Mesečni horoskop – Blizanci

Za period od 01.10.2020 do 31.10.2020

Posao: Za tipične predstavnike Blizanaca sva potencijalna dešavanja na profesionalnom planu tokom Oktobra predstavljaće neku vrstu testa načina razmišljanja i ponašanja u trenucima iskušenja, naravno uz bavljenje aktuelnom poslovnom problematikom. Sudeći na osnovu ključnih astroloških aspekata, sve ono po čemu su pripadnici ovog zodijačnog sazvežđa prepoznatljivi u načinu razmišljanja i donošenja zaključaka, neće biti od posebne koristi za uspešno rešavanje problema koji se budu pojavljivali na poslovnom putu. Tačnije rečeno – dobra mentalna gimnastika i brzo kombinovanje bitnih parametara uvek će biti korisni, ali u ovih tridesetak dana ne i dovoljni da uspešno savladavanje profesionalnih prepreka. Tokom prve i druge sedmice Oktobra to će još nekako prolaziti, ali u preostale dve sedmice perioda težište se pomera na drugu stranu i većina Blizanaca biće u poziciji da se bavi informacijama koje su već do pola formalizovane. To sigurno neće sprečiti tipičan blizanački um da pokuša preuređenje i pronalaženje svoje verzije aktuelne poslovne situacije, samo se postavlja pitanje sa kolikim procentom uspešnosti. Posebno u drugoj polovini perioda biće važno da se što fleksibilnije uklapate u nametnute okvire. Nešto slično važi i za finasijska kretanja u ovom mesecu. Vaše želje povremeno će prevazilaziti realno finansijsko stanje i dovoditi u iskušenje prelaska dužničke granice. „Dozvoljeni minusi“ još se nekako mogu tolerisati, ali odredite granicu, jer pre ili kasnije sve se plaća, sve se vraća.

Ljubav: Solidna astrološka klima na ljubavnom nebu mogla bi donekle da ublaži stresne situacije koje čekaju Blizance tokom Oktobra. Naime, posmatrano iz ugla optimalnih blizanačkih očekivanja neće to biti mesec za top pet najpozitivnijih događaja na polju emotivno – ljubavnih relacija, ali kada budete na kraju perioda pravili presek, trebalo bi da prevagnu detalji sa zadovoljavajućom ocenom. Uobičajene, šarmantne i onako površne blizanačke komunikativne bravure u osvajačkim akcijama najverovatnije neće biti u prvom planu, ali naročito u prvoj polovini meseca priča bi trebalo da bude vaš glavni adut. Budite spremni samo da makar za nijansu „smanjite doživljaj“ kako bi ublažili eventualna razočaranja zbog neispunjenih očekivanja. A za to postoje realni scenariji, prvenstveno u drugoj polovini Oktobra, kada se i najprostiji dogovori mogu izvrtati, odnosno mali nesporazumi mogu prerasti u ozbiljne verbalne sukobe, na granici svađe. Naravno da možete i treba da se potrudite da to izbegnete, podrazumeva se ako vam visoke ljubavne tenzije nisu u interesu. Znatno veće šanse da razvoj događaja u sferi ljubavi drže pod kakvom – takvom kontrolom imaće iskusniji predstavnici ovog znaka, i svi oni koji imaju stabilan oslonac na drugoj strani partnerskih veza, sa solidnim šansama da tako i ostane. Preostala grupacija osoba rođenih u znaku Blizanaca boriće se tokom oktobarskih dana sa znatno većim ljubavnim talasima, ali opet sa realnim šansama da kraj meseca dočekaju bar na pozitivnoj nuli.

Zdravlje: Nekoliko osetjivih tačaka mogle bi da zadaju određene zdravstvene brige, tipičnim Blizancima tokom meseca Oktobra. Međutim ni jedna od njih, makar u najavi nema neku veliku težinu, koja izmiče kontroli. Ponajviše pažnje valjalo bi da posvetite opterećenju glave i ublažavanju stresa, napetosti i nervoze. Osim toga nemojte zanemariti ni signale upozorenja koji mogu dolaziti iz predela grudnog koša i disajnih puteva, a podrazumeva se i preventivna zaštita sitnih kostiju na rukama i nogama.

x