Mesečni horoskop – Vaga

Za period od 01.05.2022 do 31.05.2022

Posao: Nepovoljni aspekti na početku maja će vam doneti  neočekivane situacije i promene u poslovnom segmentu. Od 02.-04.05. nemate dobru  situaciju po pitanju finansija, ali vi nekako morate naći model da pozatvarate sve rupe. Potrudite se da što manje pozajmljujete ili ulazite u neke kreditne transakcije, jer je sve rizično. Između 04.-08.05. nećete imati baš previše vremena za razmišljanje, a mnogo se i očekuje od vas. Pred vama je dosta zahtevan period, pripremite se na napore. Od 08.-15.05. saradnici  mogu pokazati visok nivo nepouzdanosti i sve to vama otežava poslovne aktivnosti. Može biti problema sa papirima, u dogovorima, može biti teškoća da završite čak i neke, najosnovnije obaveze. U jednom trenutku izgledaće dramatično, vi  ćete sve rešavati i uspešno privoditi kraju. Od 15.-25.05. kontakt sa nadređenima vam donosi nemir, povremeno jedni druge izbacujete iz takta, dosta je promena poslovnog procesa aktuelno i teško će biti za praćenje. Ovo je   prolazna situacija  i ne bi trebala da ugrozi vaše poslovne relacije. Naglašeno polje promena i šansi  doneće Vagama da na lakši način završe jedan poslovni dogovor koji dosta obećava. Sam kraj maja  kada su finansije u pitanju, moraćete da se pozabavite jednim dugovanjem ili obavezom koju više ne možete odugovlačiti ili prolongirati isplatu. Ako  ne budete mogli  da izađete sami sa time na kraj, posavetujte se sa prijateljem ili zatražite pozajmicu od njega.

Ljubav: Prvih dana maja  oni koji su u emotivnim  neće funkcionisati loše. Jedini je problem u tome što god da dobijate od partnera, neće vam biti dovoljno. Možete da funkcionišete bez problema, ali sve je to za vaš ukus premalo i ne donosi vam potpuno ispunjenje. Potrudite se da ne optužujete partnera za neke stvari, već prvo proverite da li su vaše primedbe na mestu, jer ga možete uvrediti, pa svakako očekujte burnu reakciju sa njegove strane. Druga polovina meseca donosi svakako poboljšanje situacije, ulaženje u neki za vas mirniji period. Najbolje bi bilo da sa partnerom  odete na letovanje i da polako krenete da unapređujete i jačate vašu emotivnu priču. Aktuelno je ono što se vezuje za putovanja, za daljine, za osobe koje ne žive u vašem mestu stanovanja, ali i kontakti preko društvenih mreža i prijatelja. Slobodne Vage mogu imati više interesantnih ljubavnih ponuda i od novih osoba, ali i od onih sa kojima ste ranije imali emotivnu konekciju ili makar poznanstvo. Do kraja meseca moguć ulazak u emotivnu vezu sa osobom koja ispunjava sve vaše kriterijume i estetske i mentalne.

Zdravlje: Pokušajte da smanjite  fizičko opterećenje i rasipanje energije  , savet je više  odmora, relaksacije i sna. Osetljive tačke kardiovaskularni sistem, glavobolja i variranje krvnog pritiska u prvoj polovini meseca. Druga polovina meseca dosta povoljnija na polju zdravlja, morate obratiti pažnju da se više odmarate i imate kvalitetniji san.

Astroportret Vaga – Monika Beluči

Vaga kao sedmi znak zodijačnog kruga simboliše sve lepo i fino uočljivo našem oku, ali i harmoniju, suptilnost, ljubaznost, razne vrste kreativnosti, talenata i umetničkih naklonosti. Takođe, na neki način…