Nedeljni horoskop – Blizanci

Za period od 19.10.2020 do 25.10.2020

Posao: Osobe rođene u astrološkom znaku Blizanaca čeka naporna radna sedmica, sa dosta uložene i potrošene energije, ali sa slabijim konačnim rezultatima u odnosu na realna očekivanja, na planu profesionalnih delatnosti. Povremene nalete adrenalina i želje za pojačanim poslovnim angažovanjem, pokušajte da iskontrolišete i zbog činjenice da će deo energije biti rasut, onako sa strane, što inače nije ništa novo za blizanačke standarde. Tipičnim predstavncima ovog znaka veći problem može predstavljati usporena realizacija novih poslovnih ideja, odnosno neadekvatno razumevanje vizija za budućnost. Osim nerviranja, bilo kakvom žurbom i forsiranjem nećete mnogo toga postići. Naoružajte se strpljenjem, i sve planove pokušajte da podelite u nekoliko zasebnih celina.

Ljubav: Šta tek reći za najavu potencijalnih događaja u sferi ljubavi. Svih sedam dana ovog perioda moglo bi da protekne u znaku blizanačkih napora da dokažu i pokažu ispravnost svojih stavova i viđenja onih najvažnijih karika ljubavno – emotivnih odnosa. Pripadnici grupacije zauzetih Blizanaca imaće znatno više opcija da „maltretiraju“ osobu sa druge strane parftnerskih relacija, dok će „slobodnjaci“ biti u poziciji da određene razgovore vode sami sa sobom. Bilo kako bilo, potrudite se da „teranje maka na konac“ makar svedete na što manju meru, jer osim manjih ili većih verbalnih sukoba i nekoliko svađalačkih situacija, ništa korisno i konkretno nećete dobiti. Doduše, nije isključeno da uspostavite neki novi kontakt baziran na vašem, specifičnom nivou komunikacije i ljubavnog nadmudrivanja.

Zdravlje: Pojačana nervoza, napetost i više stresnih situacija, biće glavne tačke blizanačke borbe na polju zdravstvene problematike tokom ove sedmice. Važno je da radite na relaksiranju psiho – fizičkih napora, i da pravite što je mogući bolji balans između obaveza i neophodnog odmora.

x