Mesečni horoskop – Blizanci

Za period od 01.07.2021 do 31.07.2021

Posao: Savet za početak meseca je da  ne povlačite impulsivne poteze, pogotovo ako se radi o neproverenim informacijama koje su vezane za neke krupne poslovne projekte.   Oko 07.07 naročito obratite pažnju  jer ćete biti preokupirani   poslom i i postoji mogućnost donošenja brzopletih odluka. Što više budete žurili bićete izloženiji  situacijama koje će vas  vraćati korak unazad. Posle 13.07.  tenzija  će krenuti da popušta i stvari polako  dolaze na svoje mesto. Sada možete razmrsiti  probleme koji su pravili usporenja i kašnjenja, možete praviti nove dogovore, a organizacija treba da se uspostavi onako kako vama najviše odgovara. Polovina meseca naročito dobra na polju finansija, možete očekivati  neke neplanske dobitke. Može doći  do pokretanja neke veće i  ozbiljnije  poslovne priče kojoj ćete morati maksimalno da se posvetite, a za to ćete imate jako malo vremena. Savet bi bio da toj celoj situaciji pristupite oprezno i ne pričate mnogo okolo o tome, neka za početak vaša intuicija bude vaš vodič. Oko 22.07. budite fokusirani na organizaciju  jer može doći do  kašnjenja, grešaka, koje mogu biti posledica nekih vaših slučajnih previda ili jednostavno zaboravnosti. To može dovesti do finansijskih poteškoća ili prolongiranja rokova, kao i nepotrebnih problema u komunikaciji sa kolegama. Vodite računa i kada je papirologija u pitanju, ne potpisujte  na brzinu papire. Ukoliko ste u nedoumici po nekim pitanjima, sačekajte,  sada nije vreme za razrešavanje bitnih tema.

Ljubav: Početak meseca za one koji su u emotivnim vezama  kreće pozitivno. Biće potrebno malo vremena da neke stvari iz prethodnog perioda izbalansirate ali će te  uspeti da  pronađete zajednički jezik. Bavite se zajedničkom svakodnevnicom i nekim potpuno običnim stvarima i temama. Produbite zajednička interesovanja i unapredite vaš odnos u tom polju. Ukoliko sa partnerom pravite planove o odlasku na godišnji odmor ili krećete u oko sređivanja i renoviranja stambenog prostora pravo je vreme za to.  Ponovo ste u dobrom raspoloženju  pa iskoristite  pozitivnu energiju na lepe promene i više zajedničkih aktivnosti sa partnerom. Druga polovina meseca turbulentna i vraća neke stare teme u prvi plan, kulminacija počinje posle 22.07. pa će u partnerskim odnosima odjednom nastupiti neka praznina, prazni hodovi, nerazumevanje. Partner se okreće svojim problemima, a vi ste u fazi preispitivanja i sebe i odnosa u kojem ste. Vama se  može učiniti  da ste vi napravili grešku i poremetili odnos sa partnerom. Oboma je potreban razgovor, potrebna je otvorenost po mnogim pitanjima, najviše o temama u kojima se totalno razilazite. Slobodni Blizanci, u Julu  će imati više   novih poznanstva, flertovanja, koketiranja, pokretanja novih ljubavnih priča. Ali brzina nije dobra,  nemojte da se iznenadite ako neke od ovih brzinskih priča još brže nestanu.

Zdravlje: Prva polovina meseca je lošija po vašu zdravstvenu sliku, na prvom mestu obratite pažnju na kardiovaskularni sistem imaćete kolebanja krvnog pritiska i veliku mogućnost povređivanja. Polovinom meseca pojačana opasnost od alergija. Druga polovina donosi izvesna poboljšanja malo jači imunitet, da bi sam kraj meseca opet bio naglašeno slabiji imunitet.