Mesečni horoskop – Vaga

Za period od 01.10.2021 do 31.10.2021

Posao: Poslovna atmosfera  je poremećena u potpunosti, obaveza imate preko glave, a povremeno vam je jako teško da se organizujete i funkcionišete iole normalno. Ovakva će situacija funkcionisati tokom cele prve dekade meseca i  imaćete dodatne probleme sa finansijama. Potrebno je da po svaku cenu izbegnete ulazak u bilo kakvu rizičnu transakciju ili neko veće ulaganje. Posle 07.10. poslovno će vam se otvoriti nešto o čemu već dugo razmišljate, priželjkujete. Priče koje ste trebali da obavite ranije, obavićete sada. Ako u nekim obavezama kasnite, organizujte saradnike da prionu na posao i da vam pripomognu. Sve što vas interesuje i ka čemu stremite ide nekim svojim, laganim  ali sigurnim tempom, potrebno je da budete strpljivi i da ne pričate okolo mnogo o svojim planovima. Od 07-17.10. budite maksimalno fokusirani na posao, sve svoje znanje i iskustvo pokušajte da pretočite u konkretnu priču, i pohvale nadređenih neće izostati. Od 17.10.-22.10. moguće je da će vam  u pomoć priskočiti neki ljudi koji nisu baš svakodnevno u vašem okruženju, ali u ovoj situaciji imaju dobre ideje i možda neke potrebne kontakte za neke nove poslove. Treća dekada oktobra može doneti jako napregnute odnose sa nadređenima jer nećete uspeti da uspostavite ritam koji njima odgovara. Bićete blago rečeno zatečeni pojedinim reakcijama i postupcima vaših kolega. Zbog svega navedenog vi morate biti spremni da što brže i efikasnije reagujete  kako bi najpre zaštitili sebe i svoju ulogu u poslovnom procesu.

Ljubav: Kad je emotivni plan u pitanju bićete pred velikim izazovima u prvoj dekadi oktobra, i to na polju komunikacije sa partnerom. To je posledica prezasićenosti okolinom ali i njihovim uticajima na vaš odnos. Može vam se pripisati da zapostavljate partnera i sebe stavljate u prvi plan. Vi ćete biti  preosjetljivi i pomalo netolerantni ne preporučuje se rasprava naročito kad ste u širem društvu. Vaša veza može biti stavljena na probu na neki način, i na vama je da pokušate da se što je moguće lakše izborite. Druga polovina meseca  na emotivnom polju ide u dobrom smeru. Partner je tu za vas, iskoristite dobro ove pozitivne planetarne uticaje da uživate. Gledajte napred, provedite sa partnerom vreme na način koji vi najviše volite, može i kod kuće u opuštenoj atmosferi što i jeste vaša suštinska potreba. Vi želite partnera koji će vas razumeti i podržati maksimalno u svemu. Trenutno je to moguće pa se potrudite da i vi ugađate partneru što je više moguće. Slobodne Vage mogu da stupe u kontakt sa osobom koju dugo poznaju i gde postoje neke dobre ljubavne vibracije. To će biti lepa priča  za obe strane i dobra razmena energije tokom susreta, insistirajte na češćim viđanjima. Prolongirajte početak veze za neki kasniji period, bez obzira na sve ne treba žuriti.

Zdravlje: U prvoj polovini oktobra  nekoliko  osetljivih tačaka, poput kostobolje i probave. Čuvajte se promaja i prehlada i vodite računa o kvalitetu, ispravnosti i redovnosti ishrane. Druga polovina meseca stabilnija na polju zdravlja, malo se posvetite svom imunitetu, više sna, redovnija i kvalitetnija ishrana.  Eventualno su moguće i meteoropatske reakcije.