Nedeljni horoskop – Blizanci

Za period od 26.09.2022 do 02.10.2022

Posao: Ove sedmica će vaše  obaveze  biti pojačane, ali vam zato sledi i završetak i konačna realizacija onoga što ste pokrenuli već neko izvesno vreme unazad. Komunikacija sa onima koji su vam poslovno važni će biti u zastoju, koliko god se vi trudili da se prilagodite sagovornicima i da napravite kompromise. Uglavnom ćete ostvarivati pomake uz mnogo truda i angažovanja. U ovom periodu bi bilo dobro da završite sa obavezama koje već dugo vučete. Generalno, što se finansija tiče prilivi su redovniji, ali još uvek niste izašli iz opterećenosti dugovanjima.

Ljubav:  Ove sedmice kod Blizanaca  u emotivnim vezama  obe strane  treba da pokažu spremnost na kompromis, da  popuštate jedno drugom u nekim napetim momentima da bi sve funkcionisalo kako treba. Nije dobro potencirati na nekim problemima, jer ćete i jedno i drugo biti skloni inatu i isterivanju svoje volje. Slobodni Blizanci,  vaša razmišljanja u sferi emocija okrenuta su ka prošlosti i u ovoj sedmici može doći do kontakta sa bivšim partnerom ili simpatijom.

Zdravlje: Pojačana napetost i stres u drugom delu sedmice mogu prouzrokovati probleme sa spavanjem, glavoboljama i variranjem krvnog pritiska. Idite više u prirodu, opuštajte se i krećite.