Godišnji horoskop – Blizanci

Za period od 01.01.2024 do 31.12.2024

Godina koja je pred nama vama donosi najviše promena na poslovnoj strani, ali korak po korak. Vi uvek želite da vam se stvari dešavaju brzo i da rešavate probleme u letu, to neće ići baš tako lako. Imaćete pomoć, jer je godina rasta, kada je poslovna sfera u pitanju, naterajte sebe da ispoštujete sve autoritete i idete tempom koji vam je nametnut. Imate podršku univerzuma da završite mnoge stvari, ali vi ćete biti pomalo nepredvidivi, iskoristite svoju moć prilagođavanja kada su drugi ljudi u pitanju. To se odnosi i na poslovni i na emotivni segment, morate maksimalno koristiti svoje glumačke sposobnosti. Finansije solidne, pokušajte da zatvorite neke već postojeće rupe.

Posao: Početak 2024 godine donosi mogućnost kraćeg poslovnog puta. Tokom januara biće akcenat na novim  dogovorima, pregovorima i potpisivanju dokumenta. U februaru će biti dosta promenljivih situacija, vaše odluke su neočekivane. U martu nemojte forsirati stvari, sve ćete stići, samo se fokusirajte na najbitnije i sve će doći na svoje mesto. Tokom aprila naglašena priča o novcu i novčanim transakcijama, savet da budete pažljivi u donošenju odluka i koristite intuiciju malo više. Vaša poslovna situacija je stabilna  tokom maja, posavetujte se sa nekim od prijatelja. Jun obojen nekim pesimističkim  pogledima na svet, ne dozvolite da vam neko dodatno doprinese tome. Potražite savet od nadređenih kada su odnosi sa ljudima u pitanju. Tokom jula  bi trebalo da organizujete letovanje i napravite malu pauzu, kako biste se rasteretili poslovnih obaveza. Avgust je manje dinamičan  mesec i  savet je da pripazite sa nekim zaostalim poslovima, kako ne biste napravili još veće usporenje. Septembar donosi  malo bolju finansijsku situaciju. Ogromna količina informacija koje razmenjujete, potrudite se da ne napravite neki propust, dosta kontakata sa strancima. Oktobar i novembar- sve što krenete biće uspešno. Ako imate u planu pozajmljivanje novca putem kredita ili vi nekom dajete pozajmice, možete se baviti i tim aktivnostima. Tokom decembra naglašeno ili putovanje u inostranstvo zbog posla ili intenzivan rad sa strancima. Finansijski odličan period, ali ne preterujte oko praznika sa trošenjem.

Finansije: 2024 godina za Blizance u finansijskom aspektu jako promenljiva, ali poprilično uspešna. U prva tri meseca pomalo haotično stanje,  nemate nikakvu kontrolu nad troškovima. Budite obazrivi sa novcem, nemojte praviti veće troškove nego što ste planirali. April je mesec kada se dešavaju neizvesni prilivi novca. Maj i jun promenljivo, ali stabilno i preživećete. Pokušajte da se rešite što više  dugovanja. Jul i avgust- situacija Vas upozorava da ne trošite van svojih finansijskih okvira. Novembar i decembar- finansije bolje stojite čvrsto na svojim nogama.

Ljubav: Početak godine počinje u lepoj atmosferi za blizance koji su u emotivnim vezama. Potrudite se da  sa partnerom provedete što opuštenije vreme i na vama nekom lepom mestu. U februaru bi  trebalo da   više vremena  provedete u porodičnom okruženju, to vam vraća snagu. Sa partnerom moguć sukob oko novca, ali će biti brzo rešen. Tokom marta i aprila ne stavljajte partnerske odnose u prvi plan, sve što radite neka ne bude transparentno. To se možda ne svidi drugoj strani, ali to nije razlog da tako ne uradite. Sa partnerom forsirajte  otvoren odnos, dobro ga saslušajte i izađite u susret njegovim potrebama, biće tenzije ako se više ne potrudite. U junu i julu- akcenat na porodičnim odnosima. Trebalo bi da se posvetite nekim sitnim domaćinskim poslovima da bi došlo sve u ravnotežu. Avgust donosi strašne promene raspoloženja, to maksimalno utiče na vaš odnos sa partnerom. Može doći do nesuglasica koje mogu trajnije narušiti odnos. Septembar je pozitivan mesec za partnerske priče, emotivno bi trebalo da budete zadovoljni, uspećete u svim planiranim stvarima. Poslednja tri meseca su dobra i donose poboljšanje odnosa, predstoji vam dosta lepih trenutaka ispunjenih događajima koji su u skladu i sa vašim i partnerovim potrebama. Ulazite u period brzih dešavanja na svim poljima pa se to odražava i na vašu komunikaciju sa partnerom. Slobodni Blizanci- u prva tri meseca naredne godine u periodu ste kada ste možda i spremni da zaboravite  prošlost, ali ćete s vremena na vreme imati podsećanje na neki prethodni odnos.

Period od kraja maja do kraja jula je idealan za ulazak u neku ozbiljniju priču. Kraj godine donosi dosta  susreta, izlazaka i  novih osoba u vašoj blizini.

Zdravlje:  Prva polovina godine donosi promenljivo zdravlje, sa naglašenim problemima koji utiču na kardiovaskularni sistem. Tokom letnjih meseci problemi sa stomakom i bubrezima. Pripazite se Sunca i zaštitite kožu maksimalno. Druga polovina godine donosi probleme sa respiratornim organima, kao i probleme sa kardiovaskularnim sistemom.