Nedeljni horoskop – Blizanci

Za period od 04.12.2023 do 10.12.2023

Posao: Tokom ove radne sedmice bitno je da budete usresređeni na suštinu problema, naročito u situacijama kada vam pažnja bude podeljena na više poslovnih zadataka. To naravno ne znači da ne smete započeti drugu obavezu ukoliko niste završili prvu. Poželjno je da to ne radite, ali ako ipak bude tako, onda je od presudnog značaja održavanje fokusa na zadatku koji je u tom trenutku prioritet. Kraj sedmice vam donosi izvesna usporavanja u realizaciji al ii neke nametnute situacije, na koje nećete moći mnogo da utičete. Malo više truda je potrebno kada je komunikacija u pitanju, da razumete da ne misle svi isto što i vi, pa da probate da pronađete rešenje koje bi odgovaralo svima

Ljubav: Kod zauzetih Blizanaca biće turbulentna sedmica. Period  počinje sa nesuglasicama i nerazumevanjem u partnerskim odnosima, na prvom mestu zbog obostrano prisutnog nepoverenja. Vama se savetuje da pokušate da pređete preko krupnih problema, i ne zaobilazite istinu, što vam nije strano. Iako mislite da je malo stavljanje pod tepih neizbežno, ne savetuje se. Slobodni Blizanci, neko će vam malim znacima pažnje pokazivati svoju zainteresovanost, možda se i odvažiti da napravi  konkretniji potez.

Zdravlje: Kompletan kardiovaskularni sistem biće opterećeniji nego inače. Ovo samo naglašava potrebu da obratite više pažnje na zdravstveni segment.