Godišnji horoskop – Blizanci

Za period od 01.01.2022 do 31.12.2022

Godina koja je pred nama Vama donosi na jednoj strani gomilu planova, ali i realnih mogućnosti za krupnije korake u poslu, a sa druge strane probleme sa lošim finansijskim procenama. Otvaraju vam se neke opcije poslovanja sa inostranstvom, ali i eventualni nastavak vašeg obrazovanja, ukoliko to želite ili je to potreba posla. Budite jako oprezni u poslovima sa prijateljima, mogli biste se zaleteti u neku priču i pogrešno proceniti kompletnu situaciju. Druga polovina godine je za nijansu bolja i kada su finansije u pitanju, ali i novi poslovi. Budite otvoreniji u odnosima sa partnerom i porodicom, imate podršku i razumevanje sa njihove strane. 

Posao: Početak 2022. godine donosi početak značajnih dešavanja na polju profesionalnih delatnosti zahvaljujući vašem jačem angažovanje na više strana tokom januara. Od te početne postavke stvari zavisiće veći deo ove godine. U februaru dobra planetarna pozicija daje mogućnost pokretanja poslova sa inostranstvom, i neke nove projekte za koje će vam možda biti potrebno dodatno stručno usavršavanje. U martu i dalje povoljna situacija, vi iskoristite ovaj period za malo jače prezentovanje vašeg posla i kompanije, poradite na marketingu. Tokom aprila nastupa veoma dobar period, za  uspešno profesionalno uzdizanje vas lično, ali obratite pažnju da se ne rasplinete na više strana, odnosno da ne krenete  svuda po malo, a nigde ne stignete do kraja. Vaša radna energija je dobra tokom celog meseca maja, dok se neka konkretnija nova priča može desiti krajem meseca. Jun mesec ne donosi neke velike pomake, prilično je miran, radno efikasan i profesionalno uspešan mesec za Blizance. Uspešno poslovanje tokom jula trebalo bi da se pozitivno odrazi na stanje na bankovnom računu. Avgust je kritičan mesec i savet je da pripazite sa papirologijom, potkrašće vam se greška koja se može ponoviti više puta i u budćnostii i nećete moći lako da je ispravite. Sredinom meseca moguć je sukob i skoro izvestan razlaz sa jednim od ključnih saradnika. Septembar donosi blago smirivanje situacije i malo bolju finansijsku situaciju. Oktobar i novembar donose  saradnju ili pomoć od neke uticajne osobe van vaše kompanije. Za Blizance dosadašnje ulaganje  truda i energije u karijeru biće u ovom periodu i  javno priznato. Kraj godine opet donosi određeni nivo tenzije, naročito u organizacionom smislu. Malo veća konfuzija moguća je u  celom procesu rada, ali morate naći načina da zbog povećanog obima posla sprečite saradnike da daju otkaze i traže druge poslodavce.

Finansije: 2022. godina je za Blizance u finansijskom segmentu jako promenljiva. U prva tri meseca budite obazrivi sa novcem, nemojte praviti veće troškove nego što ste planirali. Vrlo lako možete skliznuti u opasan minus, zato budite u pripravnosti. April je mesec kada se sve menja kada su finansije u pitanju, krećete uzlaznom linijom i tako će biti do kraja godine. Maj i jun promenljivi, ali sveukupno i ne toliko loša finansijska situacija,  pokušajte da izmirite što više dugovanja. U Julu i avgustu očekuju vas manji prilivi, a veći rashodi. U septembru i oktobru izbegavajte rizične investicije i kontrolišete troškove. Tokom novembra i decembra finansije su stabilne, stojite čvrsto na svojim nogama.

Ljubav: Početak godine obeležen je malo poljuljanim odnosima sa partnerom. Postoji nešto u vezi  što je nedefinisano i što kvari vaše svakodnevno funkcionisanje. U februaru lagano korak po korak, vi uspevate da situaciju popravite i da sve stvari dovedete na svoje mesto, baš onako kako treba da bude. Tokom marta i aprila polje partnerstva vam neće zadavati glavobolje, moglo bi čak da bude pomalo i dosadno. Partner je zaslužio malo više opuštanja i pažnje i fokusiranja na zajedničke interese i ciljeve. Morate svom odnosu da date neku boju, energiju, da izbegnete zamku upadanja u monotoniju. U junu i julu Imate sve  mogućnosti  da se osećate dobro i poboljšate odnos sa partnerom. Preporuka bi bila neko lepo putovanje, neka partner bira gde. Avgust donosi određene nesuglasice jer vi neku situaciju niste dobro isprojektovali ne uzimajući tuđe obaveze u obzir. Ne bi trebalo da ponavljate takve greške jer mogu dovesti do nepotrebnih zatezanja odnosa. Septembar ide u istom ritmu, uglavnom nesuglasice i rasprave i prebacivanje od strane partnera. Poslednja tri meseca su dobra i donose poboljšanje odnosa, predstoji vam dosta lepih trenutaka ispunjenih događajima koji su u skladu i sa vašim i partnerovim potrebama. Ulazite u period brzih dešavanja na svim poljima pa se to odražava i na vašu komunikaciju. Može doći do sitnijih rasprava i nesuglasica početkom decembra koje su lako rešive. Slobodni Blizanci u prva tri meseca naredne godine očekuje opšti haos u polju emotivnih odnosa, prepliću se prošlost i nove situacije, uglavnom se sve završava na  flertu i koketiranju. Period od kraja aprila do kraja jula idealan je za ulazak u neku ozbiljniju priču. Kraj godine donosi dosta dobre komunikacije, susreta,  i vi se izuzetno dobro kotirate u društvu u kome se krećete.

Zdravlje:  Prva polovina godine donosi značajnije opterećenje nervnog sistema što se reflektuje kroz glavobolje i nesanicu. Savet je da uvedite masažu, meditaciju ili neki drugi vid opuštanja. Tokom letnjih meseci problemi sa ekstremitetima, osetljivost vena, alergije i problemi sa kožom. Pripazite se Sunca i zaštitite kožu maksimalno moguće. Druga polovina godine donosi probleme sa respiratornim sistemom, mogućnost prehlada i prisustvo virusa.