Mesečni horoskop – Blizanci

Za period od 01.05.2024 do 31.05.2024

Posao: Početak meseca  donosi Blizancima promenljivu situaciju na poslovnom planu. Od 02-06.05. pred vama su dogovori, aktivnosti, susreti  poslovni segment je naglašen, a vi se, bar za sada, dosta dobro snalazite u svemu tome. Očekuje vas tokom ovog perioda par vrlo značajnih susreta, od kojih će makar jedan pokrenuti dešavanja u pravcu koji želite i koji ste planirali. 06-12.05. ćete biti prilično zatrpani poslovima, ali sve uspevate da pozavršavate. Neki planovi koje ste ranije započeli imaće mogućnost početka realizacije. 12-23.05. budite oprezni šta, kad, gde i sa kim pričate-moguće su  sabotaže od strane kolega i onemogućavanja nekih Vaših planova. Posle 25.05. obratite dosta pažnje i na papirologiju, izveštaje, dokumentaciju,  jer možete nehotice napraviti veće propuste. Novi ljudi  ulaze u Vaše poslovno okruženje i njima bi trebalo posvetiti svu  vašu pažnju. U trećoj dekadi maja se potrudite da rešite sve što je u vašoj moći. Uspevaćete, uglavnom, da spustite loptu u nekim dogovorima i vratite vas i drugu stranu na stabilno tle. Možete imati problema i dalje sa papirologijom i nabavkom potrebnih dokumenata. Aktivirajte se prema inostranstvu, tamo imate dobro otvorene planetarne uticaje. 

Ljubav: Prva polovina maja-Blizanci koji su u emotivnim relacijama moraju se potruditi da ne budu negativni, ne unose nemir u svoji komunikaciju. Teško je da će uspeti da uspostavite onakve odnose kakve biste želeli. Partner se čak u nekim trenucima može ponašati nadobudno i zanemarivati vaše potrebe i želje. Oboje ste svesni grešaka koje ste napravili u prethodnom periodu i sada ste spremni i da ih ispravite. Druga polovina meseca-vi i partner ste raspoloženi za razgovor, za dogovor, za neke lepe poteze jedno prema drugom. Biće naglašena i opuštenost, romantično raspoloženje i pojačana bliskost. Iskoristite ove okolnosti koje su trenutno na vašoj strani i poboljšajte odnos sa voljenom osobom. Svesni ste i vi i partner da je vreme da se uozbiljite i da više ne pravite probleme oko nekih glupih sitnica. Samo nastavite ovim tempom i možda će uskoro biti pravi trenutak i za neke planove o budućnosti.  Slobodni Blizanci  u prvoj polovini maja mogu obnoviti komunikaciju sa nekim iz svoje prošlosti, naravno, ukoliko to žele. Kroz poslovni segment vam se otvaraju neke interesantne mogućnosti. U drugoj polovini maja tražićete prostor i društvo da što više vremena provedete u zabavnim i opuštenim aktivnostima.

Zdravlje: Blizancima prva dekada meseca donosi pad imuniteta i probleme sa digestivni traktom. Druga dekada meseca-problemi sa alergijama, prehladama, hormonski dizbalans. Morate malo ozbiljnije da se pozabavite svojom zdravstvenom slikom. Kraj meseca donosi poboljšanje, uvedite umerene fizičke aktivnosti i nadoknadite san.