Mesečni horoskop – Blizanci

Za period od 01.04.2021 do 30.04.2021

Posao: Početak Aprila mogao bi da bude na turbo pogon, kada su u pitanju poslovi i profesionalno angažovanje najtipičnijih predstavnika znaka Blizanaca. Izuzetno visok nivo radne energije, adrenalina i voljnog momenta pratiće vas sve do poslednjih nekoliko dana meseca, kada se očekuje (ne)svesno prebacivanje u manju brzinu. Zbog toga je potpuno logično da svi profesionalni motori budu uključeni praktično od početka perioda, a od većine predstavnika ovog zodijalnog sazvežđa za očekivati je ekstra angažman na svom najjačem polju – organizacije, komunikacije i novih ideja. Počev od uspostavljanja novih poslovnih kontakata, čiji će značaj biti vidljiv u bliskoj budućnosti, pa do iznošenja na svetlo dana konstruktivnih ideja, koje već duži period čekaju na realizaciju, bezmalo sve bi trebalo da ide od ruke blizanačkim naporima na profesionalnom planu. Nemojte, ipak, očekivati da sve klizi, pre svega zbog svoje brzopletosti ili rasplinutosti na više strana može vam se potkrasti i neka sitnija greška, a vi se potrudite da to izbegnete ili makar svedete na nivo simbolične kolateralne štete. Nisu isključeni ni predlozi za vidno napredovanje na profesionalnoj hijerarhijskoj lestvici, što posebno može imponovati pripadnicima starijih generacija, čiji radni staž pokriva takvu opciju. Krajem meseca biće neophodno obratiti više pažnje papirologiji i formalnim detaljima, kako bi izbegli plaćanje penala ili materijalnih troškova izazvanih ličnim propustima. Bilo bi dobro da, inače, budete štedljiviji nego što je uobičajena praksa.

Ljubav: Pozitivna energija i onaj lepši deo uticaja adrenalina biće dobra pogonska osnova za blizanačke aktivnosti u sferi ljubavi tokom većeg dela meseca Aprila. U prvoj i drugoj sedmici perioda imaćete na momente ekstra pozitivne okolnosti za brojna nova poznanstva i lakoću uspostvaljanja kontakata. Čak šta više, možete očekivati i konretne predloge sa druge strane, bez obzira koliko ste zainteresovani ili ne. U tom obilju potencijalnih intrigantnih scenarija na polju emotivno – ljubavnih odnosa, mnogi Blizanci će potpuno podići nogu sa kočnice i prepustiti se inerciji životnih događaja. Nema razloga za veliku bojazan od eventualnih posledica, ali ipak je stvar mudrosti da određujete prioritete i koliko – toliko nadzirete svoje impulsivne reakcije. I, to ne samo zbog sebe, već ponovimo i zbog mogućih pogrešno protumačenih signala sa druge strane, a onda dok objasnite šta ste hteli, proći će mnogo dragocenog vremena. Oprez više biće potreban svim onim Blizancima koji već imaju oformljene razne varijante partenrskih veza, pa ukoliko nemate razloga za bitne promene, pamet u glavu, da suštinski vredne stvari ne plate cenu vrtloga kratkotrajnih strasnih uživanja. Naplata eventualnih nepromišljenih poteza mogla bi da dođe već u drugoj polovini Aprila, kada će loptica lagano prelaziti na drugu stranu ljubavnog terena. Samo najjače karike partnerskih relacija imaju realne šanse da sve izdrže i opstanu, dok će one slabije najverovatnije popustiti i označiti početak nove etape u blizančkom ljubavnom životu.

Zdravlje: Živo i turbulentno na momente može biti i u sferi zdravlja kod tipičnih Blizanaca tokom ovog meseca. Malo zbog lične nesmotrenosti, a malo i zbog promenljivih pratećih energetskih parametara, važno je da budete svesni značaja mera preventivne zaštite. Dakle, pokušajte da izbalansirate odnos rada i neophodnog vremena za odmor, pričuvajte se promaja i prehlada, a eventualne problemčiće sa čulima i sitnim kostima ipak rešavajte uz konsultaciju sa kompetentnim osobama.