju ishrane, možete imati i problem sa spavanjem i naglašeniju nervozu, naročito u drugom delu sedmice.

Astroportret Vaga – Monika Beluči

Vaga kao sedmi znak zodijačnog kruga simboliše sve lepo i fino uočljivo našem oku, ali i harmoniju, suptilnost, ljubaznost, razne vrste kreativnosti, talenata i umetničkih naklonosti. Takođe, na neki način…