Nedeljni horoskop – Blizanci

Za period od 06.02.2023 do 12.02.2023

Posao: Uz još viši nivo samopouzdanja i vere u svoje vizije, najtipičniji Blizanci krenuće u pokretanje raznih poslovnih inicijativa, bilo da je reč o starim nedovršenim projektima ili da su u pitanju potpuno nove ideje. Uz to, velika je verovatnoća da vam se u par situacija poklope kockice i od nadležnih dobijete neočekivano veliku podršku, kao retko kada. Na sve moguće načine pokušajte da iskoristite ovaj talas pozitivne poslovne klime, a ukoliko se dogodi manji zastoj, nemojte odustajati, biće još povoljnih okolnosti za profesionalno angažovanje.

Ljubav: Do vikenda  s imaćete realne šanse da eventualne nesuglasice i verbalne nesporazume sa dragom osobom izgladite na zadovoljavajući način, pa onda nemojte žaliti napora i truda, podrazumeva se ako uopšte imate razloga za to. U drugom delu perioda okolnosti  vam neće biti baš naklonjene za neka dešavanja, naročito za pravljenje i realizaciju važnih partnerskih planova. Posebnu pažnju obratite na tajanstvene i pomalo misteriozne signale koje budete registrovali od jedne osobe iz drugarsko – prijateljskog okruženja.

Zdravlje: Opterećenje glave i sitnih kostiju zadavaće Blizancima ponajviše zdravstvenih briga tokom ove sedmice. Pokušajte da izbegnete ishitrene, nagle pokrete i naročito se potrudite da odvojite dovoljno vremena za kvalitetan i i dobar san.