Nedeljni horoskop – Blizanci

Za period od 23.05.2022 do 29.05.2022

Posao: Blizanci, ove sedmice po pitanju dogovora trebali bi biti više uključen, skoncentrisani jer su moguće pogrešne procene. Takođe, obratite pažnju na sve ono što se vezuje za papirologiju i dokumentaciju, jer mogu početi da vam se potkradaju greške. Sedmica  će biti mirna, ali će zahtevati od vas uključenost i preciznost. U principu poslovni tokovi se odvijaju onoliko normalno koliko je to moguće u postojećim uslovima. Prilično stabilna finansijska situacija, pogotovo ako imate i neki dodatan izvor prihoda.

Ljubav:  U emotivnim vezama i brakovima idu neki dosta korektni momenti sa partnerom. Sada možete napraviti dogovore po mnogim pitanjima, ali će biti neophodno da se otvorite i komunicirate, što je sada i moguće. Neki od vas će pokrenuti pitanje budućnosti i definisanje veze, i svih postojećih okolnosti. Za slobodne Blizance savet, ovaj period iskoristite da se opustite i ostvarite kontakte sa novim i zanimljivim ljudima. Lako ćete osvajati pripadnike suprotnog pola, a mogu se dogoditi i neke konkretnije stvari. Uživajte.

Zdravlje: U prvoj polovini sedmice  moguća veća  slabost i iscrpljenost organizma, potrudite se da ne podlegnete nekom virusu ili prehladi.  Naglašena potreba da vodite računa o imunitetu.