Mesečni horoskop – Blizanci

Za period od 01.06.2023 do 30.06.2023

Posao: Početak juna donosi dobre poslovne investicije i vašu stabilnu poziciju na postojećem poslu. Investirajte u nove poslova  iako ti poslovi mogu biti trenutno nepoznanica za vas, ali ne bojte vi ćete sve uspeti da izbalansirate sve. U periodu od 04.-09.06. pokrenite ideje kojima ćete na praktičan način da donesete bolje pozicije na polju posla. Imaćete mogućnost da sa kolegama možete ići na neko poslovno usavršavanje i uvođenje novih načina poslovanja. Biće dosta novosti u samom procesu rada vi ćete se prilagoditi svemu. Od 09.-11.06. generalno, poslovni tempo će se ubrzati ali ćete vi uspevati da uhvatite korak sa dešavanjima. Previše ste opušteni sa troškarenjem. Od 11.-19.06. možete očekivati neprijatne razgovore sa saradnicima, a ukoliko se takav način funkcionisanja nastavi – i sa nadređenima. Ne natežite se sa njima i ne ubeđujte se jer je ovo borba u kojoj ne možete pobediti, bar ne trenutno. Vi radite svoj posao i gledajte svoje obaveze. Od 19.-25.06. neki poslovni potezi, pogotovo ako precenite svoje snage i sposobnosti, mogu se vrlo brzo pokazati kao neisplativi ili vas uvesti u gubitak. Ne savetuje vam se žurba po bitnim pitanjima, ionako je ona sada samo kontraproduktivna. Posle 25.06. bićete vrlo praktični, vrlo racionalni i efikasni. Izbegavajte rizične finansijske poteze, obratite pažnju na šta vam odlazi novac. Kraj meseca donosi promenu situacije na bolje i otvaraju se neke nove mogućnosti konkretno za vašu poziciju preko novih saradnika.

Ljubav: U prvoj polovini juna biće dosta turbulentno kod Blizanaca koji su u emotivnim vezama. Vi bi da pobegnete od svega, da se na neki način distancirate od loših vesti, informacija, problema u vezi. Odgovaraju vam više kontakti sa društvom i prijateljima i gledate svaku mogućnost da zbrišete na tu stranu.  Partneru se to ne dopada, i možete da računate s vremena na vreme na gomilu optužbi i prebacivanja. U drugoj dekadi juna partnera će sve  iritirati, on će ljubomorisati, pa  će pokušavati da vas provocira  i manipuliše vama. Evidentno je da postoji neka prepreka između vas dvoje, ali još uvek ne možete da je sklonite. Nema ovde nekog pravog rešenja, osim da pokušate da smirujete tenziju i da se trudite da sa vaše strane sve bude korektno.  U trećoj dekadi gledaćete da svoju svakodnevicu ulepšate i oplemenite nekim finim dešavanjima  neko će putovati i odmarati, neko će više izlaziti i kretati se, i svi će generalno gledano, više uživati zajedno sa svojim partnerima. Slobodni Blizanci, emotivni život se pokrenuo i oko vas počinju da se pojavljuju zanimljive ljubavne prilike. Potrudite se da se da se krećete, smejete, zabavljate, budete okruženi zanimljivim osobama.   U drugoj polovini meseca sa osobom koja vas interesuje ili koju tek upoznajete ostvarićete lepu komunikaciju. Možda tempo dešavanja nije po vašem ukusu, ali korak po korak  idete jedno ka drugom.

Zdravlje: Prva dekada meseca  moguća su velika kolebanja zdravlja zbog padova imuniteta, i problema sa grlom, disajnim putevima i temperaturom. U drugoj dekadi juna  mogući povremeni manji stomačni problemi i problemi sa hormonskim disbalansom. Treća dekada meseca donosi poboljšanje  zdravstvene slike ali se vi morate potruditi maksimalno  i biti revnosni.