Mesečni horoskop – Vaga

Za period od 01.09.2023 do 30.09.2023

Posao: Šarenoliki aspekti na početku septembra Vagama  će  doneti dosta različitih  dešavanja  u poslovnom segmentu. Od 04.-08.09.  biće dosta obaveza i  nestrpljenja kada je pokretanje nekih inicijativa u pitanju, pokušajte da izbegnete impulsivne reakcije. Zbog svega navedenog vi morate biti spremni da što brže i efikasnije reagujete  kako bi najpre zaštitili sebe. Od 08.-12.09. obratite pažnju na moguće manje nesporazume u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Budite strpljivi u ophođenju sa nadređenima. Mogu nešto pogrešno da protumače sa vaše strane. Od 12.-17.09. sledi period u kome ćete biti u prilici da pokažete svoje komunikacijske veštine, posebno ukoliko ste vezani za poslovanje sa inostranstvom ili na neki način sa putovanjima. Imaćete pune ruke posla dobro se organizujte, neke od vaših ideja mogu da naiđu na adekvatno razumevanje u poslovnom okruženju. Od 17.-21.09. ako u nekim obavezama kasnite, ubedićete sagovornika da vi uvek stižete baš u pravom trenutku. Ukoliko se budete držali realnih rokova i obuzdavali povremene nalete nestrpljenja bez većih teškoća bi trebalo da savladate potencijalne izazove. Finansijska situacija nije baš zavidna, ne izlećite se prvi u neke troškove. Poslednja dekada septembra donosi rasterećenje od obaveza ali i napredak kako na polju karijere tako i na polju finansija. Bez većih problema završavate sa započetim obavezama, a ostatak vremena mogli biste posvetiti planiranju nekih novih poslovnih priča. Savet - čuvajte se zlobnih komentara koji mogu pristizati iz redova konkurencije.

Ljubav: Prvih dana septembra zauzeti predstavnici znaka Vage mogli bi da imaju dosta napetih situacija sa emotivnim partnerom. Impulsivnost i donošenje naglih zaključaka nisu poželjni u ovom periodu, već vam je i potrebna izvesna doza samokontrole i strpljenja pre svega. Biće provokacija sa obe strane. Nije povoljan dan da sebe i dragu osobu opterećujete detaljima iz prošlosti, razmišljajte u pravcu budućnosti. Moguće komplikacije i nerazjašnjene situacije se mogu isprečiti pred nekim zajedničkim ciljevima i planovima.  Ne treba napadati drugu stranu  kroz prebacivanje,  sumnjičavost i međusobne optužbe. Sredina meseca donosi izvesna rasterećenja, ali je izvesna tenzija i dalje prisutna. Druga polovina meseca donosi svakako poboljšanje situacije, ulaženje u neki za vas mirniji period. Najbolje bi bilo da sa partnerom  odete na putovanje i da polako krenete da unapređujete i jačate vašu emotivnu priču.. Aktuelno je ono što se vezuje za putovanja, za daljine, za osobe koje ne žive u vašem mestu stanovanja, ali i kontakti preko društvenih mreža i prijatelja. Kod slobodnih Vaga u prvoj polovini meseca postoji šansa za iznenadnu pojavu osobe iz prošlosti koja vas ni malo neće ostaviti ravnodušnim. U drugoj polovini meseca može vas privući osoba koja je zauzeta, budite jako oprezni, nemojte sebi zakomplikovati život.

Zdravlje: U prvoj dekadi meseca osetljiv respiratorni sistem i mogući su  problemi sa spavanjem. U drugoj dekadi septembra osetljive tačke kardiovaskularni sistem, glavobolje i variranje krvnog pritiska. Treća dekada meseca moguće glavobolje i problemi sa sinusima, alergijama.

Astroportret Vaga – Monika Beluči

Vaga kao sedmi znak zodijačnog kruga simboliše sve lepo i fino uočljivo našem oku, ali i harmoniju, suptilnost, ljubaznost, razne vrste kreativnosti, talenata i umetničkih naklonosti. Takođe, na neki način…