Nedeljni horoskop – Blizanci

Za period od 15.04.2024 do 19.04.2024

Posao: Jedna veoma dinamična radna sedmica prepuna različitih dešavanja je pred Blizancima. Pažljivo planirajte  poslovne aktivnosti da ne biste upali u  verbalne konflikte sa saradnicima, i budite što diskretniji u komunikaciji sa svima u poslovnom okruženju. Neki saradnici  će vas u velikoj meri razočarati,  otkriti neke vaše tajne ili se pak pokazati kao nekolegijalni ili nepouzdani. Za vas je bolje je da stvari otkrijete na vreme i okružite se onima koji vas mogu pratiti na vašem poslovnom putu. Napravite preraspodelu obaveza po danima, jer se može desiti da počnete da radite pet, šest stvari istovremeno a da ne završite nijednu.

Ljubav: Pozitivna energija i dobro raspoloženje vratiće vam dobre impulse kada su emocije u pitanju. Bićete u  veoma optimističnoj, veseloj fazi da dobro delujete kako na dragu osobu tako i na celokupno okruženje. Potrudite se da u aktuelni partnerski odnos unesete neke nove ideje kad je provođenje zajedničkog vremena u pitanju. Samo vreme vam može biti problem, ukoliko ne usaglasite poslovne obaveze. Nemojte da reflektujete nervozu sa posla na ljubavnu sferu, zaboravite sve kada  ste van radnog mesta. Slobodni, nemojte se ustručavati da se aktivirate i da osobi koja vam se dopada pokažete koliko ste zainteresovani.

Zdravlje: Tokom celog perioda očekuje vas stabilna zdravstvena slika, a vi se potrudite da zdravim navikama taj period svakako produžite.