Mesečni horoskop – Blizanci

Za period od 01.10.2021 do 31.10.2021

Posao: Sam početak meseca nije povoljan za neka veća i rizičnija ulaganja, kao ni za podizanje kredita i zaduživanje. Ova će nedelja testirati vaše strpljenje i terati vas da se prilagođavate onima sa kojima sarađujete i radite. A to neće biti lagan proces za vas. Od 07-10.10. povoljniji period sa većim skokovima u pozitivnom smeru. Pred vama se otvara period sa novim šansama, novim promenama koje vas mogu odvesti mnogo dalje nego što trenutno možete i da zamislite.  Povremeno niste ni svesni kakav utisak ostavljate na saradnike i osobe sa kojima radite. Ovo je period kada planovi polako počinju da se realizuju, i sve će  krenuti napred. Neke poslovne nedoumice koje su vas opterećivale počinju da se rešavaju, a dogovori i papirološka pitanja kreću ka realizaciji i sređivanju. Od 17.10.-19.10. Veoma dobar period za finansijske transakcije, imate i neku eksternu pomoć koju niste očekivali. Stoje i velike mogućnosti promena, nove šanse koje će se otvoriti kroz kontakte koje ste ostvarili, a moguće je i da vas neko od prijatelja pogura u pravom smeru. Od 19.10. do kraja meseca biće različitih dana i situacija, dosta promenljiv period. Odnos sa najbližim saradnicima i kolegama može se pogoršati, koliko god vi i druga strana pokušavali da pronađete zajednički jezik. Ni odnos sa nadređenima neće biti savršen, pa se čuvajte rasprava sa osobama koje su po poziciji iznad vas. Kad su finansije u pitanju moraćete da se pozabavite jednim dugovanjem ili obavezom koju više ne možete odugovlačiti ili prolongirati isplatu. Ako  ne budete mogli  da izađete sami sa time na kraj, posavetujte se sa prijateljem ili zatražite pozajmicu od njega.

Ljubav: Prva polovina oktobra za Blizance u emotivnim vezama nije najsjajnija, odnosi su više nego kompleksni i traže malo dublju analizu. Potrudite se da ne provocirate i ne podbadate jedno drugo, a ako se neke stvari koje ne biste želeli, potegnu kao aktuelni problemi,  pokušajte da eliminišete mogućnost neke žešće rasprave. Ono što vam je sada zaista potrebno jeste komunikacija sa partnerom, ali nemojte preispitivati i izvlačiti neka ozbiljnija pitanja na dnevni red, više biste trebali da se usmerite na zadovoljstvo i zabavu. Već od 10.10. kreće neki povoljniji period za one koji su u emotivnim vezama, nazire se malo svetlosti u vašem odnosu. Do kompromisnih varijanti i poboljšanja će doći, ali vi morate pokazati malo više inicijative. Ukoliko ste iskreni u namerama da svoj odnos popravite, onda definitivno morate sesti i ozbiljno porazgovarati sa voljenom osobom o svemu. Slobodni Blizanci su  otvoreni za avanturu i dobar provod, bez mnogo razmišljanja o tome šta budućnost donosi i planova da se ovakvi tipovi veza održe na duži rok. Ukoliko postoji neko u koga ste zaljubljeni, teško je da ćete vi napraviti prvi korak. Na svu sreću, pa je druga strana itekako spremna na inicijativu. Ali vi ste na potezu ipak, a vi se verovatno nećkate.

Zdravlje: Blizancima početak meseca donosi pad imuniteta i energije, što se najviše može odraziti na glavobolje i bolovima u kostima. Treba da poradite na fizičkoj aktivnosti, više kretanja. Druga polovina meseca priliv energije i bolje raspoloženje. Kraj meseca pojačan stres i, potreban je redovniji san i malo više vremena provodite u prirodi.