Mesečni horoskop – Blizanci

Za period od 01.09.2022 do 30.09.2022

Posao: U poslovnom segmentu će  početak meseca  doneti  početak  nekih važnih  poslova. Od 01.-05.09. okolnosti i ljudi neće baš biti korektni, možda će biti situacija u kojima ćete bezrazložno trpeti pritisak, ali ono što je dobro je da ste vi lično u periodu kada lako dolazite do rešenja i još lakše sređujete ono što je potrebno. Od 05.-11.09. dobro proanalizirajte da li je odluka o ulaganju finansijskih sredstava sada na dnevnom redu. Prilivi od redovnih poslova će biti dosta solidni, a nije loše da se potrudite  kroz dodatno poslovno angažovanje.  Vi ćete biti zadovoljni svojim rezultatima, ali će i vaši saradnici biti zadovoljni vašim radom. Od 11.-17.09. dosta turbulencija očekuje vas u poslovnoj sferi, budite spremni na različite vrste ispada i od strane kolega i nadređenih. Vi   pokušavate da držite pod kontrolom neke situacije, ali vam to ne ide od ruke. Na promene u ovom periodu ne možete uticati, pa je bolje da se prepustite toku događaja i vidite gde će vas odvesti cela priča. Od 17.-23.09.  nećete znati šta je prava informacija a šta dezinformacija, a ukoliko radite sa novcem ili vrednosnim papirima, otvorite četvore oči, jer su greške moguće. Posle 26.09. energija u poslovnom segmentu je drugačija i lakše se dolazi do kompromisa, mada ćete  morati da napravite određene ustupke. Mogu se pokrenuti i poslovne komunikacije sa strancima, i neke prilike će se neočekivano otvoriti. Finansijski segment je  stabilniji, Iskoristite ovaj povoljan period da biste se rešili nekih  zaostataka po pitanju obaveza plaćanja.

Ljubav: Prva polovina septembra onima koji su u vezama donosi dosta stabilnu atmosferu. Zauzeti pripadnici ovog znaka  osećaju veću bliskost i povezanost sa partnerom, i trudiće se da svaki zajednički trenutak bude jako prijatan za oboje. Pokušajte da tokom ovog perioda pronađete više vremena i posvetite ga partneru. Potrudite se da priredite i neko lepo iznenađenje. Idite na kraći put, obiđite neko fino mesto na kome do sada niste bili, jednostavno rečeno uživajte zajedno! Promenićete ustaljenu svakodnevicu, što vam daje divne mogućnosti da se zajedno u narednom periodu više povežete. Druga dekada septembra donosi određene nesuglasice i probleme u komunikaciji. Možete pokačiti oko nekih raznih situacija, oni u dužim vezama i brakovima najpre oko novca, a oni drugi – zbog sumnjičavosti, ljubomore, osećaja da partner nešto krije. Svakodnevno će  postojati neka napetost između vas, može doći do pokretanja neprijatnih pitanja uglavnom potaknutih ljubomorom i nepoverenjem druge strane. Treća dekada ponovo donosi smirenje situacije i laganiji ritam. Pronađete  snagu i volju da provedete sa partnerom što više vremena. Jednostavno, energija druge strane vam sada prija, prepustite se i dozvolite da vas ova lepa energija vodi u ovom periodu. Slobodni Blizanci, prva polovina meseca stvarno nije najsjajnija za ljubavna pitanja, niti za nove emotivne početke, niti za to da se vraćate u prošlost i razmišljate o njoj. U drugoj polovini meseca upoznaćete osobu koja će biti baš po vašoj meri, a i vi ćete se njoj na prvi pogled dopasti.

Zdravlje: Prva dekada meseca donosi probleme sa probavom, urogenitalnim traktom, imunitetom. Radite na podizanju imuniteta putem unosa vitamina i što zdravijom ishranom.  Druga dekada obiluje stresom i nervozom, što za rezultat može imati glavobolje i manjak sna. Poslednja dekada meseca opet donosi slabiji imunitet i probleme sa respiratornim organima, od alergija do ozbiljnijih prehlada.