Mesečni horoskop – Vaga

Za period od 01.04.2021 do 30.04.2021

Posao: Među osobama koje bi trebalo da osete najviše promena tokom aprilskih dana, jesu predstavnici znaka Vage. Bilo da je reč o sitnijim korekcijama u svakodnevnom ponašanju, zbog drugačijeg upliva i promenljivog nivoa osnovnih vidova energije, ili da su u pitanju krupnije promene u pojedinim životnim sferama. Jedna od pomenutih značajnijih promena može se očekivati na polju profesionalnog delovanja, makar kod najtipičnijih pripadnika ovog zodijačnog sazvežđa. Nagoveštaji poslovnih korekcija, koji su već pokrenuti u prethodnom periodu, sada bi mogli da dobiju svoju najkonkretniju formu. Vrlo dobar temelj da hrabro krenete u realizaciju zamišljnih ideja predstavlja odlična kombinacija psiho – fizičkih faktora od kojih ni jedan nije ispod proseka, a kao ekstra plus značiće i sticaj okolnosti koji će uglavnom biti Vagama od koristi. Sudeći na osnovu svega navedenog, imaćete više od tri sedmice da iskalkulišete i odvagate pravi trenutak da pogurate već pripremljenu mašinu za promene, podrazumeva se da je to u skladu sa vašim željama. U suprotnom, ostaje vam da sve odložite za neku drugu priliku, a poslednjih par dana meseca iskoristite za spuštanje tenzija i smanjivanje radnog tempa. Što se tiče finansijskih tokova, nema razloga za bilo kakvu zabrinutost. Čak i ukoliko se namesti nekoliko neplaniranih troškova, sve bi trebalo da pokrije i vrati u pozitivu naplata redovnih prinadležnosti. Osim toga, možete očekivati manje dodatne prihode, naročito ako budete aktivni na sekundarnim kreativnim poljima.

Ljubav: Moguće u nešto manjem obimu i sa nijansom slabijeg inteziteta, talas promenljive energije pratiće Vage tokom Aprila i u sferi ljubavi. Povoljna atmosfera na ljubavnom delu neba imaće naročito veliki uticaj u prvoj polovini meseca, kada će uostalom i svi ljubavno – emotivni senzori Vaga biti na radnom režimu. Prevedeno u praktičnu životnu svakodnevnicu – čak i one najtrivijalnije situacije lake konverzacije i površnog koketiranja mogu brzo prerasti u vatromet strasti. Pa, ako ste u tom režimu funkcionisanja, eto prilika u izobilju da testirate sebe i svoje zavodničke predispozicije. Podrazumeva se da ima i onih Vaga kojima će prioritet biti nešto mirniji prolazak kroz ovaj period, bez obzira koliko velika i česta iskušenja bila pred njima. Godine i životno iskustvo biće veliki adut predstavnicima ovog znaka koji žele da kontrolišu situaciju, a ne da bude obrnuto, dok će pripadnici mlađe populacije, najverovatnije, prihvatiti većinu ponuđenih izazova. Druga polovina Aprila donosi pomeranje fokusa na stranu manjeg eksponiranja i suptilnije realizacije ljubavnih namera, ali se otvara polje tajni i misterija. Naime, Vagama će biti veoma privlačne osobe kod kojih nije sve transparentno, odnosno gde ima dosta tajanstvenih delova života, skrivenih od očiju javnosti. Retko kada se Vage dobro snalaze u takvim okolnostima, pa je osnovno upozorenje da dobro razmislite pre nego se upustite u avanturu scenarija koji ste mnogo puta slušali, ali nikada do sada niste u njemu učestvovali.

Zdravlje: Iako na prvi pogled sve izgleda, u najmanju ruku, vrlo dobro, pre svega na polju energije, Vage će tokom ovog meseca imati nekoliko zdravstveno osetljivijih tačaka nego inače. Na prvom mestu u pitanju je donji deo kičme i lumbalni deo leđa, pa onda, gornji deo trupa i pluća, kao i moguće variranje u radu neke od žlezda sa unutrašnjim lučenjem. Ipak, najviše nervoze mogu uzrokovati česte alergijske reakcije kože, naročito onih delova koji nisu pokriveni odećom.