Mesečni horoskop – Vaga

Za period od 01.07.2021 do 31.07.2021

Posao: Prva nedelja jula na polju finansija turbulentna, sve kasni zbog novca, a kulminacija stresnih situacija biće oko  07.07. Vi  ćete uspeti  samo jednim delom, da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Većina krupnijih stvari  još uvek je van vaše kontrole i i jedino što možete da uradite jeste da pokušavate da se prilagodite. Ako ste računali na neka obećanja ili podršku, moguće je da od tog posla ništa neće biti, bar ne ove nedelje. Impulsivne reakcije vam sada nikako ne idu u prilog, pa pokušajte da razmislite pre nekih konkretnijih poteza ili bitnih odluka. I pored ovoga, period pred vama vam nudi mogućnosti da promenite neku situaciju koja vas opterećuje, a pojedine Vage će dobiti čak i novu poslovnu ponudu. Sredina meseca malo bolje raspoloženje, budite smireniji i pokušajte  da funkcionišete što mirnije, naoružajte se strpljenjem i debelim živcima. Neophodan  vam je ovakav način, jer ono što dogovorite i pokrenete, biće vrlo aktuelno kod vas u dužem vremenskom periodu. Od 22.07-29.07.  pred Vagama su prilično mirni, ali i profitabilni  dani. I najkomplikovanije  situacije koje će na početku delovati kao nemoguće, brzo idu ka razrešenju i pozitivnom završetku po vas. Vaše polje kreativnosti i talenata, pokrenuće vas po pitanju novih ideja i idejnih rešenja. Komunikacija sa saradnicima, partnerima, ali i kolegama znatno će se poboljšati tokom ovog perioda. Od 29.07. do kraja meseca izbegavajte rizične situacije.

Ljubav: Početak jula ukoliko ste u braku ili u dužoj vezi  doneće neku formu emotivnog zahlađenja ili distance sa partnerom. Na prošlosti, ali i karmičkim dešavanjima dominiraju napeti aspektu teških planeta. I vama i partneru je jasno da se stvari mogu popraviti, a čini mi se da niste oboje sada i u potpunosti spremni na to. Ne budite isključivi i zahtevni jedno prema drugom i pokušajte da pokrenete  sređivanje situacije zajednički. U vašim emotivnim relacijama stoji promenljivost i nestabilnost, i  vi i partner se  razmimoilazite i nikako ne uspevate da održite kvalitet  vaše veze. Svaka sitnica vam sada može smetati, iako ćete se truditi da ne besnite i ne uvlačite partnera u neke veće rasprave. Ipak, vidi se da je situacija zategnuta, i jedino što vam može savetovati jeste da pokušate da unesete neke pozitivne promene, da otputujete negde zajedno ili da se češće družite sa zajedničkim prijateljima. Oni koji su slobodni  imaće mogućnosti za avanturu, za dobar erotski spoj ili iznenadan ulazak u emotivnu priču. Ali  nemojte biti iznenađeni ukoliko to bude neko iz vaše ljubavne prošlosti ili neko ko jako podseća na tu osobu.

Zdravlje: Prvenstveno zbog moguće izražene napetosti i nervoze tokom većeg dela prve nedelje, Vagama će biti potrebno dosta razumevanja i podrške na polju zdravstvene problematike. A vi sami se potrudite da rasteretite svoju glavu i odmorite se malo. Sredinom meseca problemi sa stomakom i probavom, a krajem meseca endokrini sistem. Vežbajte, odmarajte se, bolje se hranite, meditirajte.