Mesečni horoskop – Vaga

Za period od 01.02.2023 do 28.02.2023

Posao: Kod većina osoba rođenih u znaku Vage nije realno očekivati velike poslovne promene tokom februara meseca, ali će se najava pojaviti krajem meseca. To, naravno, ne znači potpuno ravnu liniju, mrtvo poslovno more, već prvenstveno fokus na nekim drugim sferama života. Fokus tipičnih Vaga biće usmeren ka već započetim obavezama i dogovorima koji su ranije postignuti, što znači najbolji mogući scenario u nameri da kvalitetno i profesionalno odradite ono što se od vas očekuje. U periodu od 10.02.-20.02. trebalo bi da se bacite na rešavanje nekih važnih papiroloških pitanja, neodložno.  Ipak, svežih kreativnih ideja itekako bi trebalo da bude, a dobri uslovi za njihovo izbacivanje na svetlo dana mogu se očekivati posle 20.02. jer vas očekuje i podrška onih koji odlučuju. Mogu vam se otvoriti i poslovi ka inostranstvu. Prihodi bi mogli biti uvećani, ali budite oprezni i pazite da neko dugovanje niste propustili ili prevideli da platite, da vam ne stigne kasnije sa kamatom.

Ljubav: Ljubavna klima uglavnom će biti nastrojena slobodnim pripadnicima ovog sazvežđa, dok će zauzeti ostati na istom kao i prošlog meseca. Prijatno iznenađenje na polju emotivno – ljubavnih odnosa moglo bi da dođe iz drugarsko – prijateljskih krugova, ili bliskog poslovnog okruženja. Ne gubite vreme na pitanja vezana za prošlost, već se usmerite na sadašnjost i aktuelna dešavanja. Inače, nije lako tvrdo postavljene drugarsko – prijateljske temelje preformulisati u nešto uzvišenije i ličnije, ali ako ikada imate realne šanse da to uradite onda je to sada i to oko 15.02.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom zadovoljavajuće. Moguće su eventualno alergijske reakcije i sitne fizičke povrede pri sportskim aktivnostima.

Astroportret Vaga – Monika Beluči

Vaga kao sedmi znak zodijačnog kruga simboliše sve lepo i fino uočljivo našem oku, ali i harmoniju, suptilnost, ljubaznost, razne vrste kreativnosti, talenata i umetničkih naklonosti. Takođe, na neki način…