Mesečni horoskop – Blizanci

Za period od 01.05.2022 do 31.05.2022

Posao: Blizanci, u periodu od 02.-04-05. neke mogućnosti će se otvoriti pred vama, budite dovoljno mudri da ih prepoznate. Moguća je nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto drugačije, neki novi poslovni projekat koji bi vam mogao poboljšati finansijsku situaciju. Od 04.-08.05. je trenutak da kombinacijom diplomatije, praktičnosti, rešenosti, dobre organizacije i prodiranja u suštinu problema napravite sebi odličan poslovni period. Očekujte značajan pomak u finansijskoj sferi, biće i većih priliva od očekivanih pa možete ići i na veća ulaganja. Od 08.-15.05. budite oprezni šta, kad, gde i sa kim pričate, moguće su sabotaže od strane kolega i onemogućavanje nekih vaših planova. Obratite pažnju kome otvarate karte. Od 15.-25.05. obratite dosta pažnje i na papirologiju, izveštaje, dokumentaciju jer možete nehotice napraviti veće propuste. Novi ljudi  ulaze u vaše poslovno okruženje i njima bi trebalo posvetiti svu  vašu pažnju. U trećoj dekadi maja se potrudite  da rešite sve što je u vašoj moći. Uspevaćete uglavnom da spustite loptu u nekim dogovorima i vratite vas i drugu stranu na stabilno tle. Ne bi trebalo  da pokrećete neke nove, jer je dosta toga nejasno i nedefinisano. Ni ljudi sa kojima budete dolazili u kontakt nisu u potpunosti otvoreni i iskreni i ne oslanjajte se na njihova obećanja. Možete imati problema i dalje sa papirologijom i nabavkom potrebnih dokumenata. Aktivirate se prema inostranstvu, tamo imate dobro otvorene planetarne uticaje.

Ljubav: U prvoj polovini maja Blizanci koji su u emotivnim relacijama, morate se potruditi da ne budite impulsivni, ne budite negativni, ne unosite nemir u svoje veze, podgrevate dodatno loše odnose. Svađe i provokacije su u vazduhu, ne dozvolite  im da se razviju pokušajte da ostanete smireni i ne nasedate. Pažljivije se posvetite partneru, više razgovarajte i nađite nove modele za narednu fazu vašeg odnosa. Imate otvorene aspekte za nove pozitivne promene u sferi svih odnosa.
. Druga polovina meseca oboje ste raspoloženi za razgovor, za dogovor, za neke lepe poteze jedno prema drugom. Biće naglašena i opuštenost, romantično raspoloženje,  i pojačana bliskost. Iskoristite ove okolnosti koje će biti na vašoj strani i poboljšajte odnos sa voljenom osobom. Svesni ste i vi i partner da je vreme da se uozbiljite i da više ne pravite probleme oko nekih glupih sitnica. Samo nastavite ovim tempom i možda će uskoro biti pravi trenutak i za neke planove o budućnosti  Slobodni Blizanci mogu upoznati neku interesantnu osobu koja će pokrenuti dosta finih emocija kod njih. Postoji mogućnost ulaska u vezu, i savet je da ne budete preterano neodlučni. Potrebna vam je veća opuštenost i zato nemojte biti rezervisani bez potrebe.

Zdravlje: Blizancima  početak meseca donosi pad imuniteta i probleme sa digestivni traktom. Druga dekada meseca problemi sa alergijama, prehladama, hormonski disbalans, morate malo ozbiljnije da se pozabavite svojom zdravstvenom slikom. Kraj meseca donosi poboljšanje, uvedite umerene fizičke aktivnosti i dovoljno se naspavajte.